Mitähän muutkin sanovat

outoja ajatuksia

Kaikki aina väittävät, ettei muiden ihmisten mielipiteillä ole mitään merkitystä oman parinvalinnan kannalta, ja että he tulevat valitsemaan/ovat valinneet puolisonsa täysin itse.

Täytyy myöntää, että itse en tuohon kykene. Siis kyllä minulle ainakin tulee mieleen, kun hieron tuttavuutta jonkun uuden miehen kanssa, että mitähän mahtaisivat perheeni ja ystäväni sanoa, jos näkisivät minut yhdessä tuontapaisen ja/tai tuonnäköisen miehen kanssa. Nauraisivatko selän takana, eivätkä enää kehtaisi tuntea minua, vai olisiko vastaanotto positiivinen.

Ihmettelen tässä, että onko tämä jonkinlaista pinnallisuutta, vai onko normaalia miettiä, että mitä läheiset ihmiset ajattelevat mahdollisesta puolisoehdokkaasta.

27

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jälkikäteen typerää

      mulla on sama tilanne. en alkanut seurustella fuksitytön kanssa kun olin 25 koska mietin "mitähän muut sanoisi".

    • Älyn haamu

      En minä ainakaan kehtaisi ruman naisen kanssa olla. Ihmiset ajattelisivat että tuo on köyhä ja sillä on vielä ruma akkakin. Todellinen luuseri.

      • ttttttree

        Etkä uskaltaisi lähestyä kaunista naista, koska miettisit että "mitähän nuokin ihmiset ajattelevat".


      • 564w4

        Ai no mikäs sä sitten nyt olet?


    • _Hulda

      Itselles sä kai olet kumppania hakemassa etkä suvulles ja kavereilles? Jos sukulaises ja frendis yhtään välittää sun onnellisuudesta, niin ne hyväksyy juuri sen kumppanin jonka sä itselles parhaaks koet ja joka tekee sut onnelliseks. Jos taas ei hyväksyis, niin ovatko ne sellaisia kamuja ja sukulaisia silloin jotka susta ja sun onnestas välittää pätkääkään?

      • yaeryaeryay

        Joo joo. Helppo se on jeesustella, mutta ihmiset on niin laumaeläimiä että on ääääärimmäisen harvinaista jos ei yhtään mieti sitä mitä muut ajattelee ja tee valintojaan sen mukaan.


      • _Hulda
        yaeryaeryay kirjoitti:

        Joo joo. Helppo se on jeesustella, mutta ihmiset on niin laumaeläimiä että on ääääärimmäisen harvinaista jos ei yhtään mieti sitä mitä muut ajattelee ja tee valintojaan sen mukaan.

        Se on valintakysymys. Tehdäkö itsensä onnelliseksi vai koittaako mielistellä muita. Ei siinä mitään jeesustelua ole.


      • näen ap:n pointin
        _Hulda kirjoitti:

        Se on valintakysymys. Tehdäkö itsensä onnelliseksi vai koittaako mielistellä muita. Ei siinä mitään jeesustelua ole.

        Ei kai kyse ole vain muiden mielistelemisestä, vaan myöskin raadollisesti siitä, ettei halua vaikuttaa muiden silmissä naurettavalta tms.


      • Platyriz
        näen ap:n pointin kirjoitti:

        Ei kai kyse ole vain muiden mielistelemisestä, vaan myöskin raadollisesti siitä, ettei halua vaikuttaa muiden silmissä naurettavalta tms.

        Millaisiin tyyppeihin oikein ihastut, jos naurettavaksi pelkäät itsesi tekeväsi? Hirsutismista kärsiviä parrakkaita naisia? Hameessa ja sukkahousuissa kulkevia miehiä? Jos nyt ei ihan edellä mainittujen kaltaisia, niin tuskimpa sitä muiden silmissä naurettavalta vaikuttaisi, vaan olisivat iloisia puolestasi, että olet löytänyt kumppanin, joka tekee sinut onnelliseksi.


    • M.30.

      En kehtaisi kulkea julkisesti itseäni vanhemman naisen kanssa. Saati sitten lihavan.

      • dofgjski

        Helpottiko?


    • Juuh, kyllähän tuo aika pinnalliselta kuulostaa kuin myös siltä, ettet todellakaan minkään tunteen mukaan puolisoa etsi. Kylmä bisnesdiili parhaan kantakirjan omaavan kanssa.

      Itseäni ei kiinnosta yhtään mitä mieltä muut ovat. Jos tulee aiheesta avautuun, saatanpa jopa potkaista ko. avautujan lähipiiristäni pihalle. Minä valitsen vain itselleni puolisoa, muut saa olla mitä mieltä tykkää. Minähän sen kanssa olen, joten vain minun mielipiteeni kiinnostaa.

    • no hätä

      Täysin normaalia, kuka nyt esim.huomattavasti vanhempaa miestä kehtaisi tärkeille tutuilleen näytille viedä.

    • surkea meno

      ketjussa pari asiallista vastausta ja loput provoja

    • violet.

      Eipä juuri kiinnosta mitä tutut tai täysin tuntemattomat ajattelee. Poikkeus on vanhempani. Ei olla kovin läheisiä tai tavata usein, mutta silti... Paljon olen varmaan tämän takia menettänyt.

    • No aika extreme tapaus saa olla, että mielessä käy...

    • kiskissa

      Heh!

      Mulla on ihan oma lauma, johon kuuluu minä ja kaksi kissaa. Jos kissat eivät hyväksy (niin on käynyt!) saa mies lähteä. Siinä mun rajani. Muiden mielipiteistä en välitä! Luotan kissojen vaistoon.

    • Huoleton poikamies

      Eipä kiinnosta muiden mielipiteet.

      Se ehkä painaisi jos nainen dissaisi mun lähipiiriä tarkoituksella tai jos nainen olisi iältään joku lukioikäinen lapsekas teinityttö.

      Kyse ei ole siis siitä miltä se toinen henkilö näyttäisi mun seurassa vaan enemmän siitä miten se nainen käyttäytyy tai ettei saa ihan lapsokaisiin sekaantujan tuhman sedän mainetta.

    • Jaa a eipä sillä ole väliä mitä muut ajattelee, kunhan itse tykkää. Mutta liian nuorta en kyllä huolis, enkä huomattavasti vanhempaakaan.

    • jackaroo

      No kyllä se nainen saisi olla melkoisen erikoisen näköinen/käytöksinen että minä tuota asiaa alkaisin pohtimaan. Enpä yleensäkään ole kiinnostunut kauhean erikoisen näköisistä/käytöksisistä naisista, joten eipä tuossa varmaan mitään ongelmaa tule.

    • ap.

      No, en minäkään kyllä ole valitsemassa puolisoa kenellekään muulle kuin itselleni, ja tietysti muiden mielipiteet ovat siinä asiassa sivuosassa.

      Sanotaan kuitenkin näin, että lähipiirissäni on eräitä ihmisiä, jotka ovat erittäin kärkkäästi huomauttelemassa ja arvostelemassa, mikäli eivät jostain tyypistä jostain syystä pidä. (Eräskin jopa pelkän ensivaikutelman perusteella päättä, että onko joku "hyväksyttävää" seuraa vai ei).

      (Kyseisissä ihmisissä on kuitenkin monia muita hyviä puolia ja joskus lisäksi heidän arvostelunsa jostain ihmisestä ovat jopa osuneet oikeaan)

      Jotenkin tuntuu aika inhottavalta ajatus siitä, että se oma puolisonvalinta aiheuttaisi riitoja ja pahimmillaan välien rikkoutumisen esimerkiksi omaan perheeseen tai läheisiin ystäviin.

      • ParagonV

        No ei muuta kuin hommaamaan lähipiirisi hyväksymä kumppani sitten. Voi olla aika mahdoton tehtävä löytää sellaista jonka kaikki hyväksyisivät. Mutta ei muuta kuin yrittämään. Omat tunteet ja rakkaudenhan voi sysätä romukoppaan. Pääasia että on lähipiirille mieluinen.


      • sopimusliitto rules

        Sitten sun täytyy vaan antaa niiden huomauttelijoiden valita sulle puoliso. Toivottavasti ne ei muuta mieltään kesken kaiken. Onnea valitsemallesi tielle!


    • Tunteiden Syvyys

      Niin kauan kun on kysesssä pikkuihastus, muiden mielipiteellä on merkitystä. Kun rakastuminen tai voimakas ihastus astuu kuvaan ulkonäkö, sosiaalinen status ja muiden mielipide eivät ole merkittäviä. Rakkaus ja henkinen yhteys ovat ainoat mitkä ratkaisee. Jos tunne on vahva, uskon että muiden hyväksyntä ehkä käy mielessä, mutta sillä ei ole loppujen lopuksi painoarvoa.

      Tosin täytyy aikuisena naisena sanoa, että pikkuihastuksien kanssa en alkaisi muutaman kerran tapailua syvempään suhteeseen (sen verran, että näkee kolahtaako kun tutustuu enemmän). Jos tunne ei ole vahva, ei ole aineksia vaan ole pitkään suhteeseen, joka kestäisi. Hengaamalla ilman vahvoja tunteita huijaa itseään ja toista.

    • sir_eino

      Ihan normaalia. Kyllä mä sitä sillä tavalla mietin että jos nainen on joku johon lähipiiri suhtautuu hyvin negatiivisesti niin siihen on joku syy. Tai sanotaanko että aina kun olen sekaantunut naiseen jota lähipiiri on karsastanut niin siihen on ollut tähän mennessä syy. Esimerkiksi nykyisestä läheiseni pitävät, ja onhan se tärkeää.

      • jackaroo

        Kuinka moni sitä oikein edes kehtaa/uskaltaa alkaa arvostelemaan/haukkumaan toisen uutta kumppania?

        Kyllä minäkin muistan joidenkin kavereideni seurustelleen minusta vähän huonompien naisten kanssa, mutta en minä nyt ole kenellekään heistä sitä kehdannut sanoa, en ainakaan sen suhteen aikana.


      • Moraalin Mies
        jackaroo kirjoitti:

        Kuinka moni sitä oikein edes kehtaa/uskaltaa alkaa arvostelemaan/haukkumaan toisen uutta kumppania?

        Kyllä minäkin muistan joidenkin kavereideni seurustelleen minusta vähän huonompien naisten kanssa, mutta en minä nyt ole kenellekään heistä sitä kehdannut sanoa, en ainakaan sen suhteen aikana.

        Luultavasti minulla riittäisi pokkaa arvostella kaverin naisvalintaa, jos nainen vaikka jäisi kiinni selvästä kaksinaamaisuudesta, eli jauhaisi yhtä p..aa toisille ja ihan päinvastaista toisille, esim. panettelisi tiettyjä uuden kumppaninsa kavereita tiettyjen ihmisten kuullen ja sitten näiden haukuttujen edessä taas morkkaisi niitä toisia, jotka eivät ole paikalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      75
      1901
    2. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      332
      1488
    3. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      73
      1473
    4. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      39
      1450
    5. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      64
      1105
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      132
      878
    7. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      148
      829
    8. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      808
    9. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      78
      782
    10. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      781
    Aihe