AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / hohhohhoijaa. lueskelinpa tossa noita keskusteluja.....

hohhohhoijaa. lueskelinpa tossa noita keskusteluja.....

8 Vastausta 126 Lukukertaa
Ihan pakko kysyä kaikilta suomalaisilta ja mustalaisilta..
Miksiköhän kaikilla ihmisillä tuntuu olevan niin voimakkaat mielipiteet toisistaan enimmäkseen kuulemansa perusteella. En yhtään ihmettele että mustalaiset haukkuu ja pitää pilkkana suomalaisia eikä helposti niihin luota. Jos mustalainen menee juttelemaan suomalaiselle, keskustelu on vähintäänkin vaivaannuttava. Suomalainen miettii 5 minuutin keskustelusta puolenaikaa mitä ihmettä sille mustalaiselle pitäisi sanoa ja mustalainen huvittuu ja miettii että mikäköhän totaki tuppisuuta vaivaa. Sitte ihmisten ilmoilla suomalaiset nuoleskelee mustalaisten persettä. Ollaan ylimukavia eikä olleskaa omaa itteesä ja taas mustalainen huvittuu. Kun suomalainen pääsee kotiin se on kauhuissaan ja päättää tulla tänne haukkumaan ja solvaamaan mutta niitä mielipiteitä ei vahingossakaan tuoda julki naamatusten.tietenkin mustalaisista saa pelottavan kuvan jos kuuntelee muitten ihmisten paisutuksia asioista eikä itse ota asioista selvää. Mustalaiset on vähemmistö ja kulttuurinkin takia erottuvat massasta edukseen tai haitakseen. Ihan samalla lailla suomalaiset varastaa, narkkaa, riehuu ja tappelee. Siihen on vaan helpompi olla kiinnittämättä huomiota. Suurin osa mustalaisista on silti ihan yhtä kunnollisia kun suomalaisetkin ( siis suurin osa suomalaisista). Jos on käyny huono tuuri yhen suomalaisen tai yhen mustalaisen kanssa ei se tarkota että kaikki olis samanlaisia. Samalla lailla on mustalaisilla tietty kuva ja tietyt mielipiteet suomalaisista. Jos ollaan eksytty yhteen paskaseen kämppään ei se tarkota että kaikilla on paskasta ja elää likasesti. Luulis että nykypäivänä ihmiset olis sen verran fiksumpia että uskaltaisivat ottaa oikeasti selvää asioista ja ihmisten tavoista. Täällä kysellään tuota ja sitä ja tota niin mustalaiset suomalaisilta ja toisinpäi.. Miks vaan verkossa?? Kaikki ihmiset ja perheet on erilaisia oli suomalainen tai mustalainen. Kukaan ihminen ei voi vastata suomalaisiin tai mustalaisiin koskeviin kysymyksiin ja olettaa että se yksi ainoo vastaus on oikea. Jokasella ihmisellä on tän maanpäällä omat mielipiteet ja perjaatteet. Jos joku haukkuu jotakuta tai kohtelee väärin tekee se toinen varmasti takasi samalla lailla ja jotkut pahemmin. Miks ihmiset ette vaan oikeesti vois tutustuu toisiinne kunnolla ja sit luoda mielipiteen. Niinhän toimitaan muittenki ihmisten kohalla. Saattaspa moni yllättyy ja huomata että ei toi suomalaine sen tyhmempi oo ku minäkää tai että toi mustalainenha on tosi mukava ja rehellinen tyyppi. Ärsyttää että ihan ku tässä maassa ja tän maan perheillä ei olis muita isompia ongelmia kun vahdata ja yrittää saada joku huonoon valoon. Musta jokanen taklaa tyylillään ja ihan sama sen pitäis muille olla miten taklaa jos tietää ite tekevänsä oikein.
no voi vittumaisuuden paskaytimen persekoneessa sijaitsevan paskiaisen nimessä: vittu
Täytyy pohtia tota sun syvällistä ja järkevää Kommenttia! =) ps. Oisitko voinu paremmin ittees ilmasta.
No, en kyllä usko, että nämä nettipalstat antaa todellista kuvaa asiasta.
Täällä jotkut purkaa pahaa oloaan anonyyminä, suoltaen järkyttävää tekstiä koneeltaan.
Ainakin omalla paikkakunnallani tulee suomalaiset ja mustalaiset ihan hyvin juttuun. En tiedä sitten mitenkä muualla.
Ei se kyllä ihan noinkaan mene. Taas sä oot ennakkoluulonen. Painu vittuun? Pitäiskö kaikkien sit samantein rupee puhuu toisilleen tollatavalla. . Mun ainaki pitäis jos sun perustelema syy löytyy siitä että mannella varkaudet mielessä. Harmi että noin laput silmillä kulkevia ihmisiä on.. Kyllä mä ymmärrän sen että netissä on helpompi anonyymina kirjotella ja päästellä paineita mutta en mä nyt siltikään sanois että se pelkästää stressistä tai mielentilasta johtuu että toisiaan haukkuu. Tulee täällä meilläki mustalaiset ja suomalaiset toimeenmutta On silti se valtaväestö joka ei jostainsyystä tiedä miten olla tai puhua tai mitään muutenkaan..
Edelliseen viellä että tossa oli kahelld henkilölle vastaus. Tolle ekalle uhoojalle ja sitte 5+1 (:
aloittaja kirjoittaa..."Sitte ihmisten ilmoilla suomalaiset nuoleskelee mustalaisten persettä. Ollaan ylimukavia eikä olleskaa omaa itteesä ja taas mustalainen huvittuu. Kun suomalainen pääsee kotiin se on kauhuissaan ja päättää tulla tänne haukkumaan ja solvaamaan..."

Voitkos kuule kuviteella että ne on kenties ihan eri ihmiset jotka kylänraitilla juttelee romaneille ihan asiallisesti, kuin ne jotka suoltaaa sitä sontaa tänne palstalle. Onko koskaan käynyt mielessä että ne ei ehkä ole samat ihmiset???

Mä olen valkolainen enkä ikinä ole parjannut täällä palstalla romaneita, ja jos joku minulle juttelee kylällä niin juttelen ihan asiallisesti sielläkin. En ole rasisti, eikä minun ystäväpiirissäni kukaan ole rasisti.

Eli, kaikki suomalaiset (valkolaiset) eivät ole rasisteja, eikä kaikki täällä kirjoittele sitä sontaa. Meissä on myös ihan fiksujakin ihmisiä, jos sinä et yhtään tunne, niin liikut kenties väärässä paikassa.

Täällä palstalla oikeesti pyörii vain pieni vähemmistö joilla ei ole elämää ja jotka on kateellisia romaneille tai heillä on muita psyykkisiä ongelmia ja sksi he sitä sontaa tänne suoltavat jatkuvalla syötöllä. Totuuden nimessä täytyy kyllä sanoa että täällä osaa myös jotkut romanit kirjoittaa tosi törkeesti ja käyttäytyä rumasti. Mutta uskon ...haluan uskoa että, sekin on vain pieni vähemmistö kellä ei ole elämää eikä tapoja :)
Joo kyllähän mä sen tiedän. Ihmisiä on moneen kastiin. Lähinnä näiden ihanien lukukokemusten jälkeen alko ärsyttämään ja sittemmi ihan omiin kokemuksiin ja havaintoihin. En sano että KAIKKI suomalaiset tai mustalaset niin toimiikaan ja ei ole tapana yleistää tietty alojattanakin olis voinut vaikka kirjoittaa että jotkut suomalaiset tms. Mutta lähinnä vaan pisti ihmetyttämää justii tää sonta mitä näistä jutuista pulppuaa. Valitettavasti noi vertauskuvat kumminki on ihan tosielämästä ja mä tiedän sen että ne asiat ei päde kaikkiin niinku ite sanoinki jos lukee koko jutun...=) hyvä keskustellamusta tääläkin vaikka ei ne muutama ihminen niitä toisten mielipiteitä kaada mut ehkä ne raivoajatki puolin jos toisin saa ajateltavaaaa...! =)
Sulle NÄIN ON. toihan on justii sitä pelkoo parhaimmillaa..
Ei sun tartte poloinen ketää pelätä :) mut älä tuu tännekkään rääpimään päätäs faktojen eteen. Niin sä kuin mäkin tiedetään se että sä et ikinä puhuis mustalaiselle tai suomalaiselle noin. Jos siis et olis humalas tai pilleripäissäs. Tai ellei sulla olis jotain 100 miehen legioonaa turvana. Kukaan täys järkinen ihminen ei pelkää ja vihaa toista ihmistä noin paljoo. Varsinkaa ku mustalaiset on myös sotinut tän maan puolesta. Fiksuahan se on että kukaan ei taivu sunkaltaiselle sairaalle sekopäälle. Miksi sitä omassa maassaan täytyis pelätä.
 /   /  / hohhohhoijaa. lueskelinpa tossa noita keskusteluja.....

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta