käpylän alepa tänään

nollatoleranssimies

Mies ja nainen ostoksilla. Mies osti muutaman ostoksen kantoi niitä käsissään. Valitsin jonossa paikkani hänen takiaan, tuumin ettei ole ostoksia paljon. Minuutin jonotettuani takaa tunkee nainen kärryillä miehen viereen jonoon ja ostoksia oli paljon kärryssä.

Mies maksoi laskun ja nainen laittoi ruokia muovipussiin. Tämä sama kuvio toistuu kaupoissa aika usein että nainen on kaupassa valitsemassa ostoksia ja kerää niitä paljon ja mies maksaa laskun. Päälle 40v pariskunta. Tajuaakohan mies kuinka paljon säästöön jäisi rajaa ilman kuppaavaa naista. En ole koskaan tajunnut miten naiset saavat aikuisia miehiä maksamaan ostoksiaan.

On minultakin yritetty saada rahaa maksaakseniu naisen laskuja, onhan niitä yrityksiä ollut. Maksahan omat laskusi olen tuumannut naisile aina, usean eri miehen nussimille.

Ei senttiäkään pumminaisille= nollatolerasmi

15

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vauvako siellä

      Taidat olla tosi lapsellinen. Jos he olivat naimisissa niin eiköhän ne ruuat menneet yhteiseen kotiin eikä vain naiselle. Ja ehkä heillä oli sopimus että maksavat ruuat vuorotellen. Minulla oli ex-avomieheni kanssa tälläinen sopimus. Joka toinen kerta maksoin minä ja joka toinen kerta hän.

      • ap.

        Miksihän en näe koskaan ostostapahtumaa jossa nainen maksaa yhteiset ostokset ja mies pakkaa kassiin ostokset? Olen sellaista tapahtumaa nimittäin vuosia jo odotellut näkeväni, silti vain näitä mies maksaa tapauksia osunut eteen.

        Olen realisti ja teen havaintoja ympäristöstäni, aikuinen mieshän minä, nollatoleranssimies. Ehkä heillä ei ole sopimusta ruokien puoliksi maksamisesta, siltä vaikutti miehen hieman höynästä ilmeestä päätellen =)


      • Heti seis!!!!

        "Vuorotellen", heh heh. Voin arvata, että kun on miehen vuoro maksaa, kärryyn lapataan tavaraa hintalappuun katsomatta. ÄLKÄÄ ANTAKO LUTKIEN KUPATA ITSEÄNNE! Pitäisi kuulua kouluopetukseen, että naiset ovat hyväksikäyttäjiä kaikki eikä ole mikään ikiaikainen miesten velvollisuus toimia pohjattomana rahapussina!


      • Käpyläläinen
        ap. kirjoitti:

        Miksihän en näe koskaan ostostapahtumaa jossa nainen maksaa yhteiset ostokset ja mies pakkaa kassiin ostokset? Olen sellaista tapahtumaa nimittäin vuosia jo odotellut näkeväni, silti vain näitä mies maksaa tapauksia osunut eteen.

        Olen realisti ja teen havaintoja ympäristöstäni, aikuinen mieshän minä, nollatoleranssimies. Ehkä heillä ei ole sopimusta ruokien puoliksi maksamisesta, siltä vaikutti miehen hieman höynästä ilmeestä päätellen =)

        Minä olen nähnyt hyvin monta kertaa naisen maksamassa ja miehen esimerkiksi pakkaamassa ostoksia siellä päädyssä. Aika moni etenkin vanhempi mies juttelee mielellään niitä näitä muiden pakkaajien kanssa, olen huomannut.

        Sinulla taitaa olla sama vika kuin muissakin yhden ajatuksen ihmisissä: kun jokin asia harmittaa, sitä näkee ihan joka puolella, vaikka kuinka olisivat puntit tasan tai rullatut jopa toisinkin päin. Kun harmia ei näy, ei sitä myöskään muista. Samaa asiaa ovat valitukset siitä, että kaikki naiset ovat huoria / kaikki naiset pihtaavat / kaikki naiset puristavat hammastahnatuubia väärästä päästä. Ja niin edelleen ja edelleen.


    • ...........

      Vielä enemmän mua vituttaa tuollainen metodi että mies menee kassajonoon jonkun suklaapatukan kanssa ja menet siihen taakse jonottamaan kun ajattelet että tässä ei kauaa mene, ja sitten sieltä iskee joku muija täyden ostoskärryn kanssa siihen väliin. SAATANA, tää peli ei kyllä vetele!!

      • Samaa mieltä. Ei paljon kiinnosta, jos mies sattuu maksamaan ostokset, kuitenkin se menee yhteiseltä tililtä, jonne nainen on miehen rahat takavarikoinut jo ajat sitten. Näin sinkkuna sen sijaan tympii juuri tuo, että pariskunnille on täysin mahdollista varata jonopaikka jollain pikkuostoksella, ja toinen sillä välin shoppailee vielä ja paukahtaa jonoon sitten yhdennellätoista hetkellä, kitkeröittäen näin takana jonottavan omegauroksen, joka olisi halunnut vain nopeasti kassan läpi parin oluensa ja pakastepizzan kanssa.

        Erityisesti ilmiö tympii silloin, kun huomaa että unohdin ostaa vessapaperia. Olen jonottanut jo 5 minuuttia, mutta ei, pakko lähteä hakemaan. Paikka menetetty. Sitten kun tulen takaisin, niin edellä on 5 mummoa, jotka kaikki maksavat piimänsä viiden sentin kolikoilla niitä pikkukukkarosta yksitellen noukkien, ja kysyen muutaman kolikon välein: "onko tässä jo tarpeeksi?". Samaan aikaan viereisessä jonossa jonkun nuoren parin herranterttu uhmaikäinen kiljuu kurkku suorana, kun ei saanut jotain lelua.


      • realismus

        Sitä kutsutaan organisoinniksi, ystävä hyvä. Miehethän rakastavat organisointia, miksi siis hiillyt?


    • retertw

      Jos maksoi kortilla voi olla yhteinen tili. No ihan sama jos on lainaa 150000 että kuka maksaa.

    • Itse toimisin tuon miehen asemassa samalla tavalla, yhteinen etu on tärkein ei sitä pelkästään omaa etua ajatella suhteessa.

      Pistän sulle vertauksen:

      Jos esim. minä olen töissä jossakin hyvä palkkaisessa duunissa ja nainen vähemmin taikka työtön niin kyllä siinä yhteisesti asiat hoidetaan tasapuolisesti tietenkin. Tällöin se jolla on enemmän aikaa niin tekee kotitöitä. Vaikka molemmat oltaisiin töissä niin yhteisesti asiat hoidetaan, ei mitään mutinoita omasta osuudesta jne..

      Vähän hankala selittää sitä kirjoittamalla mutta toivottavasti tuosta asia selviää vai selviääköhän se tuosta sepustuksesta.

      • Ei pahalla mutta

        Tuolla asenteella sinulta tullaan viemään vielä tuhkatkin pesästä jonkun naisen toimesta.


      • Ei pahalla mutta kirjoitti:

        Tuolla asenteella sinulta tullaan viemään vielä tuhkatkin pesästä jonkun naisen toimesta.

        Oletko varma mitä jos tekee avioehdon ensin? Se turvaa omaisuuden joka on hankittu ennen liittoa. Mutta kuitenkin sen verran olen varuillani että tuota yhteistä rahasysteemiä ei ennen avioliittoa. Ja usko kun sanon siihen ei heppoisin perustein mennä, vaatii kauemman aikaa että tuntee toisen, muutamia vuosia 3-4 tai 5. Tai siis voi mennä liittoon aiemmin mutta yhteisiä rahoja ei ennen kuin tuntee tarpeeksi toisen.


    • Mollamaijanen

      No voi helvetti.. onpas taas miehen näkökulmasta katsottu. Miksi nainen joutui raatamaan kaupassa ja hakemaan kaikki tavarat ja työntämään raskasta kärryä? Mies vaan valitsi itselleen suklaapatukan ja jäi odottamaan että nainen hoitaa kaupassa käynnin. Ihan sama kuka maksaa, jos talous on yhteinen. Kaikki rahat kuitenkin menevät. Viimeistään yhteiseen lomamatkaan, jos jotain on jäänyt säästöön.

      • Sanattomaksi menin

        "Miksi nainen joutui raatamaan kaupassa ja hakemaan kaikki tavarat ja työntämään raskasta kärryä?"

        Kai tämä oli huumoria?


      • 10+4
        Sanattomaksi menin kirjoitti:

        "Miksi nainen joutui raatamaan kaupassa ja hakemaan kaikki tavarat ja työntämään raskasta kärryä?"

        Kai tämä oli huumoria?

        Mollamaija kai laittoi tarkoituksella vastavedon, joka oli yhtä typerä ja yksipuolinen kuin aloituskin.


    • jackaroo

      No mistä sitä oikein tietää kuka siellä ruokakaupassa maksaa ja kuka ei? Ei se kassalla maksaminen vielä mitään kerro siitä miten se rahankäyttö menee jossain parisuhteessa tai perheessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1270
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      39
      1116
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1005
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      175
      964
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      43
      841
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      122
      755
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      728
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      713
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      671
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      657
    Aihe