Aidosti rumat miehet?

Dino Rex

Olen nähnnyt monenlaista alle keskipituista (tyyliin 170 cm), lihaksetonta ja jopa rumaa kaveria, joilla on paljon vientiä. Toisaalta tunnen hyvinkin komeita kavereita (joita esim. naiset usein tulevat iskemään baarissa), joilla on kuitenkin vaikeuksia saada naisia, koska naiset menettävät kiinnostuksensa hyvin pian kun mies avaa suunsa ja paljastaa oman epävarmuutensa ja epämiehekkyytensä. Moni mies kuvittelee huonon naismenestyksen johtuvan siitä että on ruma. Väitän että useimpien kohdalla koko homma on ihan bullshittia, poislukien lihavat tai epäeroottisen hintelät kaverit. Naisten kiinnostukseen vaikuttaa niin moni asia (ja kaikki tietää että statuskin on itseasiassa keskimäärin tärkeämpi kuin ulkonäkö), ettei kasvojen rumuus juuri koskaan sinetöi miesten kohtaloa suuntaan tai toiseen. Ruma paha poika on silti paha poika, ruma NHL-pelaaja on silti NHL-pelaaja, ruma charmikas mies on silti charmikas mies. Väitän että ainoa asia joka oikeastaan sinetöi miehen kohtalon vähemmän haluttavana miehenä pitkässä juoksussa on ikääntyminen. Ja sekin vasta jossain 50-60 ikävuoden paikkeilla. Ja silloinkin toki voi olla edelleen kuumaa kamaa niiden 50-naisten parissa.

Tarkoitus onkin nyt herätellä keskustelua (etenkin naisten suuntaan): Onko kovin moni oikeasti niin ruma, että tämä ei voisi muuttua komeaksi atleettisen vartalon, tyylikkään pukeutumisen ja itsevarmuuden pyhällä kolminaisuudella? Väitän että harvempi on ja olen tästä nähnyt monia todisteita. Erittäin miehekäs ja naisten kanssa oikeita asioita tekevä mies voi saada kauniita naisia, vaikka olisi vähän (toki rajansa kaikella) ylipainoa ja kasvot olisivat "rumat". Toki tämä ei ole toimiva yhdistelmä suurimpaan osaan naisista, mutta on merkittävä määrä naisia, jotka ovat valmiita harrastamaan seksiä/ryhtymään suhteeseen ruman mutta kylmän rauhallisen ja itsevarman, miehekkäästi käyttäytyvän miehen kanssa, joka osaa koskettaa naista juuri oikealla tavalla ja jonka seurassa nainen saa tuntea itsensä naiseksi, mutta antavat joka kerta pakit erittäin komealle nössömiehelle.

Mitä mieltä asiasta? :D

57

3319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esimerkkinä

      En ole samaa mieltä.

      "rumuus" ei ole sinällään se juttu koska mies voi olla "karskin ruma".

      Enemmän naiset eivät pidä sellaisista tylsän harmaista ja tavallisen tylsän näköisistä pullaposkisista miehistä.

      Suurin ongelma tuossa suun avaamisessa ei ole aina jutut vaan nimenomaan se tietty "tiedän että saan sinulta seksiä jos vain haluan" joka monilta miehiltää puuttuu.

      Meidät monet miehet on opetettu ja kasvatettu liian kilteiksi emmekä osaa tarpeeksi selkeästi tuoda esille miehekkyyttämme kuin jäyhyydellä joka yhdistettynä tuollaiseen lookkiin takaavarmasti ettei naista saa.

      Koska sitten voi saada vain ne pahnanpohjimmaiset eli ne naiset jotka ihailevat sua kun olet niin kiva ja kiltti heitäkin kohtaan eli pullerot ja yh-mammat.

    • plösö.

      Olen ollut aika tosi lihava josku mut ei ole naisia ollut ja sittemmin laihdutin 25 kg ja olen nyt aika hyvässä kunnosa vaikka ylipainoakin löytyy. Käyn punttisalilla ja olen enemmänkin roteva kuin lihava ja olen tapaillut naista yli vuoden. Mun veli painaa jotain 115 kg ja seukkaa 65 kg naisen kanssa ja niillä on kaksi lasta. Tunnen muitakin lihavia joilla on perhe ja nainen ja lapsia. Itse en ole mikään puhelias joten naisia ei hirveesti ole. Teininä tosin oli sellasii puolen vuoden seurusteluja monia mut aikuisena en ole ollut niin puhelias enään.

    • rex dino

      Olen sitä mieltä, että sinä taidat itse olla todella ruma kaveri. Otan osaa.

      • Dino Rex

        Vaikutat niin mukavalta tyypiltä että sulla on varmaan paljon kavereita. Ois kiva tutustua suhun, mutta ei sulla varmaan oo aikaa uusille ystäville.


    • dino rex

      Mutta siis mikä järki tässäkin oli? ensin toteat kuinka rumuudella ei ole loppujen lopuksi merkitystä, mutta sitten kuitenkin kysyt naisilta, onko kukaan oikeasti niin ruma etteikö voisi muuttua komeaksi atleettisen vartalon avulla? No mitä väliä onko vai eikö, kun se rumuus ei kerran vaikuta?

    • kirurgin veitsi

      "Onko kovin moni oikeasti niin ruma, että tämä ei voisi muuttua komeaksi atleettisen vartalon, tyylikkään pukeutumisen ja itsevarmuuden pyhällä kolminaisuudella? "

      On. Ruma voi saada ulkonäkönsä siedettävämmäksi ja paremmaksi em asioiden avulla, mutta ei ruma ihminen muutu komeaksi pelkän habituksen perusteella.

    • itse en pidä

      Daniel Craig on muuten yksi niistä harvoista miehistä, joka on kasvonpiirteiltään aika ruma, mutta on hyvällä kropalla ja coolilla olemuksellaan onnistunut sekoittamaan naisten päät.

      • 34344343

        Daniel Craigilla rumat kasvonpiirteet? Olipa taas vitsi.


      • kittyyyye

        Mitä hittoo rumat kasvonpiirteet?? Parhaimmasta päästä ne kyllä on ;)


      • dfg2
        kittyyyye kirjoitti:

        Mitä hittoo rumat kasvonpiirteet?? Parhaimmasta päästä ne kyllä on ;)

        No mun mielestä se on ruma kuin hevosen perse. Kaljuuntuva, iso nenä ja ohut ylähuuli.. Mutta silti seksikäs.


      • damdiidam
        dfg2 kirjoitti:

        No mun mielestä se on ruma kuin hevosen perse. Kaljuuntuva, iso nenä ja ohut ylähuuli.. Mutta silti seksikäs.

        jaa, onkohan mussa sit jotain vikaa, kun pidän yleensä kaljuuntuvia, isonenäisiä miehiä komeina? :D
        Rumuus on makuasia, eikä ulkonäöllä ole pidemmän päälle (ainakaan itselleni) merkitystä. Oman itsensä hyväksyvä ja hyvin kantava mies on aina kuuma.


      • sanoja vain
        damdiidam kirjoitti:

        jaa, onkohan mussa sit jotain vikaa, kun pidän yleensä kaljuuntuvia, isonenäisiä miehiä komeina? :D
        Rumuus on makuasia, eikä ulkonäöllä ole pidemmän päälle (ainakaan itselleni) merkitystä. Oman itsensä hyväksyvä ja hyvin kantava mies on aina kuuma.

        "Oman itsensä hyväksyvä ja hyvin kantava mies on aina kuuma"

        On tämä palsta"todellisuus" ja sitten se oikea todellisuus ja nämä harvoin kohtaavat.


    • ex oli ruma

      Mulla oli ruma mies,mutta mä rakastan sitä vieläkin .Vaikka se jätti munt, ja otti lihavan naisen tilalle. Mulla olisi vientiä,ja mä hullu en voi unohtaa rakkauttani. En vielä.

    • cupfufxy

      Miehiä on monenmoista. Mies voi olla komean komea esim.pop tähden tai mr.finlandin tyyliin.Antti tuisku edustaa tällaista mieskomeutta.Mies voi olla ruman komea tyyliin antti reini.Mies voi olla harmaan ja tylsän näköinen tyyliin matti vanhanen.Tavikseksikin edellä mainittua tyyppiä kutsumme. Mies voi olla ruman ruma ja seksuaalisesti vastenmielinen.Tällainen mies voisi olla porno tähti ron jeremy.Ilman mainettaan tuskin kukaan nainen kajoaisi häneen.

      • metrohomoseksuaalit

        Antti Tuisku ja Mr. Finland (esim. tämä 2013) komean komeita? Salli mun nauraa...nämä ovat neitimäisen "kauniita" metroseksuaaleja, jotka käyttää kauneudenhoitotuotteisiin ja itsensä laittamiseen enemmän rahaa ja aikaa kuin 90% naisista ja, joiden seksuaalisen suuntautumisen kaikki "tietää".


      • Anonyymi

        Antti Tuisku ootko ihan tosissas,epäaito pojan nulikka,yrittää olla jotain ihan muuta kuin on, ettet vaan oli joku teibimbo jotka muuten Antti Tuiskusta unelmoi, kun ei tiedä paremmasta.Laulaminen on ala-arvoista kaikki ne voihkinat ihan kun sais per...en samaan aikaan kun laulaa ÄLLÖ.


    • ...............

      Minusta yleistät liikaa. Monet naiset pitävät nimenomaan komeista, mutta ujoista miehistä eivätkä kaikki ole juoksemassa statuksen ja itsevarmuuden perässä. Eihän Suomessa pääsisi seurustelemaan siinä tapauksessa kuin jotain 5% miehistä.

      Minä olen juuri komea ja ujo ja lisäksi työtön, mutta naiset ovat silti osoittaneet kiinnostustaan juttelemisen jälkeenkin. Olen lyhytkin, 172.

      • Dino Rex

        Ujous ei ole maailman suurin este, eikä se edes korreloi itsevarmuuden kanssa yks yhteen, mutta jos olisit sellainen sosiaalisesti kömpelö "creepy" jätkä, voit olla varma ettei kovin moni kaunis nainen kiinnostuisi.


      • kattie45
        Dino Rex kirjoitti:

        Ujous ei ole maailman suurin este, eikä se edes korreloi itsevarmuuden kanssa yks yhteen, mutta jos olisit sellainen sosiaalisesti kömpelö "creepy" jätkä, voit olla varma ettei kovin moni kaunis nainen kiinnostuisi.

        Mä olen kaunis jätkä ja kyllä mä ainakin creepystä jätkästä kiinnostuisin alta aika yksikön ;) Ah mikä jännittävä ihminen ja kiehtova mystisyys


    • hyhmm

      "Tarpeeksi ruma" on usein puhuttelevan komea. Niinko se Ridge - mies pelkkää leukaperää.

    • 7ujhnrfghbn

      Miehet ja naiset ovat erillaisia ja katsovat eri asioita. Naiset on luotu arvostamaan
      terveyttä ja kohtuullista maskuliinisuutta miehessä, mutta arvostavat samoja ominaisuuksia toisissa naisissa. Tämä tulee hyvin ilmi ylettömässä laihuuden ihannoimisessa naisten kesken. Miehet taas arvostavat tiettyä pehmeyttä ja
      naisellisia muotoja naisen kasvoissa ja vartalossa.

      Miehet myös arvioivat toisiaan omien miesten mallien mukaan ja luulevat että se lihaksikkain ja möreä äänisin mustapartainen mies on naisten suosikki.

      Ehkäpä liika testosteroni onkin naiselle vaarallinen yhdistelmä ja nainen valitseekin kohtuullisen miehekkään ja siksi luotettavammalta ja itselle turvallisimman vaihtoehdon.
      20 tyttö pitää pienemmästä ja kiltimmästä pojasta ja 35 nainen haluaa raamikkaamman ja miehekkäämmän miehen. Näissäkin ketjuissa asia tulee hyvin ilmi. Tytöt haluavat pojuja ja naiset miehiä.

    • Neitokainen32

      Mielenkiintoinen avaus. Ulkonäön merkitys vaihtelee yksilöittäin. Lisäksi toiset ovat visuaalisempia ja/tai vaativampia ulkonäön suhteen kuin toiset. Luulen myös, että yksilön oma ulkonäkö (ja kaikki muutkin ominaisuudet) vaikuttaa siihen, mitä hän kumppaniltaan vaatii.

      Minulle miehen ulkonäöllä on aina ollut merkitystä ja ehkä voisi sanoa, että olen sen suhteen vaativa. Ulkonäkökokonaisuus muodostuu mielestäni pituuden, vartalon ja kasvojen kokonaisuudesta. Kaikkien noiden kolmen asian tulee olla kohdallan, että olen kiinnostunut miehestä. Suosin vähintään 178cm (5´10 englantilaiset mitat), lihaksikkaita tai vähintään jänteviä miehiä, joilla on maskuliiniset ja mielyttävät kasvot. Suurin osa miesystävistävistäni on ollut 183-193cm ja kasvoiltaan vähintään keskiverto ulkonäöllä varustettuja. Erityisesti kasvoilla on merkitystä minulle. Kasvoissa vastenmielisenä pidän ylisuurta nenää, liian pieniä silmiä, jotka ovat liian lähellä toisiaan tai liian syvällä, kasvojen ja/tai kulmakarvojen värittömyyttä, huonoja hampaita, ylähuulen tai huulien olemattomuutta, olematonta leukaa, liian lyhyttä kaulaa... Jos joku noista esiintyy kasvoissa, tilanne ei ole tuhoon tuomittu mutta usean noiden kombinaatio tekee mielestäni kasvoistani ei-viehättävän.

      Ja tietenkin sillä persoonalla, luonteella, älykkyydellä, koulutuksella, elämänkokemuksella ja arvoilla on merkitystä kumppanin valinnassa. Noiden kaikkien tulee olla kohdallaan ja vedota minuun. Ulkonäkökokonaisuus on muodostanut parinvalinnassani 30%, persoona ja luonne 40% ja koulutus/ älykkyys/tiedot, taidot ja lahjakkus 30%. Mikä parasta, olen löytänyt miehen, joka vetoaa ja sytyttää minut kaikilla osa-alueilla. Kannattaa kuunnella itseään ja mieltymyksiään parinvalinnassa. :)

      • ..............

        Mahtaa miehesi olla onnellinen noin syvällisen naisen löydettyään!


      • mitenhän?

        miten se mulkun koko? sitä et tuossa maininnut?


      • jössesssssssssssssss

        Olet löytänyt siis rakkauden reseptin: 30 % ulkonäköä, 40 % persoonaa, 30% koulutusta ja tietoja, onnittelut! Saat näillä eväillä varmasti tosi onnellisen elämän!

        Tekstistä voisi päätellä sinun olevan hyvinkin viehättävä ulkoisesti, kun näin rohkeasti kehtaat ulkonäkövaatimuksia esittää? Taitaa olla sama neitokainen joka pikkumiehiä tässä taannoin haukkui?


      • Anonyymi

        Vaikuttaa...tosi älykkäältä tuo nainen 32. Jolla on miesystävistävistäviä.


    • Joku vaan

      Komea mies voi saada naisia tai olla saamatta, puhelias mies voi saada naisia tai olla saamatta, luonnetta ja persoonaa omaava mies voi saada naisia tai olla saamatta, jne.

      Komea mies voi olla ulkonäöllisesti viehättävä, mutta sitten niitä naisia ei välttämättä paljoa tule, kun luonne, persoona, keskustelutaidot, jne. eivät viehätä naisia. Eli klassinen, kun komea mies avaa suunsa, niin naisia ei kiinnostakkaan.

      Mutta sitten taas vaikka miehellä olisikin luonnetta, asennetta, persoonaa ja keskustelutaitoja, niin se ulkonäön puute voi rajoittaa sitä naisten saamista paljonkin. Eli saa kyllä sen niiden persoonan, asenteen ja keskustelutaitojen avulla naisia, mutta kuitenkin rajoitetusti.

      Tässä tullaan taas siihen, mikä olisi se KAIKISTA KIINNOSTAVIN kokonaisuus. Jos miehellä on asennetta, luonnetta ja persoonaa ja omaa kiinnostavia juttuja, niin totta kai se ulkonäkö on pelkkää plussaa naisten silmissä, jos miehellä sellaista vain on. Kyllä naisetkin siitä ulkonäöstä kiinnostuu siinä määrin, että se kuitenkin vain LISÄÄ sitä miehen seksuaalista vetovoimaa, jos vain ne muutkin asiat ovat kunnossa.

      Ulkonäöllisesti ruma mies voi kohentaa ulkonäköään käymällä salilla, laittamalla päälle tyylikkäitä vaatteita, jne. mutta kuitenkin naisia viehättää myöskin kasvojen komeus. Kasvojen komeus vaikuttaa kuitenkin naisiin seksuaalisesti, joten silläkin on merkitystä. Se lihaksikas kroppa ja tyylikkäät ja siistit vaatteet ovat kuitenkin vain YKSI OSA SITÄ ULKONÄKÖÄ. Myöskin miehen pituus lisää seksuaalista vetovoimaa, vaikka jotkut 170 senttiset miehet voivat niitä naisia saadakkin.

      Naiset monesti juuri aina sanovat ja valittavat, että komeat miehet ovat yleensä tylsiä ja mahtailevia, kun taas sitten fiksut ja huomaavaiset miehet ovat monesti sitten ulkonäöllisesti puutteellisia. Että missä ovat sellaiset miehet, joilla on MOLEMPIA, sekä ulkonäköä, että sitä luonnetta ja persoonaa? Jos miehellä on luonnetta ja persoonaa sekä omaa hyvät keskustelutaidot ja on oikeasti fiksu, niin ei kukaan nainen tässä maailmassa laittaisi YHTÄÄN pahaksi, vaikka mies olisi myös ulkonäöllisesti viehättävä.

      Vaikka sitten sillä asenteella ja luonteella saisikin naisia, niin KUINKA PALJON ENEMMÄN naiset olisivatkaan kiinnostuneita, jos miehellä olisi vielä sitä ulkonäköäkin? Siitä on tässä omassa jutussa kysymys. Aivan varmasti miehellä olisi vieläkin enemmän valinnanvaraa naisten suhteen, jos löytyisi niitä molempia.

      Eli puhutaan siitä OPTIMISTA. Vaikka lyhyt mies saisikin naisia, niin pointti onkin se, että kuinka paljon se lyhyys RAJOITTAA sitä naisten saantia. Pointti onkin siis siinä, että pidempänä, komeampana ja fiksumpana saisi VIELÄKIN ENEMMÄN NAISIA ja olisi enemmän valinnanvaraa. Siitä on kyse. Mies voi lyhyydestään huolimatta saada niitä naisia, mutta koska miehen pituus on yksi ARVOSTETUIMMISTA piirteistä miehessä naisten silmissä, niin kyseinen mies saisi aivan varmasti enemmän kiinnostusta naisilta ollessaan miehekkään pitkä.

      Ruma mies voi siis asenteella, luonteella ja persoonalla saada naisia, mutta yleensä juuri se ulkonäön puute kuitenkin RAJOITTAA sitä naisten saamista. Jos omaisi ulkonäköä, niin saisi PALJONKIN ENEMMÄN seksuaalista huomiota naisilta. Mies ei jää kokonaan ilman, mutta kuitenkin sen ulkonäön puute rajoittaa sitä naisten saamista.

      Mies voi olla myöskin lihaksikas ja urheilullisen näköinen, käyttää tyylikkäitä vaatteita, jne. ja osa naisista on kiinnostuneita. Mutta kuitenkin sen kasvojen komeuden puute RAJOITTAA sitä kiinnostuneiden naisten määrää kuitenkin. Jos omaisi vielä tuon päälle komeat kasvot, niin naiset olisivat ensinnäkin vieläkin kiinnostuneempia että sitten niitä kiinnostuneempia naisia olisi vieläkin enemmän.

      Tästä on siis kyse. Vaikka joillakin piirteillä saisikin naisia, niin kuitenkin joidenkin tiettyjen piirteiden puute rajoittaa sitä saamista. Eli niin suuri osa naisista ei olekkaan kiinnostunut, eikä se naisten kiinnostus olekkaan niin suurta kuin jos olisi myöskin niitä puutteellisia piirteitä ja ominaisuuksia. Kärjistetysti, vaikka miehellä olisikin pieni kalu, niin hän saattaa kiihoittaa naisia kielellään, huomioimisellaan, jne. Mutta jos naiset saavat kuulla, että TÄMÄN KAIKEN LISÄKSI miehellä on vielä iso ja nautintoa tuottava kalu, niin naisia riittää VIELÄKIN ENEMMÄN ja ne muutkin naiset kiinnostuvat VIELÄKIN enemmän.

      Eli kuitenkin jotkut tietyt piirteet ja ominaisuudet vain lisäisivät sitä naisten kiinnostuksen määrää ja ylipäätään niiden naisten kiinnostuksen voimakkuutta.

      • 17+13

        En jaksanut lukea juttuasi loppuun mutta täytyy sanoa että olkoon mies minkä tahansa näköinen, siinä vaiheessa kun aukaisee suunsa ja puhuu niin voi kiinnostukseni täysin lopahtaa tai herätä. Ei tässä edes koulutuksen tasolla ole kovinkaan suurta merkitystä, ei se tarkoita että korkeasti koulutettu ihminen olisi mitenkään sympaattisempi tai kiinnostavampi, yhtä hyvin voi tavallinen duunari olla keskustelutaitoinen ja kiinnostunut maailmanmenosta.
        Fiksuus ei ole koulutuksesta tai työpaikasta kiinni, ainakaan minun arvomaailmassa.


    • j0h0

      oletko pleieri-blogin kirjoittaja? hyvä blogi kuitenkin!

    • hildarilda

      Komeus ja kauneus on katsojan silmissä.

    • Blue moon man

      Eihän kukaan nainen kelpuuta, jos on ruma, ei omaa sosiaalisia taitoja ja on niin ujo, että naisen seurassa menee täysin lukkoon, eikä keksi mitään puhumista naisen kanssa.
      Mun on täysin mahdotonta saada nais ystävää, koska mulla on kaikki nuo ominaisuudet, en todellakaan kelpaisi yhdellekään naiselle.
      En edes uskalla miettiä ajatusta, että jossain vaiheessa sitä joutuisi tekemisiin naisen sukulaisten kanssa.
      Vaikka eivät suoraan sanoisi, niin vähintäänkin ajatuksissaan miettisivät, että minkä ihmeen ruman toopen se meidän työttö on mennyt valitsemaan, kun komeampia miehiä on maailma täynnä.

    • Joku vaan

      "Komeus ja kauneus on katsojan silmissä."

      Näinhän sitä on ihmisillä aina tapana sanoa ja lohduttaa, mutta silti tietyt piirteet ja ominaisuudet viehättävät VALTAOSAA miehistä/naisista. Eli vaikka juuri naiset olisivatkin yksilöitä, niin silti on olemassa sellaisia piirteitä ja ominaisuuksia miehessä, jotka kiinnostavat ja viehättävät VALTAOSAA ja sitä SUURINTA OSAA naisista.

      Yksi sellainen piirre on miehen pituus. Miehen pituus viestittää turvasta ja se liitetään yleensä aina parempiin työpaikkoihin, korkeampaan asemaan, turvallisuuden tunteeseen, miehekkyyteen, jne. Ylipäätään miehen pituus on yksi merkittävimmistä piirteistä miehessä. Monet varsinkin pidemmät naiset antavat paljon painoarvoa pitkille miehille ja naisille on muutenkin ylipäätään tärkeää, että mies on pidempi kuin itse. Ja eipä sitä turhaan ole tutkittu, että miehen ihannepituus on se 185 cm.

      Mutta ylipäätään siis miehen pituus on yksi merkittävä piirre miehessä ja miehen ulkonäössä. VALTAOSA naisista siis viehättyy siitä, kun mies on pitkä.

      Komeat ja symmetriset kasvot ovat kasvonpiirteistä ne, mitkä viehättävät naisia ENITEN. Kulmikkaat kasvonpiirteet viehättävät RUNSAASTI ENEMMÄN kuin esim. pyöreät. Kulmikkaat, miehekkäät ja maskuliiniset kasvot viestivät eritoten miehen hyvistä geeneistä, joita kuitenkin naiset alitajuisesti etsivät omalle jälkikasvulleen. Komeilla ja symmetrisillä kasvoilla on siis ERITTÄIN TÄRKEÄ MERKITYS hyvien geenien etsinnälle ja tämän takia tutkimuksissa on huomattu, että juuri komeat, symmetriset ja maskuliiniset kasvot viehättävät NAISVÄESTÖÄ KAIKISTA ENITEN.

      Leveät hartiat ovat myös seksikkäämpiä ja viehättävämpiä kuin esim. kapeat hartiat. Nekin viestivät voimasta, turvasta ja mahdollisesti myöskin hyvistä geeneistä.

      MIehen fyysinen koko ihan ylipäätään on seksikäs ja viehättävä piirre, kunhan se vain ei ole ylipainoa ja läskiä. Pitkä harteikas mies, jolla on myöskin lihasta (ei liikaa!!!!!!) viehättää ERITTÄIN SUURTA OSAA NAISISTA. Iso ja fyysisesti vahva mies viestii naiselle turvasta, voimasta, fyysisestä vahvuudesta, hyvistä geeneistä, testosteronista eli mieshormonista (naisethan tunnetusti etsivät miehestä SITÄ MIESTÄ), jne.

      Eli vaikka sitä kuinka sanotaan, että komeus ja kauneus olisi katsojan silmissä, niin eipä se kuitenkaan paljoa paikkaansa pidä. Tietysti poikkeuksiakin on, mutta tietyt piirteet ja ominaisuudet ovat sellaisia, jotka viehättävät NAISTA KUIN NAISTA. Nuo ovat kuitenkin sellaisia YLEISPIIRTEITÄ, jotka vaikuttavat VALTAOSAAN NAISISTA. Vaikka yksilöllisiä eroja on, niin nuo piirteet ulkonäköä koskien ovat tutkimuksissa todettuja ja ihan selkeästi maalaisjärjellä ja logiikalla ajateltuna ihan luonnollisia.

      Kun naiset kerran etsivät alitajuisesti hyviä geenejä jälkikasvulleen, niin sellaiset ulkoiset piirteet, jotka niistä viestivät, ovat KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMPIÄ naisten silmissä. Jos naiset kerran etsivät miehestä MYÖSKIN FYYSISTÄ TURVAA, niin kaikki voimaan, vahvuuteen, fyysiseen kokoon, jne. vaikuttavat piirteet ja ominaisuudet ovat KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMPIÄ naisten keskuudessa.

      Komeiden ja symmetristen kasvojen on IHAN TUTKIMUKSISSAKIN todettu olevan KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMMÄT naisten keskuudessa. Kulmikkaat, miehiset ja maskuliinisen näköiset kasvot todetaan AINA KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMMIKSI.

      Joten tällaista "kauneus on katsojan silmissä"-keskustelua ei oikeastaan edes kannata käydä, koska se ei vain pidä paikkaansa. Tietyt piirteet ja ominaisuudet ovat sellaisia, jotka ovat KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMPIÄ naisten silmissä ja sitten on taas ominaisuuksia, jotka eivät niitä ole. Esim. miehen lyhyys, epäsymmetriset kasvot, kapeat hartiat, pieni peniksen koko, pieni fyysinen koko, jne. eivät ole TOIVOTTUJA, eivätkä täten puoleensavetäviä, haluttuja, kiinnostavia, seksikkäitä ja viehättäviä. Voi olla, etteivät ne aina kaikkia naisia haittaa, mutta eivät ne kuitenkaan ole MAAILMANLAAJUISESTI ERITTÄIN HALUTTUJA JA TOIVOTTUJA. Vaan päinvastoin.

      • Anonyymi

        Pakkomielteisyys on miehessä todella vastenmielinen piirre.


    • jonnex2

      Jooh... Menkeehän maailmalle kasvamaan ja tulkaa takaisin, kun jotain rakkaudesta tiedätte muutakin kuin ulkonäkökokonaisuuksia, prosentteja ja "tutkimuksia". Tsiisus mitä tekstiä.

    • 678le5e546

      Mikä ihmeen kylähullu tuo "joku vaan" oikein on.
      Hirveää jankkaamista ja samojen asioiden jatkuvaa korostusta ilman minkäänlaista rakentavaa pointtia.

      Ulkonäöllä on merkitystä ja tottakai kaikki aikuiset ihmiset tietävät ne kliseiset asiat jotka viehättävät vastapuolta.

      Jos yhdelle ihmiselle kelpaa elämänsä aikana parisuhteeseen niin mitä hel-vetin merkitystä on sillä mitä "valtaosa" ajattelee sinusta?
      Ei ole maan päällä ihmistä josta ei voisi pas-kaa puhua.

    • aigjrd

      joku vaan = neitokainen32. Hullu kun pullosta tullut, jatkuvasti tuputtaa omia älyttömiä uskomuksiaan joka keskustelussa. Kauneus todellakin on katsojan silmässä eikä ketään maailmassa ole kenelläkään oikeutta sanoa rumaksi,koska kukaan Luojan luotu ei ole ruma ja piste. Toivottavasti et missään ihmisten parissa työskentele, missä pääsisit vahingoittamaan viattomia.

      Fyysinen koko siis tuo mielestäsi turvaa? Sehän voi tuoda mukanaan myös pelkoa. Kaikki viehättävyys, turvallisuus ja muu riippuu ihmisen sisäisestä maailmasta. Ja neitokaisella se ei kirjoitusten perusteella ole kaunis.¨

      Ja miksi ylipäätään pitäisi pyrkiä miellyttämään koko maailmaa, miksei tosiaan riitä että kelpaa sille yhdelle ja oikealle kuten yllä jo kysyttiin, kenen kanssa voi elää onnelisen elämän kaikkine "valuvikoineen". Toiselle ne "viat" voivat olla juuri ne kaikkein rakkaimmat piirteet. Valinnanvarastako on vain kaikessa kysymys? Joutumisesta ottamaan joku säälistä, kun ei "paremmille" kelpaa? PItuus kaikkein arvostetuin ominaisuus miehessä??? Anna mun kaikki kestää.

      Katso neitokainen32 nyt vakavasti peiliin ja mieti, onko sinulla todella varaa tämmöisiä puhua. Täytätkö sitten itse nämä "yleismaailmalliset" kauneusvaatimukset? Keskustelutaito, älykkyys ja koulutus on pelkkää ilmaa, jos niillä saa vain vahinkoa aikaan. Tänne antamistaan keskustelutaidonnäytteistään päätellen neitokainen ei itse mikään henkeväksi keskustelijaksi kyllä voisi sanoa..

    • Neitokainen32

      Hei, Neitokainen32 ei ole sama kuin Joku vaan! En esiinny täällä toisilla nimimerkeillä, vaikka näitä palstoja aktiivisesti luenkin. Voisitko olla itse olla turhaan syyttelemättä. Jokaiselle mielipiteensä suotakoon, tämä on keskustelupalsta. Niin ikään voisit käydä lukemassa kaikki kommenttini täällä, jotta voisit huomata, etten ole missään vaiheessa sanonut, että ihmisarvo määräytyisi ulkonäön mukaan vaan että ihmisarvo on kyllä sama kaikilla ihmisillä mutta ihmiset ovat eriarvoisia parisuhdemarkkinoilla, joilla myös ulkonäöllä on merkitystä.

      terveisin, Neitokainen32

    • miekkonen24
    • Joku vaan

      "Ulkonäöllä on merkitystä ja tottakai kaikki aikuiset ihmiset tietävät ne kliseiset asiat jotka viehättävät vastapuolta."

      No ei todellakaan tiedä. Senpä takia näitä asioita jankkaankin, kun aina löytyy henkilöitä, jotka eivät todellakaan tiedä näitä asioita. Alla juuri yksi ilmeisesti naisihminen, joka ei todellakaa suostu myöntämään näitä asioita. Varmasti hän siis ehkä tietää, mikä on asian laita, mutta ei vain suostu myöntämään sitä. Naiset ovat tunnetusti mestareita puhumaan toista ja tekemään toista. Välttämättä kaikki naiset eivät itsekkään tunnista itsestään niitä piirteitä, jotka sitten taas miehet huomaavat. Siinä varmasti kaiken tuon vastahangoittelun tarve.

      "Jos yhdelle ihmiselle kelpaa elämänsä aikana parisuhteeseen niin mitä hel-vetin merkitystä on sillä mitä "valtaosa" ajattelee sinusta?"

      Kun ei halua mihinkään parisuhteeseen, joka on kaikkea muuta kuin mitään hyvää. Itse en ainakaan halua minkäänlaista parisuhdetta kenenkään kanssa. Olen niitä parisuhteita nähnyt elämäni aikana LUKEMATTOMIA, enemmän tai vähemmän tuttujen henkilöiden toimesta. Kertaakaan, siis tarkoitan tätä, kertaakaan en ole nähnyt YHTÄKÄÄN sellaista juttua tai pointtia, minkä vitun takia haluaisin johonkin säälittävään parisuhteeseen. Aivan turhaa touhua.

      Itse nimenomaan kun kuitenkin haluaisin sitä SEKSIÄ JUURI NIIDEN ITSEÄNI KIINNOSTAVIEN NAISTEN KANSSA. En todellakaan mitään parisuhdetta, jossa ei IKINÄ VOI LUOTTAA täysin toiseen, jossa molemmat lopulta haaveilevat aina toisenlaisista kumppaneista, jossa lopulta joutuu AINA TYYTYMÄÄN johonkin, jne. En ole ikinä elämäni aikana nähnyt, enemmän tai vähemmän tuttujen henkilöiden joukossa, yhtäkään sellaista parisuhdetta, jossa haluaisin olla. En missään tilanteessa. Kaikki mitä olen lukenut, kuullut, havainnut, nähnyt ja tajunnut vain vahvistaa sitä, että EN TODELLAKAAN HALUA OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ yhdenkään parisuhteen kanssa. Niin alhaista hevon vitun paskaa, ettei toista tule mieleen. Todella säälittävää touhua aikuisilta ihmisiltä.

      Enkä tarkoita, että tämä yhtään sen fiksumpaa olisi. Mutta minä ainakin myönnän ihan rehellisesti, kuinka perseestä revittyä koko touhu on. Niin naurettavaa, alhaista, lapsellista, naiivia ja oksettavaa paskaa, ettei toista edelleenkään tule MILLÄÄN TASOLLA MIELEEN.

      Pointti tuossa tekstissäni olikin ne YLEISMAAILMALLISET PIIRTEET. Siis sellaiset piirteet ulkonäössä, luonteessa, karismassa, persoonassa, jne. jotka viehättävät VALTAOSAA naisista. Sellaisiakin on.

      On moneen kertaan todistettu juttu, että naiset arvostavat miehen pituutta. Näin se vain menee. Ei se tärkein juttu ole, mutta miehen ulkonäössä naiset kuitenkin ARVOSTAVAT MIEHEN PITUUTTA. Joka muuta väittää, niin puhuu pelkkää hevon paskaa. Naiset ARVOSTAVAT miehen pituutta, aivan sama, mitä joku väittää tai ei väitä, niin naiset ARVOSTAVAT miehen pituutta ja se lisää miehen SEKSUAALISTA VETOVOIMAA. Niin se vain menee. Turha väittää yhtään mitään muuta.

      Samoin kuin on LUKEMATTOMIA KERTOJA tutkittu ja todistettu, että miehellä KOMEAT JA SYMMETRISET kasvot ovat ne KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMMÄT. Tuo on asia on niin moneen kertaan todistettu ja niin selkeä juttu, että jos joku muuta väittää, niin edelleen puhuu pelkkää hevin vitun paskaa.

      Fyysinen koko saattaa tuottaa myös pelkoa ja uhkaa, totta, mutta kuitenkin, naiset etsivät miehestä KAIKENLAISTA TURVAA JA SUOJELUA. Tämäkin asia on LUKEMATTOMIA KERTOJA tutkittu ja todistettu, joten turhaa väittää vastaan, ei auta todellakaan. Myös fyysisesti vahva ja isokokoinen mies vain yksinkertaisesti viehättää naisia YLEISMAAILMALLISESTI, ihan turhaa väittää mitään muuta, kun se kerran ei todellakaan pidä paikkaansa.

      • Kyllävaanniinon

        Kiitän ja kumarran! Olen täysin samaa mieltä parisuhteesta vaikka itse siihen erehdyinkin!


    • Joku vaan

      Naiset ovat itsekkin LUKEMATTOMIA KERTOJA todenneet, että leveät hartiat ovat miehen ulkonäössä SEKSIKÄS JA VIEHÄTTÄVÄ PIIRRE. Niin se vain menee, ihan sama mitä väität vastaan, niin ei todellakaan auta. Et voi kumota mitenkään tuotakaan asiaa. Asiaa on TUTKITTU LUKEMATTOMIA KERTOJA, joten ei kannata SELVÄSSÄ ASIASSA väittää millään paskapuheilla vastaan.

      Vaikka sen kauneuden väitetäänkin olevan katsojan silmissä, niin siitä huolimatta tietyt piirteet ulkonäössä ovat YLEISMAAILMALLISIA, niin se vain menee. Ne siis yksinkertaisesti vain viehättävät VALTAOSAA ihmisistä, ne ovat siis YLEISMAAILMALLISIA PIIRTEITÄ. Et voi mitenkään kumota näitä juttuja. Et vain yksinkertaisesti voi. Voit väittää ihan mitä tahansa vastaan, voit sanoa ihan mitä vain, mutta et voi kuitenkaan kumota näitä juttuja. Asioita on TUTKITTU LUKEMATTOMIA KERTOJA ja LUKEMATTOMAT NAISET ovat itsekkin myöntäneet nämä asiat. Ne ovat yksinkertaisesti BIOLOGIAA, ne ovat evoluution tulosta. Niin se vain menee. Jos et usko, niin ota ihmeessä asioista selvää, äläkä väitä vastaan. Ihan turhaan, koska et voi MITENKÄÄN KUMOTAKKAAN NÄITÄ juttuja. Asioita on myös EDELLEENKIN TUTKITTU LUKEMATTOMIA KERTOJA ja LUKEMATTOMAT NAISET ovat itsekkin nämä asiat myöntäneet.

      Naiset ovat itsekkin myöntäneet, että heitä kiinnostaa miehissä ennenkaikkea MIEHEKKÄÄT PIIRTEET JA OMINAISUUDET, et voi ihan oikeasti mitenkään kumota tätäkään. Naiset arvostavat ja viehättyvät miehissä SEKÄ ULKOISISTA ETTÄ SISÄISISTÄ MIEHEKKÄISTÄ PIIRTEISTÄ ja se on ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna TÄYSIN LOOGISTA. Miehet etsivät naisista NAISELLISIA PIIRTEITÄ ja ja naiset etsivät miehestä MIEHEKKÄITÄ PIIRTEITÄ. Et voi mitenkään kumota näitä juttuja, joten älä väitä vastaan.

      Miehet kiinnostuvat naisen ulkonäössä isoista rinnoista. Minkähän muun takia miehet sitten LUKEMATTOMIA KERTOJA ovat niistä olleet kiinnostuneita? Miehet myöskin pitävät siitä, kun naisen emätin on tiukka. Olen kuullut tämän saman asian LUKEMATTOMIA KERTOJA. Minkähän takia?

      On LUKEMATTOMIA KERTOJA tutkittu, että naisen nuori ikä viehättää miehiä. Miehet viehättyvät siis pehmeästä iästä, nuoresta iästä, LEVEÄSTÄ LANTIOSTA, jne. Miksi? Koska ne kertovat HEDELMÄLLISYYDESTÄ. Miehiä viehättää juurikin HEDELMÄLLISYYDESTÄ kertovat seikat naisessa. Nuori nainen on suurimmalla todennäköisyydellä HEDELMÄLLISEMPI kuin keski-ikäinen nainen. Oletko muuten itse miettinyt, miksi miehet eivät viehäty niistä keski-ikäisistä naisista samalla tavalla kuin niistä nuoruudesta kertovista seikoista? Niinpä.

      Äläkä turhaan väitä vastaan. Tai siis on ihan sama mitä sinä väität, kun kerran asiat ovat niin kuin ovat. Turhaa sinun kanssasi on väitellä, ei sillä ole väliä mitä mieltä kukin, väliä on vain sillä, miten ASIAT IHAN OIKEASTI OVAT. Jos kerran tietyt ulkonäölliset piirteet VIEHÄTTÄVÄT SUURINTA OSAA IHMISISTÄ, niin silloin se on niin. Et sinä, en minä, ei presidentti, ei kukaan ihminen maailmassa VOI KUMOTA NIITÄ. Vaikka kuinka väittäisi vastaan, niin KUKAAN IHMINEN EI VOI KUMOTA NIITÄ.

      Niin se vain menee. Ja huomautan edelleen, jos et usko, niin ota ihan oikeasti asioista selvää, ennen kuin tulet väittämään vastaan. Siitä kun ei ole mitään hyötyä kun et kerran mitenkään pysty asioita kumoamaan. Asiat ovat LUKEMATTOMIA KERTOJA tutkittu ja selvitetty, joten miksi väittää FAKTOISSA VASTAAN? Jos on LUKEMATTOMIA KERTOJA TUTKITTU ja jopa NAISILTA ITSELTÄÄN saatu tietoa, että miehen pituus on SEKSIKÄS, HALUTTAVA JA KIINNOSTAVA PIIRRE, niin MINKÄ VITUN TAKIA siitä kannattaa väittää vastaan? En ymmärrä. Ilmiselvä asia, joka on ollut selvää jo saatana AIKOJEN ALUSTA ASTI. Jos haluaa väittää vastaan, niin siitä vain. Onneksi ainakin itse olen ottanut selvää asioista, joten sillä ei ole periaatteessa mitään väliä, mitä sinä väität. Jos et kerran saa asioita kumottua, niin sillä ei ole mitään väliä silloin.

    • Joku vaan

      "Tanssitaitoiset miehethän ne parhaat naiset saa:"

      Lukion vanhojen tansseissa tanssein, sekä kävin kerran yhdellä tanssikurssilla.

      Mutta tässäkin, mitä väliä näillä lopulta on, jos mies kerran ei ole kiinnostava? Kyllähän sillä varmasti jonkun tai joitakin naisia saa, mutta eri asia taas, että KUINKA PALJON JA MINKÄ TASOISIA. Paljon olen ollut illanviettopaikoissa, joissa on tanssittu paljon, mutta eivät siellä hyvätkään tanssijat mitään kovin nättejä neitosia pyörittele.

      Onhan heillä joitakin daameja siinä, mutta eipä siinä nyt kovin hyvästä menestyksestä kuitenkaan voi puhua. Moni menee sinne etsimään naisseuraa, mutta lähtee lopulta hyvin vaatimattoman naisen mukaan. Eli eipä kovinkaan paljoa saavutettu, vaikka osasi tanssia erittäin hyvinkin. Kyllä siellä tanssipaikoilla on aina ollut hyvännäköisiä naisia, niin nuoria kuin hieman vanhempiakin, mutta ei niillä hyvilläkään tanssijoilla ole niissä paikoissa ollut todellakaan mikään POIKKEUKSELLISEN HYVÄ FLAKSI. Ei niitä miehiä kohtaan naiset osoittaneet juuri mitään kiinnostusta, mies haki tanssimaan, yritti, mutta hyvin usein jäi kuitenkin ilman.

      Moni osaa tanssia vaikka kuinka hyvin, sen olen huomannut. Mutta eipä se sitten kuitenkaan siellä naisrintamalla ole kovinkaan hyvin näkynyt, vaikka on ollutkin sinkkumies. Eivät naiset kuitenkaan ihan niin kiinnostuneita ole olleet.

      Mutta jos nekin miehet olisivat olleet miehekkään pitkiä, komeita, jne. niin aivan varmasti naiset olisivat mukaan lähteneet ja vientiä olisi ollut vaikka millä mitalla. Vaikka Äke tuossa sanookin, että tanssitaidoilla hänenkin naamallaan sai naisia, niin KUINKAHAN PALJON ENEMMÄN hän olisi vielä saanut naisten huomiota, jos olisi ollut vielä komeat kasvot?

      Tässähän se tuleekin, tanssitaitoinen mies on aina naisten mieleen, mutta KOMEA JA HYVÄNNÄKÖINEN TANSSITAITOINEN MIES on VIELÄKIN ENEMMÄN naisten mieleen. Siinä yhdistyy siis naisten käsittelytaidot, viehättäminen, keskustelutaidot ja supliikki ETTÄ MYÖS HYVÄ ULKONÄKÖ. Hyvä ulkonäkö on miehessä AINA PELKKÄÄ PLUSSAA, kyllä naiset sen verran kuitenkin ulkonäöstä viehättyvät. Ulkonäkö on aina MERKITTÄVÄ SEKSUAALISTA VETOVOIMAA LISÄÄVÄ TEKIJÄ, sanoi kuka tahansa mitä tahansa.

      Mutta asiasta toiseen, en näe mitään järkevää syytä sille, miksi hankkisin jotain tanssitaitoja. Edelleenkin minulta jäävät ne FYYSISET PIIRTEET pois. Vaikka tanssitaidoilla saisikin naisia, niin silti, saisin niitä naisia VIELÄKIN HUOMATTAVASTI ENEMMÄN, jos minulla olisi vielä ulkonäköä. Tanssitaidoilla saa varmasti, mutta tarkoitan VIELÄKIN HUOMATTAVASTI ENEMMÄN. Ja kuten todettu, niin jos tanssitaitoinen mies on vielä KAIKEN TÄMÄN LISÄKSI KOMEA, niin totta kai naiset ovat AIEMPAA ENEMMÄN KIINNOSTUNEITA. Siinä yhdistyy siis myöskin ne FYYSISET PIIRTEET.

      Eli vaikka tanssitaidot ovatkin tärkeitä, niin siitä ulkonäöstä saa SEN KAIKEN LISÄKSI vielä lisähuomiota naisilta. Ja naiset ovat tämän johdosta VIELÄ AIEMPAAKIN KIINNOSTUNEEMPIA JA VIEHÄTTYNEEMPIÄ. He siis ajattelevat, että tanssitaitoinen, keskustelutaitoinen ja naisia oikein käsittelevä mies on VIELÄ KAIKEN TÄMÄN LISÄKSI KOMEA JA HYVÄNNÄKÖINEN. Totta kai se ulkonäkö lisää sitä viehätystä HUOMATTAVASTI ENEMMÄN.

      • Joku vaan

        Monet naiset juuri nimenomaan sanovat, että missä on niitä komeita JA fiksuja miehiä? Jos mies on KUMPAAKIN, siis omaa MOLEMMAT piirteet, niin tuollaiset miehet vain ovat ERITTÄIN PALJON NAISTEN MIELEEN. Kyllä naiset vain viehättyvät ERITTÄIN PALJON sellaisesta miehestä, jolla on nuo MOLEMMAT PIIRTEET yhdessä ja samassa miehessä.

        Monesti se fiksu mies ei ole ulkoisesti niin hyvännäköinen, eikä se komea mies läheskään aina fiksu. Olen kuitenkin niin monesti, LUKEMATTOMIA KERTOJA kuullut ihan naisilta ITSELTÄÄN, että komea JA fiksu mies, molemmat siis samassa miehessä, olisi se unelma. Niin totta kai, jos tanssitaitoinen ja fiksu, naisia OIKEIN KÄSITTELEVÄ mies on vielä KAIKEN LISÄKSI KOMEA JA HYVÄNNÄKÖINEN, niin se nostaa aina miehen viehätystä naisten silmissä.

        Eli vaikka muut asiat olisivat tärkeämpiä, niin siitä huolimatta ulkonäkö ja fyysiset piirteet VAIN YKSINKERTAISESTI NOSTAVAT MIEHEN VIEHÄTYSTÄ NAISTEN SILMISSÄ. Niin se vain menee. Vaikka kuinka ne sisäiset piirteet olisivat tärkeämpiä, niin kyllä se ulkonäkö vain nostaa MERKITTÄVÄSTI MIEHEN SEKSUAALISTA VETOVOIMAA ja täten lisää sitä naisten kiinnostusta ENTISESTÄÄN JA HUOMATTAVASTI. Vaikka luonne ja persoona olisivatkin tärkeimpiä, niin siitä huolimatta se miehe nulkonäkö vain tekee naisiin MERKITTÄVÄN VAIKUTUKSEN.

        Vaikka naiset eivät sitä itse myönnäkkään, niin siitä huolimatta, mitä enemmän miehessä on niitä naisia kiinnostavia piirteitä, niin sitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita. Naiset etsivät miehistä kuitenkin monenlaisia piirteitä ja monenlaiset piirteet viehättävät. Niitä ovat SEKÄ ULKOISET ETTÄ SISÄISET. Jos jollakin miehellä on NIITÄ MOLEMPIA, jos hänellä siis on niitä KUMPAAKIN, sekä ulkonäköä ETTÄ sitä luonnetta, niin totta kai tuollaiset miehet ovat naisten mieleen ERITTÄIN PALJON.

        Samassa miehessä yhdistyy siis SEKÄ fyysinen ETTÄ HENKINEN puoli, hän on siis SEKÄ komea ja hyvännäköinen ETTÄ fiksu ja miellyttävä persoona. Hän on siis KAIKKIA NOITA, ei vain jompaa kumpaa. Yhdessä ja samassa miehessä ovat NUO MOLEMMAT PUOLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ja pakko näitä on jankata, kun se ei sinne joidenkin ihmisten vitun kaaliin vain yksinkertaisesti mene!!!! Jatkuvasti jankataan PÄIVÄNSELVISSÄ ASIOISSA vastaan, en vain ymmärrä miksi. Kun asiat ovat LUKEMATTOMIA KERTOJA selvitetty, tutkittu, nähty, kuultu, huomattu ja LUKEMATTOMILTA NAISILTA LUKEMATTOMIA KERTOJA kuultu, niin silti vain jaksetaan jankata typerästi ja turhasti vastaan. Eikä vain suostuta ymmärtämään, että on ihan sama, kuinka paljon jankkaa ja väittää vastaan, niin asiat eivät kuitenkaan muutu yhtään mihinkään. Asiat pysyvät edelleen samoina, ihan sama, kuinka paljon väittää vastaan.


      • Piupau
        Joku vaan kirjoitti:

        Monet naiset juuri nimenomaan sanovat, että missä on niitä komeita JA fiksuja miehiä? Jos mies on KUMPAAKIN, siis omaa MOLEMMAT piirteet, niin tuollaiset miehet vain ovat ERITTÄIN PALJON NAISTEN MIELEEN. Kyllä naiset vain viehättyvät ERITTÄIN PALJON sellaisesta miehestä, jolla on nuo MOLEMMAT PIIRTEET yhdessä ja samassa miehessä.

        Monesti se fiksu mies ei ole ulkoisesti niin hyvännäköinen, eikä se komea mies läheskään aina fiksu. Olen kuitenkin niin monesti, LUKEMATTOMIA KERTOJA kuullut ihan naisilta ITSELTÄÄN, että komea JA fiksu mies, molemmat siis samassa miehessä, olisi se unelma. Niin totta kai, jos tanssitaitoinen ja fiksu, naisia OIKEIN KÄSITTELEVÄ mies on vielä KAIKEN LISÄKSI KOMEA JA HYVÄNNÄKÖINEN, niin se nostaa aina miehen viehätystä naisten silmissä.

        Eli vaikka muut asiat olisivat tärkeämpiä, niin siitä huolimatta ulkonäkö ja fyysiset piirteet VAIN YKSINKERTAISESTI NOSTAVAT MIEHEN VIEHÄTYSTÄ NAISTEN SILMISSÄ. Niin se vain menee. Vaikka kuinka ne sisäiset piirteet olisivat tärkeämpiä, niin kyllä se ulkonäkö vain nostaa MERKITTÄVÄSTI MIEHEN SEKSUAALISTA VETOVOIMAA ja täten lisää sitä naisten kiinnostusta ENTISESTÄÄN JA HUOMATTAVASTI. Vaikka luonne ja persoona olisivatkin tärkeimpiä, niin siitä huolimatta se miehe nulkonäkö vain tekee naisiin MERKITTÄVÄN VAIKUTUKSEN.

        Vaikka naiset eivät sitä itse myönnäkkään, niin siitä huolimatta, mitä enemmän miehessä on niitä naisia kiinnostavia piirteitä, niin sitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita. Naiset etsivät miehistä kuitenkin monenlaisia piirteitä ja monenlaiset piirteet viehättävät. Niitä ovat SEKÄ ULKOISET ETTÄ SISÄISET. Jos jollakin miehellä on NIITÄ MOLEMPIA, jos hänellä siis on niitä KUMPAAKIN, sekä ulkonäköä ETTÄ sitä luonnetta, niin totta kai tuollaiset miehet ovat naisten mieleen ERITTÄIN PALJON.

        Samassa miehessä yhdistyy siis SEKÄ fyysinen ETTÄ HENKINEN puoli, hän on siis SEKÄ komea ja hyvännäköinen ETTÄ fiksu ja miellyttävä persoona. Hän on siis KAIKKIA NOITA, ei vain jompaa kumpaa. Yhdessä ja samassa miehessä ovat NUO MOLEMMAT PUOLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ja pakko näitä on jankata, kun se ei sinne joidenkin ihmisten vitun kaaliin vain yksinkertaisesti mene!!!! Jatkuvasti jankataan PÄIVÄNSELVISSÄ ASIOISSA vastaan, en vain ymmärrä miksi. Kun asiat ovat LUKEMATTOMIA KERTOJA selvitetty, tutkittu, nähty, kuultu, huomattu ja LUKEMATTOMILTA NAISILTA LUKEMATTOMIA KERTOJA kuultu, niin silti vain jaksetaan jankata typerästi ja turhasti vastaan. Eikä vain suostuta ymmärtämään, että on ihan sama, kuinka paljon jankkaa ja väittää vastaan, niin asiat eivät kuitenkaan muutu yhtään mihinkään. Asiat pysyvät edelleen samoina, ihan sama, kuinka paljon väittää vastaan.

        Ohhoh.

        No niinhä sitä sanotaan mitä naamasta näkee jne..
        Löydää poika pipoa. Kaikilla on omanlaiset mieltymyksensä, siinä ei auta mitkään tutkimukset mikä kellekin kolahtaa. Kuhan on omaan makuun mieluinen :D
        Jos nyt joku meneekin lampaana ja hakee yleisten normien mukaista ihannemiestä tai -naista, niin oma on häppeensä. Ja pitää niille ns.hyvännäköisillekin olla joku. Hyvä jotta vientiä piisaa.

        En minä ainakaan suostu ymmärtämään tai myöntämään sellaisia asioita, jotka eivät pidä paikkaansa kohdallani. :) tutkimuksilla voi pyyhkiä..

        Sun logiikalla meikäläisenkin pitäis mennä vaan hirteen ja heittää heipat maailmalle. Mutta ei vielä ole mieli noin katkeroitunut sentään..

        Ehkä sua auttaisi, ihan tosissaan, joku kiva maksullinen nainen. Sellainen, joka näyttää juuri siltä jolta haluat seksiä? Kai se hetken helpottaisi.. voisi jopa nostaa itsetuntoa ja parantaa mahkuja saada ihan ilmatteekskin jatkossa..


    • kusetuubaa

      HEIPPA


      Aamulla, illalla , aamupäivällä tai iltapäivällä kun katson peiliin en koe itse olevani komea. Mutta jostain kumman syystä tälläiselle rentulle pitkä tukkaiselle kitaristille toosaa piisaa ja nostattaa kummasti itsetuntoa kun naiset kehuvat. Joten väliäkös sillä.. ilmeisesti komeus on siis katsojan silmissä

    • Joku vaan

      "Mutta jostain kumman syystä tälläiselle rentulle pitkä tukkaiselle kitaristille toosaa piisaa ja nostattaa kummasti itsetuntoa kun naiset kehuvat."

      Itse olen soittanut kitaraa yläasteelta asti, sekä akustista että sähkökitaraa. N. 10 vuotta tulee täyteen. Eipä yhtään kiinnostunutta naista ole ikinä näkynyt. Eivätkä kyllä millään tavalla ole kehuneetkaan. Pitkiä hiuksia en kylläkään omaa.

      "Erittäin miehekäs ja naisten kanssa oikeita asioita tekevä mies voi saada kauniita naisia, vaikka olisi vähän (toki rajansa kaikella) ylipainoa ja kasvot olisivat "rumat". Toki tämä ei ole toimiva yhdistelmä suurimpaan osaan naisista, mutta on merkittävä määrä naisia, jotka ovat valmiita harrastamaan seksiä/ryhtymään suhteeseen ruman mutta kylmän rauhallisen ja itsevarman, miehekkäästi käyttäytyvän miehen kanssa, joka osaa koskettaa naista juuri oikealla tavalla ja jonka seurassa nainen saa tuntea itsensä naiseksi, mutta antavat joka kerta pakit erittäin komealle nössömiehelle."

      Komea nössömies saa äkkiä pakit, kun ei ole itsevarmuutta, sosiaalisia taitoja ainakaan naisille näkyvästi, jne. Mutta tuo mitä sanoit rumasta, itsevarmasta ja miehekkäästä miehestä, niin ei sellainenkaan ole SUURIMMAN OSAN naisista mieleen. Kun naisilta kysyy valitsetko kasvonpiirteiltään ruman vai komean YHDISTETTYNÄ tuohon miehekkääseen käytökseen, asenteeseen, naisen koskettamiseen, jne. niin kyllä naiset poikkeuksetta vastaavat että komeat kasvonpiirteet.

      Ruma, ylipainoa omaava mies ei kuitenkaan viehätä SUURINTA OSAA naisista, vaikka omaisikin itseluottamusta ja miehekkyyttä. Tuo rumuus ja ylipaino vain rajoittavat sitä naistensaantia.

      Mutta entäpä jos mies olisikin ERITTÄIN KOMEA, asennetta ja itseluottamusta omaava, miehekäs niin käytökseltään, olemukseltaan että ullonäöltään, osaa koskettaa naista oikealla tavalla ja jonka seurassa nainen saa tuntea itsensä naiseksi?

      Siis tuollainen mies, jolla olisi kaikki nuo aiemmin kertomasi POSITIIVISET piirteet noista kahdesta vaihtoehdosta, mutta ei niitä NEGATIIVISIA piirteitä, kuten ylipainoa ja rumuutta?

      Tuollainen mies on kuitenkin SEN SUURIMMAN OSAN naisista mieleen. Tuollaisella miehellä vain on sekä fyysistä että henkistä viehättävyyttä, seksuaalisuutta, naisten käsittelytaitoja, jne. Mitä muuta nainen voikaan enää toivoa?

      Ainoa haittapuoli onkin juuri siinä, että tuollaiset miehet ovat ÄÄRIMMÄISEN JA POIKKEUKSELLISEN HARVASSA. Läheskään kaikki naiset eivät tuollaisia voi millään saada. Jos PUOLI PROSENTTIA miehistä on sellaisia kuin tarkoitan, niin eipä niitä riitä sadalle prosentille naisista.

      Eli juuri komea, fiksu, miehekäs, sosiaalinen ja naistaan käsittelevä mies on SE KAIKISTA VIEHÄTTÄVIN mies, mies, joka kiinnostaa SUURINTA OSAA NAISISTA, eli juuri sitä VALTAOSAA NAISISTA.

      Itse en esimerkiksi omaa ulkonäöllisiä seikkoja yhtään. Ei minulla ylipainoa ole, olen käynyt 6 vuotta aktiivisesti salilla, pelaan jalkapalloa, jne. Kasvoiltani olen tosin kaikkea muuta kuin komea ja viehättävä, joten se riittää minulle aivan hyvin. Ja vaikka sanotaan, että 178,5 senttiä on joskus ihan riittävä miehen pituus, niin silti naisia viehättää fyysisesti PITKÄ MIEHEN PITUUS. Miehen pituus on eräs merkittävimmistä piirteistä miehellä, kun puhutaan seksuaalisesta vetovoimasta.

      Joku voi sitten kysyä, että miksi en tällaisena miehenä sitten panosta siihen naisten koskettamiseen, sänkytaitoihin, miksi en panosta luonteeseen ja persoonaan, jne.

      No juuri sen takia, että silloin minulta jäävät ne FYYSISET PIIRTEET edelleen puuttumaan. Naiset kuitenkin edelleen kiinnostuvat KAIKISTA ENITEN juuri niistä SAMAAN AIKAAN SEKÄ KOMEISTA ETTÄ FIKSUISTA miehistä. Vaikka olisin kuinka fiksu, vaikka omaisin kuinka jumalaisia sänkytaitoja, vaikka olisin kuinka persoonallinen, vaikka osaisin kuinka koskettaa naisia, niin silti minulta jäisi niitä MERKITTÄVIÄ PIIRTEITÄ puuttumaan. Joku voi taas sanoa, ettei sillä ulkonäöllä ole niin merkitystä, niin valehtelee. Jos tuohon lisää vielä ne ulkonäölliset seikat, piirteet ja ominaisuudet, niin naiset kiinnostuvat VIELÄ AIEMPAAKIN ENEMMÄN.

      • Joku vaan

        Vaikka kiinnittäisin kuinka huomiota persoonaani, luonteeseeni, itsevarmuuteeni, asenteeseeni, naisen koskettamiseen, jne. niin siltikään minusta ei tulisi VALTAOSAN naisista mieleen olevaa miestä, koska juurikin ne FYYSISET piirteet jäisivät pois. Niin se vain menee. Ei minusta ikinä kuitenkaan tulisi miestä, joka kuuluisi NIIDEN KAIKISTA KIINNOSTAVIMPIEN, SEKSIKKÄIMPIEN, HALUTTAVIMPIEN, jne. miesten joukkoon. Ei vain tekisi, vaikka ne henkiset piirteet olisivat millaisia tahansa.

        Minä haluan itselleni MOLEMMAT, minä haluan itselleni ne KUMMATKIN puolet, SEKÄ henkisen ETTÄ fyysisen. Ilman toista puolta minua ei kiinnosta MILLÄÄN TAVOIN sen toisen puolen jutut. Ei kiinnosta luonne, ei persoona, ei asenne, ei itseluottamus, jne. Koska kuitenkin KAIKENLAISTA MERKITTÄVÄÄ, joka vaikuttaa miehen SEKSUAALISEEN VETOVOIMAAN, jää minulta silloin edelleen puuttumaan.

        Ei minua kiinnosta VITUNKAAN VERTAA mitkään sänkytaidot tai naisen koskettaminen, jos minulla ei esim. ole isoa kalua. Joku voi taas sanoa, ettei sillä kalun koolla ole väliä, jos osaa kielihommia, naisen koskettamista, rakastelutaitoja, jne. Mutta kuitenkin, iso kalu tuottaa naiselle ENEMMÄN KAIKENLAISTAN NAUTINTOA JOKA TAPAUKSESSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iso kalu on visuaalisestikkin PALJON PAREMPI kuin pienempi, se iso kalu on VAIN JA AINOASTAAN PELKKÄÄ PLUSSAA miehellä ja täten se lisää sitä NAUTINNON JA KIIHOITTUMISEN MÄÄRÄÄ. Vaikka joku sanoo, ettei se siinä ole niin oleellinen asia, niin silti, siitä huolimatta, se tuottaa naiselle KAIKENLAISTA LISÄNAUTINTOA.

        Juuri tämän LISÄNAUTINNON puutteen takia minua ei kiinnosta vitunkaan vertaa mitkään rakastelutaidot, ei kielihommat, ei kosketustaidot, jne. Ei kiinnosta pitkän vertaa, koska silloinkin minulta jää yhä edelleen PUUTTUMAAN SELLAISTA, joka antaa naiselle nautintoa, kiinnostusta, viehätystä ja kiinnostusta.

        Haluan itsestäni JUURI SELLAISEN KOKONAISUUDEN, joka viehättää VALTAOSAA naisista. Ei minua kiinnosta sisäiset piirteet VITUNKAAN VERTAA, jos minulla ei ole ulkoisia. Nämä puolet YHDESSÄ tekevät miehestä juuri sellaisen, joka kuuluu niiden KAIKISTA KIINNOSTAVIMPIEN miesten joukkoon, joka viehättää juuri nimenomaan SUURINTA OSAA naisista, sitä SUURINTA VALTAOSAA naisista.

        Se PUOLI PROSENTTIA miehistä ovat juuri sellaisia, jotka pystyvät tuottamaan naisille KAIKENLAISTA NAUTINTOA, pystyvät viehättämään naisia KAIKENLAISILLA TAVOILLA, saavat naisissa kiinnostusta KAIKENLAISILLA TAVOILLA, jne.

        Minä en ikinä siihen pystyisi PUUTTEIDENI TAKIA, jotenka minua ei VITTUJAKAAN KIINNOSTA, onko minulla joitakin henkisiä piirteitä vai ei ja mitenkä pystyisin itseäni kehittämään. En pysty kehittämään itseäni JUURI SELLAISEKSI MIEHEKSI KUIN HALUAN JA TARKOITAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Ihmettelijä2

      "Kaikilla on omanlaiset mieltymyksensä, siinä ei auta mitkään tutkimukset mikä kellekin kolahtaa. Kuhan on omaan makuun mieluinen"

      Ei minua kiinnosta mitkään tiettyjen yksilöiden mieltymykset pätkän vertaa. Itse kuitenkin haluan olla mies, joka kiinnostaa JUURI SITÄ VALTAOSAA, eli sitä SUURINTA OSAA naisista. Ei minua kiinnosta keidenkään yksittäisten naisten mieltymykset, vaan haluan olla nimenomaan sellainen mies, ketä kuuluu JUURI NIIDEN KAIKISTA KIINNOSTAVIMPIEN miesten joukkoon.

      Eli vaikka naiset ovat yksilöitä, niin siitä huolimatta tietyt piirteet ja tietyt ominaisuudet ja tietyt miehet ovat VALTAOSAN NAISISTA mieleen. Eli vaikka yksilöitä on maailma täynnä, niin silti, siitä huolimatta, tietyt piirteet ja tietyt ominaisuudet ja tietyt miehet ovat SUURIMMAN OSAN naisista mieleen, siis sen VALTAOSAN naisista. Kun asiat vain ovat niin, niin silloin ne vain yksinkertaisesti ovat. Itsekkin tiedät varsin hyvin, että TIETYT piirteet vain ovat MUITA HALUTUMPIA. Itsekkin varsin hyvit tiedät, että TIETYT OMINAISUUDET ovat MUITA HALUTUMPIA.

      Ei minua kiinnosta keidenkään yksittäisten naisten mielipiteet yhtään mistään. Minua kiinnostaa vain NE YLEISMAAILMALLISET piirteet ja ominaisuudet, minua kiinnostavat tässä asiassa vain ne miehet, jotka ovat NIITÄ KAIKISTA HALUTUIMPIA, siis ne ketkä kiinnostavat VALTAOSAA, siis sitä SUURINTA OSAA naisista. Sellaisia kun kuitenkin on olemassa, etkä sinä, enkä minä, eikä ketään muukaan tässä maailmassa voi sitä kiistää.

      Joten vaikka naiset olisivat kuinka yksilöitä, niin siitä huolimatta TIETYT PIIRTET, TIETYT OMINAISUUDET JA TIETYT MIEHET ovat muita halutumpia. Ne ovat siis seikkoja, jotka viehättävät VALTAOSAA NAISISTA, ne ovat siis YLEISMAAILMALLISIA SEIKKOJA JA PIIRTEITÄ, jotka kiinnostavat SITÄ KAIKISTA SUURINTA OSAA naisista.

      VALTAOSAAN naisista ei kuulu jokainen maailman nainen, ei siihen kuulu jokainen yksilö joka maailmankolkasta, vaan VALTAOSA on se KAIKISTA SUURIN OSA. Ne KAIKISTA HALUTUIMMAT PIIRTEET JA OMINAISUUDET ovat juuri niitä, jotka vetoavat SIIHEN SUURIMPAAN OSAAN, SIIHEN VALTAOSAAN, KAIKISTA SUURIMPAAN OSAAN NAISISTA.

      Itsekkin varsin hyvin tiedät sen, että tietyt piirteet ja ominaisuudet ja miehet KUULUVAT NIIHIN KAIKISTA HALUTUIMPIIN asioihin. Joten älä ihan oikeasti tule väittämään mitään muuta. Itse varsin hyvin tiedän asioiden oikean laidan, asiat ovat TUTKITUSTI todettu sellaisiksi ja KAIKKI OMA KOKEMANI, NÄKEMÄNI, KUULEMANI, HAVAINNOIMANI, jne. Vain vahvistaa tämän. Älä tule väittämään mitään muuta, koska se ei pidä paikkaansa. En todellakaan halua kuulla mitään vastaanvänkäämisiä, kun se ei pidä paikkaansa.

      Kun on olemassa TIETTYJÄ PIIRTEITÄ, OMINAISUUKSIA JA MIEHIÄ, jotka ovat MUITA HALUTUMPIA, jotka ovat KAIKISTA HALUTUMPIA, jotka vetoavat SIIHEN SUURIMPAAN OSAAN NAISISTA, siihen VALTAOSAAN NAISISTA, johon kuuluu SUURIN OSA NAISISTA, niin silloin minulle on ihan turhaa tulla väittämään mitään muuta. Kun asia kerran yksinkertaisesti on niin, niin se asia on silloin niin. Älä tule väittämään mitään muuta, se on ihan turhaa. Eikä muutenkaan kannata väittää PÄIVÄNSELVISSÄ ASIOISSA mitään vastaan. Minulle varsinkaan on aivan turhaa tulla selittämään mitään omia juttuja.

      • Ihmettelijä2

        "Ehkä sua auttaisi, ihan tosissaan, joku kiva maksullinen nainen. Sellainen, joka näyttää juuri siltä jolta haluat seksiä? Kai se hetken helpottaisi.. voisi jopa nostaa itsetuntoa ja parantaa mahkuja saada ihan ilmatteekskin jatkossa.."

        Miksi se helpottaisi yhtään mitään? Enhän minä silloin MIEHENÄ ole saanut yhtään mitään, vaan nainen halusi silloin MINUN RAHOJANI. Nainen oli vain kiinnostunut MINUN RAHOISTANI. Joten aivan turhaa touhua, jota en mieti sekuntiakaan.

        Ja mitä se auttaa, että nainen on sen näköinen, jolta haluan seksiä? Edelleenkään, ei se nainen ollut MINUSTA KIINNOSTUNUT, vaan MINUN RAHOISTANI. Jos minulla ei olisi rahaa, en sitä naistakaan saisi. Se kertoo ihan sen, ettei se nainen ollut MINUSTA KIINNOSTUNUT, vaan RAHOISTANI.

        Miten se nostaa minun itsetuntoani? Pikemmin alentaa vain. Koska tulen edelleen sen asian eteen, etten ole YHTÄÄN SEN KIINNOSTAVAMPI mies kuin ennenkään. Sain naista AINOASTAAN sen takia, että annoin RAHAA. Ei nainen ollut minusta kiinnostunut vaan rahoistani. KAIKISTA KIINNOSTAVIMMAT miehet eivät tarvitse rahaa naisten saamiseen, vaan heidän KOMEUTENSA, FIKSUUTENSA, KARISMANSA, ULKONÄKÖNSÄ, ISO KALUNSA, RAKASTELUTAITONSA, jne. takaavat sen, että naisia riittää.

        Joten miten tuo minun itsetuntoani nostaa yhtään? Olen yhä edelleen SE SAMA MIES, KUIN ENNENKIN. En minä ole muuttunut yhtään sen kiinnostavammaksi, en komeammaksi, en karismaattisemmaksi, jne. En minä ole MIEHENÄ muuttunut yhtään, vaan tarvitsin RAHAA SAADAKSENI NAISTA. Ei minusta tullut edelleenkään miestä, joka kuuluu NIIDEN KAIKISTA KIINNOSTAVAMPIEN MIESTEN joukkoon.

        Miten se parantaa mahkuja muuttua mieheksi, joka kuuluu niiden KAIKISTA KIINNOSTAVAMPIEN miesten joukkoon? Eli maksullisissa käyminen tekee miehestä sellaisen, että hän saa jatkossa VALITA NAISSEURANSA? No ei todellakaan tee, vaan alentaa miehen tasoa entisestään. Herra jumala, jos tarvitsee rahaa, että saa naisia, niin ei todellakaan ole mies, joka kuuluu NIIDEN KAIKISTA KIINNOSTAVAMPIEN MIESTEN joukkoon. Tuollaiset miehet saavat ilmaiseksi JATKUVASTI ALOITTEITA JA SEKSUAALISTA HUOMIOTA naisilta, ei heidän missään maksullisissa tarvitse käydä.

        Ja miten esim. minun ulkonäköni muka muuttuisi, jos kävisin maksullisissa? Miten se muuttaisi minua mieheksi, joka kuuluu NIIDEN KAIKISTA KIINNOSTAVAMPIEN miesten joukkoon?

        En vain yksinkertaisesti ymmärrä. Ei tuo vie minua yhtään sen lähemmäs halujani ja toiveitani, pikemmin VAIN ALENTAA ENTISESTÄÄN. Joka tapauksessa tulen sen asian eteen, etten kuulu, enkä tule IKINÄ KUULUMAANKAAN sellaisten miesten joukkoon, jotka ovat KAIKISTA KIINNOSTAVAMPIA.


    • Nähty on

      Pödellä on yli pieni

    • yxneiti

      Daniel Craig on mainittu rumaksi, joka ihmetyttää minua ja montaa ystävääni todella. Itse pidän häntä todella seksikkäänä, kokonaisuutena, ehdottomasti myös juuri kasvojen takia, vaikka ei treenattu vartalo jää tietenkään kakkoseksi ;) Mutta siis ehdottomasti kiihottavampi kuin naismaisen komeat- tai poikamaisen nätit miehet.

    • tarralenkkari666

      Ei treenamalla saa itsensään komeaa minun silmääni mutta useat (jos ei suurin osa) heteronaisista tykkää semmoisesta nuoren Brad Pittin vartalosta, joten se saattaa toimia heille.

      Luonteella on paljon suurempi merkitys. Tunnen muutamia ei niin hyvännäköisiä, jotka ovat näin tutustumisen jälkeen alkaneet näyttää mukiinmeneviltä.

      • Anonyymi

        Tää oli hyvä.
        "Nuoren Bratt Pittin vartalosta" :D :D
        Nykyinenkin varmaan kelpais?
        Ei tosin sen vartalon takia...


    • Anonyymi

      En tykkää rumista miehistä!

    • Anonyymi

      Mites rumat ja läskit naiset?
      Niitä pitäis kuitenkin jonkun panna.

    • Anonyymi

      Ehkä se olen minä koska olen aidosti ruma ja lihava mutta olen saanut paljon naisia nuorena. Nykyään en ole enää naisten perään vaan etsin sitä yhtä oikeaa. Rumuuteni on säilynyt kuitenkin 20 vuoden ajan, nuorena oikeastaan häpesin rumuuttani mutta sitten koulussakin huomasin että tytöt teki alotteita, luokkaretkellä sain pillua koulun ja luokkani kauneimmalta tytöltä ja sain sitten monelta muultakin. 18 vuotiaana aloin käymään baareissa ja sain naisia kovin helposti vaikka aina halusin vakavan suhteen niin naiset eivät halunneet. En tiedä olen ihmetellyt mikä minussa on että saan. Olen lihavakin , tosin laihdutin 34 kg ja siitä on tullut takaisin 12 kg joten painan ny noin 95 kg mikä on minusta paljon liikaa koska olen vain 166cm pitkä.

    • Anonyymi

      Ruma mies jolla paksu lompakko saa sydämeni 🙂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe