AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Seuraava paavi on viimeinen ja väärä profeetta

Seuraava paavi on viimeinen ja väärä profeetta

38 Vastausta 654 Lukukertaa
Nykyinen paavi, Benedictus XVI, on jo 85-vuotias. Jossain vaiheessa tulee tilanne, että katolinen kirkko joutuu valitsemaan itselleen uuden paavin.

Pyhän Malakian, 1100-luvulla eläneen irlantilaisen piispan, ennalta profetoidun paaviluettelon mukaan nykyinen paavi on mitä ilmeisimmin toiseksi viimeinen paavi, “Gloria olivae” (Öljypuun kunnia). Hänen jälkeensä pitäisi tulla viimeinen paavi nimeltä “Petrus Romanus” (Pietari Roomalainen).

Tämä viimeinen paavi on monien käsityksen mukaan Raamatun ilmoittama väärä profeetta, Antikristuksen lähin apuri, kuin Hitlerin propagandaministeri Goebbels. Väärä profeetta tuo joka paikassa julki Antikristuksen ihmeellisyyttä, tekee suuria ihmeitä ja saa kaikki ihmiset laittamaan itseensä Antikristus-Pedon vaatiman tunnistusmerkin (minkä ottamisen Raamattu kieltää helvettiin johtavana syntinä).

Tästä tulevasta paavista on nyt ilmestynyt merkittävä kirja, Thomas Hornin ja Cris Putnamin kirjoittama “Petrus Romanus – The FINAL pope is here” ( Pietari Roomalainen – VIIMEINEN paavi on täällä).

Kirjan monista tiedoista käy ilmi muun muassa se, että viimeinen paavi voi olla Nostradamuksen profetoima nuori musta paavi ( A black pope).

Lisää tietoa kirjasta löytyy googlettamalla tai esim. osoitteesta http://www.raidersnewsupdate.com/ .

Kirjan päätekijä Thomas Horn on kansainvälisesti tunnustettu luennoitsija, radiojuontaja ja kirjailija.
Pyhän Malakian eli Malacyn profetia on vakuttava. Malacy pystyi kuvaamaan tarkasti 111 tulevaa paavia 1100-luvulla ja nyt olemme alkuperäisen profetia viimeisessä paavissa eli oliivipaavissa, joka on nyt istuva Benedictus.

Pietari Roomalaisen lisäsi kaardinaali Simocelli 1500-luvulla ja lisäystä pidetään profetiaan kuulumattomana lisäyksenä. Tuo tarkoittaa sitä, että vaikka paavin pallin saisi jotenkin haltuun Simoncelin lisäämä Pietari Roomalainen (Petrus Romanus), niin kuvaus paavista pitää sisällään eksytystä. Eksytys on se, että paavi olisi hurskas paavi. Ehkä myös käy niin, ettei katolinen kirkko pysty nimeämään uutta paavia ja Pietari Roomalainen toimii vain sijaisena loppuun asti.

Pietari Roomalainen on kaardinaali Tarcisio Bertone, joka on tällä hetkellä paavin varahenkilö. Tarcisio Bertone, joka on kotoisin Romano Canavesesta. Romano Canavese tunnetaan myös lyhyesti nimellä Romano. "Romanus" viittaa siis siihen. Tarcisio Bertonen toinen etunimi on Pietro ja tuo viittaa Pietariin eli Petrukseen.

Tästä teemasta on käyty keskustelua katolisten keskustelupalstalla: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10333894
ja
http://keskustelu.suomi24.fi/node/1705954
”Seuraava paavi on viimeinen ja väärä profeetta”

Sellainenkin tulkinta tai käsitys on olemassa, että väärä profeetta olisi juutalainen. Sellainen tulkinta, että väärä profeetta tai antikristus olisi paavi, on aika yllättävä ja helppo. Jos minun olisi pako sanoa kuka on antikristus, se olisi Mikael Jungner.
Tällä palstalla on lyhyen ajan sisään nimetty 3 antikristuskanditaattia: Yksi nimimerkin Basker suosima suomenjuutalainen mediahahmo, toinen enmuistaminkänimimerkin suosima Tukholmalaislähiössä asuva Ruotsalaismies ja nyt YLEn ex-pomo ja poliittinen hahmo Mikael Jungner.

Kysmys kuuluu:

Oletteko te kaikki aina umpikännissä kirjoitellessanne tänne?
Ja missähän kohdassa minä olen väittänyt jotain suomenjuutalaista mediahahmoa antikristukseksi? Tarkistaisit väitteesi ennen kuin esität niitä!
Mikael Jungner... Tuo oli oikeasti tosi hauska. Hyvä Sami!
Puhut Sami omiasi.

On puhuttu, että antikristus pitäisi olla puoliksi juutalainen ja silloin hän on myös juutalaisten silmissä juutalainen. Antikristuksen profeetta on eri asia.

Asiaa valaiseen hyvin H.D.Holvaisen huomattava profetia, joka kertoo antikristuksen olevat puoliksi juutalainen ja kertoo paavin olevan tämä profeetta: https://docs.google.com/file/d/1XaY3A7pZOrT1oY-N1uk4oYjOOv2WT4c3sHUkyDgEXDQOiriOnGoQjvfqGhLh/edit?pli=1
Tämä pyhän Malakiaan eli Malacyn profetia on pelkkä taitavasti tehty väärennös,jota on vuosisatojen aikana ajankohtiin nähden sopivasi viilailtu.

Tätä pyhän Malakiaan profetiaa ei kuitenkaan voi pitää yhtä kohtalokkaana kun sitä
vertaa 1900-luvun ehkäpä kohtalokkaimpaan väärennökseen,eli Siionin viisaiden pöytäkirjoihin.

Nämä Siionin viisaiden pöytäkirjat ovat joukko väärennettyjä asiakirjoja,joissa kuvataan juutalaisten suunnitelmia maailman valloittamiseksi.

Pöytäkirjat ovat yksi maailman uskotuimmista väärennöksistä.Niitä käytettiin 1900-luvun alussa oikeuttamaan juutalaisiin kohdistunut vaino.

Nämä kohtalokkaan väärennökset julkaisi vuonna 1905 venäläinen ortodoksipappi
Sergei Nilus (1862-1929).

Vaikka nämä Siionin viisaiden pöytäkirjat vuonna 1921 lopullisesti osoitettiin venäläisten sepitelmiksi,niin siitä huolimatta jotkut pitävät niitä edellenkin aitoina.

Sitä paitsi vaikuttaa vahvasti siltä,että myös nykyisten aikojen NWO-hömpän aatemaailma kumpuaa näistä väärennetyistä Siionin viisaiden pöytäkirjoista.
Toisen realistin väite siitä, että pyhän Malakian profetia olisi väärennös on Toisen realistin oma väärennöstarina.

Tunnen katolisia pappeja ja he pitävät profetiaa tarkasti toteutuneena ja profetia on arkistoitu Vatikaaniin. He tietävät kyllä, miten "väärennös" tämä voisi olla, mutta eivät ole epäilleet sellaista. Katolinen kirkko osaa kyllä ampua paavejansa koskevat turhat paperit alas.

Malakian profetialla ei ole mitään yhteyttä Siionin viisaiden pöytäkirjoihin.
No,jos tunnet katolisia pappeja jotka pitävät profetiaa tarkasti toteutuneena ja että
väärennetty profetia on arkistoitu Vatikaaniin,niin kerrohan nyt sitten niiden katolisten pappien nimet.

Lisäksi,koska tunnet heitä,sinun on kerrottava nimien lisäksi tarkasti myös heidän
henkilöhistoriansa.

Sitä paitsi en ole edes väittänyt sellaista,että Malakian väärennetyllä profetialla
olisi yhteyttä Siionin viisaiden väärennettyihin pöytäkirjoihin.
Halusin tuoda esille sen asian, että otat esille Siionin väärennettyjä pöytäkirjoja samassa yhteydessä kun leimaat tosi profeetan väärin perustein väärennökseksi.

Malakian profetia on todellakin kuranttia tavaraa.
Miksi väistelet etkä vastaa esittämiini kysymyksiin...?
Kuulostaa hyvin jännittävältä. Harva kuitenkaan henkilökohtaisesti tuntee katolisia pappeja saati on kysellyt heiltä profetia-asioista. Eli nyt nimiä ja todisteita vaan kehiin.
Niin täällä on katolisen kirkon jäseniä keskustelemassa. Tuo Malakian profetia on kovasti arvostettu katolisessa kirkossa ja Malakia itse on julistettu pyhimykseksi. Meidän papit vain punastelevat sen asian kanssa, että nyt lista päättyy, eikä ne tiedä mitä tähän pitäisi sanoa ;-D
Tuo Jungner -heitto oli, muuten niin asialliselta SamiA:lta, rimanalitus. Kehottaisin Samia etsimään hieman vakavammin otettavia antikristuksia, joita maailma on pullollaan. Aikoinaan anoppini piti Paavo Lipposta antikristuksena, mutta eiköhän "Pöö" -mies munannut itsensä aivan riittävästi telkussa viime vaaleissa ja haaveet antikristuksen manttelista saivat jäädä.
Jotkut pitävät Iranin nykyista kiihkomielistä johtajaa antikristuksena, mutta en olisis niinkään varma asiasta. Antikristuksen täytyy olla sellainen joka saa hetkessä ihmisjoukot puolelleen. Sitäpaitsi jos tulevaa mustaa paavia pidetään vääränä profeettana ja Barak Obamaa petona, niin aika rasistiseksi homma menee jos antikristuskin olisi joku musta.
Ooo... Palstan überprofeettojen välinen taistelu alkaa kuumeta. Nokittelua havaittavissa! Kuka kerää eniten sieluja, kenen kolehtihaaviin kospsahtaa eniten rahaa?

Seurataan.
Jep näin teemme että seuraamme yliprofeettojen suorastaan taivaallista taistelua siitä, että kuka on oikeassa ja kuka on väärässä.

Toisaalta onhan tällainen Antkristus-hörhöilykin mukavaa vaihtelua mm.niille suuri
maanjäristys ja maanvajoama Suomeen ja siinä sivussa parit tsunamit ja Venäjän
hyökkäys Suomeen profetioille.
”Tuo Jungner -heitto oli, muuten niin asialliselta SamiA:lta, rimanalitus. Kehottaisin Samia etsimään hieman vakavammin otettavia antikristuksia, joita maailma on pullollaan.”

Jungenerin nimesin sen vuoksi, että tällä on antikristuksen olemus. Antikristus on klovnimainen poliittinen pelle, jolle kymmenen kuningasta naureskelevat. Poliittinen pelle kykenee kuitenkin olemaan oikeassa ja ratkaisemaan poliittisia ongelmia esim. rahaliito- ja velkaantumisongelma.

Nauru hyytyy lopulta ja antikristus saa valtaa.
Heti tämän jälkeen hän syrjäyttää kolme kuningasta ja saa näin ollen kolmen kuninkaan vallan.

Antikristus ei ole alussa uskottava tai vakavasti otettava, mutta yhtäkkiä naamat hänen suhteensa vakavoituvat.

Todennäköisesti antikristus on henkilö, joka saa Israelin ja arabimaan rakastamaan toisiaan. Rauhaa on luvassa, mutta rauha käy Israelille raskaaksi. Rauhaa huipentuu linnoitusten jumalan ja auringonnousun kuninkaiden sekä Jeesuksen ja seurakuntakokonaisuuden kohtaamiseen Harmageddonilla.
Perustelusi ovat toki aika hyvät ja mielenkiintoiset, mutta minun on kovin vaikeaa uskoa, että kansanjoukot lakoisivat Jugnerin edesä. Ei Hitlerkään ollut komea mies, mutta Jungner.....huh!
Antikristus tulee takavasemmalta tulevan EU:n kymmenvaltioliiton johtoon ja todellakin syrjäyttää kolme kuningasta ja asettuu Jerusalemin temppeliin ja häntä pitää jumalana palvottaman.
Itse väitän, että antikristus on tällä hetkellä elossa, mutta piilossa eikä häntä kukaan vielä osaa nimetä oikein.
Kaipaisin myös Nostredame -keskustelijaa tähän ketjuun mukaan. Hänellä oli mielenkiintoisia näkemyksiä antikristuksesta.
Lipposen Paavo on Jugneria parempi ehdokas siinä, että hän on pitkävihainen, huono häviäjä ja kova käyttämään kyynerpäitään. Lisäksi hänen vallanhimosa on aika spektaakkelimainen. Silti hänkään ei ole vakavasti otettava antikristus.
”Lipposen Paavo on Jugneria parempi ehdokas”

Jungner ja Lipponen eivät täytä Danielin kirjan antikristus vaatimuksia. Danielin kirjan mukaan antikristus ei piittaa naisista, eikä näin ollen ole seksuaalinen lisääntyjä. Danielin kirjan mukaan antikristus piittaa tai kunnioittaa vain linnoitusten jumalaa, joka on sodan jumala.

Dan:
11:36 Ja kuningas tekee, mitä hän tahtoo, ja korottaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa, itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita. Ja hän menestyy, kunnes vihan aika on lopussa; sillä mikä on säädetty, se tapahtuu.

11:37 Hän ei välitä isäinsä jumalista, ei naisten lempijumalasta, eikä hän välitä mistään muustakaan jumalasta, sillä hän uhittelee niitä kaikkia.

11:38 Mutta sen sijaan hän kunnioittaa linnoitusten jumalaa. Sitä jumalaa, jota hänen isänsä eivät tunteneet, hän kunnioittaa kullalla ja hopealla, kalliilla kivillä ja muilla kalleuksilla.

11:39 Ja tätä hän tekee vahvoille linnoituksille - hän vieraine jumalineen. Niille, jotka hän omikseen tuntee, hän osoittaa suurta kunniaa ja panee heidät monien hallitsijaksi ja jakaa heille maata palkaksi.
Sami.

Ymmärtääkseni koko sana Antikristus mainitaan Raamatussa kuusi kertaa. Kyse ei ole mitenkään keskeisestä hahmosta.

Jotkut kristittyinä itseään pitävät ovat kuitenkin innostuneet hahmosta ja siksi hänestä vaahdotaan - vastoin järkiperusteita.
Tässä kun tutkiskelin ihan mielenkiinnon vuoksi onko minkä nimisiä cardinaaleja ja löytyhän sieltä Ghanan Cardinal Peter Kodwo Appiah Turkson, musta mies syntynyt 1948. Mielenkiintoista, jäämme odottelemaan... Mutta mikä on kaikista mielenkiintoisinta on kuinka palapelin palat loksahtaa kohdalleen yksi kerrallaan. En väitä että tässä olisi kyseinen "väärä profeetta", aika näytää mitä paljastuu. Mutta varmaa on että jokainen sana minkä Jumala on ilmoittanut sanassaan toteutuu pilkulleen!
"Nuori musta paavi...." synt. 1948!
Eihän tuo vanhakaan ole. Joku viiskymppinen tuntuisi aika "pennulta" paaviksi.

Mutta typerää koko paavius. Sinänsä antikristillistä, vaikka onkin kaukana Raamatun kuvailemasta antikristuksesta.
Voi tuo olla toisinkin! Tuo Pietari Roomalainen saattaa suorittaa uskonpuhdistuksen Katolisessa kirkossa!
joo, ja joulupukki on totta
Malakian enteistä en ole koskaan kulut saati lukenut.
On helppoa muuttaa tekstiä historian mukaan uskottavaksi höynäytetyksi. Siksi rofetoin seuraavan paavin olevan Afrikasta, musta. Noin vaan tilastollisesti olisi aika tulla joko filippiineiltä tai Afrikasta.
maagikko
Maailman menoa palstalla esitetyt syytökset sinusta totta? (kysyn täällä koska hävisit tuolta illalla)
Next pope is him. New document what is going on behind our backs.Karmaisevaa jos tuo on totta.
Väärä profeetta on valhetta juoruava ihminen.
Väärät profeetat ovat ihan tällä foorumilla. Ei tarvii kauempaa hakea.
paavi eroaa
Näinhän se on,että Paavi on ilmoittanut eroavansa helmikuun lopussa ja uusi Paavi
valitaan ennen Pääsiäistä.

Eronsa syyksi Paavi on ilmoittanut mm.korkean iän ja terveydelliset syyt.

Nyt voin melkein taata ja alleviivata sen,että nyt jos koskaan profeettojen ja muiden
povarien leireissä alkaa melkoinen pöhinä,spekulointi,arvailu,profetointi ja ennustelu
siitä,että mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

On muuten aika outoa se,ettei edes yksikään Suomen parhaista profeetoista ole
tätä ennalta profetoinut saati saanut Jumalalta siitä ilmoitusta jo etukäteen.
Veijone oli tiennyt etukäteen! Hän päivitti nyt sivuilleen, että olikin itse asiassa jo tiennyt kaiken ennalta. Ei vaan ollut muistanut tarkentaa tätä asiaa sinne sivuille ennen kuin tämä tieto tuli julki. Mutta kyllä hän siis kaiken tiesi ja ennusti taas oikein!
Kyllä nyt pelottaa jos Miikael on heittänyt lohikäärmeen maahan ja pohjois korea aloittanut sodan pyhiä vastaan. Onko tuleva 15.2 asteroidi punainen lohikäärme jolla on 7 päätä ja 10 sarvea joissa 7 kruunua.
Sekin valhe ja väärinkäsitys on tässä oikaistava, että Malakiaan "Pietari Roomalainen" olisi jotenkin antikristillinen ja paha. Malakias kirjoittaa päinvastoin hänen olevan viimeisiä oikean uskon puolustajia:

'Viimeisen vainon aikana, joka koettelee Rooman kirkkoa, hallitsee Pietari roomalainen, joka paimentaa lampaitaan lukuisten koettelemusten keskellä. Näiden vaivojen mentyä seitsemän kukkulan kaupunki hävitetään ja kauhistuttava tuomari tuomitsee kansaa.'

Paduan munkki kommentoi lisää: 'Tänä maailman äärimmäisen hävityksen aikana hallitsee Pietari roomalainen, viimeinen oikean Jumalan ylimmäinen pappi. Rooma hävitetään rikollisesti ja pelottava Tuomari tuomitsee kansaansa."

Ettäs tiedätte!
Pihon aloituksesta:
"Väärä profeetta tuo joka paikassa julki Antikristuksen ihmeellisyyttä, tekee suuria ihmeitä ja saa kaikki ihmiset laittamaan itseensä Antikristus-Pedon vaatiman tunnistusmerkin (minkä ottamisen Raamattu kieltää helvettiin johtavana syntinä)."

Nyt eikun sitten kuuntelemaan, ketä Petrus Romanus tulee ylistämään. Jos hän veisaa Obaman ylistysvirttä, on asia selvä, tai jos hän ylistää jotain muuta henkilöä, se on siinä.

Jos Petrus on Peter Turkson, olisi aika luonnollista hänen ylistää toista mustaa miestä.

Ja ei sitten merkkejä käteen ja otsaan! Tämän verran muistakaa!
 /   /  /  / Seuraava paavi on viimeinen ja väärä profeetta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta