Näky :SKORPIONI astiassa joka on täytettu vedellä

Tämä viesti on näky surakunnan tilasta.Skorpiooni edestaa symtiä ja pahan voimia.Niiden pitäisi olla kaukana Herran ruumiista mutta,koska niille on annettu tilaa ja valtaa ihmissydämissä uskovissa nämä voivat vaikuttaa heissä.Jeesus kuitenkin antoi meille vallan tallata skorpiooneja ja käärmeitä ja kaikkea vihollisen voimaa ja sitä ei tallata muuta kuin kristuksen verellä jos sydämesssän siihen uskoo..Tämä alkaa ensin meistä ja sitten kun olemme puhdistuneet voimme vasta odottaa herätystä. Morsian yleensä viettää aikaa ylkänsä kanssa tätä ei todellakaan tapahdu sen näkee ei tarvi profetoida.Missä on uskosta osattomat kokouksistamme.Totuus on se että olemme niin pelokkaita ettemme uskalla pyytää ketään uskosta osatonta sinne,ja varsinkaan kun pitäs raapureille kertoa etteivät vaan loukkaannu.olemme LOUKKAUSKALLIO siitä ei pääse mihinkää.Jeesusta ei voi laimantaa hänestä ei voi ottaa kuin koko paketin ja se on armo ja totuus.sinun sanasi on totuuus.totuus on tekevä teistä vapaita.Kuinka ne jotka tulevat kokouksiin kahleet käsissä voivat vaputua kun hyvin harvalla ihmisellä on edes henkien erottamsien armolahjaa. kun pitäs vielä ne pahan voimatkin ajaa ulos.silloin tosiaan vasta kujn tietää mitä ne on ettei turhaan kuvittele kaikennäköstä.ne kyl ilmasee iitensä jos sinussa on sekä henki että TULI ei tarvi pahoja henkiä haeskella.kun henki yhtyy Herraan silloin tulee automaattisesti raskaus.Hengellinen raskaus tuottaa kipua ja rukousta ja vain siten herätys puhkeaa.Karitsat ei tuota jälkeläisiä vaan LAMPAAT.missä he ovat .on aika perheenä ottaa vastuuta siitä meitä ei ole koskaan vapautettu.ja sitten kun karitsoita tulee tarvitaan hengellisä isiä ja äitejä.SEURAKUNNAN ON HERÄTTÄVÄ.MENTÄVÄ TEILLE JA AITOVIERILLE ja lopetettava odoottamasta ihmisä rakennelmiinsa.Jumala ei ole uskovaisten Juuoksupoika vaan IHMINEN on hänen juoksupoikansa. ei ole palvelija Herraansa suurempi.Jeesus ei kaukoparantanut kuin yhden ihmisen muut kerrat hän käveli joskus monta päivää parantaakseen ja pelastaakseen yhden ihmisen.Rukoilkaa että seurakunta astuisi niihin lupauksiin joita se hokee ja uksoisi sen että se puhditusi.ja alkaisi herätys .ihan pian se alkaa.
Maailma on savi,vasta uudsestisymyt on savenvalan pyödällä muotoutumassa ja sen jälkeen siitä tulee astia ei se muuten voi olla ylitsevuotavaine ie särkynyt saviruukku voi olla ylitsevuotavinen.siis uskokaamme mitä luemme on aika Jumalan salaisuuksien tulla todeksi.ne kaikkia on tehty uskottaviksi.Lauletaan sulle antaudun ja sit kun pitäs lähtee sieluja merelle pealstamaan ja vapauttamaan sanotaaan vaan että, Kiitos että Herra hoidat tämänkion.JEESUS ei teesitämitä SEURAKUNNAN åitäs tehä..aivan pian pasuuna soi neitsyeille jotka ovat aivan nukuksissa.

8

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hankkidu päälääkärille.

      Terveet aivot eivät tuota tuollaisia näkyjä ja tulkintoja. Päälääkäri määrää sulle todellisuuteen palauttavat dropit.

      • muutenvaan-

        Kuka sinä olet ehdottamaan lääkkeitä, vai oletko itse syönyt omasi ja tuli hyvä olo? En tunne sinua.


    • siunattu

      Kiitos aloittajalle,tervettä puhetta!Ole siunattu,näkysi on oikea.Herra on kanssasi.

      • Näky :SKORPIONI astiassa joka on täytettu vedellä

        makedonial

        1.11.2015 2:46

        "SEURAKUNNAN ON HERÄTTÄVÄ.MENTÄVÄ TEILLE JA AITOVIERILLE ja lopetettava odoottamasta ihmisä rakennelmiinsa.Jumala ei ole uskovaisten Juuoksupoika vaan IHMINEN on hänen juoksupoikansa. ei ole palvelija Herraansa suurempi.Jeesus ei kaukoparantanut kuin yhden ihmisen muut kerrat hän käveli joskus monta päivää parantaakseen ja pelastaakseen yhden ihmisen.Rukoilkaa että seurakunta astuisi niihin lupauksiin joita se hokee ja uksoisi sen että se puhditusi.ja alkaisi herätys .ihan pian se alkaa."



        Jumala SANOO . . .

        . . . SEURAAVA NÄKY . . . TOTEUTUU . . . MYÖS . . . !

        TÄSSÄ - LAINAUS TEKSTISTÄ . . .


        ******* Jukka Rokan näky Kristuksen ruumiista keväällä 1980 *******


        "Nyt ilmestyivät sanat PYHÄ HENKI ja KARISMA, LIITTYKÄÄ TOISIINNE RAKKAUDEN SITEILLÄ ... olettehan samaa ruumista! jotka kaikuivat pään vaatimana huutona. Ja ihmeekseni näin, että yhä uudet ja uudet jalkaparit alkoivat astua tasatahtia, ja samalla nämä tasatahtiset kuin näkymättömän voiman kautta alkoivat irrottautua lahoamaisillaan olevasta ruumiista, jonka yhtäkkiä huomasin olevan ilman päätä! Se oli päätön ruumis!"

        "Samalla näin näiden tasatahtiin päässeiden muodostaneen todellisen ruumiin, joka nyt oli kiinteästi liitettynä päähän."

        "Päästä lähtenyt rakkauden virta pyyhkäisi pois kaiken lian ja saastan, kaikki haavat ja vammat, jotka nyt kuin kirouksena laskeutuivat tuon vanhan kirkkokuntaruumiin ylle saaden senkin käymistilaan."

        "Todellinen Kristuksen ruumis seisoi ylväänä päähän liitettynä, kuin jotain odottaen."

        "Ja nyt sen ylle sidottiin leveä kultainen vyö, jossa luki: RAKKAUS - TÄYDELLISYYDEN SIDE."

        "Tämä täydellisyyden side - Rakkaus - liitti yhteen kaikki patsasruumiin eri osat, lihaston, luuston, elimistön - koko uudestisyntyneiden ruumiin!"

        "Niinpä tähän elävään patsaaseen ilmestyivät sanat: Kristuksen ruumis - Jumalan seurakunta."



        KOKO NÄKY - SEURAAVAKSI . . .

        Jukka Rokan näky Kristuksen ruumiista keväällä 1980

        JATKUU . . .


      • kirjoituksista

        15.9.2015 20:43

        tähän pitää tuoda muutama varteen otettava näky koetella saa... :)

        rupeeko tämä toteutumaan? ;)

        Jukka Rokan näky Kristuksen ruumiista keväällä 1980

        Näin edessäni patsaan. Se oli kuin Danielin näkemä kuvapatsas, mutta tämä näkemäni kuvasi Kristusta ja seurakuntaa. Tämän patsaan pää säteili rakkautta. Ruumiskin näytti vahvalta ja voimakkaalta.

        Sen rintakehässä luki sana ISRAEL. Pää katseli sitä ja huokasi syvään. Sydämen kohdalle ilmestyi sana ALKUSEURAKUNTA.

        Se valtasi koko ruumiin - jopa sana Israel katosi. Ruumis näytti todella vahvalta ja elinvoimaiselta.

        Mutta sitten vatsan kohdalle ilmestyi kirjoitus: ROOMALAISKATOLINEN KIRKKO, YKSI JA AINOA. Mutta nyt koko vatsa joutui kuin synnytyskipuihin, ja se muuttui visvaa valuvaksi paiseeksi. Ja totisesti: siitä SYNTYI ulkopuolisen voiman vaikutuksesta ELÄVIÄ LAPSIA.

        Mutta sitten tapahtui kauheaa: NÄMÄ SYNTYNEET LAPSET JOUTUIVAT KIDUTETTAVIKSI JA NIITÄ TAPETTIIN.

        Mutta jatkuvista vainoista huolimatta myös SYNNYTYSKIVUT JATKUIVAT: syntyi sanoja: luterilaiset, anglikaanit, presbyteerit, episkopaalit, metodistit, baptistit, helluntailaiset ym. - ja pää ... itki!

        Kuulin jatkuvana huutona eri ryhmien taholta: Lähtekää siitä ulos, te minun kansani. Mutta tuo huuto oli kuin kuolleiden luiden kolinaa: huuto ei ollut Pyhän Hengen vaikuttamaa huutoa, vaan kiihkeää opinkiistojen ilmaisua.

        Yhtäkkiä kävi kuin humahdus, ja se sai liikettä luihin. Käsivarret alkoivat liikkua huitoen sinne tänne. Samoin jalat alkoivat käydä, mutta nekin vetivät eri suuntiin. Koko ruumis näytti kuin repeilevän kappaleiksi, sillä nyt ruumiiseen ilmestyi sinne tänne kiskovia jalkoja ja käsivarsia sadoittain, ja ne kaikki olivat toinen toisensa tiellä, eikä matka edistynyt.

        Päästävaluivat kyyneleet, kun koko ruumis oli kuin rikkirevittyä, runneltua lihaa. Pää itki, sillä olivathan kristityt itse ristiinnaulinneet Herransa ruumiin, repineet pyhien seurakunnan ... Se oli täynnä oppia, riitaa, kateutta, vihaa.

        Nyt ilmestyivät sanat PYHÄ HENKI ja KARISMA, LIITTYKÄÄ TOISIINNE RAKKAUDEN SITEILLÄ ... olettehan samaa ruumista! jotka kaikuivat pään vaatimana huutona. Ja ihmeekseni näin, että yhä uudet ja uudet jalkaparit alkoivat astua tasatahtia, ja samalla nämä tasatahtiset kuin näkymättömän voiman kautta alkoivat irrottautua lahoamaisillaan olevasta ruumiista, jonka yhtäkkiä huomasin olevan ilman päätä! Se oli päätön ruumis!

        Samalla näin näiden tasatahtiin päässeiden muodostaneen todellisen ruumiin, joka nyt oli kiinteästi liitettynä päähän.

        Päästä lähtenyt rakkauden virta pyyhkäisi pois kaiken lian ja saastan, kaikki haavat ja vammat, jotka nyt kuin kirouksena laskeutuivat tuon vanhan kirkkokuntaruumiin ylle saaden senkin käymistilaan.

        Todellinen Kristuksen ruumis seisoi ylväänä päähän liitettynä, kuin jotain odottaen.

        Ja nyt sen ylle sidottiin leveä kultainen vyö, jossa luki: RAKKAUS - TÄYDELLISYYDEN SIDE.

        Tämä täydellisyyden side - Rakkaus - liitti yhteen kaikki patsasruumiin eri osat, lihaston, luuston, elimistön - koko uudestisyntyneiden ruumiin!

        Niinpä tähän elävään patsaaseen ilmestyivät sanat: Kristuksen ruumis - Jumalan seurakunta.

        Ja sen rinnalla seisoneeseen, eri uskontokuntien kuolleista luista koostuneeseen kyhäelmään, joka ulkonaisesti näytti mahtavalta, mutta sisäisesti oli täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa, kirjoitettiin sanat: SUURI BABYLON.

        Ja sitä katseli kauhistuneena SYNNYTYSKIVUISSAAN KIEMURTELEVA VAIMO - ISRAEL ...

        jäljellä olevia pyhiä - tyhmät neitsyet:

        LÄHTEKÄÄ SIITÄ ULOS, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa (Ilm.18:4).


    • 7sinettisormus

      Totuutta puhuu aloittaja, Herran Rauhaa ja Siunausta sinulle!

    • Hengen_vuodatuksen

      Hengen vuodatuksen jälkeen voivat apostolit vasta julistaa sen Ilmestyskirjan iankaikkisen evankeliumin ja aikakausi kestää 3,5 vuotta ennen pahuuden voittamista taivaassa, ja näin oli myös Jeesuksen kahdentoista apostolin kohdalla, että helluntain Hengen vuodatus tarvittiin siihen apostoliseen työhönsä, samoin 120 täytettiin ja annettiin Isän armolahjat julistukseen ja hyvään palvelustyöhön.

      Ehkä ensi syksynä Jumalan henki vuotaa ja seitsemän vuoden päästä tästä Jeesus palaa Herran päivänä. Varmasti ei kaukana enää kahden tulen kohtaaminen maan päällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe