Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Anttikristus onkin uudelleen asetettu

Kaliffi

On tuleva antikristus. Ataturk lakkautti tuon viran joten kalifin sai kuoliniskun päähänsä ja kun kalifin virka taas ennallistetaan Tulee hänestä: Yliluonnollista ohjelmassa kerrottu anttikristus. Näin kertoi vierailijana ollut
Joel Richardson. Sanoessaan, että islamilaisten mahdi, jota he odottavat on raamatun ennustama antikristus/ peto.

3

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristuksen kuningask

      Onpa uskomatonta potaskaa. Tällaista voi kertoa vain pahasti eksyksissä oleva tai tahallaan eksyttävä vetäen tietenkin koukkuunsa taas jälleen kerran sekaisin olevia ns. uskovia, joilta ei eksytykset tunnu loppuvan sitten millään.

      ISLAMILAINEN KALIFAATTI JA SEN PÄÄ KALIFI PITÄÄKIN ENNALLISTAA SAMOIN KUIN KAIKKI MUUKIN KRISTUKSEN KUNINGASKUNTA, SILLÄ ISLAMILAINEN KALIFAATTI (JUMALAN SANAN JA LAIN MUKAAN JÄRJESTETTYNÄ) KUULUU KRISTUKSEN KUNINGASKUNTAAN JA EDUSTAA AABRAHAMIN JA ISMAELIN JÄLKELÄISIÄ ASUINALUEINEEN!!!

      TÄHÄN KRISTUKSEN KUNINGASKUNTAAN KUULUVAT NIIN KRISTILLISET KUNINGASKUNNAT KUIN ISLAMILAINEN KALIFAATTI EMIRAATTEINEEN!!!
      VALKOISTEN KRISTITTYJEN KUNINGASKUNNAT MUODOSTUVAT TAASEN PÄÄOSIN ISRAELIN OIKEISTA 12 HEIMOSTA JA JAAFETIN JÄLKELÄISISTÄ!
      TOKI OIKEITA ISRAELIN HEIMOJEN JÄLKELÄISIÄ LÖYTYY MYÖS ISLAMILAISEN KALIFAATIN PUOLELTA, ERITOTEN JÄRJESTYKSESTÄ HUOLEHTIVIA LEEVILÄISIÄ!

      Sen sijaan Kemal Ataturkin aikainen ja myöhempi maallinen Turkki on Jumalan Sanan ja lain vastainen eli syntinen yhteiskuntajärjestelmä. Ja kiitos Jumalalle ja Kristukselle siitä päivästä, jolloin tämäkin jumalattomuus on päättynyt.

      Eikä tuo oikea Mahdi, joka edeltää Kristuksen tuloa, ole mikään antikristus vaan Kristuksen palvelija, JOKA NIMENOMAAN TAISTELEE ANTIKRISTUSTA JA PETOA VASTAAN. Asia on siis täsmälleen päinvastoin kuin tämä eksyttäjä kertoo. Eivät kai porttokristityt ole hermostuneita Mahdin tulosta, jonka pitäisi tulla kukistamaan heidät samoin kuin heidän petikaverinsa, valhejuutalaiset?

      http://www.youtube.com/watch?v=fP8MscI41mc&feature=related

      Ettekö huomaa? Peto on jo syntynyt. Tuon vapaamuurarillisen, lusiferistisen, ateistisen, antikristillisen maallisen supervallan ydinalue ulottuu Yhdysvalloista Ison-Britannian kautta Manner-Eurooppaan ja edelleen Venäjälle saakka. Ja kukahan mahtaa olla sen pää, joka on nostamalla nostettu keulaan vuodesta 2008 lähtien?

      "Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin (Manner-Eurooppa) näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun (Venäjän lähialueineen), ja sen kita niinkuin leijonan (Yhdysvallat ja Iso-Britannia) kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. (Ilm.13:2)

      • oleva -->

        Jeesus joka siis tulee ja ennallistaa islamin opin.
        Kiitos vain oikein valaisevasta vastuksenta. Katso kuitenkin tänään uusittavat yliluonnollista ohjelmat TV 7 kanavalta. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9142161
        06.10 Yliluonnollista
        Vieraana Joel Richardson
        14.10 Yliluonnollista
        Vieraana Joel Richardson


      • tytärtä,

        hän ei ole Kristittyjen jumala. 1.Johanneksen kirje: 5:12 sanotaan: "Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää." ja: (1Jo 4:15) Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa. Meillä ei ole sama jumala. Juutalaisten Jumala on myös meidän Jumalamme, mutta meille Jumalan sana Sanoo: (Heb 1:1- 2"Sitten kuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta, on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut" Pelastus ei tule Mooseksen kautta, eikä mitään muutakaan kautta sillä Sana Sanoo: (Apt 4:10-12 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne. Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut'. Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe