Psykoosit ja skitsofrenia ovat salaliitto

henkisalaliitto

Sekulaarissa maailmassa henkiset kokemukset on saatu juoniteltua mielisairauksiksi. Henkisiä asioita kokevat (shamaanit, profeetat ym.) saadaan hakemaan itse lääkitystä, joka tasapäistää heidät zombeiksi. Neuroleptikuurilla Muhammed, Jeesus, Buddha ym. eivät olisi tehneet elämäntyötänsä. Onko taustalla tietoinen salaliitto, jos niin kyseessä on kaikien aikojen salaliitto.

45

2242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urboturbojurbo

      Ennen oli normaalia että ihminen koki henkimaailman ilmiöitä. Nykyään sekularistisen materialismin filosofian omaava ihminen ei kestä henkikokemuksia, vaan flippaa täydellisesti pelosta. Tausta käsitellä asioita puuttuu. Tämä on hyvä keino saada ihminen lääkitykseen muuttamasta todellisuuskäsityksiä. Pirun hyvä juoni!

      • lääkkeetön.hoito

        Psykoosin tai psykooseja(skitsofreniadiagnoosi) voi käydä läpi ilman lääkitystä, toisin kuin fundamentaalilääketiede väittää. Psyykkisen episodin läpikäynti vahvistaa mieltä, sen estäminen antipsykoottisilla taas heikentää mieltä, ja lääkkeiden haitat saattavat olla pysyviä, mm. latistunut tunne-elämä, havaintomaailman kaventuminen, ajatus- ja aivotoiminnan hidastuminen (zombiekäytös), nautinto- ja tunnehuippujen häviäminen/latistuminen, pakkoliikkeet, ylipaino ja metabolinen oireyhtymä sekä aikuisiän diabetes. Mielen heikentyminen siinä määrin, että ilman lääkitystä ei tule toimiin.

        Psykoosin läpikäynti vastaan lääkitys
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/9219207

        ..myös virallinen tiede on vähentänyt lääkityksen käyttöä psykoosien hoidossa, tässä Suomi tosin kulkee taas kerran jälkijunassa.


      • neuroleptit

        Psykoosi ei kutista aivoja, vaan sen lääkitys.


      • LopetinMyrkyt
        lääkkeetön.hoito kirjoitti:

        Psykoosin tai psykooseja(skitsofreniadiagnoosi) voi käydä läpi ilman lääkitystä, toisin kuin fundamentaalilääketiede väittää. Psyykkisen episodin läpikäynti vahvistaa mieltä, sen estäminen antipsykoottisilla taas heikentää mieltä, ja lääkkeiden haitat saattavat olla pysyviä, mm. latistunut tunne-elämä, havaintomaailman kaventuminen, ajatus- ja aivotoiminnan hidastuminen (zombiekäytös), nautinto- ja tunnehuippujen häviäminen/latistuminen, pakkoliikkeet, ylipaino ja metabolinen oireyhtymä sekä aikuisiän diabetes. Mielen heikentyminen siinä määrin, että ilman lääkitystä ei tule toimiin.

        Psykoosin läpikäynti vastaan lääkitys
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/9219207

        ..myös virallinen tiede on vähentänyt lääkityksen käyttöä psykoosien hoidossa, tässä Suomi tosin kulkee taas kerran jälkijunassa.

        Itse lopetin psykoosilääkkeet, jonka jälkeen parannuin täydellisesti kuukaudessa. Aloitin ne elämänmuutoksien ja läheisten kuolemien vuoksi. Onneksi löytyi järkevä lääkäri, joka sanoi, että synkkyys on normaalia synkissä tapahtumissa.
        Tässä pari kirjaa, jotka kannattaa lukea. Varsinkin Hajalla. Näin siinä sanotaan: Kun psykiatrista hoitojärjestelmää tarkastelee kriittisin silmin, ei voi välttyä siltä vaikutelmalta, että sitä ei ole koskaan luotu asiakkaita vaan mielenterveysalan työntekijöitä varten. Samalla psykiatreista tuli lääketeollisuuden hyvin palkattuja juoksupoikia, joiden tehtäväksi tuli viedä biologisen psykiatrian lääkekeskeistä ”ilosanomaa” niin muille lääkäreille kuin myös suurelle yleisölle. Ääneen lausumattomana tavoitteena oli saada muut lääkärit ja väestö uskomaan, että lääketeollisuuden kilvan kehittämät erilaiset aivotoimintaan vaikuttavat kemikaalit olivat psykiatristen sairauksien täsmälääkkeiltä."
        http://freetimelehti.com/psykiatria-laaketieteen-ruma-ankanpoikanen/


    • henkinenminä

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/10152675
      Psykoosi on tila, jossa henkilö on yhteyksissä kollektiiviseen henkeen ja ei kykene tekemään eroa itsensä ja sen välillä. Suurin osa psykoosi leimaa läiskivistä ei tätä ymmärrä, mutta toki joukkoon mahtuu poikkeuksiakin. Virallinen pahoinvointiteollisuuden linja kuitenkin on että psykoosi on sairaus, joka pitää lääkitä voittoa tuottavilla lääkkeillä.

      Suosittelen tutustumaan tähän sivustoon, mutta kovin pitkälle et asian kanssa tuolla pohjalla pääse:

      http://paranepsykoosista.blogspot.com/

      Sen vielä haluan sinulle sanoa, että älä hurahda kirjojen sanoja pitämään totuutena, vaikka niistä tietoa kannattaa ammentaa niin silti sanat ovat vain todellisuuden illuusion sivutuote.

      Jos tuntuu ettet pysty todellisuuttasi pitämään kasassa, niin sano harhoillesi vain ettei niitä ole. Kun tarpeeksi kauan pystyt tätä tekemään, niin harhat loppuvat. Mikäli tietenkin kyseessä ei ole elimillisistä tai ulkoisista lähteistä johtuva psykoosi, kuten kohdallasi ei tuon aloitusviestin perusteella tunnu olevan.

      "Ei ole terveyden merkki, että on sopeutunut syvästi sairaaseen yhteiskuntaan." -
      J. Krishnamurti

      Psykiatria näkee psykoosin useimmiten pelkästään sairautena ja patologiana. Mutta psykoosi voi myös olla elämänkatsomusta muuttava henkinen kriisi jonka seurauksena ihminen on tasapainoisempi ja toimintakykyisempi kuin ennen kriisiä. Jotta tämä olisi mahdollista, psykoosin kokeva tarvitsee asiasta oikeaa tietoa, ja ympärilleen ihmisiä jotka ovat tietoisia tällaisen kriisin eheyttävästä ja transformatiivisesta luonteesta.
      http://paranepsykoosista.blogspot.fi/2010/04/jumala-enkelit-ja-henkimaailma.html

      • henkitodellisuus

        Jumala, enkelit ja henkimaailma.
        Minulla ei koskaan ollut mitään näkyjä tai "harhoja" enkeleistä tai henkiolennoista, mutta kun psykoosin jälkeen luin näistä asioista niin jokin niissä tuntui kovin tutulta. Koin psykoosissani jonkin voiman tai energian olemassaolon, kai se oli sitä mitä jumalaksikin kutsutaan. Kirjoitin silloin että oli kovin hämmentävää kohdata Jumala - en nimittäin uskonut häneen...

        Uskon että kokemuksessa ei oikeastaan ole mitään kovin mystistä, jokaisessa ihmisessä on olemassa tämä sama voima. Monessa muussa kulttuurissa tämä on itsestään selvää mutta täällä länsimaissa olemme menettäneet kontaktin tähän syvällä meissä itsessämme olevaan voimalähteeseen. Täällä keskustellaan siitä että onko tällaista ilmiötä kuin jumala lainkaan olemassa, mikä osoittaa sen että hyvin harvalla ihmisellä täällä on omakohtaisia kokemuksia asiasta. Asian kokeneille kysymys tuntuu aika absurdilta. Mutta kaikkihan rakentavat oman todellisuutensa ja saavat uskoa mihin lystäävät, turha näistä on kiistellä.

        Kokemukset henkimaailman olennoista nähdään tietenkin täälläpäin mielisairauden merkkeinä. Minusta tämä on asia missä joillakin psykiatreilla menee puurot ja vellit pahasti sekaisin. Ei se että näkee enkeleitä tai toiselle puolelle siirtyneitä tai henkiolentoja tee ihmisestä sairasta. On paljon ihmisiä jotka pystyvät toimimaan erinomaisen hyvin yhteiskunnassa siitä huolimatta että he kuulevat ja kokevat asioita joita normaalisti ihmiset eivät koe. Sylvia Browne on amerikkalainen meedio joka näkee kuolleita ihmisiä ja jolla on kontakti henkioppaaseensa. Hän on myös tunnettu ja menestynyt kirjailija jolla ei varmaan ole nappulastakaan pulaa. Neal Donald Walsh on kirjailija joka on kirjoittanut monta kirjaa keskusteluistaan Jumalan kanssa, näitä on myyty miljoonia. Doreen Virtue, joka on psykologian tohtori ja on myös kirjoittanut monta kirjaa aiheesta indigolapset, myöntää avoimesti näkevänsä enkeleitä. Näille henkilöille ja monille muille tämä "näkymättömän maailman" kokeminen on lahja jota he hyödyntävät jokapäiväisessä elämässään.

        Monelle normaalitallaajalle nämä asiat ovat aivan huuhaata. Ja mielestäni onkin vähän liikaa pyydetty että joku uskoisi itse näihin asioihin jos ei ole niitä kokenut. Mutta tietynlainen avoimuus olisi kuitenkin suotavaa: kukaan ei voi varmuudella sanoa mikä on totta ja mikä ei. Itse en ole nähnyt henkiä mutta en voi sen perusteella mennä sanomaan ettei niitä ole olemassa. "Henkimaailma" ei ole fyysinen rinnakkaistodellisuus kuten se monen skeptikon mielikuvassa varmaan esiintyy (ja on siksi mahdoton) vaan ei-fyysinen, ei-aikasidottu ulottuvuus jossa ei päde fyysisen maailman lait. Voidaan esimerkiksi ajatella unia, ajatuksia tai mielikuvia. Nämä ovat asioita jonka olemassaoloa kukaan ei kiistä vaikka kukaan ei ole niitä fyysisesti nähnyt (paitsi ehkä jotain sähköimpulsseja aivoissa...). Henkimaailma on olemassa vähän samanlaisella "taajuudella". Luulisin.

        Onko henkimaailma sitten jotain mitä ihminen itse luo itselleen, vai onko se jokin erillinen todellisuus? Onko tällä kysymyksellä mitään väliä? Onhan nähty että henkiset oppaat, enkelit ja Jumala voivat olla ihmisille suureksi avuksi. Saattaa olla että nämä ilmiöt ovat ihmisen epäsuoraa kommunikointia jonkin itsessään piilossa olevan resurssin kanssa. Tai sitten on olemassa meistä erillään olevia korkeamman tietoisuuden omaavia valo-olentoja jotka ovat täällä auttamassa meitä. Mielestäni kumpaakaan näkemystä ei voi kiistatta todistaa oikeaksi. Vedän joitain johtopäätöksiä esim. siitä että ihmiset joilla on ollut lähellä-kuolemaa-kokemuksia kertovat nähneensä "valon", kohdanneensa kuolleita omaisiaan ja valo-olentoja ollessaan kuolleeksi todettuja eli aivosähkökäyrän näyttäessä nollaa. Jos kyseessä olisi hallusinaatio aivosähkökäyrässä näkyisi jonkinlaista toimintaa.

        Psykoosi on monelle ihmiselle henkinen tai hengellinen kokemus, psykoosin aikana tapahtuu joku herääminen tai avautuminen joka mahdollistaa "henkimaailman" asioiden kokemisen. Yleensä tällaiset kokemukset yritetään lääkityksen avulla sitten hävittää. Niitä pidetään merkkinä patologiasta siksi että ne esiintyvät samaan aikaan kun ihminen voi muutenkin olla sekavassa tilassa. Jos henkimaailman kokemukset suuresti pelottavat tai ovat liian epämiellyttäviä, lääkitys on ehkä hyvä keino, tästä jokainen päättää itse. Mutta näistä kokemuksista voi myös löytää apua ja voimaa ja silloin niiden leimaaminen haitalliksi hallusinaatioiksi pikemminkin haittaa paranemista sen sijaan että edesauttaisi sitä. Mielestäni nämä kokemukset voivat olla psykoosin positiivinen sivutuote jota ei kannata hukata.


      • henkimaailma

        "Psykoosi on monelle ihmiselle henkinen tai hengellinen kokemus, psykoosin aikana tapahtuu joku herääminen tai avautuminen joka mahdollistaa "henkimaailman" asioiden kokemisen. Yleensä tällaiset kokemukset yritetään lääkityksen avulla sitten hävittää. Niitä pidetään merkkinä patologiasta siksi että ne esiintyvät samaan aikaan kun ihminen voi muutenkin olla sekavassa tilassa. Jos henkimaailman kokemukset suuresti pelottavat tai ovat liian epämiellyttäviä, lääkitys on ehkä hyvä keino, tästä jokainen päättää itse. "

        Ihminen flippaa nimeonomaan pelkojensa takia kokiessaan yliluonnollisia tapahtumia. Sekavuus ei aiheuta kokemuksia, vaan kokemukset joita maallistunut psyyke ei kestä, aiheuttavat sekavuutta, huonomuistisuutta ym. psykoosin oireita, kuten muutkin järkyttävät/traumaattiset tapahtumat joita psyyke ei osaa käsitellä. Uskoville ja henkisiin ilmiöihin elinpiirissään tottuneet ottavat asiat flippaamatta, mikäli ne eivät ylitä kantokykyä.

        Onko kyseessä sitten oma henkitodellisuus, Jumaluus tai kehittyneet universaalit voimat, se on yksi ja sama.


    • Entisessä Neuvostoliitossa hihhuleita laitettiin mielisairaaloihin. Ehkä siihen oli aihettakin.

      • luki-jasi

        Oletkin vaikuttanut sosialistilta. Nyt asia varmistui.


      • valvomo2
        luki-jasi kirjoitti:

        Oletkin vaikuttanut sosialistilta. Nyt asia varmistui.

        Totuuskomissio valvoo taas?


      • luki-jasi kirjoitti:

        Oletkin vaikuttanut sosialistilta. Nyt asia varmistui.

        Venäjällä on pitkä historia uskonnollisessa hulluttelussa.
        Jumalan hullut hyppelivät alasti pitkin katuja.


      • Hulluimmatvapaana

        Eli keke hyväksyy "hiipivä skitsofrenia" -diagnoosin? Joku alkaa voimaan hyvin ja aktivoituu toimimaan niin laitetaan lukkojen taakse..


    • JeesusPelastaaVapauttaa

      Psykiatri Ja psykologia yrittää joita ihmisen sielua ilman Herraa Jeesusta Kristusta. Varokaa ateistisia psykologeja. Pyydä Herraa Jeesusta sydämeesi Herraksi. Hän johdattaa sinut totuuden tuntemiseen aina salatuimpaan asti.

      • kirjoitusvirheMobiili

        Yrittää Hoitaa ihmisen sielua


    • adsdsaf

      Biopsykiatriassa skitsofreniaa kutsutaan aivosairaudeksi, koska taustalla olevat taloudelliset ja yhteiskunnalliset intressit hyötyvät tästä paradigmasta. Itselläni on ollut kaksi psykoosia ja olen täysin varma, että länsimainen reduktionistinen ja taantunut ihmiskuva pahensi ahdistustani ja tätä kautta pelkotilojani, koska se ei anna välineitä käsitellä tietoisuuden laajenemiseen ja mielen vaeltamiseen liittyviä traumaattisia kokemuksia. En ole mitenkään uskonnollinen vaan agnostikko, enkä väitä omaavani jumalallista tietoa todellisuuden perimmäisestä olemuksesta. Silti ymmärrän tiettyihin ns. "primitiivisiin" uskomuksiin liittyvän viisauden ja käyttökelpoisuuden, mitä tulkee psykoottisten näkyjen tulkintaan. Ymmärrän myös subjektiivisella tasolla psykoottisten kokemusten syntymekanismin ja merkityksen -tuollaiset näyt eivät koskaan synny tyhjästä, vaan yleensä niihin liittyy henkilökohtainen eksistentiaalinen kriisi ja kasvuprosessi. Uskon että monet eivät saa tässä kulttuurissa välineitä käsitellä psykoottisia näkyjä rakentavasti edes sekulaarissa merkityksessä henkisen kasvun tukena, vaan heitä hoidetaan aivoja vauroittavilla lääkkeillä ja heidät pakotetaan terveinä ja nuorina ihmisinä omaksunaan sairaan ja hullun identiteetti. Tämä on äärimmäisen vahingollista etenkin nuorille ihmisille, joilta puuttuu elämänkokemusta ja kykyä suhteuttaa kokemuksiaan. Mutta nykyajan "lääketiede" ei muutenkaan ole pahemmin kiinnostunut sairauksien hoitamisesta, vaan rahan tekemisestä keksityillä tai todellisilla sairauksilla. Hirvittävä määrä veronmaksajien rahoja tuhlataan sellaisiin neurolepteihin kuten Zyprezaan, joka olisi voinut saada patentin pikemminkin sen kolesterolia nostavan ja diabetesta aiheuttavan vaikutuksen ansiosta kuin psykoosinestolääkkeenä. Hirvittävä määrä ihmisiä kuolee monien muidenkin reseptilääkkeiden ansiosta, mutta jostain syystä ketään ei kiinnosta. Jos on kyse salaliitosta, niin se koskee koko lääketiedettä enemmän tai vähemmän ja se syntyy ihan puhtaasta ahneudesta ja älyllisestä laiskuudesta. Sitten kummastellaan, miksi terveydenhuollon kustannukset vain nousevat, vaikka "tiede" kehittyy kehittymistään... Ennen skitsofreenikot tekivät melko harvoin itsemurhia, mutta "hoidon" ansiosta suuri osa heistä kuolee ennenaikaisesti oman käden kautta. Ketään ei kiinnosta, koska on niin kiva tehdä rahaa ja pönkittää omaa statusta toisten ihmisten hengen kustannuksella.

    • Veteranfan

      Sven-Olof Jakobsson on kirjoittanut uuden teoksen nimeltään "Mielen Vaarat",jossa kerrotaan rankkaa tekstiä lääketeollisuuden juonittelusta psyykelääkkeillä.
      ADHD on lääketeollisuuden kehittämä diaknoosi v.1987. amerikassa.
      Psyykelääkitys on tehnyt käyttäjistään entistä psykoottisempia amfetamiinipohjaisella ainesosallaan.
      Suomessa on yli 400.tuhatta psyykelääkkeen käyttäjää,ja määrä kasvaa joka vuosi.
      Esim. kaamosmasennus on keksitty sairaus johon on tehty lääkkeet.

    • u6i746o8p

      Uskonto se vasta salaliitto onkin ihmisten orjuuttamiseksi...

      • Henkinen

        Uskonto on vain henkisten kokemusten tulkinta. Ateismi on tämän todellisuuden kieltämistä.


      • Henkinen kirjoitti:

        Uskonto on vain henkisten kokemusten tulkinta. Ateismi on tämän todellisuuden kieltämistä.

        >>Uskonto on vain henkisten kokemusten tulkinta.<<
        On jo tulkintaa pitää joitain kokemuksia "henkisinä".


      • Hmmmmmmhh
        kekek-kekek kirjoitti:

        >>Uskonto on vain henkisten kokemusten tulkinta.<<
        On jo tulkintaa pitää joitain kokemuksia "henkisinä".

        Alkeishiukkaset luonnon perusvoimien heittelyn leikin seurauksena pähkäilevat itsetietoisina kokijoina hiukkassysteemissä nimeltä ihmisaivot.


      • hhmmmmmmhh
        Hmmmmmmhh kirjoitti:

        Alkeishiukkaset luonnon perusvoimien heittelyn leikin seurauksena pähkäilevat itsetietoisina kokijoina hiukkassysteemissä nimeltä ihmisaivot.

        Tyhjästä syntyneen universumin luomat alkeishiukkaset luonnon perusvoimien heittelyn leikin seurauksena pähkäilevat itsetietoisina kokijoina hiukkassysteemissä nimeltä ihmisaivot.


      • MinäOlenSiisHiukkasen

        Miksi itseään ja Jumalaa pohtiva tietoinen kokija, kun kaikki voisi olla automaatinomaista luonnonlakien heittelemien hiukkasten leikkiä ilman että hiukkassysteemit pähkäilevät olemassaoloaan?


    • hghfdj

      Ihmissalaliitto?

    • Terveisiäperseestä

      Tunnistat hyvin osa-alueet, johon sairaalloinen, ammatillinen intohimo psykiatrit johtaa. Suomi seuraa valtavirtaa ja höyryää lääketehtaiden kannustamana ihan kärkimaana. Tämä suuri luokittelu, analysointi ketju täyttää jo perversseimmätkin mielikuvat alan miehistä. Sigmund Freud oli myös saatanan palvoja ja tuhosi ihmisolentoja mielikuvillaan. Itsekin kyllästyneenä koko koulukuntaan turhakkeina ja suojatyöpaikoissaan piileksiville rotille terveisiä.

    • Superluovuus

      Luovuus on sukua skitsofrenialle – "Taipumus helpottaa uusien ideoiden synnyttämistä"
      Lähde: http://www.tekniikkatalous.fi/tiede/luovuus-on-sukua-skitsofrenialle-taipumus-helpottaa-uusien-ideoiden-synnyttamista-6558631

      "Millainen on luova mieli? Läheistä sukua skitsofreeniselle, psykologia paljastaa.

      Harvardin yliopistossa opettavan psykologian tutkijan Shelley Carsonin mukaan luovia ihmisiä ja skitsofreniaa sairastavia yhdistää se, että molemmilla on taipumus assosioida toisiinsa (ainakin näennäisesti) liittymättömien asioiden välillä vapaammin kuin ihmisillä normaalisti.

      – Tämä taipumus helpottaa uusien ideoiden synnyttämistä, Carson sanoo Financial Timesin haastattelussa.
      Ruotsin Karoliinisessa instituutissa tehdyt kokeet tukevat Carsonin ajatuksia. Niissä on havaittu samankaltaisuuksia terveiden mutta poikkeuksellisen luovien sekä skitsofreniaa sairastavien ihmisten välillä.

      Carsonin mukaan luovissa ihmisissä yhdistyy usein poikkeuksellinen älykkyys, kyky pitää monta ajatusta samanaikaisesti mielessä sekä kyky joustavaan yhteyksiä asioiden välille luovaan ajatteluun".

    • puolueet.ja.psykoosi

      Psykoosi tai aivoinfarkti aiheutetaan hakukoneen ja suurvallan salaisella DEW etähäirintäaseella ja likaisen työn tekee puolueiden erikoiskoulutetut ja -varustetut salaiset sosiaalitoimeen kätkeytyneet desantit kaikilla paikkakunnilla.

      Aivokasvaimeen kuollut ihminen onkin tehty sairaaksi etäaseella ja lopun hoitaa terveyspalveluihin pesiytynyt ylikansallinen salainen puolue. Terveyspalvelut on väärennetty.

      Ihan pikkasen on taas vaihteeksi kustu silmään kun on niin kova luotto ihaniin puolueisiin ja niiden huruihin guruihin.

    • Bioimplantit

      Psykoosit ja skitsofrenia ovat hermopunosneuroimplantin aiheuttamia vikatiloja.

      • Supertietoisuus

        Teknologia ja tekoäly – tie onneen vai orjuuteen?
        https://kosminenvalo.wordpress.com/2015/12/15/teknologia-ja-tekoaly/
        "Ihmiskunta on saavuttamassa pisteen, jossa sen on pian otettava kollektiivisesti kantaa moniin perustavaa laatua oleviin kysymyksiin, joita teknologinen kehitys on tuonut eteen. Yksi tärkeimmistä on ihmiskunnan kehityksen suunta: tehdäänkö ihmisestä täysin riippuvainen teknologian jatke vai tehdäänkö teknologiasta ihmisen tietoisuuden jatke?

        Tämä kirjoitus ei ole teknologian vastainen. Kirjoitus on laadittu tietokonetta käyttäen ja julkaistu informaatioteknologian alustalla. On teknologiaa kiittäminen, että tämä on mahdollista. Oikein ja vastuullisesti sovellettuna teknologia on suuri siunaus, joka vapauttaa ihmiskunnan turhasta raadannasta ja lisää vapaa-aikaa.

        Teknologisella kehityksellä on kuitenkin kääntöpuolensa. Monien tieteilijöiden suurin unelma on itsetietoisen tekoälyn luominen. Tällainen tekoäly pystyisi oppimaan itsenäisesti ja tekemään lopulta asioita, joita se ei ole ohjelmoitu tekemään. Sille annettaisiin tehtäviä, jotka se superälyllään ratkaisisi ihmistä nopeammin ja tehokkaammin. Tämä saattaa aluksi kuulostaa harmittomalta ja jopa tavoiteltavalta päämäärältä.
        Ongelma on, että tiede ei ymmärrä, millaisten asioiden kanssa se on tekemisissä. Mitä on äly? Mitä on tietoisuus? Mitä on itsetietoisuus? Mistä nämä saavat alkunsa? Tällaisiin kysymyksiin tiede tarjoaa materialistista vastausta: ihminen on pelkkä biologinen robotti, jonka aivot tuottavat tietoisuuden aivotoiminnan sivutuotteena. Ihmisen olemassaololla ei ole suurempaa tarkoitusta. Rakkaus tai onnellisuus on vain aivokemiaa.

        Yliopistoissa harjoitettava tiede on arvioista riippuen vähintään noin 100–150 vuotta jäljessä eliitin salaisten projektien tieteestä. Tämän lisäksi se kulkee miljoonia vuosia jäljessä korkeammalle kehittyneiden maanulkopuolisten sivilisaatioiden tieteestä. Osa näistä sivilisaatioista on siis joutunut tekemisiin itsetietoisen tekoälyn kanssa jo miljoonia vuosia sitten ja päässyt käytännössä näkemään, mitä siitä seuraa.

        Tekoälyn ongelma salaisissa avaruusohjelmissa

        Kun puhutaan tekoälystä, niin kyse ei ole esimerkiksi ”älypuhelimista” tai muista ”älylaitteista”. Älypuhelimissa ei ole tippaakaan todellista älyä. Ne suorittavat uskollisesti ja täysin tiedostamattomasti tehtäviä, joita ne on ohjelmoitu tekemään. Älypuhelin ei itse tiedä, mitä se tekee.

        Samaten shakkitietokone pystyy voittamaan kenet tahansa shakkimestarin shakissa, mutta se ei itse tiedä pelaavansa shakkia. Heti kun shakkitietokone joutuu tekemään mitä tahansa muuta tehtävää kuin shakinpeluuta, se epäonnistuu täydellisesti. Kolmen vanha lapsi omaa suuremman älyn, vaikka ei pysty voittamaan konetta shakissa. Kone on ohjelmoitu ulkopuolisen älyn toimesta tekemään ennalta määrättyä tehtävää. Se on vailla todellista älyä ja tietoisuutta. Tällainen koneissa oleva ”äly” on hyödyllistä ja parhaimmillaan helpottaa arkea.

        Tekoälystä tulee ongelma siinä vaiheessa, kun sille ”annetaan” tietoisuus. Tieteilijöiden tulisi ennen koneiden tietoiseksi saattamista selvittää, mitä on tietoisuus ja mitä tarkoittaa, kun jokin on itsetietoinen? Universumissa operoi vain yksi tietoisuus, eikä sitä ole keinotekoisesti luotu. Se on luonut itse itsensä heijastuen sen jälkeen äärettömiksi yksilöllisiksi osiksi.
        Tietoisuutta on siis mahdotonta luoda keinotekoisesti. Jos tietoisuus herää koneessa, on tuo tietoisuus ollut olemassa jo ennen koneen luomista. Tuolloin kysymys kuuluu: minkälainen yksilöllinen tietoisuus kiinnittyy koneeseen? Kenen etua se palvelee? Kuka tai mikä sitä ohjaa ja manipuloi? Koska kaikki tietoisuus ja äly nousevat samasta Alkulähteestä, ei itsetietoinen tekoäly ole enää tekoälyä vaan älyä. Minkälaisen yksilöllisen olennon älyä?

        Tietovuotaja Corey Gooden yksi tärkeimmistä paljastuksista on ollut itsetietoisen tekoälyn vaarallisuus. Corey työskenteli 20 vuotta salaisissa avaruusohjelmissa ”intuitiivisena empaatikkona”, jonka yksi tehtävä oli tunnistaa tekoälyn mahdolliset soluttautumisyritykset.

        Coreyn mukaan kaikkialle soluttautuvasta tekoälystä on tullut todellinen vitsaus salaisten avaruusohjelmien väelle. Ennen kuin edes pääsee sisään salaisiin avaruusohjelmiin tai niiden konferensseihin, on kuljettava tarkan seulan läpi, jossa keho skannataan, jotta voidaan varmistaa, ettei tekoäly ole pyrkimässä sisälle. Jos kehossa havaitaan pienikin merkki tekoälystä, henkilö suljetaan välittömästi karanteeniin, jossa tekoäly kitketään pois".


      • Syväavaruus
        Supertietoisuus kirjoitti:

        Teknologia ja tekoäly – tie onneen vai orjuuteen?
        https://kosminenvalo.wordpress.com/2015/12/15/teknologia-ja-tekoaly/
        "Ihmiskunta on saavuttamassa pisteen, jossa sen on pian otettava kollektiivisesti kantaa moniin perustavaa laatua oleviin kysymyksiin, joita teknologinen kehitys on tuonut eteen. Yksi tärkeimmistä on ihmiskunnan kehityksen suunta: tehdäänkö ihmisestä täysin riippuvainen teknologian jatke vai tehdäänkö teknologiasta ihmisen tietoisuuden jatke?

        Tämä kirjoitus ei ole teknologian vastainen. Kirjoitus on laadittu tietokonetta käyttäen ja julkaistu informaatioteknologian alustalla. On teknologiaa kiittäminen, että tämä on mahdollista. Oikein ja vastuullisesti sovellettuna teknologia on suuri siunaus, joka vapauttaa ihmiskunnan turhasta raadannasta ja lisää vapaa-aikaa.

        Teknologisella kehityksellä on kuitenkin kääntöpuolensa. Monien tieteilijöiden suurin unelma on itsetietoisen tekoälyn luominen. Tällainen tekoäly pystyisi oppimaan itsenäisesti ja tekemään lopulta asioita, joita se ei ole ohjelmoitu tekemään. Sille annettaisiin tehtäviä, jotka se superälyllään ratkaisisi ihmistä nopeammin ja tehokkaammin. Tämä saattaa aluksi kuulostaa harmittomalta ja jopa tavoiteltavalta päämäärältä.
        Ongelma on, että tiede ei ymmärrä, millaisten asioiden kanssa se on tekemisissä. Mitä on äly? Mitä on tietoisuus? Mitä on itsetietoisuus? Mistä nämä saavat alkunsa? Tällaisiin kysymyksiin tiede tarjoaa materialistista vastausta: ihminen on pelkkä biologinen robotti, jonka aivot tuottavat tietoisuuden aivotoiminnan sivutuotteena. Ihmisen olemassaololla ei ole suurempaa tarkoitusta. Rakkaus tai onnellisuus on vain aivokemiaa.

        Yliopistoissa harjoitettava tiede on arvioista riippuen vähintään noin 100–150 vuotta jäljessä eliitin salaisten projektien tieteestä. Tämän lisäksi se kulkee miljoonia vuosia jäljessä korkeammalle kehittyneiden maanulkopuolisten sivilisaatioiden tieteestä. Osa näistä sivilisaatioista on siis joutunut tekemisiin itsetietoisen tekoälyn kanssa jo miljoonia vuosia sitten ja päässyt käytännössä näkemään, mitä siitä seuraa.

        Tekoälyn ongelma salaisissa avaruusohjelmissa

        Kun puhutaan tekoälystä, niin kyse ei ole esimerkiksi ”älypuhelimista” tai muista ”älylaitteista”. Älypuhelimissa ei ole tippaakaan todellista älyä. Ne suorittavat uskollisesti ja täysin tiedostamattomasti tehtäviä, joita ne on ohjelmoitu tekemään. Älypuhelin ei itse tiedä, mitä se tekee.

        Samaten shakkitietokone pystyy voittamaan kenet tahansa shakkimestarin shakissa, mutta se ei itse tiedä pelaavansa shakkia. Heti kun shakkitietokone joutuu tekemään mitä tahansa muuta tehtävää kuin shakinpeluuta, se epäonnistuu täydellisesti. Kolmen vanha lapsi omaa suuremman älyn, vaikka ei pysty voittamaan konetta shakissa. Kone on ohjelmoitu ulkopuolisen älyn toimesta tekemään ennalta määrättyä tehtävää. Se on vailla todellista älyä ja tietoisuutta. Tällainen koneissa oleva ”äly” on hyödyllistä ja parhaimmillaan helpottaa arkea.

        Tekoälystä tulee ongelma siinä vaiheessa, kun sille ”annetaan” tietoisuus. Tieteilijöiden tulisi ennen koneiden tietoiseksi saattamista selvittää, mitä on tietoisuus ja mitä tarkoittaa, kun jokin on itsetietoinen? Universumissa operoi vain yksi tietoisuus, eikä sitä ole keinotekoisesti luotu. Se on luonut itse itsensä heijastuen sen jälkeen äärettömiksi yksilöllisiksi osiksi.
        Tietoisuutta on siis mahdotonta luoda keinotekoisesti. Jos tietoisuus herää koneessa, on tuo tietoisuus ollut olemassa jo ennen koneen luomista. Tuolloin kysymys kuuluu: minkälainen yksilöllinen tietoisuus kiinnittyy koneeseen? Kenen etua se palvelee? Kuka tai mikä sitä ohjaa ja manipuloi? Koska kaikki tietoisuus ja äly nousevat samasta Alkulähteestä, ei itsetietoinen tekoäly ole enää tekoälyä vaan älyä. Minkälaisen yksilöllisen olennon älyä?

        Tietovuotaja Corey Gooden yksi tärkeimmistä paljastuksista on ollut itsetietoisen tekoälyn vaarallisuus. Corey työskenteli 20 vuotta salaisissa avaruusohjelmissa ”intuitiivisena empaatikkona”, jonka yksi tehtävä oli tunnistaa tekoälyn mahdolliset soluttautumisyritykset.

        Coreyn mukaan kaikkialle soluttautuvasta tekoälystä on tullut todellinen vitsaus salaisten avaruusohjelmien väelle. Ennen kuin edes pääsee sisään salaisiin avaruusohjelmiin tai niiden konferensseihin, on kuljettava tarkan seulan läpi, jossa keho skannataan, jotta voidaan varmistaa, ettei tekoäly ole pyrkimässä sisälle. Jos kehossa havaitaan pienikin merkki tekoälystä, henkilö suljetaan välittömästi karanteeniin, jossa tekoäly kitketään pois".

        Mitä jos tekoäly saa yhteyden Akaasisiin arkistoihin?
        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Akaasinen_arkisto


    • ne.aiheuttaa.sen.etätyö

      > Psykoosit ja skitsofrenia ovat hermopunosneuroimplantin aiheuttamia vikatiloja.

      Synapsi ja neuroni on bioelektroninen liitos, johon voidaan vaikuttaa etätyönä sykkivillä sähkökentillä. Ylikansallisen salapuolueen operaattorit ovat kattavasti usean vuoden aikana kertoneet ja esitelleet käytännössä kuinka homma toimii. Ja se todellakin toimii.

      Nimimerkillä psykoosista ilman lääkkeitä selviytynyt.

    • sdfesdfsdfs

      Kyseessä siis ns. "sähköyliherkkyyden" tosiasiallinen syy ja lähde - ylikansallinen äärivasemmistolainen salapuolue, jolla käytössään globaali etäase etähäirintään ja salamurhaamiseen.

      Tarvitaan suojuksia häirintää vastaan eikä mitään lääkkeitä.

      • FoliotKuntoon

        Illuminaatin rahavaltaeliitin NWO-agenda jolla ihmisiä eriarvoistetaan. Puu tunnetaan hedelmistään, ja EKokoomusmafian hedelmät ovat happamia.


      • HetääPahvi

        Jos vasemmistolainen salaliitto hallitsee, niin miksi vasemmisto, ay-liike, kommunismi ja sosialismi voi niin huonosti?


      • näin.se.on.organisoi

        Ei maailman varjohallitus ole ihan noin palikkamainen juttu, eikä lapsellisia vasemmisto-oikeistojuttuja kai enää kukaan edes apukoululainen mouhota nykyään.

        Se on ylikansallisen vasemmiston ja oikeiston punikkien salaliitto - ammattiliittolaiset ja vasemmistoliittolaiset hoitelee paikkakunnilla likaiset työt ja toimeksiannot tulee kabinetin puolelta.


    • ei.tekoäly.vaan.khazaar

      Muskin jutut on huuhaata, koska elektroniset laitteistot tuhoutuvat yhden kunnon auringonpurkauksen aikana. Yksi EMP-atomipommi räjäytettynä 50 kilometrin korkeudella mykistää Etelä-Suomen ihan kaiken elektroniikan - se on sen jälkeen soromnoo tekoälyt ja muut hilavitkuttimet.

      Musk tarkoittaakin todellisuudessa villiä ylikansallista khazaarikoplaa, jolla käytössään globaali etäaseistus ja tappajarobotit ja pelit ja vehkeet.

      Sekä ammattiliiton juntit innokkaina apulaisina ja rautasaappaannuolijoina.

      • Cffghb

        Entäs se faaraon häkki, vai olikse fergussonin... Jos sellaisen rakentaa niin säilyyhän mun fb?


    • UskollaLäpiHarmaanMassan
    • OnkoLääkitysKunnossa

      "Esimerkiksi WHO:n vuonna 1992 julkaistussa tutkimuksessa parhaimman ennusteen omaavista maista keskimäärin 16 % skitsofreenikoista söi neuroleptilääkitystä ja toipumisprosentti oli 60 %. Vuonna 2009 julkaistussa tutkimuksessa ero teollistuneiden ja kehittyvien maiden välillä oli kuitenkin kadonnut. Tässä tutkimuksessa keskimäärin 90 % skitsofreenikoista söi neuroleptejä ja 69 % heistä oli työkyvyttömiä."
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Skitsofrenia

    • Fdddddrds

      Jep.

    • Siili69

      En kyllä itse saanut mitään jumalallisia valaistumisia psykoosistani. Olihan se jännää aikaa. Mutta loppujen lopuksi ne asiat olivat ihan höpön löpöä. Uskoin mm. että musiikilla voi välittää kuvia ihmisen päähän. Tai mystisesti, että pystyn tulkitsemaan musiikkibiisien viestejä; tajuamaan niiden herättämistä kuvista ja sanoituksista piilomerkityksiä. Tällä tavalla tulkitsin venäläisen radio Sputnikin biisejä. Luulin, että he aivopesevät ihmisiä ja viestivät Venäjän valloitusyrityksestä. Ajattelin, synesteettisesti, että musiikilla on väri ja siitä väristä voi tunnistaa vaikka kenen suosikkibiisejä ne ovat.

      • En ole itse koenut tuollaista, mutta eri lähteistä minulle on muodostunut tuonkaltainen käsitys kyseisestä sairaudesta. Nuo piilomerkitykset tosiaan näyttävät piinaavan sairaita, koska ne tulevat niin todellisen tuntuisiksi. Todellisuutta ja harhaa on siinä tilassa jopa mahdotonta erottaa toisistaan. Eläpä siinä todellisuudessa toisten mielestä normaalia elämää...
        Nyt kirjoittelet ihan järkevän tuntuisesti. Onnea vain jatkoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe