Punikki s.partacus syyttää Suomea Talvisodasta

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11904107#comment-74716584-view

Näin sanoo punikki:
"Suomen eliittiporvaristo sitoutui Saksaan jo 1910 luvulla.
Sama eliitti sitoutui fasistiseen Saksaan 1930 luvulla.
Sama eliitti on syyllinen molempiin sotiin 1939 -1944. "

Kalle kysyykin sinulta punikki s.partacus, että mitähän tämä "eliitti" teki sellaista, joka oikeutti neukkulan kommunistien aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan?

Osaatko kertoa sen vai osoitatko syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?
Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä mihin tämä on syyllistynyt??

Näitä kommunisteja, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt, tuntuu olevan useampia palstalla.

....................

49

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos nyt oikein muistan niin Suomi on ollut demokratia perustamisestaan 1917 asti joskin sitä ovat kommunistit pyrkineet järkyttämään heti 1918 ja uudelleen muutaman vuoden 1939 marraskuun viimeisestä alkaen siinä kuitenkaan onnistumatta. Sen verran järkeviä ja kovakalloisia me suomalaiset olemme!

      Se on vain kova pala noille komuaatteisiin höynähtäneille mutta samalla heidän onnensa koska muutoin olisi saattanut heitäkin kohdata se sama onni ja autuus johon suuri joukko Venäjälle 1918 paenneita komuloisia lankesi eli niskalaukaus tai virkistävä leiri Siperiassa.

      Tuo demokratia taas osoittaa valtaapitävien olleen kansan vapailla vaaleilla valitsemia eikä mitään puoluehierarkian itsevaltiaita kuten kommunismissa on tapana ollut. Puheet eliitistä siinä mielessä ovat samaa harhaa kuin kommunistinen paratiisikin.

    • Aloituksessa olevasta lainauksesta, joka on viestistäni muualta, unohtui seuraava.
      - Eliittiporvaristo kehitteli Suur-Suomi ideologiaa jo 1900 luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä.

      Se sai ilmauksensa lähinnä "aktivistit" liikkeessä. Se edusti aikalaista äärioikeistoa suhteessa maltilliseen porvaristoon.
      Nykytermeillä aktivisteja nimitettäisiin oikeistolaisiksi terroristeiksi. Aktivistit osallistuivat ennen vuotta 1917 vakoiluun, pommiattentaatteihin, murhiin, tavaroiden/tuotantolaitosten särkemiseen.
      Aktivistit kehittivät Suur-Suomi termin sen jälkeen kun historioitsijat löysivät suomensukuisia kansoja rajojemme ulkopuolelta. Toinen aktivistien kehittämä teesi oli iskostaa kansaan patologinen r.yssänviha. Nämä molemmat teesit kulkeutuivat jääkäriliikkeeseen, suojeluskuntiin, Lapuan liikkeeseen, Akateemisen Karjala Seuraan, IKL:ään, Heimosoturiliittoon valtiolliseen huippuporvariston osaan.

      Sotien aikana ev Luterilainen kirkko propagoi hallituksen propagandaa aktivistien perinnön mukaisesti ja liitti lisäksi sodat "pyhäksi sodaksi" ja "ristiretkeksi" barbaarien maille. Papisto leimasi sodat "Jumalan" ylipäällikkyydeellä käytäväksi ja Mannerheim nostettiin, Kristukseksi, heimokansan Itä-Karjalan vapauttajaksi.
      Kristittyjen jumala olisi ollut armeijan johtaja eikä se silloin voinut hävitä sotaa. Vielä siihen lisättiin raamatullinen teesi muunneltuna - Suomi olisi raamatun juutalaiosion luvattu maa Kristuksen suojeluksessa ja voittamaton.
      Maailma eläisi kristittyjen Uuden Testamentin Ilmestyskirjan maailmanlopun aikoja.
      Kristus Mannerheimina ja Hitlerinä tuhoaisi p.aholaisen, joka oli Neuvostoliitto ja sitten alkaisi kristinuskon valittujen hyvien maailma.
      Tosin papisto oli nyreissään kun Ranskan ja Englannin kristilliset kirkot näkivät Hitlerin ja sen liittolaiset s.aatanan kätyreinä.

      lähde:
      Paavo Susitaival: Aktivistit
      Jouni Tilli: Suomen pyhä sota

      • No, miten on punikki?
        Mitähän tämä mainitsemasi "eliitti" teki sellaista, joka oikeutti neukkulan kommunistien aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan?

        Jos et sitä pysty kertomaan niin miten silloin voit väittää "eliitin" tai Suomen olleen syyllinen Talvisotaan?
        Vai oletko sinäkin yksi näistä punikeista, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?

        Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt??

        ....................


      • Paljolti samoin perustein joilla Venäjä kaappasi Krimin kuuluisi Suomelle oikeus Inkerin-maahan ja koko Karjalaan. Vaan ei se toimi kuin roistojen suuntaan.

        Paljon vähemmän IKL ja tuo karjalaseura saivat vahinkoa aikaan kuin kommunismi joten en ymmärrä miksi moisesta viitsit jankuttaa. Ottaisit kunnon niskalenkin kommunismista ja kertoisit mitä pahojaan sen suunnan kannattajat ovat saaneet aikaan.

        Vaan ei kommunismiin kallistunut voi olla rehellinen eikä objektiivinen, sen olemme vuosikymmenten saatossa oppineet.

        Olisihan siitä ollut pelkkää etua karjalaisille ja inkeriläisille jos he olisivat asuneet Suomessa. On tämä sentään ollut paratiisi jos Neukkulaan tai edes Venäjään vertaa.

        Mikä se eliitti on demokratiassa? Älä turhaan höynäytä itseäsi, Suomi on ollut itsenäisyytensä ajan demokratia vastoin kuin mikään sosialismin yritys, kommunistisiksi itseään kutsuvien ollessa todellisia diktatuureja joissa ajattelusta saattoi menettää henkensä.


    • Paavo Suvitaival, alunperin ruotsalaista sivistyneistöä Siven, oli aktivistiliikkeen jäsen ja toimija 1915 - 1917. Hänen isänsä oli aktivistiliikkeen perustajia vuosisadan alussa ennen 1910.
      Susitaival kertoo kirjassaan avoimesti asioista joista kerroin ja on siksi korvaamaton dokumentti.
      Aktivistit olivat terrorismin lisäksi aikansa oikeistolaisia anarkisteja.

      Molemmat aktivistien pääteesit Suur-Suomi ja r.yssänviha olivat 20-30 luvuilla ja sotien aikana virallisen porvariston ideologiaa vahvemmin tai heikommin.
      Tillin kirja paljastaa niiden olleen keskiössä sotien aikana. Papisto noudatti hallituksen politiikkaa uskonnon termeillä. Niiden kautta näkyy sodanaikaisen porvariston alkeellinen, barbaarinen ihmiskäsitys ja liitto fasismin kanssa.
      Sotapappien saarnat ja kirkon korkeimman johdon linjaukset ovat arkistotavaraa ja tarkistettavissa. Tilli perustaa näkemyksensä pappien saarnoihin ja pappiskokouksien päätöksiin.
      Papisto noudatti hallitusten keskitettyä suunnitelmaa johdonmukaisesti. Se kääri aluevaltaukset ja natsiliiton raamatun kirjoituksiin. Niistä saa väännettyä teorioita joka lähtöön.

      Eräs keskeinen teoreema: Suomi noudattaa saksalaisen fasismin kanssa Jumalan suunnitelmaa idän barbarian tuhoamiseksi ja Jumala laati suunnitelmaansa jo vuosisadan alussa. Lännen kristikirkot ovat astuneet p.aholaisen matkueeseen puolustaessaan hallitustensa sotaa fasismin lyömiseksi. Erityisen hyökkäyksen kohteena oli Englannin kristillinen kirkko.
      Papisto osin nostaa jopa Suomen Saksaa korkeammalle ristiretkellä idän ateismin kukistamiseksi. Papisto ei puhu ajopuuteoriasta eikä erillissodasta vaan Jumalan (=Suomen eliittiporvariston) määräämästä aluevalloitus- ja uskonkäännytyssodasta.
      Näin jälkikäteen voi todeta, että silloinen Suomen porvariston kerma ei todellakaan ollut täysipäinen.

      Natsiliitto on ollut selviö jo sotien aikana. Tässä asiassa länsi (Ranska ja Englanti) ei tue Suomen uusnatsien historian vääristämisyrityksiä.
      Voiton Päivä on 9.5 ja itse kohotan aina maljan silloin.

      • No, miten on punikki?
        Mitähän tämä mainitsemasi "eliitti" teki sellaista, joka oikeutti neukkulan kommunistien aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan?

        Jos et sitä pysty kertomaan niin miten silloin voit väittää "eliitin" tai Suomen olleen syyllinen Talvisotaan?
        Vai oletko sinäkin yksi näistä punikeista, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?

        Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt??

        ....................


      • Tuo sinun voitonpäiväsi s.p oli tuhonpäivä monelle Euroopan maalle joihin puna-armeija jäi eivätkä nuo maat päässeet eroon kommunismin ikeestä kymmeniin vuosiin. Ukrainan kriisikin on yksi tuon sinun voitonpäiväsi seurauksista joten juhlia sitä ei juurikaan kannata mutta suruliputus voisi olla aiheellinen niiden miljoonien uhrien vuoksi joita kommunismi on saanut aikaan.


      • Halla-ahon äänestäjä
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Tuo sinun voitonpäiväsi s.p oli tuhonpäivä monelle Euroopan maalle joihin puna-armeija jäi eivätkä nuo maat päässeet eroon kommunismin ikeestä kymmeniin vuosiin. Ukrainan kriisikin on yksi tuon sinun voitonpäiväsi seurauksista joten juhlia sitä ei juurikaan kannata mutta suruliputus voisi olla aiheellinen niiden miljoonien uhrien vuoksi joita kommunismi on saanut aikaan.

        Vasliittoanarkisti on väärässä ja sen argumentit suurs-Suomea vastaan ovat epäloogisia

        muistamme:

        - mitä vikaa olisi sinänsä Suur-Suomessa jossa viipurilaisilla olisi Turun elintasoa
        korkeampi elintaso (KUTEN NÄKYY TILASTOISSA 1930-LUVULLA) ei aidsia
        eikä Putinin sortoa


        Vasanarkisti kyllä haluaisia mamuttaa Suomea monikulttuuriseksi
        sellaisilla kulttuureilla (venäjä, afrikka ...) jotka ovat tuhoutuneet -tuhoutumassa
        henkisesti ja taloudellisesti ja sodissa

        mutta kun puhutaan hyvin voimivasta Suomesta, sitä ei kuulemma
        saisi levittää itään vasliiton anarkistin mielestä vaan siellä pitää
        ylläpitää raakaa putnismia ja milloin mitäkin

        - suur-Suomei on kommunistien idea neuvostokommunismin juoksupoikina
        toimineiden idea

        eli maisteri Otto-Wille Kuusisen ja dosentti Edvard Gyllingin idea
        oli Suur-Suomi

        tietysti heillä niin päin että Suomi liitetään suur-Karjalaan

        Tässäkään ei olisi sinänsä vikaa
        mutta

        silloin ei silti Helsingin Turun Tampereen Oulun suomalaisia ei saa tuhota
        ja heidän tilalleen ei saa tuoda venäläisiä

        Pietari on erotettava Nliitosta Venäjästä omaksi maakseen
        ja siitä sopivat alueet. Myös Moskova

        ei niin että Moskova määrää suur-Suomi-Karjalassa Kuusinen - Gylling-suurSuomessa

        ja näin edelleen.

        Suursuomelle annetaan lisäksi Petsamon satamat ja taataan
        pääsy Vienanmerelle jne.

        Kyllä se siitä

        Suomalaislla kommunisteilla vasliitossa ei ole mitään SUHTEITA PUTINKOMMUNISMIOLIGARGIARIISTOKAPITALISMIIN
        joten
        he eivät ole vaarallisia vaan eduskunnasta virkoja kinuvia
        anarkistitakiaisia
        eikä heidän varaansa voida rakentaa mitään venäjäkauppaa tai muuta

        HUOMATKAA VIELÄ ETTÄ ne pari työmiesukkoa jotka ovat vasliiton
        edustajia ovat ELÄKEIÄSSÄ irraallaan työväestä olevia ilman työväenjoukkoihin
        yhteyttä olevia vanhoja setiä joista ei ole mitään vaaraa SAK:ssa tai muualla


    • lahjaksi ja tiedoksi

      Muistakaa, ei vain väittelyä kommunistien sivuilla

      vaan myös toimintaa

      Kannattaa hankki joulun/uudenvuodenlahjaksi kansainvälisille tuttaville

      Kari Silvennoinen
      Soviet War Crimes against Finland

      https://kirja.elisa.fi/ekirja/soviet-war-crimes-against-finland

      http://www.promerit.net/kauppa/index.php?main_page=product_info&products_id=6

      Pian tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta Neuvostoliiton terroripommituksista suomalaisiin siviilikohteisiin. Neuvostoliitto pommitti suomalaisia siviilejä erityisen rajusti vuonna 1944 murtaakseen suomalaisten vastarinnan. Myös neuvostopartisaanien rikoksista tulee pian kuluneeksi tasan 70 vuotta, joten tämä kirja on hyvin ajankohtainen.

    • "Tuo sinun voitonpäiväsi s.p oli tuhonpäivä monelle Euroopan maalle joihin puna-armeija jäi eivätkä nuo maat päässeet eroon kommunismin ikeestä kymmeniin vuosiin"

      Lähes samoilla sanoilla sotilaspapisto propagoi Rytin hallituksen poliittista linjaa.
      Tillin kirjasta. Suomi asetettiin peräti maailmankohtalon vartijaksi.
      "Maailmanhistoriallisen tehtävän lisäksi pappien retoriikassa Suomelle (propgandasaarnat sotamiehille/s.p) annettiin toinen kansallinen tehtävä: Suur-Suomen luominen. Täydelliselle Suomelle määriteltyjen rajojen vetämistä ei nähty pelkästään oikeudenmukaiseksi vaan myös tarpeelliseksi.............Arvatkaapa mistä papit olettivat määräyksen tulleen?
      ..........."Jumalan Suomelle antamaa maailmanhistoriallista tehtävää painottaneessa retoriikassa näkyy havainnollisesti, miten Suomen tulkittiin olevan portti Eurooppaan. Suomi oli kristillisen sivistyksen viimeinen suojamuuri; jos Suomi taipuu, Eurooppa ja sitä kautta koko kristillinen maailma tulisivat tuhoutumaan idän barbaarilaumojen jalkoihin."

      Suomi taipui. Lännen kristityt sotivat NL:n kanssa fasismin kukistamiseksi ja maailma pelastui. Pelastui aivan toisin kuin Suomen hallitus ja poliittisen porvariston eliitti oletti.
      Suomen porvarijohto oli tietoisesti aluevaltaussodissa Saksan rinnalla. Papit käyttivät hyväksi sotamiesten uskonnollisia tunteita ja veivät rytiläisten propagandaa eteenpäin.
      Talvisota nähtiin episodina aluevaltauspolitiikassa ja Jatkosota oli suorana jatkumoa tavoitteen toteuttamisessa.
      Suomi oli natsiliitossa jo paljon ennen Talvisotaa.

      • Halla-ahon äänestäjä

        ihan rauhassa voit poistua Suur-Suomesta
        ja muuttaa Putinian raakalaismaahan

        Se taataan sillä hetkellä
        kun Otto Wille Kuusisen ja Edvard Gyllingin aloittama Suur-Suomi valmistuu

        että terve menoa vain Putiniaan jos kiinnostaa
        Lännessä ei punikkeja olekaan kuin Kataisen tekemässä
        hallituksessa

        Punikille varataan aina oikeus muuttaa Putiniaan
        suur-Suomesta
        sovitaan näin
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13107045#comment-75134316


      • No, miten on punikki?
        Mitähän tämä mainitsemasi "eliitti" teki sellaista, joka oikeutti neukkulan kommunistien aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan?

        Jos et sitä pysty kertomaan niin miten silloin voit väittää "eliitin" tai Suomen olleen syyllinen Talvisotaan?
        Vai oletko sinäkin yksi näistä punikeista, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?

        Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt??

        ....................


      • Papeista viis s.p mutta tuo alkuun ottamasi lainaus tekstistäni on niin taivahan tosi!

        Mikä siinä mielestäsi ei pidä paikkaansa? -45 - -91 on vuosikymmeniä, tuskin se noille maille oli suuri ilo koska heti kun hihna helpotti ne siirtyivät EU:n ja NATO:n piiriin jota ei olisi tapahtunut jos he olisivat katsoneet Venäjän kuuluvan omaan ystäväpiiriinsä. Ne tiesivät sen riiston jota Venäjä kommunistisena oli harjoittanut ja halusivat varmistaa turvallisuutensa. He olivat oikeassa ja sen osoittaa Georgian ja Ukrainan kohtalo kun Venäjä hieman toinnuttuaan alkaa taas saman pelin jolla Stalin ja Hitler yhteisvoimin aloittivat II maailmansodan.

        Kommunismi ja siihen johtava sosialismi ovat olleet viime vuosisadan suurin tuholainen, pitää muistaa natsi sanankin olevan johdannainen sanoista "National sosialismus" eli sosialismia sekin joskaan ei ehkä kommunismiin johtavaa.

        Kommunismi ei maailmaa pelastanut mutta ei pystynyt kyvyttömänä tuhoamaankaan, paljon se kuitenkin vahingoitti niitä kansoja joiden kaapin päälle se onnistui nousemaan. Missään se ei kuitenkaan onnistunut kansan vapaan valinnan kautta vaan aina asevoimin ja kiduttamalla.

        Onneksi kommunismi ei enää menesty ainakaan sivistyksen ja kehityksen joukossa vaan olemme päässeet siitä lähes tyystin eroon.

        Kukaan ei tiedä olisiko maailma kansallissosialismin kanssa pärjännyt paremmin kuin tuon kommunismiin johtavan kanssa. Suurta eroa niissä ei ollut joskin "juutalaisen" eli ei toivotun kansalaisen määre oli eri mutta kohtelu oli samaa luokkaa.

        Maailma ilman kommunismin kauhuja on se mitä ihmiskunta toivoo! Ota s.p huomioon, että puhutaan todellisesta kommunismista ei mistään sinun paratiisi unikuvistasi!


    • Rovasti Rolf Tiivola vetosi Suur-Suomi ideassa raamattuun. 5. Moos kirjassa ja APT:ssa Jumala jakoi luomisen jälkeen kansoille niiden asuma-alueiden rajat. Koska Suomi ei ollut täydellinen, Jumala halusi, että Suomen armeija (Saksan tuella) liittää suomensukuiset heimot Suomeen.

      Tiivola 1941:
      "Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta "täydellinen Suomi" hahmottuu silmiemme edessä eläväksi todellisuudeksi. Karjalan heimo vapautuu ja liittyy Suomeen ja Suomi saa uuden, luonnollisen itärajan, joka sotilaspoliittisestikin on sille elinehto. Tämän täydellisen Suomen, Suur-Suomen, luomisessa on Suomen armeija Jumalan tahdon ja aivoitusten välikappaleena suorittanut historiallisen ainutlaatuisen teon, suurimman Suome historiassa."

      Kirjoitus on hyökkäyssotavaiheen loputtua.
      Tiivola harvinaisen hölösuisesti kertoo poliittisen porvariston kerman, johon johtavat papitkin kuuluivat, ulkopolitiikan perusteet - aluevaltaukset itärajan takaa.
      Politiikka vaati liittoa fasismin kanssa - sen aikalainen porvaristokin tajusi.
      Miettikää lukijat kuinka kornia johtavien porvareiden ja papiston brutaali propaganda oli aikaankin nähden.

      Syytän sodanjälkeisiä kommunisteja siitä etteivät selanneet pappien puheita tehneet niistä analyysejä.
      Papisto toteutti yksi yhteen Suur-Suomi poltiikkaa ja hyväksyi fasismin kaikkine julmuuksineen ja jotka olivat jo ennen Talvisotaa tiedossa.

      • No, miten on punikki?
        Mitähän tämä mainitsemasi "eliitti" teki sellaista, joka oikeutti neukkulan kommunistien aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan?

        Jos et sitä pysty kertomaan niin miten silloin voit väittää "eliitin" tai Suomen olleen syyllinen Talvisotaan?
        Vai oletko sinäkin yksi näistä punikeista, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?

        Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt??

        ....................


      • Onko se Tiivolan, yhden miehen, ulosanti sen kummempaa kuin Generalissimus Stalinin (suuren sotaisen kansan johtaja) joka puheessaan 19.8.1939 lausui mm seuraavaa:

        "Saksan tappio johtaa ilman muuta sen sovjetisointiin ja kommunistihallinnon perustamiseen. Emme saa unohtaa, että sovjetisoitu Saksa on suuressa vaarassa, jos Saksa häviää nopeasti. Englanti ja Ranska yrittävät saada haltuunsa Berliinin ja estää Neuvosto-Saksan syntymisen. Tällöin meillä ei ole tilaisuutta tulla berliiniläisten toveriemme avuksi.

        Siten meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että Saksa voi sotia mahdollisimman kauan ja niin hyvin, että Englanti ja Ranska kuluttavat voimansa ja heikentyvät niin paljon, etteivät enää pysty uhkaamaan Neuvosto-Saksaa. Apu ei tietenkään saa olla niin suurta, että se heikentää meidän taloudellisia resurssejamme eikä armeijamme iskukykyä."

        Suuret siis olivat suunnitelmat eivätkä täysin toteutuneet mutta liikaa sille annettiin periksi. Saksan luhistuttua olisi pitänyt luhistaa kommunismi saman tien kun itse eivät ymmärtäneet lopettaa vaan jäivät kiusaamaan kansoja.


      • Työeläkeläinen kirjoitti:

        Onko se Tiivolan, yhden miehen, ulosanti sen kummempaa kuin Generalissimus Stalinin (suuren sotaisen kansan johtaja) joka puheessaan 19.8.1939 lausui mm seuraavaa:

        "Saksan tappio johtaa ilman muuta sen sovjetisointiin ja kommunistihallinnon perustamiseen. Emme saa unohtaa, että sovjetisoitu Saksa on suuressa vaarassa, jos Saksa häviää nopeasti. Englanti ja Ranska yrittävät saada haltuunsa Berliinin ja estää Neuvosto-Saksan syntymisen. Tällöin meillä ei ole tilaisuutta tulla berliiniläisten toveriemme avuksi.

        Siten meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että Saksa voi sotia mahdollisimman kauan ja niin hyvin, että Englanti ja Ranska kuluttavat voimansa ja heikentyvät niin paljon, etteivät enää pysty uhkaamaan Neuvosto-Saksaa. Apu ei tietenkään saa olla niin suurta, että se heikentää meidän taloudellisia resurssejamme eikä armeijamme iskukykyä."

        Suuret siis olivat suunnitelmat eivätkä täysin toteutuneet mutta liikaa sille annettiin periksi. Saksan luhistuttua olisi pitänyt luhistaa kommunismi saman tien kun itse eivät ymmärtäneet lopettaa vaan jäivät kiusaamaan kansoja.

        "jäivät kiusaamaan kansoja"

        Juuri näin, voisiko sen vielä paremmin sanoa. Kommunistit jäivät kiusaamaan itä-Euroopan kansoja vuosikymmeniksi ja kommunistien ies eurooppalaisten kansojen päältä poistui vasta 80- ja 90-lukujen taitteessa.

        Onneksi Suomi ei ollut näiden onnettomien kansakuntien joukossa ja siitä saamme kiittää Suomen armeijaa ja maamme sen aikaista johtoa - Varsinkin Ryriä ja Marskia.

        ..............................


    • Punikki s.partacus ei ole vieläkään pystynyt tuomaan esiin yhtäkään Suomen tai suomalaisen tekoa, joka olisi oikeuttanut kommunistien aloittaa hyökkäytssodan maatamme vastaan - ei yhtäkään eikä ensimmäistäkään tekoa ole esittetty.

      Taitaa tämä meidän punikkimme s.partacus olla yksi näistä palstakommunisteista, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt.


      Mahtaakohan se olla täyspäisen kommunistin toimintatapa?


      ...............

      • Tasapeli sitten

        ethän ole itte pystynyt kertomaan yhtään perustetta Suomen syyttömyydestä talvisotaan. eiks niitä ole sulta pyydetty jo vuosikausia?


      • Tasapeli sitten kirjoitti:

        ethän ole itte pystynyt kertomaan yhtään perustetta Suomen syyttömyydestä talvisotaan. eiks niitä ole sulta pyydetty jo vuosikausia?

        Demokratiassa ei syyttömyyttä tarvitse perustella - sellaiset typeryydet kuuluvat kansandemokratiaan.

        Kalle on kyllä - vastoin demokratian periaatteita - perustellut Suomen syyttömyyden palstalla. Jos haluat niin Kalle voi tehdä sen uudestaan varata vasten sinua varten.

        Perustelu tapahtuu pienissä osissa ja jokaisen osan jälkeen sinä joko myönnät asian tai perusteluin kumoat Kallen väitteen.

        OK, aloitetaan:

        Neukkula oli itsenäinen valtio, joka oli itse vastuussa omista tekemisistään eikä Suomea voida näin ollen pitää syyllisenä neukkulan tekemisiin ja tekemättä jättämisiin.

        ..................


      • olin oikeass
        antipunikki kirjoitti:

        Demokratiassa ei syyttömyyttä tarvitse perustella - sellaiset typeryydet kuuluvat kansandemokratiaan.

        Kalle on kyllä - vastoin demokratian periaatteita - perustellut Suomen syyttömyyden palstalla. Jos haluat niin Kalle voi tehdä sen uudestaan varata vasten sinua varten.

        Perustelu tapahtuu pienissä osissa ja jokaisen osan jälkeen sinä joko myönnät asian tai perusteluin kumoat Kallen väitteen.

        OK, aloitetaan:

        Neukkula oli itsenäinen valtio, joka oli itse vastuussa omista tekemisistään eikä Suomea voida näin ollen pitää syyllisenä neukkulan tekemisiin ja tekemättä jättämisiin.

        ..................

        et pysty esittämään yhtään perustetta suomen syyttömyydestä talvisotaan. olet s.partacuksen kanssa tasoissa.


      • olin oikeass kirjoitti:

        et pysty esittämään yhtään perustetta suomen syyttömyydestä talvisotaan. olet s.partacuksen kanssa tasoissa.

        Yritetään uudestaan.

        Aloitetaan perustelut Suomen syyttömyydelle.

        1. vaihe:
        Neukkula oli itsenäinen valtio, joka oli itse vastuussa omista tekemisistään eikä Suomea voida näin ollen pitää syyllisenä neukkulan tekemisiin ja tekemättä jättämisiin.


        Oletko erimieltä asiasta?

        ..................


      • jos esität
        antipunikki kirjoitti:

        Yritetään uudestaan.

        Aloitetaan perustelut Suomen syyttömyydelle.

        1. vaihe:
        Neukkula oli itsenäinen valtio, joka oli itse vastuussa omista tekemisistään eikä Suomea voida näin ollen pitää syyllisenä neukkulan tekemisiin ja tekemättä jättämisiin.


        Oletko erimieltä asiasta?

        ..................

        yhdenkin perustelun Suomen syyttömyydestä, olet voittanut s.partacuksen. Vielä et ole esittänyt.


      • olin oikeass kirjoitti:

        et pysty esittämään yhtään perustetta suomen syyttömyydestä talvisotaan. olet s.partacuksen kanssa tasoissa.

        Olet ja olit väärässä. NL oli ainoa syyllinen ja ehkä Saksakin hieman kun alkoi veljeilemään NL:n kanssa jakaen Euroopan sulle mulle menetelmällä jaon kohteilta kysymättä.

        II maailmansota jonka osa tuo talvisotakin oli oli sosialismin aikaansaama, siinä kaksi sosialismia juonitteli ja pyrki maailman valtiaaksi mutta toisin kävi. Nyt sosialismi olkoon minkä merkkinen tahansa on lähes hävinnyt sivistyneestä maailmasta.

        Se on tietysti tuo sinun komuasenteesi joka menee tuon komunuotin mukaan jolloin kaikki ovat syyllisiä joka asiaan kunhan vain se oikein tutkitaan.


      • jos esität kirjoitti:

        yhdenkin perustelun Suomen syyttömyydestä, olet voittanut s.partacuksen. Vielä et ole esittänyt.

        Yritetään uudestaan.

        Aloitetaan perustelut Suomen syyttömyydelle.

        1. vaihe:
        Neukkula oli itsenäinen valtio, joka oli itse vastuussa omista tekemisistään eikä Suomea voida näin ollen pitää syyllisenä neukkulan tekemisiin ja tekemättä jättämisiin.

        2. vaihe:
        Suomi ei tehnyt mitään, mikä olisi oikeuttanut hyökkäyksen

        3. vaihe:
        Koska Suomi ei syyllistynyt tekoon, joka olisi oikeuttanut hyökkäyksen niin silloin neukkulalla ei ollut oikeutta hyökätä

        4. vaihe:
        Koska neukkula itsenäisenä valtiona oli itse vastuussa tekemisistään ( katso vaihe 1 ) niin silloin Suomi ei ollut syyllinen neukkulan aloittamaan oikeudettomaan hyökkäyssotaan.


        Noin, kumoahan edes yksi yllä olevista kohdista, jotka yhdessä osoittavat Suomen syyttömyyden ja neukkulan syyllisyyden.

        ..................


      • Edes yksi
        antipunikki kirjoitti:

        Yritetään uudestaan.

        Aloitetaan perustelut Suomen syyttömyydelle.

        1. vaihe:
        Neukkula oli itsenäinen valtio, joka oli itse vastuussa omista tekemisistään eikä Suomea voida näin ollen pitää syyllisenä neukkulan tekemisiin ja tekemättä jättämisiin.

        2. vaihe:
        Suomi ei tehnyt mitään, mikä olisi oikeuttanut hyökkäyksen

        3. vaihe:
        Koska Suomi ei syyllistynyt tekoon, joka olisi oikeuttanut hyökkäyksen niin silloin neukkulalla ei ollut oikeutta hyökätä

        4. vaihe:
        Koska neukkula itsenäisenä valtiona oli itse vastuussa tekemisistään ( katso vaihe 1 ) niin silloin Suomi ei ollut syyllinen neukkulan aloittamaan oikeudettomaan hyökkäyssotaan.


        Noin, kumoahan edes yksi yllä olevista kohdista, jotka yhdessä osoittavat Suomen syyttömyyden ja neukkulan syyllisyyden.

        ..................

        Et esittänyt vieläkään yhtää perustelua Suomen syyttömyydelle? Mikä oikein maksaa?


      • Edes yksi kirjoitti:

        Et esittänyt vieläkään yhtää perustelua Suomen syyttömyydelle? Mikä oikein maksaa?

        Niin.
        Minkä Kallen mainitsemista 4 vaiheesta asian perustelemiseen katsot viestilläsi kumonneen?

        Jos et mitään pysty kumoamaan niin silloin asia on selvä myös sinulle ja Suomen syyttömyys on perusteltu.

        ........................


      • Et esitä vieläkään?
        antipunikki kirjoitti:

        Niin.
        Minkä Kallen mainitsemista 4 vaiheesta asian perustelemiseen katsot viestilläsi kumonneen?

        Jos et mitään pysty kumoamaan niin silloin asia on selvä myös sinulle ja Suomen syyttömyys on perusteltu.

        ........................

        Koska et tiedä hahhaa ET TIEDÄ!


      • Et esitä vieläkään? kirjoitti:

        Koska et tiedä hahhaa ET TIEDÄ!

        Voi sinua ressukkaa. Kalle perusteli pyynnöstäsi Suomen syyttömyyden ja nyt sinä et pysty kuin kitiseen tollouttasi.

        Yritähän nyt kumota Kallen perustelut tai nuole kiltisti haavojasi saamasi selkäsaunan jäljiltä.

        Kallella on taas kerran erittäin hauskaa palstalla yhden kommunistin erehdyttyä kyseleen Kallelta perusteluja - ressukka luuli tietenkin, ettei Kalle pystyisi perustelemaan mutta toisin kävi.

        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin saamasta selkäsaunasta


      • Ei vieläkään?
        antipunikki kirjoitti:

        Voi sinua ressukkaa. Kalle perusteli pyynnöstäsi Suomen syyttömyyden ja nyt sinä et pysty kuin kitiseen tollouttasi.

        Yritähän nyt kumota Kallen perustelut tai nuole kiltisti haavojasi saamasi selkäsaunan jäljiltä.

        Kallella on taas kerran erittäin hauskaa palstalla yhden kommunistin erehdyttyä kyseleen Kallelta perusteluja - ressukka luuli tietenkin, ettei Kalle pystyisi perustelemaan mutta toisin kävi.

        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin saamasta selkäsaunasta

        Älä välitä, ei pystynyt työeläkeläinenkään.

        Mikä teitä persuja oikein vaivaa? Olette puheissanne niin isänmaallisia, mutta Suomen syyttömyyttä talvisotaan ette pysty perustelemaan . Ei edes yhtä perustelua???

        Tämä on niin tärkeä kysymys, että laitoin uuden aloituksen.


      • Ei vieläkään? kirjoitti:

        Älä välitä, ei pystynyt työeläkeläinenkään.

        Mikä teitä persuja oikein vaivaa? Olette puheissanne niin isänmaallisia, mutta Suomen syyttömyyttä talvisotaan ette pysty perustelemaan . Ei edes yhtä perustelua???

        Tämä on niin tärkeä kysymys, että laitoin uuden aloituksen.

        Vai ihan uusi aloitus.
        Samapa tuo - kyllä Kalle voi sinut sielläkin piestä.

        Kalle perusteli pyynnöstäsi Suomen syyttömyyden ja nyt sinä et pysty kuin kitiseen tollouttasi.

        Yritähän nyt kumota Kallen perustelut tai nuole kiltisti haavojasi saamasi selkäsaunan jäljiltä.

        Kallella on taas kerran erittäin hauskaa palstalla yhden kommunistin erehdyttyä kyseleen Kallelta perusteluja - ressukka luuli tietenkin, ettei Kalle pystyisi perustelemaan mutta toisin kävi.

        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin saamasta selkäsaunasta


      • onko sulla kaikki ok
        antipunikki kirjoitti:

        Vai ihan uusi aloitus.
        Samapa tuo - kyllä Kalle voi sinut sielläkin piestä.

        Kalle perusteli pyynnöstäsi Suomen syyttömyyden ja nyt sinä et pysty kuin kitiseen tollouttasi.

        Yritähän nyt kumota Kallen perustelut tai nuole kiltisti haavojasi saamasi selkäsaunan jäljiltä.

        Kallella on taas kerran erittäin hauskaa palstalla yhden kommunistin erehdyttyä kyseleen Kallelta perusteluja - ressukka luuli tietenkin, ettei Kalle pystyisi perustelemaan mutta toisin kävi.

        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin saamasta selkäsaunasta

        ai ihan uusi aloitus.
        Samapa tuo - kyllä Kalle voi sinut sielläkin piestä.

        "Kalle perusteli pyynnöstäsi Suomen syyttömyyden ja nyt sinä et pysty kuin kitiseen tollouttasi."

        Kitisen juu, missä perustelusi on hei: MISSÄ?

        "Yritähän nyt kumota Kallen perustelut tai nuole kiltisti haavojasi saamasi selkäsaunan jäljiltä."

        En voi kumota, koska et ole vielä perustellut Suomen syyttömyyttä.

        "Kallella on taas kerran erittäin hauskaa palstalla yhden kommunistin erehdyttyä kyseleen Kallelta perusteluja - ressukka luuli tietenkin, ettei Kalle pystyisi perustelemaan mutta toisin kävi."

        Sulla on tyhjästä hauskaa??? Mutta mulla ei ole erityisemmin hauskaa, koska väität perustelleesi Suomen syyttömyyden, mutta et pysty perustelujasi esittämään???


      • onko sulla kaikki ok kirjoitti:

        ai ihan uusi aloitus.
        Samapa tuo - kyllä Kalle voi sinut sielläkin piestä.

        "Kalle perusteli pyynnöstäsi Suomen syyttömyyden ja nyt sinä et pysty kuin kitiseen tollouttasi."

        Kitisen juu, missä perustelusi on hei: MISSÄ?

        "Yritähän nyt kumota Kallen perustelut tai nuole kiltisti haavojasi saamasi selkäsaunan jäljiltä."

        En voi kumota, koska et ole vielä perustellut Suomen syyttömyyttä.

        "Kallella on taas kerran erittäin hauskaa palstalla yhden kommunistin erehdyttyä kyseleen Kallelta perusteluja - ressukka luuli tietenkin, ettei Kalle pystyisi perustelemaan mutta toisin kävi."

        Sulla on tyhjästä hauskaa??? Mutta mulla ei ole erityisemmin hauskaa, koska väität perustelleesi Suomen syyttömyyden, mutta et pysty perustelujasi esittämään???

        Kas täältä löytyy Kallen väkevät perustelut Suomen syyttömyydelle:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13107045#comment-75164262-view

        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin kiemurrellessa tuskissaan yrittäen päästä irti Kallen esittämistä perusteluista Suomen syyttömyydelle


      • voi voi
        antipunikki kirjoitti:

        Kas täältä löytyy Kallen väkevät perustelut Suomen syyttömyydelle:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13107045#comment-75164262-view

        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin kiemurrellessa tuskissaan yrittäen päästä irti Kallen esittämistä perusteluista Suomen syyttömyydelle

        Et konkretisoi mitään, vaikka konkreettisilla asioilla Suomen syyttömyys voidaan perustella tai sitten ei. Niitä et ole pystynyt esittämään, koska et tiedä yhtään! Joten ainoa mahdollisuutesi on paeta tyhjän jauhamiseen.

        Ohjeet:

        1. Esitä jokin konkreettinen asia, jolla perustelet Suomen syyttömyyden talvisotaan.
        2. Kerro millä tavoin kyseisellä asialla voidaan perustella Suomen syyttömyys talvisotaan.
        3. Esitä perustelut Suomen syyttömyydelle talvisotaan.

        Perusteluiksi ei kelpaa vain väite.


      • voi voi kirjoitti:

        Et konkretisoi mitään, vaikka konkreettisilla asioilla Suomen syyttömyys voidaan perustella tai sitten ei. Niitä et ole pystynyt esittämään, koska et tiedä yhtään! Joten ainoa mahdollisuutesi on paeta tyhjän jauhamiseen.

        Ohjeet:

        1. Esitä jokin konkreettinen asia, jolla perustelet Suomen syyttömyyden talvisotaan.
        2. Kerro millä tavoin kyseisellä asialla voidaan perustella Suomen syyttömyys talvisotaan.
        3. Esitä perustelut Suomen syyttömyydelle talvisotaan.

        Perusteluiksi ei kelpaa vain väite.

        Asia on sinulle perusteltu täällä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13107045#comment-75164262-view

        Sinä et ole esittänyt pienintäkään vasta-argumenttia Kallen perustelulle joten Kallen väite pitää ainakain sinut matossa.


        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin kiemurrellessa tuskissaan yrittäen päästä irti Kallen esittämistä perusteluista Suomen syyttömyydelle


      • et selviä enää ilman
        antipunikki kirjoitti:

        Asia on sinulle perusteltu täällä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13107045#comment-75164262-view

        Sinä et ole esittänyt pienintäkään vasta-argumenttia Kallen perustelulle joten Kallen väite pitää ainakain sinut matossa.


        /Kalle, joka nauttii koko sydämellään kommunistin kiemurrellessa tuskissaan yrittäen päästä irti Kallen esittämistä perusteluista Suomen syyttömyydelle

        konreettiaa. Aloitetaan alusta:

        Ap: "1. Suomi ei tehnyt mitään, mikä olisi oikeuttanut neukkulan kommunisteja aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan."

        Koska väität tietäväsi niin, mikä sitten on tällainen asia tai teko Suomelta, jolla ei neukkulan hyökkäystä voinut perustella. Elikä tästä päästään kysymykseen:

        1. Esitä jokin konkreettinen asia, jolla perustelet Suomen syyttömyyden talvisotaan.


      • et selviä enää ilman kirjoitti:

        konreettiaa. Aloitetaan alusta:

        Ap: "1. Suomi ei tehnyt mitään, mikä olisi oikeuttanut neukkulan kommunisteja aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan."

        Koska väität tietäväsi niin, mikä sitten on tällainen asia tai teko Suomelta, jolla ei neukkulan hyökkäystä voinut perustella. Elikä tästä päästään kysymykseen:

        1. Esitä jokin konkreettinen asia, jolla perustelet Suomen syyttömyyden talvisotaan.

        Suomi ei tehnyt mitään, mikä olisi oikeuttanut neukkulan kommunisteja aloittamaan hyökkäyssodan maatamme vastaan.

        ...............


    • Vielä lisää hölösuupappien lausuntoja porvarieliitin todellisista tarkoitusperistä viime sodissa.
      Kirkkohistorian tutkija, piispa Ilmari Salomies:
      Suomalaiset astumassa "uuteen ihanaan, maahan, jonka Jumala jo aikojen alussa on meille säätänyt, mutta joka vasta nyt oli pääsemässä Suomen muiden onnellisimpien osien yhteyteen."

      Pastori Eino Kiuas yhdisti uskonnon ja Suur-Suomi aatteen. Suussuomalaisen taistelun katteena olivat Kristuksen veri ja Pyhän Kirjan, raamatun lupaus.

      Porvaripolitiikot päättivät, että itärajan takaa otetaan maita saksalaisten aseiden tuella. Papisto armeijan politrukkeina keksi sopivat raamatunkohdat.
      Hupaisaa on suuruudenhulluus, ellei se olisi synnyttänyt ruumiskasoja. Raamattu ja sen oletettu jumala olisi määrännyt suomalaisille kuuluvat maa-alueet ja jotka nyt (1939-1944) armeija Kristus-Mannerheimin hahmossa ottaa väkipakolla valtakuntaan.
      Papisto sinällään taitavasti kätki todellisuuden taakse mustan liiton fasismin kanssa ja jopa legalisoi sen nostaessaan Hitlerinkin Kristukseksi Mannerheimin rinnalle.

      Papiston "pyhä sota Kristuksen johtamana" alkoi jo vuosisadan alussa heränneenä heimokansa-romantiikkana. Kristus herätteli suomalaisia, jatkoi sitä sisällissodassa, heimosodissa ja Talvisodassa ja ah - hurmio tuli Jatkosodassa hyökkäysvaiheen tyrehtyessä.
      Tässäkin papisto paljastaa todellisen porvarillisen poliittisen ajattelun raakuuden, Suur-Suomi aatteen ja joka maksoi kansallemme paljon kärsimystä.

      • Kuulehan, punikki s.partacus et ole vieläkään pystynyt tuomaan esiin yhtäkään Suomen tai suomalaisen tekoa, joka olisi oikeuttanut kommunistien aloittaa hyökkäytssodan maatamme vastaan - et yhtäkään etkä ensimmäistäkään tekoa ole esittänyt.

        Taitaa tämä meidän punikkimme s.partacus olla yksi näistä palstakommunisteista, jotka pystyvät osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt.

        Mahtaakohan se olla täyspäisen kommunistin toimintatapa?

        ...............


      • Kuulehan punikki, mikähän on sinun käsityksesi hitlerin ja stalinin välisen sopimuksen Euroopan jaosta vaikutuksesta Talvisoidan syttymiseen?

        Onko sinulla asiasta mitään tietoa?

        ..................


      • Haluatko, punikki, Kallen perustelevan sinulle Suomen syyttömyyden Talvisotaan?

        Jos et halua niin mitä oikein pelkäät? Totuuttako?

        ...............


    • Halla-ahon äänestäjä

      Pastorit ja papitkin suojasivat punakaartilaisten ja heidän lapsiensa henkeä
      sillä he tukivat suomalaisia ja

      ja venäläiset kommunistit halusivat teloittaa kaikki suomalaiskommunistit
      ja muista maista kuten USA:sta tulleet kommunistit (joitain harvoja
      poikkeuksia lukuunottamatta, Otto-Wille jne.)

      S.Parstakus, tilanne on edelleen vaarallinen Putinin Venäjässä

      älkää menkö vasliiton kommunistit Venäjälle jos haluatte pysyä kunnossa
      poissa linnasta tai jopa hengissä

      MITEN ON MAHDOLLISTA ETTÄ KOMMUNISTINEN KANSANEDUSTAJA VOITTO ELORANTA ON KUOLLUT UUTENAVUOTENA 1.1. 1932 TASAN
      http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex5000.sh?hnro=910338

      NO EI OLEKAAN
      katsotaanpa taustoja

      Milloin kommunisti Elorannan puoliso
      Elvira Willman-Eloranta teloitettiin Moskovassa?

      Millä perusteella Elvira ja Voitto Eloranta teloitettiin?

      vastaus, älkää kurkistako heti vaan miettikää

      17.4. 1925

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Elvira_Willman-Eloranta
      Vuosina 1899–1900 Willman opiskeli Pariisissa Sorbonnen yliopistossa
      Elvira Willman-Elorannan serkku oli rehtori, filosofian maisteri Kaarlo Meriluoto (ent. Willman), jonka tytär on kirjailija Aila Meriluoto.
      Elorannat ostivat Leppävaarasta maatilan, jolla he kasvattivat sikoja ja viljelivät vihanneksia sekä hedelmiä

      Hänen miehensä Voitto teloitettiin pari vuotta AIKAISEMMIN TIETENKIN,
      samasta syystä eli siksi että olivat olemassa

      Kommunistinen kansanedustaja Voitto Eloranta teloitettiin 1923 venäläisten kommunistien toimesta, mutta
      päiväksi on merkitty kuolleeksijulistamishetki 1.1.1932

      http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex5000.sh?hnro=910338

      Kansanedustajana 22.05.1907 - 31.07.1908, 01.06.1909 - 31.01.1911

      Täydellinen nimi:
      Eloranta, Johan Viktor (Voitto, J.V.)

      Ammatti / Arvo:
      kansakoulunopettaja, sanomalehdentoimittaja

      Syntymäaika ja -paikka:
      06.07.1876 Janakkala

      Kuolinaika ja -paikka:
      01.01.1932 Neuvostoliitto

    • Aktivistiliike keksi itsenäisyysliikkeen ideologiaksi Suur-Suomi aatteen ja r.ssänvihan 1900 luvun alussa. Aate levisi suojeluskuntiin ja sai sotilaallisen ilmauksen ryöstösodissa Neuvosto-Venäjälle 1918 1922. Sen penuna syntyi Heimosoturiliitto, joka oli äärioikeistolainen vihamileilinen.

      Tärkein äärioikeiston liikkeistä oli Akateeminen Karjalaseura, AKS (1922 - 1944). Se ei liannut käsiään kivääreihin kuten suojeluskunnat. AKS oli sivistyneistön keskuudessa ideologinen järjestö, aivoriihi, joka kehitteli Suur-Suomi ideaa ja kuljetti mukanaan patologista sosialismin ja NL:n vihaa. Järjestö omasi ideologiassaan rotuopit, kansallisuusvihan ja keskeiset näkemykset saksalaisen fasismin kanssa. Hallitus lakkautti järjestä 1944 fasistisena järjestönä littoutuneiden vaatimuksesta. Järjestö jatkoi 1970 luvulle nimellä Vapauden Akateeminen Liitto, VAL.
      AKS vaikutti ylätasolla puolueista kirkkoon saakka.
      AKS:N ideologiasta: Armoton venäläisviha, antikommunismi, Suuri-Suomi aate, kansallismielinen valistustyö eli rotuoppi. Suomalaiset ja suomensukuiset erityinen Herran (VT:n jumala) valittu kansa, joka ei saa sekoittua "saastaisiin kansoihin", maanpuolustus idän barbariaa vastaan, elintilaoppi. Fasismihenkisyys on ilmeinen.
      Myöhemmin valloituskarttoja piirreltiin Kuolan ja Leningradin ympäri, villeimmät visiot Uralille saakka.

      AKS- vala jäseneksitulossa: Karjalan (Itä-Karjala/s.p) ja Suur-Suomen puolesta...yksi Suomi....yksi Jumala.
      AKS veljet olettivat olevansa kristittyjen Jumalan (UT) nyrkki sodan kovissa tehtävissä idän vääräuskoisia vastaan.

      AKS:ssa oli runsaasti pappeja ja samat papit toimivat porvarillisissa puolueissa ja myöhemmin sotapappeina.
      Raamatusta lainattu luvatun kansan oppi ja joka natseilla vastaavasti oli saksalainen herrarotu.
      SVL:n uusnatseilla on lliki AKS:n kaltainen ohjelma.
      AKS ideoi aluevalloitusten perusteet ja vaikutti keskeisesti sotapropagandaan sotien aikana sekä käytäntöön mm Itä.Karjalan ei-suomalaisperäisen väestön tuhoamisessa.

      AKS-lainen sotilaspappi Ville Muilu saarnasi 6.12.41 "Itä-Karjala alkaa olla vapaa r.yssistä.....vihdoin kauan harhaillut heimo on palannut kotiin Suoemn yhteyteen.
      Sanoma oli selvä. Venäläiset hävitetään pyhästä maasta ja sota oli valloitussotaa. Valhe on lukijan nähtävissä. Itä-Karjala ei koskaan historiassa ollut kuulunut Suomeen.
      AKS linjasi tuoreeltaan Talvisodan aluevaltaussodan aloitusnäytöksi, alkutappioiksi.
      Se oli yleinen käsitys. NL:n muodollinen hyökkäys propagoitiin luonnollisesti sodan syyksi.

      • No, onko sinulla esittää yhtäkään Suomen tai suomalaisen tekoa, joka olisi okeuttanut kommunistien aloittaman hyökkäyssodan matamme vastaan?

        Ei taida olla mutta se ei estä sinua osoittamasta Suomea syylliseksi Talvisotaan!!

        Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?

        ..................


    • väärä sota

      Kaikkien todisteiden valossa Suomen porvaristo valmistautui "ristiretkelle" Neuvostoliittoon jo 20 luvun alkupuolella. Tuulta purjeisiin tuli natsien tultua valtaan. Purjeet saivat lihaa ympärille. 30 luvun loppupuoli oli valmistautumista valloitussotaan. Se näkyy valtiovallan kantana Mannerheimin miekantuppikäskyssä 10.7 1942.
      Mistään erillissodasta tai sotaan ajautumisesta ei ollut kysymys.Porvarillinen propaganda keksi ne sotien jälkeen.

      Jatkosodan loppupuolella laadittiin teoria puolustussodista. Heimosodat, Talvisota ja Jatkosota olisivat olleet puolustussotia. Olisi oltu Euroopan porttina idän barbaarilaumoja vastaan.
      Suomen olisi tullut noudattaa Ruotsin, Norjan ja Tanskan esimerkkiä ja kieltäytyä natsien kanssa marjastamisesta.
      Suomen puolelta 30 luvun fasismimyönteinen ulkopoltiikka johti sotaan.

      • No, onko sinulla esittää yhtäkään Suomen tai suomalaisen tekoa, joka olisi okeuttanut kommunistien aloittaman hyökkäyssodan matamme vastaan?

        Ei taida olla mutta se ei estä sinua osoittamasta Suomea syylliseksi Talvisotaan!!

        Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?

        ..................


    • "pyhä sota"

      "Pystyykö täyspäinen kommunisti osoittamaan syyllisen tietämättä tekoa, johon tämä on syyllistynyt?"

      Täyspäinen sotilaspappi pystyi siihen. Täyspäinen persu pystyy sihen vielä 2014.

      • Niinkö? Ihanko totta?
        Mutta pystyykö täyspäinen kommunisti siihen?

        ......................


    • väärä sota

      Sotilaspappien propagandan perusteet lähtien 1900 alun kansallismielisyyden nostamisesta kuvaavat 1930 luvun hallitusten periaatteetonta linjaa isänmaan etua vastaan.
      Propagandan keskeiset teesit osuvat yksi yhteen fasismin ideologian kanssa. Valittu kansa, luvattu maa, herrarotuinen kansa, muiden alistamisen oikeutus, vääräuskoiset barbaariset bolsevikkiateistit, uusi vahvojen oikeuteen perustuva maailmanjärjestys.

      Mannerheimin jatkosodan alun päiväkäskyissä teesit näkyvät selvästi. Sotilapapit armeijan politrukkeina toimeenpanivat teesit käytäntöön. He osasivat muokata ne raamatulliseen muotoon ja tuoda uskonnollisina "faktoina" sotamiehille. Sotamiehet luterilaisina olivat myytyjä taivaallisen sanoman edessä, kunnes sodan kestäessä järki alkoi sanoa toista.
      Kapitalistiluokka loi sotaideologian, Mannerheim esitti pääteesit ja sotapapisto muokkasi sotamiesten päitä.

      Mannerheimin ja fasismin ideologian ykseys näkyy hyvin jatkosodan alun päiväkäskyssä.
      "Kutsun Teitä kanssani pyhään sotaan kansakuntamme vihollista vastaan. Sankarivainajat nousevat kesäisten kumpujen alta jälleen rinnallemme tänään, jolloin lähdemme Suomelle turvatun tulevaisuuden luodaksemme Saksan mahtavien sotavoimien rinnalla ja asetovereina vakain mielin ristiretkelle vihollistamme vastaan.
      Aseveljet! Seuratkaa minua vielä viimeisen kerran - nyt, kun Karjalan kansa jälleen nousee ja sarastaa Suomen uusi huomen."

      Hitler asetti ristiretken ja pyhän sodan jumalatonta bolsevikkilaumaa vastaan ja Mannerheim perässä ja sotamiestasolla papisto.
      Hitler asetti elintilan ja pyhän maan teesin, jossa asuu vain rotupuhtaita. Mannerheim ja papisto perässä.
      Suomalainen luterilainen sotamies oli myyty massiivisen propagandan alle varsinkin kun alku oli myönteinen. Näytti aivan siltä että kristittyjen Kristus Mannerheimina olisi todella mukana.

      Nykyisinkin lännen propagandassa on vahva fasismin perusjuonne. Epämieluisan, vastustajan demonisointi lukuisilla adjektiiveilla.
      Saddam, Hussein, Assad piruja - ja sota oli perusteltu. Sodan todelliset syyt voitiin sivuuttaa. Ukrainan kriisissä demonisoidaan Putin - keskustelu siirtyy Putinin olemukseen kriisin syistä.

      Suomen kapitalistiluokan fasismiyhteys on selviö. Kiistaton. Liito natsien kanssa aluevaltausten puolesta, vuosisadan alun aikainen unelma Suur-Suomesta lähti liikkeelle.

      Huom. Sitaatti Mannerheimin puheesta ei toteutunut lainkaan. Reaalielämä rakentui päinvastoin ystävällisille suhteille Neuvostoliiton kanssa Suomen kansan eduksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe