Profetioiden yölliset nostomiehet...

Nehemia-Z

Yölliset nostomiehet?

Moni pohtii, mikä missio täällä on, kun monena yönä on nostatettu vanhoja profetioita arkistosta. Erittäin upea (?) ahkeruus on ollut yöllä 20.-21.10. Jopa yli 10 arkistosivua on nostatettu esille.
(Noin sivulla arkistosivulla 15 on viime aikojen keskustelut.

Nostomiesten salaisuus?


Eilen on KD:n viestit oli nostatettu (n. 10 aloitusta) – Tämän perästä kun KD oli viestinsä poistattanut - - - Tuhat ja yksi laittoi otsikon:

* Miksi heitit pyyhkeen kehään KD? Ja erittäin paljastava viesti näkyy em:ssa ketjussa:

A)

tuhat ja yksi
20.10.2012 16:14

"NoH , ei tuo temppu aivan vieras minullekkaan ole , oli kylläkin varovaisempi enkä noin pitkälle ehtinyt,,.
Tutkin vakavissani näitä valheprofeettojen ennustuksia n,1970 luvun loppupuolella ja huomattuani täydellisen katasroofin ennustuksien paikkansapitämisessä tuhosin lähes kaiken materiaalin , jonka olin koonnut ja muistiinpanoni siinä ohessa. Enkä vieläkään ollut täysin tietoinen siitä valheprofeettojen täydellisestä eksytyksestä jota he noilla vaihtelevilla valheillaan aikaansaavat.
Siipi viisti maata pahasti ja päätin etten ota mitään kantaa uskonnosta kun on kyse,,
meni vuosi pari ja kuitenkin ajattelin jotta kyllä mm, Danielin kirjan kirjoittaja on kuitenkin jotain tarkoittanut ja siitä se lähti idea, rukoilin sisimmässäni ,jos se minun ymmärrykselläni on mahdollista , niin otan selvää mitä se sitten oikeasti tuo Danielin kirjan ennustukset tarkoittaa ja siitä se sitten pikkuhiljaa ongelma ratkesi ja syntyi "täydellinen" selitys Danielin kirjasta ja kun se oli syntynyt sille tuli laittaa sitten oikein nimikon ettei se sekoa nuihin kristinuskon valhetulkintoihin ja se sai nimekseen . Danielin unet,

Ja täältä ei enää pyyhkeitä kehään heitellä!
________________________________________________

B)

Sitten? JOKU selittää, että vanhojen viestien esiinnostaja olisi Herran herättämä?, Näin:
_________________________________________

Nyt on niin että..
20.10.2012 19:15

JUMALA RANKAISEE VIIRAPÄITÄ, ETTÄ HÄN HEIDÄT HÄPEÄÄN SAATTAISI!
Sen tähden on Herra hyväksi katsonut herättää joukostaan vanhojen viestien esiinnostajan saattaakseen kyykäärmeen sikiöt ja valheprofeetat naurunalaiseksi entistäkin enemmän.
KIITOS HERRALLE!
______________________________________________
C)

Ja vielä: Tuhat ja yksi ”nostatti” oman vanhan Danelin selitystä koskevan viestinsä. Tänään se oli ykkösuutinen, seuraavasti:
______________________________________
Tuhat ja yksi
20.10.2012 08:18

Nostatin vanhan kirjoitukseni , kysymykset ja kommentit toivon esitettäväksi tähän lyhyeen viestiketjuun.

Tervettulleita ovat myös ne keskustelijat joilla järjen hiventä on säilynyt tuontitavarana tulleen kristinuskonnon harhaoppien omaksumisen jälkeenkin.

Palstan vyöryttäjät ovat jo tuomittu häviämään keskustelun alkumetreillä, heillehän usko on totuus ja usko perustuu aikaisempien sukupolvien uskomuksiin ja myytteihin , joita he selittävät oman mielihalujensa mukaan. Siis; Danielin unet ?
__________________________________________
ANALYYSI, KOMMENTTIA:

Kohdan A teksti osoittaa, että

A.1. .Tuhat ja yksi on (vääriin) profetioihin pettynyt, katkera ja vihainen. Hänen oma todistuksensa sen kertoo. Hän on kerrankin paljastanut, mistä pilkkaaminen ja profetioiden absurdi vastustus johtuu.

A.2. Siis, hänen oma kertomus sen todistaa.

A.3. Tuhat ja yksi kertoo hävittäneensä kaiken materiaalin, ja sitten ryhtyi ”omalla ymmäryksellään” laatimaan YHDEN raamatun kirjan selitystä: Daniel. Tuhat ja yksi tekstiä, näin:

”,jos se minun ymmärrykselläni on mahdollista , niin otan selvää mitä se sitten oikeasti tuo Danielin kirjan ennustukset tarkoittaa ja siitä se sitten pikkuhiljaa ongelma ratkesi ja syntyi "täydellinen" selitys Danielin kirjasta”.

A.4. Tämän perästä, oman ymmärryksen nojalla tehdyn Danielin kirjan selityksen perästä, hän päätti tyrmätä KAIKEN muun profeetallisen. Kaikkien muiden profetiat olisivat siis ”roskaa”. Omat karvaat kokemukset synnyttivät vakavan trauman, josta neuroottinen ja patologinen profetioiden tyrmäämis-missio sai alkunsa....
____________________________________________________
Kohdan C teksti paljastaa, että Tuhat ja yksi ”nostatti” oman vanhan Daniel-eepoksensa. Ja hän (koettaa) vakuutta, että - mitä?
___________________________________________________
LOPUKSI

Ei ole vaikea suorittaa yhtälöä? Ei ole mitään syntax error. Toinen kysymys kokonaan on, miten hyvin omatekoiset profeettojen selitysopit menestyvät? Pietari kun lausuu totuuden:

”Tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä.” ( 2 Piet 1:20)

Joka toisin väittää, kuvittelee olevansa mm. Pietaria viisaampi, saa toki olla. Mutta Jumala on taivaassa. Jeesus Kristus on Isän oikealla puolelle, ja Hänelle on annettu Kaikki Valta taivaassa ja maan päällä.
_________________________________________________

25

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuhat ja yksi

      Tämähän on edelleenkin keskustelupalsta ja keskustelu palstalla esitetään aiheita keskustelun kulkuun tai jopa aihe kokonaan uudenlaisen asian julkituontiin.

      Mielestäni olen vain keskustellut sellaisista asioista joista toisetkin täällä keskustelevat, olkoonkin että Danielin kirja on se ns, ykkös aihe ollut ja sitten tuo väärätprofeetat on noussut palstalla olon seurauksena myöskin keskeiseksi osioksi keskustelussa , mutta ei nuo puutu monenkaan keskustelijan aineistosta.

      Olen luvannut Danielin kirjan ns, unet osiolta jae jakeelta kertoa teille miten asian koen olleen Danielin kirjan kirjoitushetkellä , nämä palstalaiset ovat olleet itseriittoisia ja ovat "tienneet" jonkin muun Danielin kirjan selityksen olevan oikea ja eivät ole viitsineet vaivautua muuta kuin haukkumaan käsityksiäni asioista.

      He ovat kompastuneet Jeesus Jumala uskoon, minä taas en kompastu siihen.

      • Koettakaa muistaa

        Joka tuntee parhaan ja oikean selityksen Danielin kirjasta, se menköön (luvan saatuaan) luennoimaan sitä vaikkapa Helsingin Yliopiston teologiseen tiedekuntaan.

        Valitettavasti Tuhat ja yksi on (oman tekstinsä ilmoituksella) joutunut pahaan (väärien, epäraittiiden) profetioiden koukkuun, ja 1979-luvun lopulla kokenut niin pahan trauman, että hän (omien sanojensa mukaan...)

        "Siipi viisti maata pahasti ja päätin etten ota mitään kantaa uskonnosta kun on kyse."

        Tältä pohjalta on täysin ymmärrettävää se vihamielisyys, pilkka ja oman Daniel-selityksen korottaminen. Ymmärrettävää, mutta ei hyväksyttävää. Eikä sitä Elävä Jumalakaan hyväksy.

        Ihminen, joka kokee uskonnollisen tason pettymyksen, pettymyksen mm. profetioihin, - kantaa seurauksia. Eihän Tuhat ja Yksi ole ainoa, joka vääriin ja ihmistekoisiin profetioihin on kompastunut? Ei, toki.

        Meitä on melkoinen joukko, jotka olemme Raamatun ja hengen armolahjojen avulla (Jumalan armosta!) nähneet ja todenneet, että oikeastaan valtaosa ns. "profetioista" - on kuin "olkia jyvien seassa". (Jes 23:23) Tai "puuta, heinää, olkia" - kuten Paavali sanoi ( 1 Kor 3:12).

        Omat subjektiiviset kokemukset eivät kuitenkaan sulje pois sitä, että
        * Väärien ja epäraittiiden profetioiden ohessa on
        * aitoja ja Jumalan Hengen innoittamia.

        Jos on rahan väärennös - niin oikea ja aitokin on!

        Ihminen joka ei ole antanut anteeksi niille, jotka väärillä profetioilla ovat vahinkoa tuottaneet - on ongelmiensa vanki: vihan, katkeruuden, ylpeyden.

        Vääriä profetioita tulee vastustaa, mutta ei ihmisvoimien tasolla. Kun Jumalan Henki paljastaa henkien taustat, näyttää jopa profeettojen kulissit - ne joita he piilottelevat ---- on tarpeen muistuttaa terveestä ja raittiista menettelystä.

        Jumala on PYhä. Profetian (oikea, aitoa) lahja on Pyhän Hengen työväline.
        Joka Jumalan nimessä tuo omatekoisia, taikka pimeyden voimien saastuttamia profetioita, joutuu vääjäämättä tilintekoon.

        Jumala ei anna (loputtomiin) itseään häpäistä, eikä salli Pyhän NImensä väärinkäyttöä. Se on majasteettirikos, ja se tulee muistaa.


    • Jaahas.

      Sitten? JOKU selittää, että vanhojen viestien esiinnostaja olisi Herran herättämä?, Näin:
      _________________________________________

      Nyt on niin että..
      20.10.2012 19:15

      JUMALA RANKAISEE VIIRAPÄITÄ, ETTÄ HÄN HEIDÄT HÄPEÄÄN SAATTAISI!
      Sen tähden on Herra hyväksi katsonut herättää joukostaan vanhojen viestien esiinnostajan saattaakseen kyykäärmeen sikiöt ja valheprofeetat naurunalaiseksi entistäkin enemmän.
      KIITOS HERRALLE

      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Et taida olla kaikkein nopeimpia huomaamaan huumorisisältöisiä viestejä, vai kuinka on?

      • Huomattu on

        Joka esiintyy Herran nimessä, lausuu KIITOS HERRALLE - ei ole
        huumoriasialla!

        Koettakaa harkita sanojanne. Jos on niin , että Herran PYHYYS täällä tutkii jokaisen sydäntä - niin mitä sitten?

        Huumoripalstat ova erikseen. Huuhaa-palstat myös.


      • tuhat ja yksi

        Jo multa kysyttäisiin niin , en !

        Ja muuten harhauskoiselle Herra tekee sitä ja tätä , Herra tekee kaiken.
        Valehdellaan jotta Herra tekee !

        NoH miksi ihminen sitten opettelee kirjoittamaan ,puhumaan jen,, Miksi ihmiset kehittelevät uskontojaan edelleen?

        Eikö Kristinuskoisille riitä se pettymys kun Jeesus ei palannutkaan n, 2000 vuotta sitten kun lupasi palata niitten ihmisten elinaikana ja he pelkäsivät sitä Herran päivää niin julmetusti.
        Pitääkö tuo pettumuksenne jakaa taas 2012 mayakalenterin loppumisen vuoksi ?
        Juuri tuli uutisista jotta 2000 luvulla kirkoissakäynti on vähentynyt miljoonalla , mitä sekin kertonee Kristinuskon kuolemasta ?

        Tämä on vain sellainen juttu , ihmisille tulisi kertoa mahdollisimman selvästi miksi tällä uskolla on pystytty pettämään ihmiskuntaa n, 2000 vuotta , niin ei tässä tämän kummallisemmasta asiasta loppujen lopuksi olekkaan kysymys , niillä ihmisillä on selittämisen velvollisuus jotka nämä asiat tietävät.

        Ei tuo liene minun tehtävä ! Minulle riittää kertomus Danielin unet ja siinäkin on jo liikaa.


    • yksi pieni X

      Itsekin epäilin, että 1000 ja yksi on kaiken tämän takana. Välillä hän laittaa viestiä, muka huolestuneena palstan vyörytyksestä, ja sitten taas perään haukkuu kaikki "valheprofeetat." Ja jatkaa vyörytystä minkä jaksaa.
      Täytyy sanoa, että kertoo jotain ihmisestä kun viitsii tehdä tälläista tuntitolkulla joka päivä. Kannattaisi hankkia elämä.

      • tuhat ja yksi

        Muutama vuosi sitten lupasin jollekkin nimimerkille olla rehellinen nimim, takaakin, näissä kannanotoissani ja olen myöskin kertonut samaa asiaa siitä poikkeamatta ja näin olen menetellyt nytkin.

        yksi pieni X , erehtyy nyt nimim, suhteessa, en ole nostattanut, enkä käytä tällä osastolla muita nimimerkkejä.
        Ja on minulla oikeakin elämä !


      • Profet.vastuu!

        Hebrealaiskirjeen kirjoittaja lausuu:

        "Pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, ettei mikään aktekruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä. Ja monet sen kautta tule saastutetuksi." Heb 12:15

        Sananlaskujen viisaus sanoo:
        "Petetty veli on vaikeampi voittaa kuin vahva kaupunki. Ja riidat ovat kuin linnan salvat." ( Sannl 18:19)

        Kun ihminen tulee petetyksi, pettyy - oli sen aiheuttaja ihminen tai Jumala, taikka Jumalan ihmiset profetioineen - sen ihmiselle on oikeastaan aivan mahdotonta päästä pettymyksen tuottamasta montusta?

        Ja kuopan pohjalla on pimeää. Sieltä kuuluu ääntäkin. Mutta jos putoaja tahtoo lellua pettymyksen jälkeisessä katkeruuden liejussa - eikä pyydä eikä tahdo apua auttajilta, Auttajalta -- toki hän saa siihen paikkaansa vaikka kuolla?

        Ei Jumala väkisin auta.

        Mutta Jumalaa on kohtuutonta syyttää - jos kun vajavaiset ihmiset- ovat ongelmia tuottaneet!

        Ja toisia -- asiassa osattomia - on kohtuutonta syyttää ja vihata siksi, ettei ole antanut anteeksi niille, jotka kerran pettymystä tuottivat.

        Pettymyksen kaksoissisar on katkeruus. Sen juuret saavat aina uutta vettä, jos - kun - ihminen pysyy pettymyksensä kuopan liejussa.

        Hyvät sisaret ja veljet! Rukoillaan Jumalan armoa ja armahdusta niille, joille väärät ja valheelliset profetiat ovat aiheuttaneet pysyvän vamman, ja kroonisen syndrooman.


    • Meno senkun pahenee

      KD sanoi, että palstalle pitäisi saada Sheriffi. Aivan oikeassa oli ja on. Ymmärrän täysin, miksi poistaa viestejään. Täällä on kaikki niin villien voimien armoilla. Ei tänne uskalla kirjoittaa enää mitään, ainakaan asiaa.

      Tämä palsta on täysin villien demonihenkien vallassa! Viirapäiden temmellyskenttä!

      • Tilinteko edessä

        "Meno senkun pahenee" - valittaa palstan tasoa.

        Ja esittää (näyttöä vailla olevan) väitteen:

        "Tämä palsta on täysin villien demonihenkien vallassa! Viirapäiden temmellyskenttä! "

        Täällä ei todellakaan "kaikki ole villien voimien armoilla"! Tänne uskaltaa kirjoittaa jokainen, joka kirjoittaa ASIAA, tervettä oppia, ja raittiita profetian sanoja. Ja kunnioittaa Raamattua.
        Jumalan Henki hallitsee jokaista, joka on kuuliainen Herralle. Ei ole paniikkia, ei sekavaa. Jumalan Henki valaisee, kaiken!
        ____________________________________________________

        Mutta mitä "villiin" menoon tulee, niin merkittävä seikka on tässä alla oleva teksti, jonka Tuhat ja yksi on laittanut 19.10.12. Siis? Kaksi päivää sitten!
        Ja tämän kahden vuorokauden aikana on merkillisesti (!) nostatettu esille vanhoja profetioita, valtavat määrät -- ja

        - Tuhat ja yksi on odottanut, että "väärät profeetat pyytäisivät anteeksi."
        Näin:
        __________________________________________________

        Olen tässä odotellut väärien profeettojen
        tuhat ja yksi
        19.10.2012 20:17

        esilletuloa pyytämään anteeksi vääriä ennustuksia joita ovat siteerenneet toisten laatimista eksytys sanomista.
        Allekirjoittaneelta ei tarvitse mitään pyytää anteeksi , teille on jo anteeksi annettu, sillä ihminen helposti erehtyy ikivanhan uskonnon pauloihin, kun sitä lapsuudesta saakka totuutena valhetta syötetään.
        Ja mistäkö on kysymys ?
        Siitä on edelleenkin , te kilpailette kuka parhaiten tietää tulevaisuuteen, kuka on profetioista perillä, koskako Jeesus saapuu jne, Teidän kilpailunne on turhaa, koska te elätte uskontoharhassa,- monta hyvää ja pätevää väärää profeettaa onkin vuosien varrella ilmaantunut tällekkin palstalle , mutta nyt se melkein on huippu eksytysyrityksien epäonnistumisissa, joku nuori uskossaan on erehtynyt ottamaan kaiken irtirevittävän harhauskonsa pönkittämiseen eikä edes huomaa kristinuskon oppirajoja kaikki kelpaa, vielä kun hän oppisi valheen valheenpäälle pukemaan niin kaikki näyttäisi vielä omahyväisyydessään hyvältä.

        Ihmisen voi suistaa raiteiltaan yksikin ainut hänen omassa mielessään oikeaksi osunut arvaus , vaikka noita arvauksia sitä ennen olisi ollut satamäärin, oikeassaolemisen tarve narsistisessaluonteenpiirteessä on väärän profeetan sinetti.

        Voi sen tunnustaa väärässä olemisen, koska ja milloin vain , tuhat ja yksi , kin erehtyy joka ikinen päivä. "
        _____________________________________________________

        Eli? Summa summarum?

        Tuhat ja yksi on odotellut väärien profeettojen esille tuloa?

        Mutta kuinka "oikea" profeetta hylkää Jumalan sanan, Raamatun?
        Kuinka Jumalan profeetta halveksii Raamatun sanaa ja toisten vakaumusta
        "erehtymisenä ikivanhan uskonnon pauloihin"? Kuinak "oikea" profeetta pilkkaa elävää uskoa, Jumalaa, Jumalan Poikaa?

        Siinäpä sitä selitystä tarvitaan! Ja vastausta vaatii - eivät ihmiset - vaan Jumala, joka ottaa jokaisen tilinteon paikalle. Tahtoi tai ei?

        Myös Tuhat ja yksi astuu Hänen eteensä.


      • tuhat ja yksi
        Tilinteko edessä kirjoitti:

        "Meno senkun pahenee" - valittaa palstan tasoa.

        Ja esittää (näyttöä vailla olevan) väitteen:

        "Tämä palsta on täysin villien demonihenkien vallassa! Viirapäiden temmellyskenttä! "

        Täällä ei todellakaan "kaikki ole villien voimien armoilla"! Tänne uskaltaa kirjoittaa jokainen, joka kirjoittaa ASIAA, tervettä oppia, ja raittiita profetian sanoja. Ja kunnioittaa Raamattua.
        Jumalan Henki hallitsee jokaista, joka on kuuliainen Herralle. Ei ole paniikkia, ei sekavaa. Jumalan Henki valaisee, kaiken!
        ____________________________________________________

        Mutta mitä "villiin" menoon tulee, niin merkittävä seikka on tässä alla oleva teksti, jonka Tuhat ja yksi on laittanut 19.10.12. Siis? Kaksi päivää sitten!
        Ja tämän kahden vuorokauden aikana on merkillisesti (!) nostatettu esille vanhoja profetioita, valtavat määrät -- ja

        - Tuhat ja yksi on odottanut, että "väärät profeetat pyytäisivät anteeksi."
        Näin:
        __________________________________________________

        Olen tässä odotellut väärien profeettojen
        tuhat ja yksi
        19.10.2012 20:17

        esilletuloa pyytämään anteeksi vääriä ennustuksia joita ovat siteerenneet toisten laatimista eksytys sanomista.
        Allekirjoittaneelta ei tarvitse mitään pyytää anteeksi , teille on jo anteeksi annettu, sillä ihminen helposti erehtyy ikivanhan uskonnon pauloihin, kun sitä lapsuudesta saakka totuutena valhetta syötetään.
        Ja mistäkö on kysymys ?
        Siitä on edelleenkin , te kilpailette kuka parhaiten tietää tulevaisuuteen, kuka on profetioista perillä, koskako Jeesus saapuu jne, Teidän kilpailunne on turhaa, koska te elätte uskontoharhassa,- monta hyvää ja pätevää väärää profeettaa onkin vuosien varrella ilmaantunut tällekkin palstalle , mutta nyt se melkein on huippu eksytysyrityksien epäonnistumisissa, joku nuori uskossaan on erehtynyt ottamaan kaiken irtirevittävän harhauskonsa pönkittämiseen eikä edes huomaa kristinuskon oppirajoja kaikki kelpaa, vielä kun hän oppisi valheen valheenpäälle pukemaan niin kaikki näyttäisi vielä omahyväisyydessään hyvältä.

        Ihmisen voi suistaa raiteiltaan yksikin ainut hänen omassa mielessään oikeaksi osunut arvaus , vaikka noita arvauksia sitä ennen olisi ollut satamäärin, oikeassaolemisen tarve narsistisessaluonteenpiirteessä on väärän profeetan sinetti.

        Voi sen tunnustaa väärässä olemisen, koska ja milloin vain , tuhat ja yksi , kin erehtyy joka ikinen päivä. "
        _____________________________________________________

        Eli? Summa summarum?

        Tuhat ja yksi on odotellut väärien profeettojen esille tuloa?

        Mutta kuinka "oikea" profeetta hylkää Jumalan sanan, Raamatun?
        Kuinka Jumalan profeetta halveksii Raamatun sanaa ja toisten vakaumusta
        "erehtymisenä ikivanhan uskonnon pauloihin"? Kuinak "oikea" profeetta pilkkaa elävää uskoa, Jumalaa, Jumalan Poikaa?

        Siinäpä sitä selitystä tarvitaan! Ja vastausta vaatii - eivät ihmiset - vaan Jumala, joka ottaa jokaisen tilinteon paikalle. Tahtoi tai ei?

        Myös Tuhat ja yksi astuu Hänen eteensä.

        " Myös Tuhat ja yksi astuu Hänen eteensä."

        Niinpä , meidän kohtalomme ovat yhteneväiset, riippumatta siitä mitä ajatuksissamme liikkuu tai mitä teemme.
        Ketään ei tempaista taivaan pilviin Jeesusta vastaan lenkkareissa ja verkkareissa,
        jotka niin uskovat pettävät itseään ja muita.

        Oikeaa profeettaa en ole havainnut tällä palstalla ja 2006 loppuvuodesta lähtien olen lueskellut ja osallistunut keskusteluihin , se on aika laaja käsitteistö kokonaisuudessaan miten määrittelen nuo uskossaan valehtelijat sori vaan, valehtelijat on aika rankka sana silloin kun se osuu omalle kohdalle ja uskoo puhuvansa iankaikkisen Jumalan ja hänen poikaJumalan Jeesuksen nimiin.
        Mutta kuitenkin näistä suuri osa on paatunutta purukkaa,- ei heihin mikään sanoma uppoa , siksipä kielenkäyttö on enemminkin tarkoitettu niille harjaantumattomille lukijoille jotta he osaisivat ottaa vaarin varoituksesta.

        Kristinuskon aika maailmanhistoriassa on kääntymässä loppua kohden , sen nuo väärät profeetatkin , ainakin osa heistä sen tietää.
        Heillä on kiire julistaa uusia Jeesuksen tempausaikoja , jotta kristinuskon n, 2000 vuotinen valhe ei tulisi ilmi.

        Ja tavallinen kansa on edelleenkin tietämätön uskontojen manipulaatiosta , hyvä koulutustaso heikentää uskonnon vaikutusta.


      • Yksi ja Tuhat
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        " Myös Tuhat ja yksi astuu Hänen eteensä."

        Niinpä , meidän kohtalomme ovat yhteneväiset, riippumatta siitä mitä ajatuksissamme liikkuu tai mitä teemme.
        Ketään ei tempaista taivaan pilviin Jeesusta vastaan lenkkareissa ja verkkareissa,
        jotka niin uskovat pettävät itseään ja muita.

        Oikeaa profeettaa en ole havainnut tällä palstalla ja 2006 loppuvuodesta lähtien olen lueskellut ja osallistunut keskusteluihin , se on aika laaja käsitteistö kokonaisuudessaan miten määrittelen nuo uskossaan valehtelijat sori vaan, valehtelijat on aika rankka sana silloin kun se osuu omalle kohdalle ja uskoo puhuvansa iankaikkisen Jumalan ja hänen poikaJumalan Jeesuksen nimiin.
        Mutta kuitenkin näistä suuri osa on paatunutta purukkaa,- ei heihin mikään sanoma uppoa , siksipä kielenkäyttö on enemminkin tarkoitettu niille harjaantumattomille lukijoille jotta he osaisivat ottaa vaarin varoituksesta.

        Kristinuskon aika maailmanhistoriassa on kääntymässä loppua kohden , sen nuo väärät profeetatkin , ainakin osa heistä sen tietää.
        Heillä on kiire julistaa uusia Jeesuksen tempausaikoja , jotta kristinuskon n, 2000 vuotinen valhe ei tulisi ilmi.

        Ja tavallinen kansa on edelleenkin tietämätön uskontojen manipulaatiosta , hyvä koulutustaso heikentää uskonnon vaikutusta.

        Tähän tuhannen ja yhden viestiin lausun minä että amen, harvoin lukee tällä palstalla yhtä täyspäistä viestiä. Kiitokset siitä ja pidä lippu korkealla, ja anna koirien räksyttää (lue: tyhjäpäisten profeettojen)!


    • leevi. koo

      Ei oo koiria täällä näkyny?

      • Kappas vain!

        Nostomiehet siis nukkuneet viime yön? Ei paljon vanhojen aloitusten nostoa.


    • =====

      Taas ova yölliset nostomiehet nostaneet omia epistoloitaan... Miten se meni?

      Aikainen lintu madon nappaa, myöhäinen hiiri loukun välttää?



      enYhteys 24 0
      Nephillim Paluu 00:51 Ingenjör_81 76 9
      Valvokaa 00:48 Ingenjör_81 14 4
      John Paul Jackson - Profetaaliset Uutisotsikot 00:47 Ingenjör_81 13 9
      Tempaus Selitetään... 00:43 Ingenjör_81 55 7
      Näky Jeesuksen 2. Tulemisesta (Ylöstempauksesta) 00:40 Ingenjör_81 6 4
      Seitsemän Väärän Profeetan Merkkiä 00:37 Ingenjör_81 14 3
      WTC ja Talouden Romahdus 00:36 Ingenjör_81 52 4
      Ilmastotutkija: Ei luonnollista vaihtelua 00:31 Ingenjör_81 51 15
      "Yes we can" - Enteelliset Lyriikat 00:20 Ingenjör_81

    • tuhat ja yksi

      Analuusi kommenttiin on jäänyt tekemättä !

      A1. Joihinkin vääriin profetioihin perehtynyt,
      - mutta niitähän tulee jokaisen kristinuskoisen uskonliikkeen taholta , ei niihin kukaan ehdi perehtyä!

      Tuo "katkera, vihainen" on kylläkin vähän niin ja näin, on ollut elämässä muutakin tekemistä kuin tämä.

      Profetoiden täydellinen vastustus perustuu siihen koska Kristinuskoiset eivät pysty osoittamaan ensimmäistäkään oikeaan osunutta profetiaa , hyvistä yrityksistä huolimatta.

      Pilkkaaminen on uskonnon keksimää ,
      -kun heille joku kertoo asian oikeanlaidan olemassaolon.


      A 2. Oma kertomus todistaa ja se kertomus ei ole muuttunut koko nettikeskustelun aikana jonka olen ollut mukana.

      A 3. Olen menetellyt aivan tarkasti niin kuin ilmaisitkin ,, juuri OMALLA YMMÄRRYKSELLÄNI OLEN NÄITÄ ASIOITA TUTKINUT.

      On Danielin unet


      A 4. Siinä on väärä todistus minusta nimi, sekä henkilönä annettu !

      Mutta tuon nostatusrumban keskellä nostatin pari Danielin kirjaa käsittelevää aloitusta , muuta en nostattanut enkä siinäkään syyllistynyt mihinkään.


      "LOPUKSI" Kohtaa en sen paremmin kommentoi , noitahan uskonharhaisilla riittää"

    • Joku.

      Sitten? JOKU selittää, että vanhojen viestien esiinnostaja olisi Herran herättämä?, Näin:
      _________________________________________

      Sinäkö kuvittelet tuon viestin olevan täysin vakavalla mielellä kirjoitettu.
      Vaikka vähälle oletkin jäänyt, niin luulisi edes sen verran järkeä olevan sinullakin että ymmärtäisit asian. Voi hyvänen aika sentään....

    • tuhat ja yksi

      En ole JOKU !

      "Sinäkö kuvittelet tuon viestin olevan täysin vakavalla mielellä kirjoitettu.
      . Voi hyvänen aika sentään.."

      En myöskään kuvittele sinun kuvitelun mukaisesti.

      Juuri siksi olen ymmärtänyt asia ,
      "Vaikka vähälle oletkin jäänyt, " !

      "Niin luulisi edes sen verran järkeä olevan sinullakin että ymmärtäisit asian."
      Samoin sanoisin myös sinulle !

      Mutta rehellisyyden nimissä on todettava ette näe kohdallasi toivoa olevan siihen ymmärtämiseen.

    • ???

      ???

    • palsta taas

      ihan sekasin mikä jätki on sotkea palsta?

    • taas on palsta

      hallitsija ja vyöryttäjä vauhdissa!

    • Huom!

      Tottako1
      11.5.2014 12:49
      1
      Sulje
      Väärin. Kuka teistä voittaa käärmeen omassa voimassaan? Ei varmasti kukaan. Raamattu sanoo, että erottautukaa. Jumalan palvelijoilla on toisilla armolahjoina henkien erottaminen. Ellei sitä armolahjaa omista, on parasta pysyä loitolla. Nyt ei ole kysymys käännyttämisestä enää. On vuosia jatkuvasta ja lisääntyvästä uskovien mitätöinnistä, solvauksista ja heidän äänensä vaimentamisesta.
      Ilmiö koko maailmallinen ja Suomessa lisääntynyt vauhdilla. Uskonto pois kouluista, suvivirsi kielletyksi, kaikki alueet vapaaksi pahanvoimille. Uskovien keskustelusivustot sotketaan jumalattomien herjoilla. Kirkoissa ja lehdistöissäkin alkaa olla Jumalasta puhuminen kiellettyä. Jumalan palvelijat tolkuttoman valehtelun ja vääristelyn, sekä syytösten kohteena. Ettekö te näe totuutta.

      Näkemällä nähkää ja kuulemalla kuulkaa, mutta älkää ymmärtäkö. Sanotaanko jossakin kirjassa näinkin.
      Varoitan. Älkää leikkikö pahan kanssa. Älkää luulko itsestänne liikoja. Ei ole vaaratonta.


      Ajattele muitakin
      11.5.2014 13:37
      0
      Sulje
      Tiedä, että sinä vaikutat myös moniin uskoviin kirjoituksillasi. Kuinka monta on poistunut pilkan ja herjauksien tähden sivustolta? Kenen tahdosta? Muista heitäkin. Muista myös niitä, jotka ovat olemassa ja haluavat noudattaa S-24 sääntöjä aiheiden mukaisuuksista, solvauksien kieltämisistä ja muusta asiattomasta kirjoittelusta. Mielipiteitä saa olla, mutta mikäli uskovien ja profetioiden solvausta sis. aloitukset viehättää, olet puolesi valinnut. Et voi ajatella vain itseäsi, sinun tulee uskovana seistä uskovien, Kristuksen ruumiin rinnalla. Jos taas haluat pilkkajien kanssa seurustella, et ole uskottava missään muussakaan kirjoittamassasi asiassa. Selvä ero uskottavuudella myös kirjoituksissaan.
      Älä ruoki trollia, viestit kaikilla sivustoilla.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12239144

    • Huom!

      Suomi24-palvelun käyttäjien on noudatettava seuraavia sääntöjä:


      Suomi24-palveluissa ei saa
      Säännöt kuvien lisäämiseen
      Säännöt linkkien lisäämiseen
      Suomi24 käyttäjätunnus ja nimimerkki
      Suomi24 salasana
      Viralliset kielet
      Erityiset käytännöt Keskusteluissa
      Erityiset käytännöt Yhteisössä
      Erityiset käytännöt Chatissa
      Chatin netiketti
      Erityiset käytännöt Torilla
      Erityiset käytännöt Treffeissä
      Erityiset käytännöt Postissa
      Suomi24 Postissa ei saa

      Suomi24-palveluissa ei saa:

      Kehottaa ketään rikokseen tai väkivaltaan
      Käyttää rasistista tai muuten toisille ihmisille vahingollista tai haitallista kieltä
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Linkittää sivuille tai tiedostoihin, jotka sisältävät ihmisiin tai eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa
      Kirjoittaa, kuvata tai linkittää pornografista tekstiä, kuvia tai videoita (poislukien Seksi-keskustelut ja Seksichat)
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Hyökätä toisia käyttäjiä vastaan tai uhkailla toisia käyttäjiä
      Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä
      Esittää perättömiä väitteitä
      Keskustella yksittäisestä luotsista, hänen toimistaan tai hänen poistamistaan viesteistä
      Antaa vääriä tietoja rekisteröitymisen yhteydessä koskien sukupuolta, kotipaikkaa tai omaa kuvaa
      Julkaista omia tai muiden yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta (poislukien Suomi24 Tori ja tutkimusaineiston keruu keskusteluista)
      Käyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Myydä, ostaa tai kierrättää laittomia piraattikopioita tai väärennettyjä merkkituotteita
      Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai käyttää palvelua kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Rikkoa tai yllyttää muita rikkomaan Suomen lakia


      Säännöt linkkien lisäämiseen:

      Emme hyväksy viittauksia pornografisille sivustoille (poislukien Seksi-keskustelut ja Seksichat)
      Emme hyväksy viittauksia väkivaltasivustoille
      Emme hyväksy viittauksia rasistisille propagandasivustoille
      Emme hyväksy viittauksia haittaohjelmia tai viruksia sisältäville sivuille

    • muistelleenn

      menneitääää....

    • mitäihmettäää

      5. Mooseksen kirja, 18 luku, jae 22: "Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8256
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe