Rene Wallin uni Venäjän hyökkäyksestä Suomeen

Rene Wallin uni 26.6.2012

Näin 26.6.2012 erikoisen unen. Unessa olin koneeni ääressä tässä kirjoituspöytäni ääressä katsomassa netistä teidän (Jouko Piho) sivujanne. Teidän sivuillanne oli ensimmäisenä kuvan kartta. Huudahdin kaverille vieressä että: "Katso! Suomeen on hyökätty viime yönä!"

Kartalla näkyi joukkojen eteneminen ja valloittamat alueet kuin reaaliajassa ruskealla värillä täytettyinä. Olit laittanut kartan sivuillesi kaikkien nähtäväksi. Tietokoneeni kello oli tällöin 15:37 ja alla oli teksti: "Hyökkäys alkanut kello 3. Venäläiset edenneet yhdeksässä tunnissa kaksi kolmasosaa Pohjois-Suomen halki." Joukkojen päät olivat terävät ja suunta oli selkeästi kohti Ruotsin rajaa ja Lapin katkaisua.

Aamulla kun heräsin etsin netistä näkemääni sivua ja aloitin katsomalla, josko olisin nähnyt sen sinun sivuillasi. Uni oli siis niin todenmukainen. Sitten googlasin karttoja ja yllätyksekseni ja kauhukseni löysin juuri saman kartan kuin mitä unessa näytettiin. Olen lisännyt karttaan niin tarkasti kuin rukouksessa Herra on antanut minun nähdä joukkojen paikat. Kartassa oli myös näkyviä ruskeita laikkuja. Niiden tarkkaa määrää en muista, mutta niitä oli hieman enemmän kuvastaen pieniä kommandoyksikköjä. Nyt karttaan merkityt ja näkyvät ovat isompia laskuvarjosotilaiden pudotusjoukkoja.

P.S. On kovin huolestuttavaa, että viime aikoina on tullut kovin runsas määrä itänaapuriin liittyviä unia. Keuruulla helluntaikonferenssissa voimakkaan parannuksen tehneet uskovat sanoivat viime viikonloppuna, että Venäjä tulee syksyllä.

Itse olen miettinyt että kun karhu kerran on kaatanut kolmesti rajatolpan III 23/6 niin sehän tarkoittaisi 2013 juhannusta. Silloin ei ainakaan Suomen puolustustahto ole korkeimmillaan. Nopea miehitys keskikesällä
antaisi mahdollisuuden uudelleen korjata rikki pommitettu sähkönsiirtoverkko ennen talvea. Näin venäläiset saisivat yhteiskunnan käyntiin ajoissa ilman tarpeetonta haittaa ja kärsimystä valloittamillaan alueilla.

Tähän päälle enää poliitikkojen oikeudenkäynnit rikoksista kansaa vastaan ja moni suomalainen ei pitäisi hallitusvallan siirtoa Moskovaan Brysselin rosvojen sijaan kovin huonona vaihtoehtona. Varsinkin jos laskisivat Suomen kaasun ja polttoaineiden hinnat oman maansa hintatasolle mikä onkin loogista, että tapahtuisi miehitetyillä alueilla kun valtiovalta kerran on vaihtunut. Näin liittyminen Euroopan Unionista Venäjän ja Aasian maiden unioniin ei olisi niin kovin kivuliasta.

- - - - - - -

Kartta nähtävissä sivuillani http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu40.htm .

61

1565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ingenjör_81

      Linkki rikki, tässä toimivampi: http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/

      Itselläni ollut sellainen sisäinen tuntemus siitä lähtien kun alku vuonna (2012) tulin uskoon, että muu Suomi seuraa minua perästä. Aivan kuten joku olisi sen minulle sanonut. Eli iso herätys olisi näin ollen tulossa joskus heinäkuussa. Se mikä saisi tämän herätyksen aikaan, olisi tietenkin jos tämä Venäjä profetia toteuisi. No kohtapa se selviää...

      • 132refd

        Se on selvää jo nyt ettei mitään herätyksiä tule. Ei vaikka Venäjä hyökkäisikin, mitä sitäkään ei tapahdu.

        Heittäkää aikuiset ihmiset jo höpöttämästä.


    • Kirjoitin näköjään vahingossa linkin väärin.

      Koska tuo Ingenjör_81:n laittama linkki johtaa aloitussivulle, jossa aineisto on näkyvissä vain päivän tai pari, niin laitan tähän vielä sen sivun linkin, jossa uni säilyy jatkuvasti. Se on http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/40.htm .

    • KTS (Ei kirj.)

      Ai niin ja sitten on vielä nää ryssänpelkoiset. Niillekin pitää laittaa rauhoittavaa musiikkia ettei nää taas painajaisia:

      http://www.youtube.com/watch?v=YAw2DBwtALQ

      Rintamaradion toimittajana sota-aikana toiminut Tapsa Rautavaara iski muuten tämän Pallen tekemän levyn säpäleiksi lattialle. Pointsit siitä Tapsalle, rehdille suomalaiselle.

      Sama pitäisi tehdä nykyään eräiden hörhöjen palvelinkovalevyille...

      • Vastakovalevy

        Kun julistat täällä vapaasa maassa avoimesti halveksien ryssänpelkoisia. Niin miten kuvittelet itse säästyväsi sellaiselta ryssänkätyripelkoisuudelta? Luuletko ettei metsä vastaa kun sinne huudetaan? Olet muuten metsän keskellä.


      • KTS (Ei kirj.)
        Vastakovalevy kirjoitti:

        Kun julistat täällä vapaasa maassa avoimesti halveksien ryssänpelkoisia. Niin miten kuvittelet itse säästyväsi sellaiselta ryssänkätyripelkoisuudelta? Luuletko ettei metsä vastaa kun sinne huudetaan? Olet muuten metsän keskellä.

        Sano vaan aika ja paikka!


    • Uskovainen Uskis

      Tuota samaa profetiaahan on toitotettu jo aikoja. Vahvistettu usean todistajan sanalla. Saas nährä mitä tulevan pitää!

      • -s-

        Se, että pieni ihmisryhmä HALUAA uskoa mitä tämän pienen ihmisryhmän vielä pienempi vähemmistöosa näkee unissaan ei ole todiste mistään muusta kuin siitä ettei ole olemassa niin typerää huuhaata etteikö se joihinkin uppoaisi.


      • saas nähärä

        Niinpä, pieniä ja suuria ja vuosittain muuttuvia ihmisryhmiä haluaa uskoa epävarmojen - kaikki mahdollista-olevien aikojen olevan käsillä. Ei vain, eikä ehkä ollenkaan kenenkään unien perusteella, vaan mediassa jokapäivä esillä olevien faktojen.

        Itsekin olen historiamme mielenkiintoisimmat muuttumisvaiheet elänyt sodan jälkeen ja oleellisesti niissä vaiheissa mukana olleena on valppaus tullut iänikuiseen syy-seuraussuhteen seuraamiseen. Tiedän, että matematiikan turvinkin voi paljonkin tuon perusteella tulevaisuutta ennustella, mutta ihmeellistä on ollut lähipiirissä todeta, miten jotkut näkevät selkeästi esim. lähipäivien suuria katastrofeja unissaan. Vaikkapa, että valtava rakennus palaa maamme kaupungissa, joka on tuttu ainoastaan kartalta.

        Suomessa ei ollut tietoakaan EU:n jäsenyydestään, eikä näinollen mistään talousongelmista sen kanssa ja Neuvostoliitto oli Neuvostoliitto, kun V Klimenko toi kuuluisan profetiansa 80-luvun alussa esille. Ruotsille ja Norjalle siinä kävi vähän kalpaten Itänaapuri kansan kassa ja Suomen piti päästä kuin koira veräjästä.

        Nyt 30 v myöhemmin olemme huomattavasti muuttuneessa Suomessa ja erityisesti, mitä tulee kansamme luottamukseen Jumalaan. Pelkästään tuon luottamuksen menetyksen ja kaiken tilalle päästettävän henkisen saastan seuraukset tekevät tulevaisuuden peloittavaksi ilman mitään profetioitakin. Mutta, samalla tämä kaikki on koko ajan juuri profetioiden täyttymistä.


    • Ei tarvi nährä.

      Heh..,se Venäjän joka syksy tapahtumatta jäänyt hyökkäys Suomeen on nyt siis
      päätetty siirtää juhannuksen tienoille?

      No,vaihtelua se on sekin ja itsestään selvää on se,ettei se Venäjän hyökkäys Suomeen tule tapahtumaan edes juhannuksen tienoilla.

      Sitä paitsi aina luotettavan Pelastussanoman sivuilta löytyy samanlainen skenario
      Venäjän juhanuksena 2012 Suomeen tapahtuvasta hyökkäyksestä,ja samoin perustein kuin aloittajallakin.

      Paitsi että aloittaja tuo esille juhannuksen 2013,ja varmaan siitä syytä,ettei
      Pelastussanoman skenaario juhannuksena 2012 tapahtuvasta Venäjän
      hyökkäyksestä Suomeen tapahtunutkaan.

      Näin niitä profetioita plagioidaan ja sitten aletaan näkemään kopioituja näkyjä.

    • KTS (Ei kirj.)

      Ja kun ei ryssä hyökkääkään, niin aletaan uihkailemaan meitä järkeviä kansalaisia kuten tuossa ylempänä.

      ON TÄÄ USKOMATONTA VIPPULASAKKIA TÄÄ!

    • uutta putkeen

      Rene Wallin kannattaisi ehkä vilkuilla ennen nukkamaanmenoa Niilo Paasivirran sivustoa, mistä saisi mitä maukkainta ainehistoa seuraaviin profeetallisiin uniinsa.

    • Piho katselin netistä keuruun kokouksia, oli niin hengettömiä. Mutta eipä ihme ,
      kun Pojasta Jeesuksesta on siellä tehty Jumala, vaikka hän on Jumalan Poika.

      Samanlaisia hengettömiä on Profetiasi, kuin sinä joka valhetta kirjoitat, että
      keuruulla oli, keuruulla ei uskovia ollut, vain harhaan johdettuja ihmisiä, joita
      aivopestään uskomaan, sitä että Poika Jeesu on Jumala.

      Lopetta piho, valheen kirjoittelu.
      Anna elämäsi hallinta Pojalle Jeesukselle Kristukselle, niin ehkä sinulle sitten annetaan, PROFETIOITA, Pyhässä Hengessä, AAMEN!

      • Shalom,

        Raamattuun perustuvaa tekstiä ja saarnaa linkeissä:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolminaisuusoppi#Kolminaisuus_Raamatussa
        http://www.saarna.net/saarna.php?id=2206


      • Töihinrauhanpuolesta
        Shalom, kirjoitti:

        Raamattuun perustuvaa tekstiä ja saarnaa linkeissä:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolminaisuusoppi#Kolminaisuus_Raamatussa
        http://www.saarna.net/saarna.php?id=2206

        Ehkä olisi parasta että nämäkin ihmiset jotka täällä maalaa piruja seinille ,tekisivät todellista rauhantyötä kansojen kesken ja aloitus vaikka Venäjältä.Siinä on puurtamista ja maita kyllä piisaa,Ahtisaari on hyvä esikuva siitä työstä,kaikista siihen ei varmaan ole mutta pienikin apu auttaa.Diplomatia on pelastanut monelta sodalta vaikka niitä koko ajan on liikaa.Tällaisella asenteella kun tämäkin sivu on ,tavallaan vaan lietsotaan eripuraa,ei ainakaan edistetä rauhanaatetta.


    • pax pox

      Hyvät rahat on Ahtisaari käärinytkin "rauhantöistään".

    • Jumalan armosta

      Shalom tarkoittaa linkeillään iankaikkista rauhaa joka on saatavilla vain tunnustamalla syntinsä ja uskomalla ne sovitetuiksi Jeesuksessa ja tunnustamalla hänet elämänsä Herraksi ja Jumalaksi, ettei hukkuisi iankaikkiseen vaivaan.

      • "jumalan armosta", onko nämä jakeet valetta ja pitäisikö ne poistaa raamatusta HÄ;
        32. Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.
        33. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.

        Sinä kiellät Pojan Jeesuksen kirjoituksillasi, tee parannus!


    • Ruplia.....

      Se merkkipäinen Gorbakin muuten sai aikoinaan Nobelin rauhanpalkinnon,eli tilille
      taaloja (tai ruplia) tallallaaa..

    • Jansu 76

      Eiköhän tämä tästä.
      Esirukoilijat ovat varmaan jo asemissa, kyllä me selvitään.

    • Inhottava realisti

      Vitsinäkin nämä LOPUTTOMAT Venäjä-skenaariot tympäisevät. Kuvitelmat suuresta herätyksestä Venäjän miehitykseen liittyen ovat jo melkeinpä sairaalloisia. Miehitystäkö tässä kaivataan, että saadaan kansa uskoon?

      Suomen kokoisen valtion miehittäminen pysyvämmin ei kuulkaas ole mikään helppo juttu. Jos edes teoriatasolla asiaa pitemmälle pohtii, ymmärtänee sen, ettei Venäjä aivan ensi hädässä rauhallisimman naapurinsa kimppuun käy. Se ei hyödy mitään. Taustalla pitäisi olla suuri uhka Suomen taholta. Sitä ei ole.

      Jos taas Euroopassa suurempi konflikti käynnissä on, miehityksillä ei asiaa ratkota. Suomen strateginen merkitys on olennaisesti pienempi kuin 40-luvulla. Ohjusten ja täsmäiskujen aikana tilanne on erilainen kuin Toisen Maailmansodan aikoihin. Suomella ei ole sellaisia rikkauksiakaan hallussaan, jotka olisivat pikaisesti hyödynnettävissä tai välttämättömiä Venäjälle. Venäjä itse on luonnonvaroiltaan paljon rikkaampi.

      • Tuom.

        Tämä em. näkemyksesi vastaa kyllä ihmeenkaupalla saamaani profetiaa. Jos se nyt yleensä sellainen onkaan. Realisti sen kait "koetteli". Kun ei muitakaan koettelijoita ole ilmaantunut. Tässä suhteessa olen realistin kanssa samaa mieltä.
        Mistäs minä sen tiedän, mutta kätöset olen nöyrästi laittanut ristiin ja rukoillut Isää Jumalaa tässäkin asiassa. Vastaus on ihan melkein täysin yhteneväinen Realistin kanssa.

        Mutta syyt ja motiivit taasen ovat toiset. Omassa näkökannassani Venäjän intressit, voimavarat suuntaavat etelään, Israeliin. Vaikkei aina ihan tietoisestikaan, mutta kohtalonomaisesti. Sillä Venäjälle laitetaan KOUKUT leukaperiin. Ja ne vetävät maailmanpolitiikan keskipisteeseen, Lähi-Itään! Ja tässä on syy.


    • gyhjk

      Niinhän se on vaan kun ne Venäläisetkin ovat ahneita ja vallanhaluisia, uhmassaan voivat näyttää että he hallitsevat ja saavat minkä haluavat vaikkeivät tarvitsisikaan.

      • Inhottava realisti

        Suurvallat ovat mitä ovat ja toimivat omien etujensa mukaisesti. Pienemmät ottavat mitä saavat.

        Elämme kuitenkin toisenlaisessa maailmassa kuin ennen Toista Maailmansotaa. Aseistus on kehittynyt huimasti ja esim. ajatus laajamittaisesta rintamasodasta edellisen tyyliin on epäuskottava ja käytännössä mahdoton.

        Suomi on osa EU:ta, halusimme tai emme. On vaikeaa kuvitella tilannetta, jossa Venäjä tuosta vain miehittäisi Suomen, koska niin "haluaa". Muu maailma reagoisi varmasti ja uhat olisivat Venäjänkin kannalta suuremmat kuin hyödyt. Venäjäkin on lukuisin eri tavoin integroitunut länsimaihin erityisesti kaupan kautta. Ongelmia tulisi muutenkiin kuin sotilaalliselta kannalta.

        Mikäli taas Eurooppa ajautuisi sotilaalliseen konfliktiin, siitä syrjässä pysyminen ei oilisi helppoa. Ydinasella käytävä laaja sota ei jättäisi jäljelle mitään.

        Se, että miehitys tekisi suomalaista taas uskovaisia, on ideana groteski. Ehkä jonkinlainen sairas ajattelumalli voi tuon tyyppisiäkin ajatuksia päähän tuoda, mutta mitään tervettä niissä ei ole. Mikäli uskonnollisuus tekee ihmisen maailmankuvan niin kieroutuneeksi, että pelottelu miehityksellä on tarpeen, jossakin on vika.

        Juuri tämän tyyppistä uskovaisuutta en kykene tajuamaan. Asiat ovat liian hyvin, joten tarvittaisiin ongelmia, että ihmiset taas löytäisivät Jumalan? Sairasta, valitan. Kukaan terve ihminen ei toivo muille pahaa ja murhetta, mutta jotkut kristityt fundamentalistit näköjään todellakin niin tekevät. Sanon "jotkut", koska en jaksa uskoa, että tästä maasta monta sellaista epeliä löytyy.


    • Atte Ateisti

      Maahanlaskujoukkojen osalta kartassa voisi olla ideaa. Sen sijaan päähyökkäyskiilat noilla paikoin eivät tulisi toimimaan, Lappi on yhtä upottavaa rämettä. Käytettävä tiestö ei pystyisi maahyökkäystä kantamaan, pelkästään ilmahyökkäyksen saavutukset taas jäisivät alueiden haltuunoton kannalta vähäisiksi.

      Samoin jos sellainen maahyökkäyskiila viimein saataisiin mobiloisoitua, ei sen kohteena tarvitsisi olla jokin kuppainen silta Tornionjoen ylitse. Niin edettiin ehkä Suomen sodassa 1808-1809, mutta ei tänä päivänä. Kyllä Lapin soiden ylittämiseen kyennyt pioneerijoukko pykäisi sillankin yhden joen ylitse mihin vain.

    • antthemi
    • pena83872

      mä oon nähny sellasen unen että ruotsi ja viro hyökkää suomeen isolla armeijalla ja he hävittävät koko suomen!!!!!!

      ei hyväne aika noita unihöpötyksiä. tietyille sairaille hörhöille pitäs antaa unilääkettä niin ei ainakaa sekoilis. tota venäjä hyökkäystä on jauhettu jo yli 60-vuotta mutta eipäs oo viellä tulluna.

      ja vaikka tuliski niin ei me mitään mahrettas niile sillä onhan se sentään suurvalta

    • Kommentoiva

      Mielenkiintoista huomata miten ei-uskovat skeptikot ajautuvat näille sivuille profetioita arvostelemaan. Yliluonnollisuus ja profetiat siis kuitenkin kiinnostavat....

      Jos minä en ole kiinnostunut jostakin aiheesta, niin en todellakaan mene tutkimaan sen aiheen keskustelupalstojakaan....

      Todetkaamme siis, että kansa on kiinnostunut profetioista uskois se niihin tai ei

      • Johtuu siitä että tahaton huumori on usein parasta huumoria. Siis se että "ei-uskovat skeptikot ajautuvat näille sivuille". Eivät muuten ajaudu. Minä tulen tänne aivan tarkoituksella etsimään uusia naurun aiheita.


      • Voijummijammi!
        kekek-kekek kirjoitti:

        Johtuu siitä että tahaton huumori on usein parasta huumoria. Siis se että "ei-uskovat skeptikot ajautuvat näille sivuille". Eivät muuten ajaudu. Minä tulen tänne aivan tarkoituksella etsimään uusia naurun aiheita.

        Juuri näin.


    • Arviota

      4.7.2012

      Reservin majuri Raimo Hynysen sotilaallinen arvio Rene Wallin tarkennetusta sanomasta

      Luin Rene Wallin ihmettelyä (Profetioita 3 -osiossa), kun olin tehnyt arvion venäläisten
      mahdollisesta hyökkäyksestä Suomen Lapin läpi länteen lähelle Ruotsin
      rajaa. Jos Renen esittämät uudet tiedot pitävät paikkaansa, että hän on
      nähnyt unessa ilmatorjuntapatteristot, S-400 ohjukset (on C-400), Tor-M1
      it-vaunun, maahanlaskujoukkojen tulon klo 3, maahanlaskujoukkojen määrän
      kullakin alueella 100-200, hyökkäyskiilojen joukkojen määrät ja vielä
      kommandojoukot, niin ilman sotilaallista osaamista asia on suoranainen
      ihme. Nämä kaikki asiat sopivat sotilaallisesti ajatellen erittäin hyvin
      mahdolliseen hyökkäykseen. Alla on muutamia perusteluja.

      1. Ilmatorjuntapatteristot 6 kpl

      Kyseessä on todella suuri voima. Jos tämä joukko on laskettu pohjoisen
      kiilan hyökkäysvoimaan niin sinne ei jää enää paljoa. Olettaisin että nämä
      it-joukot ovat varsinaisen hyökkäävän voiman lisäksi. Kyseessä on ainakin
      kahden ilmatorjuntarykmentin tai 1-2 uuden ilmatorjuntaprikaatin voima.
      Yhdessä S-400 it-rykmentissä on 2-3 patteristoa. En löytänyt netistä uuden
      ilmatorjuntaprikaatin kokoonpanoa. Tärkeää on, että venäläiset varustavat
      myös lännen suunnalla ilmatorjuntapatteristoja uusilla S-400 ohjuksilla. En
      tiennyt tätä ennen kuin googlasin netistä. Alla yksi linkki tästä.
      http://en.rian.ru/mlitary_news/20120214/171302617.html

      Tor-M1 ilmatorjuntavaunun näkeminen unessa on myös erikoista.

      Koska venäläisten mahdollisen hyökkäyksen tavoite on turvata Kuolan
      tukikohdat, niin ilmatorjuntavoiman siirtäminen lännen suuntaan olisi aivan
      oleellista. Siksi olisi hyvin ymmärrettävää, että venäläiset siirtäisivät
      myös uusia ja tehokkaita S-400 it-ohjuksia länteen. Ao. linkissä on lyhyt
      kuvaus niistä suomeksi.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/S-400

      2. Maahanlaskujoukot aikaisin aamuyöstä

      Maahanlaskujoukkojen tulo ennen muuta hyökkäystä on normaali toimenpide.
      Jos aika on toukokuu - elokuu niin silloin maahanlaskujoukkojen tulo klo 03
      sopii todella hyvin aikatauluun. Maahanlaskujoukkojen määrä 100 - 200
      paikassaan tarkoittaa yhtä tai kahta komppaniaa. Tämä on todenmukaista sen
      kanssa, että maahanlasku tehdään vähintään yhden komppanian voimin.
      Kaiken kaikkiaan maahanlaskuissa on ollut ainakin yhden maahanlaskurykmentin
      tai prikaatin voimat. Suomea lähinnä oleva venäläinen maahanlaskujoukko on
      sijoitettu rauhan aikana Pihkovaan (76. Maahanlaskudivisioona).

      JATKUU...

      • Että Silleen!!!

        ...JATKUU

        3. Hyökkäyskiilojen joukkojen määrä

        Hyökkäävien joukkojen määrät täsmäävät hyvin sen kanssa mitä hyökkäävät
        joukot olisivat.

        Pohjoisessa hyökkää yksi mekanisoitu prikaati. Sen vahvuus voi olla välillä
        3500 - 5500 riippuen kokoonpanosta ja prikaatin vahvennuksista. Tämän
        lisäksi pohjoisessa olisivat ilmatorjuntajoukot.

        Keskimmäinen hyökkäyskiila on päähyökkäys. Siellä on joko kaksi
        mekanisoitua prikaatia tai yksi mekanisoitu- ja yksi panssariprikaati.
        On loogista, että keskellä hyökkäävällä joukolla on suurin voima.
        Sivustoilla hyökkäävät joukot suojaavat samalla päähyökkäystä. Hyökkäyksen
        painopisteen suuntautuminen Pellon alueelle on ymmärrettävissä jos
        hyökkäystä jatkettaisiin Ruotsin puolelle. Etelässä Haaparannan alueella
        Ruotsilla olisi vahvin puolustus vaikkakin Ruotsi on suurelta osin ajanut
        alas puolustuksensa. Ruotsilla on tukikohta Bodenissa ja sieltä voitaneen
        nopeasti siirtää ainakin pieni joukko Haaparannan alueelle. Mikäli
        venäläiset tekisivät unen mukaisen hyökkäyksen Suomen Lapin läpi, niin tätä
        hyökkäystä olisi helppo jatkaa ottamalla haltuun länsirajalla olevia
        siltoja. Poliittinen ja sotilaallinen tilanne ratkaisisi valtaisiko Venäjä
        siltoja.

        Eteläisimmän joukon vahvuus on yksi mekanisoitu prikaati vahvennettuna
        todennäköisesti pioneereilla ja ilmatorjunnalla.

        Alla on netistä tietoja eri joukkojen kokoonpanoista. Mekanisoidun
        jalkaväkiprikaatin kuten myös panssariprikaatin kokoonpano voi hieman
        vaihdella sen mukaan kuinka monta pataljoonaa, patteristoa tai komppaniaa
        prikaatissa on. Kuvatut kokoonpanot ovat siten vain ohjeellisia.

        Mekanisoitu jalkaväkiprikaati 3500 - 4500 sotilasta
        http://en.wikipedia.org/wiki/File:Russian_Ground_Forces_-_Motor_Rifle_Brigade_Structure.png
        http://russiandefpolicy.wordpress.com/tag/brigades/

        Panssariprikaati 2000 - 3000 sotilasta
        http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_Ground_Forces_-_Tank_Brigade_Structure.png

        4. Kommandojoukot

        Eri valtioitten asevoimat käyttävät erikoisjoukkoja. Erikoisjoukkojen
        merkitys on suuri ja kasvaa. On erikoista, että ne on nähty unessa.
        Venäjällä erikoisjoukot muodostuvat tavallisesti ns. Spetsnaz joukoista. Ne
        toimivat yleensä hajautetusti 5 - 10 sotilaan ryhminä. Erikoisjoukot
        siirtyvät kohdealueelle hyvissä ajoin ennen varsinaisten sotatoimien alkua.
        Suomen lähellä Pihkovassa on lähin erikoisjoukkoprikaati. Sen vahvuus on n.
        1000 sotilasta. Alla on suomenkielinen linkki tähän.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Spetsnaz

        Unessa nähtyyn radiohäirintään en osaa sanoa tässä vaiheessa mitään. En ole
        ennen kuullut vastaavasta. Kuulostaa todella erikoiselta, mutta pyrin
        selvittämään tätä.

        Yhteenvetona, että unen mukaisessa tilanteessa Venäjä erityisesti varautuu
        pohjoisesta Naton tekemään ilmahyökkäykseen niin hyökkäyksen aikana kuin
        myöhemminkin. Suomen ilmavoimat eivät todennäköisesti toimisi venäläisiä
        vastaan eikä Suomi muutenkaan tekisi mainittavaa vastarintaa. Muuten ei ole
        kuviteltavissa, että hyökkäys olisi alle puolessa vuorokauden kaikissa
        kolmessa suunnassa lähellä Ruotsin rajaa. Arvioni on, että unen mukaisessa
        tilanteessa Suomi olisi tehnyt poliittisen sopimuksen Venäjän kanssa ettei
        hyökkäystä pyritä torjumaan.

        Raimo Hynynen

        http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu41c.htm


    • Aivan kummallista

      Porukkaa täällä..Itse tulin taas Venäjän matkalta,oli mukava reissu,mukavia ja ystävällisiä ihmisiä jotka tekevät kaikkensa että turistilla hyvä olla.
      Sotilaskalustoa ei näkynyt missään,ainoastaan Viipurin lähelle on kerääntynyt mittavat määrät vanhaa kalustoa jotka tuskin kelpaa enää romuraudaksi,puut kasvaa jo läpi.
      Nämä kirjoittajat selvästi elävät jossain harhaisessa maailmassa jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

    • Ylikalifi.

      Kun eräs tietty vippaslössi pääsee vauhtiin "Venäjä hyökkää Suomeen"-
      profetoissaan vähintään kerran vuodessa,niin eipä heitä mikään pidättele.

      Jokainen kun haluaa yliprofeetaksi yliprofeetan paikalle (kalifiksi kalifin paíkalle)
      tulkitsemaan tällaisia hämärän rajamailta peräisin olevia profetioita sekä sitä vastaavia,myös hämärän rajamailta peräisin olevia uni-ja muita näkyjä.

      Ja siinä sitten karttakeppikin heiluu vinhaa vauhtia kun ylisotaprofeetta ja manttelinperijät etukäteen,ja täysin turhaan,laativat omia ja naurettavia skenaarioitaan siitä,että miten se homma tapahtuu.

      Mutta lapset ovat terveitä silloin kun he leikkivät.

      • KTS (ei kirj.)

        Mä luulin jo vuoskymmenet sitten että tää laji jäi sinne 30-40 luvuille.
        Mitä se tekee 2000-luvun EU-Suomessa?


    • Wto.

      Tavallaan asiaa koskien niin Venäjän duuma hyväksyi eilen lain joka mahdollistaa
      Venäjän liittymisen Maailman kauppajärjestöön eli WTO:n.

      Tämän lain lopullinen hyväksyminen vaatii vielä presidentti Putinin allekirjoituksen.

      Ja koska on satavarmaa se,että Putin hyväksyy tämän lain niin silloin on edelleen
      itsestään selvää se,ettei Venäjällä edelleenkään ole mitään haluja höökiä edes Suomeen ja/tai Pohjoismaihin.

      Tällainen asia on ollut selvää pässinlihaa jo kauan siitä syystä,että taatakseen oman talouskasvunsa ja valtionsa hyvinvoinnin,myös Venäjä haluaa lisätä kaupankäyntiään maailman eri valtioiden kanssa.

      Eikä suinkaan pähkäillä ja toteuttaa joidenkin hörhöjen profetioita sekä uni-ja
      muita näkyjä siitä,että heidän pitäisi ryhtyä sotimaan vaikka Suomea vastaan.

      Vai onko näissä suhteissa tullut,tai onko tulossa,uusia profetiapäivityksiä?

    • Bensa halpuu!

      Jos venäläiset ottaa Suomen haltuun ja alamme vaihteeksi pokkuroida Brysselin sijaan Moskovaa, niin saamme todennäköisesti sitten ajella halvemmalla polttoaineella kun Venäjän hinnat astuu voimaan. Dieseli nyt Suomessa 1,50e ja Venättällä vain 0,80e.

      ja sitäpaitsi veli venäläinenhän on koko ajan ostamassa Suomea haltuunsa, toisinaan venäläisautoja ajelee enemmän vastaan kuin suomalaisia. olen jo tottunut venäläisiin ystäviimme siinä määrin, että alakaaa tuntumaan, että onko se nyt niin kovin paha asia jos he ottaiski koko Suomen haltuunsa. kannattais varmaan alkaa opiskelemaan venäjän kieltä pikkuhiljaa, että pystyy sitten kommunikoimaan paremmin.

      ja päästäänhän sitten myös evankelioimaan uusia naapureitamme, veli venäläisiä!

    • Aika näyttää sit

      Jo 70-luvulla on Suomen puolustusvoimat kaavailleet tilannetta miten mahdollinen silloisen Neuvostoliiton hyökkäys voisi tapahtua.

      Siihen verraten on Rene Wallinin uni merkittävä!

      Ja tässä 7.4.2012 julkaistu kirjoitus.
      7.4.2012

      Nimimerkin "Issacharovitsh" kirjoitus Suomen haltuunotosta

      Koska täällä Jouko Pihon ylläpitämillä sivuilla on vuosien aikana esitetty useampiakin profetioita koskien Suomen ja Venäjän välistä sotaa ja miehitystä, niin tuotakoon tiedoksi seuraava asia.

      1970-luvulla Puolustusvoimien piirissä laadittiin arvioita siitä, miten Suomen kävisi, jos maamme hallituksineen silloisesta YYA-sopimuksesta huolimatta (YYA:han tarkoitti, että sotatilanteessa olisimme olleet automaattisesti NL:n liittolainen. Sopimuksen mukaan Suomi oli "puolueeton" vain rauhan aikana) ajautuisi sotilaalliseen konfliktiin Neuvostoliiton kanssa osana kansainvälistä konfliktia.

      Todennäköisimmäksi itänaapurin taktiikaksi moisessa tilanteessa - ottaen huomioon laajemman kriisin aikaansaama resurssien tarve - arvioitiin nopea Pohjois-Suomen haltuunotto linjalla Kuhmosta Oulun pohjoispuolelle, jonka jälkeen NL olisi kysynyt Helsingiltä, että joko piisaa. Puolustusvoimien arvion mukaan viimeistään tässä vaiheessa Suomen hallitus olisi taipunut ja joutunut luovuttamaan Pohjois-Suomen NL:lle sotatoimialueeksi vähintäänkin samassa mitassa kuin II Maailmansodan aikana saksalaisille. Luultavasti luovutus olisi vaadittu lopulliseksi. Pohjois-Suomessa upseerien piirissä tätä vaihtoehtoa nimitettiin "kauhuskenaarioksi".

      Kun Neuvostoliitto sitten hajosi, alkoi valua paljonkin tietoa ja suunnitelmia, mitä itänaapurilla oli ollut Suomen varalle moisessa tilanteessa. YYA:n mukaisessa "normaalitilanteessa" NL olisi kiireen vilkkaa eli vuorokauden kuluessa siirtänyt joukkonsa Suomen hyväksynnällä Suomen maa- ja merialueiden läpi asemiin Länsi-Lappiin ja länsirannikolle sekä Ahvenanmaalle.

      Mm. tätä silmällä pitäen Kekkonen käskettiin rakennuttamaan "Sininen tie" Lapinlahdelta Viitasaarelle ja Vaasaan, jotta rauhan aikana Laatokan pohjoispuolelle Sortavalaan sijoitettuna ollut motorisoitu divisioona olisi ehtinyt suunnitellussa vuorokauden ajassa ajaa Joensuun ja Kuopion kautta asemiin Vaasaan (muutama muukin itä-länsisuuntainen tieväylä, mm. Kajaani - Kokkola -tie, rakennettiin tosiasiassa Moskovan vaatimuksesta).

      Mutta paljastui myös, että jos Suomi olisi pistänyt kriisitilanteessa YYA:n rikkoen hanttiin, olisi tehty juuri kuten puolustusvoimien 70-luvulla tehdyssä "kauhuskenaariossa" oli pelätty; otettaisiin vuorokaudessa haltuun Pohjois-Suomi - juurikin linjalla Kuhmosta Oulun pohjoispuolelle, ja pistettäisiin sitten Helsingin hallitus kova kovaa vastaan, että "jos ei Suomi taivu, niin koko maa miehitetään", ja Pohjois-Suomi jäisi "toistaiseksi" Venäjän haltuun .

      Geopolitiikan peruslinjat eivät ole Venäjällä muuttuneet miksikään vuosikymmenien saatossa. Nyky-Venäjän geopoliittisen "kummisedän" ja Kremlin neuvonantajan Aleksandr Duginin 1990-luvun puolivälissä julkaistussa kirjassa "Geopolitiikan perusteet", joka on laadittu Venäjän pääesikunnan strategien avustamana, on Suomen osalta seuraavan sisältöinen pitkän tähtäimen geopoliittinen suunnitelma: Etelä-Suomi liitettäisiin Karjalan tasavaltaan ja osaksi Venäjää ja Pohjois-Suomi "annettaisiin" Murmanskin sotilasalueen osaksi. Päivitetyssä versiossa suunnitelmana lienee Etelä-Suomen muuttaminen Venäjän hallitsemaksi nukkevaltioksi Etelä-Ossetian tyyliin.

      Kartta miehitysrajasta on tuolla sivulla myös ja se on sama raja kuin Renen unessa. Toinen sama raja löytyy "maalisuikaleprofetiasta"

      http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu41c.htm

      • Rauhaa toivotaan

        Itseasiassa ne olivat silloisen Neuvostoliiton suunnitelmia. Eli miksi ei Venäjä toimisi samoin?


      • KTS (Ei kirj.)
        Rauhaa toivotaan kirjoitti:

        Itseasiassa ne olivat silloisen Neuvostoliiton suunnitelmia. Eli miksi ei Venäjä toimisi samoin?

        Ne olivat skenaarioita jollaisia on aina varalla kokonainen setti. Ihan niinkuin Suomellakin on nyt eurosta luopumisen varalle vaikka siitä ei aiotakaan luopua, vaan pitää kiinni kynsin hampain.

        USA:lla oli vastaavasti varalla suunnitelma ydinpommittaa Suomi kivikauteen, mikäli Neuvostoliitto miehittäisi sen.

        Siinä ois palanu teijänkin lössin perskarvat ja se oliskin ollut ainoa positiivinen asia siinä keississä.


    • Toinen realisti.

      Jokainen itsenäinen valtio varustautuu aina sodan varalle ja kaikki suunnitelmat myös laaditaan jo rauhan aikana ja niitä päivitetään aina kun se katsotaan tarpeelliseksi.

      Sitä paitsi yksikään valtio ei turvaudu suunnitelmia laatiessaan hämäriin ja epämääräisiin profetioihin saati uni-ja muihin näkyihin.

      Tällainen sodan varalle varustautuminen on ollut arkipäivää jo niin kauan,kun sotia
      on käyty eikä edes kylmän sodan aika tehnyt siinä suhteessa poikkeusta.

      Kylmän sodan aikana Neuvostoliiton sotilasdoktriiniin kuului se,että hyökkäys
      tulee aina lännen suunnasta,hyökkääjän annetaan edetä ennen kuin Puna-armeija
      aloittaa vastahyökkäyksensä.

      Neuvostoliiton sodanjohdon suunnitelmiin ei sitä paitsi edes kylmän sodan aikana
      kuulunut se,että he aloittaisivat hyökkäyksen länsimaita ja/tai pohjoismaita vastaan.

      Näistä asioista minulle kertoili eräs inkerinsuomalainen paluumuuttaja sekä Puna-Armeijan eversti evp.,erään kostean illanvieton aikana 1990-luvun lopuilla.

      Nykyisin tällä kyseisellä henkilöllä ja hänen puolisollaan on kaksoiskansalaisuus
      ja he asuvat edelleenkin Suomessa.

      Maininta siitä,että USA:lla oli suunnitelma pommittaa Suomi kivikauteen ydinaseiden avulla,ei pidä paikkaansa.

      Totuus asiassa on paljon arkisempi ja tuli julki muistaakseni joskus 2000-luvun alkuvuosina.

      Eli silloin oli kyse siitä,että suomalaiset tutkijat ja tiedemiehet laskivat USA:n
      mannertenvälisille ballistisille ohjuksille sopivia lentoratoja Suomen yli,ja maalittivat
      niille sopivia kohteita Neuvostoliiton alueella.Nämä laskelmat luovutettiin tietysti
      USA:lle,kulissien takana tietenkin,ja tällainen toiminta alkoi jo 1960-luvulla.

      Nämä laskelmat USA:n ohjuksille koskivat pääsääntöisesti USA:n mantereelta
      maanalaisista siiloista laukaistavia mannertenvälisiä ohjuksia koska niiden lentorata kulki Suomen yli.

      • Uninen nukkuja..

        On niitä toteutumattomia unia ennenkin nähty...


    • -jarmo-

      Mutta sitten saattaa olla myös niin, että tuomioita on vain siirretty ja siirretty, pelkästä armosta teitä kohtaan. Ja kuitenkin kaikki nuo unet ja näyt pitävät paikkansa siinä tapauksessa jos ne tapahtuvat. Ja niiden ei tarvitse tapahtua kuin yhden kerran. Arvostalla ja pilkata niitä voi siihen asti joka päivä.

    • Kyllä kun lukee

      viimeisistä Suomea koskettavista sodista niin hyvinkin voi nähdä unta että Venäjä hyökkää tai lukemisen sijaan voi kuullakin asiasta vaikka tällaisesta aloituksesta.

      ´ Jos Herra ei kaupunkia varjele, niin turhaan vartija valvoo. 2. Turhaan te nousette varhain ja myöhään menette levolle ja syötte leipänne murheella: yhtä hyvin hän antaa ystävilleen heidän nukkuessansa. ´ (Psalmi 127)

      • -Höpsistä-

        Tästä Venäjä hyökkää Suomeen profetoinnista on ilmeisesti tullut lähes vuosittaista hömpötystä sillä Miekka Suomen kansalle-tyylillä.

        Ja kun mitään ei tapahdu,niin sitten asiaa selitellään aina siten,että tuomioita on siirretty armosta meitä kohtaan.

        Heh..taitaa sillä Taivaallisella sodanjohdolla taitaa pasmat olla todella sekaisin kun he eivät pysty päättämään sitä,että milloin se härdelli aloitetaan ja kuka hyökkää minnekin ja millloin.

        1900-luvulla homma oli varmaan paremmin hanskassa ainakin I-ja II maailmansotien suhteen..


      • Kyllä varmaan
        -Höpsistä- kirjoitti:

        Tästä Venäjä hyökkää Suomeen profetoinnista on ilmeisesti tullut lähes vuosittaista hömpötystä sillä Miekka Suomen kansalle-tyylillä.

        Ja kun mitään ei tapahdu,niin sitten asiaa selitellään aina siten,että tuomioita on siirretty armosta meitä kohtaan.

        Heh..taitaa sillä Taivaallisella sodanjohdolla taitaa pasmat olla todella sekaisin kun he eivät pysty päättämään sitä,että milloin se härdelli aloitetaan ja kuka hyökkää minnekin ja millloin.

        1900-luvulla homma oli varmaan paremmin hanskassa ainakin I-ja II maailmansotien suhteen..

        taivaallista sotajoukkoa on paljonkin olemassa, mutta mikä on niiden osuus ihmisten uniin tai muihin asioihin, on aika vaikeasti todennettavissa oleva kysymys vastauksen totuudellisuuden suhteen.

        Mitenkähän paljon mahtaakaan olla enkeleitä ja muita henkiä tässä Jumalan luomassa koko maailmassa? Elämän henki on eläimilläkin ja kasvitkin voivat kuolla.


    • Ihmiset saavat

      keksiä nimiä ja unia ja vaikka mitä. Tietysti ihmiset myös unia näkevät.

    • Minkälainen mahtaisi

      olla toimittajan uni? Tietysti riippuu henkilöstä ja jos ei unta näe, niin sen voi keksiä ihan itse :)

    • Monesti unissaan

      ihmiset käsittelevät niitä asioita, joita hän työstää mielessään ja elämässään. Tietysti myös taivaallisen henkivallat voivat vaikuttaa unia ihmisten elämään, ja miten tässä on ihmisen Luoja sitten osallisena, sitä ei kerrota meille tarkkaan. Myös Luoja Isänä voi antaa ihmiselle unia ja puhua niiden kautta asioita ja on ihmeellistä tämä tietysti. Jumalan puheen ymmärtämistä kannattaa anoa Jeesuksen nimessä ja kiittää kaikesta hyvästä ja koetella ja pyrkiä oppimaan erottamaan Jumalalta tulleet unet muusta näkemästään.

    • Inhottava realisti

      Kun jotakin loputtomasti ennustaa, se saattaa joskus toteutua. Tällä hetkellä ei näytä siltä, että Venäjä olisi hyökkäämässä Suomeen. Sillä ei ole mitään syytä siihen näissä olosuhteissa. Suomella ei olemyöskään enää juuri mitään strategista merkitystä entisessä määrin. Jo Toisen Maailmansodan lopussa nähtiin, että muu Eurooppa oli Neuvostoliitolle tärkeämpi.

      Suomen raja lienee Venäjän rauhallisimpia ja ongelmattomimpia. Venäjä hyöhåkkäisi Suomeen vain tilanteessa, jossa Euroopassa on todellinen suursota käynnissä. Se ei ole näköpiirissä. Perinteinen valloitussota ei ole nykyisin enää tyypillinen toimintatapa. Mitään loputtomia rikkauksiahan Suomessa ei ole.

      Venäjän uhittelu ajaisi Suomen Natoon ja sitä Venäjä ei halunne.

    • Luomakunnan kaitselmus 2013 - 2029
      JULKAISU 186_2021
      26.12.2021

      Tämä "Rene Wallin" 26.6.2012 uninäky

      https://www.pelastussanoma.fi/miekka-suomelle/2012/07/02/merkittava-uninaky-pihon-sivuilta-naemme-miten-ja-minne-miehitys-kohdistuu/

      kuvaa Tukholman profetia 1984 mainittua leiriä vastaan suoritettavaa toista hyökkäystä, jossa ensimmäisessä hyökkäyksessä kaadettiin ilmestyskirjan 1-peto ja tässä toisessa hyökkäyksessä idästä kaadetaan ilmestyskirjan-2 peto.
      Jos arvioni on oikea niin tämän toisen pedon kaataminen eli hyökkäys alkaa 1.5.2022 ja kyseessä ollen Raamatun loppusota, sen kesto olisi 7-vuotta päättyen 1.5.2029, jolloin uusi Jerusalem laskeutuu osana Raamatun lopunajan lopun jakson tapahtumia.

      Kyseessä on Tukholman profetia 1984 mukainen Raamatun sanoman muistutus lopunajan lopun tapahtumista, joten arvioni mukaan mitään fyysistä hyökkäystä ei ole tapahtumassa Venäjältä Suomeen, koska tämä lopunajan lopun tapahtumien loppusota on sota ihmisen omaa syntiä vastaan, jossa jokaisella on henkilökohtainen suoriutuminen voittoonsa eli saavuttaa eksyneenä viekä kääntymällä katumuksessa totuuteen henkilökohtainen pelastus.

      Tämän Tukholman profetia 1984 mainitun leirin on pystyttänyt suomen halki matkannut sotilas, joka mittasi ja merkitsi synnin, joka tuomio on jo luettu ja odottaa käytäntöönpanoa. Mutta ennen käytäntöönpanoa annetaan vielä eksyneelle mahdollisuus kääntyä katumuksessa totuuteen ja välttää tuomionsa.

      1. Aikakirja 28
      1 Ja Daavid kokosi Jerusalemiin kaikki Israelin päämiehet, sukukuntien päämiehet, osastojen päälliköt, jotka palvelivat kuningasta, tuhannen-ja sadanpäämiehet, kuninkaan ja hänen poikiensa kaiken omaisuuden ja karjan ylihoitajat, hovimiehet, sankarit ja kaikki sotaurhot.
      2 Ja kuningas Daavid nousi seisomaan ja sanoi: "Kuulkaa minua, veljeni ja kansani. Minä olin aikonut rakentaa huoneen Herran liitonarkin leposijaksi ja meidän Jumalamme jalkojen astinlaudaksi ja olin valmistautunut rakentamaan.
      3 Mutta Jumala sanoi minulle: 'Älä sinä rakenna temppeliä minun nimelleni, sillä sinä olet sotilas ja olet vuodattanut verta'.
      4 Kuitenkin valitsi Herra, Israelin Jumala, minut kaikesta isäni suvusta olemaan Israelin kuninkaana ikuisesti. Sillä Juudan hän valitsi ruhtinaaksi ja Juudan heimosta minun isäni suvun, ja isäni poikien joukossa olin minä hänelle otollinen, niin että hän teki minut koko Israelin kuninkaaksi.
      5 Ja kaikkien minun poikieni joukosta, sillä Herra on antanut minulle monta poikaa, hän valitsi poikani Salomon istumaan Herran valtakunnan valtaistuimella ja hallitsemaan Israelia.
      6 Ja hän sanoi minulle: 'Sinun poikasi Salomo on rakentava minun temppelini ja esikartanoni; sillä minä olen valinnut hänet pojakseni ja minä olen oleva hänen isänsä.
      7 Ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa iankaikkisesti, jos hän on luja ja pitää minun käskyni ja oikeuteni, niinkuin hän nyt tekee.'
      8 Ja nyt minä sanon koko Israelin, Herran seurakunnan, läsnäollessa ja meidän Jumalamme kuullen: Noudattakaa ja tutkikaa kaikkia Herran, Jumalanne, käskyjä, että saisitte pitää omananne tämän hyvän maan ja jättäisitte sen perinnöksi lapsillenne teidän jälkeenne ikuisiksi ajoiksi.
      9 Ja sinä, minun poikani Salomo, opi tuntemaan isäsi Jumala ja palvele häntä ehyellä sydämellä ja alttiilla mielellä, sillä Herra tutkii kaikki sydämet ja ymmärtää kaikki ajatukset ja aivoitukset. Jos häntä etsit, niin sinä löydät hänet, mutta jos luovut hänestä, niin hän hylkää sinut iankaikkisesti.
      10 Katso siis eteesi, sillä Herra on valinnut sinut rakentamaan temppelipyhäkön. Ole luja ja ryhdy työhön."


      (Tukholman profetian 1984 mainittua sotilaan matkaa, reittiä ja merkityksiä on arvioitu aiemmissa julkaisuissani.)


      ==================================
      Raamatun lopunajan ilmoitusta avataan ja arvioidaan Luomakunnan kaitselmus -facebook ryhmässä.
      LINKKI-1. (UUSI)
      https://www.facebook.com/Luomakunnan-kaitselmus-2013-2029-108149924028775/
      LINKKI-2. (VANHA)
      https://www.facebook.com/groups/2164875823789361/

    • Anonyymi

      JOKA UNIANSA USKOO SE VARJOANSA PELKÄÄ.

      • Anonyymi

        Kommenttisi kehoittaa pysähtyneisyyteen, joten se on pahasta.


    • Anonyymi

      Näimpä tuossa sellaisenkin unen, että Suomi on laajentunut itään puolella ja Putin on loikannut Suomeen prsidentiksi. Krimin liittänyt Suomeen, että käy siellä lomalla.

    • Anonyymi

      Minä näin unta, että Pihon yksi profetia toteutui. Sitten heräsin. Ja totesin, ettei sentään sellaista vieläkään tapahdu. Tai itsekeskeisyytensä vähenisi.

      • Anonyymi

        Pihon jatkuva itsensä korostaminen ja pyrkiminen saarnaamaan ja johtamaan on hyvin Etelä-Suomen vapaissa suunnissa tunnettua vuosikymmenien ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pihon jatkuva itsensä korostaminen ja pyrkiminen saarnaamaan ja johtamaan on hyvin Etelä-Suomen vapaissa suunnissa tunnettua vuosikymmenien ajan.

        Onneksi suurimmassa osassa seurakuntia halutaan saanoja, joissa Jumalaa kunnioitetaan, Joukon suurien tekojen kertomisen sijaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pihon jatkuva itsensä korostaminen ja pyrkiminen saarnaamaan ja johtamaan on hyvin Etelä-Suomen vapaissa suunnissa tunnettua vuosikymmenien ajan.

        Jos ei Venäjä, niin sitten Piho. Eikö niin?


    • Anonyymi

      Jouko pitkä tie Venäjän hyökkäystä pelkäävästä Putinistiksi...

    • Anonyymi

      "Itse olen miettinyt että kun karhu kerran on kaatanut kolmesti rajatolpan III 23/6 niin sehän tarkoittaisi 2013 juhannusta."

      Ei tarkoita, vaan vuoden 2023 kesäkuuta.

      • Anonyymi

        Jumalan Sana on varma profetia:
        Jesaja 40
        1 "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne.
        2 "Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä."
        3 Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.
        4 Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.
        5 Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."
        6 Ääni sanoo: "Julista!" Toinen vastaa: "Mitä minun pitää julistaman?" Kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin kedon kukkanen:
        7 ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, kun Herran henkäys puhaltaa siihen. Totisesti, ruohoa on kansa.
        8 Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iankaikkisesti.
        9 Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja; korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, sinä ilosanoman tuoja. Korota, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: "Katso, teidän Jumalanne!"
        10 Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.
        11 Niinkuin paimen hän kaitsee laumaansa, kokoaa karitsat käsivarrellensa ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita.
        12 Kuka on kourallaan mitannut vedet ja vaaksalla määrännyt taivaitten mitat? Kuka on kolmannesmittaan mahduttanut maan tomun, puntarilla punninnut vuoret, vaa'alla kukkulat?
        13 Kuka on Herran Henkeä ohjannut, ollut hänen neuvonantajansa ja opettajansa?
        14 Kenen kanssa hän on neuvotellut, joka olisi hänelle ymmärrystä antanut ja opettanut oikean polun, opettanut hänelle tiedon ja osoittanut hänelle ymmärryksen tien?
        15 Katso, kansakunnat ovat kuin pisara vesisangon uurteessa, ovat kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Katso, merensaaret hän nostaa kuin hiekkajyvän.
        16 Ei Libanon riittäisi polttopuiksi eikä sen riista polttouhriksi.
        17 Kaikki kansakunnat ovat niinkuin ei mitään hänen edessään, ne ovat hänelle kuin olematon ja tyhjä.
        18 Keneenkä siis te vertaatte Jumalan, ja minkä muotoiseksi te hänet teette?
        19 Jumalankuvanko? -Sen valaa valaja, ja kultaseppä kullalla päällystää, sepittää sille hopeaketjut.
        20 Kenellä ei ole varaa sellaiseen antimeen, se valitsee puun, joka ei lahoa, hakee taitavan tekijän pystyttämään jumalankuvan, joka ei horju.
        21 Ettekö te tiedä, ettekö kuule, eikö teille ole alusta asti ilmoitettu, ettekö ole maan perustuksista vaaria ottaneet?
        22 Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat; hän levittää taivaan niinkuin harson, pingoittaa sen niinkuin teltan asuttavaksi.
        23 Hän tekee ruhtinaat olemattomiksi, saattaa maan tuomarit tyhjän veroisiksi.
        24 Tuskin he ovat istutetut, tuskin kylvetyt, tuskin on heidän vartensa juurtunut maahan, niin hän puhaltaa heihin, ja he kuivettuvat; myrsky vie heidät kuin oljenkorret.
        25 "Keneenkä siis te vertaatte minut, jonka kaltainen minä olisin", sanoo Pyhä.
        26 Nostakaa silmänne korkeuteen ja katsokaa: kuka on nämä luonut? Hän, joka johdattaa esiin niitten joukot täysilukuisina, joka nimeltä kutsuu ne kaikki; suuri on hänen voimansa ja valtainen hänen väkensä: ei yksikään jää häneltä pois.
        27 Miksi sinä, Jaakob, sanot ja sinä, Israel, puhut: "Minun tieni on Herralta salassa, minun oikeuteni on joutunut pois minun Jumalani huomasta"?
        28 Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton.
        29 Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin.
        30 Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat;
        31 mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe