AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / sexpartner.fi

sexpartner.fi

39 Vastausta 8 532 Lukukertaa
Saman tahon ku flirtfairin uusi sivusto ilmeisesti... Eli Jadorra...
Pikainen katsaus kello 6 aamulla näytti 16 sivua naisia omassa kaupungissani linjoilla... Hiukan epäilyttävää, flirtfairis yli 20 sivua naisia linjoilla samaan aikaan :D

Ei kannattane maksaa tai käyttää sivutili yms jos edes harkitsee
vousko oala naisijäa tulka jutemä naiset
juu ja kusetusta tuo kokeilu jakso 1.99 neljätoista päivää...
ensin kun luet ehtoja niin alle kuukauden sopimuksen voi irtisanoa 24h ennen sopimuksen päättymistä. No laitappa täppä tuohon kohtaan niin säännöt muuttuvat...ja oletkin kiinni tuossa saitissa 2 kk plus tuon 14 päivää...

Muuten olis kivoja saitteja varmaan mut pilaavat tuollaisilla kusetuksilla kaikkien maineen...

olisin valmis kyllä seikkailemaan ja maksamaankin niistä jos ne toimis rehellisesti...olis tuo kokeilu vaikka päivän tai kaks ja maksais vaikka vitosen niin näkis mikä se on....just toi naisten määrä ja jatkuva on line ...mitä kusetusta
Huijausta koko sivusto , vaihtoehtoja 1 kk -6kk ja liityt vain kuukaudeksi sen jälkeen tiltäsi ruvetaan perimään kuukausi maksuja luvatta vaikka olisit ottanut vain kuukauden jakson. Kaikin puolin muutenkin huijjausta koko sivusto.
hihihihihiiii naiset...??? hihihihiii....miehiä joilla piipittävä naisääni hihihihihihihi
No ! tuli kokeiltua tuo 1,99euroa , viestejä tuli noin 10kpl päivässä ja joka toinen oli sama teksti, eli (autom.) kun niihin yritti vastata ja ehdottaa deittailua niin ei mitään kuulunut :)), kun sanoin irti sopimuksen kesken 14 päivää niin 2vrk. johan loppui viestit. :)) Et kyllä kannattaa sinne vaan, sillä ne elää hyvin.
Flirtfairissa kaikki kuvalliset naiset lienevät fakehahmoja. Ilman kuvaa olevissa on aitojakin. Itse olen saanut yhdeltä aidolta naiselta viestejä ja näiltä automaatttinaisilta varmaan yli 20...
Joo totta joka sana,ei täällä aidoista naisista ole vaaraa.Ennen liittymistä kyllä
tuli sähköpostiin viestejä vaikka millä mitalla,joihin ei voinut vastata.Nyt kun olen
liittymismaksun maksanut niin ei postilaatikkooni ilmesty yhtikäs mitään.Kyllä
minäkin vaihdan vihollisfirmaan jos ei ala aitoja naisia löytyä;)) Ja HETI!!!
mul oli joskus jollain sivustolla ilmainen kokeilujakso....sen aikana pääsin 1.treffit...kiva muija savost-päin ,mut ei kiinostanut, 2.treffit ... kolumbialaisen muijan kaa...ei toiminut... 3.treffit, löyty muija ja heilastelu alkoi, mut en jaksanut jatkaa pidempään... joskus toimii joskus ei....meinaan kyl tota sexpartnerii kokeilla...
Nuo maksulliset on huijausta kaikki tyyni. Ja joo nuo sivut, jotka loistaa hämäryyttään pimeässäkin ovat pahempia, kuin joku e-kontakti, jota täällä se ärsyttävä mainostaja tyrkyttää, ja saa lähinnä vittuuntumaan sen verran että varmaan en osta. Mainoksia on tarpeeksi muutenkin, mainosten tarttis alkaa helevetti juttelemaankin.

Meinasin eksyä aiheesta. Joo noi sivut on niin päivän selviä huijaussivuja. Kaikki joissa maksu on pakollinen, on paskaa.
Noiden sivujen huijaus ei oikein toimi Suomessa. Se on hyvä niitä mainoksia kun tulee jollain sivulla vastaan, ku se esittelee onlinena olevia käytäjiä siitä omasta lähikylästäsi, jonka IP osoitteesi vissiin paljastaa niille. Joo se lista voisi olla uskottavampi jos asuisi etnisesti monimuotoisessa 9 miljoonan asukkaan New Yorkissa. Mutta kun ne naiset on muka Varkaudesta tai ees Lahesta, ees Helsingistä... Buull Shiit.
aito tavallinen mukava nainen 24-v löyty , ----e- kontaktista justiinsa . ------
t.eräs 36v mies ja parisuhteessa. eli toi ei kusetusta ,toinen
mitä kannattaa on suomi24.fi treffi .
Sekspartners..Täyttä kusetusta..Ite jouduin maksamaan 2kk..n50 ekeä..On sitä parempiakin sivuja jossa tietää mitä maksaa ja mitä saa..
loppuiko tililtä veloitus automaattisesti,vai lähetitkö sähköpostia sopimuksen irtisanomisesta?
Miten ton paskan saa sanottua irti? otin sen 2 euron kokeilun.
Ei varsinainen deittisivusto mutta Badoossa vasta outo meno on. Esim Alavudella on montasataa pelkästään englantia ja espanjaa puhuvaa todella hekumallisen kaunista naista. Toijala on toinen ulkolaisten kaunotarten keskittymä. Ja jokainen tietysti hakee treffiseuraa 25-65 vuotiaista miehistä.... Yeah, RIGHT!!! On siinä kans varsinainen kusetussivusto. Houkuttelevat ostamaan kaikenlaisia etuuksia isosta hinnasta ja profiilit pelkkiä feikkejä.
entä toi treffisivusto missä pitää ostaa krediittejä... aika lihatiskiltä näyttää kuvien perusteella. onkohan toi totta?
.................
Kertokaa viisaana. Että onko välttämättä pakko sulkea pankkikorttia. Että ne ei pääsisi perii. Noita kusetuksii???
Mietin vaa et jos ne jättääkii rauhaa. Eikä peri mitää.
Itse soitin niiden asiakaspalveluun ja pyysin katkaisemaan (luettuani tämän blogin). Lupasivat lähettää sähköpostiin varmistuksen, johon tulee vastata jotta menee poikki. Mut on sekin kumma että niiltä menee tuon meilin lähetykseen jopa 2 päivää!
Sitä nyt odottele, aika alkoi nnnyt...
saitko suljettua sen ja kerro miten ?
sexpartner ja adultlove24 ainakin kusetuksia (kuvat muissakin palveluissa) pitihän näitä kokeilla, muttei siellä promillea enempää oikeita ihmisiä ole!!!
Olipa hyvä, että lukaisin tän ketjun, ENNEN kuin haksahdin. Kiitos, säästyi massit ja hermot =) Täytyypä poistua siltä (sexpartner.fi) saitilta kokonaan.
Täyttä huijausta koko sex partner.fi sivustot. On ihmeellistä ettei kuluttaja-asiamies puutu petokseen ja nosta syytettä tätä huijausfirmaa vastaan. Keksittyjä naisia jotka ovat muillakin seksi palstoilla. Sex partner.fi nähtävästi ostaa kuvat kuvapalvelusta ja tietokoneohjaa yksinkertaisia vastauksia sivullesi sen jälkeen kun olet katsonut kyseisen naisen kuvaa sex parner kuvastossa.

Ilman muuta asia tulee tutkia ja syyte ja vahinkorvaukset asiakkaille niin loppuu ainakin tä'mä huijarifirma netistä. Uskon et sama koskee muitakin treffipalveluja suurin osa huijareita-
Tyypillinen härnäys sivusto. Ei kokeilunkaan arvoinen.
ja jos haluaa irtisanoa sopimuksen, pitää soittaa johonkin englannin kieliseen numeroon....
Panin tilin Flirtfairiin. Pari päivää kesti ennen kuin tajusin missä mennään. Noin 90 % naisista feikkejä. Sitten alkoi s-postiini ilmestymään ilmoituksia myös sexpartner-sivulta, että kymmenet naiset ovat käyneet tutkimassa sivuasi. Vaikka en ollut koskaan käynyt sen sivuilla. Sinne olikin ilmestynyt profiili salasanani nimellä. Tietojani oli hiukan muuteltu, ikääni nuorennettu jne. Jos mikä niin tämä on nyt ainakin laitonta. Koska minulla näyttää olevan nyt sexpartneriinkin vapaa pääsy, niin epäilen sieltäkin tulevan laskun.

Flirtfairin kautta olen tosin päässyt kirjoittelemaan parin tyylikkään venäläisnaisen kanssa, jotka kuvien paljouden kautta (kuvia myös omien vanhempien kanssa jne) lienevät jopa aitoja, tai ainakin olisi mukava niin kuvitella. Yksi on jatkanut kirjoittamista senkin jälkeen kun ilmoitin, etten voi antaa tämän feikkitilanteen johdosta yhtään lahjaa tai lähettää rahaa ennen kuin tavataan livenä, mitä kyllä epäilen etäisyyssyistä koskaan tapahtuvan. Nigerialainen sielläkin lienee hakemassa uusia entistä sitkeämpiä kuvioita.
Siis voiko joku nyt kertoa että miten tuon sexpartnerin saa irtisanottua???
Onko irtisanominen toiminut hyvin tuota kautta..?
tilatkaa prepaid luottokortti esim 20€ ette voi hävitä yhtään enempää
e-kontakti ei oo kusetusta, jos ei lasketa muutamaa sisään heittäjää. Muuten ihan reilua meinikiä, jos eivät viestin salaisuutta riko sen jälkeen kun siitä eroo. Jos omat kirjotukset on kahden välisiä viestejä, niin hyvä homma.

huorat erottaa helposti ja ei trollausta kauheesti.

Maksoin vahingossa kaks kertaa, kun ilmotti että oli joku tekninen vika. Viikossa tuli rahat takas(69,90e), toisesta maksusta. Tosin asiakas palvelu ei vastannu samana päivänänä, jouduin ottaa tekniseen tukeen yhteyttä. Alma-medialta tuli rahat takas, eli melkeen Suomalainen firma..
Ihan oikeita naisia on, pilluakin saattaa saada;) ja olen munaa antanut....ja ihan ilimatteeks
firstdate.fi tuli kokeiltua ja älyttömästi viestiä liiankin kanssa. Kyllä sieltä seuraa irtosi ja pipariakin. Tosin 2kk pakkotilaus on mielestäni huijausta olemattoman pienellä sisäänheittohinnalla.
Miten tonne sexpartner systeemiin voi maksaa visaelectronilla???
Klikkaamalla "Vahvista tilaus" vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt Yleiset sopimusehdot.
Hyväksyn, että peruutusoikeuteni lakkaa heti kun alan käyttämään jäsenyyttäni. Maksusuorituksesi tulee näkymään tiliotteessasi tai luottokorttilaskussasi tekstillä: www.hqbill.net

kopsasin suoraan tuolta sexpartner sivuston maksuehdoista eli kun maksat ja käytät sivua nii ei voi peruuttaa enää
Sexpartner toimii. Mutta lukekaa ne ehdot. On kaiken muun lisäksi edullinen. Feikkiprofiileja löytyy kaikkialta. Asiakkaat itse tekee harhaan johtavia juttuja. Tottakai palveluntuottajan bisnes on ylläpitää systeemiä. Tottakai rahaa pitää tulla. Joku suomalInen " ympäri vuorokauden " juttu on kyttäilijöitä ja kyyläilijöitä varten. Olen tyytyväinen ja saanut keikkamiehenä seuraa parilla paikkakunnalla ja tyytyväinen.
Sexpartner.fi-sivusto markkinoi täällä Suomi24:ssa vähän väliä feikkiprofiilien kautta. Aina jokun nainen on löytänyt "ihanaa" seuraa ko. sivustolta. Sexparter.fi-sivusto kirjoittaa yleensä markkinointitekstit Suomi24:n eri palstoille samoilla sanoilla eli ei edes vaivauduta muuttamaan eri palstoille meneviä valheellisia mainostekstejä.

Jo pelkästään yrityksen valhemarkkinointi kertoo siitä, kannattaako ko. sivustolle liittyä.
Kyllä tomii kun lukee ehdot eikä paina mitä tahansa namiskaa. Ja löytyy aitojakin naisia, kokemusta on. Toki tuolal on feikkejä houkuttimena kuten joka paikassa jne. Ja visa electronkin käy, ei tarvi pelätä luottokorttiveloituksia.

http://sinunsexpartner.tumblr.com/
Miten on, kun laitat profiilin ilman kuvia ja oikeastaan mitään, et paina maksullisia palveluita sivuilla, et anna luottokorttin:roa, vain email osoitteesi, ei kai maksa mitään?
No ei tietenkään maksa! Miten voisikaan maksaa jos et anna korttisi tietoja?? ..haloooooo, valoja päälle! :D
 /   /  / sexpartner.fi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
32 v. Pirkanmaa
39 v. K-Suomi
27 v. Uusimaa
48 v. K-Häme
48 v. V-Suomi
37 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta