Jeesuksen tulemus 2023, Ilmestyskirjan tapahtumat

vuosina 2016 - 2023?

Jeesus syntyi todennäköisesti nykyiseen ajanlaskuun nähden 7 eKr, sillä silloin babylonialaisen astronomian mukaan syntyi Juutalaisen Kuninkaan tähtikonjuktio.

Herodes kuoli 4 eKr, sillä silloin oli kuunpimennys Jerusalemissa, tämä Herodeksen ja kuunpimennyksen sattuminen pääsiäisenä on tallennettu juutalaisiin kirjoituksiin eikä vastaavia tapahtunut alueella lähivuosina lainkaan. Lisäksi Herodes oli tapattanut alle 2-vuotiaat poikalapset kun näki että tietäjät eivät tulleet kertomaan Beetlehissä syntyneestä Kuninkaasta, tämä sopii hyvin evankeliumin ilmoitukseen Jeesuksen paettua Egyptiin ennen sitä.

Jeesus kastettiin noin 23 jKr noin 30 vuotiaana.

Näin täysi kaksi vuosituhatta tulee noin 2023 jKr.

Jerusalem viikunapuun lehteen tulemisen merkkinä ennen tulemustaan Jeesuksen opettana ja vuonna 1967 ns. kuuden päivän sodassa tuleminen kokonaisuudessaan ja ennenkaikkea Moorian vuoren osalta Israelin hallintaan ja samoin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi, vaikka pakanakansat tulevatkin hyökkäämään ja sotimaan Israelin Pyhää Herraa vastaan ja tulevat 3,5 tallaamaan pyhää kaupunkia ennen Jeesuksen tulemista. Nimenomaan Jerusalem on se viikunapuu kuten Jeesus kirosi sellaisen ja itki Jerusalemin kohtaloa, tietysti tuho tuli parannuksen tekemättömyydestä vaikka Immanuel olisi toisin tahtonut, kuten itku sen osoitti. Jeesus myös profetoi Jerusalemin tuhon ja tapahtui noin 70 jKr Rooman toimesta, kuten myös roomalaisten sotilaiden toimesta Jeesus ristiinnaulittiinkin juutalaisten johtajien sitä vaatiessa ja näin Jumalan profetioiden täyttymiseksi. Myös tämä oli edeltä profetoitu Jerusalemille tapahtuvaksi.

Seitsemän vuosiviikkoa vuodesta 1967 49 päädytään vuoteen 2016 ja edelleen kahdeksas vuosiviikko lisättynä Herran Päiväksi 2016 7 päädytään 2023 jKr.

Näin päädymme mahdolliseen viimeiseen vuosiviikkoon Danielin ja Ilmestyskirjan ja Jeesuksen opettamien merkkien kautta vuosiksi 2016 - 2023 jKr.

Autuaat ne, joilla on öljy astioissa ja odottavat pääsyä hääaterialle ja osaan ensimmäisessä ylösnousemuksessa, kun eivät ota pedon merkkiä vaan tahtovat ennemmin kuolla Herrassa Jeesuksessa jos se on Herran tahto ja armo kärsiä tämän maailman ruhtinasten tähden niinkuin Jeesus otti ristinsä ja siihen kehottaa opetuslapsiaan ja opettaa sen riittävän oppilaalleen että käy niinkuin Mestarilleen.

Kun näemme merkkien täyttyvän, evankeliumi ja hävityksen kauhistus pyhälle paikalle eli kahdeksannesta pedosta kumarrettava patsas ja pedon merkki kaupankäyntiin, ja Herran Päivän ajan koittavan niin meidän kannattaa nostaa katseemme Isää kohti ja anoa voimaansa ja rakkauttaan ja armossaan pukeutua koko taisteluvarustukseen, että vaikeana ajankohtana voimme seisoa Pyhän Hengen voimassa ja valkoisiin pukeutuneina.

Rukoillaan ja valvotaan kaikkien pyhien edestä Jeesuksen nimessä niinkuin on kirjoitettu pyhissä kirjoituksissa, amen. Saamme pukeutua Paavalin efesolaiskirjeessä esitettyyn Jumalan antamaan hengelliseen varustukseen ja samoin rakastaa Jeesusta Herrana ja samoin kaikkia lähimmäisiä, eikä pelkästään meille mieluisia. Jumalan öljy Jeesuksessa antaa sen hyvän varustuksen hengellisesti. Ollaan kuin viisaat ja tehdään Jeesuksen opetuksen mukaan kaikkien pyhien kirjoitusien kautta.

Muistetaan: Jeesus on hyvä paimen eikä kukaan joka häneen turvaa totuudellisesti joudu koskaan häpeään, mutta ulkokultaisuutta ei tule kenenkään hyväksyä omalle kohdalleen. Annetaan kaikki kunnia ja kiitos Isälle Jeesuksen nimessä.

116

3464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksi mahdollinen

      7-vuotis-ajanjakso oli 2000-2007, sillä vuonna 2000 synkronoitiin ajanlasku juutalaisen vuoden 5760 kanssa. Niinkuin Luoja loi maan ja taivaan kuudessa päivässä ja lepäsi ja pyhitti 7. päivän, samoin tämän maailman kuusi vuosituhatta ovat todellisuutta.

      Kuudessa päivässä on 24 h x 6 pv = 144 tuntia, samoin tulee oleman 144 000 esikoista ensihedelmänä Jeesukselle 12 000 kustakin Isralin kahdestatoista sukukunnasta.

      Kun sukupolven mitta on 40 vuotta, jonka Israelin sukukunnat vaelsivat erämaassa ennenkuin pääsivät Luvattuun Maahan, niin kun edelliseen 144 tuntiin kerrotaan se 40 vuodella päädytään 144 x 40 = 5760 vuotta eli juuri siihen vuoteen, jota juutalaiset elivät meidän ajanlaskun 2000 jKr.

      Lisäksi sukupolven mitta 40 vuotta lisättynä kuuden päivän sodan vuoteen 1967 ( 40) päädytään 2007. Jos Jeesus olisi tullut kansalleen tuomiona, niin näin ehkä olisi tapahtunut.

      Näin ensimmäinen mahdollinen 7-vuotisjakso on jo takanapäin: 2000 - 2007.

      Koin tätä tutkiessani, että vaikka Herra tulee Tuomarina maailman ruhtinaalle, niin omilleen hän ei tule tuomioksi vaan Pelastajana ja Siunauksensa keskelle maata Jerusalemiin, näin ei vuodesta 1967 sopinut 40 vuoteen 2007.

      Raamatullinen riemuvuosi on 50:s (7 x 7 = 49) ja näin sopisi 1967 49 = 2016, mutta tämänkin lisäksi tulisi vielä messiaaninen vuosiviikko 8:na niinkuin 888 on Herran Jeesuksen lukukin ja sopisi ajanjaksoksi 2016 - 2023.

      Jos tämän jälkeen tulee kolmas mahdollinen 7-vuotisjakso, niin se lienee toden sanonee. Asian tietänee yksin Isä ja kenties Poika, ja ne, keille on tahtonut ilmoittaa.

      Yksi asia on kuitenkin varmaa, että Herran Päivä on lähellä, sillä sen osoittaa viikunapuun lehteen tulo Jerusalemissa 1967 ja rauhan puheet ja laittomuus ja luopumus, joka vaikuttaa tottelemattomuuden lapsissa, kun ei ole Herran pelkoa niinkuin ei ollut Nooan eikä Sodoman päivinä, toki vielä paljon pahemmaksi äityy laittomuuden salaisuus, sillä alkavat tappaa Jeesuksen pyhiä luullen tekevän palveluksen Jumalalle vaikka tekevät Perkeleelle niinkuin sopii murhan ja valkeen isälle lapsiltaan.

      Tämä voi sopia jihadin nousuun tai niinkuin kirkko eksytyksessään on tappanut omasta mielestään kerettiläisiä, väkevässä eksytyksessä tulee tapahtumaan niitä vastaan, jotka eivät mene mukaan epäjumalanpalvelukseen eivätkä ota pedon merkkiä ja kumarra pedon kuvaa pyhällä paikalla eli Jerusalemin Moorian vuorella.

      Autuaat ne, jotka ymmärtävät Isän Jumalan tahdon Herrassa Jeesuksessa ja ovat valmiit ristinsä ottamaan ja seuramaan Mestariaan ja Opettajaan Pyhän Hengen voimassa ja johdatuksessa, amen.

      • Anonyymi

        Raamatun aikana yhden sukupolven mitta katsottiin olevan erilainen kun nykyään.

        Silloin sukupolven mitta oli ihmisen koko elinaika eli noin 80 - 95 vuotta.

        Nykyään yhden sukupolven mitaksi lasketaan 30 vuotta, ei siis edes 40 vuotta, kuten kirjoitit.


    • Tietoja syntymän

      ajankohdasta nykytiedon valossa:

      Herodes kuoli 4 eKr ja tämä on tallennettu ja todennettu pääsiäisen ajan kuunpimennyksestä Jerusalemissa, eikä tapahtunut vastaavia lähivuosina lainkaan.

      Herodes oli tapattanut Beetlehemin kaksivuotiaat ja nuoremmat aiemmin. Jeesus vanhempineen oli paennut Egyptiin tätä Jumalan varottaessa sekä tietäjiä, jotka tiedon Juutalaisten Kuninkaan syntymisestä olivat Herodekselle tuoneet aiemmin tietämättä tämän tuhojuonia, mutta menivät toista tietä kotiseudulleen. Samoin Jumala varotti Joosefia ja pakeni Immanuelin kanssa Egyptiin ja myöhemmin palasi Nasaretiin Herodeksen kuoltua. Kun Herodes kuoli 4 eKr ja päiväkin on laskettavissa kuun pimennyksestä eli oli aurinkovuoden mukaan nykyisellä ajanlaskulla taaksepäin katsottuna 23.3.4 eKr ja tämä sopii pääsiäisen aikaan.

      Lähimmät muut kuun pimennykset tapahtuivat 10.1.0 jKr ja 4.5.3 jKr ja 29.10.3 jKr, mutta nämä eivät sovi pääsiäisen ajankohtaan.

      Ainoa pääsiäisen aikana tapahtunut ja sopiva on tuo 23.3.4 eKr ja Heroksen siten kuoltua Jeesuksen on täytynyt aiemmin syntyä, sillä Egyptissäkin olivat ja kaksivuotias rajan Herodeksen asetettua on aikaa mennyt hyvinkin vuosi tietäjien käynnistä eli Jeesuksen syntymän ajankohdasta ja 7 eKr siten ainoastaan sopii selvästi hyvin ja myös Babylonian tähtikonjuktiosta on voitu tietää merkityksistä tämä Aapeli Saarisalon esittämäkin:

      "Tietäjien näkemää Beetlehemin t:eä on pidetty yliluonnollisena ilmiönä. Kepler havaitsi jouluk. 1603 Jupiterin, Saturnuksen ja Kalat sellaisessa asennossa, että ne muodostavat erikoisen loistavan ilmiön. Samantapainen ilmiö oli havaittavissa maalisk. 1604 ja lokakuusta 1604 helmikuuhun 1606. Hän laski myös, että nämä samat ilmiöt, jotka voivat sattua vain 800 v:n kuluttua, olivat sattuneet v. 7 eKr. toukok., syysk. ja joulukuussa. Sitä monet pitävät tietäjien t:nä. Tähän antavat tukea Babyloniasta löydetyt tähtitornien tiedonannot sekä se seikka, että Kalojen merkissä tapahtuvaa Jupiterin ja Saturnuksen yhtymistä pidettiin itämailla muinoin Messiaan t:nä." (lainaus Aapeli Saarisalon Raamatun sanakirjasta)

      • Että näin.

        >>Herodes oli tapattanut Betlehemin kaksivuotiaat ja nuoremmat jo aiemmin


      • Mainitseekos
        Että näin. kirjoitti:

        >>Herodes oli tapattanut Betlehemin kaksivuotiaat ja nuoremmat jo aiemmin

        nykysuomessa YLE :n uutistoimistot aborteista miten usein? Tai mainitseekos historioitsijat muista kenties muutamaa kymmentä-kahtakymmentä koskevista veriteoista? Jotkus kiistää jopa nykyäänkin juutalaisten kansanmurhankin vaikka miljoonia murhattiin, samoin hirmuhallitsijat vallassa tehokkaasti voivat historioitsijoita tuomasta julkisuuteen tällaisia murhatekoja, myös Herodes toimi kavalasti kuten nähdään tietäjille sanomassaan "... että minäkin tulisin kumartamaan", mutta Jumala tiesi pahan sydämensä aikeen jo alusta alkaen ja johdatti tietäjätkin toista tietä takaisin maahansa, ei tässä ole mitään uutta kun vallasta on kysymys ja Kuninkaan syntymisestä, näitä on paljonkin tällaisia valtamurhatekoja ihmisten historiassa ja neuvostoliitossa ja muualla ovat olleet ihan toisen luokan ja pimeydessä ja valheessa ja tietysti paha tahtoo kieltää tällaiset ja voidaan kysyä moniko tietotoimisto neuvostoliitossakin olisi julkisesti esittänyt tai natsien aikaan Saksassa julkisesti. Tietenkään ei hallitsijoiden veritöistä julkisesti huudella, kun on kysymyksessä tällaiset teot ja hallintatavat.

        Tietysti voidaan ajatella ettei hallitsija alaisiaan ja on kyllä toivottavastikin vähäistä.


      • Varmaa on se
        Mainitseekos kirjoitti:

        nykysuomessa YLE :n uutistoimistot aborteista miten usein? Tai mainitseekos historioitsijat muista kenties muutamaa kymmentä-kahtakymmentä koskevista veriteoista? Jotkus kiistää jopa nykyäänkin juutalaisten kansanmurhankin vaikka miljoonia murhattiin, samoin hirmuhallitsijat vallassa tehokkaasti voivat historioitsijoita tuomasta julkisuuteen tällaisia murhatekoja, myös Herodes toimi kavalasti kuten nähdään tietäjille sanomassaan "... että minäkin tulisin kumartamaan", mutta Jumala tiesi pahan sydämensä aikeen jo alusta alkaen ja johdatti tietäjätkin toista tietä takaisin maahansa, ei tässä ole mitään uutta kun vallasta on kysymys ja Kuninkaan syntymisestä, näitä on paljonkin tällaisia valtamurhatekoja ihmisten historiassa ja neuvostoliitossa ja muualla ovat olleet ihan toisen luokan ja pimeydessä ja valheessa ja tietysti paha tahtoo kieltää tällaiset ja voidaan kysyä moniko tietotoimisto neuvostoliitossakin olisi julkisesti esittänyt tai natsien aikaan Saksassa julkisesti. Tietenkään ei hallitsijoiden veritöistä julkisesti huudella, kun on kysymyksessä tällaiset teot ja hallintatavat.

        Tietysti voidaan ajatella ettei hallitsija alaisiaan ja on kyllä toivottavastikin vähäistä.

        että Jumalan armo pysyy iankaikkisesti vaikka maailma on pahan vallassa.


      • Mainitseekos kirjoitti:

        nykysuomessa YLE :n uutistoimistot aborteista miten usein? Tai mainitseekos historioitsijat muista kenties muutamaa kymmentä-kahtakymmentä koskevista veriteoista? Jotkus kiistää jopa nykyäänkin juutalaisten kansanmurhankin vaikka miljoonia murhattiin, samoin hirmuhallitsijat vallassa tehokkaasti voivat historioitsijoita tuomasta julkisuuteen tällaisia murhatekoja, myös Herodes toimi kavalasti kuten nähdään tietäjille sanomassaan "... että minäkin tulisin kumartamaan", mutta Jumala tiesi pahan sydämensä aikeen jo alusta alkaen ja johdatti tietäjätkin toista tietä takaisin maahansa, ei tässä ole mitään uutta kun vallasta on kysymys ja Kuninkaan syntymisestä, näitä on paljonkin tällaisia valtamurhatekoja ihmisten historiassa ja neuvostoliitossa ja muualla ovat olleet ihan toisen luokan ja pimeydessä ja valheessa ja tietysti paha tahtoo kieltää tällaiset ja voidaan kysyä moniko tietotoimisto neuvostoliitossakin olisi julkisesti esittänyt tai natsien aikaan Saksassa julkisesti. Tietenkään ei hallitsijoiden veritöistä julkisesti huudella, kun on kysymyksessä tällaiset teot ja hallintatavat.

        Tietysti voidaan ajatella ettei hallitsija alaisiaan ja on kyllä toivottavastikin vähäistä.

        Jaa, Herodeksellako olikin aborttiklinikka?


      • Kyllä abortteja on
        kekek-kekek kirjoitti:

        Jaa, Herodeksellako olikin aborttiklinikka?

        tehty tuhansia vuosia jo paljon ennen Herodesta ja ennen Aabrahaminkin aikaa.

        Ei pahan hedelmät ole olemukseltaan muuttuneet tietysti toimintatavat ja tiedotus on muuttunut.


    • Kuun pimennykset

      on nasan laskelmista ja Herodeksen kuoleman on juutalaishistoria tallettanut ja tapahtui täyden kuunpimennyksen yhteydessä pääsiäisenä Jerusalemissa, kun kuu muuttui vereksi.

      Taivaan kappaleet ovat kuin kellon viisareita kulkiessaan vakiona taivaalla.

      • Pään pimennys.

        "....kun Kuu muuttui vereksi kuunpimennyksen yhteydessä pääsiäisenä Jerusalemissa..?"

        No jopas on hupaisa tarina ja uskomus ja aivan yhtä hupaisa on uskomus siitä,että
        taivaan kappaleet ovat kuin kellon viisareita kulkiessaan vakiona taivaalla.

        Mikäli todellinen tähtitiede kiinnostaa,niin silloin pitää hylätä Raamatun tarinat näissä suhteissa sekä muut taivaankappaleisiin liittyvät kuvitelmat ja uskomukset.

        Mutta todennäköisesti eräät eivät todelliseen tähtitieteeseen edes halua perehtyä koska se särkisi eräiden ahdaskatseiset ja uskonnolliset tulkinnat avaruuden ilmiöiden suhteen.


    • Ennen Jeesuksen

      tulemusta tapahtuvat seuraavat, ja autuaita ovat valvovat ja rukoilevat Jeesuksessa odottaen öljy astioissaan kuin viisailla ja jokaiselle anovalle annetaan nimessään:

      Ilmestyskirjan iankaikkisen evankeliumin (3,5 vuotta, ehkä 2016-2020) ja ennenkaikkea Jeesuksen opettaman hävityksen kauhistuksen pyhällä paikalla (3,5 vuotta, ehkä 2019-2024) eli Ilmestyskirjassa osoitetun miekanhaavasta ikäänkuin kuolleesta parantuvat pedon päästä tehtävän kumarrettavan kuvapatsaan, kuten Nebukadnessrar oli sen voimakas esikuva ja samoin Jeesus opetti että tulonsa päivä on kuin Nooan ja Sodoman, sillä jälkimmäinen poltettiin tulella.

      Tärkeää ymmärtää että selvästi Jumalan profetiat tunteville ymmärryksen lisääntyessä niitä tutkittaessa ei Jeesuksen tulemus tapahdu yllättäen kuten maailman ihmisille, jotka eivät välitä Jeesuksesta eikä Jumalan valtakunnasta eikä profetioista, sillä arvokkaimpia armolahjoja näiden ymmärrys ja Ilmestyskirjassa näiden huomioon ottaminen on autuaaksi julistettua, koska saa Jumalan armossa ja totuudessa pyhittyä näissä.

      Eksymiset voidaan välttää kun tunnetaan Jumalan sanat Raamatussa ja myös Jumalan Hengen opetus näistä profetioista ja muista hyvistä hengellisistä lupauksista ja niiden mukaan lähestyy kiittäen ja kunnioittaen kaikesta mitä saa ja tulee samaan, sillä kaikki on täysin Jumalan hallinnassa vaikka antaakin pedon maan päällä voittaa pyhät kuten Poika Jeesuskin ristiinnaulittiin vaikka oli Immanuel. Kun tuoreelle käy näin, niin kuivat kootaan ja poltetaan vaikka voivatkin maan päällä rehottaa ja menestyä, sillä pystyvät toimimaan vilpillisesti ja petollisesti, kuten kuullaan näistä väärennöksistä ja valheista kaikenlaisissa valheteorioissa.

      Ennen Jeesuksen tulemusta pedot tuovat pedon merkin ostamiseen ja myymiseen eli yhteiskunnallisesti hallitsee kaupankäynnin kautta merkin otattamisella otsaan tai oikeaan käteen. Merkissä tulee olemaan pedon nimi tai sen nimen luku 666. Nebukadnessarin Babylon on Eufratin varrella Irakissa ja Saddam Hussein (nimi Sadam) vertasi itseään Nebukadnessariin ja rakensi myös nimellään kirjoitetuilla tiilillä tuon kaupungin rakenteita aivan samoin kuin noissa perustuksissa alkuperäisissä oli Nebukadnessarin nimi.

      Sadamin nimessä ja Sodomassa on myös samat S-d-m heprean konsonantit ja numeroarvot nimenlaskemisessa antavat Sadamista sen 666:

      S = 60 (samek)
      a = 1 (alef)
      d = 4 (dalef)
      a = 1 (alef)
      m = 600 (loppu-mem)

      Sadam = 666

      Sadam on myös tuhottu miekanhaavalla ja kun nousee ikäänkuin kuolleista niin monet ihmettelee ja koska vapautettavat riivajavallat saavat ihmeitä aikaan ja tulenkin taivaasta tulemaan niin tuo kymmenvaltioliitto, josta on selvästi opetettu kymmenenä sarvena, saa suuren islam-johtajansa ja kansat seuratessaan sanovat "kuka on pedon vertainen ja voi sotia sitä vastaan?"

      Ilmestyskirjassa se kahdeksas peton on tuo miekanhaavasta parantuvat ja yksin ensimmäisistä viidestä, kuten on selvästi opetettu. Nuo seitsemän Israelin vihollis-petoa ovat myös seitsemän vuorta, joiden päällä portto-Babylon istuu johtajana. Isrelin viholliset ja ennenkaikkea neljä ensimmäistä:

      1) Egypti.

      2) Syyria (Assyyria).

      3) Irak (Babylon, leijonan kita, kuvapatsaan pää, Nebukadnessar, Sadam, ihmisen sydän on paha ylitse kaiken patsaan kuvan kumartaminen epäjumalanpalveluksessa).

      4) Iran (Persia, karhun jalat, kuvapatsaan hartiat, kolme kylkiluuta suussa = sota).

      5) Ilmestyskirjassa Kreikan maailmanvalta.

      6) Ilmestyskirjassa Rooman maailmanvalta.

      7) Ilmestyskirjassa pantteri, leijonan kita, karhun jalat (seitsemän päätä, kymmenen sarvea, johtajana kuvapatsaan kahdeksas peto eli miekanhaavasta parantuva ja rakennettavan kuvapatsaan peto / Danielissa pantteri, neljä päätä ovat neljä ensimäistä petoa, neljä linnun siipeä ovat nuo neljä vapautettavaa riivaajavaltaa, saa vallan sotia pyhiä vastaan ja voittaa heidät ja annetaan noiden 3,5 vuoden ajaksi ennen Jeesuksen tulemusta / Danielissa ylen kauhea ihmeellinen ja erilainen kuin edelliset eli tämä 10-valtioliitto eikä kuten edelliset yhdestä valtakunnasta koostuvat)

      8) Kahdeksas peto Irakin Sadam sodasta selvinneenä ja nimestään 666 / Danielissa tarkatessani sarvia minä näin, miten pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellistä sarvea reväistiin pois sen edestä. Sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka puhui herjaten.

      • Tässä tulkinta

        tämän maailman ruhtinaan Babylonian kuninkaasta, joka parantuu ikäänkuin kuolleista ja monet ihmettelee.


    • Googin sodasta

      Vasta Jeesuksen tuhatvuotisen valtakauden jälkeen tulee Goog ja Maagog hyökkäämään Israeliin. Toki mahdollisesti voivat olla mukana myös kymmen-valtioliitossa, mutta ei ole varmaa.

      Ilmestyskirjassa ja Danielissa on selvästi opetettu noista eläinsymboleiden pedoista eli pantterista ja leijonasta ja karhusta, jotka nousevat merestä ja hyökkäävät Israelin Jerusalemiin, ja nykyisen Israelin vihollisuudet on helposti nähtävissä noissa neljässä ensimäisessä eli Egyptissä ja Syyriassa ja Irakissa ja Iranissa. Toki kymmenen valtakuntaa tulee valtansa ja voimansa antamaan ja islam tulee varmaan olemaan yhdistävä tekijä, sillä kumartamiset ja yhteiskunnallinen hallinta siihen täysin liittyy, ja jopa 200 miljoonaa voidaan armeijaan saada, jos Pakistan ja Indonesia, puhumattakaan Kiinasta tai Venäjästä on mukana.

      Toisaalta koko maailmaan annetaan tuolle pedolle valta ja siksi tarvitaan viisaana palava rakkaus Jeesusta kohtaan ja Hengen voima ja siunaus ja kaikkinainen hyvä hedelmä tietysti myös.

    • Viikunapuun lehteen

      tulemisen ennusmerkki Jeesuksen opettamana. Jeesus kirosi viikunapuun ja se kuivettui ja samoin itki Jerusalemia, sillä ei vastaanottanut kansana Kuningastaan, samoin Jeesus profetoi temppelin ja kaupungin tuhon ja tapahtui noin 40 vuotta Herran ristiinnaulistemisen ja kuolemisen ja ylösnousemisen jälkeen.

      Viikunapuu Jerusalem ja lehdet tarkoittavat sen Israelin hallintaan siirtymistä jakamattomana 1967 kuudenpäivän sodassa ja tämä nimikin on viittaukseksi tullut tähän seitsemännen sapatin lepopäivän läheisyyteen Jeesuksen tulemuksessa eli tuhatvuotisen valtakunnan saapumiseen pyhilleen.

      Tärkeää on ymmärtää Ilmestyskirjan eläinvertauspedot ja Babylon ja Eufrat ja Jeesuksen ja Israelin asema tässä kaikessa ja paljon on kerrottu ja myös heprealaisten kirjoituksien sisällä ja tapahtuvat ennen Herran Jeesuksen tulemista taivaan kirkkaudessa suurella voimallaan.

    • Israelin itsenäisyys

      1948 ja ihmisen ikä 70 vuotta, enintäin 80 vuotta. Näillä vuosilla päädytään vuosihaitariin 2018-2028, keskimäärin 75 vuodella 2023 (1948 75).

      Myös noissa Israelin lähimaissa, kuten ennenkaikkea Egyptissä ja Syyriassa tapahtuvat muutokset ovat saaneet islamin edustajat Egyptissä enenevästi valtaan.

      Irakissa on ollut sisäistä terroria myös aina Saddamin syrjäyttämisestä lähtien. Iran on uhonnut Israelin tuhoutumista vaikka ei enää itse hyökkäisikään sinne. Iran on aseistanut terroria sekä Libanonissa ja Gazassa.

      Nämä neljä maata ovat ne ensimmäiset Israelia vainonneet kuninkaan, jotka ovat myös tuosta merestä nousevassa pedossa. Meri tarkoittaa kansakuntia ja tuulien sitä kuohuttaessa voidaan tarkoittaa noita neljää vapautettavaa riivajaavaltaa, ja pantterilla onkin Danielissa neljä päätä ja neljä linnun siipeä. Pedolle myös annetaan valta, ja Ilmestyskirjassa on kerrottu kuinka Jumala maan päällä antaa pedolle vallan voittaa pyhät. (Dan. 7:7, Ilm. 13:7)

      Lopullisesti pahuuden valtakunta on kymmenen valtakunnan yhdistymä ja kuten nähdään ovat aiemmat toimineet erikseen historiassa Israelia vastaan. Kuitenkin tässä viimeisessä ajassa Israelin tuhoamiseen pyrkivät monet pedot yhtä aikaa ja myös Egypti ja Syyria ja Irak ovat olleet näissä voimakkaat. Iran on vähän kaueemmpana, ja Eufratin kuivuminen idästä tuleville kuninkaille sopii nimenomaan Iraniin, toki voi olla Pakista ja muitakin idässä noita kymmenvaltiovaltioita.

      Israelin vihollisista ja sitä tuhoamaan pyrkivistä voimme suoraan nähdä, missä Saa-tana vaikuttaa tämän nykyajan antisemitismissä. Varotaan vääriä profeettoja, jotka tekevytyvät uskoviksi ja lampaiden vaatteisiin pukeutuvat eksyttääkseen valittujakin.

      Islam kieltää Isän ja ainosyntyisen Pojan Jeesuksen ja on pahasta!

      Nimikristityt voivat käyttää kristus nimikettä ja myös Jeesuksen nimeä, mutta rakastavat maailmaa ja hedelmänsä ovat sen mukaiset.

      Jeesus opetti selvästi näistä asioista, joten ei eksytä vaan pysytään kaidalla totuuden tiellä, amen.

    • Tärkeintä meille

      kaikille on se, että emme eksy vaan tunnemme ja vastaanotamme Jumalan Hengen opetuksen ja Raamatun pyhät kirjoituset ja profetiat. Siksi on Ilmestyskirjassa kirjoitettu "Autuas se, joka lukee ja ottaa huomioon" sen hyvän profetaalisen sanoman Jeesuksen nimessä anoen ymmärrystä ja hyvää hengellistä Isän Jumalan vaikutusta Pojassaan ja Hengessään.

    • Rukoillaan kaikkien

      pyhien puolesta öljyä astioihimme, sillä ilman sitä ei mitään totuudellista Jumalan valtakunnassa voida Jeesuksessa tehdä. Samoin valvotaan ymmärtäen Jumalan antaman Raamatun profetioiden ja ennenkaikkea opetuksen kautta, jotta kannamme hyvää hedelmä ja rakkaus on se suurin tässä hyvässä Jeesuksen seuraamisessa, kuten Herra itsekin ristinsä kantoi rakkaudesta Isää kohtaan ja Isä Poikansa antoi rakkaudessaan maaimaa ja kaikkia ihmisiä kohtaan.

      Autuaat kaikki, jotka tahtovat uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja pyhittyä kaikessa totuudessa sillä on Jumalan armoa se, amen, hallelujah.

    • Usko tai ole

      uskomatta, Jeesus tulee ja on Immanuel ja tarkoittaa "Jumala kanssamme".

    • Nyt on hyvä aika

      tehdä parannus, jos et ole vielä syntynyt elävästä vedestä ja Pyhästä Hengestä, tai et ymmärrä mitä se tarkoittaa juuri sinun omalla kohdallasi.

      Taivaasta Jeesuksen nimessä on anoville tarjolla tätä Jumalan uudistavaa hyvää hedelmää ja rakkautta ja uskoa ja toivoa, joka ei saata ketään häpeään ennenkaikkea tuomiolla vaikka maan päällä voi ristiään kantaessaan myös häpeää joutua kohtaamaan, sillä maailma on pahan vallassa eikä ymmärrä maailmaa rakavastat näitä asioita ja voivat nauraa kuten Jeesukselle naurettiin kun opetti ettei kukaan voi yhtä aikaa palvella sekä Jumalaa että mammonaa, joten ei eksytä.

      Rakastetaan Jeesusta kaikesta sydämestä ja sielusta ja mielestä ja lähimmäisiä kuten ihmisiä ja itseämme. Luotuina ihmisinä saamme palvoa Luojaa Jeesuksen nimessä ja Hengessä. Ihmisiä ei tule pelätä eikä arkailla, sillä olemme henki ja sielu ja ruumis, ja kuollessamme ruumis alkaa tuhoutua, mutta sielu Jeesuksessa menee Jeesuksen tykö.

      Anotaan viisautta kaikkeen Herran valtakunnan palvelustyöhön.

    • Pannaan kaikki

      toivomme Jumalan armoon joka meitä kasvattaa pyhitykseen eli eroon maailmasta ja synnistä. Toki maailmassa elämme, mutta emme tämän maailman hengen mukaan vaan Jumalan armoliitossa Jeesuksessa.

    • Kritik

      Kun on ensin lyhyt, mutta tuhois Googin sota, jonka jälkeen tuhotaa, poltetaan aseita 7 vuoden ajan. Silloin sanotan: "Rauha, rauha, ei mitään hätää.
      mutta hetkenä jota kukaan ei arvaa, silmän räpäyksessä, heitä kohtaa tuho, eivätkä
      he pääse pakenemaan. Sillä hetkellä on Kristuksen ruumiin tempaus, ja alkaa Jumalan vihan maljat vuotamaan, ensin niiden päälle joissa on pedon merkki.

      Siihen kulunee vielä 9-10 vuotta

      • Googista kirjoitettu

        ¨ Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankeudestaan. Hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen ne sotaan, ja niiden joukkojen luku on kuin meren hiekka. Ne nousivat yli avaran maan ja saartoivat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iski tuli ja tuhosi heidät. Perkele, heidän villitsijänsä, heitettiin tuli- ja tulikivijärveen, jossa ovat myös peto ja väärä profeetta. Heitä vaivataan päivät ja yöt, aina ja iäti. ¨ (Ilmestyskirja 20:8)


    • Ehkä tapahtuu näin

      Kun peto hyökkää Jerusalemiin ja tuhoaa kaksi säkkipukuista ja ehkä myös kaikki 144 000 on Yeshuan veljinä surmattu, niin silloin voitetaan paha taivaassa ja heitetään alas ja hävitysken kauhistus tulee Babylonian kuninkaan toimesta ja sanotaan "Rauha, rauha, ei mitään hätää", silloin heidät yllättää yhtäkkiä perikato, kuten synnytyskipu raskaana olevan vaimon, eivätkä he pääse pakoon, sillä Jumalan tuomiot vuodatetaan niiden ylle, jotka ovat Yeshuan pyhien verta vuodattaneet.

      Ensimmäinen 3,5 vuotta evankeliumia noiden 144 000 ja kahden säkkipukuisen kautta koko maailmalle.

      Toinen 3,5 vuotta pahuuden valtojen hallintaa ja Jumalan tuomiot pahuutensa päälle vuodatetaan.

      Sitten Jeesus tulee ja ensimmäisessä ylösnousemuksessa Jeesuksessa kuolleet pääsevät Jumalan valtakuntaan joka alas laskeutuu maan päälle tuhannen vuoden sapatinlevoksi eli seitsemänneksi päiväksi, kuten yksi päivä on kuin tuhat vuotta, amen.

    • Tutkitaan Jeesuksen

      nimessä, mitä Jumala on antanut meille pyhissä kirjoituksissa ja anotaan Totuuden Hengen opetusta ja armoa ja totuutta. Iloitaan Jeesuksessa aina.

    • Pannaan pois kaikki

      mikä hankaloittaa Jeesuksessa elämistä. Turvataan Jumalan armoon.

    • Titu

      Kaikkia näitä vertauksia lukeneena toteaisin, että eikös tarvii maailmassa opettaa lapsistaan kunnioittavia ihmisiä ja kunnioittamaan maailmaamme, joka niin on särkymässä kappaleiksi kaikkien ahneitten materialistien aiheuttamana ja siihen vielä mannerlaattojen liikkuminen, jota ei voi pysäyttää.. Joohan on ihanaa, jos tietäisi ennustuksia päättymisistä, mutta uskon, ettei pääty mikää, vaan joutuu elämään maailmassa missä ei kaikille enää riitä kaikkea, eli ajattelisin, että rikkaat antaa köyhille, ettei käy lisää sitä Peter Pan toimintaa, kuten sodat ovat vääryydessään kaikkia kohtaan ja heureka maailma pelastuu.. noh ajatuksia ja olen lukenut raamatun ja itkenyt niitä tarinoita. Ajattelen, olen on kirjoittanut kirjan ja melkoisesti ennenäkemyksiä hänellä ja toivon viisautta ymmärtää sen oikein kaikille.. Vaan ajatuksia heitin

      • kun kunnioitamme

        läheisiämme itse ja rukoilemme Jumalan armoa myös lapsille, niin hyvä tulee ja kiittää saamme kaikesta tässä


    • Israel 14.5.1948 + ?

      kopioitua
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9685543

      Kun viikunapuu (Israel) tekee hedelmää niin tietää että se Herran päivä on lähellä.
      Israelin valtion uudelleen perustamisen nähneet näkee myös Yeshuan tulon. Israelin valtion uudelleen perustaminen 14.5.1948 Raamatussa sukupolvenikä 70-80 vuotta.
      Lopunaika ennen 1000.v rauhanvaltakuntaa on 3½ 3½=7vuotta. Jumalan sallimuksesta tuona 7 vuoden aikana on vallassa antikristus hoviväki (NWO).
      Tuo viimeinen 3½.v on suurta ahdistusta koko israelissa ja maailmassa.
      Alempana Herran tulo eritavoin laskettuna. Ylöstempaus on 7v lopunajan puolessa välissä
      tai 7.v alussa. Morsiusseurakunta lähtee silloin tuuliin ja pilviin.
      Sen jälkeen voi pelastua enään marttyyrikuolemalla, kun ei ota 666 microsirua. Israelin 12 heimosta asukkaista pelastuu 1/3 lopunajan
      Israel vastaisen sodan jälkeen. Hesekiel kertoo että Herra puhdistaa kansansa vasta Israelissa (hes.20:41-44, hes.36:21-28, sak.13:8-9). Israel ottaa vastaan valhe messian, antikristuksen, silti Israelin vastaan hyökkäävät tuhoaa Yeshua koska Israel kääntyy Messiaansa Yeshua Hamashiach puoleen (sak.13-14). Lopunajalla koko maapallon väestöstä kuolee miljardeja ihmisiä sodissa, kulkutaudeissa, luonnonmulistuksen kautta jne...

      End of times - Lopunaika

      14.5.1948 70.v = 2018 - 7.v = 2011
      14.5.1948 70.v = 2018 - 3½.v = 2014½
      14.5.1948 80.v = 2028 - 7.v = 2021
      14.5.1948 80.v = 2028 - 3½.v = 2024½

      The End Times - Lopunajat 1of7
      http://www.youtube.com/watch?v=cihcMqBgmPs

      ONKO USA:n OBAMA VALHEMESSIAS ?

      ps.lue Sakarja.13-14 se kertoo lopunajan tapahtumasta

      • Kyllä Israel ajan

        merkkinä on ihan Raamatun ilmoituksen ja Jumalan Hengen mukaan, joten rukoillaan ja valvotaan ja pannaan kaikki toivomme Isän Jumalan armoon Jeesuksessa eikä ole toista nimeä annettu tähän lainkaan. Kaiken saamme tuoda kiitoksen kanssa Isälle yksin ja lähimmäistemme kanssa. Herra Jeesus on hyvä paimen, amen, hallelujah!


    • Tiukasti pysytään

      Jumalan omassa ilmoituksessa Jeesuksen ja Totuuden Hengen opetuksen kautta Raamatussa annettuina ja opetettuna.

      Paljon on vääriä profeettoja kuten Jeesus opetti. Tämä aloitus ja viestit eivät ole profetoimista vaan tulkintaa mahdollisesta Herran päivän läheisyydestä.

      Kannattaa jokaisen varautua vaikka eivät vielä tapahtuisi edes sadassa vuodessa nämä Ilmestyskirjassa esitetyt seitsemän vuotta. Kuitenkin hyvin on mahdollista että tulevat tapahtumaan ja silloin on parempi öljy astioissa Jeesusta odottaa.

      Herra antaa Pyhän Hengen voiman, kun tahtoo jokainen ihmisten astianaan käyttää, joten ei eksytä sellaiseen ajatukseen että alkuseurakuntakaan olisi voinut tehdä sitä hyvää minkä Jeesus opetti ja sanoi että puetaan taivaan voimaan ennenkuin voivat mitään tehdä hänen valtakunnan apostoleina.

      Pannaan toivomme Jeesuksen armoon ja totuuteen eikä hosuta eikä tehdä mitään itsekkyydestä eikä muusta huonosta hedelmästä. Jeesus suo hyvää hengellistä ja sitä kannattaa anoa aina ja kestäväisesti, samoin kiittää hyvästä nimessään.

    • Vastustetaan pahaa

      Jeesuksen sanoilla ja opetuksen mukaan, niin se pakenee.

    • Vanhurskauden puku

      Jeesuksessa sopii ihan kaikille parhaiten, tulee nöyrtyä lapsenkaltaiseen vastaanottamiseen eikä jäädä ihmiskeskeiseen uskonnollisuuteen tai sekulaari-maailmalliseen. Jeesus on hyvä paimen ja pelastus on juutalaisista, joten ei eksytä. Tunnetaan Raamatun kirjoitukset Totuuden Hengen opettamana ja janotaan Jeesuksessa Jumalan vanhurskautta, samoin kiitetään joka tilassa ja varsikin koetuksissa, niin paha pakenee ja jos me täältä lähdemme Jeesuksessa niin pääsemme Herramme tykö, amen.

      Ilman Jeesusta ei ole mitään toivoa Jumalan valtakuntaan pääsemisestä, joten elä Jumalan armossa ja totuudessa, älä ulkokultaisuudessa.

    • Nyt on hyvä aika

      meidän monien raittiisti ja vakaasti ja rohkeasti ja rakkaudellisesti Jeesuksen opetuksen mukaan valmistautua siihen viisaan neitsyeen odotukseen Yljän Jeesuksen suhteen, ja pyhien vanhurskautus meille kaikille nöyrtyville annetaan. Tärkeää on syntyä elävästä vedestä ja Pyhästä Hengestä ja annetaan anoville, amen, hallelujah, Jeesuksen nimessä tietysti. Kiitetään Isää ja pidetään huolta että rakkautemme Israelin Herraan ja Juutalaisten Kuningas Jeesukseen on pyhää ja puhdasta ja tervettä ja itsekurillista.

      Isä tietää kaiken ja pannaan kaikki toivomme Jumalan armoon, amen.

    • Tutkitaan ja anotaan

      Jeesuksen nimessä sitä hyvää hengellistä Jumalan valtakunnan osallisuutta ja vanhurskautta ja valvomista ja rukoilemista kaikkien pyhien puolesta, samoin Israelin ja Jerusalemin. Rukoillaan siten kuin Jeesus on meitä opettanut, ja se on nöyryyttä, samoin tuodaan ne asiat, jotka ovat mielessämme Isälle hoitoon kiitoksen kanssa. Ei turhia esitetä eikä rukoilla.

    • Torvi totuuden

      Jesse taitaa sitten myöhästyä pahasti, katsokaas kun maailmanlopun on ennustettu tulevan ensi jouluksi.

    • Tarvitsemme ihan

      hyvää raitista Isän Jumalan armoa Pojassa Jeesuksessa, ja saamme anoa ja kiittää ja kunnioittaa sen mukaan kuin Pyhää Henkeä ja elävää vettä suodaan, joten valvotaan ja rukoillaan ja katsotaan ettei kukaan meitä eksytä.

      Kun näemme Raamatussa ilmoitettujen tapahtumien tapahtuvan, niin myös ymmärrämme, että Herran päivä lähestyy ja tulee Herran omille selväksi ennen tuloaan ja ihan varmaksi, amen, hallelujah!

      Pyhä, Pyhä, Pyhä, on Herra Yeshua, amen.

      • Muuta nimeä kuin

        Jeesus (Yeshua) ei ole annettu, missä kukaan voi totuudellisesti pelastua valtakuntaansa.


    • Hyvä pitäytyä

      Isän Jumalan antamiin profetioihin kuten Ilmestyskirjaan ja pyrkiä anoen ymmärtämään mitä esimerkiksi tarkoittaa se leopardin kaltaisuus tuossa merestä nousevassa pedossa. Kun on kirjoitettu että pahuuden valtakunta tulee kuin ansa, niin voi viitata siihen tapaan jolla Israelin Jerusalemiin tullaan hyökkäämään kuin vaaniva pantteri ja leopardi.

      Näinhän myös 1973 Jom Kippuri sodassa nuo Israelin viholliset toimivat. Nähdään myös se kuinka eivät mitään pidä pyhänä nuo Israelin viholliset sotiessaan sitä vastaan. Israelin Herralla on se pyhä jäännös vaimona, jolle se turvapaikka annetaan ja myös pyhänään surmattuna ei tarvitse kenenkään ihmisen lainkaan mitään peljätä, kuten Jeesus opetti vaikka toisaalta voidaan olla myös viisaita kuin käärmeet eikä antautua turhaan vaaraan.

    • Rahan halu on kaiken

      pahan alku ja juuri, ja kuten voidaan ymmärtää, sentähden öljyä paljon maan sisältä maan päälle pumpataan ja kuljetetaan ja myydään ja käytetään. Paljon on laivoja merellä Babylonian Mammonan tavaroiden kuljettajina, että voidaan Mammonassa tehdä kauppaa ja rikastua puolin ja toisin, mutta nähdään, että maa ja vesi ja ilma saastuu tuosta mustasta myrkystä ja yksi tippa saastuttaa paljon vettä käyttökelvottomaksi siihen joutuessaan ja on totta.

      Maa saastuu ihmisten alla, samoin vesistöt ja ilmakin, ja öljy tekee tätä erityisen paljon koko maailmassa ja ahneus saa sen aikaan, sillä puun poltto ei ole sitä samaa lainkaan eikä puu saastuta maata eikä vesistöä vaikka savu ilmassa haisee myös ja tuottaa pienhiukkaisia ja epäterveellistä häkää samoin.

      Kuinka Babylonin kuningas aikanaan saa maan kuninkaat panemaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin, no tietysti Mammonan kautta sillä Saatanalla on kirjoituksien mukaan suuri valta kaikessa kaupankäynnissä ja teollisuudessa ja uskonnoissa ja kulttuurissa ja muussakin, ja tahtoo ettei yksikään ihminen pelastuisi.

      Noilla lähi-idän mailla, jotka ovat Israelin pyrkineet ja monesti tuhoamaan on suuret öljyvarat ja voivat käyttää sitä kiristykseen pedon merkkiä tuodessaan, sillä taloudellinen valta on sitä tämän ajan valtaa myös ja kaikki maat tahtovat osansa tuosta öljyn suuresta voimasta näissä erilaisissa moottoreissa ja muissa asioissa.

      Tietysti täytyy sen Babylonian kuninkaan saada se keskitetty kymmenvaltiomahti ja öljyn kautta sitten voi painostaa paljonkin kuten öljykriisissä nähtiin jo 70-luvulla. Monet tahtovat rakastaa enemmän Mammonaa kuin Jumalaa ja Jeesusta, kun nämä pannaan vastakkain tulevaisuuden väkevässä eksytyksessä ja jo nykyään monissa maissa ei kunnioitata eikä kiitetä Israelin Herraa ja Kuningasta, joten se Pyhän Hengen öljy ei Jumalan voima tämän maailman öljyn ja Mammonan herran sijaan tarvitaan. Ei eksytä!

    • Hyvää sapatinrauhaa!

      Kaikille Jeesukseen uskoville ja vanhurskauttaan tahtoville!

    • Nostetaan Isän

      Jumalan antamaa tulkintaa Raamatun profetioista ja Jeesuksen tulemuksesta eli Herran päivästä. Kun tapahtuvat näemme ja koemme, mutta otollista on valvoa ja rukoilla ja pysyä ihan siinä, mitkä on pyhissä kirjoituksissa annettu.

      • Korjataan nyt heti

        että tulkinnat ovat ihmisestä ja ne Raamatun profetiat ovat Isästä Jumalasta, varsinkin Ilmestyskirja ja Jeesuksen omat sanat.


      • Jos ja jos
        Korjataan nyt heti kirjoitti:

        että tulkinnat ovat ihmisestä ja ne Raamatun profetiat ovat Isästä Jumalasta, varsinkin Ilmestyskirja ja Jeesuksen omat sanat.

        No löytyihän täältä jonkintasoista takarajaakin Jeesuksen tulemiselle.
        Siis vuosi 2023.
        "Seitsemän vuosiviikkoa vuodesta 1967 49 päädytään vuoteen 2016 ja edelleen kahdeksas vuosiviikko lisättynä Herran Päiväksi 2016 7 päädytään 2023 jKr.

        Näin päädymme mahdolliseen viimeiseen vuosiviikkoon Danielin ja Ilmestyskirjan ja Jeesuksen opettamien merkkien kautta vuosiksi 2016 - 2023 jKr."

        Kuinka pahasti uskosi tulemiseen horjuisi jos sitä ei olisi kaikesta
        mahdottomuudestaan huolimatta tapahtunut edes vuonna 2070.


      • No mielestäni
        Jos ja jos kirjoitti:

        No löytyihän täältä jonkintasoista takarajaakin Jeesuksen tulemiselle.
        Siis vuosi 2023.
        "Seitsemän vuosiviikkoa vuodesta 1967 49 päädytään vuoteen 2016 ja edelleen kahdeksas vuosiviikko lisättynä Herran Päiväksi 2016 7 päädytään 2023 jKr.

        Näin päädymme mahdolliseen viimeiseen vuosiviikkoon Danielin ja Ilmestyskirjan ja Jeesuksen opettamien merkkien kautta vuosiksi 2016 - 2023 jKr."

        Kuinka pahasti uskosi tulemiseen horjuisi jos sitä ei olisi kaikesta
        mahdottomuudestaan huolimatta tapahtunut edes vuonna 2070.

        varmuus lisääntyy takarajaksi sitä mukaan kuin näemme ensin Jumalan iankaikkisen evankeliumin julistamisen ja kaksi säkkipukusta: Jos tulevat noin 2016-2017, niin 2023-2024 pitää. Jos nähdään myöhemmin, niin Herran tulemus siten myös Jumalan pitkämielisyydessä eteenpäin menee.

        Vielä tätäkin varmempi on hävityksen kauhistus eli kumarrettava kuvapatsas babylonian kuninkaasta ja samoin pedon merkki kaikkiin kansoihin nimellään tai sen nimen luvulla 666 varustettuna: Ja jos tulevat 2019-2020, niin jälleen pätee myös Herran tulemuukseen valtakuntansa laskeutuessa samoin tuohon 2023-2024.

        Kuitenkin jo tänään kannattaa jokaisen alkaa elämään anoen ja janoten sitä hyvän Isän Jumalan armoliiton osallisuutta Yeshuan totuudessa ja hyvän valtakunnan lupauksen lapseudessa.

        Hankala on sanoa mitään varmaa näistä, mutta Jeesuksen kasteesta noin kolmekymmentä vuotiaana tulee 2023, ja kirjoitettu on kolmennesta päivästä että tapahtuu jotain, mutta jos on Hengen vuodatus sen seitsenvuotisjakson alussa, niin silloin noin 2030 Herra Yeshua saapuu.

        Viikunapuun lehteen tuleminen tapahtui 1967, ja riemuvuosi 50. vuosi on noin 2016-2017, ja tähän sopii tuo alussa esitetty. Yeshuan taivaaseen nousemisen jälkeen 50. päivänä vuodatettiin helluntaina se Herran Henki, ja tässä tapahtuu vähän samoin, jos tulee 2016, tietysti vuosissa päivien sijaan.


      • Jos ja jos
        No mielestäni kirjoitti:

        varmuus lisääntyy takarajaksi sitä mukaan kuin näemme ensin Jumalan iankaikkisen evankeliumin julistamisen ja kaksi säkkipukusta: Jos tulevat noin 2016-2017, niin 2023-2024 pitää. Jos nähdään myöhemmin, niin Herran tulemus siten myös Jumalan pitkämielisyydessä eteenpäin menee.

        Vielä tätäkin varmempi on hävityksen kauhistus eli kumarrettava kuvapatsas babylonian kuninkaasta ja samoin pedon merkki kaikkiin kansoihin nimellään tai sen nimen luvulla 666 varustettuna: Ja jos tulevat 2019-2020, niin jälleen pätee myös Herran tulemuukseen valtakuntansa laskeutuessa samoin tuohon 2023-2024.

        Kuitenkin jo tänään kannattaa jokaisen alkaa elämään anoen ja janoten sitä hyvän Isän Jumalan armoliiton osallisuutta Yeshuan totuudessa ja hyvän valtakunnan lupauksen lapseudessa.

        Hankala on sanoa mitään varmaa näistä, mutta Jeesuksen kasteesta noin kolmekymmentä vuotiaana tulee 2023, ja kirjoitettu on kolmennesta päivästä että tapahtuu jotain, mutta jos on Hengen vuodatus sen seitsenvuotisjakson alussa, niin silloin noin 2030 Herra Yeshua saapuu.

        Viikunapuun lehteen tuleminen tapahtui 1967, ja riemuvuosi 50. vuosi on noin 2016-2017, ja tähän sopii tuo alussa esitetty. Yeshuan taivaaseen nousemisen jälkeen 50. päivänä vuodatettiin helluntaina se Herran Henki, ja tässä tapahtuu vähän samoin, jos tulee 2016, tietysti vuosissa päivien sijaan.

        Taas päädytään siihen, että Jeesuksen tulemisen TÄYTYY tulla noin sadan vuoden sisällä vuodesta 1967 laskettuna. Siis meillä nuorilla on täydet mahikset olla täällä toteamassa onko niin käynyt vai ei.
        Ottakaas nyt vihdoinkin kantaa siihen KUINKA pahan järkytyksen itse kullekin aiheuttaisi tilanne jossa viikunapuutulkina osoittautuisi vääräksi (= tulemusta ei olisi tapahtunutkaan vuoteen 2070 mennessä)


      • Ei lainkaan
        Jos ja jos kirjoitti:

        Taas päädytään siihen, että Jeesuksen tulemisen TÄYTYY tulla noin sadan vuoden sisällä vuodesta 1967 laskettuna. Siis meillä nuorilla on täydet mahikset olla täällä toteamassa onko niin käynyt vai ei.
        Ottakaas nyt vihdoinkin kantaa siihen KUINKA pahan järkytyksen itse kullekin aiheuttaisi tilanne jossa viikunapuutulkina osoittautuisi vääräksi (= tulemusta ei olisi tapahtunutkaan vuoteen 2070 mennessä)

        järkytys, sillä jos ja kun juutalaisten temppeli rakennetaan, niin voisihan sekin olla se viikunapuun lehteen tuleminen vertauskuvallisesti, sillä viittaako viikunapuu Jerusalemiin vai sen temppeliin on myös tulkintaa Raamatun ja Jumala ilmoituksesta. Uskon kuitenkin että viikunapuu on viittaus Jumalan kaupunkiin ja Öljypuu on Israelin vertauskuva.

        Noita muita perusteluja olen esittänyt aiemmin.


      • KTS (ei kirj.)
        Ei lainkaan kirjoitti:

        järkytys, sillä jos ja kun juutalaisten temppeli rakennetaan, niin voisihan sekin olla se viikunapuun lehteen tuleminen vertauskuvallisesti, sillä viittaako viikunapuu Jerusalemiin vai sen temppeliin on myös tulkintaa Raamatun ja Jumala ilmoituksesta. Uskon kuitenkin että viikunapuu on viittaus Jumalan kaupunkiin ja Öljypuu on Israelin vertauskuva.

        Noita muita perusteluja olen esittänyt aiemmin.

        Viikunapuuvertaus ei ollut tarkoitettu ennustukseksi yhtään mistään. Se on vain yleinen vertaus asioiden kulusta ja niiden ennakoinnista.

        Möhömahaiset ameriiikkalaisevankelistat ovat keksineet sen päälle muuta kuin mitä siinä onkaan.

        Mitä tulee viikunapuuhun, niin Jeesus kirosi sen ikuisiksi ajoiksi niin ettei siihen ikinä enää hedelmää tule.


      • Miksi tahdot siis
        KTS (ei kirj.) kirjoitti:

        Viikunapuuvertaus ei ollut tarkoitettu ennustukseksi yhtään mistään. Se on vain yleinen vertaus asioiden kulusta ja niiden ennakoinnista.

        Möhömahaiset ameriiikkalaisevankelistat ovat keksineet sen päälle muuta kuin mitä siinä onkaan.

        Mitä tulee viikunapuuhun, niin Jeesus kirosi sen ikuisiksi ajoiksi niin ettei siihen ikinä enää hedelmää tule.

        KTS niin kovasti sotia Jeesuksen Isän ja Jumalan sanomaa vastaan vai onko tulkintani väärä ja tahdot nimenomaan totuudellisesti todistaa Jeesuksesta Herranasi.

        Rakastatko KTS Jeesusta Herranasi?

        Viikunapuuvertaus on selvä ja kuuden päivän sodan vaikutukset nähtävissä ja myös tuon sodan nimen on Jumala antanut ikäänkuin vakuudeksi, toki on tulkinnallista tämä tietysti, mutta Jumala puhuu tavalla ja toisella kuten unessa, mutta mitä tarkoittaa näillä, on tärkeää ja hyvää myös ymmärtää.

        Kunnioitetaan myös amerikan evankelistoja vaikka toimintaperiaatteista ei oltaisikaan samaa mieltä.

        Kunnioitetaan myös islam-uskoisia vaikka sanomastaan ei oltaisikaan samaa mieltä.

        Kunnioitetaan Israelin Herraa Jeesusta, sillä on Kuningas ja Immanuel, amen. Hallelujah!


      • Kehenkä olet
        KTS (ei kirj.) kirjoitti:

        Viikunapuuvertaus ei ollut tarkoitettu ennustukseksi yhtään mistään. Se on vain yleinen vertaus asioiden kulusta ja niiden ennakoinnista.

        Möhömahaiset ameriiikkalaisevankelistat ovat keksineet sen päälle muuta kuin mitä siinä onkaan.

        Mitä tulee viikunapuuhun, niin Jeesus kirosi sen ikuisiksi ajoiksi niin ettei siihen ikinä enää hedelmää tule.

        loukkaantunut, Jeesukseen vai hänen nimeään esilläpitäviin vai rikkaisiin vai rasisteihin vai amerikkalaisiin vai juutalaisiin vai suomalaisiin vai niihin, jotka ovat sinua loukanneet vaikka eivät sitä olisi tarkoittaneet, kuten minä ehkä mielestäsi?

        Vähän pitkä kysymys, mutta luku- ja kirjoitustaitosi ovat mainiot, paljon paremmat kuin minun konsanaan.


    • tuhat ja yksi

      ,,,Näin päädymme mahdolliseen viimeiseen vuosiviikkoon Danielin ja Ilmestyskirjan ja Jeesuksen opettamien merkkien kautta vuosiksi 2016 - 2023 jKr.",,,


      Ovat surkuhupaisia nuo Kristinuskon viimmeisen vuosiviikon laskelmat, ne laskelmat eivät perustu mihinkään ja siksi ne ovat täysin paikkansapitämätöntä humpuukia ,- niinkuin uskontoteorioitten kuuluukin olla.

      Sen vuoksi on ihmiskunnalle laitettu noin suuri eksytys kuin on , - Kristinusko , kun ihminen ei ole halunnut ottaa ymmärrystään käyttöön siinä laajuudessa kun se on käyttöömme tarkoitettu.
      Niinpä totuuden tuntemuksen sijaan on vallalle päässyt ja päästetty Paavalin totuus jota ehdottomana totuutena on kaupattu ja totuutena myös ihmiset sen laajoin joukoin ovat tietämättömyydessään ottaneet vastaan , kun eivät ole viitsineet ottaa asioista selvää ja näin tuo oppi jatkaa voittokulkuaan ns, alikehittyneissä maissa ja se useasti etenee lähetysaarnaajan tulolla , jota seuraa aikaisemman kulttuurin tuho ja sitten tuhotulle alueelle astuvat Kristinuskon vallanpitäjät ja vahvemman oikeudella vievät kaiken tarvitsemansa rikkaudet ja asistavat kansan verotusvaltansa alle, tuon sana konstin tekee parhaillaan EU nyt meille kaiken kohta on vienyt Euroopan Hiili-ja Teräsyhtiö ja vaikka kaatuisikkin niin suuret varallisuudet jäävät tielle tietymättömille Olli Rehn suuressa tietävyydessään on kuitenkin lähinnä potkupallo fanin luokkaa ja hän on luomassa jotain suurta ja siihen tarvitaan Suomalaistenkin rahat aina sukupolvesta toiseen ja kolmanteenkin,- sääntöjen mukaan tehty maali on oikea herraskaisessa jalkapallossa ja juonilla kerätyt varallisuudet ovat yhtä menetetyt kuin uhkapelissäkin menetetyt , joten tänäänkin ovat meiltä jokaiselta, ja vielä kysymättä, - muutaman euron antaneet liukua pelastamiseen, tuo pelastaminen on yhtä tyhjän kanssa kun se Jeesus pelastaa ja asian on tosi !
      Timo Soini tuon toisen tietää paremmin , mutta ei huomaa kiiireensä tähden tuota Jeesus pelastaa .

      • tuhat ja yksi

        Pääministerimme Katainen ei ainakaan ole Profeetta ,- Presidentin neuvonantaja !

        Hänhän kertoi mm, jotta velkaantuminen taittuu tässä aivan pian , noH Bkt näyttää taittuvan tällä eduskuntavaalikaudella mutta velkaantuminen ei näytä sen suuntaisia merkkejä.

        Enneminkin populismiksi väitetty on lähempänä profetoimista kuin yksikään tämän Profeetta 24 osaston kirjoitus.

        Mutta populismissa ei ole esitetty Jeesusksen pian saapuvaa paluuta .

        Sitten vielä kun kaikki maailman valtiot velkansamaksaa, niin mihin ihmeeseen nuo varat sitten käytetään ?
        Niillä kolokoilla voisi kernaasti tehdä vaikka tikapuut kuuhun, joten vaihtoehdoiksi jää velkojen mitätöiminen suurilta osin .


      • Jumalan antamien
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Pääministerimme Katainen ei ainakaan ole Profeetta ,- Presidentin neuvonantaja !

        Hänhän kertoi mm, jotta velkaantuminen taittuu tässä aivan pian , noH Bkt näyttää taittuvan tällä eduskuntavaalikaudella mutta velkaantuminen ei näytä sen suuntaisia merkkejä.

        Enneminkin populismiksi väitetty on lähempänä profetoimista kuin yksikään tämän Profeetta 24 osaston kirjoitus.

        Mutta populismissa ei ole esitetty Jeesusksen pian saapuvaa paluuta .

        Sitten vielä kun kaikki maailman valtiot velkansamaksaa, niin mihin ihmeeseen nuo varat sitten käytetään ?
        Niillä kolokoilla voisi kernaasti tehdä vaikka tikapuut kuuhun, joten vaihtoehdoiksi jää velkojen mitätöiminen suurilta osin .

        profetioiden totuudelliseen tulkintaan saamme anoa Pyhän Hengen opetusta, ei tarvita profeettaa eikä profetian armolahjaakaan vaikka toki on hyvä anoa arvokkaana, kuten on kehotettu Jeesuksen nimessä tekemään.

        Sekä tieto että profetoiminen ja ihmisinä kaikki olemme vajavaisia, mutta myös tällaisille hyvää hengellistä janoaville annetaan, sillä Jeesus on hyvä.

        Jumalan armosta ei kenenkään ihmisen kannata kerskata, toki hyvä on kiittää ja kunnioittaa Isää Jeesuksen nimessä. Kaikki kerskaaminen on pahasta.


    • CV

      JEESUS TULI 9 HETKELLÄ. 1990-1999. SILLOIN JO JOTAIN TAPAHTUI. EIKÖ OLE SANOTTAVAA.

      • tuhat ja yksi

        ,,,JEESUS TULI 9 HETKELLÄ. 1990-1999. SILLOIN JO JOTAIN TAPAHTUI. EIKÖ OLE SANOTTAVAA.,,,

        noH ei tullut silloinkaan vaikka tosivarmaa piti tulon olla,- ei tullut vielä milleniuminakaan ja sehän meni jo ennen vuosituhannen vaihtumista , kun Jeesus syntyi ennen Jeesuksen syntymää n, 4-7 vuotta vaikka historiaan ei ole varmuutta koko TÄSTÄ Jeesuksesta jäänyt .

        Mahtava on tuo uskon harha kun kovasti Jeesusta ootetaan ja velat jätetään maksamatta niin tulee lama, kun tavara ei kierrä silloin pitää tuotantoa rajoittaa.
        Kun huomataan ettei se Jeesus tullutkaan ja aletaan taas kuluttamaan niin tuleee nousukausi ja hyvinvointi nousee vähän korkeammalle tasolle kun se on ollut ennen edellistä lamaa.
        Mutta lama-aikana tyhjennetään ensin useilta molemmat taskut., joten köyhä käy kulutusjuhliin laman hellittäessä ja rikas rikastuu edelleenkin lainaamalla ja tarjoamalla ansaitsemismahdollisuuksia.


    • Kunnioitetaan ja

      kiitetään Jeesuksen Isää ja Jumalaa, sillä se on otollinen asenne ja janotaan ja anotaan ja vastaanotettaan hyvää hengellistä, sillä anoville annetaan ja Isän tahto on totuudessa pyhitys ja tahtonsa mukainen hyvä elämä.

    • Egyptissä nopea

      islamin vallan kasvu presidentti Mursin toimiessa valtaa käyttävänä muslimiveljeskunnan johtajana ja Egyptin presidenttinä.

    • Todistus Jeesuksesta

      on profetian Henki, turvataan Herraan, sillä se on hyvä otollinen mielenlaatu, samoin pyhitytään totuudessa, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa pelastuneena valtakunnassaan. Jeesus on hyvä Herra ja suo armoaan ja totuuttaan ja tahtoo että elämme vanhurskaudessaan ja valtakunnassaan, sillä siksi on Golgatalla vuodattanut verensä ja antanut ruumiinsa haavoitettavaksi ja haavojensa kautta saamme olla parannetut, amen, hallelujah Jeesuksen nimessä.

      Anotaan viisautta ja pannaan kaikki toivomme armoonsa.

    • Ilmestyskirjassa on

      kerrottu antikristuksen olevan Babylonian (Irak) kuningas (presidentti), joka ikäänkuin kuolleista nousee kun miekanhaava (sota) paranee, ja monet ihmetteele ja tässä valtaantulemisessa ovat riivajavallat apunaan, ja siksi saa kymmenenvaltakunnan tuekseen ja ihmiset sanovat "kuka voi sotia sitä vastaan", sillä tekee ihmeitä nuo pahuuden vallat ja saavat salamankin taivaasta tuhoamaan vastustajat.

      Antikristus sotii pyhiä vastaan ja voittaa heidät maan päällä, vaikka tietysti häviää kun Jeesus tulee ja tuhoaa sen kumarrettevan kuvapatsaan antikristuksen ja samoin tuhoaa sen tämän maailman mammonan henkivallan pedon merkkeineen ja Sadam -nimestä tulee tuo 666, ja samoin on jo miekanhaavalla ikäänkuin tuhottu, ei eksytä väkevään valheeseen, kun tulee ja islamin sharia ikäänkuin saavuttaa kaikki kansat tullessaan, sillä öljyllä on sen verran suuri vaikutus tässä maailmassa ja kauppiaiden ja laivureiden asenteissa, että ovat valmiit kumartamaan tämän maailman mammonan asettamaa antikristusta.

      Myös Nostradamus sai sen viimeisen antikristuksen mabus -nimisenä, kuten myös Hitlerin hister -nimisenä. Tuo mabus on tietysti vasemmalta oikealle luettuna ja heprean kirjaimin oikealta vasemmalle tulee subam eli Sadam on aika lähellä. Tietysti näitä tällaisia Raamatun ulkopuolisia tekstejä tai nimiä ei tarvita tietenkään, sillä Raamatusta löytyy kaikki ja Sadam -nimestä heprean kirjaimin:

      S = 60
      a = 1
      d = 4
      a = 1
      m = 600

      Yhteensä Sadam = 666.

      Pedon merkissä tulee siis olemaan joko nimen luku 666 tai sitten se pedon nimi Sadam. Noilla S-d-m konsonanteilla on myös sanana se Sodoma, ja Jeesus opetti että aika on juuri sellainen tulemuksessaan myös ja hävityksen kauhistus on se, kun jumalattomat hallitsee ja vainoaa Jumalan pyhiä, kuten Lootia ja Jumalan enkeleitä siellä ennenkuin poltettiin Sodoma, ja näin myös tämä maailma tullaan tulella polttamaan ennen Jeesuksen tulemusta.

      Autuaat kaikki, jotka uskovat Jeesukseen ja nimensä elämänkirjassa elävät ja kuolevat, amen. Jeesus tulee ajallaan ja mahdollisesti nuo vuodet 2016-2023 ovat ne seitsemän viimeistä ennen Jeesuksen tulemusta. Ilmestyskirjassa on näistä kirjoitettu ja autuaat kaikki, jotka uskovat, amen, hallelujah!

      • hyvin sopii

        historiallisesti.


      • KTS (Ei kirj.)
        hyvin sopii kirjoitti:

        historiallisesti.

        Ei sovi.

        Zombit eivät nouse haudoistaan. Eivät saddamit eivätkä muutkaan.

        Huuhaaukko haahuilee taas.


      • Äläs nyt monta
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Ei sovi.

        Zombit eivät nouse haudoistaan. Eivät saddamit eivätkä muutkaan.

        Huuhaaukko haahuilee taas.

        eri mahdollisuutta on tässä Saddamin tapauksessa:
        - Saddamia ei hirtetty vaan kaksoishenkilö
        - ketään ei hirtetty kuoliaaksi vaan selvisi

        Rikas henkilö lahjoo helposti toiset ja samoin viha USA :aa vastaan ei salli tällaista islam uskoisen arabin hirttämistä kuin pelkästään lavastuksena tai toiseen henkilöön kohdistuvana.

        Tietysti on vielä sellainen mahdollisuus että tuo miekanhaavasta paraneva peto ikäänkuin kuolleista on jotenkin Saddamiin liittyvä, jälkeläinen tai samaa nimeä käyttävä Mahdi.

        Raamatun ilmoituksen tulkinta on kirjaimellisena se varmin ja oikea tapa ja kansat myös ihmettelee kun peto nousee, joten ei ole ihme että voi tapahtua nimenomaan ihmeteltävänä, eikä voisikaan tapahtua siten jos ei olisi peto kuin sodan tuhoama ja sopii Saddamiin ja Irak Babyloniaan Eufratin varrella, ja Saddam sitä rakensi ja osat sopivat hyvin totuudellisesti tässä.

        KTS :n todistukset ovat ymmärrettäviä mutta eivät osoita hyvää hedelmää.


      • KTS (Ei kirj.)
        Äläs nyt monta kirjoitti:

        eri mahdollisuutta on tässä Saddamin tapauksessa:
        - Saddamia ei hirtetty vaan kaksoishenkilö
        - ketään ei hirtetty kuoliaaksi vaan selvisi

        Rikas henkilö lahjoo helposti toiset ja samoin viha USA :aa vastaan ei salli tällaista islam uskoisen arabin hirttämistä kuin pelkästään lavastuksena tai toiseen henkilöön kohdistuvana.

        Tietysti on vielä sellainen mahdollisuus että tuo miekanhaavasta paraneva peto ikäänkuin kuolleista on jotenkin Saddamiin liittyvä, jälkeläinen tai samaa nimeä käyttävä Mahdi.

        Raamatun ilmoituksen tulkinta on kirjaimellisena se varmin ja oikea tapa ja kansat myös ihmettelee kun peto nousee, joten ei ole ihme että voi tapahtua nimenomaan ihmeteltävänä, eikä voisikaan tapahtua siten jos ei olisi peto kuin sodan tuhoama ja sopii Saddamiin ja Irak Babyloniaan Eufratin varrella, ja Saddam sitä rakensi ja osat sopivat hyvin totuudellisesti tässä.

        KTS :n todistukset ovat ymmärrettäviä mutta eivät osoita hyvää hedelmää.

        Mitä sää sitä usaa tähän sotket. saddam tuomittiin OMAN maansa lakien mukaan.

        Älä taas valehtele kettu!


      • Sinähän käyt ihan
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Mitä sää sitä usaa tähän sotket. saddam tuomittiin OMAN maansa lakien mukaan.

        Älä taas valehtele kettu!

        voimallisesti tunnetasolla, mutta tärkeintä ymmärtää että kirjaimellinen tulkinta Babylonista on se varmin oikea, ja öljy se mammonan antama suuri valta tässä maailmassa kun tulee se viimeinen 3,5 vuotisjakso ennen Yeshuan tulemusta. Ei ole tarvetta valehdella mistään vaan esitän erilaisia mahdollisuuksi. Israelista ja Jerusalemista nähdään, että tuolta Eufratin varrelta ne neljä pahaa henkivaltaa lähtee villitsemään jihadin pyhään sotaan noita kansoja ja sopii hyvin näihin nähtyihin noin ensihedelmän esihedelmänä.

        Ollaan keskusteluissa suoria ja kunnioitetaan kaikkia. Hyvä sanoma Jeesuksesta Israelin Herrana ja Juutalaisten Kuninkaana ja koko maailman Vapahtajana on se ilosanoma, tärkeää on tuntea myös Ilmestyskirja ja muut Jumalan profetiat anoen Jeesuksen opetuksen mukaan.

        Oletko KTS käynyt Irakissa tai isäsi tai sukulaisiasi?


    • Kun Ilmestyskirjassa

      Saatanan sanotaan antavat merestä nousevalla pedolle suuren vallan, niin sopii nimenomaan tuon kymmenvaltioliiton öljyn hallintaan, samoin sen Babylonian tuho suurine savuineen sopii tähän eivätkä lopu sellaiset palot itsestään ja sodan yhteydessä ovat vaikeita varmasti. Öljy jos mikä sopii vallan välineeksi Saatanan antamana noille Israelia vihaaville islam-maille, ja kymmenen on tässä lähitulevaisuuden merestä eli kansoista nousevassa.

      Vatikaaniin eivät sovi alkuunkaan eikä Roomaan myöskään, sillä ei ole yhteydessä maan kauppiaisiin eikä laivureihin kuten öljy lainkaan tällaiset.

      Myös muut piirteet kumartamisene ja yhteiskuntavaikutuksine ja Yeshuaan uskovien tappamisine jihadissa ja Israelin ja Jerusalemin tuhopyrkimykset juutalaisten hallinnasta sopivat kaikki nimenomaan islam-maihin ja mahdista myös paljon esittävät sitä ja jopa jeesus -nimeä esillenostavat kenties siihen väärän profetaan tehtävään omalle Babylonian kuninkaalle eli antikristukselle eli mahdille eli mahdolliselle Saddamille, niinkuin nimestä saadaan se 666 ja on itseään verranut nimenomaan Nebukadnessarriin, joka teki itsestään sen kumarrettavan kuvapatsaan.

      Ilmestyskirjan neljä ensimmäistä kuningasta Israelia vastaan eri aikoina historiassa ovat olleet Egypti ja Syyria (Assyyria) ja Irak (Babylon) ja Iran (Persia), ja Daniel tuo esille sen nejäpäisen pantterin ja myös neljä riivajavaltaa vapautetaan Eufratin varrelta, näemme selvää islamin vaikutusta näissä kaikissa neljässä maassa.

      Samoin Neljäs valtakunta joka nousee maasta on erilainen kuin edelliset sillä on valtakuntien yhdistyminen ja sopii siihen pahuuden henkivaltojen tuomioon, jonka Israelin Herra Yeshua tekee Harmagedonissa tulemuksessaan, kun Israeliin hyökkäävät nuo kymmenen yhdistynyttä kansakuntaa, ja toisaalta tuomiot YK (Yhdistyneet Kansakunnat) myös siihen Israelin tulee asettamaan varmaan, kun kirjoitukset täyttyvät täysin. Kansat myös kokoontuvat sotimaan Israelin Jerusalemia vastaan ja suurlähetystöjä eivät kansakunnat tahdo Jerusalemissa pitää vaan Tel Avivissa ja osoittaa myös sen kansakuntien vastustavat henkivallan tässä Jerusalem asiassa.

      Israelin Herra Yeshua tahtoo antaa sen jakamattoman maan Israelille ja myös Jerusalem on siten hallintaansa annettu 1967 kuuden päivän sodassa, ja on profetaalinen nimi näiden kuuden vuosituhannen kuluttua Aadamista ja Eevasta. Jokainen voi vuodet Raamatusta tutkia eikä ole lainkaan mitään valhetta niissä, kun uskoo Jumalan ilmoitukseen Mooseksen kautta Totuuden Hengessä ja Yeshuan itsensä antamana Lain Vuorella noin 3,5 vuosituhatta sitten.

    • tuhat ja yksi

      Kertomuksia on monenlaisia sepitelty , mutta harhaprofeetat johtavat aina vain kansamme harhauskomuksii.

      Ilmestyskirja on monilta osin onkin Danielin kirjan selitystä ja sekin on harhaista .
      Samoin muu Uusi testamentti on käsittänyt Jeesus opissaan monet asiat täysin eritavalla kun juutalaisten pyhien kirjoituksien laatijat ovat ne ymmärtäneet ja vuosien saatossa virhe on monihaaraistunut ja sitten olemme tässä suomalaisten väärienprofeettojen sekamelskassa.
      Danielin kirjan neljäs maailmanvalta on kieltämättä Aleksanteri suuren Magedonia.

      • Kun Israel hajosi

        niin se kuudes peto Roomana vaikutti. Seitsemäs tulee olemaan se kymmenvaltioliitto, joka hyökkää Israelin Jerusalemiin ja sitä kuvataan neljäntenä kuten kuvapatsaassa on kymmenen varvasta.

        Kahdeksas peto on yksi ensimmäisestä viidestä ja uskon että se on Babylonian kuningas, joka ikäänkuin kuolleista nousee, ja sopii Irakin Saddamiin. Olen näistä perusteista jo aiemmin paljon esittänyt.

        Danielin ja Ilmestyskirjan asioissa on paljon yhteistä vaikka tietysti Ilmestyskirja annettiin vähän eri tavalla ja laajemmin kuvaa näitä lähivuosia sinettien ja pasuunoiden ja vihan maljojen suhteen. Nuo mahdolliset ajankohdat olen myös esittänyt.

        Koko Jumalan Sana Jeesuksessa on niin ja aamen! Jokainen ihminen tahtoessaan myös voi sen vastaanottaa ja saada armoliiton osallisuuden ja toivon ettei kukaan sitä halveksisi mistään syystä.

        Se, että olemme erehtyväisiä ei tee tietysti Jeesuksesta Jumalan Sanana erehtyväistä vaan saamme oppia yhä uudestaan ja uudestaan oppia enemmän tuntemaan Herran hyvyyttä ja totuutta ja sitä totisesti myös on.


      • KTS (Ei kirj.)
        Kun Israel hajosi kirjoitti:

        niin se kuudes peto Roomana vaikutti. Seitsemäs tulee olemaan se kymmenvaltioliitto, joka hyökkää Israelin Jerusalemiin ja sitä kuvataan neljäntenä kuten kuvapatsaassa on kymmenen varvasta.

        Kahdeksas peto on yksi ensimmäisestä viidestä ja uskon että se on Babylonian kuningas, joka ikäänkuin kuolleista nousee, ja sopii Irakin Saddamiin. Olen näistä perusteista jo aiemmin paljon esittänyt.

        Danielin ja Ilmestyskirjan asioissa on paljon yhteistä vaikka tietysti Ilmestyskirja annettiin vähän eri tavalla ja laajemmin kuvaa näitä lähivuosia sinettien ja pasuunoiden ja vihan maljojen suhteen. Nuo mahdolliset ajankohdat olen myös esittänyt.

        Koko Jumalan Sana Jeesuksessa on niin ja aamen! Jokainen ihminen tahtoessaan myös voi sen vastaanottaa ja saada armoliiton osallisuuden ja toivon ettei kukaan sitä halveksisi mistään syystä.

        Se, että olemme erehtyväisiä ei tee tietysti Jeesuksesta Jumalan Sanana erehtyväistä vaan saamme oppia yhä uudestaan ja uudestaan oppia enemmän tuntemaan Herran hyvyyttä ja totuutta ja sitä totisesti myös on.

        Varotaan edellisen kaltaista eksyttäjää, joka yrittää uskotella Saddamin muuttuvan zombiksi ja heräävän haudastaan.

        Me olemme järkeviä kristittyjä emmekä usko moiseen taikuuteen.

        Me myös tuemme Kirkon Ulkomaanapua ja palestiinalaisia.

        HYVÄ!

        http://www.eappi.fi/


      • Olen kyllä tuon
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Varotaan edellisen kaltaista eksyttäjää, joka yrittää uskotella Saddamin muuttuvan zombiksi ja heräävän haudastaan.

        Me olemme järkeviä kristittyjä emmekä usko moiseen taikuuteen.

        Me myös tuemme Kirkon Ulkomaanapua ja palestiinalaisia.

        HYVÄ!

        http://www.eappi.fi/

        jo monesti kuullut ja olen kysynyt sinultakin tulkintojasi ja taisit viitata yleisiin kristillisiin lähteisiin. Asioista kannattaa rohkeasti ja itsekurillisesti ja rakkaudellisesti keskustella ja sitä kannatan.

        Ei Raamatun profetioiden tulkinnat ole taikuutta.

        Tietysti Jeesuksen Isä ja Jumala tahtoo että kaikki palestiinalaiset pelastuvat ja varsinkin islam-uskoiset voivat tulla tunnustamaan Jeesuksen Vapahtajanaan. Tämä parannus olisi todella HYVÄ, amen!

        Myös nimikristittyjen Suomessa ja lähi-idässä kannattaa pitää huolta, että Herran Hengen armoliiton osallisuus on elämässään. Ei kannata tyytyä puolinaiseen kristillisyyteen kun Jeesuksessa on kokonainen sydämen rakkaus mahdollinen.


    • Tärkeää lakata

      kaikesta huonosta ja elää kuin lapsi Jeesukeen turvaten.

      • KTS (Ei kirj.)

        Mikset sitten lakkaa rasismistasi ja vihapuheistasi?


      • Raamattua tutkien
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Mikset sitten lakkaa rasismistasi ja vihapuheistasi?

        saamme tehdä tulkintoja ja ymmärrys lisääntyy kun sitä anomme Jeesuksen nimessä ja kiitämme ja kunnioitamme Herraamme, amen, hallelujah!

        Kaikki Raamatussa ja profetioissa on annettu tutkittavaksi ja tulkintoja joudumme tekemään, jos tahdomme jotain konkreettista esittää ja ymmärtää myös.

        Samoin saamme esittää unet joita näemme, eikä tarkoita että välttämättä ne mitään tarkoittaisi laajemmin lainkaan.

        Samoin Jeesuksen Hengen armolahjat toimivat vajavaisesti ja moninaisesti ja rohkea ja itsekurillinen ja rakkaudellinen asioista keskustelu edellyttää suoraa asioiden esittämistä eikä vain mielistellä toisia ihmisiä tai ryhmiä.

        Jumala tahtoo totuutta myös ja siksi Raamatussa esitetään myös asiat hyvinkin suoraan vaikka olisivat väärin tehtyjäkin.

        Kun uskon ymmärtäväni, niinkuin olen esittänyt ei ole rasismia eikä vihapuhetta, sillä jos on totuudellista niin parannukseen antaa aihetta meille kaikille kaikesta huonosta.

        Tiedän hyvin, että näkemykset voivat muuttua hyvinkin paljon, ja minullakin oli aiemmin hyvinkin erilainen tulkinta monesta nyt toisin esittämästäni, ja huomaan myös että Suomessa kristityt ovat lähellä sitä, mitä itsekin ajattelin, sillä en nähnyt tätä Israelin asiaa ja Jumalan valtakuntaan Jeesuksessa ja Isän Jumalan tahtoa kuten nykyään selvästi kirkkaammin ja totuudellisemmin nimenomaan näistä mitä olen esittänyt.

        Kuitenkin vielä voi moninaisesti tarkentua nämä, ja näemme myös miten eri kristilliset suunnat tulevat Ilmestyskirjan sanomaa käsittelemään, josko mitenkään kuten suurin osa nimikristillisyydestä.

        Ei totuuden esittäminen huonosta hedelmästä ole tietenkään rasismia eikä vihapuhetta vaan pyhittymistä totuudessa ja samoin sen huono hedelmän huonoksi totuudellisesti esittämistä, ja tämä on tärkeä periaate, ja Jeesus itsekin oli siinä tinkimätön kuten sanoistaan voimme ymmärtää. Tietysti tulee varoa valheita, ja siinä myös tulee se rajanveto, mitä esittää ja missä vaikenee, tietysti samoin se, miten esittää. Anotaan taivaallista viisautta Jeesuksen nimessä ja saamme kiittää jo että saamme, amen, hallelujah!


      • Samoin ymmärrän
        Raamattua tutkien kirjoitti:

        saamme tehdä tulkintoja ja ymmärrys lisääntyy kun sitä anomme Jeesuksen nimessä ja kiitämme ja kunnioitamme Herraamme, amen, hallelujah!

        Kaikki Raamatussa ja profetioissa on annettu tutkittavaksi ja tulkintoja joudumme tekemään, jos tahdomme jotain konkreettista esittää ja ymmärtää myös.

        Samoin saamme esittää unet joita näemme, eikä tarkoita että välttämättä ne mitään tarkoittaisi laajemmin lainkaan.

        Samoin Jeesuksen Hengen armolahjat toimivat vajavaisesti ja moninaisesti ja rohkea ja itsekurillinen ja rakkaudellinen asioista keskustelu edellyttää suoraa asioiden esittämistä eikä vain mielistellä toisia ihmisiä tai ryhmiä.

        Jumala tahtoo totuutta myös ja siksi Raamatussa esitetään myös asiat hyvinkin suoraan vaikka olisivat väärin tehtyjäkin.

        Kun uskon ymmärtäväni, niinkuin olen esittänyt ei ole rasismia eikä vihapuhetta, sillä jos on totuudellista niin parannukseen antaa aihetta meille kaikille kaikesta huonosta.

        Tiedän hyvin, että näkemykset voivat muuttua hyvinkin paljon, ja minullakin oli aiemmin hyvinkin erilainen tulkinta monesta nyt toisin esittämästäni, ja huomaan myös että Suomessa kristityt ovat lähellä sitä, mitä itsekin ajattelin, sillä en nähnyt tätä Israelin asiaa ja Jumalan valtakuntaan Jeesuksessa ja Isän Jumalan tahtoa kuten nykyään selvästi kirkkaammin ja totuudellisemmin nimenomaan näistä mitä olen esittänyt.

        Kuitenkin vielä voi moninaisesti tarkentua nämä, ja näemme myös miten eri kristilliset suunnat tulevat Ilmestyskirjan sanomaa käsittelemään, josko mitenkään kuten suurin osa nimikristillisyydestä.

        Ei totuuden esittäminen huonosta hedelmästä ole tietenkään rasismia eikä vihapuhetta vaan pyhittymistä totuudessa ja samoin sen huono hedelmän huonoksi totuudellisesti esittämistä, ja tämä on tärkeä periaate, ja Jeesus itsekin oli siinä tinkimätön kuten sanoistaan voimme ymmärtää. Tietysti tulee varoa valheita, ja siinä myös tulee se rajanveto, mitä esittää ja missä vaikenee, tietysti samoin se, miten esittää. Anotaan taivaallista viisautta Jeesuksen nimessä ja saamme kiittää jo että saamme, amen, hallelujah!

        tämän ainoan omakohtaisesti: "Ole Isä Jeesuksen nimessä armollinen minulle syntiselle, amen. Herra Jeesus on hyvä paimen, hallelujah!"


    • Itsekuria voidaan

      anoa ja tarvitaan myös rohkeuden ja rakkauden lisäksi kaikki. Tietysti Jeesus on se hyvä paimen, joka auttaa häneen turvaavia ja kiittää ja kunnioittaa saamme Isää nimessään.

    • Aikataulutilanne

      18.20.2012 klo 16:42

      • Kuukausi on 10.

        toki 20. on ihan mahdoton.


    • Kuten ymmärrämme

      Herra Jeesus on hyvä paimen, pannaan toivomme armoonsa.

    • Nosto luettavaksi

      vaikka ajallaan näemme apostolit ja antikristuksen ja Jeesuksen jos ja kun Herra sen suo meille eli elinpäivät noihin vuosiin tai toisiin, jos eivät ole nämä.

      Tärkeintä on elää Jeesuksessa ja uskoa ja toivoa ja rakastaa Herraa.

    • Kannattaa jokaisen

      valmistautua näihin Ilmestyskirjassa edeltä kuvattuihin vuosiin, sillä taivaallista viisautta annetaan ja öljyä tarvitaan myös kuten viisailla se onkin astioissaan.

      Ei eksytä penseyteen eikä paaduta maailmallisten lähteiden runsaudessa, vaan anotaan päivittäin ja myös saadaan ja kiitetään ja kunnioitetaan Isää Jeesuksessa, amen, hallelujah!

    • Ne 144 000 Jeesuksen

      apostolia hyvinkin aloittavat sen Ilmestyskirjan iankaikkisen evankeliumin julistamisen noin 2016-2017, joten viimeistään silloin kannattaa öljy astioihin jokaisen viisaan hankkia, ja Hengen voimaa anovat nöyrät sen myös saavat, samoin muuta tarvittavaa huolenpitoa samoin, joten ei omin voimin vaan Hengellä Herran Jeesuksen, amen, hallelujah!

      Yksin Jeesus on hyvä paimen, amen, hallelujah!

    • Nosto luettavaksi

      vyörytyksen jälkeen.

      • ... myös yötä vasten

        ... voidaan nostaa.


      • tuhat ja yksi
        ... myös yötä vasten kirjoitti:

        ... voidaan nostaa.

        Jooo jaksaahan tuon odottaa 2016 - 2023, mutta kun mikään ei tuu !

        Laitan tämän siksi tähän jotta voitte nostaa ,sitten kun minua ei enää ole.

        perustelut:

        Danielin kirja kirjoitettiin paljon ennen ilmestyskirjaa ja Danielin kirjan pedot olivat ,
        1.Babylonia. 2.Meedia. 3.Persia. 4 Magedonia.

        Ilmestyskirja on Danielinkirjan selitystä ja Ilmestyskirja selittää omaan aikaansa nuo selitykset samoin kun tämänkinpalstan väärät profeetat selittävät sekä Danielin kirjan , että Ilmestyskirjan tähän aikaan ja lisäksi erehtyvät pahan päiväisesti.

        Ilmestyskirjassa selitetään Rooman hallitsijoihin Agustusta unohtamatta , lisäksi Johannes unohtaa ne hallitsijat jotka hallisivat samana vuonna, mutta erityisesti muistaa Flavius hallitsijasuvun ja erityisesti niistä on Ilmastyskirjaan päässyt Dominianus.
        Ja Johannes pelkää että yksi noista Flavius suvun hallitsijoista palaa haudantakaa hallitsemaan, ( olihanse niin yleistä uskossa siihen aikaan se ylösnousemususko).


      • Samasta tapahtumasta
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Jooo jaksaahan tuon odottaa 2016 - 2023, mutta kun mikään ei tuu !

        Laitan tämän siksi tähän jotta voitte nostaa ,sitten kun minua ei enää ole.

        perustelut:

        Danielin kirja kirjoitettiin paljon ennen ilmestyskirjaa ja Danielin kirjan pedot olivat ,
        1.Babylonia. 2.Meedia. 3.Persia. 4 Magedonia.

        Ilmestyskirja on Danielinkirjan selitystä ja Ilmestyskirja selittää omaan aikaansa nuo selitykset samoin kun tämänkinpalstan väärät profeetat selittävät sekä Danielin kirjan , että Ilmestyskirjan tähän aikaan ja lisäksi erehtyvät pahan päiväisesti.

        Ilmestyskirjassa selitetään Rooman hallitsijoihin Agustusta unohtamatta , lisäksi Johannes unohtaa ne hallitsijat jotka hallisivat samana vuonna, mutta erityisesti muistaa Flavius hallitsijasuvun ja erityisesti niistä on Ilmastyskirjaan päässyt Dominianus.
        Ja Johannes pelkää että yksi noista Flavius suvun hallitsijoista palaa haudantakaa hallitsemaan, ( olihanse niin yleistä uskossa siihen aikaan se ylösnousemususko).

        kertovat sekä Ilmestyskirja että Danielin kirja vaikka Danielissa on myös sitä ennen Jeesuksen syntymistä Immanulina tapahtunutta.

        Näemme, että nyt vaikuttavat nuo samat valtakunnat kuin silloin, ja voimme ymmärtää että Jumalan tuomioiden täytäntöönpano siten että paha sidotaan alas ei ole vielä tapahtunut näiden vuosituhansien aikana ja tapahtuu kun Jeesus tulee takaisin, eikä enää monia vuosikymmeniä mene.

        Voimme ymmärtää nykymaailman tapahtumista että tuo Israel viha ei ole ihmisistä vaan taivaan avaruuksien pahuuden valloista, mutta ihmisten tulisi sitä vastustaa ja vastaanottaa ja anoa Jeesuksen nimessä sitä hyvää armoa ja totuutta.

        Ihan selvästi Danielissa kun neljä tuulta kuohuttavat suurta merta se viittaa siihen samaan kuin Ilmestyskirjan neljä riivaajavaltaa vapautetaan Eufratin varrelta ja siellä on se suuri portto kaupunki eli Babylon, ja Saddam sitä rakensi Nebukadnessarin alkuperäisten tiilien päälle. Näissä on profetaalinen sanoma tietysti ihmisen uhmasta Israelin Herraa ja Luojaa vastaan vaikka ei sitä ihminen välttämättä ymmärrä.

        Myös se, että Saksaan vietiin Babylonian argeologiaa voi juontaa Saksan natsien käsittämätöntä pahuutta juutalaisia kohtaan, sillä henkivallat vaikuttavat sellaisia, joita emme ihmisinä aina ymmärrä. Tietysti voi olla myös toisin päin, että nimenomaan ne henkivallat saivat saksan argeologit niin kiinnostumaan noista Babylonian kaupungin arkeologisista asioiosta ja niitä kokosivat sinne.

        Ihan käsittämätöntä vihaa sisältää Lutherin kirjoitukset juutalaisista.

        Tämän maan päällä kiroukset ovat totta, mutta ihan konkreettisesti ne myös murtuvat Jeesuksessa kun vain sitä anotaan selvästi ja tahdotaan myös elää Herran opetuksen mukaan.


    • syntymäpäiväni

      Rukoilla Jeesus ystävä, minun osoittaa olevani ystäväsi! Me olemme yksityisyys. Yleistäen emme ole valvoneet hyvän Jumalan Valtakunnan osoitusta --------------- Jeesus? "minä haluaisin hyvyytesi voittavan yhteydessäsi näiden lasten viattomuutta yhteyttä joissa emme voi, mutta joita olemme" Jeesus! "haluaisin oleilla toisin" ---- Isän ihmeitä missä ilmestymisiäsi, missä oloissasi, Isän tykönä, meidän on Isää salassa rukoileminen, Isä salassa sen n äkee .... /mikä hetki .../.

      • Saamme elää

        Jumalaan turvaten Jeesuksen nimessä ja kiittää kaikesta.


    • Jokainen joka

      Jeesusta avukseen pyytää myös sitä armoaan Isä taivaasta antaa.

    • Jos ymmärrät

      Jumalan profetioiden vertauskuvista, kuten leopardista eli pantterista, Jumalan Hengen mahdollisesti antamaa tähän aikaan, niin kirjoita ja tiedota myös minua, sillä sitä varten olemme saaneet Jumalan armoa ja ilmoitusta ja lahjoja, että voimme toinen toisiamme rakentaa totuuden pyhityksen hyvälle perustalle Jeesuksessa.

      Anotaan kaikkien pyhien puolesta sitä hyvää hengellistä varustustusta ja voimaa ja lahjojen runsasta rakkauden palavuuden toiminnassa, sillä siksi ovat annetut käyttöön eikä piilotettavaksi sängyn alle tai lipaston laatikkoon tai sydämen kätköön.

      Runsaasti meissä kaikissa asukoon Jeesuksen elävät hyvä profetaaliset ajatukset ja sanat ja myös koetellaan ne Jumalan Hengen valkeudessa, kuten on opetettu, eikä loukkaannuta, sillä ei Jumalan rakkaudessa sitä ole.

    • Kaiken toivomme

      saamme autuaina Jeesuksen Isän Jumalan lapsina panna Herran armoon, sillä tulemuksensa on varma kuin päivä yön jälkeen. Ilmestyskirja on annettu Isän ilmoituksena hyvänä sanasta sanaan, eikä sisällä lainkaan ihmisen profetoimisen vajavaisuutta tämä pyhä profetia Jeesuksessa vastaanotettavaksi tarkoitettuna Totuuden Hengen pyhiksi sanoiksi ja huomioon otettavaksi ihan sanasta sanaan. Jokaisella aikamääreellä on tärkeä ilmoituksensa ja samoin tietysti voidaan rinnalla ymmärtää paremmin myös muita Raamatun profetioita, mutta ei ole muita kuin Ilmestyskirja, kuten Johannekselle annettiin jo vanhalla iällään ja meille ennenkaikkea, jotka elämme sitä viimeisen sukupolven aikaa ja Israel nähdään viikunapuumerkkinä ja vastaansanomattamona ja samoin nuo sitä vihaavat kansat sen Babylonian vihan viinipuun juottamana, kuten ovat Israelin pyrkineet jo monesti tuhoamaan kuten nähdään ja ymmärretään. Jeesus on Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas ja koko maailman Vapahtaja, joten ei eksytä valheisiin missään vaan pysytään Raamatun kokonaisilmoituksessa kuten on kirjoitettu.

      Herran Jeesuksen armoa ja rauhaa kaikille Herran vanhurskautta janoaville ja pyhitystä kaipaaville vedessä ja Hengessä, amen.

      • niin ja amen

        AMEN!


    • Viisaina odotetaan

      Jeesusta öljy astioissamme, ja anovina nöyrinä kaiken saamme, sillä Jeesus on hyvä ja Isä samoin Poikansa nimessä ja Totuuden Hengessä. Pannaan kaikki toivomme armoonsa ja anovat saavat.

    • tuhat ja yksi

      Se voi pitää jopa paikkansa.
      "Jeesusta öljy astioissamme,"
      Öljy on eläin ja kasvikunnantuotetta !

      • Kysymys sinulle:

        tahdotko sinä avuksesi Jeesusta pyytää ja vastaanottaa sitä hyvää armoa ja totuutta, jonka kautta voit paremmin tulla tuntemaan Uuden Liiton Kuningasta juutalaisuudessa vai tahdotko jäädä nykyiseen sydämesi tilaan, jonka sinä itse tiedät osien ehkä myös.


    • Jeesuksen kautta

      on koko maailma kaikkineen luotu, tietysti Isä on suurempi kuin Poika, jolle on Isä myös antanut kaiken tuomiovallan, että Herraa kunnioitettaisiin kuten myös Isälle tulee kunnia antaa, amen.

    • Nuo Ilmestyskirjan

      luvun 13 pedot ovat lähitulevaisuudessa Israeliin hyökkäävät ja Jerusalemiin sen hävityksen kauhistuksen pystyttävät ja tarkoittaa kumarrettavaa kuvapatsasta siitä kahdeksannesta pedosta eli antikristuksesta. Tuo seitsemäs peto on se kymmenvaltioliitto, ja tarkoittaa islam-maita, jotka tulevat sinne Jerusalemiin menemään ja tuhoutuvat ajallaan, kun Jeesus tulee ja Harmagedonissa tuhotaan nuo pahuuden sotajoukot.

      Antikristus sopii Babylonian kuninkaaseen eli Irakin presidenttiin Saddam Husseiniin, ja nimestä Sadam saadaan heprean-kirjaimin se 666 (s=60 a=1 d=4 a=1 m=600).

      Nuo neljä ensimmäistä kuningasta ja vuorta ovat ne historiassa ja nykyisessä ajassa samoin Israelia vastaan sotivat: Egypti, Syyria (Assyyria), Irak (Babylon) ja Iran (Persia). Lisäksi tulee olemaan ne kuusi muuta sillä kymmenen sarvea eli valtakuntaa antaa valtansa antikristuksen johdolle, ja tapahtuu pahuuden henkivaltojen vaikutuksesta kuten nähdään valheen ja murhan isän toiminta alueella selvästi ja terrori Israelia vastaan, ja tuhopyrkimykset kavalasti samoin.

      Öljy on se suuri mahti, jolla kaikki maan kansakunnan saadaan mammonalle antamaan se valta pedon merkin tulemiseen ja jo pitkään on ollut se 666 viivakoodeissa, joten ei eksytä valheisiin ja pilkkaajien valheisiin etteivät tapahdu nämä lainkaan.

      Jokainen sana tulee kirjaimellisesti täyttymään Ilmestyskirjan profetian täyttymisessä ja kertoo nimenomaan niistä seitsemästä vuodesta ennen Jeesuksen tulemista suuressa kirkkaudessa. Herra on hyvä.

      • KTS (Ei kirj.)

        Ei sovi.

        Sadam gematrisesti on Samek (60) Alef (1) Dalet (4) Alef (1) Mem (40) = 106.

        Ensinnäkin Saddamin nimi translitteroidaan yleensä näin:
        samek-aleph-daleth-mem = 105

        Sitäpaitsi täällä liikkuu ahkera eksyttäjä, salakavala hämmentäjä, joka sekoittaa kirjaimia. Hän käyttää harhaoppista Sofit Value (Mispar Gadol) -menetelmää, jossa alkuperäisten aakkosten loppuun lisätään toistona viisi muuta kirjainta uudelleen (mm. tuo Mem) ja näin saadaan vaihtoehtoisia arvoja.

        Aakkosia on 22 alkuperäisessä standardijärjestelmässä. Muut ovat väännöksiä ja ihmisen keksimiä lisäjärjestelmiä

        http://www.hebrew4christians.com/Grammar/Unit_Eight/Hebrew_Gematria/hebrew_gematria.html


        Saddam pysyy haudassaan.


      • Selofheadin tyttäret

        Jeesuksen takaisintulon hetki voisi olla n 2042. Jotka nyt ovat pikkupoikia, ovat silloin huippukoulutettuja terroristeja, he laittavat kaikki sileäksi.
        Laittomuuden aika kestää kauan, koska Jeesus sanoi: kun Ihmisen Poika tulee löytäneekö Hän uskoa maan päältä?
        Luulisi jos laittomuus alkaisi nyt, se kestäisi vuoteen 42.
        Mistä me tiedämme mikä on logiikka taivaassa näistä vuosiluvuista, minä uskon tämän "kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava" kuninkaan olevan jo olemassa.
        Osama bin Laden se ei ollut, ja hän oli huomiota herättämättömän näköinen.
        Onneksi me emme kaikkea tiedä.
        Mutta järjestetään monta tuomiopäivän näytelmää jos noituus saa rehottaa.


      • Ajallaan nähdään
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Ei sovi.

        Sadam gematrisesti on Samek (60) Alef (1) Dalet (4) Alef (1) Mem (40) = 106.

        Ensinnäkin Saddamin nimi translitteroidaan yleensä näin:
        samek-aleph-daleth-mem = 105

        Sitäpaitsi täällä liikkuu ahkera eksyttäjä, salakavala hämmentäjä, joka sekoittaa kirjaimia. Hän käyttää harhaoppista Sofit Value (Mispar Gadol) -menetelmää, jossa alkuperäisten aakkosten loppuun lisätään toistona viisi muuta kirjainta uudelleen (mm. tuo Mem) ja näin saadaan vaihtoehtoisia arvoja.

        Aakkosia on 22 alkuperäisessä standardijärjestelmässä. Muut ovat väännöksiä ja ihmisen keksimiä lisäjärjestelmiä

        http://www.hebrew4christians.com/Grammar/Unit_Eight/Hebrew_Gematria/hebrew_gematria.html


        Saddam pysyy haudassaan.

        KTS kenestä se kumarrettava kuvapatsas tehdään kun pedon merkki tulee otsaan tai oikeaan käteen.


      • Sopii hyvin!
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Ei sovi.

        Sadam gematrisesti on Samek (60) Alef (1) Dalet (4) Alef (1) Mem (40) = 106.

        Ensinnäkin Saddamin nimi translitteroidaan yleensä näin:
        samek-aleph-daleth-mem = 105

        Sitäpaitsi täällä liikkuu ahkera eksyttäjä, salakavala hämmentäjä, joka sekoittaa kirjaimia. Hän käyttää harhaoppista Sofit Value (Mispar Gadol) -menetelmää, jossa alkuperäisten aakkosten loppuun lisätään toistona viisi muuta kirjainta uudelleen (mm. tuo Mem) ja näin saadaan vaihtoehtoisia arvoja.

        Aakkosia on 22 alkuperäisessä standardijärjestelmässä. Muut ovat väännöksiä ja ihmisen keksimiä lisäjärjestelmiä

        http://www.hebrew4christians.com/Grammar/Unit_Eight/Hebrew_Gematria/hebrew_gematria.html


        Saddam pysyy haudassaan.

        Sadam on Samek (60) Alef (1) Dalet (4) A (1) Mem (600) = 666.

        Loppu mem on erilainen kirjain kuin välissä oleva mem myös kirjaimen muodon mukaan ja samoin numeroarvoltaan, kuten voit ymmärtää itsekin, kun et sitä pimentoon jätä etkä vääristä.


    • SamiA

      ”Seitsemän vuosiviikkoa vuodesta 1967 49 päädytään vuoteen 2016 ja edelleen kahdeksas vuosiviikko lisättynä Herran Päiväksi 2016 7 päädytään 2023 jKr.”

      Miten olet Raamatun valossa voinut aloittaa vuosiviikon tai vuosiviikkojen laskennan vuodesta 1967?

      Tässä oma käsitykseni Danielin vuosiviikkojen laskennasta:

      70 vuosiviikkoa on 490 vuotta
      yksi vuosiviikko on 7 vuotta, käänteisesti 7 vuotta on yksi vuosiviikko.

      Vastaavasti ilm 13:5, 12.6 mukaan 42 kuukautta= 1260 päivää= 3,5 vuotta, joka on sama, kun Danielin kirjan puolitettu 70:nes. Vuosiviikko.

      Jaoin Danielin kirjan vuosiviikot kolmeen osaan: 62 viikkoa, 7 viikkoa ja 1 viikko. 62 7= 69 viikkoa= 483 vuotta; tämä aika on historiaa. Ainoastaan yksi viikko (7 vuotta) odottaa vielä alkamistaan ja tulos päättyy seuraavasti: 62 7 1=70=490 v.

      ”Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa; (Dan 9:25)”


      Vuosiviikkojen laskentaa aloitettaan, siitä kun Jerusalem Dan 9:25 mukaan saa käskysanan jälleen rakentamisesta. Raamatussa tämä kohta on: Neh:2 Nisan kuussa kuningas Artahsastanin kahdentenakymmenentenä hallitusvuotena 444 eKr. Jerusalem temppeleineen ja muureineen sai käskysanan jälleen rakentamisesta.

      Koska tiedämme, minä vuona ensimmäinen vuosiviikko alkoi, niin on mahdollista laskea vuosiviikkojen perusteella, milloin Jeesus ristiinnaulittiin. Jeesus ristiinnaulittiin 69 vuosiviikon päättyessä Jerusalemin jälleen rakentamisen käskysanasta.
      483-444 eKr.=39 jKr. Jeesus oli siis 39 vuotta vanha, kun hänet ristiinnaulittiin, vai oliko? Onko laskentatavassa virhe? No on.
      Nimittäin Raamatun vuosi on 360 päivää pitkä; vastaavasti länsimaisen kalenterin 365 päivää pitkä. Jokaisesta vuosiviikon vuodesta pitää vähentää 5 päivää pois. Jäljelle jää 32 jKr. Mutta eikö Jeesus ollut ristiinnaulittaessa 30 vuoden ikäinen? Oli toki, laskentatavassa on vieläkin virhe -- on jotain jota en tiedä. Tulos on kuitenkin mielestäni riittävän tarkka. Laskentatavan mukaan Jeesus oli ristiin naulittaessa 32 vuotta, joka todistaa Danielin kirjan olevan luotettava ja Neh 2:den olevan raamatullisesti oikea kohta aloittaa vuosiviikkojen laskenta.

      Kertaus:
      Vuosiviikkojen kokonaisuus on 62 7 1=70=490 v.
      Raamatun kuun kieroon perustuvan kalenterin mukaan, jonka mukaan vuosi on 360 päivän pituinen.

      Yksivuosiviikko on vielä jäljellä ennen Jeesuksen ja seurakunnan fyysistä takaisintulemista. Tätä vuosiviikkoa Raamattu nimittää Herran päiväksi ja vihan- ja ahdistuksen ajaksi.

      • Jerusalem viikunapuu

        lehdet siihen 1967 kuuden päivän sodassa, kun Israel sen sai hallintaansa. Siitä riemuvuosi Hengen vuodatukseen noin 2016.

        Noin kolme vuosituhatta sitten Daavid sen valloitti ja Salomo temppelin rakensi.


    • helpotus1

      eli tarkoittaa mitä, 7 vuoden päästäkö tulee Jeesus?

    • SamiA

      "eli tarkoittaa mitä, 7 vuoden päästäkö tulee Jeesus?"

      Jeesus tulee fyysisesti takaisin 7 vuoden kuluttua tempauksesta.
      Sinettien, pasuunoiden ja vihanmaljojen jälkeen Jeesus tulee.

    • helpotus1

      toivottavasti ei kovin vihaisia aikoja. Kyllä minä mielelläni Jeesusta odotan. Miten ajattelit neuvoa, että pitäisi elää tämä aika ennen kuin Jeesus tulee?

      • SamiA

        ”Miten ajattelit neuvoa, että pitäisi elää tämä aika ennen kuin Jeesus tulee?”

        Elä niin, että odotat Jeesuksen pelastavan sinut tulevasta vihasta.
        Pidä kiinni tempaustoivosta, josta Paavali opettaa.
        Sen sijaan, että odotat vihan- ja ahdistuksen ajan kauhuja, odota Jeesusta. Jeesus pelastaa; Jeesus on luvannut pelastaa.


      • helpotus2
        SamiA kirjoitti:

        ”Miten ajattelit neuvoa, että pitäisi elää tämä aika ennen kuin Jeesus tulee?”

        Elä niin, että odotat Jeesuksen pelastavan sinut tulevasta vihasta.
        Pidä kiinni tempaustoivosta, josta Paavali opettaa.
        Sen sijaan, että odotat vihan- ja ahdistuksen ajan kauhuja, odota Jeesusta. Jeesus pelastaa; Jeesus on luvannut pelastaa.

        toivottavasti et itse kärsi vihasta ja ahdistuksesta. Välillä kirjoituksistasi kumpuaa jonkinlainen masennus ja ahdistus, sinulla taitaa olla sydänsuruja. Mutta kyllä ne sydänsurut aikaa myöten helpottavat. Kaikilla asioilla on tarkoitus, me ymmärrämme sen myöhemmin. Ei muuta, kun pidä lippu korkealla.


    • Helpotus1

      En minä pelkää vihaa, pelko syö ihmistä sisältä ja estää elämästä täyttä elämää. En pelkää vihaa, ahdistusta, enkä muitakaan kauhuja, Jeesus tulee tiedän ja Jumala on lähempänä minua kuin koskaan. Olen aina luottanut Jumalaan ja hänen tahtoonsa.

      • Ei pelko eikä murhe

        mitään ketään hyödytä vaan on jopa vahingollista. Tietysti Jumalaa tulee terveesti peljätä että ei pahaa tee ja samoin rakastaa Jeesusta sen mukaan kuin armoa ja totuutta ja voimaa itsekullekin annetaan.


      • Jos ja jos
        Ei pelko eikä murhe kirjoitti:

        mitään ketään hyödytä vaan on jopa vahingollista. Tietysti Jumalaa tulee terveesti peljätä että ei pahaa tee ja samoin rakastaa Jeesusta sen mukaan kuin armoa ja totuutta ja voimaa itsekullekin annetaan.

        Nyt ei mee millään jakeluun.
        Milloin tempaus tulee ?? Entä kolmas temppeli ??
        Milloin valerauha tulee ? Ja milloin alkaa vihan aika???.
        En pyydä päivää vaan vuosihaarukkaa


      • SamiA
        Jos ja jos kirjoitti:

        Nyt ei mee millään jakeluun.
        Milloin tempaus tulee ?? Entä kolmas temppeli ??
        Milloin valerauha tulee ? Ja milloin alkaa vihan aika???.
        En pyydä päivää vaan vuosihaarukkaa

        ”Nyt ei mee millään jakeluun.
        Milloin tempaus tulee ?”

        Tempaus tulee ennen Herran päivää; ennen vihan- ja ahdistuksen aikaa. Herran päivä on yhtä kuin vihan- ja ahdistuksen aika. Herran päivä on yhtä kuin viimeinen vuosiviikko. Viimeinen vuosiviikko on yhtä kuin 7 vuotta. Tempaus tapahtuu
        Ilm 4:1
        ”Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."”

        Sen jälkeen, tämän jälkeen ovat Ilmestyskirjan avaimia, joita käyttämällä kronologia aukeaa. Ilman avainta ei voi avata. Pitää tietää mikä avain sopii mihinkin oveen.

        ”Entä kolmas temppeli ?”

        Kolmas temppeli rakennetaan valerauhan aikana nopeasti. Luulen, että temppeli on valmis vuosiviikon puolessavälissä; joka on 3,5 vuotta valerauhan aloittamisesta/sopimisesta.

        ”Milloin valerauha tulee ?”

        Antikristus takaa rauhan Israelille, jolloin Israel luopuu salvoistaan ja lukoistaan. Israel tuudittautuu tilaan, jossa Goog ja tämän liittolaiset katsovat Jerusalemin valloittamisen realistiseksi tavoitteeksi. Asiaan voit perehtyä esim. Hesekiel 38.

        ”Ja milloin alkaa vihan aika?”

        Vihan- ja ahdistuksen aika alkaa tempauksen jälkeen.
        Ensimmäinen sinetti on yhtä kuin sisällä vihan- ja ahdistuksen ajassa. Seitsemäs sinetti on yhtä kuin ensimmäinen pasuuna. Ensimmäinen pasuuna on yhtä kuin ensimmäiset 3,5 vuotta. Toinen pasuuna on yhtä kuin sisällä jälkimmäisessä 3,5 vuoden ajanjaksossa. Jälkimmäinen 3,5 vuotta on yhtä kuin Porton tappaminen ja teuras- ja ruokauhrin lopettaminen. Jälkimmäinen 3,5 vuotta on yhtä kuin Israelin maanpako. Tämä tuli vähän tiiviisti.

        ”En pyydä päivää vaan vuosihaarukkaa”

        Kun seurakunnan täysiluku tulee sisään, tapahtuu tempaus. Jumalalla ei ole mitään syytä pitää seurakuntaa sen jälkeen maan päällä. Kun Kristuksen ruumis – seurakunta on valmis -- me muutumme. Jeesus tulee, oletko valmis?

        Tempaus tapahtuu 7 vuotta ennen 6 tuhatta vuotta.
        Oletuksena Raamatun vuosi, joka on yhtä kuin 360 päivää.


      • Jos ja jos
        SamiA kirjoitti:

        ”Nyt ei mee millään jakeluun.
        Milloin tempaus tulee ?”

        Tempaus tulee ennen Herran päivää; ennen vihan- ja ahdistuksen aikaa. Herran päivä on yhtä kuin vihan- ja ahdistuksen aika. Herran päivä on yhtä kuin viimeinen vuosiviikko. Viimeinen vuosiviikko on yhtä kuin 7 vuotta. Tempaus tapahtuu
        Ilm 4:1
        ”Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."”

        Sen jälkeen, tämän jälkeen ovat Ilmestyskirjan avaimia, joita käyttämällä kronologia aukeaa. Ilman avainta ei voi avata. Pitää tietää mikä avain sopii mihinkin oveen.

        ”Entä kolmas temppeli ?”

        Kolmas temppeli rakennetaan valerauhan aikana nopeasti. Luulen, että temppeli on valmis vuosiviikon puolessavälissä; joka on 3,5 vuotta valerauhan aloittamisesta/sopimisesta.

        ”Milloin valerauha tulee ?”

        Antikristus takaa rauhan Israelille, jolloin Israel luopuu salvoistaan ja lukoistaan. Israel tuudittautuu tilaan, jossa Goog ja tämän liittolaiset katsovat Jerusalemin valloittamisen realistiseksi tavoitteeksi. Asiaan voit perehtyä esim. Hesekiel 38.

        ”Ja milloin alkaa vihan aika?”

        Vihan- ja ahdistuksen aika alkaa tempauksen jälkeen.
        Ensimmäinen sinetti on yhtä kuin sisällä vihan- ja ahdistuksen ajassa. Seitsemäs sinetti on yhtä kuin ensimmäinen pasuuna. Ensimmäinen pasuuna on yhtä kuin ensimmäiset 3,5 vuotta. Toinen pasuuna on yhtä kuin sisällä jälkimmäisessä 3,5 vuoden ajanjaksossa. Jälkimmäinen 3,5 vuotta on yhtä kuin Porton tappaminen ja teuras- ja ruokauhrin lopettaminen. Jälkimmäinen 3,5 vuotta on yhtä kuin Israelin maanpako. Tämä tuli vähän tiiviisti.

        ”En pyydä päivää vaan vuosihaarukkaa”

        Kun seurakunnan täysiluku tulee sisään, tapahtuu tempaus. Jumalalla ei ole mitään syytä pitää seurakuntaa sen jälkeen maan päällä. Kun Kristuksen ruumis – seurakunta on valmis -- me muutumme. Jeesus tulee, oletko valmis?

        Tempaus tapahtuu 7 vuotta ennen 6 tuhatta vuotta.
        Oletuksena Raamatun vuosi, joka on yhtä kuin 360 päivää.

        Hyvä vastaus.
        Kiitos kovasti.
        Pääkysymykseni oli kuitenkin saada valistunut arvauksesi vuosilukuna tai vuosilukuhaarukkana.
        Eli voisitko tarkentaa, milloin voisi alkaa tuo 7. vuosi ennen 6 tuhatta vuotta
        näillä meidän vuosiluvuillamme.
        Eli milloin suunnilleen voisi tulla tuo seurakunnan luku täyteen.


      • Tuossa aloituksessa
        Jos ja jos kirjoitti:

        Hyvä vastaus.
        Kiitos kovasti.
        Pääkysymykseni oli kuitenkin saada valistunut arvauksesi vuosilukuna tai vuosilukuhaarukkana.
        Eli voisitko tarkentaa, milloin voisi alkaa tuo 7. vuosi ennen 6 tuhatta vuotta
        näillä meidän vuosiluvuillamme.
        Eli milloin suunnilleen voisi tulla tuo seurakunnan luku täyteen.

        on esitetty, mutta tärkeää on ymmärtää siitä 7-vuotis-jaksosta että ensin tulee mammonan eli maailman viha Jeesuksen pyhiä kohtaan, sillä eivät mene mukaan eksymykseen pedon merkin ottamisesta ainoana kaupankäyntivälineenä eivätkä myöskään voi epäjumalankuvia kumartaa, kuten se patsas tehdään kumarrettavaksi antikristuksesta, siitä Babylonian kuninkaasta kuten Nebukadnessarista, sillä Saddam Hussein on sitä ja tulee nousemaan, eikä ole lainkaan hirtetty kuoliaaksi varmaan vaan on suurta petosta ja bluffia ja suuri puhallus on tulossa koko ihmiskuntaan ja valheen isän pahojen henkivaltojen vaikutuksesta näin saavat suurta dramatiikkaa tuohon antikristuksen nousemiseen ja islamin jihadin kannattajat sokeudessaan sanovat "kuka on pedon vertainen ja voi sotia sitä vastaan" ja suuri valta öljyn avulla myös maailmassa ja mammonan rakastajien sydämissä tällä onkin ja saa pedon merkin koko maailmaan kuten myös nähdään jo nykyään viivakoodissa se "666" yhteisesti sovitusti koko maailmaan sillä on pahan vallassa tämä maailma kuten on kirjoitettu.

        Kuitenkin Jeesuksessa on voitto ja valta ja pääsy Jumalan valtakuntaan ja sielun pelastukseen siihen tuhatvuotiseen sapatin valtakunnan lepoon ja autuuteen, ja siellä ei enää ole Saa-tana ketään kiusaamassa eikä valheilla eksyttämässä, mutta ristimme saamme kantaa seuratessa Jeesustamme ja suuri lepo ja rauha ja rakkaus on Herrassamme ja autuaat ne, jotka Jeesuksessa elävät ja kuolevat sillä pääsevät Herran tykö ja saavat osan autuaanaan siellä tuhatvuotisessa valtakunnassaan. Täällä voi olla suurikin ahdistus, mutta Jeesuksessa on silti voitto myös ristiämme kantaessamme vaikka voisi jo ajatella "missä Isän voima ja Jeesus?" mutta koko ajan elämme Jumalassa ja Jeesus on Herramme sydämen uskon mukaan, joten ei eksytä valheen isän petoksiin vaan kiitetään ja kunnioitetaan Isää, amen. Hallelujah!


    • SamiA
    • Tempaus tapahtuu

      tietysti Jeesuksen tulemuksen yhteydessä, kun kokoaa valittunsa neljältä ilmansuunnalta, ja samoin tulemuksessaan Jeesus tuhoaa pahan Harmagedonissa ja myös Saa-tana sidotaan maan alle eikä pääse eksyttämään kansoja ennenkuin tuhat-vuotisen-valtakunnan lopussa, kuten on kirjoitettu Googista ja Maagoogista.

      7-vuotisjakson alussa aloittavat kaksi säkkipukuista ja 144 000 iankaikkisen evankeliumin armon ja rukouksen Hengen vuodatuksen voimassa ja Israelin kahdestatoista sukukunnasta ovat kaikki nuo.

      7-vuotisjakson keskellä tapahtuu Jeesuksen suuri sadonkorjuu, kun tämän maailman ruhtinas Saa-tana on alas taivaasta heitetty ja Jeesuksen pyhiä on surmattu ja näin jyvät erotetaan akanoista, jotka tulessa poltetaan, koska ovat rakastaneet enemmän maailmaa ja mammonaa ja Saa-tanaa kuin Jeesusta ja Isää Jumalaa ja pyhää ilmoitustaan ja evankeliumiaan.

      Maailman viha tulee Jeesuksen pyhien päälle ensin ja on suuri ahdistus, mistä tulee se suuri valkopukuisten joukko pelastettuina Jeesuksen eteen 7-vuotisjakson keskellä, ja tämän jälkeen kun vanhurskaat ja pyhät on suureksi osaksi poistettu vuodattaa Isä Jumala vihanmaljansa hänen armonsa ja rakkautensa hyljänneiden ihmisten päälle. Tärkeää erottaa maailman viha ja suuri ahdistus Jumalan vihasta ja vihan vuodatuksesta pedon merkin ottaneiden päälle.

      Jumalan antamassa Raamatussa ja ennenkaikkea Ilmestyskirjassa täysin sanasta sanaan annettuna on se hyvä uutinen Jeesuksen pyhille ja myös Herran pelon tulisi maailman ystävissä saada aikaan se parannus ja pyhitys rakastaa Jeesusta enemmän kuin valheellisia ihmisiä ja maailmaa. Tietysti Jeesuksessa rakastamme kaikkia pyhiä niinkuin Jeesus on meitä rakastanut, mutta voi tapahtua ainoastaan Jumalan Hengen voimassa eikä lihassamme asu mitään hyvää, kuten jokainen totuudellinen helposti voi myöntää ja ymmärtää ja antaa kaiken kunnian ja kiitoksen Isälle Jeesuksen nimessä, amen, hallelujah!

    • ...

      ...

    • tässä uusi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe