!!! VALETUKIASEMAT - Suomen suurin turvallisuusuhka !!!

StasiDDRSuomilandia

Nyt Norjassa on tismalleen sama tilanne kuin Suomessa Pohjanmaalla oli jo vuonna 2012:

Laitonta salakuunteluako? (Saunalahti): http://keskustelu.suomi24.fi/node/10507053

Eikö olekin erikoista, että Pohjanmaan poliisi ei puuttunut syyttömän kansalaisen laittomaan puhelinsalakuunteluun, vaan asianmukaisen tutkinnan sijasta rikostutkija oli jatkuvasti sairaslomilla? Kertooko se Pohjanmaan rikospoliisin heikosta tasosta?

Norjan turvallisuuspoliisi: Vieraan valtion tukiasema ei yllättäisi:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014121318925965_ul.shtml

"Norjan turvallisuuspoliisi PST:n päällikön mukaan ei olisi yleisesti ottaen yllättävää, jos yksi tai useampi vieras valtio olisi valetukiasemien takana Norjassa."

9

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • High Voltage
    • IMSI-sieppari

      Mikä taho on valtuuttanut, mahdollistanut ja edesauttanut Suomen viranomaisia, suuryhtiöitä ja rikollisia tahoja nöyryyttämään ja vainoamaan tavallisia kansalaisia - ilman lainmukaisia seuraamuksia vainoajille itselleen? Mikä taho eritoten on vainoamisten takana - jokin salaseura, puolue, turvallisuusorganisaatio, rikollisorganisaatio, jättiyhtiöiden edunvalvojat, työyhteisön kiusaajat vai kaikki edellä mainitut?

      DDR-SUOMI: Vainottujen ja kidutettujen maa:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13112658

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13112661

      Laitonta salakuunteluako? (Elisa / Saunalahti):

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10507053

      Onko maailma todellakin mennyt niin p.a.s.k.a.k.s.i, että eri valtioiden viranomaisten, suuryhtiöiden ja rikollisten tahojen maailmanjärjestystaistelujen keskellä oikeutetaan jatkuvat vakoilemiset? Kukaan ei ikinä saa linnaa tavallisen kansalaisen vakoilemisesta tai vainoamisesta, vaan asiat jäävät iltapäivälehtien lööppien historian havinaksi.

      Erityisen kummallinen tapaus on keväällä 2012 Suomessa Pohjanmaalla tapahtunut rikoksen uhrin matkapuhelimen salakuuntelujupakka, jota Pohjanmaan poliisi ei suostunut tutkimaan. Foorumitietojen mukaan myöskään mobiili- ja teleoperaattori Saunalahti Group Oyj / Elisa Oyj ei suostunut tutkimaan asiakkaansa matkapuhelimen laitonta salakuuntelua, vaikka kaikki osapuolet viranomaisia ja turvallisuusasiantuntijoita myöten tiesivät laittoman puhelimen salakuuntelun tapahtuneen. Todella törkeää ja ala-arvoista toimintaa Suomen viranomaisilta ja teleoperaattorilta.

      Ao. uutisessa Viestintävirastosta Antti Kurittu ei osaa sanoa, että Suomessa olisi käytetty IMSI-siepparia, vaikka on nykyään ihan yleistietoa ja elävä nettilegenda toi Saunalahti -salakuuntelukeskustelu. Mitä vattua Suomen viranomaiset vieläkin peittelevät matkapuhelinten laittoman salakuuntelun ja seurannan yleisyyttä tiedonhankintakeinona? Naurettavaa edes yrittää antaa Suomesta mielikuvaa lintukotona, kun Suomen ihan yleisesti tiedetään olevan kuhiseva vakoiluparatiisi. Laittoman puhelinsalakuuntelun keinoin saatua tietoa käytetään ihan tavallistenkin kansalaisten vainoamiseen Suomessa. Kuten tietoverkkotekniikan professori toteaa, jopa opiskelija voi salakuunnella matkapuhelimia.

      Professori: Valetukiaseman tekisi vaikka insinööriopiskelija (13.12.2014):

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121318925686_uu.shtml

      "Oslon salakuuntelussa käytettyä valetukiasemaa ei ole vaikea valmistaa itse, arvioi tietoverkkotekniikan professori.

      Jukka Manner Aalto-yliopistosta sanoo, että sellaisen rakentamisesta suoriutuisi muutama diplomi-insinööriopiskelija. Laite maksaisi muutama tuhat euroa itse tehtynä.

      - Jos niitä kaupasta lähtee ostamaan, ne ovat totta kai kalliita, mutta teknisesti se ei ole äärettömän vaikea toteuttaa, Manner sanoo.

      Oslon tapauksen systemaattisuus sekä salakuuntelun kohteet viittaisivat hänestä kuitenkin siihen, että kyseessä on valtiollinen toimija eikä esimerkiksi aktivisti- tai rikollisryhmä.

      Myös kyberturvallisuusalan professori Jarno Limnéll uskoo, että matkapuhelimia on Oslossa salakuunnellut ulkomainen valtiollinen taho. Hänestä vain valtiolla olisi tällaisen salakuuntelulaitteiston pystyttämiseen varaa ja riittävät perusteet.

      Sellainen uhka, että myös Suomessa käytettäisiin valetukiasemia valtionhallinnon matkapuhelinten salakuunteluun, on Limnéllin mukaan olemassa ja tiedossa.

      Aftenposten-lehden mukaan useita väärennettyjä tukiasemia on pystytetty muun muassa hallituskorttelin ja kansanedustuslaitoksen läheisyyteen Oslossa. Niiden avulla on voinut kuunnella alueella tapahtuvaa puhelinliikennettä, kerätä puhelujen tietoja ja selvittää, keitä alueella liikkuu.

      Tietoturva-asiantuntija Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksesta sanoo, että vastaavia laitteita käyttävät eri maiden poliisit rikostutkinnassa.

      - Näitä käytetään esimerkiksi matkapuhelimien yksilöintiin ja sen selvittämiseen, keitä kyseisellä alueella on, sanoo Viestintävirastosta Antti Kurittu.

      Aftenpostenin mukaan väärät tukiasemat ovat niin kutsuttuja IMSI-sieppaajia. Kurittu ei osaa sanoa, onko vastaavia laitteita käytetty Suomessa.

      - Ei ole tullut sellaisia tapauksia ilmi, että vieraan vallan agentuuri olisi tällaisia käyttänyt. En ole sellaisista tapauksista kuullut, Kurittu sanoo.

      IMSI-sieppaajien toiminta perustuu siihen, että ne antavat ympärillä olevia teleoperaattoreiden teleasemia vahvemman signaalin. Tällöin matkapuhelimat kytkeytyvät niihin ikään kuin sieppaajat olisivat tukiasemia, ja matkapuhelimista voi kerätä tietoja.

      - Siten sieppaajat saavat selville sellaista dataa, jota normaalisti teleoperaattori saa haltuunsa, Kurittu selvittää.

      Mannerin mukaan gsm-verkon salakuuntelu on vanhastaan tunnettu ongelma.

      - Tekstiviestit ja puhelut, jotka menevät gsm-verkossa, saa napattua sillä.

      Salakuuntelulaitteet ovat pienimmillään vain hieman älypuhelinta isompia ja mahtuvat jopa taskuun.

      STT"

    • Suomi - peräsuppomaa

      Suomessa turvallisuusviranomaiset antavat vaarallisten rikollisten, ulkomaisten tiedustelupalveluiden, vakuutusyhtiöiden ja korruptoituneiden ulkomaisten jättiyhtiöiden mielin määrin vakoilla ja salakuunnella Suomen kansalaisia valetukiasemien ym. avulla. Myös mobiili- ja teleoperaattorit ovat hiljaa, vaikka heidän järjestelmänsä ovat täysin kaapattuja ja kompromissattuja.

      Suomessa viranomaiset ovat hiiren hiljaa vakavasta televakoiluongelmasta ja nimimerkkien takaa leimaavat ja haukkuvat verkkokeskusteluissa telesalakuuntelusta ja vainoamisesta valveutuneita kansalaisia.

      Tiedossa on tapaus, että Suomessa voi rikollinen monikansallinen ja kansainvälinen jättiyhtiö vakoilla, pelotella, laittomasti uhkailla ja vainota Suomen kansalaista, jos kansalaisella on esimerkiksi tuotevastuuasiassa poikkeuksellisen iso korvauspyyntö tiedossa. Siinä sitten kansalainen on ihan hukassa, kun kaikki kännykät on laittoman salakuuntelun kohteena, eikä poliisi auta. Poliisi ei auta, vaikka kaikki keskustelut juristin kanssa vuotavat vastapuolella olevan jättiyhtiön palkkaamalle etsivälle, joka on pystyttänyt valetukiaseman uhrin kodin lähistölle. Auttamisen sijaan Suomen viranomaiset vahingoittavat salakuuntelun kohteeksi joutunutta uhria, koska Suomessa ei saa tuoda julki sitä tosiasiaa, että kuinka helppoa on laittomasti salakuunnella kännyköitä.

      Mihin on Suomessa tultu, kun viranomaiset auttamisen sijaan vainoavat ja leimaavat huolestuneita kansalaisia, jotka yrittävät tuoda vakavia epäkohtia esille? Uutisissa esitetään niin pöyhkeetä ja osaavaa, ja ylimielisesti hoetaan: "Ei meillä täällä Suomessa mittää vakoilua, ei mittää ole salakuuntelua, ei ole valetukiasemia, ei ole mittää nähtävää tai kuultavaa", mutta todellisuudessa kaikki asiat on Suomessa päin persettä.

      Viranomaiset eivät kerro, onko Suomessa valetukiasemia (15.12.2014):

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/viranomaiset-eivat-kerro-onko-suomessa-valetukiasemia/4612292

      "Aftenposten uutisoi lauantaina, että Oslon hallintokortteleissa liikkuvia on salakuunneltu valetukiasemien avulla. Viranomaiset eivät kerro, onko vastaavia laitteita havaittu Suomessa.

      Aftenposten selvitti kuukausia jatkuneissa tutkimuksissa, että Oslon hallintokortteleissa oli valetukiasemia, joiden avulla vakoillaan alueella liikkuvien matkapuhelinliikennettä. Aftenposten pystyi toteamaan ongelman, mutta ei tiedä, kuka valetukiasemia ylläpitää.

      Valetukiasema voi olla hyvin yksinkertainen laite, johon kuuluu antenni ja keskusyksikkö. Matkapuhelimen käyttäjä ei välttämättä tiedä mistään sitä, yhdistyykö hänen puhelunsa valetukiaseman vai oikean tukiaseman kautta.

      Valetukiasemat voivat toimia sekä akulla että verkkovirralla, ja niiden havainnointi on hankalaa.

      –Valetukiasemien rakentaminen onnistuu, jos on teknistä asiantuntemusta. Ei se ole mitään ydinreaktorin rakentamista, sanoo tietoturva-asiantuntija Antti Kurittu Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksesta.

      Kuka Suomessa valvoo sitä, löytyykö meiltä tällaisia valetukiasemia?

      –Hyvä kysymys. Teleliikenteen valvominen kuuluu Viestintävirastolle, mutta vastavakoilu taas Suojelupoliisille, Kurittu sanoo.

      Supo ei kommentoi sitä, onko Suomessa havaittu valetukiasemia vai ei.

      –Supo ei omaa työtä suojatakseen kommentoi tätä, ylitarkastaja Tuomas Portaankorva sanoo.

      Myös Kurittu toteaa, ettei olisi kenenkään viranomaistahon intressissä kertoa, onko Suomessa käytetty tai löydetty vakoilutarkoituksessa toimivia valetukiasemia.

      Supo kuitenkin tähdentää, että vastavakoilu eli valtiollisten toimijoiden vakoilun torjuminen kuuluu Supon tehtäviin."

    • kaksoiskäyttöä

      Olen miettinyt voiko noita kännykkätukiasemia käyttää myös ihmisiin kohdistuvien elektronisien häirintäsignaalien välittämiseen. Atlantin takana tuota varten on rakennettu erityinen gwen-tower tukiasema verkosto, jolla välitetään mind-control signaaleja ihmisiin. Usko tai älä, mut näin on.

    • TERROR DANGER

      Supo: Muut valtiot salakuunnelleet matkapuhelimia Suomessa:

      http://yle.fi/uutiset/supo_muut_valtiot_salakuunnelleet_matkapuhelimia_suomessa/7699031

      "Aiemmin on kerrottu, että Ruotsissa ja Norjassa epäillään vakoilua valetukiasemien avulla.

      Myös Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia valetukiasemien avulla.

      – Suomeen ja suomalaisiin kohdistuu jatkuvasti ulkovaltojen tiedustelua. Siinä hyödynnetään lukuisia teknisiä menetelmiä, joita käytetään muun muassa puhelinten ja puhelinliikenteen seuraamiseen. Tietojemme mukaan keinovalikoimaan kuuluvat myös niin sanotut valetukiasemat, suojelupoliisin viestintäjohtaja Jyri Rantala kertoo Yle Uutisille.

      Supo ei kuitenkaan halua kertoa, missä tätä tapahtuu, eikä avata tarkemmin erilaisia teknisiä ratkaisuja. Supo ei myöskään kerro, ketä se epäilee vakoilusta.

      – Siitä valitettavasti en pysty antamaan tarkempia tietoja. Jos me paljastaisimme yksityiskohtaisia tietoja siitä, mitä me tiedämme tahoista, jotka mahdollisesti ovat tiedustelun takana, tai näistä teknisistä menetelmistä, niin samalla paljastaisimme omat tietomme ja menetelmämme vastapuolelle. Se auttaisi vastapuolta pääsemään päämääriinsä. Sitä viimeksi toivomme, Rantala sanoo.

      Hän huomauttaa, että Suomen valtion hallinnossa on paljon tietoa, joka liittyy EU-politiikkaan, puolustuspolitiikkaan, tuleviin vaaleihin, yritysten huipputekniikkaan ja keksintöihin.

      – Suojelupoliisi on kauan painottanut, että matkapuhelimia ei yleensä pitäisi käyttää herkistä tai salaisista aiheista puhumiseen. Se on paras tapa välttää riskejä. Pitää olla tietoinen siitä, että joku muu voi tietämättäsi saada tietoa asioista, jotka jaat matkapuhelimessa."

      Laitonta salakuunteluako? (Elisa / Saunalahti):

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10507053

      SUPO: Suomessa salakuunneltu matkapuhelimia:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13146114

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13146117

      3G:n salaus murrettu - Älä käytä kännykkää:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13126506

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13126485

      VALETUKIASEMAT - Suomen suurin turvallisuusuhka (keskustelua muualla):

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13112223

      DDR-SUOMI: Vainottujen ja kidutettujen maa:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13112658

    • Vakoile EUnionia

      VALETUKIASEMAT - Suomen suurin turvallisuusuhka


      CIA, MI6 ja moSSad......tottakai.

    • TERROR DANGER

      Supo Ylelle: Ulkomaisten valtioiden valetukiasemia myös Suomessa:

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Supo_matkapuhelimet-29703

      Yle: Myös Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia:

      http://www.kymensanomat.fi/Online/2014/12/19/Yle: Myös Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia/2014318389297/4

      Yle: Myös Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia:

      http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/63505-yle-myos-suomessa-on-salakuunneltu-matkapuhelimia

      Yle: Puhelimia on salakuunneltu Suomessakin:

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yle-myos-suomessa-salakuunneltu-puhelimia/4624392

      Supo myöntää Ylelle: Suomessakin salakuunneltu valetukiasemien avulla:

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194948769214/artikkeli/supo myontaa ylelle suomessakin salakuunneltu valetukiasemien avulla.html

      Yle: Myös Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia:

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/714154/Yle Myos Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia

      Yle: Vieraat vallat kuunnelleet puheluita Suomessa:

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1418956273838.html

      Yle: Valtiot salakuunnelleet puhelimia myös Suomessa:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121918941596_uu.shtml

      Yle: Myös Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia:

      http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/12/19/yle-myos-suomessa-on-salakuunneltu-matkapuhelimia

      Supo: Muut valtiot salakuunnelleet matkapuhelimia Suomessa:

      http://yle.fi/uutiset/supo_muut_valtiot_salakuunnelleet_matkapuhelimia_suomessa/7699031

    • Viranomaiset hoitoon

      Lainaus IS:n tuoreesta uutisesta: "Myös eräällä suomenkielisellä sivustolla esitellään IMSI-sieppaajaa ja kerrotaan sen soveltuvan ”naapurin GSM-puheluiden kuunteluun”."

      Uutisoinnista selviää, että pelleviranomaiset ovat Suomessa omalla kierolla tavallaan mahdollistaneet ja laillistaneet suomalaisten vakoilun! Siis kuinka ÄLYVAPAATA porukkaa Suomen viranomaiset ovat!?

      Koska Suomen pelkureita ja sairaudentunnottomia viranomaisia viedään sankoin joukoin pakkohoitoon latautumaan ja vahvalle lääkitykselle (koska työnteko ei suojatyöpaikoissa suju!) tai potkitaan niin lujaa perseelle, että lentävät hyvä veli ja sutki sisko -viroistaan kuin leppäkeihäät?

      Onko Suomen viranomaiset kuohittu jossain NATO-indoktrinaatiokurssilla, kun EI OLE MUNAA ottaa vastuuta mistään?

      Kenen puolella Suomen viranomaiset ovat? EIVÄT AINAKAAN SUOMEN KANSALAISTEN! Salakuuntelun tuomassa vaarassa ovat pitäneet kansalaisia!

      Miksi ei samalla tiputettaisi salaukset pois kaikista mobiiliyhteyksistä? Ei tarvitse USA:n, Britannian ja Venäjän vakoojien tai työpaikkojen hyvä veli ja sutki sisko -kiusaajaporukoiden (savustajat), sosiopaattisten vainoajien, mielipuolisten urkkijanaapurien tai vaarallisten rikollisten pystyttää valetukiasemia, kun kaikki olisi suojaamatonta ja avointa kuin plutokratia-utopia-sci-fi -elokuvassa.

      Samalla voisi kieltää suomalaisilta vaatteiden käytön, kun ei ole yhtään mitään salattavaa. Pompitaan turuilla ja toreilla kaikenmuotoisilla vartaloilla munasillaan ja pimperosillaan kuin luonnonlapset keijukaisten fantasialehdossa.

      Kruunuksi kaiken läpitunkevan valvonnan kunniaksi pystytetään joka kaupunkiin ja kylään korkeisiin torneihin rakennusmateriaalitkin läpäisevä Kaikennäkevä silmä -kamerarypäs, joka saa sitten valvoa ja tallentaa alastomia suomalaisia intiimimmeissäkin puuhissaan.

      Viestintävirastosta ei kerrota totuutta IS:n uutisessa: "[Kirsi] Karlamaan tiedossa ei ole, että Viestintävirastoon olisi tullut häiriöilmoituksia, jotka viittaisivat luvattomaan valetukiasemien käyttöön Suomessa. Karlamaan mukaan ei ole kuitenkaan varmaa tietoa, aiheuttaisiko valetukiaseman käyttö häiriöilmoituksen."

      Tiedän henkilön, joka on tehnyt häiriöilmoituksen Viestintävirastoon, kun rikolliset olivat pystyttäneet valetukiaseman naapurustoon vakavassa rikosasiassa. Rikolliset salakuuntelijat halusivat salakuunnella rikosasian kantajan puheluita, jotka olivat hänen ja juristin sekä poliisiviranomaisten välisiä ERITTÄIN LUOTTAMUKSELLISIA ja SALASSA PIDETTÄVIÄ keskusteluja.

      Onko tässä järkeä? Kuka vain saa tuoda vakoilulaitteita Suomeen:

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1419139696686.html

      OTTEITA IS:n UUTISESTA:

      "Viestintävirasto kertoi perjantaina, että se on aloittanut operaattorien kanssa selvityksen, joka liittyy valetukiasemien mahdolliseen käyttöön Suomessa.

      -Olemme selvittäneet teleoperaattorien kanssa mahdollisuuksia havaita näitä, Viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntija Antti Kurittu sanoo.

      Viestintäviraston mukaan työ on vasta alkuvaiheessa.

      ”Ostaminen on sallittua”

      Valetukiasemina käytettyjä niin sanottuja IMSI-sieppaajia myydään internetissä. Niitä ei ole kiellettyä tilata Suomeen.

      -Yksityinen maahantuonti ei ole millään lailla rajoitettua, ainoastaan kaupallinen tuonti on säädeltyä, Tullin ylitarkastaja Jarkko Keskinen sanoo.

      -Kyllähän niitä noissa verkkokaupoissa on myynnissä. Ostaminen on sallittua, mutta laitetta ei saa vain käyttää, Keskinen kertoo.

      -Tässä voisi olla kehittämisen paikka viranomaisten yhteistyön suhteen, [Viestintäviraston] Karlamaa sanoo.

      [Kirsi] Karlamaan tiedossa ei ole, että Viestintävirastoon olisi tullut häiriöilmoituksia, jotka viittaisivat luvattomaan valetukiasemien käyttöön Suomessa. Karlamaan mukaan ei ole kuitenkaan varmaa tietoa, aiheuttaisiko valetukiaseman käyttö häiriöilmoituksen.

      [Väite ei ole totta. Viestintävirastoon on ilmoitettu valetukiasemista!]

      -Olemme laittaneet nyt asiasta kyselyä teleyrityksille.

      Amerikkalainen kriminologian asiantuntija Robert J. Girod kertoo Advanced Criminal Investigations and Intelligence Operations -kirjassaan, että Kiinassa toimivat sivustot kauppaavat IMSI-sieppaajia 1400-1600 euron hintaan.

      Myös eräällä suomenkielisellä sivustolla esitellään IMSI-sieppaajaa ja kerrotaan sen soveltuvan ”naapurin GSM-puheluiden kuunteluun”.

      Kännyköitä vakoiltu Suomessa?

      Suojelupoliisin viestintäpäällikköä Jyri Rantalaa haastatellut Yleisradio kertoi perjantaina, että muut valtiot ovat salakuunnelleet matkapuhelimia Suomessa ja että keinovalikoimaan kuuluvat myös niin sanotut valetukiasemat.

      Rantala korostaa, että valetukiasemat ovat vain yksi keino lukuisten vakoilukeinojen joukossa ja salakuuntelun mahdollisuus on tiedostettu kauan.

      Rantalan mukaan valtion korkeimpia virkamiehiä ja muita viranomaisia on jo aiemmin ohjeistettu, ettei valtion salaisia tai luottamuksellisia asioita käsiteltäisi puhelimitse. Turvallisinta olisi keskustella kasvotusten."

    • VAINOA ja TERRORIA

      Nyt koko Suomi salakuuntelemaan naapureita, vihamiehiä, kiim... unelmiesi kohdetta, pomoa, rikollisia, poliiseja, lakimiehiä, tuomareita - HEI salakuunnellaan vaikka koko MÄTÄÄ oikeuslaitosta! *sarkasmia*

      Jos mitenkään jotakin porukkaa kiinnostaa, niin ko. aiheesta voisi tehdä YouTubeen parodiasketsivideon. Siitä saisi kunnon naurut!

      Salakuuntele tällä laitteella naapurin GSM-puheluita!! Poliisin käyttämä laite:

      http://www.mitavittua.fi/2014/09/25/salakuuntele-talla-laitteella-naapurin-gsm-puheluita-poliisin-kayttama-laite/

      "Nämä laitteet voidaan sujauttaa esimerkiksi laukkuun ja ne ovat käytettävissä missä tahansa melkein missä on matkapuhelin liikennettä. IMSI catcherit ovat korkean teknologian laitteita joita käyttävät mm poliisit ympärimaailman joilla he nappaavat puhelut ja tekstiviestit huomaamattasi käyttöönsä. Voidaanko näitä käyttää rikolliseen toimintaan? Maailmalla rikollisliigat käyttävät näitä laitteita erinäisiin tarkoituksiinsa. Laitteen saa hankittua helposti googlaamalla hakusanaa IMSI catcher ja hinnat alkaen 399- useisiin tuhansiin riippuen esimerkiksi kuinka pitkä kantosäde siinä on.

      En kerro tässä yksityiskohtia sen enempää mutta kerron lyhyesti kuinka tämä laite toimii.

      Kun haluat kuunnella jotain tiettyä ihmistä niin ajat esim autolla hänen läheisyyteen riippuen tämän laitteen kantamasta. Kantamat vaihtelevat hinnan mukaan mutta halvimmilla pystyy jo kuuntelemaan useiden kymmenien metrien päästä. Ihmisen paikannukseen voidaan käyttää HLR-tekniikkaa joka lähettää hiljaisen ja huomaamattoman tekstiviestin kohdenumeroon joka lähettää sen takaisin lähettäjälle ja saat muutaman metrin tarkkuudella ihmisen sijainnin kännykän mukaan, tämä HLR-tekniikka yhdistetään google mapsiin joka näyttää sitten sen karttamuodossa. Mikäli olet joskus ajatellut ja miettinyt että kuinka ne poliisit aina osaavatkin ne rosvot löytää niin tässä on se vastaus, ole hyvä.

      Tämä laite muodostaa ns vale-verkkotornin joka nappaa gsm-puhelun ennen kuin se menee oikeaan verkkotorniin ja näin ollen mahdollistaa puheluiden ja sms-viestien reaaliaikaisen kuuntelun ja lukemisen.

      Mitä Vittua??!!-toimituksella olisi tästä laitteesta kerrottavaa enemmänkin muttemme halua opettaa tai yllyttää ihmisiä mihinkään mikä ei välttämättä ole korrektia.

      Tämäkin hyödyllinen ja ihmisiltä salattu tieto jaetaan nyt sananvapauden sekä anti-sensuurin nimissä."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe