Pappi " Ymmärrän pedofilian, mutten homoja"

"

Italiassa Trenton kaupungissa työskennellyt pappi on saanut potkut puolustettuaan pedofiliaa suorassa televisiohaastattelussa. Papin mukaan pedofilia on ymmärrettävää, koska ”lapset usein hakevat huomiota”.

Tapauksesta uutisoivat La Repubblica ja The Local.

Isä Gino Flamm kommentoi La 7-ohjelmassa, että hän ymmärtää pedofilian, mutta homoseksuaalisuudesta hän ei sen sijaan ollut varma.

– Olen ollut monissa kouluissa ja tunnen lapset. Valitettavasti jotkut lapset hakevat huomiota, koska he eivät saa sitä kotonaan.

Hän totesi kuitenkin pedofilian olevan synti, mutta ”se täytyy hyväksyä, kuten kaikki synnit”. Papin mukaan homoseksuaalisuus sen sijaan on sairaus."


http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ymmarran-pedofilian-mutten-homoja-papilta-poyristyttava-selitys-kommentilleen/5349316



Mitähän tuohon nyt sitten sanoa..

Sairasta.

87

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reddington

      Totta kai pappi oman harrasteensa hyväksyy... Meidän muiden mielestä papin harrasteet ovat sairaita, tietty.

    • Taikauskonnoton

      Logiikka heittää muuten tuossakin häränpyllyä. Jos homous on sairaus, niin silloinhan se nyt ainakin täytyy hyväksyä, sillä eihän sairaus voi olla syntiä. Vai onko esimerkiksi reumatismi, kihti tai vaikka mongoloidismi syntiä, jota ei voi hyväksyä?
      Synnintekoahan ei käsittääkseni uskovaisen pitäisi hyväksyä ollenkaan. Sairaudethan ovat Jumalan asettamia rangaistuksia, pitäähän sellaiset hyväksyä.

      • UskonTyhmyys

        Aika kohtuutonta vaatia uskovilta jotain logiikkaa. Hehän ovat uskovia juuri siksi, että ovat kyvyttömiä tekemään loogisia päätelmiä.


    • tällälainäi

      I actually got a Ugandan Minister to say on camera- he’s the Minister for Ethics and Integrity, it’s the only such ministry in the world. I said to him… there’s so much more to worry about in your country than the odd gay person going to bed with the other gay person. For example, you have almost an epidemic of child rape in this country, which is just frightening.

      And he said “Ah, but it is the right kind of child rape.”

      I said “That was on camera. Do you know that was on camera?”

      He said “Yes.”

      I said “Can you just explain what you meant?”

      “Well, it is men raping girls. Which is natural.”
      http://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2014/02/ugandan-minister-for-ethics-integrity-says-men-raping-girls-is-natural/

      Tuossa Ugandan moraaliministeri Simon Lokodo kertoo, kuinka heteroseksuaalinen lasten raiskaaminen on ihan ok.

      • Mitäpä tuollainen ihmissyöjä voisi muuta sanoakaan.


      • fda

        Tällaisiahan nämä muilta asioita kieltävät ovat yleensä. Haluavat tehdä jotain vastenmielistä ja painottavat jotain toista vastenmielistä asiaa etteivät joutuisi itse vihan kohteeksi.


    • Epäjumalienkieltäjä

      Vastenmielinen, mutta ei mitenkään yllättävä kannanotto papilta.

    • astadags

      Kristinusko on pelkkää pelofiliaa, kuten jo sanoin aiemmin :(

      • 1ja2ja3

        Niin, jos ei fyysistä niin ainakin henkistä pedofiliaa, kun tunkevat kalvakasta aatettaan puolustuskyvyttömien lasten mieliin.


    • papin.herjaus

      Papit ovat niin humoristisia pikku veijareita, koska he ovat tottuneet puhumaan työkseen paskaa. Siinä sitä sitten paiskotaan papin hekotuksia kuppilan palleilla.

    • TulevaisuudenSuunta

      Seuraava vaihe asiassa tulee olemaan monikkoperheet, tämä palvelee erityisesti islamin asiaa ja myös erilaisia kommuuniperheitä. Asiaan liittyy myös sukukupulineutraalius. Tätä tullaan perustelemaan yhdenvertaisuudella. Ja tietenkin juuri kirkon on suoritettava kaikille romanttiset kesähäät tilanteisiin.
      Tulee myös olemaan osa-aikaliittoja. Ja mikä tuntuu ehkä kaikken pahimmalta niin eläin-ihminen avioliitot tullaan esittämään vahvistettaviksi, lapsi-aikuinen avioliitot jne ovat myös agendassa.
      Lisäksi erilaisille parisuhdemuodoille tullaan vaatimaan kirkkohäitä, vaikka itse avioliittoa ei tahdota solmia. Ja avoliittoa tullaan vaatimaan samanarvoisiksi avioliiton kanssa. Tässä vain jätetään huomioimatta, että toinen on kahden ihmisen juridinen liitto ja toinen toisenlainen yhdessäolemisen muoto.
      Vain mielikuvitus on sen rajana, mitä tullaan pitämään normaalina. Ja, jota tullaan vaatimaan yhdenvertaisuuden nimissä, Eli laulun sanoin: "matkamma loppua ei vielä näy".
      Tyypilliseen tapaansa ateistit eivät tule koskaan miettimään näidenkään asioiden suhteen kenen joukoissa he seisovat. Pääasia on, että kirkosta erotaan.
      Kääntymällä Jeesuksen puoleen ihmiset voivat rukouksessa kantaa huolensa hänelle. Ja Jumala voi vielä kerran armahtaa kansan, mikäli se kääntyy.

      • NäinMeillä

        "Tulee myös olemaan osa-aikaliittoja. Ja mikä tuntuu ehkä kaikken pahimmalta niin eläin-ihminen avioliitot tullaan esittämään vahvistettaviksi, lapsi-aikuinen avioliitot jne ovat myös agendassa."

        Millään noilla ei ole sellaista kannatusta että ne olisivat lähelläkään tulla edes kansalaisaloitteeksi, puhumattakaan että ne menisivät läpi. Samaa sukupuolta olevien avioliittojen hyväksymisestä ei seuraa mitään muuta kuin se että avioliitto heille annetaan. Minkään muun ryhmän kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.

        Mutta jos sinulla olisi edes alkeelliset tiedot oikeusjärjestelmästämme, keksisit montakin eri syytä miksi eläimen tai lapsen avioliitto aikuisen ihmisen kanssa ei ole mahdollinen.

        "Lisäksi erilaisille parisuhdemuodoille tullaan vaatimaan kirkkohäitä, vaikka itse avioliittoa ei tahdota solmia. "

        Kirkko saa toki tehdä oman rituaalinsa vaikka kenelle mutta se kuuluu vain kirkolle ja kirkon jäsenille. Ei sitä kukaan muu voi vaatia.

        "Ja avoliittoa tullaan vaatimaan samanarvoisiksi avioliiton kanssa. "

        Avoliitto ei voi ollla samanlainen avioliiton kanssa koska silloin se muuttuu avioliitoksi. Avoliitto ei voi yhtä aikaa olla vapaamuotoista yhdessäasumista ja juridisesti velvoittavaa.

        "Vain mielikuvitus on sen rajana, mitä tullaan pitämään normaalina. Ja, jota tullaan vaatimaan yhdenvertaisuuden nimissä, Eli laulun sanoin: "matkamma loppua ei vielä näy"."

        No tähän mennessä on ollut vain mielikuvitus rajana mitä uskontojen nimissä on keksitty pitää paheksuttavana ja kiellettynä.


      • UrbanLegends

        En pidä mahdottomana, että avioliitto muuttuisi raamatulliseen moniavioiseen suuntaan - tosin luultavasti niin, että vastoin Raamattua myös naisilla olisi oikeus useampaan puolisoon.

        Kirkon oikeuden vihkimiseen näkisin hiipuvan. Yhä vähemmänhän nuo kirkkohäät ketään kiinnostavat, joten eiköhän vastaan tule aika, kun vihkiminen hoidetaan oikealla taholla virallisesti ja kirkko ja moskeija ja muut siunailevat sitten keitä siunailevat.

        Lapsi-aikuinen -avioliittoja meillä on lähinnä uskovaisten keskuudessa, kun lestat naittavat tyttärensä lapsikoneiksi jo nuorena. Niiden määrä tuskin on kasvussa ja noidenkin suhteen linjaa tulisi tiukentaa. Osa-aikaliitot ja eläinten hyväksikäyttöliitot lienevät lähinnä asiasta innostuneiden fantasiaa.


    • IlkimyksenNuorimmainen

      Minäkin ymmärrän pedofilian.

      Toisin sanoen ymmärrän, että joidenkin sukupuolinen kiinnostus suuntautuu lapsiin. Ymmärrän myös sen, että esimerkiksi aivan viattomat nudistileirin lapsikuvat voivat kiihottaa heitä siinä missä alastomien naisten kuvat keskivertomiestä.

      Sen sijaan en tietenkään hyväksy sitä, että pedofiili ryhtyy seksiin lapsen kanssa.

      • Pelkkä nimi ei tee ihmisestä pedofiilia sami.


      • fda

        "Tuskin teistä on sanomaan Osama Almurile, ei!"

        Jatkat vaan valehtelemista, vaikka sinulle todistetaan että olet väärässä. Ilmeisesti sinua ei yksinkertaisesti kiinnosta muu kuin valehtelu.


      • Lisätään vielä, että myös Suomessa eri lahkot ja kirkonkin alla toimineet järjestöt ovat syyllistyneet mitä kamalimpiin rikoksiin, eikä näistäkään tuskin suurintaosaa edes koskaan saada tuomiolle.


      • atac kirjoitti:

        Pelkkä nimi ei tee ihmisestä pedofiilia sami.

        Ehkä muslimeille tulisi kertoa, että Suomessa lapsia ei saa käyttää seksuaalisesti hyväksi. Lapsivaimon pitäminen ei kuulu Suomen kulttuuriin.


      • fda
        sami-a kirjoitti:

        Ehkä muslimeille tulisi kertoa, että Suomessa lapsia ei saa käyttää seksuaalisesti hyväksi. Lapsivaimon pitäminen ei kuulu Suomen kulttuuriin.

        Ehkä et ole ajatellut, että kaikki muslimit eivät käytä lapsia seksuaalisesti hyväksi? Siellä uskonhypnoosissa on varmaan kiva sanella kaikenlaisia kuvitelmia. Oletko muuten ajatellut valittaa jumalastasi? Minkä ikäinen kuvittelet "neitsyt" Marian olleen tarinassa...?


    • Maailma muuttuu nopeasti.
      Päätitte, että lapsi ei tarvitse biologista isää ja äitiä. Tästä on lyhyt matka siihen, että lapsen ja aikuisen väliselle seksuaaliselle kanssakäymiselle ei ole syytä asettaa rajoja. Lapsen seksuaalisuus ei sitten yhtäkkiä tarvitsekaan erityistä suojelua, kunhan kaikki tapahtuu ”rakkaudesta”, ja jokaisella on oikeus rakkauteen.

      Olette jo pedofiilejä, koska seksualisoitte 11 vuoden ikäisiä koululaisia. Seksivalistuksenne paljastaa, että näette lapsen pedofiilin silmin seksuaalisena olentona, jolle tulee opettaa kaikki seksimenetelmät. Ruotsissa lapsen seksualisoimisessa on menty vieläkin pidemmälle, siellä lapsen seksualisoiminen aloitetaan jo päiväkoti-ikäisille.

      • Reddington

        Ja te uskovaiset kiittelette sitä kuola valuen ja munat pystyssä...


      • IlkimyksenAlaikäinenTäti

        Kerro toki lisää "lapsen seksualisoimisesta". Oletan kyllä että tarkoitat sillä tavallista seksivalistusta, jota lapsille on syytäkin antaa ennen kuin isot pojat tutustuttavat heidät pornoon. Sinuthan on luultavasti lapsena piesty verille aina kun sinut on tavattu hypistelemästä pippeliäsi.


      • IlkimyksenAlaikäinenTäti kirjoitti:

        Kerro toki lisää "lapsen seksualisoimisesta". Oletan kyllä että tarkoitat sillä tavallista seksivalistusta, jota lapsille on syytäkin antaa ennen kuin isot pojat tutustuttavat heidät pornoon. Sinuthan on luultavasti lapsena piesty verille aina kun sinut on tavattu hypistelemästä pippeliäsi.

        Opetatte 11 vuoden ikäiselle poikalapselle, miten ottaa miespuoliselta suihin. Ihan sairasta valistusta... Ei pidä odottaa, että ymmärrätte, mitä teette.


      • IlkimyksenAlaikäinenTäti
        sami-a kirjoitti:

        Opetatte 11 vuoden ikäiselle poikalapselle, miten ottaa miespuoliselta suihin. Ihan sairasta valistusta... Ei pidä odottaa, että ymmärrätte, mitä teette.

        Kuka sellaista on opettanut ja kenelle? Kerropas sen kirjan tai tv-ohjelman nimi, jossa tuollaista on opetettu.

        Sivumennen sanoen Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, joissa lasten seksuaalivalistus on hyvällä tolalla, on huomattavasti vähemmän mm. teiniraskauksia ja teiniabortteja kuin jumal´uskoisessa Amerikan maassa.


      • "Olette jo pedofiilejä, koska seksualisoitte 11 vuoden ikäisiä koululaisia. Seksivalistuksenne paljastaa, että näette lapsen pedofiilin silmin seksuaalisena olentona, jolle tulee opettaa kaikki seksimenetelmät. Ruotsissa lapsen seksualisoimisessa on menty vieläkin pidemmälle, siellä lapsen seksualisoiminen aloitetaan jo päiväkoti-ikäisille."



        Sami, mikäli tyttäresi tai poikasi ovat leikkineet ritari/prinsessa, kotista tai yms. leikkejä, ovat he jo oppineet seksualisointia.
        Prinsessoina työt tai pojat käsittelevät käytöstapoja ja normeja leikkien avulla. Samalla tavalla kuin pojat vaikka leikkivät sotaleluilla tai autoilla kun leikkivät rekkamiestä.

        Kyllä. Nuo kaikki ovat seksualisointia, jossa lapset ottavat eri roolin.

        Kuinka moni tyttö ei haluaisi olla vaikka keiju, prinsessa, äiti jne leikeissä?

        Ihminen on seksuaalinen olento kehdosta hautaan, emmekä sille mitään voi. On kuitenkin hyvä huomata ero seksuaalivalistuksen ja pedofilian välillä. Tiedän mm. itse lähipiirissäni tapauksen missä pikkutyttö "unnutti" itseään leluilla, ilman että kyseessä varsinaisesti oli kyse seksistä, mutta tapaus oli järkyttänyt äitiänsä pahasti.

        Kyse ei ole mistään vakavasta, vain vuosimiljoonia vanhasta vietistä, jonka saa pois keskittämällä lapsen huomion johonkin muuhun.


      • sami-a kirjoitti:

        Opetatte 11 vuoden ikäiselle poikalapselle, miten ottaa miespuoliselta suihin. Ihan sairasta valistusta... Ei pidä odottaa, että ymmärrätte, mitä teette.

        Melkeimpä sairaampaa on väittää jotain tuollaista, onko asiasta antaa nimiä tai paikkaa missä tuollaista paltalaiset ovat opettaneet?


        Ja vielä kehtaat väittää toisia tekopyhiksi?


      • atac kirjoitti:

        "Olette jo pedofiilejä, koska seksualisoitte 11 vuoden ikäisiä koululaisia. Seksivalistuksenne paljastaa, että näette lapsen pedofiilin silmin seksuaalisena olentona, jolle tulee opettaa kaikki seksimenetelmät. Ruotsissa lapsen seksualisoimisessa on menty vieläkin pidemmälle, siellä lapsen seksualisoiminen aloitetaan jo päiväkoti-ikäisille."



        Sami, mikäli tyttäresi tai poikasi ovat leikkineet ritari/prinsessa, kotista tai yms. leikkejä, ovat he jo oppineet seksualisointia.
        Prinsessoina työt tai pojat käsittelevät käytöstapoja ja normeja leikkien avulla. Samalla tavalla kuin pojat vaikka leikkivät sotaleluilla tai autoilla kun leikkivät rekkamiestä.

        Kyllä. Nuo kaikki ovat seksualisointia, jossa lapset ottavat eri roolin.

        Kuinka moni tyttö ei haluaisi olla vaikka keiju, prinsessa, äiti jne leikeissä?

        Ihminen on seksuaalinen olento kehdosta hautaan, emmekä sille mitään voi. On kuitenkin hyvä huomata ero seksuaalivalistuksen ja pedofilian välillä. Tiedän mm. itse lähipiirissäni tapauksen missä pikkutyttö "unnutti" itseään leluilla, ilman että kyseessä varsinaisesti oli kyse seksistä, mutta tapaus oli järkyttänyt äitiänsä pahasti.

        Kyse ei ole mistään vakavasta, vain vuosimiljoonia vanhasta vietistä, jonka saa pois keskittämällä lapsen huomion johonkin muuhun.

        ”On kuitenkin hyvä huomata ero seksuaalivalistuksen ja pedofilian välillä.”

        Jos seksuaalivalistus on seksimenetelmien ja nautintohakuisuuden opettamista, mitään eroa tuskin on. Miksi koulun seksivalistus ei valmenna lasta elinikäistä yksiavioista suhdetta varten, vaan valmentaa nautintoihin ja menetelmiin?

        Miksi 11 vuoden ikäisen lapsen tulee osata enemmän asentoja kuin kamasutrassa? Jos tulee, miksi niitä asentoja ja menetelmiä ei saisi kokoilla?


      • Sekoitat taas kaksi eria asiaa, et siis kykene erottamaan seksualisointia seksivalistuksesta?

        "Jos seksuaalivalistus on seksimenetelmien ja nautintohakuisuuden opettamista, mitään eroa tuskin on. Miksi koulun seksivalistus ei valmenna lasta elinikäistä yksiavioista suhdetta varten, vaan valmentaa nautintoihin ja menetelmiin?"



        On koska toisessa lapset oppivat sukupuolten roolit, toisessa taas opetetaan seksistä ja seksimenetelmistä.


        "Miksi 11 vuoden ikäisen lapsen tulee osata enemmän asentoja kuin kamasutrassa? Jos tulee, miksi niitä asentoja ja menetelmiä ei saisi kokoilla?"




        En tiedä, kun en ole tällaiseen asiaan edes törmännyt kuin vain sinun mielikuvituksellisissa höpinöissä.

        Menikö taas todellisuus ja fantasiat samilla sekaisin?


      • atac kirjoitti:

        Sekoitat taas kaksi eria asiaa, et siis kykene erottamaan seksualisointia seksivalistuksesta?

        "Jos seksuaalivalistus on seksimenetelmien ja nautintohakuisuuden opettamista, mitään eroa tuskin on. Miksi koulun seksivalistus ei valmenna lasta elinikäistä yksiavioista suhdetta varten, vaan valmentaa nautintoihin ja menetelmiin?"



        On koska toisessa lapset oppivat sukupuolten roolit, toisessa taas opetetaan seksistä ja seksimenetelmistä.


        "Miksi 11 vuoden ikäisen lapsen tulee osata enemmän asentoja kuin kamasutrassa? Jos tulee, miksi niitä asentoja ja menetelmiä ei saisi kokoilla?"




        En tiedä, kun en ole tällaiseen asiaan edes törmännyt kuin vain sinun mielikuvituksellisissa höpinöissä.

        Menikö taas todellisuus ja fantasiat samilla sekaisin?

        ”Sekoitat taas kaksi eria asiaa, et siis kykene erottamaan seksualisointia seksivalistuksesta?”

        Seta tekee kouluvierailuja ja kiittelee koulun seksivalistuksesta, jossa opetetaan 11 vuoden ikäistä poikalasta ottamaan miespuoliselta suihin, se ei ole lapsen seksualisointia eikä ohjailua aikuisten (terveiden) toivomaan suuntaan.

        Miten olisi seksuaalivalistus, jossa kristityt ja perinteisesti perheestä ja seksuaalivalistuksesta ajattelevat voisivat kiittää? Se tuskin kävisi, koska lapsen seksuaalinen kehitys pysähtyisi tai vääristyisi. Olisihan se kauheaa, jos 11 vuoden ikäinen poikalapsi ei osaisi ottaa miespuoliselta suihin.


      • Jos nyt kuitenkin ensin hommaisit lähteet 11-vuotiaista lapsista. Eihän videokaan sissältänyt 11-vuotiaita lapsia vaikka niin väitit.

        Miksi puhuisit totta edes nytkään?


      • fda
        sami-a kirjoitti:

        Opetatte 11 vuoden ikäiselle poikalapselle, miten ottaa miespuoliselta suihin. Ihan sairasta valistusta... Ei pidä odottaa, että ymmärrätte, mitä teette.

        Nyt todisteita pöytään ja sassiin. Alkaa jo juttusi mennä liian pitkälle valehtelussakin. Olet valheinesi jo ollut ärsyttävä, mutta raja kaikella! Etkö yhtään häpeä.


      • fda
        atac kirjoitti:

        Jos nyt kuitenkin ensin hommaisit lähteet 11-vuotiaista lapsista. Eihän videokaan sissältänyt 11-vuotiaita lapsia vaikka niin väitit.

        Miksi puhuisit totta edes nytkään?

        Mitäpä voisi odottaa fundisuskovaiselta, jota ei todellisuus enää kiinnosta. Ainoastaan salaliittoteoriat saavat hänet enää innostumaan ja valehtelu. Luuleekohan saavansa jumalaltaan taivaspisteitä näistäkin valheista?


    • ”Me emme tee sitä koska meillä on terve järki tallella.”

      Tulitteko ”terveen järjen” pohjalta tulokseen, että on yhden tekevää onko lapsella biologinen isä ja äiti?
      Jos olette valmiita riistämään lapselta biologisen isän tai äidin ja tekemään siitä lain, laillistatte ihan varmasti myös pedofilian.

      Kysymys on ollut kokoajan aikuisten edusta ja tarpeista, niillä ehdoilla mennään myös jatkossa. Ihan törkeää, että kehtaatte olla muka huolissanne lapsesta. Tehän ette ole tehneet mitään lapsen eteen, vaan olette viemässä lapselta biologisen isän tai äidin, pahimmassa tapauksessa molemmat. Se on teille tärkeä arvo.

      Koulussa opetatte 11 vuoden ikäisille kaikki seksimenetelmän ja variaatiot, jotta lapsen seksuaalisuus ei tukahtuisi. Näette lapsen seksuaalisena olentona, joten olette paheksumianne pedofiilejä. Oi miten tekopyhää!

      • HaistaPaskaSami

        Mitä vähemmän lapsi saa seksivalistusta, sitä helpompi uhri hän on pedofiilille ja sitä todennäköisempiä ovat teiniraskaudet - kuten USA:n "raamattuvyöhykkeen" osavaltioissa.

        Mene itseesi ja mieti kuka tässä on tekopyhä, saatanan hurskastelija ja naistenvihaaja. Muistathan, miten pari vuotta sitten sanoit, että vanhempia vaile jäänyt orpo joutaa vaikka kuolla pois.

        Toivottavasti sinulla ei ole lapsia eikä koskaan tulekaan. Kammottaa ajatella miten syöttäisit noita vainoharhaisia ajatuksiasi lapsille.


      • HaistaPaskaSami kirjoitti:

        Mitä vähemmän lapsi saa seksivalistusta, sitä helpompi uhri hän on pedofiilille ja sitä todennäköisempiä ovat teiniraskaudet - kuten USA:n "raamattuvyöhykkeen" osavaltioissa.

        Mene itseesi ja mieti kuka tässä on tekopyhä, saatanan hurskastelija ja naistenvihaaja. Muistathan, miten pari vuotta sitten sanoit, että vanhempia vaile jäänyt orpo joutaa vaikka kuolla pois.

        Toivottavasti sinulla ei ole lapsia eikä koskaan tulekaan. Kammottaa ajatella miten syöttäisit noita vainoharhaisia ajatuksiasi lapsille.

        ”Mitä vähemmän lapsi saa seksivalistusta, sitä helpompi uhri hän on pedofiilille ja sitä todennäköisempiä ovat teiniraskaudet - kuten USA:n "raamattuvyöhykkeen" osavaltioissa.”

        Miten se, että opetetaan lapselle kaikki seksiasennot ja -menetelmät, estää joutumasta hyväksikäytetyksi? Enneminkin niin, että lapsen seksuaalisuuden herättäminen altistaa hyväksikäytöille ja ylilyönneille.

        ”Muistathan, miten pari vuotta sitten sanoit, että vanhempia vaile jäänyt orpo joutaa vaikka kuolla pois.”

        Kuoleman te olette jo hyväksyneet, hyväksymällä abortin, joten olette jäävänneet itsenne. Teillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin syyttä niitä, jotka puolustavat lapsen elämään alusta loppuun asti. Oi miten tekopyhää!

        ”Toivottavasti sinulla ei ole lapsia eikä koskaan tulekaan. Kammottaa ajatella miten syöttäisit noita vainoharhaisia ajatuksiasi lapsille.”

        Mitkä olivat Samin vainoharhat?


      • HaistaPaskaSami

        Lapsi on seksuaalinen olento syntymästään lähtien. Pikkulapset voivat tyydyttää itseään ja saada orgasmeja. Lapsen on tärkeä saada tietoa seksistä, jotta hän ymmärtää mikä on kiellettyä ja mikä sallittua (sinähän sitä et ymmärrä) ja jotta hän osaa välttää hankaluuksia. Ei lapsille opeteta "kaikkia seksiasentoja ja -menetelmiä", lapselle annetaan tosiasioihin pohjautuvaa tietoa siitä, mitä sukupuolisuus on.

        Samin vainoharhoja ovat esimerkiksi se, että tasa-arvoinen avioliittolaki merkitsee heteroseksuaalisuuden epänormalisoimista, että lapsia voidaan tulevaisuudessa pakkosiirtää biologisilta vanhemmilta homo- ja lesbopareille, että pedofilia tullaan laillistamaan, että Venäjä miehittää Suomen, että Suomeen tulee islamin sharia-laki. Mitä niitä nyt olikaan, en kaikkia suoralta kädeltä muista.


      • HaistaPaskaSami kirjoitti:

        Lapsi on seksuaalinen olento syntymästään lähtien. Pikkulapset voivat tyydyttää itseään ja saada orgasmeja. Lapsen on tärkeä saada tietoa seksistä, jotta hän ymmärtää mikä on kiellettyä ja mikä sallittua (sinähän sitä et ymmärrä) ja jotta hän osaa välttää hankaluuksia. Ei lapsille opeteta "kaikkia seksiasentoja ja -menetelmiä", lapselle annetaan tosiasioihin pohjautuvaa tietoa siitä, mitä sukupuolisuus on.

        Samin vainoharhoja ovat esimerkiksi se, että tasa-arvoinen avioliittolaki merkitsee heteroseksuaalisuuden epänormalisoimista, että lapsia voidaan tulevaisuudessa pakkosiirtää biologisilta vanhemmilta homo- ja lesbopareille, että pedofilia tullaan laillistamaan, että Venäjä miehittää Suomen, että Suomeen tulee islamin sharia-laki. Mitä niitä nyt olikaan, en kaikkia suoralta kädeltä muista.

        ”lapselle annetaan tosiasioihin pohjautuvaa tietoa siitä, mitä sukupuolisuus on.”

        Koulun seksivalistus on sukupuolineutraalia valistusta, lapselle opetetaan seksuaalisuuden kaikki variaatiot ja menetelmät. Poikalasta opetetaan ottamaan miespuoliselta suihin, mitä ihmettä 11 vuoden ikäinen lapsi tekee tällä ”valistuksella”?

        ”että lapsia voidaan tulevaisuudessa pakkosiirtää biologisilta vanhemmilta homo- ja lesbopareille”

        Onko sinulla esittää yhtäkään tapausta, jossa homovanhemmilta huostaanotettu lapsi olisi ’siirretty’ heterovanhemmille? Eiköhän ole ilmiselvää, että homoilta ei huostaanottoja tehdä.


      • HaistaPaskaSami

        No niin, vainoharhoihisi lisätään se, että homovanhemmilta ei muka huostaanottoja tehdä. Aivan varmasti tehdään jos on aihetta.


      • samin ympäripyörä väittämä sopii ihan mihintahansa tilanteeseen.

        "Oletko koskaan kuullut että suomalaiselta Bi-parilta olisi lapsi viety väkipakolla Venäjälle?

        Jaa kas kummaa et ole??"


      • fda
        sami-a kirjoitti:

        ”Mitä vähemmän lapsi saa seksivalistusta, sitä helpompi uhri hän on pedofiilille ja sitä todennäköisempiä ovat teiniraskaudet - kuten USA:n "raamattuvyöhykkeen" osavaltioissa.”

        Miten se, että opetetaan lapselle kaikki seksiasennot ja -menetelmät, estää joutumasta hyväksikäytetyksi? Enneminkin niin, että lapsen seksuaalisuuden herättäminen altistaa hyväksikäytöille ja ylilyönneille.

        ”Muistathan, miten pari vuotta sitten sanoit, että vanhempia vaile jäänyt orpo joutaa vaikka kuolla pois.”

        Kuoleman te olette jo hyväksyneet, hyväksymällä abortin, joten olette jäävänneet itsenne. Teillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin syyttä niitä, jotka puolustavat lapsen elämään alusta loppuun asti. Oi miten tekopyhää!

        ”Toivottavasti sinulla ei ole lapsia eikä koskaan tulekaan. Kammottaa ajatella miten syöttäisit noita vainoharhaisia ajatuksiasi lapsille.”

        Mitkä olivat Samin vainoharhat?

        "Mitkä olivat Samin vainoharhat?"

        Sinun vainoharhojasi on täällä moneen kertaan todistettu vainoharhoiksi. Mutta sinulle ilmeisesti valehtelu on tärkeämpää, tai sitten aivopesusi on niin pitkällä että ainoastaan mvlehti tai stormfront kelpaavat. Voihan se tietty olla, että olet vaan propagandisti, jota ei muuten vaan totuus kiinnosta.


      • juu.ei

        Natsien propagandisti? Onko natsit niin hölmöjä, että pistävät propagandistinsa jonka roolina on olla fundisuskovainen, ateistien palstalle heitä käännyttämään? Ja käännyttämään mihin, politiikkaan vai uskontoon, ja onko niillä edes samin tapauksessa eroa?

        Kovasti tuntuu äärioikeistolaiselta tuo samin kristillisyys.


    • Tähänontultu

      Sexpossa suvaitaan vieläkin enemmän.

    • Samalla Setan kiittelemällä seksivalistusvideolla valistetaan Suomen 11 vuoden ikäisiä lapsia. Suuseksin painotus on ilmiselvää, olen selvästi painottunut taantumuksellisuuttani toisin. Aika vähän laitetaan pippeliä sinne mihin sitä pitää laittaa. Pelkkää suuseksiä ja hinkkaamista.

      Poikalasta opetetaan ottamaan miespuoliselta suihin kohdassa: 1:45

      https://www.youtube.com/watch?v=XcRyLK4zqOo

      • Mitä tuossa noiden "11-vuotiaiden" ruumiillisia yksityiskohtia katsoin, olipa aika isot rinnat 11-vuotiaaksi. Samoin yleisön toinen "11-vuotias" tummaihoisella jäsenellä näytti olevan viiksien alku nenän alla..

        Oletko nyt ihan varma (vaikka kyseessä oli piirrosanimaatio) että kyseessä oli 11-vuotiaita lapsia?


      • atac kirjoitti:

        Mitä tuossa noiden "11-vuotiaiden" ruumiillisia yksityiskohtia katsoin, olipa aika isot rinnat 11-vuotiaaksi. Samoin yleisön toinen "11-vuotias" tummaihoisella jäsenellä näytti olevan viiksien alku nenän alla..

        Oletko nyt ihan varma (vaikka kyseessä oli piirrosanimaatio) että kyseessä oli 11-vuotiaita lapsia?

        Valistusvideo näytetään 5 luokkalaisille eli noin 11 vuoden ikäisille.


      • sami-a kirjoitti:

        Valistusvideo näytetään 5 luokkalaisille eli noin 11 vuoden ikäisille.

        Löysin kyllä viitteitä että aiheesta on saatavana materiaalia 12-16 vuotiaille.

        "On hyvä määritellä mitä nuorten tulee oppia ja kuka vastaa seksuaalikasvatuksesta. Seksuaalikasvatusta tulee olla alakoulusta lähtien mutta opetuksen pääpainon tulee olla 12 16-vuotiaana, jolloin seksuaalisuuden minäkuva eniten hahmottuu ja tarvitaan myös eniten tukea seksuaalisuudelle."

        http://docplayer.fi/498908-Seksuaalikasvatusta-nuorille-opettajan-opas-sari-maki-erityistason-seksuaaliterapeutti-nacs.html


      • atac kirjoitti:

        Löysin kyllä viitteitä että aiheesta on saatavana materiaalia 12-16 vuotiaille.

        "On hyvä määritellä mitä nuorten tulee oppia ja kuka vastaa seksuaalikasvatuksesta. Seksuaalikasvatusta tulee olla alakoulusta lähtien mutta opetuksen pääpainon tulee olla 12 16-vuotiaana, jolloin seksuaalisuuden minäkuva eniten hahmottuu ja tarvitaan myös eniten tukea seksuaalisuudelle."

        http://docplayer.fi/498908-Seksuaalikasvatusta-nuorille-opettajan-opas-sari-maki-erityistason-seksuaaliterapeutti-nacs.html

        ”opetuksen pääpainon tulee olla 12 16-vuotiaana, jolloin seksuaalisuuden minäkuva eniten hahmottuu ja tarvitaan myös eniten tukea seksuaalisuudelle."”

        Eli 11 vuoden ikäiselle poikalapselle on syytä opettaa, miten ottaa miespuoliselta suihin, jotta seksuaalisuuden ’minäkuva’ hahmottuisi.


      • sami-a kirjoitti:

        ”opetuksen pääpainon tulee olla 12 16-vuotiaana, jolloin seksuaalisuuden minäkuva eniten hahmottuu ja tarvitaan myös eniten tukea seksuaalisuudelle."”

        Eli 11 vuoden ikäiselle poikalapselle on syytä opettaa, miten ottaa miespuoliselta suihin, jotta seksuaalisuuden ’minäkuva’ hahmottuisi.

        Mikäli nuori on syntynyt homoseksuaaliksi, niin ei luulisi olevan myöskään yllätys hänen myös kokeilevan seksiä/seksileikkejä samaa sukupuolta olevan kanssa.


      • atac kirjoitti:

        Mikäli nuori on syntynyt homoseksuaaliksi, niin ei luulisi olevan myöskään yllätys hänen myös kokeilevan seksiä/seksileikkejä samaa sukupuolta olevan kanssa.

        Edistyksellistä, että atac puolustaa 11 vuoden ikäisen "homo" poikalapsen oikeutta saada seksivalistusta. Seta jo kiitteli asiasta, joten muidenkin on syytä kiitellä. Atacin mielestä poikalapsi ei osaa ottaa suihin miespuoliselta, jos sitä ei erikseen koulun opetusohjelmassa opeteta. Jalo taito jäisi muuten oppimatta.


      • sami-a kirjoitti:

        Edistyksellistä, että atac puolustaa 11 vuoden ikäisen "homo" poikalapsen oikeutta saada seksivalistusta. Seta jo kiitteli asiasta, joten muidenkin on syytä kiitellä. Atacin mielestä poikalapsi ei osaa ottaa suihin miespuoliselta, jos sitä ei erikseen koulun opetusohjelmassa opeteta. Jalo taito jäisi muuten oppimatta.

        Seksivalistus kuuluu kaikille ja on osa yleistä opetusta kouluissa sami.

        Luuleeko sami, etteivät nuoret muutenkin kokeilisi vaikka suu leikkejä toistensa kanssa?

        Kondomin käyttö ja suojaseksin opettaminen on tuossakin paljon parempi vaihtoehto kuin syyllistäminen ja häpeän tunteella painostaminen. Seksivalistus on paras tapa teiniraskauksi ja abortteja vastaan.

        Johan sen jo Amerikan Raamattuvyöhykekkin todistaa. Samista olisi parasta, että tytöt synnyttäisivät lapsia, joita eivät voisi itse hoitaa eikä ota huomioon, että tuokin lisäisi lasten adoptiomahdollisuuksia homovanhemmille.

        Voi pojat olisipa se näky minkälainen kaaos maailmasta tulisi samin ohjeilla.


    • piruiluatäynnä

      Edes Jeesus ei kieltänyt Efraimia elämästä.

    • tiedänsyntini

      Sallikaa uskovat, ettei Suomeen pesiydy haureutta tässäkään muodossa.i

      • fda

        Nuo mainitut papithan juurikin ovat uskovia. Ei teitä kukaan ole kieltämässä, uskonne vaan häviää kun Samin kaltaiset uunot valehtelevat kanssakeskustelijoiden mielipiteistä ja keksivät kaikenlaisia mielikuvituksellisia skenaarioita. Totuudenvenyttäminenkin heille tuntuu kelpaavan.


    • Kukaan ei ole vielä vastannut kysymykseen, että mitä 11 vuoden ikäinen poikalapsi tekee taidolla, miten ottaa miespuoliselta suihin? Jääkö poikalapsi kehityksestä paitsi, jos tämä Setan ylistämä videon taito jää oppimatta?

      • Ottaen huomioon, ettei kukaan muu näytä edes puhuvan "11-vuotiaan" viiksekkään pojan suuleikeistä täällä.


    • ”On koska toisessa lapset oppivat sukupuolten roolit, toisessa taas opetetaan seksistä ja seksimenetelmistä.”

      Elinikäinen suhde ja seksin säästäminen sitä yhtä varten ovat taantumuksellisuutta. Jopa kirkko sanoutui irti ”tosirakkaus odottaa -kampanjasta”. Nautintokeskeisyys on seksivalistuksen keskeinen opetus. Ihmiset ovat olemassa sitä varten, että voit avartaa seksuaalisuuttasi ja nauttia mahdollisimman paljon. Seksi on harrastus, johon ammattivalistajat antavat välineet.

      • Seksi, masturbointi, seksileikit jne. ovat ihan tavallinen arkinen asia, siinä missä kahvin juonti tai iltakävely suurimmalle osalle ihmisistä sami. Osa on kristittyjä osa ei. Osa on pidättyväisempiä osa ei.

        Miten niin arkinen asia voi olla niin ylitsepääsemättömän vaikea asia. Suurinosa kristityistä tusin on neitsyitä ennen ensimmäistä avioliittoaan.


      • atac kirjoitti:

        Seksi, masturbointi, seksileikit jne. ovat ihan tavallinen arkinen asia, siinä missä kahvin juonti tai iltakävely suurimmalle osalle ihmisistä sami. Osa on kristittyjä osa ei. Osa on pidättyväisempiä osa ei.

        Miten niin arkinen asia voi olla niin ylitsepääsemättömän vaikea asia. Suurinosa kristityistä tusin on neitsyitä ennen ensimmäistä avioliittoaan.

        ”Miten niin arkinen asia voi olla niin ylitsepääsemättömän vaikea asia. Suurinosa kristityistä tusin on neitsyitä ennen ensimmäistä avioliittoaan.”

        En minä ainakaan opettaisi 11 vuoden ikäistä poikalasta ottamaan miespuoliselta suihin. Voi olla, että se on atacille arkinen ja tavanomainen asia, josta ei ole syytä pitää meteliä, mutta minä en ainakaan niin tekisi.


      • sami-a kirjoitti:

        ”Miten niin arkinen asia voi olla niin ylitsepääsemättömän vaikea asia. Suurinosa kristityistä tusin on neitsyitä ennen ensimmäistä avioliittoaan.”

        En minä ainakaan opettaisi 11 vuoden ikäistä poikalasta ottamaan miespuoliselta suihin. Voi olla, että se on atacille arkinen ja tavanomainen asia, josta ei ole syytä pitää meteliä, mutta minä en ainakaan niin tekisi.

        Mutta kun jälleen kerran se olet vain sinä joka puhuu 11-vuotiaiden suihinotoista ynnä muuta perätöntä.


      • IlkimyksenKolmasVaimo

        Samin mielestä seksiä saa ilmeisesti harrastaa vain lisääntymistarkoituksessa eikä siitä silloinkaan saa nauttia. Naisen on oltava hiljaa aloillaan ja ajateltava isänmaata.


      • atac kirjoitti:

        Mutta kun jälleen kerran se olet vain sinä joka puhuu 11-vuotiaiden suihinotoista ynnä muuta perätöntä.

        Ei ollut minun idea opettaa 11 vuoden ikäistä poikalasta ottamaan miespuoliselta suihin, se on normaalia ja tavallista atacin ja Setan siunaamaa koulun seksivalistusta. lapsia pitää ohjata oikeaan suuntaan ja valistaa ennen näkemättömillä seksitaidoilla, josta minä olen jäänyt paitsi. Kukaan ei valistanut Samia... Ilmankos on ongelmia, paljon on jäänyt saamatta ja kokematta.


      • IlkimyksenKolmasVaimo kirjoitti:

        Samin mielestä seksiä saa ilmeisesti harrastaa vain lisääntymistarkoituksessa eikä siitä silloinkaan saa nauttia. Naisen on oltava hiljaa aloillaan ja ajateltava isänmaata.

        Oli mulla nuorena valistuksen kausi, jossa partnereita oli viikossa kymmeniä, mutta en usko olevani seksuaalisesti yhtään kehittyneempi kuin ne, joilla on ollut vain yksi avioliittoon johtanut suhde. Enneminkin ole heille kateellinen. Ikävää, että koulun seksivalistus ohjeistaa lapsia samalla tavalla nautintohakuisesti.

        Kokemuksesta tiedän, että seksi ei ole ilmaista, vaan siitä jää jälkiä sieluun. Tulee takautumia, jotka repivät sielua takaisinpäin eli sinne, minne ei voi palata. Sieluja on miltei mahtotonta repiä irti toisistaan.


      • sami-a kirjoitti:

        Ei ollut minun idea opettaa 11 vuoden ikäistä poikalasta ottamaan miespuoliselta suihin, se on normaalia ja tavallista atacin ja Setan siunaamaa koulun seksivalistusta. lapsia pitää ohjata oikeaan suuntaan ja valistaa ennen näkemättömillä seksitaidoilla, josta minä olen jäänyt paitsi. Kukaan ei valistanut Samia... Ilmankos on ongelmia, paljon on jäänyt saamatta ja kokematta.

        Sitä ei täällä edelleenkään kukaan muu mainosta kuin sinä.


    • Jos poikalasta kannustetaan menemään mekko päällä kouluun on ilmiselvää, että suihinkin pitää osata ottaa.

      • IlkimyksenPoikalapsi

        Kuka on kannustanut poikalasta menemään mekossa kouluun ja miten se liittyy suihin ottamiseen?

        Jos poika itse haluaa mennä mekossa kouluun, miksi hän ei saisi? Mutta miten suihinotto siihenkään liittyy?


      • IlkimyksenPoikalapsi kirjoitti:

        Kuka on kannustanut poikalasta menemään mekossa kouluun ja miten se liittyy suihin ottamiseen?

        Jos poika itse haluaa mennä mekossa kouluun, miksi hän ei saisi? Mutta miten suihinotto siihenkään liittyy?

        HS ainakin Kannustaa ja myös koululaitos:

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1372126251277


      • IlkimyksenPoikalapsi
        sami-a kirjoitti:

        HS ainakin Kannustaa ja myös koululaitos:

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1372126251277

        Ai niin, tuo vanha juttu. Sinä et edelleenkään tajua sitä, että lasta voi TUKEA siinä tapauksessa että hän HALUAA ITSE mennä mekko päällä päiväkotiin. Siinä kaikki. Ei tässä kukaan ole "normalisoimassa" poikia kulkemaan vasten tahtoaan mekko päällä.

        Typeryydelläsi ei näytä olevan mittaa eikä määrää. Suoraan sanoen ihmettelen onko sinulla enää yhtään todellista ihmissuhdetta, kun vuodatat samoja väärinkäsityksiäsi viikosta ja vuodesta toiseen. Sinun olisi perkeIe sentään aika tajuta, ettei tuollainen asioihin takertuminen kerta kaikkiaan ole enää tervettä.


      • IlkimyksenRabbisetä

        Esitänpä Samille yhden kysymyksen: hyväksytkö ei-lääketieteellisen eli uskonnollisen ympärileikkauksen?


      • IlkimyksenRabbisetä kirjoitti:

        Esitänpä Samille yhden kysymyksen: hyväksytkö ei-lääketieteellisen eli uskonnollisen ympärileikkauksen?

        Vaikeneminen lienee myöntymisen merkki. Sen saattoi arvata.

        Tekisi mieli käydä ympärieikkaamassa Sami. Ilman anestesiaa. Sen verran nuo Samin sata kertaa hokemat harhat vituttavat.


      • IlkimyksenRabbisetä kirjoitti:

        Esitänpä Samille yhden kysymyksen: hyväksytkö ei-lääketieteellisen eli uskonnollisen ympärileikkauksen?

        Ei siitä ympärileikkauksesta ole mitään hyötyä, vai onko?


      • IlkimyksenPoni

        Jumaliste, olet kerrankin oikeassa.


      • IlkimyksenPoni kirjoitti:

        Jumaliste, olet kerrankin oikeassa.

        Ei hätää, se on ohimenevää.


    • Ymmärrän pedofilian ja homouden ja zoofilian, mutta samius on täysin minun ymmärryskykyni ulottumattomissa.

      • ymmärrys.kateissa

        niiin, edes pieniä uroskissanpentuja ei jakksa niin montaa kuin jaksaa käsittämättömästi sami.. uh oh.


    • Ei ihme, että minulla on ongelmia seksuaalisuuteni kanssa. Kukaan ei opettanut 11 vuoden ikäistä minua ottamaan miespuoliselta suihin. Minuus jäi löytymättä, jäin ilman koulun seksivalistusta, en oppinut hinkkaamaan ja imemään kuin seksivalistusvideolla. Seksitaitoni on opittu taantumuksellisilta ajoilta, jolloin parisuhde vastakkaisen sukupuolen kanssa oli mahdollista jopa ilman hinkkaamis- ja suuseksitaitojen opetusta.

      Totuus on, että uusi teidän maailmanne ei ole kovinkaan paljon erilainen kuin Samin maailma silloin kun olin 12 vuoden ikäinen poikalapsi. Silloin piti vain itse oppia seksitaidot, ilman aikuisten ohjailua. Silloin aikuiset tyhjensivät kämpät ja teltat, mitähän he nykyään tekisivät? 15 vuoden ikäinen neitsyt-tyttö oli silloin outolintu, jota pidettiin epänormaalina. Nykyään tuskin mikään on muuttunut. Tytöt menettävät neitsyytensä viimeistään 15 vuoden ikäisenä. Useimmiten jon 12 vuoden ikäisenä. Koulun seksivalistus ei tässä ole oikeastaan mitään muuta kuin, että aikuiset hyväksyvät käytännön. Enää ei tulla potkimaan telttoja ja tyhjentämään kämppiä, vaan paikalla on aikuinen neuvomassa seksimenetelmiä.

      • seksineuvojen.tarpeessa

        Kuulostaa hurjalta. Missä päin maailmaa on noin kova seksimeininki? Haluaisin vain tietää sen takia, että olen itse jäänyt tuollaisista touhuista jokseenkin osattomaksi.


    • Alaikäisyys ei ole ongelma koulun seksivalistuksessa. Ongelma sen sijaan on oikeat seksimenetelmät, niiden oppinnen. Jos et osaa oikeita menetelmiä, oletuksensa on että jäät jostain paitsi. Lapsen seksuaalisuus tukahtuu tai tapahtuu jotain muuta ikävää, vaikka että jää ilman seksiä tai mokaa niin, että kaikki nauravat. Jo ensimmäisellä kerralla täytyy osata kaikki menetelmät ja olla vakuuttava seksikumppani. Noinhan se oli jo 70 luvulla. Posliinipippelit saivat naurua osakseen ja epäonnistuminen seksissä tarkoitti kasvojen menetystä. Mikään tuskin on muuttunut "valistuksen" myötä.

      • OletÄäliö

        Ja sinä olet malliesimerkki siitä, millainen tulee ihmisestä joka ei lapsena saa seksivalistusta. Lopeta jo.


      • No nyt valkenee. Kun olet nuorena oppinut seksitaitosi pornosta ja ollut täysin holtiton, luulet tyypillisen jeesuksenpuolison tavoin että kaikki muut ovat samanlaisia. Nykylapset ovat paljon järkevämpiä kuin sinä olet koskaan ollut ja järkevämpiä kuin sinä koskaan tulet olemaan.

        Jos et lopeta tuota patologista harhailuasi ja samojen asioiden vatvomista, saat uuden porttikiellon.


      • marsunkiillottaja kirjoitti:

        No nyt valkenee. Kun olet nuorena oppinut seksitaitosi pornosta ja ollut täysin holtiton, luulet tyypillisen jeesuksenpuolison tavoin että kaikki muut ovat samanlaisia. Nykylapset ovat paljon järkevämpiä kuin sinä olet koskaan ollut ja järkevämpiä kuin sinä koskaan tulet olemaan.

        Jos et lopeta tuota patologista harhailuasi ja samojen asioiden vatvomista, saat uuden porttikiellon.

        ”Nykylapset ovat paljon järkevämpiä kuin sinä olet koskaan ollut ja järkevämpiä kuin sinä koskaan tulet olemaan.”

        Ei minua haittaa olenkaan, että minua ’järkevämpiä’ lapsia on syntynyt. Jos nyt järki tässä oli se juttu.


      • sami-a kirjoitti:

        ”Nykylapset ovat paljon järkevämpiä kuin sinä olet koskaan ollut ja järkevämpiä kuin sinä koskaan tulet olemaan.”

        Ei minua haittaa olenkaan, että minua ’järkevämpiä’ lapsia on syntynyt. Jos nyt järki tässä oli se juttu.

        Nimenomaan järki tässä on se juttu. Sekä nykylapset että keskivertovanhemmat pystyvät käsittelemään asiaa muutenkin kuin takertumalla ajatukseen 11-vuotiaille (muka) opetettavasta suihinotosta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe