Parhaimpia todisteita ateismia ja evoluutiota vastaan

RoyalRangers

Kokoan tähän taustaa-kirjoista joitakin mielestäni kovimpia evoluution ja ateismin vastaisia todisteita. Haluan kuulla miten ateistit pyrkivät nämä faktat selittämään :) Ei taida olla kuin se selitys että luominen on totta ja evoluutio taas ei :)

Argumentteja taustaa-kirjoista:

- "Mitä useampia neandertalilaisten hautoja kaivettiin, sitä vaikeampaa kehitysopin kannattajien oli puolustella väitteitä ja uskomuksia apinamaisesta "puuttuvasta renkaasta". Eräs neandertalilainen oli haudattu yhdessä silmukkahaarniskapaitansa kanssa, toisen kallossa oli ammuksen sisäänmeno- ja ulostuloreikä, jne. Kun Filippiinien saarilta löytyi v. 1910 eläviä "neandertalilaisia" (Tay Tay-kansa)5 , oli "puuttuvan renkaan" kohtalo jo silloin vaakalaudalla. Luonnollisesti näistä löydöistä ei annettu tietoa apinaihmisen lumoissa olevalle yleisölle, jota pidettiin kehitysopin uskossa ja apinan sukulaisina. Koulukirjoissa ja ns. tieteisteoksissa on edelleen kehitysuskon vääristämät tiedot neandertalin alkuihmisistä. "

- (The Christian News, 4.11.1996 julkaisi kirjeen, jonka tutkija Luther Sunderland sai British Museumin paleontologian osaston johtajalta, Colin Pattersonilta. Siinä museon virallinen edustaja tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi. Kirjeessa sanotaan mm: "On perin helppoa laatia tarinoita miten toinen muoto muuttuu toiseksi ja esittää syitä miksi luonnonvalinta suosii kutakin kehitysastetta. Mutta tällaiset tarinat eivät ole tiedettä, koska uskomuksia ei voida testata." (tekijän käännös))

- (V. 1910 löytyivät samat "hevosen kehitysvaiheet" myös Etelä-Amerikan fossiilikaivauksilta. Pulman muodosti nyt se, että nämä fossiilit olivat maakerrostumissa päinvastaisessa järjestyksessä; nykyhevonen alimmaisena ja vanhimmaksi mainittu Eohippus kerrosten yläpäässä.3 Tämä pulmallinen tilanne pyrittiin selittämään siten, että ennen alkuhevosta oli ehkä ollut nykyhevosen kaltaisia imettäväisiä, mutta ne olivat kuolleet sukupuuttoon ennen hevossarjan uudelleen alkamista. Aika mainio selitys.

Myös Oregonin kaivauksissa nykyhevonen ja vanhin "alkuhevonen" olivat kivettyneet rinnakkain.

Ristiriitaisuuksista ja monista epäselvyyksistä huolimatta v. 1905 Amerikan Luonnontieteelliseen Museoon rakennettiin hevosten kehityssarjaa kuvaava näyttely, joka siitä lähtien on roikkunut mukana tieteellisenä "totuutena" kaikissa hakuteoksissa ja oppikirjoissa.)

jatkuu

25

863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RoyalRangers

      - (Saadakseen ihmiset hyväksymään kehitysopin, saksalainen kehitysopin "profeetta" ja Darwinin opetuslapsi, Ernst Haeckel väärensi eri eläinten ja ihmisen kehitysvaiheista tehtyjä kuvia. Väärennöstyön jälkeen ne näyttivät samanlaisilta. Kuvat julkaistiin kehitystä opettavassa luonnonhistorian kirjassa jo vuonna 18682 , josta ne kopioitiin kaikkialle maailmaan, tieteisteoksiin ja oppikirjoihin. Vaikka Haeckel sai oikeudessa tuomion räikeistä väärennöksistä, jäivät kuvat tukemaan kehitysopin uskomuksia.)

      - (Alussa mainitut valaan "surkastuneet takaraajat" on todettu tärkeiksi sekä sisäelinten tukijoina että eri lihasryhmien kiinnityspaikkoina. Ne eivät ole merkityksettömiä, kuten kehitysopin kannattajat opettavat. Hyödyttömien surkastumien luettelo on lyhentynyt sitä mukaan kuin tieto elinten toiminnasta on lisääntynyt. Asiansa tunteva tiedemies ei pidä enää mitään "surkastumaa" hyödyttömänä. Päinvastoin.)

      - (Vuosikymmenien ajan eri maiden tutkijat ovat lähettäneet ylempiin ilmakerroksiin ilmapalloja sekä raketteja avaruuteen saadakseen selville, kuinka paljon pölyä laskeutuu maapallon pinnalle vuosittain. Saadut mittaustulokset ovat olleet hämmentäviä. Jos kehitysopin mukaiset aikalaskelmat maan iästä (n. 4,5 miljardia vuotta) olisivat totta, peittäisi maata näiden laskelmien mukaan 50 - 200 metrin paksuinen avaruuspölykerros. Selityksenä kerroksen puuttumiselle on annettu se, että pöly on huuhtoutunut tuulen ja veden mukana merien pohjiin (joiden syvänteistä sitä ei ole löydetty).)

      - (Kehitysopin taustalla on kuviteltu maailmankaikkeuden synty. Alkuräjähdyksessä "ei mitään" räjähti hirvittävässä kuumuudessa ja sinkoutui ympäriinsä lähinnä energiana ja myöhemmin jäähtyessään heliumin (27%) ja vedyn (70%) muodon saavuttaen. Kaikki tunnetut ja vielä tuntemattomat alkuaineet sitten vain syntyivät vastoin luonnonlakeja näistä tyhjässä leijuvista atomeista.

      Kehitysoppineet väittävät, että kun antaa tarpeeksi aikaa, tapahtuu järjestäytyminen aina korkeampaan kehitysvaiheeseen.)

      (Eräs räikeimpiä esimerkkejä tiedotusvälineiden ja kehitysopin kannattajien välisistä suhteista saatiin v. 1977. Uuden Seelannin rannikolla japanilaisen kalastusaluksen verkkoon jäi suuri kuollut ruho, joka painoi n. 2000 kg ja pituutta sillä oli yli 10 m. Punnituksen jälkeen se kuvattiin,siitä otettiin kudosnäytteet ja tehtiin mittapiirrokset (alla).

      Tämän jälkeen ruho oli palautettava mereen, jotta saaliina ollut tuore kala ei pilaantuisi. Japanilaiset tiedemiehet totesivat, että eläin oli ollut Plesiosaurus. Japanissa löytö oli vuosisadan sensaatio. Tapaus oli niin merkittävä, että siitä tehtiin japanilaisen tieteen 100-vuotisjuhlamerkki (alla).)

      • +++++++++++++

        " (Saadakseen ihmiset hyväksymään kehitysopin, saksalainen kehitysopin "profeetta" ja Darwinin opetuslapsi, Ernst Haeckel väärensi eri eläinten ja ihmisen kehitysvaiheista tehtyjä kuvia. "

        http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB701.html

        "- (Vuosikymmenien ajan eri maiden tutkijat ovat lähettäneet ylempiin ilmakerroksiin ilmapalloja sekä raketteja avaruuteen saadakseen selville, kuinka paljon pölyä laskeutuu maapallon pinnalle vuosittain."

        http://www.talkorigins.org/indexcc/CE/CE020.html

        Muuten. Jopa kreationistit jotka tietävät enemmän (suhteellinen väite) sanovat ,että tätä väitettä ei enään kuulu käyttää.

        "(Kehitysopin taustalla on kuviteltu maailmankaikkeuden synty. "

        Evoluutiolteorialla ei ole mitään tekemistä sillä miten maailmankaikkeus on syntynyt.

        http://www.talkorigins.org/indexcc/CE/CE441.html


    • RoyalRangers

      vieläkin jatkuu

      - (Kuussakäyntien aikana sinne pystytettiin heijastepeilejä maasta käsin suoritettavaa laser-etäisyysmittausta varten. Vuonna 1929 Harold Jeffries totesi, että jo v. 1754 suoritetut havainnot10 maan ja kuun välisen etäisyyden kasvamisesta pitivät paikkansa. Tämä ilmiö on seurausta vuoroveden aiheuttamasta kuun ja maan välisestä kitkasta.11 Heijastepeilien asentamisen jälkeen kuun ja maan etäisyyttä on voitu mitata senttimetrin tarkkuudella. Kun otetaan huomioon se, että etääntyminen hidastuu - on aikaisemmin ollut nopeampaa, jopa 20 m/vuosi - voidaan vuotuisen etäisyyden kasvun keskiarvoksi laskea n. 1,2 - 1,5 m.12 Laskelmien perusteella voidaan todeta, että n. 320 miljoonaa vuotta sitten kuu olisi ollut niin lähellä maata, että se olisi pirstoutunut kitkan vaikutuksesta pieniksi kappaleiksi.)

      - (Auringon koon muutosta on tutkittu vuodesta 1836. Laskennallisesti on tultu siihen tulokseen, että läpimitan muutos on n. 16 km vuodessa. Viimeaikaiset tarkkuuteen pyrkivät mittaukset ovat varmistaneet, että auringon koko todella pienenee havaitulla tavalla9 . Tämä merkitsee että:

      100.000 vuotta sitten aurinko olisi ollut kaksi kertaa suurempi kuin mitä se on nyt

      210 miljoonaa vuotta sitten (35 miljoonaa vuotta hyönteisten kohtaaman joukkotuhon jälkeen) auringon reuna olisi kohdannut maapallon pinnan!!!)

      - (Ateisti uskoo, että aine on aina ollut olemassa tai että sitä syntyy itsestään jatkuvasti ilman luojan myötävaikutusta.

      Ateisti uskoo, että kaikki alkuaineet ovat syntyneet itsestään yksinkertaisista heliumatomeista, joita syntyi alkuräjähdyksen tuloksena. Alkuaineiden kehittyminen yksinkertaisesta atomirakenteesta yhä monimutkaisemmiksi, ilman ohjausta ja määräämättömän suurta energiaa, on kuitenkin luonnonlakien vastaista ja todettu käytännössä mahdottomaksi.

      Ateisti uskoo, että itsestään syntyneet aineet järjestyivät itsestään monimutkaisiksi rakenteiksi ja ohjelmointiketjuiksi muodostaen erilaisia kemiallisia reaktioita.

      Jotkut näistä alkoivat - ateistin uskomuksen mukaan - monistaa itseään ja elää omaa erikoista elämäänsä hapettomassa ja kauttaaltaan ammoniakin myrkyttämässä, elämälle vieraassa ympäristössä. Ateisti uskoo kuitenkin, että elämä sai näin alkunsa - luonnonlakien ja nykytiedon vastaisesti.)

      (Ateisti uskoo, että hienosäätöinen eliökunta ja sen monipuoliset ravintoketjut, jotka koostuvat miljoonista, toisistaan riippuvista eläinlajeista, ovat syntyneet "tapa tai tuhoudu"-ideologian mukaan. Hän uskoo myös, että luonnonlakien vastainen kehittyminen kaaoksesta käsittämättömän monimutkaisiksi järjestelmiksi, joita mm. aistien toiminta edellyttää, on ollut vain sattumaa.

      Ateisti uskoo, että järjestys, symmetria, tasapainotilat ja energian eri muodot, kuten sähkömagneettinen energia, josta mm. valoaallot (värit) ovat osana, ilmestyivät itsestään.)

      • ++++++++++++

    • RoyalRangers

      Taustaa-kirjoissa on myös valokuva T-Rexin ja ihmisen jalanjäljestä samassa kerrostumassa. T-Rexin luusta on myös löydetty säilynyttä lihaskudosta. (Tämä ei ole Taustaa-kirjasta) Ne eivät siis mitenkään ole voineet elää miljoonia vuosia sitten. Mutta joo, selityksiä olisi näille kaikille jutuille kiva saada :)

      • 12+1

      • RoyalRangers
        12+1 kirjoitti:

        ''Parhaimpia todisteita ateismia ja evoluutiota vastaan''
        Ahaa, missä niitä löytyy?

        Pälikön tuotoksista.
        http://www.talkorigins.org/indexcc/
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/2676720#comment-40664891-view

        Onhan noissa linkeissä ja linkkien linkeissä jne. kyllä paljon tekstiä ja kyllä niistä löytyy ehkä aina jonkun ateistin selitys noihin kohtiin, mutta se on kauhee kova homma että lähtisin etsimään linkeistä ja linkkien linkeistä juttuja... :S

        Voisiko joku palstan himokirjoittaja ateisti kuten vaikkapa ertet siteerata yksitellen jokaisen noista jutuista jonka kirjoitin ja antaa yksitellen niihin omat selityksensä :)


      • arfdafsd
        RoyalRangers kirjoitti:

        Onhan noissa linkeissä ja linkkien linkeissä jne. kyllä paljon tekstiä ja kyllä niistä löytyy ehkä aina jonkun ateistin selitys noihin kohtiin, mutta se on kauhee kova homma että lähtisin etsimään linkeistä ja linkkien linkeistä juttuja... :S

        Voisiko joku palstan himokirjoittaja ateisti kuten vaikkapa ertet siteerata yksitellen jokaisen noista jutuista jonka kirjoitin ja antaa yksitellen niihin omat selityksensä :)

        Ei helmiä sioille.


      • Lyhyet jäljet
        RoyalRangers kirjoitti:

        Onhan noissa linkeissä ja linkkien linkeissä jne. kyllä paljon tekstiä ja kyllä niistä löytyy ehkä aina jonkun ateistin selitys noihin kohtiin, mutta se on kauhee kova homma että lähtisin etsimään linkeistä ja linkkien linkeistä juttuja... :S

        Voisiko joku palstan himokirjoittaja ateisti kuten vaikkapa ertet siteerata yksitellen jokaisen noista jutuista jonka kirjoitin ja antaa yksitellen niihin omat selityksensä :)

        Ensin sinä valehtelet, että "selityksiä olisi näille kaikille jutuille kiva saada."

        Sitten kun saat tyhjentävät selitykset, se ei olekaan kiva, eikä sinulle kelpaa. Koska ethän sinä mitään asiallisia faktaselityksiä oikeasti haluaisi. Kun se eivät sovi sinun valheille rakennettuun maailmakuvaasi.
        Sinä säälittävä pelle.

        "T-Rexin luusta on myös löydetty säilynyttä lihaskudosta."

        No eipä muuten ole. Sekin on kreationistien kierrättämä valhe. Oikeasti löydettiin kivettynyt ja mineralisoitunut dinosauruksen luu, josta pitkällä kemiallisella käsittelyllä saatiin liotettua joitakin molekyylejä. Ei siis mitään säilynyttä lihaskudosta, todellakaan.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Carl_Wieland

        http://www.student.oulu.fi/~ktikkane/dinot.html

        Törkeillä valheilla on lyhyet jäljet.


      • 12+1
        RoyalRangers kirjoitti:

        Onhan noissa linkeissä ja linkkien linkeissä jne. kyllä paljon tekstiä ja kyllä niistä löytyy ehkä aina jonkun ateistin selitys noihin kohtiin, mutta se on kauhee kova homma että lähtisin etsimään linkeistä ja linkkien linkeistä juttuja... :S

        Voisiko joku palstan himokirjoittaja ateisti kuten vaikkapa ertet siteerata yksitellen jokaisen noista jutuista jonka kirjoitin ja antaa yksitellen niihin omat selityksensä :)

        Jaa, sinullako on oikeus määrätä miten sinulle vastataan. Itse pistät viestikaupalla kopioituja väitteitä (jotka on muuten kumottu jo tälläkin palstalla), mutta sinulle ei saa vastata samalla mitalla. Hihhulin kaksoistandardia parhaimmillaan.


    • "- "Mitä useampia neandertalilaisten hautoja kaivettiin, sitä vaikeampaa kehitysopin kannattajien oli puolustella väitteitä ja uskomuksia apinamaisesta "puuttuvasta renkaasta". Eräs neandertalilainen oli haudattu yhdessä silmukkahaarniskapaitansa kanssa, toisen kallossa oli ammuksen sisäänmeno- ja ulostuloreikä, jne."


      Missä kyseinen kaivaus suoritettiin?


      "Luonnollisesti näistä löydöistä ei annettu tietoa apinaihmisen lumoissa olevalle yleisölle, jota pidettiin kehitysopin uskossa ja apinan sukulaisina. Koulukirjoissa ja ns. tieteisteoksissa on edelleen kehitysuskon vääristämät tiedot neandertalin alkuihmisistä."


      Pidettiinhän Suomalaisiakin Saksalaisissa koulukirjoissa mongolikansana 1800-luvulla. Ei sinällään ole mikään todiste itse evoluutiota vastaan.


      "Colin Pattersonilta. Siinä museon virallinen edustaja tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi."


      Ja oliko taas fossiilit ainoat todisteet mitä evoluutiolle oli.
      Mitä se Darwin siellä Galápagossaarilla kävikään tutkimassa?


      Loppuja en edes jaksa ruveta kumoilemaan. Liian paljon turhaa vaivaa.
      Kunhan nyt noista fossiilikaivannoista saisit ensin lähteitä.

      • "Kokoan tähän taustaa-kirjoista joitakin mielestäni kovimpia evoluution ja ateismin vastaisia todisteita."

        "Taustaa-kirjasarja"


        Eikait oikeasti ole totta, että sinä kopy pasteat Pälikön älyttömyyksiä ilman sen kummempaa miettimistä. Ja vain siksi kun ne käyvät omien näkemystesi kanssa yhteen.

        Se nyt ei ainakaan ole järkevää. Etenkään kun et Royal tunnu muutenkaan tuntevan kovin hyvin tieteen metodeja.

        Mutta jos Englanti sujuu. Laitan sinulle muutaman linkin mistä saada asiallista tietoa.

        Evolution and the Fossil Record

        http://www.agiweb.org/news/evolution.pdf

        Lajien synty

        http://www.evoluutio.fi/lajien_synty_darwin.pdf

        Intelligent Design On Trial

        http://www.youtube.com/watch?v=8hTZ5AYzs8o


    • ei onnistu

      ertert on jo yrittänyt kumota näitä tässä ketjussa 3 kertaa.

    • eikös sikamaster

      ole aloittanut jonkun taustaa debunk video sarjan? se varmaan vois tässä ketjussa debunkata yksitellen noi jutut.

    • ..."uskomuksia apinamaisesta "puuttuvasta renkaasta". Eräs neandertalilainen oli haudattu"...

      Neandertalilaisia ei esitetä puuttuvina renkaina.

      "Siinä museon virallinen edustaja tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi."

      Välimuotofossiileja on ja niitä on jopa ennustettu ennen niiden löytämistä.

      " Pulman muodosti nyt se, että nämä fossiilit olivat maakerrostumissa päinvastaisessa järjestyksessä; nykyhevonen alimmaisena ja vanhimmaksi mainittu Eohippus kerrosten yläpäässä."

      Valhe.

      Kuten huomataan, on Pälikön jutut täysiä valheita, joten kannattaa hankkia parempia lähteitä.

      Miksi kreationistien pitää valehdella itselleen pitääkseen yllä järjettömiä uskomuksiaan?

    • Paljon kiitoksia

      Onnistuit (taas kerran) todistamaan, että uskovat ovat sivistymättömiä typeryksiä, jotka eivät tiedä mistään yhtään mitään ja uskovat täysin sokeasti ja kritiikittömästi kaikki typerimmätkin valheet ja ala-arvoisimmat sonnat.

      Mitä oikein kuvittelit saavuttavasi tuollaisella todistuksella?

      Ainoa asia minkä onnistuit todistamaan oli se, että uskovat ovat todella säälittäviä typeryksiä. Miksi halusit todistaa sen meille? Maksaako joku sinulle palkkaa uskovien ihmisten maineen pilaamisesta ja uskovien häpäisemisestä ja nolaamisesta? Meinaan että jos ei maksa, niin pitäisi maksaa. Tai ainakin myöntää mitali ateismin edistämisestä ja uskon tekemisestä todella naurettavaksi.

    • jhghgh

      Aloittaja on oiva esimerkki siitä miksei kannata kopioida juttujaan kretusivustoilta.

      Neanderthalit eivät olleet ihmisten esi-isiä vaan rinnakkainen ihmislaji. Neanderthalit muuten kykenivät lisääntymään meidän ihmislajimme kanssa ja melkein kaikilla ihmisillä virtaakin heidän vertaan suonissaan.

    • +++++++

      "- "Mitä useampia neandertalilaisten hautoja kaivettiin, sitä vaikeampaa kehitysopin"
      "- (The Christian News, 4.11.1996 "

      http://www.talkorigins.org/indexcc/CC/CC200.html

      http://www.talkorigins.org/indexcc/CC/CC216_2.html

      - (V. 1910 löytyivät samat "hevosen kehitysvaiheet" myös Etelä-Amerikan"

      http://www.talkorigins.org/indexcc/CC/CC216_2.html

    • Creationism=Bullshit

      Ihan hyviä yksittäisiä linkkejä talkorigins.comista olet jo saanut kumoamaan monet väitteistäsi. Joka tapauksessa kreationismin (vähäinen) suosio perustuu juuri tietämättömien ihmisten niin kuin sinun vakuuttamiseen erilaisilla huuhaatiedoilla. Heidän juttunsa eivät kestä koskaan asiantuntijoiden tarkastelua. Pälikön teksteistä huomaa heti ettei hän tiedä totuudenmukaisesti tieteen käsityksistä evoluutiota koskien. Pälikkö luulee että nykyihmisen väitetään kehittyneen neandertalinihmisestä vaikka tiede väittää että nykyihmisellä ja neandertalinihmisellä on sukupuussaan yhteinen kantamuoto. Aivan räikeä virhe heti ihmisen evoluutiota käsittelevien tekstien alussa. Osoittaa todellisesta tietämättömyydestä asioihin joista kirjoittaa.

      Lukisit tuollaisen kreationistisen hömppäpaskakirjallisuuden sijasta jotakin totuudenmukaista evoluutiosta, kuten vaikkapa Oxfordin yliopiston biologian emeritusprofessori Richard Dawkinsin evoluutiota koskevaa kirjallisuutta.

      • Creationism=Bullshit

        *.orgista


    • AloysiousPemdergast

      Jotenkin kuvaavaa että kuka tahansa voi kumota nuo pälikön väitteett huuhaana, mitä ne toki ovatkin. Taitaa royalrangers olla ainoa joka hänen horonoihinsa vielä uskoo, on ne sen verran monta kertaa kumottu.

      • +++++++++++++

        Suurinosa on ihan tavallisia kretionsitien väitteitä tai niiden muunnelmia kuten kuupöly, hevosen evoluutio, "ei ole välimuotoja", "aurinko on suurempi", "ateisti uskoo" ja "tieteen käsitykset muuttui, koska uutta tietoa saatiin ja tämä on huono asia koska minulla on todellinen vastaus ja se on Jumala, mutta älä kysy minulta miten tiedän tämän, koska en tiedä vaan luulen/minulla on "uskoa""


      • tosi säälittävää

        tasoa noi monet jutut kyllä on :D ei herranjumala. peruskoulun ja lukion käynyt pystyy kumoamaan monet noista argumenteista. harvan kumoamiseen tarvitaan mitään yliopistotason tieteen ammattilaisia.


    • Ei kai taas

      Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

    • Missä oli ne ateismin vastaiset todisteet? Kovasti väität että evoluutioteoria ei pidä paikkaansa mutta asialla ei tunnetusti ole merkitystä itse ateismin kannalta. Vaikka evoluutioteoria todistettaisiin 100% vääräksi, tämä ei vaikuttaisi itse ateismin asemaan tai uskottavuuteen mitenkään.

      Ja teknisesti vaikka evoluutio ei pitäisikään paikkansa, se on tieteellisesti katsoen lähinnä totuutta joka tapauksessa, paljon lähempänä kuin luomisuskoisten sadut vallanhimoisine ja taistelevine jumalukkeleineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe