Geenitutkimus edistyy - Darwinismi tiensä päässä

HMS_Beagle

Geenitutkimus edistyy. Ne, jotka oikeasti tutkivat ja tekevät havaintoja, uskaltavat todeta darwinismista varsin rohkeasti:

http://rna-mediated.com/skip-the-politics-embrace-the-facts/

Excerpt: "The phenotypes that ultimately are stabilized by subsequent genetic changes link metabolic networks to genetic networks and nutrient-dependent RNA-mediated DNA repair, not via mutations to evolution. Thus, Dawkins should clearly be recognized as would be any other pathology that Carson must try to remove from the brains of intelligent people who got confused by neo-Darwinian nonsense."

The biologically uninformed science idiots continue to tout ridiculous theories about mutations and evolution, and wonder why intelligent people don’t accept theories. Serious scientists explain how what is known about nutritional epigenetics links the physiology of reproduction to RNA-mediated cell type differentiation in all individuals of all living genera.

"Biologiaa ymmärtämättömät tieteen idiootit jatkavat mutaatioiden ja evoluution teorioiden tuuttaamista ja ihmettelevät, miksi älykkäät ihmiset eivät hyväksy teorioita."

Näin toteaa James Kohl, palkittu amerikkalainen geenitutkija, feromonitutkija ja Mensa:n jäsen. Kohl on vahvasti sitä mieltä, että vain idiootit nielevät kyseenalaistamatta uusdarwinismin pseudotieteellisen roskan. Eli sellaiset tutkijat, jotka oikeasti tutkivat, tekevät havaintoja ja ymmärtävät dna:n toimintaa, pitävät evoluutioteoriaa pseudotieteellisenä roskana.

12

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monennenkohan kerran yksi pääsky tekee kreationistille kesän jopa syksyllä?

    • Näyttä kaveri olevan kreationisti. Ja on näköjään kaveri, joka on keksinyt vasaran ja nyt kaikki ongelmat näyttävät nauloilta: "The phenotypes that ultimately are stabilized by subsequent genetic changes link metabolic networks to genetic networks and nutrient-dependent RNA-mediated DNA repair, not via mutations to evolution. "

      Tuo on tämän kaverin vastaus kaikkeen, näköjään ihan kaikeen, katsokaa vaikka: http://rna-mediated.com/home/

      • Ai niin, eihän tuo jannu ole mikään geenitutkija. Avaaja - jos ei valehtele suoraan - niin ainakin liioittelee erittäin mielikuvituksellisesti.


      • HMS_Beagle

        Ja vaikka Kohl toistaa useassa kohden tätä samaa, niin siltikään et ymmärrä siitä mitään. Siksi sinullekin pitää toistaa ja toistaa ja toistaa....


      • HMS_Beagle kirjoitti:

        Ja vaikka Kohl toistaa useassa kohden tätä samaa, niin siltikään et ymmärrä siitä mitään. Siksi sinullekin pitää toistaa ja toistaa ja toistaa....

        Eh, mitä pitää ajatella kaverista, joka oikeastaan kategorisesti kieltää mutaatiot perimän muuntelumekanismina? Mutaatiota kun on aidot geenitutkijat jopa havainneet?


    • "Näin toteaa James Kohl, palkittu amerikkalainen geenitutkija, feromonitutkija ja Mensa:n jäsen. Kohl on vahvasti sitä mieltä, että vain idiootit nielevät kyseenalaistamatta uusdarwinismin pseudotieteellisen roskan. Eli sellaiset tutkijat, jotka oikeasti tutkivat, tekevät havaintoja ja ymmärtävät dna:n toimintaa, pitävät evoluutioteoriaa pseudotieteellisenä roskana."

      Eikä tarvitse edes olla mikään tiedemieskään ymmärtääkseen, etteivät elottomat atomit ja luonnonlait voi mitään geenejä kehitellä, eikä tyhjästä tempaista niihin informaatiota.
      Evoluutiolla ei ole kykyä ajatella eikä tietää mitään. Luonnonvalinta tai mutaatiot eivät voi toimia ennen kuin on jo olemassa (on luotu) jotain. Ellei Jumala olisi luonut maailmankaikkeutta ja luonnonlakeja, ei voitaisi laatia edes kuviteltua evoluutioteoriaa. Kaiken lähtökohta on aina Jumalan olemassaolossa ja Hänen luomistyössänsä. Niin kauan kuin se kielletään, tieteellisillä tutkimuksilla ei ole mitään merkitystä eikä arvoa.

      • Taikauskonnoton

        Miksi oletat, että maailmankaikkeus olisi luotu? Siksikö, ettei mielestäsi mitään voi olla ennen kuin se luodaan?


      • Taikauskonnoton kirjoitti:

        Miksi oletat, että maailmankaikkeus olisi luotu? Siksikö, ettei mielestäsi mitään voi olla ennen kuin se luodaan?

        Jaakobilla on fiksaatio tuosta luomisesta. Hän ei kykene irrottamaan ajatustaan siitä, kuten hän on monissa aloituksissaan todistanut.


    • Mitä.häh

      Täytyy tunnustaa, etten tunne James Kohlia, ja näyttää Wikipediakin olevan moisesta einsteinistä täysin tietämätön.

      • tieteenharrastaja

        Eikä Googlekaan näytä loihtivan esiin geenitutkija Kohlia. Pääsisiköhän Mensan jäsenrekisteriin tai aprillipilojen tietokantaan?


      • Taikauskonnoton
        tieteenharrastaja kirjoitti:

        Eikä Googlekaan näytä loihtivan esiin geenitutkija Kohlia. Pääsisiköhän Mensan jäsenrekisteriin tai aprillipilojen tietokantaan?

        Koska hän kuitenkin on kuulemma palkittu, niin haluaisin tietää mistä hyvästä ja kenen toimesta. Hopealusikka hiihtosompasta, osallistumisdiplomi pyhäkoulusta, 3. palkinto Akuankan kuukausikilpailusta, kahvipaketti bingosta, pikavoitto ylinopeudeta vai jopa sellainen rintaneula jollaisen itse sain kun aikoinani suoritin 25 metrin uinnin?
        Palkintoja on monenlaisia.


    • drdtrdrdt

      Kohl on tosiaan feronomitutkija, joka uskonnollisesta agendasta käsin yrittää selittää muutokset eliöissä epigeneettisistä tekijöistä johtuviksi. Tiedeyhteisö ei hyväksy hänen laajennuksiaan näytön puutteesta johtuen.

      >Despite his valid publications involving endocrinology, sexuality, and epigenetically induced intraspecies differentiation in model organisms, James V. Kohl overextends his expertise in trying to overthrow established evolutionary theory. His earlier publications cover topics such as behavioral effects of hormones, pheromones, and food odors (Kohl, 1996, 2012). However, in 2013, he submitted a manuscript to Socioaffective Neuroscience & Psychology in which he attempted to link his previous work on behavior and its development to larger, overarching, evolutionary concepts. This Letter to the Editor is a criticism of both his published works and external discussions in which he attempts to clarify his position (Kohl, 2013a, b).

      ....

      >Based on his writings, both published and unpublished, James Kohl presents an unsupported challenge to modern evolutionary theory and misrepresentations of established scientific terms and others’ research. It was a mistake to let such a sloppy review through to be published.

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4049134/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      187
      12054
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      176
      2559
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      255
      1570
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      71
      1130
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      950
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      882
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      41
      784
    8. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      29
      749
    9. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      739
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      699
    Aihe