AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Liian lyhyt mies

Liian lyhyt mies

110 Vastausta 4 399 Lukukertaa
Miten voi nauramatta katsoa miestä joka on alle 175 cm ja kun se yrittää pönkittää mahtavuuttaan kulkemalla yliryhdikkäästi ja kenties käyttää vielä pituutta lisääviä kenkiä.

Kyllä miehellä täytyy pituutta olla n 190cm, sitten kääntyy jo tyttöjen päät. Lyhyistä ei ole muuhun kun teräslastalla siivomaan kävelykatuja liiskaantuneista purkanjämistä pois.

Paskat

Mitä pitempi pylväs, sitä himmeempi lyhty.

Maasta se

pienikin ponnistaa. Auts, hyökkäys on paras puolustus...
Niinpä. Mies on liian lyhyt jos sitä ei riitä lakkiin asti. Muuten kyse on vain itsetunnon puutteesta.

Ei se ole kompensaatiota jos kulkee pystypäin. Se on vain sitä että tietää olevansa riittävän hyvä itselleen ja myös muille.

Enpä

Tiedän kasapäin seksikkäitä, lyhyitä miehiä. Minusta lyhyissä miehissä on parhaimmillaan jotain erikoista, yksilöllistä ja vetoavaa. Pidän miehistä, jotka eivät lannistu pikkuasioista.

170 cm:
http://www.contactmusic.com/pics/l/richard_hammond_261107/richard_hammond_5059579.jpg

167 cm:
http://www.celebritywonder.com/picture/Chris_Kattan/ChrisKattan_Grant_11369883.jpg

164cm
http://www.canadianactors.info/Michael_J_pointSHOP.jpg

177cm
http://showbiznewsblog.com/wp-content/uploads/2010/05/sean-penn.jpg

Pari

tuli vielä mieleen...

173cm
http://www.rankin.co.uk/portfolios/portraits/250_ROBERT_CARLYLE.jpg

174cm
http://www.thisishowyoudoit.com/blogimages/jack-bauer.jpg

Olishan näitä listata vaikka koko ilta :D
Anthony Kiedis on myöskin kuuma ja pituutta häneltä löytyy 174 cm. Ei ihan lyhyt, mutta ei pitkäkään.
http://www.funkymonks.com.ar/kiedis_white.jpg
Jeeeee, mä oon 174cm :)
Mike Tyson. 178cm.

Palstan nimi on

ihannemies ei epäihannemies. Äl siis suotta anna purkankerääjän häiritä seksuaalisifantasioitas vaan fantasio ennempi siittä pitkästä pappa betalar komistuksesta ja jumaloi hänt.

Se ei

se mies joka yrittää pönkittää mahtavuuttaan vaan sinä siinä miehen vierellä.

Vähän niinkuin tyypit, jotka ottaa dopermanneja ja rottweilereita omaa egoaan ja statustaan kohottamaan, eivät osaa hoitaa tai kouluttaa niitä ja seuraukset tiedetään.

Sama juttu näissä mieshommissa. Ja tämän sanoo nainen, joka on näitä nähnyt.

Minä en ainakaan tarvitse pitkää miestä vierelleni egoani parantamaan, olenhan aivan mahtava näky yksinänikin ;D Siihen on viereen kaiken kokoiset vaan bonusta ;)
Ruma vielä viereen nii näytät missiltä.
Ihana viesti :)

Miksi...

...pitää NOIN rumasti sanoa. Hei halloo, käyttäytymistä voi arvostella, mutta minkä kukaan pituudelleen mahtaa. Minäkin pidän pitkistä miehistä...voi käyttää korkkareita, muttei yhtään kielteistä ajatusta lyhkäsiä miehiä kohtaan. Ketterämpiä sängyssä...kuin yli 190cm:-)

Joo, en

minäkään mollaa lyhykäisempiä, vaikka pitkistä enemmän pidänkin. Mitä ketteryyteen tulee, oma 187-senttinen uros on yllättävän ketterä... ;-) Ja kun painoa on samassa suhteessa eli mies on iso, voi sitä hekumaa... Kyllä sellasen alle kelpaa jäädä ;-)
Antti, eikä Annika? Turhautunut Antti, joka on sentään kuitenkin pitkä!

Yliryhdikkäästi kulkevat pönkittäjät ovat hassuja, vaikka yli 190 senttisinä.

Voit mennä vaikka näytelmäkerhoon opetellaksesi tuota kysymääsi pokanpitoa. Ties vaikka olisi lyhyt mies kurssinvetäjänä.
Onhan se parempi että lyhyempi mies edes yrittää kulkea ryhdikkäämmin kuin hartiat lysyssä pää polvissa. Ei lyhyissä miehissä mitään vikaa ole, mutta itseäni vain harmittaa olla pitkä nainen.
olen todella murtunut tämän totuuden vuoksi. 164,9 ei tule koskaan riittämään muuhun kuin pilkatuksi tulemiseen. mieheyteni on nyt täysin rikottu...alan ryyppäämään.

älä

anna tuollaisten pinnallisten tyyppien lannistaa!
Itse oon 168cm nainen ja mulla on ollut lyhyitä ja paksujakin miehiä, mulle on oikeestaan ihan sama minkä näköinen mies on muuten, mutta silmien pitää olla "sielukkaat", sellaiset eläväiset ja iloiset säihkysilmät pitää olla. Ja sen saa ihan positiivisella asenteella.
Moni on ihmetellyt, miksi minä en ota komeita miehiä kun ulkonäköni puolesta saisin.
Juuri ne kansikuvapojut on yleensä koppavia ja töykeitä suu mutrussa kulkevia ja luottavat vaan siihen, että heidän viimiseen asti sliipattu ulkonäkönsä on tarpeeksi.
Mutta se vaan ei ole, muutakuin tietty samanlaisille tyhjäpäänaisille, antaa heidän vaan olla keskenänsä sitte, mä otan ne suloiset säihkysilmät.
Harmi, ettei kauniisiin ole luottamista, vaikka mukavalta kuulostatkin.
Jos on normaaliälyinen niin varmaan nauramatta voi katsella ihmistä kuin ihmistä.
Sääliksi käy sitä pitkää miestä johon sinä keltaiset tekohampaas tarraat :DDDD

No

190 jo kiva mitta mutta kyllä pääll 180cm on jo aikamoinen kaappi :)
180 on nuorten pituuksien keskiarvo nykyään. Ryhtikeskiarvo taas -7
Ei pituus tee kenestäkään kaappia! Kaapiksi tekevät levät hartiat jotka yli 185cm puuttuu!

Pitkät miehet

Pitkät miehet parhaita!!

Itse olen lyhyt nainen ja kerran yritin seurustella lyhyen miehen kanssa ja tunsin itseni jättiläiseksi miehen vieressä vaikka olen vain 165 cm ja s-kokoa.

Nykyinen mies yli 180 cm. Ihanan turvallinen olo kun saa käpertyä pitkän ja turvallisen miehen kainaloon <3

Ha hah

Entä mihin kelpaavat kaltaiseni rajatapaukset? Kun toi ihminen painuu pari senttiä kasaan päivän aikana, ja mun aamupituus on vähän päälle 176 senttiä (mitattukin on) ja iltapituus vähän päälle 174... Tarkoittaako tää, että aamulla mulle ei naureta, iltapäivällä jo vähän tirskahdellaan, ja illlalla täytyykin sitten piiloutua jonnekin kadunkulmaan purkanjämiä korjaamaan, jotta herkkä itsetuntoni ei joudu kokemaan Annikan hirmuista naurunremakkaa?

Aloittajalta aika kehno provo.
Minä taas arvostan ryhdikkyyttä ihmisessä. On kamalan näköistä, jos nuori terve ihminen kulkee kumarassa tai muuten selkäranka mutkalla, oli sitten pitkä tai lyhyt. Monilla pitkillä ryhti tuppaa painumaan kasaan.

Liian pitkä

Jaa, minulle taas ihan hyvin nuo 173 - 180 cm miehet menevät. Kun taas yli 185cm mennään niin mies on minulle jo liian pitkä. Minulle riittää että mies on minua pitempi mutta ei kuitenkaan niin pitkä että pitää niskojaan taittaa miestä kattoessa....

Annika

Miksi sinä kirjoitat selvästi tarkoituksena loukata ja mollata lyhyitä miehiä? Minusta sinun pitäisi kysyä sitä itseltäsi. Ehkäpä oletkin yli 190 Antti, jolla on huonoja kokemuksia tyttöjen kanssa.

Minä olen lähes parimetrinen mies ja minä olen selvästi jo liian pitkä naisten makuun. Ymmärrän hyvin vastaavasti "liian lyhyen" miehen ongelman. Minä antaisin mielelläni pituudestani 10 cm jollekin sitä tarvitsevalle mielellläni.

Ryhdikkäässä kulkemisessa ei ole mitään väärää tai moitittavaa. Omasta selkärangasta on syytä huolehtia, koska aika tekee tehtävänsä.

Sen kyllä myönnän, että lyhyen miehen on syytä olla varovainen korkokenkien käytön kanssa. Kun korkokengän huomaa, säälikomponentti kasvaa häiritseväksi.
Jep jep. Kyllä vituttaa lukea näitä "pitkät miehet ovat parhaita" -keskusteluja, kun itse ei yli parimetrisenä kelpaa kenellekkään =D.

jösses

mulle kyllä kelpaisit jo et ole liian laiha,,,
Ei kai se nyt ihan näin yksinkertaisesti toimi.

heippa

Noin 12% suomalaisista naisista haluaa 170-175 cm miehen itselleen tilastojen mukaan. Joten Suomessa on paljon naisia jotka haluaa itselleen 170-175 cm miehen ja tämän näkee myös katukuvassa. Tuon tuosta tulee vastaan toinen toistaan kauniimpia naisia joilla on noin 170 cm mies. Yli 195 cm miehet varsinkin vaaleat ovat AINA ilman naista!

snifff

Olen 172 cm pitkä mies ja 80kg ja semi-lihaksikas, olen nähnyt tod monta mua pitempiä miehiä jotka ovat kukkakeppejä ja huonoryhtisiä, mutta nyt musta tuntuu että mustakin on vain purkanrapsuttelijaksi :S

-pidemmät kaatuu korkeammalta :P
tuo ns tilasto on paskapuhetta ! raukka keksinyt päästään tommosta hah

Pituudella ei väliä

Varsinkin pienikokoiset 155-165 cm pitkät naiset harvoin vaativat yli 190 cm miehenköriläitä. Paljon tärkeämpää ainakin minulle on luonne ja komeat, persoonalliset piirteet. Usein lyhyet miehet ovatkin todella persoonallisia ja miellyttäviä silmälle.

Alle 175 cm miehet, minä ainakin katson teidän perään ;)
Tämä kommentti lämmitti lyhyen miehen sydäntä. :) Vaikka mulla hyvä peppu onkin, niin muista ensi kerralla katsoa myös silmiin, niin tiedän lähestyä ;)

nojaa

12 % naisista haluaa 170-175 cm miehen itselleen ja ainoastaan 3% yli 195 cm miehen. Se siitä
Täällä myös pienikokoinen nainen (160/50) ja juttu on vireillä 160cm miehen kanssa. Pituus ei häiritse ollenkaan. Olen aina tuntenut itseni pieneksi, tulen aina tuntemaan, olisi kiva edes miehen kanssa tuntea itsensä "normaaliksi".

Yli 175cm miehiä en edes vilkaise, liian pitkiä ovat. Joten te keskivertoa lyhyemmät miehet; kyllä teillekin löytyy ottajia! :)
Moni mies ihailee pitkiä naisia joten saadaan me naisetkin ihailla ja vaatia mieheltä pituutta ;) ELI KYLLÄ MIEHEN TÄYTYY OLLA PITKÄ!!
Älä huuda, silmiin sattuu!
Kohta sattuu papanaluukkuun..
oleellisempi asia, joka tässä keskustelussa näyttää unohtuneen, on kuitenkin ukon mulkun pituus ja paksuus. muuten pituudella ei ole niin hirvittävää merkitystä, kunhan kontrasti ei ole liian suuri.
oma pituus on 173cm ja tunnustan, ei tuntuis kovin luontevalta olla itseäni lyhyemmän miehen kanssa. Se että onko pituus saman verran, sentin vai 10 senttiä yli omani ei juurikaan merkitse mitään...kunhan miehen pää kestää sen että jos korkkarit laitan niin tipahan lattialle 180 sentistä :)
Minä olen 171cm pitkä nainen ja naimisissa 174cm pitkän miehen kanssa. Minulla on kaksi aikaisempaa seurustelusuhdetta, toinen 165cm pitkän ja toinen 170cm pitkän miehen kanssa.
Ihan rehellisesti voin sanoa, että minun itsetuntoni ei millään tavalla hetkahda siitä jos mies on minua lyhyempi. Kun laitan korkkarit jalkaan niin aika monikin on lyhyempi.
Mun miesvalinnoista voisi kai päätellä, että lyhyet vetää puoleensa enemmän ja se voi pitää paikkansa. Monesti lyhyet miehet ovat tosi hauskoja, seurallisia ja fiksuja, kehittäneet sitä älyllistä puoltaan pitkiä enemmän.
Joten lyhyet miehet älkää lannistuko, maailmassa on paljon naisia jotka on teistä kiinnostuneita.
N. 190cm? Ehkä jos kaikki naiset olisivat jotain 175cm tuo vaatimus miesten pituudesta olis ok.. Itse olen parikymppinen nainen ja pituus n. 156cm.. Enkä usko että kaikkien naisten päät kääntyy noin pitkien miesten vuoksi.. Niskasärkyhän siitä tulis, kun joutuis katsomaan niin paljon ylöspäin.. :D
Ite oon 186 cm, ja en todellakaan halua naista, joka täällä sanoo että ei halua alle 180 cm tyyppejä. Itellä ollu sellanen, joka pilkkas lyhysiä, kun näki. Äkkiä lähti mäkeen se ilkimys. Välillä tuntuu, että haluaisin olla lyhyempi, jotta tietäisin, ettei nainen halua egoaan vaan pönkittää minulla.
Kiva että jätit x) tuollaset paatintappi emännät just siksi hakee nuita hujoppeja koska ovat heikkoja
vielä tyhmempää on jos nainen on 155cm-165cm ja mies 183-195 cm.
About sen mittainen että poskihoidon voi tehdä niin että nainen seisoo!
hö mä oon 157cm ja kaikki mun poikaystävät on ollu yli 180cm miksi naurat :<

Ja "kaikki" tässä lauseessa tarkoittaa siis kolmea, ihan vain siksi mainitsin ettei kenenkään tartte siihen tarkertua.
Toi vaan näyttää niin typerältä. Eikö ne miehet tunteneet itseänsä yhtään pedofiileiksi sinun kanssasi ?
Mielelläni muuten pyyhkisin tämän threadin aloittajalla asfalttia.
Itseasiassa ei tunne, sillä omaan isohkot (joojoo hieman riippuvat ei täysin pystyt koska on isot plaaplaa) rinnat, ja kapean lantion:) Ja korkokengät on keksitty :) Ja näytän aikuiselta, en lapselta:)
Hahah. Alle 175 cm on ihan normaalipitunen mun silmissä :D Miten pitkä sä itse oikeen olet kun vaadit mieheltä tollasta pituutta?
Täällä on myös yks lyhyt nainen, joka tykkää lyhyistä miehistä. Joku taisikin jo tuolla ylempänä mainita, että lyhyillä on enemmän persoonaallisuutta - Ja olen itsekin huomannut että näin on. Lyhyillä ne sentit ei ole ulkopuolella, vaan sisäpuolella :)
Minä tykkään myös lyhyistä miehistä, ei tarvitse kurkotella eikä toisen kumarrella kun suudellaan ja halataan... valitettavasti näyttää siltä ettei niitä lyhyempiä kuin 180 cm ole treffipalstoilla paljon näkynyt, ovat haluttuja ilman treffipalstoja :))
Ainakin minä olen siellä notkunut mutta en koskaan saanut seuraa (mies 164cm)
Ei vaan näytä naiset kiinnostuvan :/
Milläs saat venytettyä, jos mies on luotu lyhyemmäksi, kuin 175 cm. Eihän mies sille voi mitään, ettei ole pituutta kertynyt enempää.

Jokaiselle löytyy kyllä sopiva, eikä sinun tarvitse kantaa huolta lyhyemmistä miehistä :)

Olen vuosien varrella tavannut pidempiäkin miehiä, mutta täytyy sanoa, että olen tykästynyt kyllä tähän lyhyempään ja onhan se sängyssäkin mukavampi, kun naama ei ole miehen navassa...noin niinku käristetysti ;)
171, eikä häiritte paskanvertaa menoa. Mitä ei ole ei tarvita.
Sean Penn taitaa olla juurikin sen 175 cm, eikä 177 cm, joissakin lähteissä 173 cm (yleensä Hollywoodissa näyttelijöille ilmoitetaan jotain pari senttiä lisämittaa kaunistellakseen lukuja). Sean Penn ei kuitenkaan ole juurikaan lyhyempi kuin aloittaja-Annikan ''alle 175cm näyttää naurettavalta'' -skeida, joten Penn ei sinänsä kuuluisi vastausesimerkkeihin.

Toinen julkkis jota jotkut täällä joskus postailevat lyhyisiin ja karismaattisiin miehiin, on Robert Redford, joka on ennemminkin normaalipituinen kuin lyhyt. Redford on juurikin noin 177 cm, eikä hänestä mielestäni kuulu puhua samassa yhteydessä alle 170 senttisten, oikeasti lyhyiden miesten kanssa.

Mutta jokatapauksessa Sean Penn on niin sopusuhtainen ruumiinrakenteellisesti sekä todella karismaattinen, joten itse en ikinä edes ajattele Sean Penniä lyhyeksi mieheksi katsoessani sen leffoja. Sean Pennissä on enemmän miestä ja karismaa kuin monessa suomalaisessa yli 180 cm tavismiehessä (no offence). Itse olen tämmöinen 177 cm suomalainen tavismies ja olisin mieluummin hiukan lyhyempi Sean Penn hänen karismallaan ja itsevarmuudellaan. Niin ja tietty jos olisin Sean Penn, niin olisin hmm... melko rikas :D.
Näin miehenä myös ihailen sean penniä suuresti.Sukupolvensa ehkä lahjakkain näyttelijä.Katsokaapa esim. leffat "Milk","Fair game","Richard nixonin salamurha" tai "Carlitos way".
Mun ihannemies on alle 180cm :p
Mutta kenenkään ihannemies ei ole alle 170cm ja alle 165 senttisille miehille ei ole naisia olemassakaan.
Kaikki miehet eivät valitettavasti kelpaa pariutumiseen.
Mitä sulla on oikeutta sanoa, ettei alle 165 senttisille miehille ole naisia olemassakkaan?
Varmasti on sullekin nainen jolle oot just se unelmien täyttymys. Meissä kaikissa on jotain "vikaa" ja kaikki myös tuntuu ottavan paineita vioistaan. Leuka pystyyn, näillä mennään mitä on saatu. Joku pv joku nainen sanoo sinun olevan juuri täydellinen.
Tää oli vastaus nimimerkille ......
Sitäpaitsi avaus oli provo. Vieläpä vanha.
Niin oli provo ja nähtävästi vieläpä miehen kirjoittama..
Mutta täysin paikkansa pitävä ainakin näin lyhyen miehen kokemuksella.
:( Pakko myöntää, että nyt on huono omatunto omasta valittamisestani lyhyydestäni...olen 157cm nainen, mutta täysin eriasia olla lyhyt nainen kuin mies, nyt sen ymmärrän.. Vaikka suomi24 palstan mukaan meidät molemmat saisi viedä ladon taakse=) :D Meillä lyhyillä ei ole ihmisarvoa. Olemme turhia. Kääpiöitä. Kaikki jotka seurustelevat meidän kanssa ovat PEDOFIILEJÄ!! varoitus kaikilla oksettaville lyhkäisille persjalka naisille, ilmoittakaa poikaystävistänne poliisille!!!! he ovat PEDOFIILEJÄ!!!

huoooooooooooooooohh :D :D
Niin no, pitkä mies saa aina "persjalkaselta" jos haluaa. Lyhyellä naisella ei ole mitään ongelmia lyhyytensä kanssa, paitsi "v*ttu kun ei yllä". Joten älä yhdistä sukupuolia pituusongelmiin, koskaan.
Haista nyt home. Hyvässä ryhdissä kulkemista ei pidä syyllistää. Hyvä ryhti on hyvä asia riippumatta pituudesta.

Kenkien kanssa kannattaa olla varovainen. Jos huomaa, että mies hakee kengillä lisäpituutta, niin se kääntyykin miestä vastaan.

Minä olen pitkä mies ja voin kertoa, että arkielämässä pituudesta on useammin haittaa kuin hyötyä. Se, että naiset katsoisivat vain pitkiä miehiä on pelkkä katteeton legenda.

Pituus ei ratkaise.
Pitkän miehen on helppo sanoa =)
Pituus viehättää naisia, siitä ei pääse mihinkään. Mutta monella pienikokoisella miehellä on upea nainen rinnallaan.

Sisältö on tärkein, se kannattaa pitää mielessä. Itseilmaisun opettelu, rohkea esiintyminen ja hyvät käytöstavat ovat plussaa. Niillä pääsee pitkälle myös työelämässä ja saa hyvän ammatin.

Ryhdikäs, itsevarma mies. Ehdottomasti :)
Joo pituus on miehen tärkein seikka. Naisenkin pitää olla vähintää 180 cm tai hän persejalkainen tupauuno maalta.
Itse en voi sietää alle d- kupin rintoja naisilla, turvaton tunnehan siinä ketunnokkien välissä olisi,
Ei Miestä mitata senteissä vaan ajatuksissa, tunteissa ja teoissa :)
Sydän lyö samanmittaiselle....
Ei ihan noin rumasti tarvitse asiaa ilmaista. Itsekin pidän pidemmistä miehistä, pituutta tulee olla 180+ mikä on erikoista sillä itse olen 159cm. En kuitenkaan nyt ihan noin törkeästi haukkuisi muita pituutensa tähden, sekun on se yksi ainoa asia mille ihminen ei itse voi yhtään mitään.
Miten joku voi ottaa pitkän miehen???
Nehän on loppujen lopuksi aivan kauhean näköisiä
Kömpelöitä ja luikkuja.
Huvittaa ku puhutaan lyhyistä ja pitkistä miehistä entä ne keskimittaiset,180-185cm miestä ei voi sanoa pitkäksi
Pitkä on +185-200cm
Mun poikaystävä on 171cm ja ite oon 152cm, ja kyllä on minuun nähen pitkä mies ja sopivankokoinen. Itse taas en voisi koskaan kuvitella yli 180cm olevaa hongankolistajaa, siinähän pitäisi itse huutaa että yläilmoihin asti ääneni kantautuu.

"Kyllä miehellä täytyy pituutta olla n 190cm, sitten kääntyy jo tyttöjen päät." ->juu, totta on, mies tämän tytön pää kääntyy: täytyy katsoa kuka se raukka on jota on noin jumalattomalla pituudella siunattu. Myötätunto nousee kun sellainen pitkimys yrittää linnanmäen laitteisiin survoutua, itse en tykkää. Mutta hyvä jos joku tykkää, onneksi meitä on niin moneksi. :)

Ja voihan sitä 190cm mieskin kulkea ja pönkittää egoaan, tai vielä pahempaa: olla se kammottava kansikuvapoju, jolla on pää täynnä itseään.

"Lyhyistä ei ole muuhun kun teräslastalla siivomaan kävelykatuja liiskaantuneista purkanjämistä pois." ->toivon, että tää oli vaan tarkotus ärsyttää... Sillon menee huonosti jos olet oikeasti tota mieltä.
"Kyllä miehellä täytyy pituutta olla n 190cm, sitten kääntyy jo tyttöjen päät." ->juu, totta on, mies tämän tytön pää kääntyy: täytyy katsoa kuka se raukka on jota on noin jumalattomalla pituudella siunattu."

No huonosti menee sullakin, jos oikeesti tota mieltä oot.
Kovin naistenmies kenet tunnen on jotain 165 cm pitkä. Kyllä naiset tykkää, vaikka mies olisikin lyhyt. Tärkeämpää ulkonäön kannalta taitaa olla lihakset ja kasvot.
Olen 160-senttinen nelikymppinen nainen. Nykyinen mieheni on 162 cm pitkä, eli jää selkeästi lyhyemmäksi kuin minä, koska käytän aina vähintään 5 cm:n korollisia kenkiä. Ex-avokkini oli 186 cm, sitä edellinen mies 193, sitä ennen oli 170-185-senttisiä muutama tapaus, ja aivan ensimmäinen poikaystäväni oli 160 cm. Eipä ole ollut hirveästi väliä miehen pituudella missään vaiheessa... Nykyisen kanssa käydään tanssimassa ihan perinteisiä lavatansseja, ja viihteellä käydessä minulla on korkeat korkkarit aina jalassa. Mieheni on minua selkeästi lyhyempi, kun tanssaitaan yhdessä. Eipä ole haitannut meistä kumpaakaan!
Muuten tuosta ryhdistä, niin luin kerran artikkelin siitä että jos selkäranka on kaarelle eikä tikkusuora niin se suojaa selkää koska se joustaa. Itse olen harrastanut voimanostoa nuorempana ja voin sanoa että ei ole ollut selkävaivoja koskaan ja minulla on selkä vähän kaarella " huono ryhti" paras veto 260 kg pituus 176 paino 107kg
Napoleon Bonaparte on kuuluisa esimerkki lyhyestä miehestä, joka pelasti kävelykadun purkat julmilta kengänpohjilta.
ah, pitkät miehet! Nykyinen äijäni on 191 tai 192 cm pitkä ja voi sitä tunnetta, kun voi käpertyä kainaloon, olla huoletta reppuselässä/olkapäillä, istua sylissä kun pituuseroa on sen 30cm ja painoeroakin yli 30kg ♥
tuntuu oudolta istua pienen miehen sylissä.
Mun täytyy olla eri mieltä. Mulla on ollut elämäni aikana 4 parisuhdetta, jotka ovat kestäneet 2-6 vuotta. Pisin näistä miehistä oli 172, lyhyin 170.

En ole koskaan ajatellut, että pidän lyhyistä miehistä, mutta jotenkin sellaistan kanssa kemiat ovat parhaiten kolahtaneet, myös seksuaalisesti.;) Pitkienkin kanssa olen treffaillut, mutta ei ole sopivaa sattunut kohdalle.

Itse olen 170, joten siitä ei ole kyse, että haluaisin lyhyen miehen oman pituuteni takia. Ja olen aina käyttänyt korkkareita.:) Yksi miehistä esitti joskus toiveen, että jos en niitä ihajn 10cm piikkejä laittaisi... Muille korkkaritkin ovat aina olleet mieleen.
Samaa mieltä kyllä täytyy nyt olla aloittajan kanssa, ite oon 167 ja mies 180 ja niin iiihanalta tuntuu tämä pituus ero, toisaalta täytyy kyllä todeta että näin miehenä EN
ole kyllä keraillyt purkkaa kadulta..että ehkä se on miehestä kii...
Entäs jos tuo 190 cm on tyhmä kuin saapas? Kivannäköinen, mutta älyllisesti vajaa. Kiinnostuisitko?
iItsellä pituutta 165 cm ja hävettää kulkea kaupungilla, tämä ei nyt ainakaan helpottanut yhtään. perkele.
Aika loukkaavasti sanottu "Miten voi nauramatta katsoa miestä joka on alle 175".
...huoh.
Oletko koskaan ollut kiusattu pituutesi takia, jolle et voi mitään?
Ilmeisesti et. Et muuten sanoisi mitään tuollaista mistä et tiedä mitään.

Olen ollut/olen vieläkin kiusattu pituuteni takia. Peruskoulut ja ammattikoulut yhtä helvettiä, kun sieltä kuulee joka suunnasta haukkuma sanoja pituudestani.
Voin sanoa, että olen heikko, mutta se on vain itsestään teidän kaltaisten paskojen ihmisten takia, jotka sanovat tuollaisia ihmisille jotka ei voi asialle mitään.

Olen 146cm MIES ja en todellakaan ylpeä siitä! Ikää on 18, kohta 19, ja enpä tästä kasva sen koomin enään. Pituus ennuste oli 155cm ja alle jäin, vituttaako? vituttaa.

Te naiset jotka haukutte lyhyitä miehiä ja olette töykeitä, niin voitte mennä itteenne!
Miettikää miltä teistä tuntuis, kun teitä haukutaa asioista mille ette voi mittää.
Onko teistä oikeuden muikaista kuulla mieheltä, että teillä on erinkokoiset tissit, toinen mandariinin kokonen ja toinen herneen ja nännit sojottaa eri suuntaan?
Ja kuinka sille ei voi olla nauramatta, niin naurettavan näköiset tissit.

Joo, että sitä vaa kaikki jotka ootte 150cm ja enemmä nii, vitus mittää lyhyit oo.
Suomessa on sellanen paskanlaine tapa mollata kaikkia itsemurhan partaalle.
Totta joka sana ! Useimmilla lyhyillä miehillä ei edes olisi mitään itsetunto ongelmia jos naiset lopettaisivat paskan jauhamisen ja suhtautuisivat kaiken mittaisiin miehiin samalla tavalla.
Asiaa. Ei kovi mies välitä naisen pituudesta olivat he pitkiä tai lyhyit.
onhan tuo 146 cm aika lyhyt pituus, mutta miten mulkun osalta? varsinkin jos se on riittävä tai keskivertoa isompi, ei kohtalosi välttämättä ole tuhoontuomittu.
Ei ihan aika lyhyt vaan 146 cm on lyhyt pituus. Sen ny sentää minäkin tiedän.
No keskiverron mittainen mulkku sentää on, mutta kettää naista kiinnosta edes ajatella olla minun mittaisen miehen kanssa.

Enkä usko olevani kovinkaa väärässä.
Maahanmuuttajissahan on paljon pieniä miehiä mutta ovat ulkonäöltään sekä kasvoiltaan törkeän hyvännäköisiä.
No tummaihoiset miehethän ovat aina suomalaisten naisten suosiossa koosta riippumatta toisin kuin valkoihoiset miehet.
Esim Tukholman/Ruotsin lähiöissä asuu paljon pienikokoisia maahanmuuttaja miehiä. Ovat ulkonäöltään sekä kasvoiltaan törkeän hyvännäköisiä. Kauniita ja todella komeita sekä kauniskasvoisia miehiä.
Niin ne päät kääntyy poispäin eli niihin lyhyempiin :D
Pituutta noin 183 cm, tuskin ollut kyllä syynä yhtään mihenkään elämässäni. Oleellisempaa olisi itselläni ehkä se että haluaisin olla naista pidempi jos minulla sellainen olisi. En muuten mutta siksi että hän voisi kokea minut turvakseen jos hän sellaista haluaisi. = ) Ainakin voisin kuvitella että itseään heikomman oloiseen ja pienenpään olisi jotenkin hankala turvautua...
Kuka sinä olet sanomaan, että lyhyt mies voisi näyttää heikolta vaikka olisikin sinua kymmenen ellei kaksikymmentä senttiä lyhyempi?
Ihan hyvinhä se voi olla sinua vahvempi ja lihaksikkaampi kuin sinä.

Pituus ei tee miestä.

Mutta ei siinä mitään, ymmärrän pointtisi.
Oliko jonkun nyt ihan pakko vetää herne pikku nenäänsä tuostakin ja miinustaa?
Ok, ehkä tuo heikko sitten osui johonkin kuten se kalikka siihen koiraa aikoinaan.

Lienee huonosti muotoiltu viestisi, koska minä todellakin olen joku sanomaan että minua 10 tai 20 senttiä lyhyempi voisi näyttää helposti heikolta. = ) Pituus jossain määrin tekee miehen. Yleisesti ottaen näyttää huvittavalta sellaiset 160 cm lihaskimput, varsinkin kun voidaan olettaa että hän on hankkinut lihasta kompensoidakseen lyhyyttään. Lisäksi tuossa on taas vähän vääristelyä ja ylimiettimistä.

Pointti kuitenkin siis tuli selväksi.
No mutta eihä siitä ole haittaa jos lyhyt jäbä haluaa olla lihaksikas ja näyttää hyvältä.
Eipäs naureta niille. ( ainakaa päin naamaa )

Ja voihan sitä sanoa että pituus tekee miehen, mutta omasta mielest mieheks tekee sen miten sen pituutensa kantaa.
Kaikki yli 172 cm tai yli 65kg naiset on auttamatta vitunmoisia asfaltin raiskaamia sotanorsuja jotka sais kuolla sukupuuttoon.
Kyllähän se aina niin menee, että ei naisille kelpaa lyhyt mies. MUTTA heti kun lyhyt 150cm mies paljastuukin vaikka mm, julkkikseksi, rikkaaksi, NIIN auta armias ku pitkät botoxi -huuliset on kiehnäämässä..

Esim nämä nuorisotähdet kuten Robin. EI kukaan tyttö hehkuttas ja vannois tekevänsä lapsia hänen kanssaa ellei se ois julkisuudenhenkilö...
Ilman julkisuutta Robin ois yksinäinen erakko ilman naista, mutta het ku julkisuutta saa nii yhtäkkiä ne naiset vasta kiinnostuuki.

Pitääkö munki omakustantaa joku rallattelu -cd että sais vähä naista? Ku muuten en saa. ;D
I am no longer certain the place you're getting http://creation-vetement-justina.com/ http://esrardergisi.com/ your information, but great topic. I must spend some time finding http://mobile-home-park.com/ out much more or http://iraniabrasives.com/ figuring out more. Thanks for excellent info I was searching for this info for my http://recreational-vehicle-insurance.net/ mission.
Olen 191cm enkä ole laiha. Paino noin 93. Eipä oo naiset vilkaisseetkaan minuun päin eikä yksikään ole syttynyt jota olen yrittänyt iskeä. Että näin :)
Sanoisinko aloittajalle että vedä ittes hirteen!
Onneksi olen 176 cm, huh olen siis MIES.
Olen tosi noteeranut, että joillakin jopa yli 190 centtisillä on hartialeveys kuin pikkutytöillä, jopa kapeampi kuin sillä piskuisella tyttöfrendillä.
Pistää miettimään, että kasvun ja teston määrä ei siis jakaanu populaatiossa
aivan fiftysixty. Vertikaalia löytyy, mutta missä on V ?
Turpa kiinni!
Mitä pienempi mies, sitä suurempi kalu.
ei ole pituudesta kiinni
 /   /  / Liian lyhyt mies

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
35 v. Pirkanmaa
34 v. P-Pohjanmaa
25 v. Pohjanmaa
49 v. Pirkanmaa
50 v. K-Suomi
47 v. E-Savo

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta