SuomiPop Aamulypsy poliittisesti värittynyt

radiolobbaussalaliitto

SuomiPopin Aamulypsy -radio-ohjelma on ollut ikävän poliittisesti värittynyttä 2015 eduskuntavaalien alla. Päivästä toiseen Aamulypsyssä ja Juha Vuorisen Vuorissaarna-kolumnissa tuodaan esiin yrttäjien verotaakkaa, työttömien työhaluttomuutta, tasaveroa ja Viron mallia Suomen pelastuksena, yrittäjästatuksen ja arvatenkin kohtuu hyvätuloisten juontajien toimesta.

Tasavero tarkoittaa kuitenkin hyvinvointivaltion ja peruspalvelujen alasajoa, josta arvon juontajatkin ovat saaneet nauttia äidinmaidonkorvikkeestaan asti. Mikä siinä on että kun tulot nousevat, niin veronmaksukyky katoaa tyystin? Eikö täällä ole aika tavalla hyvinvointivaltion ansiosta nostettu elintasoa ja tuloja, varsinkin omistavan luokan.

Kymmenykset tulisi maksaa progressiivisesti maksukyvyn mukaan, niin että isotuloiset maksaisivat kunniavelkaansa hyvinvointivaltion rakentajille ja heidän jälkeläisilleen takaisin hieman suuremmilla kymmenyksillä. Eivätkä ainoastaan nauttisi palveluista. Ja kun niiden avulla on noustu keskivertoa ylemmäs, eivät alkaisi itkeä veroja. Ei suotaisi tuleville sukupolville samoja mahdollisuuksia kuin itse on saatu. Perin itsekästä touhua.

Palefacen heitto "Ihmispedot ovat niitä jotka eivät pidä kaikkia ihmisiä samanarvoisina" sopii tähän oikeistolaistuneeseen aikaan hyvin. Huono-osaiset ovat pummeja ja loisia joiden huono-osaisuus on itse aiheutettua, ja joita voi potkia päähän ja laittaa pakkotyöhön minimiturvalla mm. huonontamalla sosaaliturvaa, johon tasaveromallinen yhteiskunta johtaa. Vahvat pärjäävät aina, mutta sattuman sormi ei ole tasa-arvoinen. Kaikki eivät voi menestyä, koska ulkoiset ja persoonalliset ym. tekijät vaikuttavat eri tavalla eri yksilöihin.
Tämän yhteiskunnan voittajat voivat olla toisenlaisten arvojen yhteiskunnassa häviäjiä.

Suomi on loistanut hyvinvointivaltiona, jota tosin porvaripuolueiden päähallituspuoluekausina viimeiset 11 vuotta on rapautettu pahasti, ja jota ollaan nyt näillä Vironmalleilla ajamassa lopullisesti maan tasalle. Mielestäni ainakaan radiokanavien ei pitäisi lobata tätä eriarvoisuuteen pyrkivää itsepalveluyhteiskuntamallia, josta kaikki tulevat loppujen lopuksi kärsimään.

Kun maa ajetaan tasaveroilla niin alas, etteivät huono-osaiset pärjää tulonsiirroilla (jotka ovat jo nyt Pohjoismaiden huonoimpia n. 450 €/kk kaikkinensa elämiseen toimeentulotukena kohtuullisten asumiskulujen jälkeen), voiko heidän enää olettaa noudattavan yhteiskuntasääntöjä, joista eivät mitään hyödy? Hyväosaisten omaisuudensuoja- ja turvallisuuskin maksetaan verotuloista, miksi niitä pitäisi suojella kun veronmaksuhalujakaan ei ole? Wahlrooskaan ei rahoillaan pysty ostamaan turvaa, jota hyvinvointivaltion poliisi ym. tarjoavat.

Viidakon laeilla toimiva yhteiskunta ei ole hyvä varakkaallekaan, siellä saa laittaa rahaa haisemaan turvatakseen hankkimansa sekä terveytensä ja etuasemansa. Kannattaako hyvinvointi todella murentaa?

47

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtaeityölläkäänelä

      Porvarihallitus = Köyhät kyykkyyn

      Voi meitä työntekijäparkoja, jos/kun porvarihallitus pääsee valtaan, niinkuin nyt pahasti näyttää. Kepu Kok PS = Yhtään duunaria puolustavaa puoluetta ei olisi siis mukana.

      Tarkoittaa työttömyystyrvan ja sosiaaliturvan alasajoa. Irtisanomissuojan heikennyksiä yms.

      Herrojen juhlat siis vaan jatkuu yhä prameampina ... ja kansan tahdosta!!!!

      Ei voi köyhä duunari asiaa ymmärtää.

      • ikiuni

        ”Köyhän elämä on elossapysymistä maailmassa, jossa ei ole mitään roolia”
        http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3374885/koyhan-elama-on-elossapysymista-maailmassa-jossa-ei-ole-mitaan-roolia

        "Köyhän pitäisi pärjätäkseen elää täydellistä niksipirkkaelämää. Mitä jää jäljelle, kun niksit loppuvat?

        Marttila on kirjoittanut verkkolehti Revalvaatioon uuden tekstin http://www.revalvaatio.org/wp/masennus-on-uusi-realismi-osa-2-vuotta-myohemmin/ , jossa hän kertoo, mitä köyhän kokemuksista puhumisen tuoma julkisuus on muuttanut hänen elämässään.

        Marttilan mukaan hänelle on tarjottu lähinnä ”räkäistä pilkkanaurua”: ”Mikset tehnyt sitä, mikset tehnyt tätä? Olisiko kannattanut syntyä rikkaampaan sukuun?”

        Töitä ei vieläkään ole, ja elintaso rapautuu pikkuhiljaa sitä myötä, kun vaatteisiin ilmestyy uusia reikiä, joita ei ole varaa korjata.

        Marttilan mukaan köyhän elämä on ”elossapysymistä päivästä toiseen maailmassa, jossa ei ole mitään tekemistä, ei mitään saavutettavaa, ei mitään roolia”.

        Tilannetta pahentavat vielä entisestään Sipilän hallituksen tulevat leikkaukset, Marttila kirjoittaa. Köyhiltä on helppo leikata esimerkiksi jäädyttämällä sosiaaliturvan indeksit. Rikkaiden rahoihin ei kosketa".

        - Koska tämä katajainen kansa herää?


      • köyhät.rauhaan

        Suomessa on noin 1,3 miljoonaa eläkeläistä, joista noin puolet saa työeläkettä alle 1000 euroa kuukaudessa.

        Suomessa miljoona ihmistä elää alle tuhannen euron tuloilla, muistutti perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini, kun puoluejohtajat kokoontuivat vaalitenttiin Oulussa (tammikuu 30, 2015)
        "– Sosiaalinen oikeudenmukaisuus kristilliseltä arvopohjalta on meille tärkeä arvo. Meille jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, siksi laidat välillä paukkuvat. Suomessa miljoona ihmistä elää alle tuhannen euron tuloilla. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus tarkoittaa sitä, että näiltä ihmisiltä ei leikata mitään".
        https://www.suomenuutiset.fi/soini-kaikkein-koyhimmilta-ei-pida-leikata-mitaan/

        ** Saa nähdä mitä Timo Soinin hallitus tekee, syökö Soini taas sanansa (kepu ja kokkarit syö köyhät joka tapauksessa).


      • uskomatontaon

        Suomessa on miljoona alle1 000 euroa tienaavia. Nämä eivät suinkaan kaikki ole ”sosiaalitapauksia”. Joukosta suuri osa on eläkeläisiä ja niitä DUUNAREITA. Esimerkiksi kauppojen kassoilla on duunareita, jotka eivätkä ansaitse tuota tonnia enempää. Osa-aikaduunareita, jotka tekisivät mieluummin täyttä päivää…

        perusosa toimeentulotuessa on 480,20e. ja esim vuokramenot (vuokra vesi sähkö) 485,89e. sosiaalitoimi maksaa vuokran, sähkön ja vedet sekä lääkekulut ja lääkärikäynnit. käteen saatavasta perusosasta pitää maksaa itse kaikki muu, siis ruoka, perushygieniatarpeet, mahdolliset harrastukset polttoainekulut tai bussimatkat, lehtitilaukset, netit, puhelinlaskut ymsymsyms. eli uskon että tässä puhutaan nyt alle 1000e/kk elämiseen verojen jälkeen

        täytyy sanoa että jos trendi on niin kuin nyt ei paljon naurata. Työttömiä syyllistetään päivä päivältä enemmän. Järkyttävää miljoona tonnin tienaavia. Eikä olla kadulla. Lampaita hemmetti koko kansa.Minä myös.Tulevat sukupolvet kai ei ajattele niin kuin vanha kansa. Ei kai niin.:(

        ja kokkarit sekä kepu haluaa vielä viedä indeksikorotukset.


      • EU-tasolle.edes

        Kevyt pääomaverotus vie Suomelta 5,5 miljardia euroa vuodessa verotuloja
        http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3368548/kevyt-paaomaverotus-vie-suomelta-55-miljardia-euroa
        http://vastavalkea.fi/2015/06/03/varallisuus-on-suomessa-verottajan-erityissuojeluksessa/

        Pääomaveroja pitäisi lisätä 5,5 miljaria vuodessa

        Tilastokeskuksen uutisten mukaan Suomen verotuskäytäntö poikkeaa tuntuvasti EU-maiden verotuksesta. Suomessa pääomaverotus on keveää verrattuna työn ja kulutuksen verotukseen. Kansanedustajien kannattaisi selvittää, mistä pitää leikata, jotta suomalaisten verotus ei leikkaisi ostovoimaa ja heikentäisi työllisyyttä.

        Tilastokeskuksen Olli Savelan artikkelista lainattua verotustietoa. Kannattaa lukea koko artikkeli Tilastokeskuksen sivuilta.

        "Euroopan Unioni julkaisee mielenkiintoista VEROTILASTOA. Siinä veroasteeseen luettavat verot ja pakolliset maksut on jaettu kolmeen osaan:

        - työhön kohdistuvat verot

        - kulutukseen kohdistuvat verot ja

        - pääomiin kohdistuvat verot

        EU:n tilastot valmistuvat viiveellä, koska kaikkien EU-maiden tiedot otetaan mukaan. Uusimmat tiedot ovat vuodelta 2012. Suomessa kulutukseen ja työhön kohdistuvien verojen osuus kaikista veroista ja pakollisista maksuista on suurempi kuin EU-maissa keskimäärin.

        Työhön kohdistuvien verojen osuus oli Suomessa 53,2 % ja EU:ssa keskimäärin 51 %.

        Kulutusverotus Suomessa oli 32,4 % ja EU:ssa 28,5 %.

        Pääomiin kohdistuvien verojen osuus oli Suomessa 14,3 % ja kaikissa EU-maissa 20,8%. (Annex A:taulukko C.3_T).

        Euroissa laskien pääomaverotuksen ero oli 5,5 miljardia euroa. Jos siis Suomen verorakenne olisi sama kuin EU-maissa keskimäärin, olisi pääomaan kohdistuvia veroja pitänyt periä 5,5 miljardia euroa enemmän ja vastaavasti työhön ja kulutukseen kohdistuvia veroja 5,5 miljardia vähemmän. "

        Tilastokeskuksen tutkijan mukaan vuonna 2000 pääomaan kohdistuvien verojen osuus kaikista veroista on suunnilleen sama kuin vuonna 2012:

        "Myös suhteessa kansantalouden kokoon oli pääomaverojen osuus Suomessa selvästi pienempi kuin EU-maissa keskimäärin, vaikka veroaste on Suomessa keskimääräistä korkeampi. Suomessa pääomaverojen suhde bkt:hen oli 6,3 % ja EU-maissa 8,2 %.

        Erityisen selvä oli ero varallisuusveroissa, joiden suhe btk:hen oli Suomessa 1,5 %, mutta EU-maissa keskimäärin 2,8 %. Näitä veroja ovat kiinteistövero, varainsiirtovero sekä perintö- ja lahjavero. Sen sijaan varallisuusveroa ei ole peritty Suomessa vuoden 2005 jälkeen. "

        -----

        Toisin sanoen ennenkuin keski- ja pienituloisilta leikataan, verotus on korjattava Suomessa sekä talouskasvun että kilpailukyvyn vuoksi EU-maiden kanssa vastaavaksi. Suomessa pääomatulojen verotus on liian alhaista, eli 5,5 miljardia vuosittain pitäisi pääomiin kohdistuvia veroja kerätä enemmän, jotta oltaisiin pääomien verotuksessa EU-tasolla. Vastaavasti työhön ja kulutukseen kohdistuvia veroja pitäisi vähentää.

        Pääomien matala verotus on kasvattanut tuloeroja ja kulutuksen ja työn raju verottaminen on lisännyt työttömyyttä heikentämällä suomalaisten ostovoimaa verrattuna muihin EU-maihin.

        Jos tässä tilanteessa uuden hallituksen toimesta leikataan suomalaisten pieni- ja keskituloisten ostovoimasta entisestään, olemme Kreikan tiellä. Pääoma-rikastuneet, vain vähäistä pääomaveroa maksavat, viettävät jatkuvasti osinkokarnevaaleja ja vievät vähän verotettuja pääomia ulkomaille veroparatiiseihin.

        Pääomaverotus ja varallisuusverotus on uudistettava vastaamaan EU-maiden verotusta. Eli verot on perittävä veronmaksukyvyn mukaisesti kuten muissa EU-maissa. Suomalaisten ostovoimaa tarvitaan pitkittyvän laman aikana, jotta suomalaiset kykenevät ostamaan suomalaisia tuotteita ja käyttämään suomalaisia palveluja. Leipäjonoissa jonottavat työttömät ja pätkätyöläiset eivät kulutusta lisää ja suomalaisia talouskasvua kannattele.

        Miksi Suomessa ei kerrota Suomen ja muiden EU-maiden erilaisesta verotuksesta? Muiden EU-maiden talouskasvu on ollut Suomea huomattavasti nopeampaa. Suomen talouskasvu on EU-maiden heikommasta päästä, Kyproksen luokkaa.

        Johtuuko Suomen heikko talouskasvu Suomen erilaisesta verotuksesta, kun pääomaverotus on 5,5 miljardia pienempi kuin muissa EU-maissa?

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13637566

        - Sori Aamupojat ja Juha Vuorinen :(


      • vero.ale

        Suomessa leikataan huono-osaisten eli työttömien, pienituloisten, eläkeläisten ja opiskelijoiden tuloja/tukia samalla kun täällä on 5,5 miljardin euron vuotuinen veroale pääomatulonsaajille, verrattuna EU:n keskitasoon, siis todellakin VASTA pääomaverojen EU-keskitasoon.

        Tämä 5,5 miljardia pääomaverotuloja lisää vuodessa kattaisi suurimman osan leikkaustarpeesta. Mutta porvarihallitus ei rikkailta ja hyväosaisilta ota.


      • edunsaajaluokka

        – Varakkaat keski-ikäiset suomalaiset ovat yleensä kaikkein ahneimpia. Kovasti on rikastuttu hyvinvointiyhteiskunnalla ja lisää rahaa tulee sitä purkamalla. Nuoret joutuvat nykyään oikeasti tekemään töitä rahojensa ja opintojensa eteen toisin kuin monet keski-ikäiset aikanaan.


    • onsekummaavaan

      Eikös tämä vihervasemmistokuplakin ollut todellisuudessa omistajaluokan parjauskamppanja vasemmistolaisia vastaan? Persut kun on nyt varteenotettava hallituskumppani, niin pitää ideologian mukaan mätkiä vasemmistolaisia. Ihmettelen vaan miksi Krista Kosonen otti persut kohteeksi, heidän äänestäjissään kun on paljon tavisduunareita jotka on sdp:n ja vasurien sijaan äänestänyt persuja. Enemmän pitäisi ihmetellä kuka äänestää rahan ja eliitin valtaa pönkittävää kokoomusta. Miten herrapuolue voi saada vaaleissa jatkuvasti noin paljon ääniä, vaikka kukaan ei koskaan kerro äänestävänsä sitä. Ei luulisi Suomen Toivojen äänestämisen olevan niin noloa ettei sitä voi kertoa.

      • NäinMeillä

        "Ihmettelen vaan miksi Krista Kosonen otti persut kohteeksi, heidän äänestäjissään kun on paljon tavisduunareita jotka on sdp:n ja vasurien sijaan äänestänyt persuja."

        Koska kyse ei ollut talouspolitiikasta vaan suvaitsevaisuudesta ja erilaisuuden sietämisestä. Perinteinen vasemmisto on ollut heikomman puolella myös silloin kun kyse on ollut vähemmistöistä ja maahanmuuttajista, ei vain silloin kun ihminen on sattunut olemaan suomalainen. Persut ovat nyt rikkoneet tämän ajatuksen ja päinvastoin jatkuvasti asettavat vastakkain erilaisia huonossa olevia ryhmiä kuten maahanmuuttajat ja suomalaiset työttömät.

        "Miten herrapuolue voi saada vaaleissa jatkuvasti noin paljon ääniä, vaikka kukaan ei koskaan kerro äänestävänsä sitä."

        Kyllä minä tiedän monta Kokoomusta äänestävää. Enkä sitten taas kuin ihan muutaman Persuja äänestävän. Mutta tämä on taas tämä minun kuplani kuten sinulla on omasi...


      • kytkyjytkyt
        NäinMeillä kirjoitti:

        "Ihmettelen vaan miksi Krista Kosonen otti persut kohteeksi, heidän äänestäjissään kun on paljon tavisduunareita jotka on sdp:n ja vasurien sijaan äänestänyt persuja."

        Koska kyse ei ollut talouspolitiikasta vaan suvaitsevaisuudesta ja erilaisuuden sietämisestä. Perinteinen vasemmisto on ollut heikomman puolella myös silloin kun kyse on ollut vähemmistöistä ja maahanmuuttajista, ei vain silloin kun ihminen on sattunut olemaan suomalainen. Persut ovat nyt rikkoneet tämän ajatuksen ja päinvastoin jatkuvasti asettavat vastakkain erilaisia huonossa olevia ryhmiä kuten maahanmuuttajat ja suomalaiset työttömät.

        "Miten herrapuolue voi saada vaaleissa jatkuvasti noin paljon ääniä, vaikka kukaan ei koskaan kerro äänestävänsä sitä."

        Kyllä minä tiedän monta Kokoomusta äänestävää. Enkä sitten taas kuin ihan muutaman Persuja äänestävän. Mutta tämä on taas tämä minun kuplani kuten sinulla on omasi...

        "Koska kyse ei ollut talouspolitiikasta vaan suvaitsevaisuudesta ja erilaisuuden sietämisestä"

        Kokoomus ja RKP ovat tunnetusti sosiaalirasisteja, ja puhuvat sosiaalirasistisesti avoimesti. Miksei Kosonen ihmetellyt heidän jatkuvan suurta kannatustaan??? Kokoomuksen politiikasta hyötyviä on korkeintaan 10-15 %, mutta kannatus on melkein puolta suurempaa. Vaaleissahan tulee jatkuvaa kokkareJytkyä! ..tai siis kokoomuksen tapauksessa Kytkyä!


      • NäinMeillä
        kytkyjytkyt kirjoitti:

        "Koska kyse ei ollut talouspolitiikasta vaan suvaitsevaisuudesta ja erilaisuuden sietämisestä"

        Kokoomus ja RKP ovat tunnetusti sosiaalirasisteja, ja puhuvat sosiaalirasistisesti avoimesti. Miksei Kosonen ihmetellyt heidän jatkuvan suurta kannatustaan??? Kokoomuksen politiikasta hyötyviä on korkeintaan 10-15 %, mutta kannatus on melkein puolta suurempaa. Vaaleissahan tulee jatkuvaa kokkareJytkyä! ..tai siis kokoomuksen tapauksessa Kytkyä!

        "Kokoomus ja RKP ovat tunnetusti sosiaalirasisteja, ja puhuvat sosiaalirasistisesti avoimesti. Miksei Kosonen ihmetellyt heidän jatkuvan suurta kannatustaan??? "

        Koska hän tuntee paljon niitäkin äänestäneitä. Kysehän oli juuri siitä että vaikka Persut saavat aika ison kannatuksen vaaleissa, on myös alueita tai ihmisryhmiä joissa heitä ei äänestetä juuri ollenkaan. Ja tämän Kosonen toi ilmi. Eli että hänen "piireissään" ei ole juurikaan Persuja äänestäneitä ja hän ei tunne Persuja äänestävää Suomea "omakseen".

        "Kokoomuksen politiikasta hyötyviä on korkeintaan 10-15 %, mutta kannatus on melkein puolta suurempaa. "

        Ihmiset äänestävät hyvin monenlaisista syistä eri puolueita, niin Kokoomusta kuin Persujakin. Hyvin harva on täysin samaa mieltä kaikista jonkun puolueen linjauksista mutta jokainen valitsee sen puolueen jonka tuntee eniten omakseen. Ja Kokoomuksen ja Persujen kohdalla tämä luku on lähes yhtä suuri.
        Joku hyöty tietyn puolueen politiikasta on hyvin abstrakti käsite. Sinä ilmeisesti katsot sitä vain ja ainoastaan talouspolitiikan kautta mutta onhan puolueilla hyvin monenlaisia tavoitteita ja arvoja.


      • morjestavaan

        Minä ainakaan oikeasti en tiedä yhtäkään persuja äänestävää, ja nekin ystäväni jotka ehkä sitäkin puoluetta äänestävätkin, ymmärtänevät oman etunsa olla keskustelematta mun kanssa politiikasta, niin ystävyys säilyy.:D Ja olen onneksi tavis, enkä mikään kristakosonen, jonka mielipiteitä käytetään yhteiskunnan ilmapiirin muokkaamisessa luultavasti taitelijan itsensä oman toiveen vastaisesti. Törkeää on laittaa joku tunnettu taiteilija puolustelemaan muka persuja.


        Kyllä: käsite "vihervasemmistokupla" oli oikeiston lokakampanja. Ihme, että alentuvat sellaiseen, ottaen huomioon, että oikeasti eikös oikeistolaisilla ole nyt aika hyvin pullat ns. uunissa: saavat hallituksen jossa persut ja kepu ja rkp ja kristilliset. Siitä sitten kasvattamaan maataloustukia, mölisemään vasemmmistolaisen kulttuurin muka ylivallasta Suomessa ja ehdottamaan taiteiden professoriksi Frederikia.


    • mediansuuntaus

      Matti "Pressiklubi" Apunen ja omistajan ääni. Täysin putkinäköistä oikeistopropakandaa parhaaseen katseluaikaan.

      • morjestavaan

        Äläs nyt. Nyt radiojuontajat kanaset hihittelee, että onpas taas hörhöjä tuolla Suomi24:ssa, ainoa vaan että kirjoittajien sananvapaudesta päättävä foorumi jättää sanomatta, että esimerkiksi minä en ole koskaan halunnut/valinnut kirjoittaa yhtäkään kommenttia Suomi24- "Salaliittoteoriat"- nimiselle palstalle. Ja ihan aidosti vihaan Aamulypsy- nimistä mainosradiokanavan ohjelmaa minäkin, se on surkea, joten siten aloittaja kirjoitti tekstissään ihan asiaa...


        Eiks Pressiklubi- Apunenkin muuten saa palkkansa veronmaksajilta? Käsittääkseni Elinkeinoelämän Valtuuskunta on veronmaksajien rahoittama pulju.


      • suunnitelmaUSD

        "Matti "Pressiklubi" Apunen ja omistajan ääni. Täysin putkinäköistä oikeistopropakandaa parhaaseen katseluaikaan."

        Jorma Ollila ja Matti Apunen ovat vaihtaneet tehtäviä keskenään. Ollila on kuulunut globalistien Bilderberg-ryhmään vuodesta 1994, ja sittemmin sen johtoon. Suomen Bilderberg-ryhmän, Elinkeinoelämän Valtuuskunnan, entinen pj. Apunen on ottanut BB-johdon ja Ollila on 'BB-Suomen' johtaja.

        Suomalaisjohdossa huomattavat nimivaihdokset

        Koska organisaatio ei voi peitellä olemassaoloaan, se tekee myös julkisuudessa toimiaan.

        Suomalaisittain Bilderberg-ryhmässä on nähty perinteisesti Jorma Ollila, joka on pysyvänä BB-talon jäsenenä isännöinyt aina muutaman kutsuvieraan osallistumisia kansainvälisiin BB-tapaamisiin, mutta tänä vuonna organisaatiossa on tehty julkinen johtajanvaihdos ja vuodesta 2011 lähtien kokouksiin osallistunut Matti Apunen on listattu järjestön ohjausryhmään. Asiasta uutisoi 1.5. Suomessa ensimmäisenä MV-lehti.

        Samalla "Suomen oman Bilderberg-ryhmän", Elinkeinoelämän Valtuuskunnan (EVA), hallituksen puheenjohtajan paikalta vuonna 2015 on löydettävissä Jorma Ollila, joten entinen EVA:n puheenjohtaja Apunen ja BB-Ollila ovat vaihtaneet käytännössä tänä vuonna tehtäviä keskenään ja samalla Ollila on luonnollisesti tiukentanut otetta erityisesti Suomen länsimielisestä agendaohjauksesta aiempien kansainvälisten vastuidensa sijasta.

        Bilderberg-ryhmän virallisessa omassa tiedotuksessa Ollila luokitellaan tänään entiseksi ohjausryhmän jäseneksi.
        Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13346

        Ei tarvitse ihmetellä omistajariistäjäpuheita mediassa.


      • Suomen.Toivot

        Matti Apunen se ajaa siell Bilderberg-kokouksessa 2015 Alexander Stubbin kanssa Suomen, suomalaisen hyvinvointivaltion ja suomalaisen ihmisen, työläisen ja huono-osaisen asiaa.

        Lista julki: Tässä Suomen osallistujat salamyhkäiseen Bilderberg-kokoukseen
        http://yle.fi/uutiset/lista_julki_tassa_suomen_osallistujat_salamyhkaiseen_bilderberg-kokoukseen/8056967

        Tässä ovat Suomen Bilderberg-edustajat
        Nimekkäässä joukossa on kolme suomalaisvaikuttajaa.
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015060819828797_uu.shtml


    • normipalkallakiitos

      "Jumalauta nyt kerrotte miksi ette oo töissä??"

      yli 400 000 suomaista työttömänä eikä duunipaikkoja nimeksikään tarjolla. Kun ansiosidonnaisen jälkeen suomalainen tippuu työmarkkinatuelle ja asumistuenkin jälkeen käteen jää alle minimitoimeentulotuen (jos ei äiteen ja isin luona asu "pappa betalar ") niin periaatteessa jokainen pitkäaikaistyötön on pakotettu sossun asiakkaaksi.

      Toimeentulotukea jää kohtuullisten asumiskulujen (vuokra vesi sähkö) jälkeen käteen n. 450 €/kk, jolla siis kustannetaan asumiskuluja lukuunottamatta kaikki muu. Jokainen ihminen menee kyllä töihin mieluummin, kunhan työtunteja on tarpeeksi ja palkka työehtosopimusten mukainen. Kyse on vain siitä että kunnon työpaikat ovat kortilla, joten porvarisvesa voi marista työttömyydestä. Nykyään vaan pitäisi mennä töihin orjapalkalla eli toimeentulotuki 9 €/_PVÄ_ ylläpitokorvaus. Järkevä ihminen ei halua Suomen hyvinvointivaltiosta kehitysmaiden tyylistä yhteiskuntaa, jossa orjatyö on sallittua, tästä syystä alipalkatut duunit eivät ole suosittuja. Ihmisen pitää elää palkalla, siis yhden kokoaikatyön palkalla, ei niin että firma vetää duunarin selkänahasta tuloksen ja jättää vain perkuujätteitä kasan. Riistäjät voivat painua kehitysmaihin, ja asua myös siellä. Toivottavasti köyhä väki ennen pitkää nahastaa myös riistäjän selkänahan.

    • suurikusetusko

      Vasemmiston ja SDP:n yhteisessä vapputapahtumassa oli kaikkien aikojen eniten osallistujia.

      Kummaa vaan että vaaleissa tätä joukkovoimaa ei näy, taitaa oikeiston hallussa oleva valtamedia, galluptoimistot, vaaliennusteväki ja Tieto-vaalijärjestelmä hiukan manipuloida tulosta. Tavallisia duunareita ja pienituloisia on sentään ainakin 80 % suomalaisista.

      • NäinMeillä

        "Vasemmiston ja SDP:n yhteisessä vapputapahtumassa oli kaikkien aikojen eniten osallistujia."

        Vaaleja ei voiteta puolueen peruskannattajien äänillä vaan liikkuvien äänestäjien. Vasemmisto ei kyennyt vetoamaan niihin äänestäjiin jotka valitsevat eri vaaleissa aina sen vaihtoehdon joka silloin sattuu heitä mielyttämään.
        Eivätkä nämä liikkuvat äänestäjät käy missään vappautapahtumissa vaan istuvat kotona.


    • morjestavaan

      Minä en ikinä pystyisi kuuntelemaan Suomipop- kanavaa, tai mitään muutakaan vastaavaa radion mainoskanavaa. Saan päänsäryn sellaisista. Ärsyttää liian paljon jo se, että melkein kaikilla Suomen radiokanavilla pyörii joku kymmenen- kakskymmentä umpipaskaa biisiä päivästä toiseen, kaikkien laulajien äänet synkattu ja muokattu teknisesti epäinhimillisiksi eli huonoista laulajista tehty tekniikalla hyviä, pelkkää amerikkalaissontaa tai jotakin cheekkiä tms. mitä lie.


      Väkivaltana pidän sitä, että jos menee pikaruokapaikkaan tai ketjujen halpatyömaisssa tuotetut vaatteet- vaatekauppoihin, se helvetillinen mökä ja melu suorastaan tukkii korvat, samaten ylipäätään kauppakeskuksissa. En pysty käsittämään ihmisiä, jotka nauttivat siitä melusaasteesta eivätkä häiriinny siitä yhtään, vaan mässäävät purilaisiaan ihan tyytyväisinä ja jopa viettävät aikaansa kauppakeskuksissa, kun joku radiojuontajakailottaja määkyy että "minä, minä" ja että laitetaas sadatta kertaa tänään toi jukkapojan silkkii. Ja kirjastoistakin jotkut haluaisi samanlaisia möly-mökäpaikkoja, ettei yhteiskunnassa olisi yhtäkään sivistyksen saareketta.


      Suomessa taitaa todella olla hyvin vähän hyviä radiojuontajia. Sellaisia, jotka oikeasti taustoittavat asioita ja puhuvat ihan muusta kuin itsestään. (Kiinnostava ihminen paitövei = eivät puhu itsestään, vaan tuottavat asiapohjaista ajatusta ja sisältöä muille.) Se tämn päivän yhteiskunta on tällaista stara-ajan ajattelua missä jokainen haluaa olla stara paitsi sivistyneet, että siksi nekin varmaan monet radiojuontajat kuvittelee olevansa jotenkin persoonina kiinnostavia. Ja takuulla ei yksikään ole kiinnostunut jos radio sattuu olemaan auki, että mitä radiojuontaja on aamulla syönyt tai että miten meni radiojuontajan viikonlopun bileet.


      Itse jos koskaan kuuntelen kaupallisia radiokanavia ( todellakaan yleensä en koskaan), lasken yleensä sitä, että kuinka monta kertaa juontaja minuutin aikana käyttää sanaa "mä". Yleensä luvattoman paljon. Kyllä se varmaan on tarttunut kaiken maailman semijulkkiksiiinkin se yhteiskunnan rasistinen ilmapiiri. Jos olet työtön, olet loinen, jos et ole rikas, et ole mitään, jos olet humanisti, kärsit tässä sivistymättömässä yhteiskunnassa.

      • faceliftbook

        "Ja takuulla ei yksikään ole kiinnostunut jos radio sattuu olemaan auki, että mitä radiojuontaja on aamulla syönyt tai että miten meni radiojuontajan viikonlopun bileet."

        Joo, vähän niin kuin puhuttu facebook-päivitys. Ei voisi ylipäätään vähempää kiinnostaa, mitä kukaan on tehnyt viikonloppuna, kun ei kiinnosta edes omat tekemiset, mutta pakko se on joskus kertoa, jos joku ihan kysyy. Mutta että päivittäisi johonkin vidun facebookiin, missä on bilettänyt tms. Tosin nythän olen sitten "epäilyttävä henkilö", kun en ole facebookissa.


      • radiogaga

        "morjestavaan" Kiitos hyvästä kirjoituksesta!
        Olen niin täysin samaa mieltä noista radiojuontajista että suunnilleen samoilla sanoilla olen niitä kironnut mielessäni mitä kirjoitit. Tosiaankin vaihtuu kanava nopeasti tai menee radio kiinni jos toimittaja aloittaa: "tänä aamuna kun tulin töihin.." tms.

        Onkohan muuten olemassa kanavia joissa vain soitetaan musiikkia ilman juontajia? Ehkä netistä löytyisi.

        Turhaa meteliä en myöskään ymmärrä ja luulen että kauppoihin ja ostoskeskuksiin on laitettu radio/musiikkia soimaan siksi että ihmisille tulee vähän kiireinen ja sekava olo jolloin tulee tehtyä ehkä enemmän turhia ostoksia miettimättä = kaupat tienaavat.

        Niistä radiokanavista vielä tuli mieleen että monilla juontajilla on (varsinkin näillä kaupallisilla kanavilla) sellainen samantapainen ärsyttävä ja itsekäs tyyli joka heidän mielestään on varmaan hyvinkin nykyaikainen ja cool. Sitä mennään vaan hössöttämällä ja miettimättä eteenpäin. Sitä tämä nykyajan pelleily tuntuu olevan. Pitää tietää ne "oikeat" jutut tai muuten et ole kukaan (vaikka et sitten todellisista asioista ymmärtäisikään mitään).

        Itse tykkään olla se "nobody" joka ei ole muodikas, facebookissa, selfieissä jne. Joskus on mietityttänyt että mistä kaikki ihme muotivirtauksetkin saavat alkunsa. Kovia rahoja kuitenkin tehdään näillä erityisesti vaatevillityksillä kun nuorista ja nuorista aikuisista (luultavasti, en tiedä tilastoja) 90-95 % pitää tärkeänä että on juuri ne oikeanlaiset farkut tai tennarit. Niin, sitten tietysti tulevat nämä halpatyövoimaketjut jotta köyhemmilläkin on varaa olla muodikkaita.

        Meni kyllä nyt taas aika hyvin ohi aloituksen aiheesta mutta jospa se ei olisi maailman pahin rikos.


      • Cheek.on.paras

        Cheek on moniosaaja ammatissaan. En ihmettele lainkaan hänen suosiotaan. Ole iloinen, että suomalainen Suomessa kykenee tällaiseen tasoon monipuolisissa osaamisissaan. Suomi tarvitsee osaajia eri ammateissa.


    • oikeistotrollit

      Oikeistotrollitehdas tehtailee taas:

      Rinne: ”Porvarihallitus tietäisi kylmää kyytiä tavallisille kansalaisille ja lapsiperheille”

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1430965306209.html

      Kun katsoo tuon Ilta-sanomien uutisen keskustelua, huomaa että Suomessa toimii mielettömän voimakas oikeiston trollitehdas jota kokoomusjohtoinen valtamedia ilmeisimmin avustaa vielä estämällä suurimman osan toisenmielisten viestien julkaisusta. Voimakas kokkarenäkökulma paistaa 90%:ssa viesteistä, joissa laitetaan kaikki SDP:n syyksi ja puolustetaan voimakkaasti porvarihallituksen näkemyksiä työehtoheikennyksistä, verotuksen alasajosta jne. Edes Putinin trollitehdas ei kykene tällaiseen massamanipulatioon.

    • suurialasajopuhallus

      On se kumma jos SAK:n pitäisi myöntyä sadan tunnin vuosittaiseen työajan pidennykseen, mutta vastineeksi se ei saisi mitään, eivätkä yrittäjät ym. ryhmät osallistu samalla tavalla selkänahan repimiseen. Hyvä etteivät suostuneet työehtojen heikennykseen, koska se 100 tuntia lisätyötä vuodessa olisi ollut palkatta, ja vain duunareille. Sama juttu SDP:n kanssa, turha mennä apupuolueeksi isännän määräyksiä toteuttamaan, Jutta Urpilaisen SDP kokoomuksen apupuolueena kertoi jo karua kieltään, siellä myytiin oikeudenmukaisuusarvot. Odottakaahan kun SDP oppositiossa odottelee seuraavan hallituskauden porvarien johdossa, niin kannatus tulee olemaan historiallisen suusta. Ainut ongelma on se että Suomesta hyvinvointivaltiona ei ole juuri jäljellä tämän oikeistopolitiikan jäljiltä, siksi SDP:kin vielä empii oppositioon jäämistä. Onko 4 vuoden jälkeen enää mitään, jota voi pelastaa? Suomalaiset ovat todellisuudessa tänään rikkaampia kuin koskaan, mutta veronmaksuhalut ovat menneet ja nyt tänne haikaillaan Viron matalaa tasaveromallia, joka käytännössä tuhoaa hyvinvointipalvelut ja hyvinvointivaltion. Omistajat varmasti haluavat säilyttää virkavallan omaisuudensuojan pitämiseksi, mutta juuri muuhun eivät viron mallin matalat tasaverot juuri riitäkään. Vakaus ja turvallisuus menee, mutta onhan omistajilla varaa maksaa suojasta, onhan sulla?

    • suurikusetus

      uomihan on rikkaampi kuin koskaan ja kauppa käy paremmin kuin ikinä. Mene Lidliin, Cittariin, Prismaan, Budgetsportiin, XXL:ään, Toys'R'US:iin tai minne vaan niin puolella viimeisen viiden vuoden aikana kallistuneita ruokia, juomia, vaatteita, jalkineita, urheiluälineitä, leluja ostetaan kuin siimaa. Kärryt on täynnä ja kertalaskut satasia. Mikä taantuma täällä muka on, siis muu kuin EK:n ja porvarien hokema kusetus? Tarkoitus on vain ajaa Suomen hyvinvointiyhteiskunta ja peruspalvelut alas sekä työlainsäädäntö matalaksi, jotta tänne saadaan riistokapitalismi valtaan, kuten suurimmassa osassa muuta EU:ta. Rikkaat rikastuu ja duunarit tekee matalapalkkatöitä vuokratyöfirmoissa yritysten armoilla. Valtion omaisuus myydään pilkkahintaan hyväveljille.

      Ulkolinja: Halvan työn kova hinta

      YLE TV1 To 07.05.2015 klo 22.00

      http://areena.yle.fi/1-2388876

      "EU avasi itäeurooppalaisille tien kalliiseen länteen. Työvoimaa liikuttamaan on syntynyt hämäriä yrityksiä, jotka eivät piittaa laeista, työoloista tai turvallisuudesta. Alimitoitetut palkatkin jäävät usein maksamatta"

      Ulkolinja: Troikan kylmä kyyti

      52 min to 23.4.2015 20 pv

      http://areena.yle.fi/1-2699201

      "EU, Kansainvälinen valuuttarahasto ja Euroopan keskuspankki, nk. troikka, ovat lainanneet Euroopan kriisivaltioille yli 400 miljardia euroa. Nyt troikka pakottaa maat rajuihin säästöihin. Kestävätkö kriisimaat tämän?"

      Tämä dokumentti olisi hyvä jokaisen EU-kansalaisen nähdä. Olli Rehn ja kumppanit laittoivat Kreikan kansan maksamaan pääosin Saksalaisia ja Ranskalaisia pankkeja uhkaavat luottotappiot. Kriisituki ei siis mennyt kreikkalaisille, vaan bankstereille.

      Kypros pakotettiin troikan toimesta antamaan pankki Kreikkaan, jossa tämän pankin omistaja ilmoitti pian yli 3 miljardin tuloksesta. Saivatko troikan jäsenet piilotuksena osan tämän järjestelyn voitoista?

      Sairasta kusetusta.

    • kylläjämpionnäin

      Juha vuorinen asuu maltalla, joten se siitä

    • etuimuri-z
    • hävettävää.käytöstä

      Myös muut hyväosaiset ovat liittyneet mukaan valitukseen verotaakan alla painimisessa, vaikka palkat alkavat jossain 4000-5000 €/kk. Esim. SuomiPop -radiokanavan Aamupojat (Jaajo Linnonmaa ja Juha Perälä) valittavat koko ajan hyvätuloisten liian korkeista veroista ja liian korkeasta työttömyys- ja sosiaaliturvista (käytännössä: 450 €/kk käteen jäävästä toimeentulotuen perusosasta). Juha vuorinen asuu Maltalla, ja sieltä käsin suomii Suomen verotusta jutuissaan. Maksaneeko veronsa edes Suomeen? Hyvinvointiyhteiskunnan palvelut on takuulla saatu ja hyväksikäytetty.
      Kuka sai edes 4000-5000 €/kk eli 24.000-30.000 mummonmarkan kuukausipalkkoja vielä runsas kymmenen vuotta sitten markka-ajan lopussa ja euroajan/2000-luvun alussa? Ei oikeastaan kukaan suuryritysten johtajia lukuun ottamatta. Aamulypsyn pojat todennäköisesti liikkuvat tuloissaan ainakin tässä herrakerhossa.

      Nyt nämä tulotasojaan aivan sairaasti kasvattaneet parempituloiset eivät viitsisi maksaa osaansa tulojenkasvusta, vaan vaativat työttömyysturvan ja sosiaaliturvan laskua joka on käytännössä kohtuullisten asumiskulujen jälkeen n. 450 €/kk toimeentulotuen perusosaa nettona käteen!!! ..jos siis ansiosidonnaista ei saada rajattua aikaa, tai se on pienipalkkaisen saaman suuruinen. Käytännössä työttömyysturva ja asumistuki eivät riitä minimitoimeentulotasoon, vaan on haettava toimeentulotukea josta jää käteen tuo 450 €/kk elämiseen.

      Hävetkää, ja lopettakaa se valitus. Te olette saaneet paljon enemmän kuin ansaitsette, joten maksakaa kiitollisena ne kymmenyksenne, kuitenkin elintasonne pysyy paljon korkeampana kuin 2000-luvun alussa ja sitä ennen töitä tehneillä ja yrittäneillä.

    • maksa.kiitollisena

      Suomi menee alamäkeen, koska rahavalta ei halua maksaa veroja, vaan piilottaa varallisuuttaan veroparatiiseihin, ja oikeistopolitiikka laskee hyväosaisten verotusta, vaikka nimenomaan he ovat euroaikana kasvattaneet varallisuuttaan moninkertaisesti. Vai oliko markka-ajan lopulla 2000-luvun alussa ministerillä (Stubb) 700 000 euron asuntovelkoja (4,2 miljoonaa markkaa). Ministerin ja euroedustajan tuloilla markkamonimiljonääriksi, ei ennen tätä euroaikaa jolloin markasta on tullut suoraan euro korkeissa palkkaluokissa. Vain kauppa ja hyväosaiset ovat rikastuneet, esim. perusturvan ostovoiman laskiessa niin että jopa EU valittaa Suomen sosiaaliturvan alhaisuudesta. Myöskään alemman keskiluokan palkat eivät ole paljon nousseet, puhumattakaan pätkätyöläisten, matalapalkkaisten ja 0-tuntisopimusten alaisten työläisten palkoista.

      Verotus on kunniavelkaa

      Kun omaisuus ja varallisuus lisääntyy niin oman erinomaisuuden usko ja harha, sekä verohaluttomuus lisääntyvät. Koska olen kaiken tämän ansainnut, minun ei kuulu maksaa veroja. Jos muut (roskaväki) eivät olisi vain niin laiskoja, niin he pystyisivät samaan. Yhteiskunnan peruspalvelut ja tulonsiirrot voidaan poistaa, koska niitä ei tarvita, jokainen on oman onnensa seppä olosuhteista huolimatta. Kaikki hyöty on yhteiskunnasta jo saatu ja sen avulla menestytty, tätä ei tunnisteta tai tunnusteta, koska kaikki on oman erinomaisuuden ansiota.

      Yhteiskunnan vakaus, turvallisuus, omaisuudensuoja ja henkilösuoja oletetaan tyhjästä syntyväksi, joka ei vaadi verovaroja ja myös epäonnistuneiden pitämistä mukana.

      Jos yhteiskunta ja sen säädökset, lait ja asetukset eivät hyödytä lainkaan mm. huono-osaisia tulonsiirtojen, sosiaaliturvan ja perusturvan muodossa, miksi hyväosaiset olettavat myös heidän noudattavan niitä, jotka eivät mitään järjestelystä hyödy? Tästä syystä eliitin ja rikkaiden itsekkyyden ja moraalittomuuden kasvu sekä varallisuuden keskittyminen on aina johtanut ennen pitkää kansannousuihin, anarkiaan ym.

      Yhteiskunta on sopimus, jossa jokaisen on jollakin tavalla hyödyttävä. Se ei perustu koskaan tietyn ryhmän absoluuttisen erinomaisuuden johtamaan menestykseen. Keskiverto siivooja tekee varmasti tärkeämpää työtä kuin multimiljonääri pallonpotkija tai kiekonlämijä. Kuitenkin jälkimmäinen työ tuntuisi maan toimia seuraavasta humanoidista varmaan paljon tärkeämmältä, koska siitä maksetaan niin paljon enemmän. Samoin elinkeinoelämään ja johtoportaisiin rikastuu psykopaatteja tutkimusten mukaan, vaikka psykopatia tuskin on toivottava asia. Psykopatia auttaa menestymään, koska huijaamalla pärjää tässä läntisessä kulttuurissa paremmin. Liiallinen empatiakyky taas saattaa olla jopa haitta menestymiselle. Ovatko menestymisen perustat siis muka objektiiviset?

      Viidakon lakien mukaan toimivassa yhteiskunnassa fyysisesti voimakkain tai viekkain olisi vahvin. Ollilat, Wahlroosit, Herlinit, Sarasvuot, Gatesit tuskin siellä pärjäisivät, ja omaisuus saattaisi vaihtaa äkkinäisesti omistajaa. Tämän yhteiskunnan menestyjistä suurin osa on vaatinut taakseen yhteiskunnan vakauden ja turvallisuuden sekä toimivan infran ja peruspalvelut, ja vaatii omaisuuden säilyttämiseksi yhä enemmän omaisuudensuojarakenteita, jotka kustannetaan verovaroista. Björn Wahlroosin tai Antti Herlinin omaisuus, puhumattakaan heidän maksamistaan veroista, eivät koskaan riittäisi niiden ylläpitoon saati rakentamiseen. Maksa menestyjä siis kiitollisena kymmenyksesi, mieluiten vielä progressiivisen verotuksen mukaan, koska sinä olet tästä järjestelystä enemmän hyötynyt ja eniten tulet myös jatkossa hyötymään. Verot ovat kunniavelkaa, joka maksetaan hyvinvointiyhteiskunnan rakentajille, ja heidän jälkeläisilleen. Moni heistä ei saanut ansaitsemaansa, vaikka sinä heidän työstään olet hyötynyt ja hyödyt eniten jatkossakin.

    • FaktatTässä

      Yritykset saavat sosiaalitukia ihmisten työllistämisestä, siis rikkaita sosiaalipummeja.

      Ja 20% Suomen varakkaimmista saavat melkein yhtä paljon sosiaaliturvaa kuin 20% Suomen köyhimmistä, eli tulottomat, työttömät, työllistetyt, pätkätyöläiset ja matalapalkkalaiset. Ei ihme että työttömiä pitää nöyryttää 9€/pvä ylläpitokorvauksella orjapalkkatyössä.

      Suomen rikkain 20% saa 17% Suomen sosiaalituista ja 20% köyhin osa suomalaisista (tulottomat, työttömät, pätkätyöläiset ym.) 25%. EI OLE ISO ERO varakkaimman viidesosan ja köyhimmän viidesosan sosiaalitukien kokonaismäärissä.

      --------------------------------------------------

      Tässäkö syy miksi porvarihallitusjohdossa Suomen valtiovelka aina nousee hurjasti. Tällä rahoitetaan varakkaimman viidenneksen Suomalaista sosiaaliturvaa:

      Valtionvelan kehitys 1980-2014. Lähde Velkakello.fi

      http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/biggest/domain-10807/kuvat/Nayttokuva_2015-02-13_kello_12.11.30.png

      Linkin takana olevassa graafissa valtiovelan määrä on käännetty euroiksi ja kyllä vaan Esko Ahon hallituksen aikana 1991-1995 on helvetinmoinen valtiovelan kasvukäyrä (lähes 50 miljardia euroa), joka tasoittuu vasta muutamaa vuotta myöhemmin, kun Lipposen ensimmäinen hallitus saa taas lainahanat kuriin. Kunnes taas Kiviniemen (kepu) ja Kataisen (kok) (50 miljardin euron nousu) nostavat valtiovelan oton ylös. Todellisuudessa tämä kasvukäyrä alkaa jo Vanhasen II hallituksessa 2009.

      Aho 26.4.1991 - 13.4.1995
      Lipponen 13.4.1995 - 15.4.1999
      Lipponen II 15.4.1999 - 17.4.2003

      Tarkista vaikka itse:
      Hallitukset aikajärjestyksessä:
      http://valtioneuvosto.fi/tietoa/historiaa/hallitukset-ja-ministerit/aikajarjestyksessa

      --------------------------------------------------

      No nyt selvisi syykin siihen, miksi valtionvelka nousee porvarijohdossa (Aho, Vanhanen, Kiviniemi, Katainen) Suomen varakkaimmalle viidesosalle annetaan lisää sosiaaliturvaa!

      --------------------------------------------------

      Hätkähdyttävä tilasto: Varakkaat nostavat Kreikan sosiaalituet

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/kreikka%20kuka%20nostaa%20sosiaalituet-38375

      "Hyvätuloiset nostavat valtaosan Kreikan sosiaalituista, kun taas pienituloisille tukia maksetaan kitsaasti, kertoo OECD:n tilasto.

      Kreikkalaisten rikkain viidennes nostaa kolmasosan kaikista Kreikan sosiaalituista. Kreikkalaisten köyhin viidennes puolestaan saa samoista tuista vain noin kahdeksan prosenttia.

      Tilaston on julkaissut EU-politiikkaa seuraava Politico.eu http://www.politico.eu/wp-content/uploads/2015/07/greecenontargetedspending.png .

      Saman tilaston mukaan Suomessa rikkain viidennes saa noin 17 prosenttia sosiaalituista ja köyhin viidennes noin 25 prosenttia.

      Australiassa pienituloisin viidennes saa yli 40 prosenttia tuista, kun taas hyvätuloisimmille niitä ei makseta juuri lainkaan. Turkissa puolestaan köyhimmille ei makseta juuri mitään, kun taas varakkaimmat nostavat 40 prosenttia tuista.

      Tilasto on vuodelta 2011. Se ei kerro kuinka suuria eromääräisiä sosiaalitukia eri maissa maksetaan, vaan ainoastaan sen, millä tavalla tukisumma jakautuu eri kansanosien kesken.

      Kreikka on luvannut leikata julkisia menoja vastineeksi siitä, että euromaat ja Kansainvälinen valuuttarahasto lainaavat sille lisää rahaa. Kreikan on määrä tänä iltana keskiyöhön Suomen aikaa mennessä kertoa, millaisia leikkauksia se aikoo tehdä. Kreikkalaislehti Kathimerinin mukaan Kreikka aikoo tehdä 12 miljardin euron edestä leikkauksia kahden seuraavan vuoden aikana.

      Kreikka on pyytänyt euromailta 50 miljardin euron lainapakettia. Kreikka on saanut tukilainaa viiden vuoden aikana jo yli 200 miljardia euroa".

      --------------------------------------------------

      -- Uskomatonta että Suomessakin varakkain viidennes nostaa melkein yhtä paljon sosiaalitukia (17% tuista) kuin köyhin viidennes (25% tuista). No toisaalta multimiljonäärit Antti Herlin ja Björn Wahlroos saavat vuosittain 250 000 maataloustukeakin, ollen Suomen suurimmat tuensaajat.

      Autraliassa sentään moraali pelaa ja varakkaimmat eivät nostele sosiaalitukia kuten tuen oikeat tarvitsijat, köyhin väestönosa.

    • UskomatonKehityskulku

      Puolikas Suomen kansasta omistaa 94 % kaikesta
      Nyt lyötiin pöytään kylmäävät Suomi-luvut: ”Puolikas kansasta omistaa 94 % kaikesta”
      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/100670-nyt-lyotiin-poytaan-kylmaavat-suomi-luvut-puolikas-kansasta-omistaa-94-kaikesta

      "Kun Suomessa keskustellaan köyhistä ja rikkaista, tuijotetaan pelkkiä tuloja. Se on kirjailija–filosofian opettaja Arno Kotron mukaan höhlää.

      – Tunnen itseni hölmöksi joutuessani kertomaan, että rikas on se, jolla on paljon omaisuutta, köyhä se, jolla ei ole omaisuutta lainkaan, Kotro kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan http://arnokotro.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200083-ihmeellinen-vaarinkasitys .

      Hän huomauttaa, että kun politiikassa puhutaan useammin tuloeroista kuin varallisuuseroista, ovat varallisuuserot kasvaneet nopeammin kuin tuloerot.

      – Rikkaamman puolikkaan hallussa on peräti 94 prosenttia kaikesta suomalaisten omaisuudesta. Asian kääntöpuoli on kylmäävä: köyhempi puolikas kansasta omistaa yhteensä vain noin kuusi prosenttia (6%) kaikesta varallisuudesta, Kotro sanoo.

      – Suomestakin on siis tehty todellinen luokkayhteiskunta. Ja taustalla ovat nimenomaan varallisuuserot, eivät niitä paljon pienemmät tuloerot. Omaisuus sanelee taloudellisen luokka-aseman, hän jatkaa.

      Poliitikoille hän esittääkin toiveen puoluekantaan katsomatta.

      – Kun seuraavan kerran mielesi tekee sanoa, että otetaan lapsilisät pois rikkailta tai rikkaatkin pitää saada mukaan lamatalkoisiin, voisitko please kerrankin määritellä rikkaan ja köyhän varallisuuden mukaan.

      Yllä näkyvässä kuvassa esitellään Tilastokeskuksen lukuja, jotka osoittavat muun muassa, että Suomessa rikkain kymmenys omisti vuonna 2009 miltei 40 prosenttia kaikesta varallisuudesta".

      Varakkaimman kymmenyksen osuus nettovarallisuudesta 2013 jo 45 prosenttia!

      Varakkain kymmenesosa omisti vuonna 2013 noin 45 prosenttia nettovarallisuudesta. Varakkaimman kymmenyksen raja oli 458 600 euroa. Varallisuuden epätasaista jakautumista kuvaa se, että alle mediaanivarallisuuden (110 000 euroa) jäävä puolisko kotitalouksista omisti noin 7 prosenttia nettovarallisuudesta.

      Varakkaimman kymmenyksen osuus nettovarallisuudesta 45 prosenttia

      http://www.stat.fi/til/vtutk/2013/vtutk_2013_2015-04-01_kat_001_fi.html

      Varakkain kymmenesosa omisti vuonna 2013 noin 45 prosenttia nettovarallisuudesta. Varakkaimman kymmenyksen raja oli 458 600 euroa. Varallisuuden epätasaista jakautumista kuvaa se, että alle mediaanivarallisuuden (110 000 euroa) jäävä puolisko kotitalouksista omisti noin 7 prosenttia nettovarallisuudesta.

      Varallisuuskymmenys_____1987__1994__1998__2004__2009__2013

      I–V (vähävaraisin 50 %)___9,5___6,9___7,0____8,1____6,2____6,7

      VI______________________8,6___8,2___7,5____7,1_____6,9___6,9

      VII_____________________11,4___10,9__9,8____10,0___9,7____9,6

      VIII_____________________14,5__14,5___13,4___13,3___13,6___13,0

      IX______________________19,3__20,3___18,9___19,1___19,4___18,7

      X (varakkain 10 %)_______36,7__39,2___43,3___42,5__44,2___45,2

      Yhteensä________________100__100___100____100__100____100

      Luvuista näkee myös miten tuloerot ovat kasvaneet, varakkain kymmenys suomalaisista on rikastunut entisestään kun taas vähävaraisin 50% on köyhtynyt samalla. Sipilän, Stubbin ja Soinin porvarihallitus edistää tätä eriarvoistumiskehitystä ja tuloerojen kasvua yhteiskuntasopimuskaavailuilla joissa hyväosaisilta, pääomapiireiltä tai elinkeinoelämältä ei oteta, vaan leikkaukset kohdistuvat työttömiin, opiskelijoihin, pieneläkeläisiin, pätkätyöläisiin, ja alempaan keskiluokkaan.

      Tämä kertoo että maahan on saatava pian kaikkien tulojen/voittojen yhtäläinen progressiivinen verojärjestelmä, jotta rikkaat maksavat osansa oikeudenmukaisesti progressiivisen henkilöverotuksen mukaan, johon kuuluvat ansiotulojen lisäksi myös pääomatulot, optiot, bonukset ym. tulot. Muuten varallisuus kerääntyy yhä pienemmälle superrikkaiden eliitille.

    • ToinenVaihtoehto

      Suomen pääomaverotus 5,5 miljoonaa euroa vuodessa alle EU-keskitason, jos olisi nostettu edes EU-tasolle niin SSS-porvarihallituksen ei olisi tarvinnut ottaa taas valtionvelkaa lisää 5,2 miljardia euroa. Yritysten yhteisöveron lasku 20%:iin toi 800 miljoonan euron vuosittaisen loven verotuloihin, ja samansuuruisen voiton yritysten omistajille.

      Köyhempi puolisko suomalaisista omistaa varallisuudesta vain 6%, riikkaampi puolisko 94% Suomen varallisuudesta, mutta rikkain 10% suomalaisista omistaa massiiviset 45% varallisuudesta. Nyt heti yli 100.000 € vuodessa tienaaville se 5%:n lisävero, ja kaikki henkilökohtaiset tulot/voitot saman veroprogression piiriin, siis ansiotulojen lisäksi myös pääomatulot, bonukset, optiot ym.

      Oikeistolaisen valtamedian, EK:n, kokoomuksen, keskustan, pääomapiirien ekonomistien ja valtiovarainministeriön virkamiesten aivopesemän yhden valetaloustotuuden lisäksi löytyy toinen vaihtoehto talouden kuntoon saattamiseen, joka ei leikkaa työntekijöiltä, työttömiltä, huono-osaisilta, pieneläkeläisiltä, matalapalkkaisilta, pätkätyöläisiltä, 0-tuntisopimuslaisilta, opiskelijoilta, vammaisilta, pitkäaikaissairailta ja lapsiperheiltä, vaan niiltä joilla on varaa osallistua talkoisiin, koska ovat eniten hyötyneet ja vaurastuneet lähivuosina.

      Älä usko median yhteen rahavallan totuuteen.

      • NäinMeillä

        "Köyhempi puolisko suomalaisista omistaa varallisuudesta vain 6%, riikkaampi puolisko 94% Suomen varallisuudesta, mutta rikkain 10% suomalaisista omistaa massiiviset 45% varallisuudesta. Nyt heti yli 100.000 € vuodessa tienaaville se 5%:n lisävero, ja kaikki henkilökohtaiset tulot/voitot saman veroprogression piiriin, siis ansiotulojen lisäksi myös pääomatulot, bonukset, optiot ym."

        Et ilmeisesti ymmärtänyt nyt juuri sitä aikaisemmin sanottua pointtia. Siis tulot eivät oikeasti ratkaise vaan varallisuus. SItä pitäisi verottaa rankemmin, ei tuloja sinänsä. Varallisuus kasvaa vasta jos tuloista jää yli jotain jonka voi sijoittaa varallisuuteen. Esim. viisilapsisen perheen isä joka käy töissä äidin ollessa kotona, saa ansaita 6000e kuussa ja siitä ei paljon jää säästöön. Mutta jos saman ansaitsee sinkku joka asuu velattomassa perityssä arvoasunnossa, hän voi käyttää valtaosan tuloistaan varallisuutensa lisäämiseen.
        Suurituloisuus ei vielä siis tee ihmisestä rikasta vaan se että niistä suurista tuloista voi jatkuvasti sijoittaa osan omaisuutensa kartuttamiseen.


      • Totuuden.nimessä

        Porvarien ihannemaassa USA:ssa on muuten yritysvero 35% kun se Suomessa on 20%. Ja suhteessa asukkaisiin Suomessa on enemmän yrittäjiä kuin jenkeissä. Että se siitä pakosta saada lisää yrittäjiä ja yritysveroja alemmas.


    • verottajalta_piiloon

      Näin Juha Sipilä piilotti miljoonansa

      Näin Suomea leikkauksiin piiskaava Juha Sipilä piilotti miljoonansa vakuutusjärjestelyillä
      Miljardööri Antti Herlin sekä miljonäärit kuten pääministeri Juha Sipilä ovat saaneet nauttia Suomen rikkaille tarjoamista veroeduista. Täysin laillisesti.
      http://seura.fi/puheenaihe/ajankohtaista/nain-suomea-leikkauksiin-piiskaava-juha-sipila-piilotti-miljoonansa-vakuutusjarjestelyilla/?shared=290501-bda27d60-500

      Tässä on linkki todella hyvään artikkeliin miten rikkaat Suomessa piilottavat tulonsa. Järkyttävä järjestelmä luotu, jolla tuloeroja kasvatetaan ja rikkaat välttyvät veroilta lähes kokonaan. Ja vielä yksipuolinen yhteiskuntasopimus työntekijöille ja tuet leikkuuseen köyhiltä.

      • VarallisuudenUusjako

        Valtion velka on 2008-kriisiä hoitaneen Jyrki Kataisen syytä: pahensi kriisin aiheuttamaa rahapulaa valtion tulojen leikkauksilla eli veroaleilla.

        Kokoomuksen Jyrki Katainen (kok) kasvatti Suomen valtionvelkaa yli 50mdr€, mutta niin ovat tehneet porvaripääministerit jo vuosia. Kepun Esko Aho (kes) kasvatti pääministerinä 50mrd€ myös. Lipposen (sdp) 1 ja 2 hallitukset laskivat tuon Esko Ahon tehtaileman jättivaltiovelan, mutta pian jo Matti Vanhasen (kes)2 -hallitus ja Mari Kiviniemen (kes) hallitus olivat taas nostamassa valtionvelkaa, kunnes Kätäinen nosti sen pilviin. Ja nyt SSS-porvarihallitus jatkaa samaa linjaa. Veroaletta valtiovelan nostolla, siinä porvarien politiikkaa joka meidät on tähän johtanut. Ja nuo veroalet satavat rikkaiden ja hyväosaisten taskuihin.

        Näin Suomea leikkauksiin piiskaava Juha Sipilä piilotti miljoonansa vakuutusjärjestelyillä

        Miljardööri Antti Herlin sekä miljonäärit kuten pääministeri Juha Sipilä ovat saaneet nauttia Suomen rikkaille tarjoamista veroeduista. Täysin laillisesti.

        http://seura.fi/puheenaihe/ajankohtaista/nain-suomea-leikkauksiin-piiskaava-juha-sipila-piilotti-miljoonansa-vakuutusjarjestelyilla/?shared=290501-bda27d60-500


    • Muutkin_huomanneet

      SSSuomiPop Aamulypsy komppaa siinä määrin hallitusta että nimeen voisi lisätä vielä sunnuntailypsyn, ylityölypsyn ja arkipyhälypsyn. No kun ei ole itseltään pois, niin selkänahastaan maksavan pieni- ja keskituloisen duunarin voi aina laittaa maksajaksi ja lypsettäväksi. Yököttää noin poliittinen ohjelma, joten vaihdoin pysyvästi kanavaa.

      Veronapisee muiden hyväosaisten kanssa liiasta verotaakasta ja loisivien työttömien korkeasta perusturvasta(?) vaikka telkusta nähty millaisessa lukaasissa Mr. Linnonmaa asustaa. Ei pitäisi moisilla vuosituloilla napista ja itkeä korkeaa verotusta, koskaan ennen ei ole paskanjauhannalla vastaavaa elintasoa Suomessa saavutettu. Ärsyttävää että radiostakin alkaa musiikin lomassa tulla SSSuomen yhtä ainoaa oikeaa EK-totuutta, vaikka maassa on 900.000 köyhää, joiden perusturva on huomattavasti alle Euroopan neuvoston suositusten, josta Suomi on saanut noottiakin.

      Jaajosta tuli kapitalisti
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13814715/jaajosta-tuli-kapitalisti

      • jaajo_tolliarmeijassa

        Suomipop kokoomuksen talutusnuorassa

        Kokoomuslainen Jaajo järjesti ilmaista mainosaikaa kannattamalleen puolueelle sen kannatuslukujen sukeltaessa. Kanava valehteli pääministerin soittaneen studioon spontaanisti, vaikka koko juttu oli ennalta sovittu.

        http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1423156858806.html

        - Me teimme kyllä heti selväksi, että puhelu on sovittu etukäteen. Se on radion oma valinta, jos he halusivat antaa toisenlaisen käsityksen, Pokkinen näkee.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015020519150466_uu.shtml

        Iltalehden tarkkaavaiset lukijat huomasivat oudon sattuman. Voicen mukaan Jaajo kollegoineen kävi kokoomukseen liittyneen radiokeskustelunsa noin klo 08.16-08.25.

        Ahkerasti Twitterissä viihtyvä pääministeri twiittasi jo kuitenkin kello 8.09, että "Matkalla Mäntsälään. Kohta @RadioSuomipop".

        Jaajo on oikeiston trolliarmeijassa muokkaamassa massojen mielipidettä.


    • aamunapisijat

      Lainaukset: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13877746/rikkain-prosentti-omistaa-pian-enemman-kuin-muut

      "Johtuu vain hyväosaisten verohaluttomuudesta, ei muusta. Köyhempi puolikas suomalaisista omistaa varallisuudesta 6% ja rikkaampi 94%. Rikkain 10% omistaa suomalaisten varallisuudesta jo yli 45%. Köyhimmän ja rikkaimman välinen ero on kasvanut samaan tahtiin ja pian köyhempi 50% omistaa 1% ja rikkain kymmenys 50% Suomen varallisuudesta. Aivan selvästi hyväosaiset eivät maksa tarpeeksi veroja, koska varallisuus kasvaa nopeammin kuin koskaan ja on suurempi kuin koskaan. Kermapersesukupolven hyväosaisten on siis turha parkua ja vinkua liian suuresta verotaakasta koko ajan, vaan maksaa verokunniavelkansa maksukyvyn mukaan kiitollisena, jotta tulevat sukupolvetikin voivat nauttia samalla tapaa hyvinvoinnista".

      Itkupotkuraivarikermapersesukupolvi. SuomiPop Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa, Juha Perälä ja Juha Vuorinen itkupotkuraivoavat lähes joka aamu kuinka huonosti SSSuomen hyväosaisilla kermaperseillä menee, kun veroja joutuu maksamaan ihan liikaa. Vaan koskaan ei radiossa paskaa jauhamalla ole aikaisemmilla sukupolvilla ollut varaa ostella isoja lukaaleja, kierrellä vähän väliä maailmaa ja haukkua Maltalta Suomen työttömiä sisaaliturvan saajia, joiden tuloilla ei matkustella tai elellä leveästi. Veronmaksua pitäisi ilman muuta lisätä, jotta turhaan ulinaan ei hyväosaisilla olisi liikaa aikaa.

    • demokratia.mennyttä

      Diktatuurissa journalistin - joka ei ole tiettyä mieltä - jakkara alkaa pian tutista...

    • KunMikäänEiRiitä

      Jaajo Linnonmaa on radiojuontajien tulokuningas
      http://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/jaajo-linnonmaa-on-radiojuontajien-tulokuningas-lahes-30-000-euron-matkyt/5536828

      "Suomipopin Jaajo Linnonmaa ohitti juontajakollegansa Juha Perälän tuloissa yli 80 000 eurolla.

      Suomalaisten radiokanavien suosikkijuontajien tuloissa on suuria eroja. Ylivoimainen tulokuningas on Suomipopin Aamulypsy-ohjelman Jaajo Linnonmaa, joka tienasi hulppeat 112 799 euroa

      Listalla ensimmäisenä nimen ja kanavan jälkeen on mainittu vuoden 2014 ansiotulot, sen jälkeen mahdolliset pääomatulot sekä palautukset tai mätkyt.

      Jaajo Linnonmaa, Suomipop: 112 799 euroa, pääomatulot 23 183 euroa, mätkyt 29 935 euroa. ".
      .
      On pojalla otsaa veronapista Radio SuomiPopin Aamulypsyssä, kun verot on niin, niin kovia ettei saa kuin 112 799 €/vuosi paskanjauhannalla kerättyä. Kyllähän sitä huono-osaisen työttömän 480€/kk (16€/pvä) vastiikkeettomasta käteen elämiseen jäävästä tuesta pitää ottaa pois tai pakottaa summalla töihin, että jaskanpauhajalle jäisi ensi vuonna enemmän.

      • hihhopsansapoppaa

        Eiköhän mennä Suomi poppiin juontamaan packaa. Alkaa tuloja virrata kassaan. Hihitetään puolet ajsta. Käydään hiekkalaatikolla muksujen kanssa leikkimässä ja ilmoitetaan siitä kaikelle kansalle.


      • oksennusradio
        hihhopsansapoppaa kirjoitti:

        Eiköhän mennä Suomi poppiin juontamaan packaa. Alkaa tuloja virrata kassaan. Hihitetään puolet ajsta. Käydään hiekkalaatikolla muksujen kanssa leikkimässä ja ilmoitetaan siitä kaikelle kansalle.

        Radion musaohjelmat ovat sitä, että joristaan pienessä piirissä maailmankaikkeuden turhimmat jutut. Jos ollaan oikein aktiivisia, pidetään joku kilpailu, jollain oikein tärkeällä aiheella. Esim. että kumpaan suuntaan kaartaa sian saparo. "Soita tänne!"

        Ja se musa: se on sitä, että mainostetaan kuinka mahdottomasti heillä on niitä hittejä. Ja sitä mainosta sitten tulee ja tulee. Koko päivän sellattia nanosekunnin pätkiä kaikenlaisista puhkikuunnelluista kappaleista. Muuta ei toivo kuin armahdusta ylhäältä, että loppuisi se. Kuvittelevat, että sellainen koiranoksennus arvostetaan kovinkin korkealle.

        Ja kun haluavat oikein aiheaiheen, että arvostettaisiin heitä kantaaottaviksi ja vakaviksi ihmisiksi, niin tulee vuorovälein se keskustelu siitä, että kuinka on kauhistuttavaa vallan se homofobia. Että vallan siitä asiasta lapsikin itkee.


    • EKSSSaarnat

      Suomipop kokoomuksen talutusnuorassa

      Viime viikolla Aamulypsyn vuorisaarnassa Juha Vuorinen kertoi miten häntä oli pyydetty puhumaan Suomen työnteosta. Kuka oli pyytänyt EKokoomusmafiako vai ihan SSS-miehet? Maltasta työttömistä ja työläisistä juoppohullun sekavuudella ja vainohulluudella saarnaavan Vuorisen jutut kyllä tunnetaan. Hän oli kuulemma ilman palkkaa soitellut nuoruudessa levyjä iltaisin, ja unelma-ammattinsa radiojuontajan apupoikana toiminut ihan liksatta, joten siivoojien, varastotyöntekijöiden ym. pitäisi myös antaa työpanoksensa ilmaiseksi unelma-ammattinsa ja SSSuomen nousun eteen toki.

      • RadioTaxfreePanama

        Eikös tuo EKokoomusmafian vuorisaarna tulekaan Maltalta veropakoloiselta, vaan Radio Nordea Luxembourgilta?


      • polsulaulu
        RadioTaxfreePanama kirjoitti:

        Eikös tuo EKokoomusmafian vuorisaarna tulekaan Maltalta veropakoloiselta, vaan Radio Nordea Luxembourgilta?

        Bolsu ja kärpäääneeen. Nee on kavereeeitaa.

        Tässä on bolsu ja tässä on kärpääneeeeen........


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe