AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / sexpartner.fi

sexpartner.fi

25 Vastausta 3 580 Lukukertaa
Saman tahon ku flirtfairin uusi sivusto ilmeisesti... Eli Jadorra...
Pikainen katsaus kello 6 aamulla näytti 16 sivua naisia omassa kaupungissani linjoilla... Hiukan epäilyttävää, flirtfairis yli 20 sivua naisia linjoilla samaan aikaan :D

Ei kannattane maksaa tai käyttää sivutili yms jos edes harkitsee
vousko oala naisijäa tulka jutemä naiset
juu ja kusetusta tuo kokeilu jakso 1.99 neljätoista päivää...
ensin kun luet ehtoja niin alle kuukauden sopimuksen voi irtisanoa 24h ennen sopimuksen päättymistä. No laitappa täppä tuohon kohtaan niin säännöt muuttuvat...ja oletkin kiinni tuossa saitissa 2 kk plus tuon 14 päivää...

Muuten olis kivoja saitteja varmaan mut pilaavat tuollaisilla kusetuksilla kaikkien maineen...

olisin valmis kyllä seikkailemaan ja maksamaankin niistä jos ne toimis rehellisesti...olis tuo kokeilu vaikka päivän tai kaks ja maksais vaikka vitosen niin näkis mikä se on....just toi naisten määrä ja jatkuva on line ...mitä kusetusta
Huijausta koko sivusto , vaihtoehtoja 1 kk -6kk ja liityt vain kuukaudeksi sen jälkeen tiltäsi ruvetaan perimään kuukausi maksuja luvatta vaikka olisit ottanut vain kuukauden jakson. Kaikin puolin muutenkin huijjausta koko sivusto.
hihihihihiiii naiset...??? hihihihiii....miehiä joilla piipittävä naisääni hihihihihihihi
No ! tuli kokeiltua tuo 1,99euroa , viestejä tuli noin 10kpl päivässä ja joka toinen oli sama teksti, eli (autom.) kun niihin yritti vastata ja ehdottaa deittailua niin ei mitään kuulunut :)), kun sanoin irti sopimuksen kesken 14 päivää niin 2vrk. johan loppui viestit. :)) Et kyllä kannattaa sinne vaan, sillä ne elää hyvin.
Flirtfairissa kaikki kuvalliset naiset lienevät fakehahmoja. Ilman kuvaa olevissa on aitojakin. Itse olen saanut yhdeltä aidolta naiselta viestejä ja näiltä automaatttinaisilta varmaan yli 20...
Joo totta joka sana,ei täällä aidoista naisista ole vaaraa.Ennen liittymistä kyllä
tuli sähköpostiin viestejä vaikka millä mitalla,joihin ei voinut vastata.Nyt kun olen
liittymismaksun maksanut niin ei postilaatikkooni ilmesty yhtikäs mitään.Kyllä
minäkin vaihdan vihollisfirmaan jos ei ala aitoja naisia löytyä;)) Ja HETI!!!
mul oli joskus jollain sivustolla ilmainen kokeilujakso....sen aikana pääsin 1.treffit...kiva muija savost-päin ,mut ei kiinostanut, 2.treffit ... kolumbialaisen muijan kaa...ei toiminut... 3.treffit, löyty muija ja heilastelu alkoi, mut en jaksanut jatkaa pidempään... joskus toimii joskus ei....meinaan kyl tota sexpartnerii kokeilla...
Nuo maksulliset on huijausta kaikki tyyni. Ja joo nuo sivut, jotka loistaa hämäryyttään pimeässäkin ovat pahempia, kuin joku e-kontakti, jota täällä se ärsyttävä mainostaja tyrkyttää, ja saa lähinnä vittuuntumaan sen verran että varmaan en osta. Mainoksia on tarpeeksi muutenkin, mainosten tarttis alkaa helevetti juttelemaankin.

Meinasin eksyä aiheesta. Joo noi sivut on niin päivän selviä huijaussivuja. Kaikki joissa maksu on pakollinen, on paskaa.
Noiden sivujen huijaus ei oikein toimi Suomessa. Se on hyvä niitä mainoksia kun tulee jollain sivulla vastaan, ku se esittelee onlinena olevia käytäjiä siitä omasta lähikylästäsi, jonka IP osoitteesi vissiin paljastaa niille. Joo se lista voisi olla uskottavampi jos asuisi etnisesti monimuotoisessa 9 miljoonan asukkaan New Yorkissa. Mutta kun ne naiset on muka Varkaudesta tai ees Lahesta, ees Helsingistä... Buull Shiit.
aito tavallinen mukava nainen 24-v löyty , ----e- kontaktista justiinsa . ------
t.eräs 36v mies ja parisuhteessa. eli toi ei kusetusta ,toinen
mitä kannattaa on suomi24.fi treffi .
Sekspartners..Täyttä kusetusta..Ite jouduin maksamaan 2kk..n50 ekeä..On sitä parempiakin sivuja jossa tietää mitä maksaa ja mitä saa..
loppuiko tililtä veloitus automaattisesti,vai lähetitkö sähköpostia sopimuksen irtisanomisesta?
Miten ton paskan saa sanottua irti? otin sen 2 euron kokeilun.
Ei varsinainen deittisivusto mutta Badoossa vasta outo meno on. Esim Alavudella on montasataa pelkästään englantia ja espanjaa puhuvaa todella hekumallisen kaunista naista. Toijala on toinen ulkolaisten kaunotarten keskittymä. Ja jokainen tietysti hakee treffiseuraa 25-65 vuotiaista miehistä.... Yeah, RIGHT!!! On siinä kans varsinainen kusetussivusto. Houkuttelevat ostamaan kaikenlaisia etuuksia isosta hinnasta ja profiilit pelkkiä feikkejä.
entä toi treffisivusto missä pitää ostaa krediittejä... aika lihatiskiltä näyttää kuvien perusteella. onkohan toi totta?
.................
Kertokaa viisaana. Että onko välttämättä pakko sulkea pankkikorttia. Että ne ei pääsisi perii. Noita kusetuksii???
Mietin vaa et jos ne jättääkii rauhaa. Eikä peri mitää.
Itse soitin niiden asiakaspalveluun ja pyysin katkaisemaan (luettuani tämän blogin). Lupasivat lähettää sähköpostiin varmistuksen, johon tulee vastata jotta menee poikki. Mut on sekin kumma että niiltä menee tuon meilin lähetykseen jopa 2 päivää!
Sitä nyt odottele, aika alkoi nnnyt...
saitko suljettua sen ja kerro miten ?
sexpartner ja adultlove24 ainakin kusetuksia (kuvat muissakin palveluissa) pitihän näitä kokeilla, muttei siellä promillea enempää oikeita ihmisiä ole!!!
Olipa hyvä, että lukaisin tän ketjun, ENNEN kuin haksahdin. Kiitos, säästyi massit ja hermot =) Täytyypä poistua siltä (sexpartner.fi) saitilta kokonaan.
Täyttä huijausta koko sex partner.fi sivustot. On ihmeellistä ettei kuluttaja-asiamies puutu petokseen ja nosta syytettä tätä huijausfirmaa vastaan. Keksittyjä naisia jotka ovat muillakin seksi palstoilla. Sex partner.fi nähtävästi ostaa kuvat kuvapalvelusta ja tietokoneohjaa yksinkertaisia vastauksia sivullesi sen jälkeen kun olet katsonut kyseisen naisen kuvaa sex parner kuvastossa.

Ilman muuta asia tulee tutkia ja syyte ja vahinkorvaukset asiakkaille niin loppuu ainakin tä'mä huijarifirma netistä. Uskon et sama koskee muitakin treffipalveluja suurin osa huijareita-
Tyypillinen härnäys sivusto. Ei kokeilunkaan arvoinen.
ja jos haluaa irtisanoa sopimuksen, pitää soittaa johonkin englannin kieliseen numeroon....
 /   /  / sexpartner.fi

Keskusteluhaku

Laaja haku

Match.com

Oletko sinkku?

1/3 kaikista suomalaisista sinkuista on jo kokeillut deittailua netissä, mikset sinäkin! Match.com on helppo ja turvallinen tapa aloittaa nettideittailu! Liity täysin ilmaiseksi!

E-Kontakti

LÖYDÄ SE OIKEA!

Hae sinkkuja Suomen suurimmasta nettideittisivustosta E-kontakti.fistä. Löydä seuraa jo tänään!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.

Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta