Nelan löytöpaikka

Satama2015

41

5007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JaakkoViisi

      Luulis et tosta ois aiemmin löytynyt. Sittenkin henkirikos. Joku nyt vaan kuljetti ja dumppas kropan tohon löydettäväks äskettäin.

    • NelanItsemurha

      Minkähän takia hirttäytyi? Oliko mies pahoinpitelijä vai mitä.

      • SuomiOnJätetunkio

        Kukaan ei ymmärtänyt häntä. Jos hän olisi jäänyt kotimaahansa, niin hän olisi vielä elossa. Suomi on tällä hetkellä huono paikka asua ja elää.


    • Korkealla

      Korkean kallion laki... Siitä oli ilmeisesti kauniit näkymät järven suuntaan.
      Hieno paikka katsella kaikessa rauhassa auringonlaskua ja mietiskellä syvällisiä. Lisäksi kaunis ja lämmin syksyinen päivä.

      • Mitä_mieltä

        Jos pyykkinaru oli 3 metrin pakkauksessa niin,...? Kaikki oli mietitty? Nyt on aika mielenkiintoista käydä lukemassa havainnot jälkeenpäin, ne koirien reagoimat paikat. Siitä on jatkossa etua, tietää miten voi mennä.

        Iltalehden video näyttä puutakin.
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110420612593_uu.shtml


      • kukatappoi

        ei ole puhuttu pyykkinarusta.


    • hyvätapa

      Paljon parempi kuin ajaa rekan keulaan.

    • 345trf

      No mikä nyt viittaa hirttäytymiseen, puu? Eihän se pois sulje rikosta mielestäni mutta aika äkkiä on poliisi sellaista ilmaissut että rikosta ei epäillä että jokin niin selkeä itsemurhaan viittavaa asia on ollut.

      Etsintöjen alussa metsästä löydettiin jokin hirtetty nukke ja kun lueskelin uutisia uudestaan niin se nuken paikka oli tuon pitkäjärven toisella puolella. Mutta oli jotain mainintaa kommenteissa että olisi ollut nuorison kolttosia.. Jännä yhteensattuma vaan.

      Eikös nela ostanut eväitä, vähän evästä mukaan ja sitten narukiikkuun henki pois?
      Tarvitseeko siinä syödä jos on niin paha olla että' haluaa kuolla, silloin ei yleensä tee mieli syödä ainakaan jos mielenterveys on niin huonossa tilassa?

      Hyvä kun ei kukaan lapsi löytänyt tuollaista, jos meinaan ollut narun jatkeena, olisi aika traumaattista.

    • RwQc-75

      Mitäs tykkäätte, näkijöiden ketjun eka sivulta?

      Mistä löytyy kadonnut Nela?
      http://keskustelu.anna.fi/threads/mistae-loeytyy-kadonnut-nela.2012485/

      "On jotenkin niin ahdistava ajatuksin, että joku läheinen noin katoaisi, etten oikein pysty keskittymään sitä katsomaan, mutta koen, että vesi liittyy Nelaan.

      Vesi voi toki liittyä häneen esim. niin, että hän kaipaa vettä, on janoinen, mutta hän voi myös olla veden lähellä tai veden alla. Sanotaan, että hän on huonossa hapessa, mikä voi viitata hapeen puutteeseen, mutta myös huonoon kuntoon, eli en osaa tuota tarkemmin selittää."

      • Näkijöiden_ioog

      • tietäjiätosiaan

        Kuolleilla on yleensä heikko happi ja yleensä löytyy vedestä tai maalta, eivät sentään ilmaakin veikanneet.


    • arvoituksia

      kuka heitti puhelimen jätekasaan, sama kuljetti uhrin kauas metsään..

      • sepäsama

        Sama joka osti narunkin.


    • Rauhan.paikka

      Toivottavasti fiksu tontinomistaja laittaa metsäänsä aidan ja kieltotaulut ja kaataa männyn. Muuten sinne virtaa ympäri maata kuukausitolkulla uteliaita töllistelijöitä, jotka eivät muuten Nuuksiossa kävisi, ja suurimmat idiootit ottavat selfieitä naama virneessä.

    • pahaelämä

      Nähtävästi Nela teki itsemurhan, hirttäytyi, osti pyykkinarua, ei jaksanut elää kovassa oravanpyörässä. Työpaikkakin meni ohisuun toiselle. Oliko syrjintää? Epäonnea jokasuhteen. Kurja elämä. Nykynuoret ei kestä kovaa elämää. Vanhempi ikäluokka on toisenlaista he ovat sodanjälkeen kasvanneen ja heidän elämänsä eivät olleet hyvän katon alla päivääkään. Heissä on taitelutahtoa.

      • afkeouo97

        Mikä työpaikka meni toiselle? Nuoret ei tosiaankaan ole vielä tottuneet vastoinkäymisiin, kun on muuten asiallinen niin siitä huolimatta ei saa jatkaa työssä tai ei saa työtä. Töitä ei nyt ole kovin paljon jaossa, joten eipä niitä saa moni muukaan.

        Toisaalta nuoruus on yksi vaihe, kun sen kasvaa, alkaa syntyä sitä taistelutahtoa vanhana. On sitä kyllä joillakin jo nuorempanakin.


      • me2we

        Se työpaikka meni siis toiselle missä hän oli jo töissä. Aluksi firmassa hän teki jopa ilman palkkaa. Mies elätti. Tuo firma oli joku Me2WE?Katso täältä netistä.







        ilman palkkaa


      • LehmäköOjassa
        me2we kirjoitti:

        Se työpaikka meni siis toiselle missä hän oli jo töissä. Aluksi firmassa hän teki jopa ilman palkkaa. Mies elätti. Tuo firma oli joku Me2WE?Katso täältä netistä.







        ilman palkkaa

        Eikös Nela ollut vasta alkanut saamaan oikeaa palkkaa siitä firmasta?

        Eli miten hänen työpaikkansa oli mennyt toiselle? Eikös se mennyt toiselle vasta hänen katoamisensa tai kuolleena löytymisen jälkeen?

        Miksi yrität selitellä itsemurha-teoriaa?


    • ajatellut

      Ei ole itsemurha. Ei jäähyväisviestiä. Pikemmin viimeinen viesti äidille viittasi tulevaan " soitan illalla.." Melkein kuin halusi antaa viitteen tulevasta soitosta tilanteessa jossa joku muu uhkaa häntä!
      Rohkea voimakas nainen. Ei tekisi tuollaista. Työ kansainvälinen, kiinnostava, matkustamista, juuri avioitunut. Joku muu on takana Nelan kuolemassa, tämä on lavastus!

      • äläajttele

        Anna viisaampien ajatella. Soitti äidilleen kun halusi vielä kerran kuulla äänen, ehkä olisi halunnut puhuakin jostain, mutta kysyi vain valokuvista mikä oli jo puhuttu, äitikin ihmetteli.

        Kuinkahan kauan te hörhöt tätäkin vatvotte, yksi itsemurha satojen muiden joukossa, ei mitään ihmeellistä.


      • maak

        Halusin. Kertoa oman ajatukseni NELALSTA hän oli yks kauneimmista naisista mitä tiedän olin suunnattoman ihastunut. häneen enkä usko. että kukaan olisi hänelle mitään pahaa. kyllä tuntuu. tosi. pahalta häntä ei. enää ole hänellä. oli aina iloiset. kasvot. Kuvissa.


      • Jiinip

        No voi teitä, maan omistajan kulmilla asutaan, ja oli todellakin itsemurha. Siitä mikä siihen ajoi ei ole kenelläkään aavistusta.


    • aamu--kaste1

      Olen ollut koko ajan täysin varma ja vakuuttunut lavastuksesta. Olen myöskin varma että hänet on muualla pahoinpidelty ym...ja löytöpaikalla on tehty lopputyö. En Ole koko aikana uskonut millään lailla itsemurha- olettamukseen.

    • kaste--helmi

      En kanssa ole uskonut murhainfossa vellovaan itsemurha intoiluun, tapaturma tai sitten asiaan liittyy rikos. Rikos on myös se että ihminen ajetaan tarkoitus hakuisesti tiettyyn pisteeseen. Eipä kerrota enempää ettei kukaan nouki pultteja.

      • 3persoonaa

        Pidä pitempi tauko kun vastailet itsellesi ja vaihda tyyliä ))


      • Mörköselähtipiiriin

        Mielenrauhaasi helpottaa kun kerron et ollaan kyl eri tyyppejä, hölmö!!


      • tottakaitottakai
        Mörköselähtipiiriin kirjoitti:

        Mielenrauhaasi helpottaa kun kerron et ollaan kyl eri tyyppejä, hölmö!!

        Saman pään sisällä, oletko käynyt tutkimuksissa, montako niitä löytyy?


    • varpustyttö

      Outoa systemaattinen hyökkääminen kaikkia kohtaan, jotka epäilee itsemurhaa. Ruumiinavaustutkimukset ja muut tutkimukset ovat vielä kesken. Kaiken takana on jotain paljon rankempaa kuin tajuamme. Voi olla henkinen painostus( mies mustasukkainen naisen mieskavereista, matkoista, menoista, edellisenä iltana kun katosi puhelu Slushista joka tänään! Itsenäinen nainen)mutta samaan aikaan työpaikalla kilpailua ja ties mitä juonitteluita.. silti en usko että henkisesti murtui, vahva nainen, vaan joku mursi hänet konkreettisesti.

    • ihmejagummi

      Eikös tässä olekkin hieman outoa? Kävelet, juokset 9 km matkan migreeni potilaana? Aikaväli 10:20-14:25 - puoliyö kun känny hiljeni? Löytyi 150m päästä asututksesta.
      Ilmeisemmin käyttänyt Nuuksiontietä Pitkäjärven reittiä?

    • aamu--kaste1

      En usko että hän tuon matkan käveli. Uskon että päätepysäkillä / lähettyvillä oli joku/ jotkut odottamassa. Autolla varmaankin osa matkasta mentiin....kunnes..? Mitä sitten tapatuikaan. Vain Luoja sen tietää#€%&@*". Koen että tähän koko juttuun liittyy raha. Varmaankin oli kiristyksen tms.painostuksen kohteena. Näin minä vaan vaistoan.

      • ihmejagummi

        Vielä lisätään että etsijäporukan tukikohta oli jonkun aikaa 400 metrin päästä löytöpaikasta. Myös helikopteri oli käynyt lähellä.
        Niin eikö ole kummallista, ettei koiratkaan reagoineet?


    • 9plus1

      Tuntuu hieman "mustalta huumorilta" (tai mikä onkaan oikea käsite), että Nelan katoamisen synnyttämä mediahuomio ja siitä seuranneet suuretsinnät eivät loppujen lopuksi vaikuttaneet henkilön löytymiseen millään tavalla. Vaikka julkisuus olisi jäänyt samalle tasolle kuin esimerkiksi Birgitta Silanderin tai Saku Inomaan tapauksissa, niin luultavasti sama metsänhakkuiden kartoittaja olisi löytänyt Nelan joka tapauksessa.

    • on_aika_jatkaa

      Jutulle on kirjoitettu piste.
      Ihmettelen että murha info ja tämä sivu jaksaa vääntää vielä.
      Relatkaa, elämä jatkuu..
      Rauha hänen muistolleen.

      • CaseNotClosed

        Pitää vielä tutkia Gang Stalkattiinko Nelaa.


    • kaskummaa

      Näin äkkiäkö ruumiinavaus- ja muut tutkimukset lopullisesti ratkeavat?
      Miksi ihminen joka työssä pidetty, ja positiivinen ihminen, ystäviä, ja liittonsa kuulemma rakkaudellinen, tappaisi itsensä? Ja tavalla joka mitä järkyttävin läheisille, selittämättä kadoten?

    • Foliohattu.pois

      Jos henkilö on löytynyt menehtyneenä metsästä, jonne hän on itse mennyt, eikä poliisi ole tiedottanut epäilevänsä rikosta, niin siinä jää melko vähän sijaa vaihtoehtoisille teorioille.

      • kirkaspäinen

        Kyllä minun mieleeni mahtuu paljonkin vaihtoehtoisia teorioita...
        ei elämässä aina asiat ole miltä näyttävät.


      • Tilannekartoitusta

        Pitäisikö tutkia voiko poliisin aina luottaa murha- ja katoamistutkinnoissa?


      • Anonyymi
        kirkaspäinen kirjoitti:

        Kyllä minun mieleeni mahtuu paljonkin vaihtoehtoisia teorioita...
        ei elämässä aina asiat ole miltä näyttävät.

        Kokeilepa raahata joku tiheäoksaiseen kuuseen ja hirttää sinne, aika mahdoton tehtävä. Itse se on sinne kiivennyt.


    • Anonyymi

      Kyllä tämä johtui yhtä paljon tuoreesta aviomiehestä, työtaakasta, Slush-messuista, Kotimaaikävästä, kuin oman rauhan kaipuusta rakkaassa metsässä.

      T. Ukkeli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe