Kutsun profeetat karkeloon

Kitee2012

Kiteellä järjestetään ensiviikolla profeettojen kokous, jossa profeetat mittelevät hengellisellä tasolla; pukeutumiskoodi on profeetat viitta hiippalakki

Jaloissa voi olla huopatossa

Tapaaminen koulun juhlasalissa

13

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei huopatossuja!!

      Jalkineita ei pidä olla. Muistammehan, että luotettavimman tuntuiset profeetat ovat kaikkein kunnioitetuimpia, ylistetyimpiä, ylevimpiä, suurimpia, mahtavimpia ja rakastelluimpia ihmisiä, Kristuksen ylipappeja, joiden jalkojakin naiset suutelevat!

    • Työsuojeluprofeetta

      Onko tuo juhlasai varustettu tarpeellisella määrällä kiinnitysrenkaita ja köyttä? Niitä tarvitaan kokouksen turvalliseen loppuunviemiseen, jos ylöstempaus sattuu kokouksen aikana. Ilmapallon lailla narun päässä iloisesti pomppiva profeetta on yleisen siisteydenkin kannalta parempi vaihtoehto kuin vasten kattoa liiskautunut.

      • 3+16

        No kylläpäs te nyt olette huvittavia!

        :-D


      • Protokolla.

        Pitääkö muuten tuoda mukanaan öljylamppu,lamppuöljyä sekä viisi viisasta ja viisi vähemmän viisasta neitsyttä?Vai tulevatko ne juhlan järjestäjien puolesta?


    • Huom!

      Selevä!
      Ehdottomasti osallistumisen arvoinen tilaisuus, ja sain hengen ilmoituksessa tietooni tänään aamuna että yllätysvieraana toimii itse HÄN!!!!!!

      Myös seuraavanlaista minulle annettiin välitettäväksi näyssä lukijoiden tietoon:

      Muina kassamagneetteina nähdään ja erityisesti kuullaan tältäkin palstalta tuttua kaikkein luotettavimpiin profeettoihin lukeutuvaa -jarmo- nimimerkillä toiminutta joka luikki kymmenien höperöiden viestien jälkeen piileksimään Pelastussanomien sivulle.
      Myös maailman rehelllisin -tai ainakin melkein rehellisin- ja älykkäin -tai ainakin melkein älykkäin- lappeen Rantalainen Veijonen osallistuu kaikkein uusimmilla povauksillaan yhteiseen karkeloon, ja mikäli jostain syystä annetut profetiat ei pidä paikkaansa edes miljoonasosa prosentin vertaa, niin herra Veijosen tuonpuoleiset salaiset apurit joko poistaa tai muuttaa niitä sopivasti pitämään paikkansa päiväyksiä myöten! Tämä koskee siis internetissä olevia Veijosen omia sivuja joille mestarin puheet myöhemmin kirjoitetaan...tarkistettuina.
      Sellaista tapahtuu vain niille jotka ovat todella hyvissä väleissä taivaallisiin piireihin!
      On itsestään selvää, että kukaan ei olisi voinut estää jumalasta seuraavien (ylöspäin) kaksikon pihon ja mellerin saapumista, sillä he jotka edustavat senioripolvea profeettojen kivikkoisella tiellä on aina siellä missä tapahtuu.
      Erehtyminen on inhimillistä, mutta kun kaikki erehdykset sattuu säännöllisesti kummallekin, niin se hieman hämmästyttää ja on ollut nähtävissä kyseisten herrojen puheissa ja kirjoituksissa..100% perseelleen on kunnioitettava saavutus kelle tahansa, ja on esiintynyt väitteitä että tässä tapauksessa se ylitetty moninkertaisesti mainittujen suurten ja mahtavain profeettain toimesta, eli mahdottomasta on tehty mahdollinen Herran avulla!
      Todistaahan raamattukin että kaikki on mahdollista sille joka uskoo, ja piho meller uskoo omien sanojensa mukaan. Ainakin omiin sanoihinsa.

    • KTS (Ei kirj.)
      • Aivan.

        Vain kaikkein luotettavimman tuntuiset profeetat on oikeutettuja kantamaan tuollaista virkapäähinettä, ja tilaisuuden on oltava ehdottoman virallinen.
        Kiteen konferenssi sijoittuu juuri tälläisen hyväksynnän alle, joten juhlasalissa nähdään juhlavasti hattuaan kantavia profeettoja mutta sen ulkopuolella sitä ei ole lupa käyttää, joten ns.kaupungilla niitä ei tulla näkemään edes vilaukselta vaikka kieltämättä olisi mielenkiintoista nähdä tötteröhattujen jonottavan grillikioskilla makkaraperunoitaan profetoimisen lomassa....


    • Nakit ja muusit.

      Ehdottomasti sellaiset karkelot että sinne on ihan pakko suunnistaa.

      Nyt on kuitenkin kysyttävä sitä,että millainen on se tarjoilupuoli?

      Voiko,ja pitääkö,tuoda mukanaan omat eväät ja juotavat,vai on tilaisuuteen ihan harjoitusmielessä katettu se Ylkän taivaallinen hääateria?

      • Jeesus on Herra

        Armo-pöydästä on hyvä syödä, syntinenkin saa syntinsä anteeksi


      • No,

        näillä näkymillä saattaa käydä niin että tarjoilupuolella on vain omia eväitä eli profetioita.
        Saattaahan tietysti tapahtua vanhatestamentilliseen tyyliin että viiriäiset lentomatkasta väsyneenä laskeutuvat lepäämään ja mannaa-
        (mannatamariskin tai jonkin toisen kasvin öisin tihkuvaa sokerieritettä tai kilpikirvojen mesikastetta)
        -löytyy ja siinäpä sitä onkin tarjoilu hoidettu.
        Vettäkään ei tule kalliosta sauvalla kopauttamalla, sillä Suomessa ei esiinny niin kallion pinnassa kulkevia vesisuonia että ne tulisi esiin pienellä iskulla.


      • Profeettojen seuraaj

        Naisille ainakin on tarjolla tilaisuus maistella ja suudella näin harjoitusluonteisesti kaikkein luotettavimman tuntuisten profeettojen jalkoja, jo ennen Tuhatvuotiskautta! Tämä on suuri kunnia!


    • Nyt kirkastui!!!!

      Mutta nythän mä hokasin sen,että ne profeettojen karkelot järjestetään Kiteellä.

      Eli niissä karkeloissa siis tarjoillaan sitä "Kiteen kirkasta"!

      Vautsi vau!

      Otan siis ehdottomasti suunnan Kiteelle,ja koska tarjolla on sitä "kirkasta" niin on
      itsestään selvää se,että illanmittaan tulee tosi kirkkaita profetioita!

      Sitä paitsi sitä "Kiteen kirkasta",vaikka se väärinkäyttöä silloin onkin,voidaan käyttää kaikkein luotettavimpien profeettojen jalkojen desinfioimiseen niin että naiset voivat suudella niiden luotettavimpien profeettojen jalkoja!!!

      • Jos ja jos

        Jos ne naiset suutelee muitakin kuin Veijosta ja kumppaneita ja jos ne suutelee muutakin kuin jalkoja tulee Jos ja jos varmasti paikalle. Jos tuo monikkomuoto jaloista voidaan ymmärtää useammaksi kuin kaksi ja jos suudelmiin saa vastata pussailulla on Jos ja jos onnensa kukkuloilla. Jos poikuuden menetys on sallittua ja tempaus 11 neitsyen haaruksiin tapahtuu, katoo Jos ja jos tältä saitilta takuuvarmasti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe