Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kokoomus on kaksinkertaistanut valtionvelan

Kokmussenteki

Kun Katainen sai 2008 ylijäämäisen valtiontalouden hoitaakseen, niin neljässä vuodessa tämä fantastisten patioiden rakentaja nosti valtionvelan vajaasta viidestäkymmenestä ,50, miljardista yli kahdeksaankymmeneen ,80, miljardiin euroon. Päästyään pministeriksi hän Stubb pääsevät jo yli sadan miljardin velkataakkaan. Se on jo lähes 20 000 euroa jokaista suomalaista kohti. Mihin tämä oikeistolaisen kokmuksen politikka oikein johtaakaan. Veikkaan perikatoon. Kyllä kapitalisiti osaavat söhlätä.

13

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokomussentek

      Veilä Katainen saa kaataa velkaa lisää myös EU:n kautta ja stubido innoissaan tukee. Kumpi heistä lukee?

    • hulinaakok

      Hej

    • dritogdra

      Ja monet syytää persuja??????Kokoomus er ikke pienituloisten puolue !! Keskusta menee tuulen suuntaan . Ainua joka ajan mukaan on puolue joka saa Suomen jaloilleen on persut! Mutta ei Roomakaan rakennettu viikossa tai kuukaudessa se ottaa aikaa. Kuinka monta vuotta Suomi otti lainaa ja lainaa Herre gud en asu siellä mutta seuraan niitä sieviä kokoomus poikia jotka on voidelleet omaa per---stään kaikki vuodet ilmam ajatusta miten kansalla menee.Kaikki huutaa ja vihaa persuja. Huutakaa niille jotka on maahan päästäneet verorahojen käyttäjät maahanmuutajat niiltä ei varmaat oteta mitään etuja pois ! Eläkeläiset maksaa juhlat. JEG SYNES SYND PÅ DEM!!!

      • Persut ovat selvästikin niin hölmöjä tuuliviirejä että heidän piikkinsä voi ja kuuluukin laittaa paskajutut. Itseaiheutettua epäluotettavuus ongelmaa persuilla.

        Kokoomushan on todettu joka kerta hallituskautensa jälkeen epäonnistuneeksi, ja aina vaan Kokoomuslaiset sitä äänestävät, kertoisiko jotain kokoomuslaisten älystä.


    • rekallisia

      Tulipa Jykän suojatyöpaikka hintoihinsa!

    • UskoEdesFaktoja
      • SSSurullinenTotuus

        Nimenomaan kokoomus ja kepu päähallituspuolueina ovat ottaneet valtionvelkaa. Esko Ahon ja Jyrki Kataisen pääministerikausina ennätyksellisesti molempien kausilla 50 miljardia euroa (Esko Ahon valtiovelka muutettu markoista euroiksi). Myös Matti Vanhasen kakkoshallitus ja Mari Kiviniemen hallitus kasvattaneet kunnolla valtiovelkaa, ja SSS-porvarihallitus jatkaa kasvattamista. Paavo Lipposen SDP-pääministerikaudella valtiovelkaa sentään laskettiin rajusti, joten turha väittää ja valehdella että SDP nostaisi valtionvelkaa. Kaiken lisäksi porvarihallitukset alasajavat hyvinvointisuomea ja peruspalveluja samalla kun valtionvelka kohoaa. Tämä selittyy sillä että kepu ja kokkareet kustantavat valtiovelan otolla hyväosaisten ja elinkeinoelämän sekä pääomapiirien veroaletta. Valtionvelka valuu siis hyväosaisten ja rikkaiden taskuihin samalla kun taviskansan asemaa ja palveluita huononnetaan.


    • VesaKaitera

      Muistutan vain siitä tosiseikasta, että Kataisen hallituksen valtiovarainministerinä oli SDP:n silloinen puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja Stubbin hallituksessa taas tuota valtiontalouden kannalta keskeistä ministerin virkaa hoiti SDP:n uusi puheenjohtaja Antti Rinne. Kokoomuksella oli tosin viime vaalikaudella kaksi kansanedustajanpaikkaa enemmän kuin SDP:llä, mutta toisaalta punavihreällä kombinaatiolla oli Kataisen hallituksessa enemmistö aina siihen asti, kunnes Vasemmistoliitto jätti hallituksen keväällä 2014.

      • mee-jo-hoitoon

        muistutan vielä sinua kaitera, älä tyrkytä tuota "valtiovarainministerin vastuuta" enää kenellekkään, sillä jokainen, siis me ihan kaikki, tiedämme että pääministeripuolueen linjaa vedetään aina hallitusohjelmassa. pääministeri on siis pomo, jota valtiovarainministeri tässä tapauksessa porvaridemari urpilainen, aina noudattaa. hallituksia ei synny jos kieltäytyy pääministerin luomasta hallitusohjelmasta. katainen on sinun syntipukkisi jos urpilaisen osuuden syyllistä haluat etsiä. tiedät kaitera sen kyllä, mutta löpiset täyttä paskaa täällä jatkuvasti.


      • mee-jo-hoitoon kirjoitti:

        muistutan vielä sinua kaitera, älä tyrkytä tuota "valtiovarainministerin vastuuta" enää kenellekkään, sillä jokainen, siis me ihan kaikki, tiedämme että pääministeripuolueen linjaa vedetään aina hallitusohjelmassa. pääministeri on siis pomo, jota valtiovarainministeri tässä tapauksessa porvaridemari urpilainen, aina noudattaa. hallituksia ei synny jos kieltäytyy pääministerin luomasta hallitusohjelmasta. katainen on sinun syntipukkisi jos urpilaisen osuuden syyllistä haluat etsiä. tiedät kaitera sen kyllä, mutta löpiset täyttä paskaa täällä jatkuvasti.

        Tämä Kaitera on varsinainen "mutku kokoomuslainen".


      • EBNBFONI

        Että toi kokkarin toisten syyttäminen alkaa ottaa aivoon. Kokoomusko on se puolue täydellisyys mikä tietää tasn tarkkaan mitä tekee? EI HEMMETTI tää kokoomus on kyllä sellanen ryöväri puolue kun mikä.


    • Juudasmies

      Katainen lupasi EU:lle Kreikka-avut ja muut myötäilyt. Kuittaa nyt kiitokseksi yli 20000€ kuukausipalkkaa. Isänmaan etujen myynnillähän on aina hintansa. Kyllä jyrkiboi osasi laskea. Oma etu edellä

    • Joxanen

      Aloittaja voisi ensin otta selvää asioista ennenkuin päästelee tuollaisia tyhmyyksiä liikenteeseen.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe