Näky "Esterin Aika"

7sinettisormus

(sinetti) Shalom, teille rakkaat Ystäväni! Kun heräsin, samassa näin kuvan, jossa nainen oli altaassa, joka oli valmistettu kaikin hoitavin ainein, veden pinta oli valkoisessa vaahdossa, naista valmistettiin Kuninkaansa eteen, ja näin kuvan oikeassa reunassa seisovan jonkun, näin vain hieman Hänen vaaleaa pukuaan, Hän seisoi tämän naisen edessä ... Ensin ajattelin kyseessä olevan puhdituksen, mutta sitten ymmärsin, tuosta kylpyvaahdosta, että tuo vesi oli valmistettu erityisesti, joten siinä kuvataan morsiamen valmistamista.
Mietin tuota kuvaa ja minulle nousi mieleeni se, kuinka Esteriä valmisteltiin Kuninkaalleen, nyt on oleva Esterin aika.... :

7. Hän oli setänsä tyttären Hadassan, se on Esterin, kasvatusisä, sillä tämä oli isätön ja äiditön. Tyttö oli vartaloltaan kaunis ja näöltään ihana, ja hänen isänsä ja äitinsä kuoltua oli Mordokai ottanut hänet tyttäreksensä.
8. Ja kun kuninkaan käsky ja laki tuli tunnetuksi ja kun kerättiin paljon tyttöjä Suusanin linnaan Heegain huostaan, otettiin Esterkin kuninkaan palatsiin Heegain, vaimojen vartijan, huostaan.
9. Tyttö miellytti häntä ja sai armon hänen edessään, ja hän antoi hänelle joutuin hänen kauneudenhoitonsa ja määrätyn ravinto-osansa sekä seitsemän valiopalvelijatarta kuninkaan palatsista ja siirsi hänet palvelijattarineen vaimolan parhaaseen paikkaan.
10. Ester ei ilmaissut kansaansa eikä syntyperäänsä, sillä Mordokai oli häntä kieltänyt sitä ilmaisemasta.
11. Mutta Mordokai käyskenteli joka päivä vaimolan esipihan edustalla saadakseen tietää, voiko Ester hyvin ja mitä hänelle tapahtui.
12. Kun jonkun tytön vuoro tuli mennä kuningas Ahasveroksen tykö, sittenkuin hänelle oli kaksitoista kuukautta tehty, niinkuin vaimoista oli määrätty - sillä niin pitkä aika kului heidän kauneudenhoitoonsa: kuusi kuukautta mirhaöljyllä, toiset kuusi kuukautta hajuaineilla sekä muilla naisten kauneudenhoitokeinoilla - meni tyttö kuninkaan tykö.
13. Kaikki, mitä hän pyysi, annettiin hänelle mukaan vaimolasta kuninkaan palatsiin.
14. Illalla hän meni, ja aamulla hän palasi toiseen vaimolaan kuninkaan hoviherran Saasgaan, sivuvaimojen vartijan, huostaan; ei hän enää mennyt kuninkaan tykö, paitsi jos kuningas oli häneen mieltynyt ja hänet nimeltään kutsuttiin.
15. Kun Esterille, Mordokain sedän Abihailin tyttärelle, jonka Mordokai oli ottanut tyttärekseen, tuli vuoro mennä kuninkaan tykö, ei hän halunnut mukaansa muuta, kuin mitä Heegai, kuninkaan hoviherra, vaimojen vartija, neuvoi. Ja Ester sai armon kaikkien niiden edessä, jotka näkivät hänet.
16. Ester vietiin kuningas Ahasveroksen tykö hänen kuninkaalliseen palatsiinsa kymmenennessä kuussa, se on teebet-kuussa, hänen seitsemäntenä hallitusvuotenansa.
17. Ja Ester tuli kuninkaalle kaikkia muita naisia rakkaammaksi ja sai hänen edessään armon ja suosion ennen kaikkia muita neitsyitä, niin että tämä pani kuninkaallisen kruunun hänen päähänsä ja teki hänet kuningattareksi Vastin sijaan.
18. Ja kuningas laittoi suuret pidot kaikille ruhtinailleen ja palvelijoilleen, pidot Esterin kunniaksi, ja myönsi maakunnille veronhuojennusta ja jakelutti lahjoja, kuninkaalliseen tapaan.
19. Kun neitsyitä koottiin toinen kerta ja Mordokai istuskeli kuninkaan portissa
20. - eikä Ester ollut ilmaissut syntyperäänsä eikä kansaansa, sillä Mordokai oli häntä siitä kieltänyt; Ester näet teki, mitä Mordokai käski, samoin kuin ollessaan hänen kasvattinansa -
Ester 2.

**** Herran Rauhaa ja Siunausta Teille.

HERRAN SIUNAUS

Herra siunatkoon meitä ja varjelkoon meitä. Herra valistakoon kasvonsa meille ja olkoon meille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa meidän puoleemme ja antakoon meille rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
Aamen.

46

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7sinettisormus

      "Kun morsian saa tiedon sulhasen paluun läheisyydestä, morsian pestään, meikataan ja puetaan kauniiksi. Hän jää odottamaan sulhasta hääasussa. Hän on tuossa hetkessä kuin kukka, joka on puhjennut kukkimaan.
      Sulhanen tulee seurueineen yöllä (ei päivällä) henkilökohtaisesti hakemaan morsiamen mukaansa. Hän on samoin pukeutuneena kaikkein kauneimpiin vaatteisiin ja päässään hänellä on kruunu.
      Morsian ja morsiusneidot odottavat joka yö sulhasta tulevaksi öljyä varattuna lamppuihinsa, jotta he voivat mennä sulhasta vastaan. Mutta kukaan ei tunne sulhasen tulon tarkkaa hetkeä. Jeesuksen vertaukset ja Ilmestyskirjan kuva Kristuksen paluusta kertovat juuri tästä hetkestä (Matt. 24:36; Ef. 5:26; Matt. 25:1; Ilm. 14:14; Ilm. 21:2).
      Kun sulhanen sitten seurueineen lähestyy morsiamen kotia, sulhanen ei tule hiljaa ja salassa. Päinvastoin se suuri ja julkinen tapahtuma. Sulhanen ilmoittaa tulostaan sofar-torvella tai huutaen. Tämä ei ole siis mikään morsiamen ryöstö, vaan se on hetki, jossa sulhanen huutaa rakkautensa kaikkien tietoon. Ajatus on siinä, että sulhasen paluu ei tapahdu salassa, vaan sulhasen tulo on jotain, mistä kaikki saavat tietää. Näin on oleva myös Kristuksen paluun päivänä. Hän ei nouda omiaan salassa, vaan tapahtuma on jotain suurta ja julkista (1. Tess. 4:16).
      Sulhanen ottaa morsiamen mukaansa ja vie hänet mukanaan omaan kotiinsa ja sinne valmistamaansa häähuoneeseen. Sulhasen ystävä puolestaan jää odottamaan häähuoneen ulkopuolelle ja odottaa siellä kuullakseen "sulhasen äänen" julistaakseen avioliiton täydellistyneen. Tästä on kyse myös näissä Johanneksen evankeliumin sanoissa: "Sulhanen on se, jolla on morsian. Mutta sulhasen ystävä seisoo hänen vieressään ja kuuntelee, mitä hän puhuu, ja iloitsee suuresti sulhasta kuunnellessaan. Niin iloitsen minäkin, ja iloni on nyt täydellinen." (Joh. 3:29)
      Ja kun avioliitto on sulhasen ystävän sanoin julistettu täydellistetyksi, häävieraat aloittavat juhlimaan. Mutta sulhanen ja morsian viettävät häähuoneessa vielä seitsemän päivä ja tällä välin häävieraat juhlivat ja juhlivat.
      Seitsemän päivän kuluttua sulhanen ja morsian tulevat yhdessä ulos häähuoneesta, mistä alkaa juhlien varsinainen hääateria, jossa kaikki kutsutut ovat täten läsnä. Morsian ei ole enää morsian, vaan hänestä on tullut vaimo. Tässä tullaan Ilmestyskirjan tuttuun kuvaan (Ilm. 19:7- 9; 21:9). Ja tähän juhlaan osallistuvat kaikki - taivasten enkeleitä myöten.

      Kun nyt ajattelet kuvaa hääjuhlasta ja sitä, mitä Jeesus Kristus on tehnyt seurakuntansa eteen, on helppo todeta psalmin 127 sanoin, että kestävää on kaikki se, mitä Jumala tekee. Eipä morsiamen rooli ole prosessissa kihlauksesta vaimoksi paljon muuta kuin vastaanottamista ja valvomista.

      Samoin on seurakunnan laita. Me jokainen teemme omalta osaltamme päätöksen seurata Herraa ja olla hänelle uskollisia koko 'kihlauksen' ajan. Tuona aikana meillä on selkeä tietämys Herramme paluusta, koska hän on antanut seurakunnalleen lahjoja, jotka muistuttavat hänestä ja kaunistavat seurakunnan valmiiksi ottamaan sulhasensa vastaan, kun tämä tulee öisenä hetkenä, jota kukaan ei tunne, todistamaan kaikelle maailmalle rakkaudestaan.

      Jos jotain tahdon tästä hääjuhlasta kertovasta tekstistä jäävän sinun mieleesi, olkoon se siinä, ettei ole mitään väliä sillä, missä kohden historiaa olemme ja menemme, koska koko pitkä prosessi on vain sitä varten, että eräänä päivä olemme seurakuntamorsiamena valmiit käymään yhteiseen ikuisuuden viettoon Herramme Jeesuksen Kristuksen kanssa."

      • 2134

        243


    • Tuulah1

      aamen sinetti. aika todellakin on tuo, jota näyssäsi selität. nyt on morsiamen puhdistautumisaika. itsekin viime viikolla koin olevani Jumalan tuomion ja valtakunnan salin edessä, jossa Jeesus seisoi rinnallani tuomion edessä.

      • 7sinettisormus

        Kun me tunnustamme Jeesuksen Herraksemme, on Hänkin puolustava meitä tuomion edessä. Aamen. Ole Siunattu, siskoni Tuula.


      • 7sinettisormus

        32. Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.
        33. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.
        Matt.10


    • 7sinettisormus

      Johanneksen ilmestys 21
      1. Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
      2. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
      3. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
      4. ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
      5. Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
      6. Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
      7. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
      8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."
      9. Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa täynnä seitsemää viimeistä vitsausta, ja puhui minun kanssani sanoen: "Tule tänne, minä näytän sinulle morsiamen, Karitsan vaimon".
      10. Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä,
      11. ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi;
      12. siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet;
      13. idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.
      14. Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä.
      15. Ja sillä, joka minulle puhui, oli mittasauvana kultainen ruoko, mitatakseen kaupungin ja sen portit ja sen muurin.
      16. Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.
      17. Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, ihmismitan mukaan, joka on enkelin mitta.
      18. Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.
      19. Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; ensimmäinen perustus oli jaspis, toinen safiiri, kolmas kalkedon, neljäs smaragdi,
      20. viides sardonyks, kuudes sardion, seitsemäs krysoliitti, kahdeksas berylli, yhdeksäs topaasi, kymmenes krysoprasi, yhdestoista hyasintti, kahdestoista ametisti.
      21. Ja ne kaksitoista porttia olivat kaksitoista helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.
      22. Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
      23. Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
      24. Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
      25. Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
      26. ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
      27. Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.

    • Tuulah1

      yksi minun lempi luvuistani tuo ilmestyskirjan 21 luku. kiitos sinetti, kun toit sen tänne. vaikuttava tuo sinun kuvanäkysi aamulla. siunausta sinulle ja perheellesi.

      • 7sinettisormus

      • Tuulah1

      • 7sinettisormus

        ... tuo on soinut tänään mielessäni heti aamusta asti ... ja kaunis se todella on .... :)


      • 465

        456


    • 7sinettisormus

      Ilmestyskirja kuvaa 19. luvussa (7
      -9) Karitsan häitä seuraavasti:
      "Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat
      tulleet, ja hänen [seurakunta]vaimonsa on valmis
      tanut itsensä." Hänen annettiin pukeutua
      pellavavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen:
      Se puku on pyhien vanhurskautukset.
      Enkeli sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne,
      jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!"

      • kiitosvirsi1

        Kiitos rakkaille sisarille Herrassa,Tuulalle ja Sinetille.Olen itse ollut Herran sulatusahjossa,mutta viime yönä sain pukeutua ylistyksen viittaan. Kiitin ja ylistin rakasta Herraani Jeesusta kyynelten valuessa poskille.Ensi viikko on jälleen rukousviikko(2rukouskokousta/pv).Odotan Herralta jotain uutta ja sitä että hän avaisi jälleen sanaansa Pyhässä Hengessä.Aika paljon on viimeaikoina ollut samat asiat mielessä ja jotain olen Raamatusta niihin saanutkin,mutta ovat senverran vielä kesken että en nyt niitä vielä kerro,mutta ehkä tulevaisuudessa jos Herra niin haluaa.Siunausta teille te Herran omat ja rakkaat.


      • 7sinettisormus

        Kiitos, sinä rakas kiitosvirsi"! Siunausta ja Herran Rauhaa myös sinulle, onpa ihana nähdä myös sinua, tuon Tuula siskon lisäksi, niin hiljaiseksi täällä on käynyt. Kiitos Herralle tuosta ylistyksen viitasta, Hän sinua vahvasti valmistaa. Herra, Jeesus Kristus vuodata kiitosvirren" ylle sellainen helluntain voitelu, Pyhän Hengen voitelu, että ihmeitä tulee tapahtumaan, herätä armolahjojasi hänessä ja vahvista niitä olemassa olevia. Kiitos Herra, tee tämä kaikki omassa tahdossasi, niin kuin sinä hyväksi näet ja tee se sama myös Tuulalle ja niille jotka ovat samassa hengessä kanssamme, sinä kyllä heidät tiedät ja me kiittäen sinua ylistämme, Halleluja!
        Aamen.


      • kiitosvirsi1

        Kiitos Sinetti rohkaisevista sanoistasi.Kuten tunnettua odottavan aika on pitkä,mutta jos näky viipyy sitä on odotettava,sillä varmasti se toteutuu.Kaikella on oma aikansa auringon alla.


      • 7sinettisormus

        ... ja Herraa me alati odotamme, Hän on niin RAKAS!!!


      • 7sinettisormus

        ... me odotamme Herraa myös jokaiseen elämän hetkeemme täällä, jatkuvaa läsnäoloa Hänen kanssaan! Kiitetty olkoon HÄN!


      • Tuulah1
        kiitosvirsi1 kirjoitti:

        Kiitos rakkaille sisarille Herrassa,Tuulalle ja Sinetille.Olen itse ollut Herran sulatusahjossa,mutta viime yönä sain pukeutua ylistyksen viittaan. Kiitin ja ylistin rakasta Herraani Jeesusta kyynelten valuessa poskille.Ensi viikko on jälleen rukousviikko(2rukouskokousta/pv).Odotan Herralta jotain uutta ja sitä että hän avaisi jälleen sanaansa Pyhässä Hengessä.Aika paljon on viimeaikoina ollut samat asiat mielessä ja jotain olen Raamatusta niihin saanutkin,mutta ovat senverran vielä kesken että en nyt niitä vielä kerro,mutta ehkä tulevaisuudessa jos Herra niin haluaa.Siunausta teille te Herran omat ja rakkaat.

        kiitos nimimerkki "kiitosvirsi1". aina silloin tällöin käyn katsomassa, mitä tälle sivulle kuuluu. luen aika paljon hiljaisuudessa vastaamatta täällä taustalla ja ilokseni aina huomaan sinetin täällä olevan kirjoittamassa raikasta sanaa. se piristää pimenevässä ajassa mieltä. sanotaanhan raamatussa Jumalan sanan olevan meidän uskovien leipä. Kyllä Jumala aukaisee meille uskoville suunnitelmansa. usko ja rukous auttaa. siunausta rakkaille uskon veljille ja sisarille.


      • PasuunaAntaaSelvänÄänen
        Tuulah1 kirjoitti:

        kiitos nimimerkki "kiitosvirsi1". aina silloin tällöin käyn katsomassa, mitä tälle sivulle kuuluu. luen aika paljon hiljaisuudessa vastaamatta täällä taustalla ja ilokseni aina huomaan sinetin täällä olevan kirjoittamassa raikasta sanaa. se piristää pimenevässä ajassa mieltä. sanotaanhan raamatussa Jumalan sanan olevan meidän uskovien leipä. Kyllä Jumala aukaisee meille uskoville suunnitelmansa. usko ja rukous auttaa. siunausta rakkaille uskon veljille ja sisarille.

        "sanotaanhan raamatussa Jumalan sanan olevan meidän uskovien leipä."
        :)
        Jeesus- Elävä Jumalan Poika on Manna taivaasta.
        Meidän tulee syödä Herra/a Jeesusta Kristusta (voideltu) ja myös yhteinen Rakkaus ateria, (ei keksi vaan iso atria jossa osa on/oli juovuksissa ja sen tähden tuli Tarkkaa EROTTAA = Pyhittää osa tästä isosta ateriasta :) )
        joten, Mannaa ja vettä!

        Maitoa minä joutin teille.
        Mitä arvelet, nainen (nimi merkki tuula/h1) mikä on vauvan KAIKKIVALTIAS JUMALA?
        Naisen rinta eli maito.
        Arvaa tahi mene Mozsen sivuille ja etsi nimi:
        Minä Olen Jumala KAIKKIVALTIAS:
        eli El Saddai = "Äidin rinta joka on täynnä maitoa" = Jumalan nimi
        Iloitkaa ja riemuitkaa sanoo, Jumala Kaikkivaltias.
        maitoa minä joutin teille, ja Minulla on PALJON teille sanottavaa = opettavaa, mutta te ette nyt sitä kestä:

        Joh. 16:12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.

        Joten KAIKEN tulee tapahtua ja sitten tulee loppu : Puhdas ja rypytön Morsian :)
        joten KAIKKI tulee esille ja kaikki ilmi, Jumalan SALAISUUDET.

        ja tässä eräs niistä:
        Ef. 5:32 Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa.


    • 7sinettisormus

      "Isä Meidän"
      https://www.youtube.com/watch?v=iXb2VIj8uoM

      • Hetkivieläjaminätulen

        Onko Jeesus ESIKOINEN :)
        ja Poika ?
        ja me tulemme muuttumaan:
        2. Kor. 6:18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

        Iloitkaa ja riemuitkaa sanoo ISÄ


      • peilikuva888
        Hetkivieläjaminätulen kirjoitti:

        Onko Jeesus ESIKOINEN :)
        ja Poika ?
        ja me tulemme muuttumaan:
        2. Kor. 6:18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

        Iloitkaa ja riemuitkaa sanoo ISÄ

        Huom Tulette, ei olette.


    • Jarmo__EiKirj

      Amen! Minulla on ollut samoja voimakkaita tarpeita ja tunteita valmistautua Herran kasvojen eteen. Juuri samoja asioita käyn läpi omassa elämässsä. Aika on tullut.

      • 7sinettisormus

        Herra voidelkoon sinuakin, Jarmo veliseni, antautukaamme Herran rakastavien kasvojen eteen, kiitoksella ja kunnioituksella, ei ole mitään tärkeämpää eikä rakkaampaa. Halleluja!
        Aamen.


      • kiitosvirsi1

        Herran siunausta Sinulle veljeni Jarmo.


      • MeilläONValtajoh1-12

        Nyt taas en voi olla hiljaa vaan rintani on täynnä sanoja.
        minulla on voimakas tarve, Puhdistaa ja valmistaa Morsian.
        ja taas tänään, sain suuren lohdutuksen:
        minun hikiliinani ja varjoni parantaa kaikki !
        ja jos tahdo, näin Herra sanoi minulle, herätän kuolleita.

        niin että vieläpä hikiliinoja ja esivaatteita hänen iholtansa vietiin sairasten päälle, ja taudit lähtivät heistä ja pahat henget pakenivat pois.

        Kannettiinpa sairaita kaduillekin ja pantiin vuoteille ja paareille, että Pietarin kulkiessa edes hänen varjonsa sattuisi johonkuhun heistä.

        Minun Jumalani, minun Herrani, Jeesus, Kaikkivaltias Jumala.


      • 7sinettisormus
        7sinettisormus kirjoitti:

        Herra voidelkoon sinuakin, Jarmo veliseni, antautukaamme Herran rakastavien kasvojen eteen, kiitoksella ja kunnioituksella, ei ole mitään tärkeämpää eikä rakkaampaa. Halleluja!
        Aamen.

        Rakas Jarmo homorakastajani. Herra voiteli minut yöllä oliiviöljyllä ja vaseliinilla peppureikäni. AI IHANAA HOOSIANNAA kun siemensyöksy oli kuin tulivuorenpurkaus. Herra hoiteli minut nöyräksi. Polttelin kannabista koko yön ja mietin Herran sanomaa. Kumpa minut otetaan ensi yönäkin! Shalom rakkaat ystävät!


    • 7sinettisormus

      Tule Pyhä Henki

      Tule, Pyhä Henki, tänne,
      laskeudu taivaasta alas
      meidän sydämissämme Kristusta kirkastamaan.
      Tule, köyhäin apu,
      tule, lahjain antaja,
      tule, sielun kirkkaus,
      sinä paras lohduttaja,
      sielun hyvä vieras ja suloinen lämpö.
      Töissä sinä olet lepo,
      helteessä virvoitus,
      murheessa lohdutus.
      Sinä kaikkein pyhin kirkkaus ja valo,
      täytä uskollistesi sydämet.
      Ilman sinun voimaasi ei ole mitään viatonta.
      Pese se, mikä saastainen on,
      kastele se, mikä kuiva on,
      paranna, mikä haavoitettu on,
      pehmitä, mikä kova on,
      lämmitä, mikä kylmä on,
      etsi kaikkia eksyneitä.
      Anna uskollisillesi, jotka sinuun turvautuvat,
      pyhät lahjasi.
      Anna uskon vahvistusta,
      anna autuas loppu,
      anna iäinen ilo.
      Aamen.

    • YdinRasvaajaHunajaa

      Voi minua, arkailen antautua täydelleen Jumalalle.
      voi Herra armahda.

      2. Kor. 12:10 Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä.

      Mutta sanoo Herra Sebaot Jesajan suulla:
      jes 54
      13 Sinun lapsesi ovat kaikki Herran opetuslapsia, ja suuri rauha on sinun lapsillasi oleva.
      14 Sinut vahvistetaan vanhurskaudella; sinä olet oleva kaukana väkivallasta, sillä ei sinulla ole pelkäämistä, ja kaukana hävityksestä, sillä ei se sinua lähesty.
      15 Jos sinun kimppuusi karataan, ei se ole minusta; joka kimppuusi karkaa, se eteesi kaatuu.
      16 Katso, minä olen luonut sepän, joka lietsoo hiilivalkeata ja kuonnuttaa aseen käytäntöönsä; mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen.
      17 Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.

      Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra. ! ! !

      1 Mutta minä sanon: niin kauan kuin perillinen on alaikäinen, ei hän missään kohden eroa orjasta, vaikka hän onkin kaiken herra;

      vaikka hän onkin kaiken herra;
      ***
      sori naiset, mutta teille on oma perintö-
      Miten on sanoiko Jumala että hyvän ja pahan tiedon puun hedelmä on paha ?
      ei vaan Jumala kielsi syömästä siitä:
      joten
      Joh. 16:12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
      Joten KAIKEN tulee tapahtua ja sitten tulee loppu : Puhdas ja rypytön Morsian :)
      joten KAIKKI tulee esille ja kaikki ilmi, Jumalan SALAISUUDET.

      9 Ja Herra Jumala kasvatti maasta kaikkinaisia puita, ihania nähdä ja hyviä syödä, ja elämän puun keskelle paratiisia, niin myös hyvän-ja pahantiedon puun.
      ***
      16 Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista,
      17 mutta hyvän-ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".
      ***
      2:22 Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!"

      Sori naiset = Adam = Mies = Jumalan Kuva.
      toisaalta tämä on jo osin mennyt :(
      mutta me pääsemme Kotiin!

      • ViheliäinenKuolemanRuum

        Jos harrastat seksiä vaimosi kanssa, se on Jumalan suuri lahja ja tekee sielulle hyvää.
        jos harrastat seksiä naapurin vaimon kanssa olet kuoleman oma.
        Hedelmä ei ole paha eikä se vaikuta pahaa, vaan KÄSKY:
        ja sitten koko Roomalaiskirje.


    • 7sinettisormus

      (sinetti) Slalom, teille rakkaat Laskettelijat! Esteri, on sateen Jumalatar. Siitä tulee sanonta: Sataa kuin Esterin perseestä! Toivottavasti sataa lunta niin päästään laskettelemaan. Nyt nukkumaan.

      • 7sinettisormus

        ... ja täälläkin tuo trolli on tehnyt myyrän työtään ....


      • 7sinettisormus

    • 7sinettisormus

      PSALMIT 5
      1. Veisuunjohtajalle; huilusoittimilla; Daavidin virsi.

      2. Ota korviisi minun sanani, Herra, huomaa huokaukseni.
      3. Kuuntele huutoni ääntä, minun kuninkaani ja Jumalani, sillä sinua minä rukoilen.
      4. Herra, varhain sinä kuulet minun ääneni, varhain minä valmistan sinulle uhrin ja odotan.
      5. Sillä sinä et ole se Jumala, jolle jumalattomuus kelpaa. Paha ei saa asua sinun tykönäsi.
      6. Ylvästelijät eivät kestä sinun silmiesi edessä; sinä vihaat kaikkia väärintekijöitä.
      7. Sinä hukutat valheen puhujat; murhamiehet ja viekkaat ovat Herralle kauhistus.
      8. Mutta minä saan sinun suuresta armostasi tulla sinun huoneeseesi, saan kumartaa sinun pyhään temppeliisi päin sinun pelvossasi.
      9. Herra, johdata minua vanhurskaudessasi minun vihamiesteni tähden, tasoita tiesi minun eteeni.
      10. Sillä heidän suussaan ei ole luotettavaa sanaa, heidän sisimpänsä on turmiota täynnä, heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he liukkaasti liehakoivat.
      11. Tuomitse, Jumala, heidät syyllisiksi, rauetkoon heidän hankkeensa. Kukista heidät heidän rikostensa paljouden tähden, sillä he niskoittelevat sinua vastaan.
      12. Ja iloitkoot kaikki, jotka sinuun turvaavat, ja riemuitkoot iankaikkisesti. Suojele heitä, että sinussa iloitsisivat ne, jotka rakastavat sinun nimeäsi.
      13. Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niinkuin kilvellä.

    • 7sinettisormus

      Muistakaa, että elämme uudenliiton aikaa, meidät kaikki, Jeesus Kristus lunasti ja teki sovitus työnsä verensä kautta, tuo sovitus on meille kaikille, jotka haluamme ottaa sen vastaan ja sydämessämme uskomme sen todeksi, sukupuolesta tai rodusta, tms. riippumatta.

      • 7sinettisormus

        "Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet. Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa" (Gal3:26-28).



        "sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään". Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu" (Room.10:10-13).


    • 7sinettisormus

      Hyvää ja siunattua ja rauhaisaa Isänpäivää teille, te kaikki perheelliset uskon veljet!

    • 7sinettisormus

      Isä meidän -rukous
      Seuraava


      Isä meidän, joka olet taivaissa. selitykseen
      Pyhitetty olkoon sinun nimesi. selitykseen
      Tulkoon sinun valtakuntasi. selitykseen
      Tapahtukoon sinun tahtosi, selitykseen
      myös maan päällä niin kuin taivaassa.
      Anna meille tänä päivänä selitykseen
      meidän jokapäiväinen leipämme.
      Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, selitykseen
      niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
      jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
      Äläkä saata meitä kiusaukseen, selitykseen
      vaan päästä meidät pahasta. selitykseen
      Sillä sinun on valtakunta selitykseen
      ja voima ja kunnia iankaikkisesti.
      Aamen.

      (Matt. 6:9–13; Luuk. 11:2–4)

      • 7sinettisormus

        .... älkää välittäkö noista sanoista; selitykseen ....


      • 7sinettisormus

    • haureellisetEIVÄTPääseT

      Jokainen homo tahi hetoro ei pääse perille jos elää ja harrastaa seksiä muun kuin oman miehen, vaimon kanssa.
      jos miehet yhtyvät toisiinsa, he varmasti, sanoo Jumala, eivät pääse perille.

      Miehellä voi olla 700 vaimoa mutta vaimolla vain yksi elävä mies.
      Jos ei ole elävää miestä voi nainen mennä uudelleen naimisiin.

      • 7sinettisormus

        Totisesti, tulee elää Jumalan tahdon mukaisesti...


      • 7sinettisormus

        Ensimmäinen kirje tessalonikalaisille 4
        1. Sitten vielä, veljet, me pyydämme teitä ja kehoitamme Herrassa Jeesuksessa, että te, niinkuin olette meiltä oppineet, miten teidän tulee vaeltaa ja olla Jumalalle otolliset, niinkuin vaellattekin, siinä yhä enemmän varttuisitte.
        2. Tiedättehän, mitkä käskyt me olemme Herran Jeesuksen kautta teille antaneet.
        3. Sillä tämä on Jumalan tahto, teidän pyhityksenne, että kartatte haureutta,
        4. että kukin teistä tietää ottaa oman vaimon pyhyydessä ja kunniassa,
        5. ei himon kiihkossa niinkuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne;
        6. ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.
        7. Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen.
        8. Sentähden, joka nämä hylkää, ei hylkää ihmistä, vaan Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin.
        9. Veljellisestä rakkaudesta ei ole tarvis teille kirjoittaa; sillä itse te olette Jumalalta oppineet rakastamaan toisianne;
        10. niin te myös teette kaikkia veljiä kohtaan koko Makedoniassa. Mutta me kehoitamme teitä, veljet, siinä varttumaan yhä enemmän
        11. ja katsomaan kunniaksenne, että elätte hiljaisuudessa ja toimitatte omia tehtäviänne ja teette työtä käsillänne, niinkuin olemme teitä käskeneet,
        12. että vaelluksessanne olisitte säädylliset ulkopuolella olevia kohtaan ettekä olisi kenenkään avun tarpeessa.
        13. Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
        14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
        15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
        16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
        17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
        18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.


    • 7sinettisormus

      Heprealaiskirje 13
      Jumalan tahdon mukainen elämä

      1 Pysyköön veljesrakkautenne elävänä.
      2 Älkää unohtako osoittaa vieraanvaraisuutta, sillä jotkut ovat yösijan antaessaan tulleet majoittaneeksi enkeleitä.
      3 Muistakaa vankeja, niin kuin olisitte itse kahleissa heidän kanssaan, muistakaa kidutettuja, tunteehan teidänkin ruumiinne kivun.
      4 Pitäkää avioliitto kaikin tavoin kunniassa älkääkä häpäiskö aviovuodettanne, sillä Jumala tuomitsee siveettömät ja avionrikkojat.
      5 Älkää juosko rahan perässä, vaan tyytykää siihen, mitä teillä on. Jumala on itse sanonut: -- Minä en sinua jätä, en koskaan sinua hylkää.
      6 Sen tähden me voimme turvallisin mielin sanoa: -- Herra on minun auttajani, siksi en pelkää. Mitä voisi ihminen minulle tehdä?
      Jumalalle mieluisat uhrit

      7 Muistakaa johtajianne, niitä, jotka julistivat teille Jumalan sanaa. Pitäkää mielessänne, miten he elämänsä elivät, ja ottakaa heidän uskonsa esikuvaksenne.
      8 Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti.
      9 Älkää antako kaikenlaisten vieraiden oppien johtaa itseänne harhaan. Meidän sydämemme tulee vahvistua armosta, ei ruoista, jotka eivät ole ketään hyödyttäneet.
      10 Meillä on alttari, jonka uhria ei liiton teltassa palvelevien ole lupa syödä.
      11 Tehän tiedätte, että kun ylipappi syntien sovittamiseksi vie kaikkeinpyhimpään eläinten verta, näiden eläinten ruhot poltetaan leirin ulkopuolella.
      12 Siksi myös Jeesus kärsi ja kuoli kaupunginportin ulkopuolella pyhittääkseen kansan omalla verellään.
      13 Lähtekäämme siis hänen luokseen leirin ulkopuolelle, hänen häväistystään kantaen.
      14 Eihän meillä täällä ole pysyvää kaupunkia, vaan me odotamme ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee.
      15 Olkaamme sen tähden hänen välityksellään alati uhraamassa Jumalalle kiitosuhria, niiden huulten hedelmää, jotka tunnustavat hänen nimeään.
      16 Älkää myöskään unohtako tehdä hyvää ja antaa omastanne, sillä sellaiset uhrit ovat Jumalalle mieleen.
      17 Olkaa johtajillenne kuuliaiset, totelkaa heitä. He valvovat öitä teidän vuoksenne, koska joutuvat kerran tekemään teistä jokaisesta tiliä. Saakoot he tehdä työnsä iloiten, ei huokaillen, sillä se olisi teille paha asia.
      18 Rukoilkaa meidän puolestamme. Olemme varmoja siitä, että omatuntomme on puhdas -- tahdommehan toimia kaikessa oikein.
      19 Varsinkin siksi pyydän teiltä esirukousta, että jo pian pääsisin takaisin teidän luoksenne.
      Rukous ja päätössanat

      20 Rauhan Jumala, joka ikuisen liiton uhriveren tähden on nostanut kuolleista lampaiden suuren paimenen, meidän Herramme Jeesuksen,
      21 varustakoon teidät hyvillä lahjoillaan, niin että voitte täyttää hänen tahtonsa. Sen, mikä on hänelle mieleen, hän itse tehköön meissä, hän ja Jeesus Kristus. Hänen on kunnia aina ja ikuisesti. Aamen.
      22 Veljet, pyydän teitä kestämään nämä kehotuksen sanat, olenhan kirjoittanut aivan lyhyesti.
      23 Vielä voin kertoa teille, että veljemme Timoteus on päässyt vapaaksi. Jos hän tulee ajoissa, otan hänet mukaani teidän luoksenne.
      24 Tervehtikää kaikkia johtajianne, tervehtikää kaikkia pyhiä. Italiasta kotoisin olevat veljet lähettävät teille tervehdyksensä.
      25 Armo teille kaikille!

    • 7sinettisormus

      1. Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.
      2. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.
      3. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;
      4. sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.
      5. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.
      6. Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.
      7. Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.
      8. Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt.
      9. Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".
      10. Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys.
      11. Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.
      12. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.
      13. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa,
      14. vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.

      Room.13

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      181
      1929
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      272
      1448
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1295
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1087
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      66
      1016
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      76
      991
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      163
      955
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      838
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      63
      815
    10. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      2
      809
    Aihe