Itseensä kohdistuva huumori ja naisten iskeminen

Ex-------PUA

Jälleen on tullut aika nostaa esiin kasvatuksellinen ja naisten iskemiseen nojaava aihe.

Se perustuu tutkimukseen, jonka mukaan jos henkilöllä on korkea status, ja hän käyttää itseensä kohdistuvaa, usein jopa mollaavaa huumoria, hänen veto- ja viehätysvoimansa nousee silloin.

Jos taas henkilöllä on alhainen status, voi itsensä mollaaminen laskea vetovoimaa.

Tämä on niin mielenkiintoista monesta syystä.

PUA-pelleilyn aikakaudella muistan miten tuollainen huumori oli yksi kyseisen kultin kielletyistä asioista. Ja kun katsomme tutkimustulosta, voimme todeta, että he osuivat tällä kertaa puolitotuuteen.

"Alfa-pleijerit ei dissaa itseään".

Mutta tietysti joku voi nyt sanoa: mitäs eikös meillä kaikilla ole kuitenkin aika matala status, muutehan olisimme ytmejä jotka ovat jossain pilvenpiirtäjän kattohuoneistossa useiden eri nisten kanssa (kaikki teinineitseitä, vaan ei kauan ;).

Kerron kaksi opettavaista raporttia, ja vielä lopuksi annan vinkin mistä joku PUA-firma venyttäisi DVD-sarjan ja 4 tunnin luennon sekä tietystii e-bookin. SIllä erolla, että tämä vinkki toimii ja perustuu tieteelliseen tutkimukseen, sekä omakohtaiseen kokemukseen. EIkä maksa mitään!

Tapaus 1. Tapahtumapaikka:baari.

Tämä tapahtui pua-aikana.

Tämä oli siitä erikoinen tilanne, että olin saanut koukkuuni erittäin kauniin naisen, sellaisen, että sillä välin, kun se oli puuteroimassa nenäänsä, baarissa olleet tutut ja tuntemattomat kävi onnittelemassa minua. :D

Päätin sitten jostain syystä livetä kaavasta, ja katsoa mitä tapahtuu jos on vain oma itsensä.

Ja mitä ehkä palstalaiset eivät tienneet, on se että palstan ulkopuolella ja luontaisesti voin hyvinkin lasketella tuon tyylistä huumoria.

Riippuu fiiliksestä.

Ja kuinka kävi oli että nainen nauroi sille, ja alkoi näyttämään että ei se ainakaan minusta vähemmän tykännyt sen vuoksi - vaikka kerroin jopa anti-DHV-tarinoita (DHV on sitä että kehutaan itseään ja valehdellaan olevansa lentokapteeneja), kuten siitä miten asuin maalla, ja miten se vaikutti erittäin negatiivisesti naisonneen.

Muutenkin se oli varsin mukava yllätys: oman itsenäni kaunis nuori nainen nimenomaan kehui persooonaani, joka oli hänestä peräti uskomaton.

Silloin alkoi tulla filis että onkohan PUA sittenkään se oikea suunta?

2. Tapaus. Tapahtumapaikka: marketti.

Tämän tein ihan kokeella.

Ei kuitenkaan sillä, että olisin varta vasten lähtenyt markettiin testaamaan, vaan minulla oli muutenkin sinne asiaa.

Tilaisuus tuli, kun olin etsinyt erästä käyttötavaraa, mitä ei vaan löytynyt mistään.

Satuin näkemään nuoren naisen hyllyjen välikössä, henkilökunnnan edustajan virassa.

Menin sitten kysymään tätä häneltä, ja keskustelimme asiasta.

Aluksi hän tuntui hyvin neutraalilta ja arkisen asialliselta.

Sitten kun lähdimme katsomaan oliko niitä hänen ehdottomassa paikassa (sanoin käyneeni jo siellä).

Se sanoi: "Niin täällä on kyllä muutettu järjestystä, joten niitä ei ehkä löydy, joten täytyykin mennä ihan katsomaan".

Johon vastasin: "Niin, ja kun siihen lisää vielä sen minkälainen puusilmä tapaan olla, on meillä kaikki vaihtoehdot jännittävästi avoinna."

Typy nauraa tirskahti.

Mutta huomattavaa oli, että tämän jälkeen hän antoi kiinnostuksen merkkejä (kehonkieli yms.) ja muutenkin hän muuttui sellaiseksi vastaanottavaisemmaksi ja ns. lämpimäksi. Ja vielä erotessa hän hymyili minulle oikein nätisti ja oli muutenkin oikein kiva, verrattuna alun viileän asialliseen.

Mitä tästä siis opimme?

Esimerkkien ja tutkimusten pohjalta seuraavaa:

Nainen yhdistää kiinnostuksen statukseen, ja statuksen kiinnostukseen.

Toinen näistä oli varautunut, sillä uskoi että minulla on statusta, jolloin tuolla huumorilla hypähti mittari lämpimän puolelle. Se lisäsi kiinnostusta, mitä ei voinut p eitellä.

Baarimuija puolestaan oli minusta kiinnostunut, joten hän ajatteli että minulla on oltava myös statusta koska on minusta kiinnostunut kerran, joten itseään alentava huumori vain paransi kiinnostusta.

Se vinkki?

Tuolla huumorilla voit testata naisen kiinnostuksen.

Ja sen minkälaisena hän näkee statuksesi.

Etenkin palstamiehille on tiettyjä lahjoja tuohon huumoriin, on tästä syystä heillä jopa pienoinen, luontainen etu, tässä kyseessä.

DISCLAIMER: kyseessä on tupla tai kuitti-temppu, voi olla että menee saveen, mutta syveen mennessä juttu on toiminut eduksesi.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perustuu pitkälti siihen että jos mies on komea, rikas ja hänellä on statusta niin on ihan sama mitä mies sanoo, niin naiset kuuntelevat kiinnostuneina. Silloin aloite baarissa voi olla vaikka "moi, käytsä täällä usein". Ja pillua on tiedossa. Kun komea mies kertoo huononkin vitsin, niin naiset nauraa.

      Kun ruma mies sanoo naiselle jotain, niin nainen vastaa lyhyesti ja yrittää lopettaa keskustelun. Kun ruma mies kertoo hyvänkin vitsin, niin naiset eivät naura.

      Positiivinen ja asiallinen reagointi naisen osaltahan voi johtaa jopa siihen että mies olettaa sen kiinnostuksen osoituksena. Sitä tilannetta naiset yrittävät vältellä.

      Naiset suhteutuvat rumiin miehiin kaiken varalta kuin he olisivat pelkkää ilmaa.

      • Ex-------PUA

        Niin, siinä tosiaan voi olla takana tuota naisten opportunismilla toimivaa rationalisointihamsteria.

        Eräs mitä naiset harrastavat aivan sairaasti, on juuri sitä, että jokin juttu tai asia muuttuu "maailman parhaaksi" jos sen tekee "oikea henkilö", ja mehän tiedämme mitä se tarkoittaa.

        Klassinen ja lähes 100% varma kiinnostuksen merkki: nainen nauraa hölmöille jutuillesi.


      • NaisetEioleHauskoka

        Naiset ei naura hyville vitseille koska naiset ei ymmärrä edes huumoria. Ihastunut nainen kyllä kikattelee turhan päiväisille jutuille kunhan mies vaan puhuu! Ihan sama mitä puhuu.


      • Ex-------PUA
        NaisetEioleHauskoka kirjoitti:

        Naiset ei naura hyville vitseille koska naiset ei ymmärrä edes huumoria. Ihastunut nainen kyllä kikattelee turhan päiväisille jutuille kunhan mies vaan puhuu! Ihan sama mitä puhuu.

        Tämä.


    • No jopas! Olen kerrankin kanssasi samaa mieltä. Olen aina ihmetellyt kun täällä uskotaan omakehun voimaan. Että pitäisi kertoilla menestystarinoita töistään, harrastuksistaan, rahoistaan, matkoistaan ja autoistaan. Siis että täytyisi tehdä selväksi olevansa hyvä saalis.

      Minä olen aina uskonut, että nainen voitetaan saamalla se nauramaan. Ja taatusti tekee paremman vaikutuksen kun osaa nauraa itselleen kuin että nauraisi muille. Mutta kun huono itsetuntoinen pätijä ei pysty moiseen urotekoon.

      • Ex-------PUA

        Oho, näemmä voi vielä tälläistäkin tapahtua. Palstalta ei yllätykset lopu!

        Mutta joo, etenkin PUA-jutut on sellaisia, että niissä uskomuksena on että tuollainen ns. viihdyttävä ja ehkä inhimillinenkin puoli on aina paha naisen saamisen kannalta (voi arvata minkälaisia naisia sillä sitten lopulta saa, jos saa).

        Esim. ei saa harrastaa itseensä kohdistuvaa huumoria, ei saa naurattaa naista koska silloin on "tanssiva apina" jne.

        Kun taas sitten tuo menestystarinoiden kerronta, eli kerskailu nähdään parhaana seikkana mitä voi tehdä. Juuri nuo mainitsemasi seikat harrastuksista, autoista, matkoista jne ovat osana DHV-rutiinia "korkeamman arvon demonstroimista". Tämä sen jälkeen kun on loukattu naista "negaamalla".

        Eli tuo ns. huono itsetunto on ainoa mitä tuolla voidaan demonstroida, sen lisäksi että alkaa vaikuttamaan paskantärkeältä, pinnalliselta tosikolta. Lisäksi ei kukaan jolla on oikeasti korkea status tarvitse sitä hieroa toisten naamaan, vaikka siitä ääneen puhuisi tai vastaisi kun kysytään, jotkut jopa vaikenevat siitä silloinkin.

        Tiedän eräänkin tyypin kaveripiiristä, joka jo nuoresta pitäen luotti tuon voimaan, ja yleensä ehti kulumaan noin minuutti kun se alkoi kehumaan itseään, oli porukka tuttu tai tuntematon. Ei se muuten sillä toiminut, paitsi että porukka katseli sitä hieman epäuskoisena, ja jokainen puhui sen selän takana tästä purilaasta.

        Samoin tätä tutkimustulosta pidän itse aika hyvänä esimerkkinä taas kerran siitä, miten sairaan mielen kehittelemät PUA-opit ovat parhaimmillaan melko kaukana siitä, mitä todellisuus voi olla.


      • Kingston-Knightley

        Ai että omakehu, jota urheilijatyypit ja muut naisasiavoittajat harrastavat, olisivat muka PUA- oppien mukaista? The gamessa Neil Strauss juuri antoi esimerkin että Extramask voitti nuo kyseiset rehentelijät olemalla inhimillinen ja huumorintajuinen. Että ainakaan PUA ei tätä opeta. PUA kertoo asiat niin kuin ne ovat vahvimmilla naistenmiehillä ja kuten kaikissa maailman menestystarinoissa, jos ne joutuvat massojen, etenkin suomijunttien, käsiin, muuttuvat ne löysäksi ripulip*askaksi. Oikeat miehet voittavat PUA:n avulla, vain luuserit vihaavat sitä ja kaikkea mikä vaatii kärsivällisyyttä, selkärankaa ja työtä, kuten naisten iskemistä.


      • vitunnikkki
        Kingston-Knightley kirjoitti:

        Ai että omakehu, jota urheilijatyypit ja muut naisasiavoittajat harrastavat, olisivat muka PUA- oppien mukaista? The gamessa Neil Strauss juuri antoi esimerkin että Extramask voitti nuo kyseiset rehentelijät olemalla inhimillinen ja huumorintajuinen. Että ainakaan PUA ei tätä opeta. PUA kertoo asiat niin kuin ne ovat vahvimmilla naistenmiehillä ja kuten kaikissa maailman menestystarinoissa, jos ne joutuvat massojen, etenkin suomijunttien, käsiin, muuttuvat ne löysäksi ripulip*askaksi. Oikeat miehet voittavat PUA:n avulla, vain luuserit vihaavat sitä ja kaikkea mikä vaatii kärsivällisyyttä, selkärankaa ja työtä, kuten naisten iskemistä.

        Ex--Puan käsitykset Puasta ovat kieltämättä varsin omaperäisiä.


      • Ex-------PUA
        Kingston-Knightley kirjoitti:

        Ai että omakehu, jota urheilijatyypit ja muut naisasiavoittajat harrastavat, olisivat muka PUA- oppien mukaista? The gamessa Neil Strauss juuri antoi esimerkin että Extramask voitti nuo kyseiset rehentelijät olemalla inhimillinen ja huumorintajuinen. Että ainakaan PUA ei tätä opeta. PUA kertoo asiat niin kuin ne ovat vahvimmilla naistenmiehillä ja kuten kaikissa maailman menestystarinoissa, jos ne joutuvat massojen, etenkin suomijunttien, käsiin, muuttuvat ne löysäksi ripulip*askaksi. Oikeat miehet voittavat PUA:n avulla, vain luuserit vihaavat sitä ja kaikkea mikä vaatii kärsivällisyyttä, selkärankaa ja työtä, kuten naisten iskemistä.

        1. Extramask oli The Gamessa komposiittihahmo = kahden hahmon sekoitus, joka tosin perustui pääasiassa Barry Kirkey:hin.
        2. Eräs suurimmista, ja myös minua innottaneista ex- ja anti-PUA:n edustajista henkilöistä, jonka faneista muodostui myöhemmin legendaarinen PUAhate:n foorumi (RIP), oli Barry Kirkey, joka ensin aloitti yksityisenä PUA-firmana, ja nettiradio-ohjelmanaan jossa mm. haastateltiin PUA-guruja, päättikin hän repäistä verhot ja kaataa kulissit alkamalla paljastamaan mitä oikeasti tapahtui kulissien takana ja minkälaista kusetusta se kaikki oli. Se aloitti trendin jossa moni PUA:mn kusettama osasi löytää toisensa, ja jotkut gurut ja ex-gurut tulivat "ulos kaapista". Paljastui minkälainen kusettaja Neil Strauss ja Tyler Durden esim. olivat ja kuinka esim. Extramask itse oli neitsyt vielä 26 vuotiaana, ja hän jo opetti pua-oppeja David DeAngelon maksullisilla kursseilla kun oli ollut vasta 4 naisen kanssa. Tämä myös innotti erään Mystery methodin huippuohjaajan ja ammatti-PUAn Sinnin aloittamaan sodan "the gamea/neil straussia" vastaan.


      • Ex-------PUA
        vitunnikkki kirjoitti:

        Ex--Puan käsitykset Puasta ovat kieltämättä varsin omaperäisiä.

        Perustelut.

        Itse olen opiskellut/opettanut, harjoittanut ja perehtynyt materiaaliin vuosia.

        Mitkä ovat sinun speksit sanoa noin?


      • Ex-------PUA
        Kingston-Knightley kirjoitti:

        Ai että omakehu, jota urheilijatyypit ja muut naisasiavoittajat harrastavat, olisivat muka PUA- oppien mukaista? The gamessa Neil Strauss juuri antoi esimerkin että Extramask voitti nuo kyseiset rehentelijät olemalla inhimillinen ja huumorintajuinen. Että ainakaan PUA ei tätä opeta. PUA kertoo asiat niin kuin ne ovat vahvimmilla naistenmiehillä ja kuten kaikissa maailman menestystarinoissa, jos ne joutuvat massojen, etenkin suomijunttien, käsiin, muuttuvat ne löysäksi ripulip*askaksi. Oikeat miehet voittavat PUA:n avulla, vain luuserit vihaavat sitä ja kaikkea mikä vaatii kärsivällisyyttä, selkärankaa ja työtä, kuten naisten iskemistä.

        Ja samoin, sinä olet luuseri jos tarvitset PUA:aa. Se on jo ihan perusmääritelmäkysymys termeille luuseri ja PUA.


      • Vitunnikki
        Ex-------PUA kirjoitti:

        Perustelut.

        Itse olen opiskellut/opettanut, harjoittanut ja perehtynyt materiaaliin vuosia.

        Mitkä ovat sinun speksit sanoa noin?

        Kuvauksesi asioista eivät juuri koskaan vastaa yhtään sitä materiaalia mihin minä olen tutustunut.
        En ole asiantuntija, enkä lähde puaa puolustelemaan sen enempää, mutta en tunnista kuvauksiasi.


      • Ex-------PUA
        Vitunnikki kirjoitti:

        Kuvauksesi asioista eivät juuri koskaan vastaa yhtään sitä materiaalia mihin minä olen tutustunut.
        En ole asiantuntija, enkä lähde puaa puolustelemaan sen enempää, mutta en tunnista kuvauksiasi.

        No, PUA-materiaali on varsin ristiriitaista.

        Se ei juuri helpota asiaa, että se koostuu ristiriidoista, itsestäänselvyyksistä ja suoranaisista valheista.

        Käytännössä voit väittää kahta täysin vastakohtaista asiaa, ja ne olisivat PUA:n standardeilla yhtä oikein.


      • Veenikki
        Ex-------PUA kirjoitti:

        No, PUA-materiaali on varsin ristiriitaista.

        Se ei juuri helpota asiaa, että se koostuu ristiriidoista, itsestäänselvyyksistä ja suoranaisista valheista.

        Käytännössä voit väittää kahta täysin vastakohtaista asiaa, ja ne olisivat PUA:n standardeilla yhtä oikein.

        Kukaties tiedät paremmin, mutta minä en kyllä ole havainnut mitään noista mainitsemistasi.
        Pystytkö pistämään jotain konkreettisempaa esimerkkiä noista valheista?


      • Ex-------PUA
        Veenikki kirjoitti:

        Kukaties tiedät paremmin, mutta minä en kyllä ole havainnut mitään noista mainitsemistasi.
        Pystytkö pistämään jotain konkreettisempaa esimerkkiä noista valheista?

        Voisihan tuosta vaikka listaa kerätä.

        Mutta eräs aika perustavanlaatuinen juttu näkyy siinä, miten toisaalta sanotaan "ooo alfa, älä hae naisten hyväksyntää ja älä oo outcome dependend" ja samalla siinä nimenomaan haetaan keinolla millä hyvänsä naisen hyväksyntää, koska ollaan outcome dependend. :D


      • Viinikki
        Ex-------PUA kirjoitti:

        Voisihan tuosta vaikka listaa kerätä.

        Mutta eräs aika perustavanlaatuinen juttu näkyy siinä, miten toisaalta sanotaan "ooo alfa, älä hae naisten hyväksyntää ja älä oo outcome dependend" ja samalla siinä nimenomaan haetaan keinolla millä hyvänsä naisen hyväksyntää, koska ollaan outcome dependend. :D

        Hyviä neuvoja nuo, mutta hyödyttömiä ilman luontevaa kalibrointia.

        Juuri tuo freedom of outcome, alfapiirteet, hyväksynnänkakemattomuus ovat niitä asioita jotka yleensä mulla toimivat ja tulevat esiin erityisesti silloin kun en ole kiinnostunut naisesta, mutta jolle olen kuitenkin sosiaalinen..
        Muutamalla kaappi-gay ystävälläni tuo sama resepti saa myös naiset hulluiksi.
        Tuo paradoksaalinen ystävällismielinen cooli etäisyys.

        Kun saman saisi toimimaan niidenkin naisten seurassa, jotka toden teolla sytyttävät niin..


    • 8p9

      Silloinkin kun "vetää kaavaa"/vetää roolia/kokeilee vaikka jedimindtrickejä on oltava oma itsensä ja osattava kalibroida tilanteeseen, tai burger.

      Marketin likka varmaankin huomasi huulta heittäessäsi, että nyt ois saanssit tai otti sen flirttinä.
      Olen ollut samassa tilanteessa miljoona kertaa; alkuun ei kasvoilta voi lukea mitään, mutta pienen kevennyksen heittämisen jälkeen se tulkitaan flirtiksi, jonka jälkeen pato aukeaa.
      Niin nälkäisiä.

      Jäi melkoisen epäselväksi, että minkäslaista "statusta" likat sussa näkivät?

      • Ex-------PUA

        En tiedä. Mutta arvelen, että kyseessä on rationalisointihamsteri, eli naiset päättelevät että mies josta he pitävät, on mies jolla on "oltava" statusta, kun kerran hän tuntuu niin puoleensavetävältä.

        Vastapainoksi, mies jolla tiedetään olevan statusta, muuttuu vetovoimaiseksi. (Tämän taas havaitsin työyhteisössä, jossa olin suuressa suosiossa, jolloin uudet tytöt olivat ensin kuten se marketin hyllytyttö, mutta seuraavalla kerralla kun sana oli kiertänyt, oltiin niin mielin kielin että huhhuh!).

        Status on suurin faktori. Sitten on raha ja ulkonäkö, mutta status (Donald) trumps it all.


    • Kingston-Knightley

      Vanhemmat, kaverit ja koulut opettavat pikku lassukalleen että sinähän kelpaat omana itsenäsi. Mutta karu totuus on että ensin sinun on oltava paras mahdollinen itsesi. On silkkaa vajakkiutta olla elämättä potentiaalisi mukaan.

      Mitä me ihmiset edes olemme? Sekoitus hyviä ja huonoja geenejä ja hyviä ja huonoja tapoja? Huonous naisten kanssa ja tylsyys eivät ole geeneissä, ne ovat opittuja tapoja! Siis opetelkaa olemaan kiinnostavia ihmisiä ja hauskoja

      • Ex-------PUA

        "Olla paras oma itsensä" kuuluu vielä omana itsenään olemisen kategoriaan.

        Roolin vetäminen on sen antiteesi, ja se totisesti on antiteesi "itsevarmalle ja hyvän itsetunnon omaavalle alfalle".


    • palstailija

      Huumorin repiminen itsestä/ itsensä mollaaminen on taitolaji. Tarvitaan sitä kuuluisaa pilkettä silmäkulmaan. Jos ei nainen tajuakaan heittoasi huumoriksi, niin homma karahtaa kiville. Onnistuessaan itseironia vapauttaa keskustelua.

      • Ex-------PUA

        Niin mutta nainen yleensä ottaa jutun huumorilla sen mukaan, että onko sinulla statusta/onko hän kiinnostunut sinusta.

        PUA-opin mukaan pitää olla aina itsetärkeä mulkku, ja tutkimusten perusteella sellainen on korkeintaan puolitotuus.


    • Komppaan tuota, että "Huumorin repiminen itsestä/ itsensä mollaaminen on taitolaji."

      Omien havaintojen mukaan, näyttämällä epävarmuutesi, menetät pelin, mutta jos teet itsesi mollaamisen ns pokerina ja siten, että naiselle jää pieni epävarmuus, että lasketko leikkiä, on suuremmat mahdollisuudet menestyä.

    • Myyjät kikattavat kaikelle. Kävin joskus vuosia sitten Dressmannissa ostamassa farkut ja naismyyjän kehotuksesta päätin ostaa myös parit alushousut. Myyjä johdatti minut kalsarihyllylle ja kysyi, mitkä haluan. Sanoin "jaa" ja myyjä kikatti.

    • Kuka jaksaa vetää moista showta? Mikset vain yritä olla luontevasti oma itsesi oudon shown vetämisen sijaan.

      • Ex-------PUA

        PUA:t?

        Kuten kirjoitin, niin minulle itseironia on omana itsenään olemista, minkä tosin jätin koska kultti kielsi sen vakavana syntinä.


      • Miesasialooseri

        Ässburgerit jaksaa kuten pulla. Varmaan esittänyt show'ta niin pitkään, ettei enää tiedä missä oma ja keksityt persoonallisuudet alkavat ja loppuvat. Ei muuten kukaan voi olla noin seonnut. Samanlainen sekopää on esim super-atm, joka onkin pullan yksi alter-ego.

        Muutenkin todella naurettavaa ellei jopa säälittävää, että elämä menee oman kalun ympärillä eläessä. Rahaa palanut johonkin pua-oppeihin ja luentomatkoihin, ei helvetti! Ja miksi? Siksi, että saisi pi*lua. Vain kiimassa oleva eläin on samanlainen.

        Jos minulle ottaisin aseen ja minun pitäisi tappaa joko kiimainen uroskarju tai tuollainen kiiman vietävissä oleva mies niin takuulla ampuisin sen miehen. Täysturhakkeen joka ei osaa ajatella muuta kuin kyrpäänsä, ihan kuin joku eläin hyi helvetti. Tuommoiset pitäisi seivästää.


      • Ex-------PUA
        Miesasialooseri kirjoitti:

        Ässburgerit jaksaa kuten pulla. Varmaan esittänyt show'ta niin pitkään, ettei enää tiedä missä oma ja keksityt persoonallisuudet alkavat ja loppuvat. Ei muuten kukaan voi olla noin seonnut. Samanlainen sekopää on esim super-atm, joka onkin pullan yksi alter-ego.

        Muutenkin todella naurettavaa ellei jopa säälittävää, että elämä menee oman kalun ympärillä eläessä. Rahaa palanut johonkin pua-oppeihin ja luentomatkoihin, ei helvetti! Ja miksi? Siksi, että saisi pi*lua. Vain kiimassa oleva eläin on samanlainen.

        Jos minulle ottaisin aseen ja minun pitäisi tappaa joko kiimainen uroskarju tai tuollainen kiiman vietävissä oleva mies niin takuulla ampuisin sen miehen. Täysturhakkeen joka ei osaa ajatella muuta kuin kyrpäänsä, ihan kuin joku eläin hyi helvetti. Tuommoiset pitäisi seivästää.

        Shaming languagesta ja henkilöhyökkäyksestä päätellen, on taas osunut ja uponnut.

        Ja siitä että miehet panostavat naisen saamiseen, on jotain mistä saat syyttää naisia ja feminististä yhteiskuntaa, toisaalta siitä raivoaminen selittyy sillä että olet tyhmä femakkokurppa, jonka ympärillä kukaan ei enää pörrää, sillä muutenhan tuollainen olisi idioottimainen närkästymisen asia jopa femakolta. Suurempi kauhu heille on miesten MGTOW-liikehtiminen, mikä merkitsee täydellistä kontrollin luisumista pois käsistä.

        Ja voit vapaasti tulla koittamaan, siinä leikissä tosin käy niin, että vain meistä toinen kävelee pois, ja se et ole sinä possu. Tosin, kukaan mies ei seivästä sinua, ymmärrettävistä syistä. ;)


      • Miesasialooseri
        Ex-------PUA kirjoitti:

        Shaming languagesta ja henkilöhyökkäyksestä päätellen, on taas osunut ja uponnut.

        Ja siitä että miehet panostavat naisen saamiseen, on jotain mistä saat syyttää naisia ja feminististä yhteiskuntaa, toisaalta siitä raivoaminen selittyy sillä että olet tyhmä femakkokurppa, jonka ympärillä kukaan ei enää pörrää, sillä muutenhan tuollainen olisi idioottimainen närkästymisen asia jopa femakolta. Suurempi kauhu heille on miesten MGTOW-liikehtiminen, mikä merkitsee täydellistä kontrollin luisumista pois käsistä.

        Ja voit vapaasti tulla koittamaan, siinä leikissä tosin käy niin, että vain meistä toinen kävelee pois, ja se et ole sinä possu. Tosin, kukaan mies ei seivästä sinua, ymmärrettävistä syistä. ;)

        Pidä homo turpas rullalla, mä vedän sua kuin pientä sikaa. Mä olen sua isompi ja vahvempi - aina.


      • Ex-------PUA
        Miesasialooseri kirjoitti:

        Pidä homo turpas rullalla, mä vedän sua kuin pientä sikaa. Mä olen sua isompi ja vahvempi - aina.

        Meinaat että ylipaino on ylivoimaa? :D


      • Miesasialooseri
        Ex-------PUA kirjoitti:

        Meinaat että ylipaino on ylivoimaa? :D

        Tottakai se on, idiootti. Mä oon sanonut jo aiemmin, että F=ma vai etkö sä dorka ton vertaa oo koulussa oppinut. Mulla on painoa varmasti enemmän kuin sulla, pituutta on ainakin, sähän oot vaan joku käppänä 175. Läskiä eli massaa on mutta on mulla lihastakin. Sä voit juosta multa laiha läski karkuun. Pataan mä kyllä uskallan ottaa ja myös antaa, se tuli todistettua viime viikolla ja viikonloppuna turpiinanto jatkui. Kun ylittää sen rajan kerran niin sen ylittäminen uudestaan ei enää tunnu niin pelottavalta ja väärältä.


    • fawegadh

      Sä ihailet alfa pleijereitä, vaikka oikeasti fiksut ihmiset ohjailee kokopariutusroskaa. He ovat näkymättömiä ihmisiä, jotka välttelee julkisuutta sen takia että voi paremmin analysoida koko paskaa. Jos olet mukana pelissä et voi silloin nähdä koko peliä ulkoa käsin. Saatikka luoda peliin uusiä sääntöjä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe