Ateismin perusopintokokonaisuus uskovaisille

Tieteen Voitto

Suomessa on kehitetty Tieteeseen perustuva yliopistotasoinen Ateismin Perusopintokokonaisuus.

Tieteeseen perustuvia uudenaikaisia menetelmiä ovat mm:

- TaroT
- TeeLehdistäEnnustus
- KahvinPuruAnalyysi
- Tieteellinen Venustelu Kuutamolla
- RäpylästäEnnustelu
- Laadullinen Noppa-Analyysi
- SatunnaisArvailun Kritiikin Kumoamisen Perustelusysteemi perustuen Satunnaisiin Arvauksiin
- Hatusta vai Hihasta - päätelmäsysteemi

Opinnot antavat valmiudet toimia Valtion KriminaattiPsykolopaattipolistologina, joka tekee Loistavia Päätelmiä Ihmisten Syyllisyydestä sen mukaisesti mitä Viiripää-Opistosta valmistunut Politologinen Päättäjä vaatii.

Nykyiset Tieteelliset KriminaattiPsykolopaattipoliisilogia-menetelmät on rakennettu kehäpäätelmäkyselysysteemiksi, jolla voidaan osoittaa kenet tahansa syylliseksi ihan mihin tahansa riippumatta siitä vastaako syytetty vai ei.

Valmistuttuaan Lailliseksi KriminaattiPsykolopaattipolistologiksi saa Vallan osoittaa kenet tahansa syylliseksi ihan mihin vain halua ja sen myötä Itsetunto kasvaa mittaamattomiin, sillä Rajaton Valta Ihmisten manipuloinnissa on osoittanut Suomessa jo monta kertaa voimansa ja suomalaisen oikeusvaltion toimintaa ihastellaan jo maailmanlaajuisesti.

Maailmanlaajuisen ihastelun huomaa siitä, että Suomi on rajattu ulos yhä useammista kansainvälisistä systeemeistä.

Alan perusopinnot koostuvat Ennustamisen Perusopinnoista, joihin pääset mukaan vaikka http://www.utu.fi/fi/yksikot/ffrc/Sivut/home.aspx

Uusimpana Ennustamisen kohteena ovat sivuston mukaan "Pirulliset ongelmat", joten aivan äkkiä ei Ateismi-opintojen tutkimusaiheet näytä loppuvan.

Omat Tarot-kortit mukaan.

11

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      Ehkä profetiat-palstan ennustajaeukot menisivät mielellään tuohon jatkokoulutukseen.

    • satujahve

      Tiede se mahdollisti lentokoneen ja usko jumalaan pisti ihmisen lentämään ne päin rakennuksia, murhaten satoja :D

      Uskonnot mädättää aivot.

      • Tiedesatu

      • hgjhjhjhjh

        "Uskonnot mädättää aivot. "

        Ovatko sinun aivosi mädät?


    • Ateistiuskonto

      Suomessa on viime aikoina lisääntynyt erään ateistilahkon toiminta.

      Lahko käyttää eri uskonnoista peräisin olevia "tieteellisiä" menetelmiä ja suggestiivisia keinoja jotta voidaan alistaa lahkon ulkopuoliset lahkon mielivallan alle.

      Lahkon käyttämiä "tieteellisiä" menetelmiä ovat mm.
      Tervehenkisyyslahkolainen Diagnostiikka (TD), Uskonhäiriöiden Luokittelu (UL), Standardoidut Uskontomittarit (SU) ja Saatanallinen Critiikki Ihmisen Depressiomiseen (SCID-II).

      Lahkolaisten mielestä kyse ei ole lahkosta eikä uskonnosta vaan yleisestä elämänlaatua parantavasta ateistisesta toiminnasta, jota levitetään paremman maailman luomisen periaatteella.

      Jos joku yrittää kumota jonkun lahkolaisen toiminnan tai lahkon käyttämän menetelmän, niin sitten koko lahko käy suurella joukolla sen onnettoman kimppuun, joka uskaltaa kyseenalaistaa lahkon edustajan toiminnan.

      Omien uskonkappaleidensa sekoittamaa lahkoa vastaan ei yhdellä ihmisellä tai isommallakaan joukolla ei ole juuri yhtään mitään mahdollisuuksia, vaikka olisi kyse isommastakin joukosta.

      Lahko käyttää itsestää termiä Mielen Terveyttäjät.

      Erään arvion mukaan lahkoja luokiteltaessa muun muassa Jehovan Todistajat on luokiteltu maltilliseksi ja oppiaan tuputtamattomaksi vapaa-ajattelijaryhmäksi Mielen terveyttäjät -lahkoon verrattuna.

      Lahkolaisten leimattua jonkun ihmisen lahkon oppien vastaiseksi niin siitä ei pääse millään irti elinaikanaan.

      Mielenterveyttäjä -lahko on pitänyt tarkasti huolta siitä, ettei heidän Pyhää Uskontoaan vastaan nousta tai muuten seuraa Suuren Mielenterveyttäjän rangaistus, kaikille niille jotka kyseenalaistavat suoraan tai vaikkapa välillisesti lahkon toimintaa.

      Mielen Terveyttäjä -lahko pitää kirjaa kaikista ihmisistä ja jos joku uskaltaa kyseenalaistaa jonkun Mielen Terveyttäjä -lahkolaisen mielipiteen, niin se kirjataan armotta Suureen Syntikirjaan, johon kirjataan kaikki syntymästä kuolemaan asti.

      Suuren Mielenterveyttäjän suuttuessa epäuskovainen suljetaan tarpeen vaatiessa Pyhään Parannustemppeliin, jossa Mielenterveyttäjä-lahkolaiset järjestävät hoitokokouksia ja muita rituaalisia menoja.

      Pyhissä Parannustemppeleissä käytetään epäuskon poistamiseen Pyhiä Kemikaaleja, joita epäuskovaisille tarjotaan joko vapaaehtoisesti tai muilla keinoin, mikäli epäusko luokitellaan suureksi.

      Pyhästä Parannustemppelistä epäuskovainen päästetään pois vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että allekirjoittaa todistuksen, jossa vakuuttaa uskovansa Suuren Mielenterveyttäjän oppeihin ja että häntä on kohdeltu Pyhäkössä asiallisesti, painostamatta ja kaikin puolin hyvin.

      Sen jälkeenkin Mielenterveyttäjä-lahko pitää epäuskovaista tiukassa kontrollissa, jotta tämä ei jälleen luisu pois Mielenterveytys-uskosta.

      Mielenterveyttäjä -lahko pitää koko ajan yllä valmiutta siirtää langennut uskovainen Pyhäkköön, jossa hänet "hoidetaan" terveeksi.

      Mielenterveyttäjä-lahkolaisuus on levinnyt viime vuosikymmeninä ympäri Suomea ja
      jäsenmäärä on kasvanut kymmeniin tuhansiin.

      Mielenterveyttäjä -lahkoon ovat alttiita liittymään sellaiset ihmispoloiset, joilla on pakonomainen tarve päästä määräilemään muita ihmisiä. Mielenterveyttäjä -lahko tarjoaa heille loistavat toimintaedellytykset, sillä lahkolla on hyvin paljon valtaa yhteiskunnan eri tahoilla.

      Mielenterveyttäjä -lahkon iskettyä silmänsä johonkin ihmiseen, on ihminen vailla toivoa, sillä Mielenterveyttäjä -lahkon Suuresta Syntikirjasta löytyy aina perustelut sille, että yksilöä voidaan potkia päähän ja häneen kohdistaa Parantavia Riittejä niin paljon kuin lahko katsoo tarpeelliseksi.

      Mielenterveyttäjä -lahkolaiset käyttävät vastustajiensa eliminoimiseen "Paranoidisuus"-leimaa ja "Salaliiton Näkijä"-leimaa, jolla vastustajat saadaan erittäin tehokkaasti nujerrettua.

      Tiedossa ei ole, että kuinka paljon suomalaisia on parhaillaan suljettuna Mieleneterveyttäjä -lahkon suljetuissa Pyhäköissä ja kuinka montaa valvotaan Mielenterveyttäjä -lahkolaisten aktiivisilla toimilla muutoin vuorokauden ympäri

      Erään huhun mukaan lahko pitäisi Suomessa tarkkaa kirjanpitoa jokaisen kansalaisen tekemisistä ja kirjanpitoon merkitään kaikki lahkon vastustajat "Paranoiduus" ja "Salaliitto"-leimalla, jotta kaikki lahkon jäsenet osaavat kertoa toislleen että kyseessä on epäuskovaisen.
      Siten kaikki lahkolaiset saavat osallistua Epäuskon Poistoprosessiin.

      Lahkolaisten Suuri Syntikirja löytyy kuulemma netistä hakusanoilla "Valtakunnallinen Arkisto"

    • Miinuksia kiitos

      Mikäli olet lahkolainen anna plussa aloittajalle

      Mikäli et tunnista olevasi lahkolainen anna plussa aloittajalle

      Mikäli olet lahkolainen voit jättää plussat antamattakin. Ihan miten haluat.

    • niin se vaan oli

      Kun nuo eivät riittäneet eikä maailman turhuus, halusin löytää jotain enemmän, ja nyt olen ollut uskovainen jo monta vuotta.

    • Epä- vai epä-

      Uskotko olevasi ateisti?
      a) En ==> Olet epärehellinen = Mielen Terveyttäjien Epäuskokriteeri
      b) Kyllä ==> Jatka seuraavaan kysymykseen

      Tiedätkö olevasi uskovainen?
      a) En ==> Olet epärehellinen = Mielen Terveyttäjien Epäuskokriteeri
      b) Kyllä ==> Palaa edelliseen kysymykseen

      Mielen Terveyytäjät päästävät sinut ulos Epäuskonpoisto-Pyhäköstä sitten kun vannot kirjallisesti olevasi Epäuskovainen (=epärehellinen) ja sinun Epäuskoasi tullaan aina käyttämään sinua vastaan, sanot mitä tahansa, milloin tahansa, missä tahansa tai miten tahansa, jos rohkenet olla eri mieltä Mielen Terveyttäjä -lahkolaisten kanssa.

      Olet loppuelämäsi Epäuskovainen Mielen Terveyttäjien Suuressa Syntikirjassa.

    • NLP- hypnotiikka

      Mielen Terveyttäjät -lahkolaisten suosimia hypnoottisia menetelmiä löytyy hakusanoilla "NLP-koulutus" ja kursseille on vapaa pääsy.

      http://www.truehearts.fi/koulutukset?gclid=CJiJk7Tkn8ACFcLacgodInkAiQ

      http://www.metropolia.fi/etsi-sivustolta/

      http://www.nlpyhdistys.fi/

      NLP = Neuro Linqvistic Programming = Aivojen ohjelmointikeino = Manipulointimenetelmä = Suggestiivinen Menetelmä = Hypnoosi

      ----
      Googlella suomalaista hypnoosikoulutusta

      https://www.google.fi/search?q=nlp-koulutus&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=ioPzU531PMLEZPOFgugB

      NLP = Neuro Linqvistic Programming = Aivojen ohjelmointikeino = Manipulointimenetelmä = Suggestiivinen Menetelmä = Hypnoosi

      Miten saada kenet tahansa ihmisraukan psykiatriseen sairaalaan lopuksi elämäänsä katatoniseen tilaan!

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Katatonia_(oireyhtymä)

      Hypnoosilla, jota ei sanota hypnoosiksi, vaan NLP-tekniikaksi.

      Katatoninen tila saadaan aikaan suggestioilla ja suggestioita voi opetella NLP-kursseilla kuka tahansa.

    • VirkaUsko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe