AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Vuotava suoli

13 Vastausta 573 Lukukertaa
Onko sinulla epämääräisiä kipuja ja vaivoja? Vaivaako sinua huonosti tunnettu vuotava suoli?
Tutki tuosta!

http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&lang=fi&id=234
Jaahas. Jos sinulla on epämääräisiä oireita, niin osta Tolosen pillerikaupan ihmetuotetta. Just.
Jos epämääräisiin oireisiin ei ole selvyyttä tullut, edes skepon tutkimusten perusteella, niin Tolosen metoditko tulevat viimeinkin avuksi?
Eihän tuollaisesta ongelmasta kuin "vuotava suoli" ole aikaisemmin mitään kuulunut!
Mee skepo ostaan vaan sitä orionin aspiriinia, kun päätäs näkyy särkevän noin kovasti, ettet enää osaa ees ajatella. vaikka taitaa se ajattelu olla sulle mahrotonta, kun päässäs on vaan märkii sahanpuruja.
Vuotava suoli ja viljojen aiheuttamat haitat kulkevat käsi kädessä...
Onko tämä joku oikea sairaus vai kemikaalituottajien keksimä oireyhtymä, johon kuuluu mahdollisimman epämääräisiä oireita? Ja jonka hoitaminen ei vaadi ikäviä elämäntapamuutoksia vaan ihan pilleriostoksen?
Lukutaito on jäänyt "pilsukauppiaalla" kovin kehnoksi. Sitä täytyisi saada kaupaksi!
Tämä on normaalia sairuasteollisuutta. Kun ei viitsitä kehittää tehokkaampia hoitoja vanhoihin sairauksiin, niin keksitään uusia sairauskai tai "oireyhtymiä", joihin voidaan markkinoida vanhoja lääkkeitä.

Suomalainen kemikaalimaahantuoja yrittää keksiä napeilleen uutta kohderyhmää. Onkohan vaikuttavuus taas samaa luokkaa kuin antioksidantti- ja lisäravinnehypen kanssa? Lyhentääkö tämäkin tuote asiakkaiden elinikää?
Jos osaa lukea, niin tuosta artikkelista tämä:

"Vuotavan suolen aiheuttajana pidetään antibiootteja, toksiineja, parasiitteja, hiivaa (esim. Candida albicans) ja muita infektioita, keliakiaa sekä kehnoa ruokavaliota, jotka voivat lisätä suolen limakalvon epiteelikerroksen läpäisevyyttä. Silloin limakalvon läpi pääsee vereen myrkyllisiä yhdisteitä (toksiineja), mikrobeja, sulamatonta ruokaa ja ruoansulatusjätettä tai normaalia suurempia makromolekyylejä."

"Vuotava suoli -oireyhtymää yritetään hoitaa monenlaisilla dieeteillä, kuten gluteenittomalla ja kaseiinittomalla dieeteillä, hiiva- ja sienilääkkeillä (esim. nystatiinilla) ja -ruokavalioilla, VHH-dieetillä ja erilaisin ravintolisin, kuten B12- ja D-vitamiineilla, glutamiinilla ja probiooteilla (maitohappobakteereilla). Potilaan D-vitamiinin pitoisuus seerumissa (S-D-25) tulee ehdottomasti mitata ja nostaa se D-vitamiinilisällä tasolle 150–160 nmol/l.

Potilaat saavat tietoa näistä hoitokeinoista pääasiassa toisiltaan, internetistä ja mediasta; vain harva terveydenhuollon ammattilainen osaa antaa päteviä hoito-ohjeita.

Uuden tutkimuksen mukaan berberiini – joka tehoaa erityisen hyvin Candida albicans -hiivaan – parantaa tiiviitä liitoksia ja voi siten ehkäistä ja parantaa "vuotavaa suolta" ja sen aiheuttamia oireita."

Olen viljoista täysin samaa mieltä kuin eräs kirjoittaja aiemmin, ne voivat aiheuttaa juuri tällaisia oireita ja näkyvät usein sitten iho-oireina, psorina tai sen kaltaisena. Siten tuo D-vitamiini tulee entistä ymmärrettävämmäkisi, käytetäänhän D-vitamiinijohdannaisia juuri psoriin.

Kuten Tolonenkin tuossa kirjottaa, niin hoito on pääasiassa ruokavalio, josta viljat on poistettu, olkoot se mikä tahansa, VHH, scd tai hiivadieetti.

Tolonen muuten on ymmärtääkseni myynyt osuutensa pillerikauppaan, joten ei ole enää oma lehmä ojassa kuten edellä kirjoittaja väittää. Toistuvasti väärin. Ja voi ne d-pillerit hakea ihan muualta kuin Toloselta, samoja myyvät kaikki. Itse valikoin aina parhaan tuotteen eri valmistajilta.
Onpa kieroa markkinointia. Omalla sivullaan Matti Tolonen aivan häpeämättömästi väittää, että juuri berberiini-valmisteen olisi osoitettu olevan vaikuttava hoito "vuotava suoli oireyhtymään".

Ja kappas vaan. Aputoiminimeä Bio-vita käyttävä Midsona Finland oy-niminen yritys mainostaakin Matti Tolosen pärstäkuvalla varustettua TriTolosen Berberin -tuotetta. Markkinoija reilusti ilmoittaa, että tuotteelle ei ole hyväksytty mitään terveysväitteitä. Näinkö lainsäädäntöä kierretään, että siirretään väitteet omalle sivulleen?

Kuka sanoo, että ei ole oma lehmä ojassa?
Ihan vain kysyn, että kukahan tässä on kiero? ;)
Skepoilla on paljon pahempi tauti:
KELTAISTA NESTETTÄ VUOTAVAT AIVOT.
Skepo on aivan paniikissa, jos se havaitsee muita aineita myynnissä kuin vain omansa. Edes Potilaiden ongelmat eivät sitä kiinnosta!
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta