Aviomiehet, onko teitä yritetty iskeä?

Mies_kysyy

Haluaisin kysyä sellaista asiaa teiltä, hyvät muut varatut miehet, että onko teitä kukaan nainen koskaan yrittänyt iskeä esim. pikkujouluissa tai ihan missä tahansa muussa yhteydessäkin? Siis nimenomaan tarkoituksena harrastaa seksiä kanssanne, vaikka olisitte selvästi ja näkyvästi varattuja? Tai vaikka yrityksenä olisi voinut "varastaa" teidät silloiselta kumppaniltanne.

Haluaisin vastauksia molemmissa tapauksissa, myös teiltä, joita ei koskaan ole yritetty "kaataa".

Monet miehet sanovat, että kyllä yritetty on, mutta eivät ole moiseen taipuneet (tai sitten ovat - aivan sama minulle, minua kiinnostaa vain se onko edes yritetty) mutta itselleni ei kyllä ole koskaan moista sattunut. Se on saanut miettimään että onko se varattujen iskemisyritykset niin yleisiä kun tuntuu, vai olenko minä nyt vain sitten itse niin epäkiinnostava, ettei edes yritetä.

49

1433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7167

      On! Pitkäaikaisen tuttavaperheemme ja nuoruusaikaisen kaverini rouva "tilasi" minut paikalle ja teki suoran ehdotuksen. Oma mies makaa humalassa eikä seksiä ole ollut vuosikausiin vaikka sen mieliksi pitäisi tanssia pöydällä mustissa sukissa. Kun sinä nussit niin nussit kunnolla ilman nöyryyttäviä temppuja. Tilanne ja tapaus on jäänyt mieleeni ainutlaatuisuudessaan.

      Muut tilanteet ovat olleet hienovaraisempia mutta viesti on ollut selvä.

      Noihin tilanteisiin on aikaa todella kauan. Olen saanut olla rauhassa yli 25-vuotta.

      • 7167

        Iskuyritys vai seuran tarvetta? 4-vuotta sitten, jäädessämme Kuuban kiertomatkan jatkeekksi AI:iin Holguniin, oli siellä viikkoa aikaisemmin tulleita pariskuntia.
        Herrat olivat hyödyntäneet AI:n kuuluvaa alkoholitarjoilua viikon ajan aamuista alkaen ja ehkäpä rouvat olivat kyllästyneet yksipuoliseen seurusteluun.
        Istuessani rintalastaani myöten allasbaarissa iltapäivällä istahtui viereeni kaksi noin 50-vuotista rouvaa.
        Ilman itsekehua olen todella hyväkuntoinen ja toinen rouvista alkoi hivelemään olkavarttani kommentoiden toiselle "kato nyt" Ihan ku lankku"!
        Seuraavaksi alkoi tulemaan märkiä pusuja jotka käänsin poskelleni.
        Sitten alkoi intiimimpi lähestyminen. Rouva työnsi peukalonsa uikkareitteni kuminauhan alle alkaen hivutta sitä lähemmäksi intiimiä kehonosaa.
        Tässä vaiheessa pysäytin liikkeen vaivihkaisesti tarttumalla ranteeseen veden alla-
        Vaimoni istui altaan reunalla noin 10:n metrin päässä.

        En pidä tuota seuranhakua varsinaisena iskuyrityksenä vaikka olisihan siihen saattanut jatkoakin kehittyä.
        Jatko ehittyi siten, että seuraavana päivänä menin lääkäriin virtsaputken tulehduksen vuoksi. Istuin liian pitkään kivipenkillä vilpoisessa vedessä.


    • varatulleeiheruparemmin

      Ei. Itse olen aina aloitteet tehnyt, mutta sehän on se miehen osa normaalistikin.

    • 9054209

      Ei.

    • YYA-76

      Kerran nuorempana kun olin kaverinin (myös naimisissa) kanssa viihteellä, kaksi nuorta naista kysyi lähtisimmekö heidän kanssaan toiseen ravintolaan tanssimaan. En tiedä kuinka vakavia taka-ajatuksia heillä oli.
      Sen jälkeen olen saanut olla ihan rauhassa.

    • Suihkumies

      Vaimoni ystävätär jäi meille kotibileiden jälkeen yöksi,vaimoni nukahdettua väsymyksen ja ehkä myös humalatilan vuoksi aikaisemmin tämä ystävätär tulla putkahti yhtäkkiä perässäni suihkuun .......en mahtanut itselleni mitään,ehkä kiinnijäämisen pelko lisäsi kiihkoa ja annoin vain tilanteen jatkua suihkussa parittelun loppuun asti. En ole tapahtuneesta kovin ylpeä.

    • Vakaamies

      On yritetty! Siinä tilanteessa olen vain alkanut puhumaan naisille lapsistani ja vaimostani, kunnes yrittelijäät naiset ovat tajunneet luovuttaa. Ei ole sortuminen ollut koskaan lähelläkään vaikka on ollut nuorta ja nättiä naista tyrkyllä. On ollut useita tilanteita, joista ei olisi kukaan edes tiennyt.

      Erikoista tuossa on, ettei koskaan kukaan nainen ennen avioliittoani ollut aloitteellinen minua kohtaan. Jotenkin se vihkisormus on ollut naisille se lupa tulla iskemään miestä.

      • 438798

        Ilmankos olen saanut olla rauhassa. En nimittäin pidä kihlasormusta sormessa.


    • hlobug

      Monet miehet kehuskelevat että jatkuvasti naiset yrittävät iskeä. Se on vain itsetunnon kohotusta, avioliitto on mitä on, ja onhan se kiva kuvitella edes mielessään että olisi niin kauheasti vientiä! Ja tottakai sitten sanotaan että torjuttu on, uskollisia kun ollaan.
      Kyllähän toisaalta naiset huppelissa saattavat ehdotella. Ukkomies on turvallinen kertaluonteinen huvitus, ei jää hameenhelmaan roikkumaan.
      Ja miksei nainenkin voi huvitella ja ehdotella! Miehet ovat tehneet sitä kautta aikain, käyneet nuoriin tyttöihin kiinni.

    • Aviomies38

      On pari kertaa mutta minulla niin hyvä nainen että en petä. Naiseni tykkää minusta ja tekee kaikkensa että olen onnellinen ja minä myös. Ei minun ole koskaan tehnyt mieli pettää koska naisten iskeminen oli muutenkin niin vaikeeta sinkkuna.

    • Ononon

      On yritetty moneenkin kertaa.,mutta nyt ei ,kun on vapaa. Hassu juttu.

    • Manfredtheoriginal

      Ei ole iskuyrityksiä juurikaan sattunut omalle kohdalle. Kolmenkymmenen aviovuoden ajalle on osunut vain yksi, senkin onnistuin västämään.

    • Tutturitari

      Ehkä. ainakin kovasti flirttailtu. Lähinnä se on tympeää erityisesti silloin jos vaimoni on mukanani. Tosin hän on sen sortin nainen, ettei pitkään moista katsele vaan lähettää käpälämäkeen lirkuttelijat; minua tuo huvittaa ja makeat naurut olemme näistä tilanteista saaneet. Itsell'ni ei ole tarvetta flirttiin tai iskukohteena olemiseen, nuorempana ehkä muttei enää - itsetunto on kohdillaan ja ullkopuolista hehkutusta ei enää kaipaa.

    • Peerov

      Eipä ole minua yritetty iskeä, sensijaan minä olen kyllä yrittänyt vaimon naiskavereita ja siskoa eräitä kertoja iskeä ja vähän käpälöinytkin.......vielä ei ole tulosta syntynyt, mutta en lannistu.

    • salattus

      Kyllä, olen saanut osakseni useita iskuyrityksiä tarkoituksena joko yhdenyön lemmenleikit ja onpa ehdotettu seksisuhteitakin ja tätä on tapahtunut muutenkin kuin baarireissuilla. Jotkut naiset esittävät asiansa todella suoraan toiset hiukan kiertelemällä mutta samaahan he haluavat, seksiä. Onko tapahtunut jotain se jääköön kertomatta.

    • Niinkylläsrynyt

      Peerov olet oikein tyypillinen limanuljaska juntti,tulisitpa mua lähmimään niin repisin pikku pippelisi juurmultineen irti ja tunkisin mytyn perssilmääsi,yäk.

      • Anonyymi

        Sinkut yrittää aina iskeä avio miehiä onko sinkut niin tyhmiä ettei osaa valita itse miestä


      • Anonyymi

        Aviomiehenä voin vain todeta sinkut naiset on hirveitä tyrkkyjä älkää pilatko naisen mainetta


    • bofinken

      jep,minulle on sattunut noin 5-6 naisystävää työtov. jotka olen siirtänyt mappi ö:hön.
      kun sinkkunainen alkaa käydä vähän liian läheiseksi, merkit on selvät, samoin flirtti,
      vaikka kuinka viaton ?? Alussa ystävyys on ``pyhää ja kaunista, mutta jos en olisi
      ollut läpinäkyvä rakkaalleni en ehkä olisi tässä. Hyvin onnellinen parisuhde lähes 50 v.
      Bofinken 46

    • mekkk

      Vaikka kuinka monta kertaa mutta kun ei ole tarvetta kun on hyväparisuhde ja aikoinaan tullut kunnon sinkkuaika vietettyä ja olihan se kivaa kun oli 3 erinasta viikon aikana sängyssä ja se siitä. Kun nuorempana baarissa iski naisia ne ei lähtenytkään mukaan niin kiva sanoa baarissa naiselle kun on koko illan yrittänyt että menen kotiin naiseni viereen ja se vasta hauskaa on.

      • Anonyymi

        Sinkku naiset jotka ei ole naimissa mutta seurustelee yrittää aina iskeä avio miehiä onko ne niin kateellisia toisille ku toiset on päässy naimisii


    • eioleei

      Ei. Olen ollut parisuhteessa miltei puolet elämästäni, olen hyvätapainen ja aivan normaalin näköinenkin, eli uskoisin kyse olevan lähinnä siitä, etten juuri baareissa pyöri tai muutenkaan anna mitään "signaaleja".

    • Kuikeloinen

      Oletteko muuten huomanneet, että vaimon ulkoisella olemuksella on osuutta iskuyrityksiin? ;)
      Mitä näyttävämpi nainen, niin makeampi on se toisen naisen "voitto".. Näin selitti eräs ystävättäreni viime viikonloppuna. Hänellä on hieman ongelmia itsetuntonsa kanssa.
      Jos naisella on komplekseja esim.ylipainosta, niin hän yrittää hoikan vaimon miestä. Vastaavasti hoikka nainen yrittää muhkumman naisen miestä.
      Näin hoikempana versiona kun aloin miettimään niitä naisia, jotka ovat silmieni edessä itseään tuoneet tykö ukolle niin hitsi, aika pulleita ovat olleet. Tietääkseni ei mies ole niihin hairahtunut. Oma olisi asiansa, ketään ei voi omistaa.
      Työpaikan "pirkot" ovat kuulemma suht hyvin syöneitä myös, kun piti kysyä minkälaisia ne yrittäjät ovat olleet.

      Olin tyrmistynyt silti kuinka jotkut voivat iloisesti kertoa ukkomiesharrastuksistaan. Ystävätär on hoikka niin ei lie kiinnostunut miestäni yrittämään, heh heh.

      Samoin se sormus vaikuttaa. Rengastettu on mitä tod.näköisimmin varattu. Sinkkumiehille suosittelen siis sormusta, jos haluaa helppoa panoa baarista. :)

    • MieliPides

      Tosi miestä ei isketä,, eli sellaista jolla on itsetuntoa ja joka arvostaa itseään ja puolisoaan. Heikolla itsetunnolla olevat retkut on iskettävissä.. AMEN.. se on näin

    • Anonyymi

      Aviomiehet on kaikki pettäjäjiä ainoastaa mun mies ei pettäny mua se ei uskaltanu miehet juoksee vaikka kirahvin peräs jos ne saa pesää

    • Anonyymi

      On. Vaimon paras ystävätär yritti muutaman kerran. Ensin vihjaillen, sitten jo suoraan ehdottaen ja iholle käyden. Siinä vaiheessa sanoin naiselle suoraan, että näpit irti ja painu helvettiin siitä, anna olla viimenen kerta. Ei kiinnosta tippaakaan kyseinen nainen, eikä muutkaan naiset. Vaimo on mun ainoo rakas ja hän riittää mulle.
      Sanoin asiasta samana iltana vaimolle myös.
      Vaimon ja naisen ystävyys meni poikki ja hyvä niin. Ei se oikeeta ystävyyttä ollut, kun kerran yritti saada mut omaan punkkaan.

      • Anonyymi

        Toi on valetta


    • Anonyymi

      Kyllä on monta kertaa aikoinaan.

    • Anonyymi

      Mun miehiä on aina yritetty iskeä. Muuten saaneet olla rauhassa,mutta kun minä ottanut ja vähän stailannut niin jo alkaa pyöriin ympärillä😄aatelleet et toi muidu on niin magee että ton äijän täytyy olla aika hyvä🤭

    • Anonyymi

      On yritetty iskeä seksiseuraksi monta kertaa, ei ole koskaan tullut tarvetta pettää vaimoa eikä tule. Vaimon tussu on mulle se ainoa tussu.

      • Anonyymi

        Vois vielä lisätä että vaimon kaveri yritty muutamaan kertaan mut sänkyynsä kun oltiin nuoria.


    • Anonyymi

      Ei ole yrittänyt

      • Anonyymi

        Moneen vuoteen ei


    • Anonyymi

      On, monet kerrat.Tuttujen kavereiden kumppaneista lähtien.
      Nuorempana kun olin sinkku, niin vientiä oli samalla tavalla kun myöhemmin varattuna. Eli parisuhdestatus ei pahemmin naisia ole häirinnyt.
      Ehdotuksia olen saanut keskellä kirkasta päivää. Joitakin kertoja kesken työpäivän on ehdotettu pikaisia.
      Härskeimpänä pidän kuitenkin näitä tuttujen kavereiden kumppanien ehdotuksia. Joitakin kertoja on jopa naisen mies ollut samassa tilassa ja hieman sivummalla on käyty suoraan asiaan ehdotuksen muodossa. Kerran jopa suoraan puristaen huosun etumusta.
      Eikä ole aina haitannut, vaikka olen ollut oman kumppanini kanssa liikenteessä. Onpa sitä joku joskus hajareisin hypännyt syliin, vaikka vaimoni on ollut vieressä.
      Kaikenlaista elämään mahtuu. Hyviä muistoja ja kivoja hetkiä.

    • Anonyymi

      Aviossa ollessa (niin kuin varattuna) naiset iskivät vähintään parikertaa vuodessa. En osaa sanoa kuinka moni oli seksin perässä ja kuinka moni suhteen... Mutta sinkkuna olessa neljän vuoden aikana on vain kaksi yrittänyt iskeä (yksi netin ihmeellisestä maailmasta ja toinen ruokakaupassa).

    • Anonyymi

      Noin 10-20 % miehistä yritetään aktiivisesti iskeä oli ne vapaita tai varattuja.

    • Anonyymi

      Ei oo isketty ku oon muutenki ujo ja huono naistenmies. Kyllä yksin saa olla kaikessa rauhassa. Eipä tuo itseä edes vieraat naiset kiinnosta ku omakseni saanut hyvän naisen. Sitä pidän kyllä ihmeenä että kuinka siinä onnistuinkaan?

    • Anonyymi

      Kummaa on maailman meno, kun kihlauduin naisystäväni kanssa alkoi sormus herättää kiinnostusta muidenkin naisten taholta, seksii halusivat ei muuta.

    • Anonyymi

      Eniten on ollut yritystä naisilta jotka ikähaarukassa 30-45v, jotkut itsekin naimisissa jotkut ei. Työporukan pikkujouluissa ja saunailoissa kovin koittivat josko irtoisi, toisaalta taas ventovieraita viihteellä ollessa.

    • Anonyymi

      Mä olin naimissa ni mun ystävätär yritti iskeä mun miestä vaikka hän itse seurusteli

    • Anonyymi

      Onhan tuota tapahtunut mut ei pidä suhtautua liian vakavasti. Jos nainen vetää hametta ylös ja tarjoo voi kieltäytyä. Mulle on aina riittänyt vaimon kosteat lihat.

    • Anonyymi

      Hämmennystä aiheuttaa kun esim. vaimon hyvä kaveri saattaa haluta panot, huppelissa tietty.

    • Anonyymi

      Mun aviomiestä on yritetty iskeä ja se oli mun paras ystävätär mutta ei ole enää

    • Anonyymi

      Mun aviomiestä on yrittänyt iskeä mun paras ystävätär ei onnistunut

    • Anonyymi

      Sinkut yrittää aina iskeä aviomiehiä

    • Anonyymi

      Turun muija yrittää iskeä, kerran oli sylissä ja tottakai kalu kasvoi kalu liikahti lahkeeseen ja päälle nainen heti istui vain sen jalan päällä teki erilaisia liikkeitä mutta mies tuli ja lähtivät baarista. Myöhemmin kesällä kun olin baarissa tuli ja sanoi en saa sitä tunnetta pois sun vika. Kun lähdin pois ja olin istumassa taksiin tuli kyytiin huudahti meillä on sama matka. Kun päästiin mun kämpille hyppäsi syliin ja suuteli avasi housuja ja nosti hametta työnnyin suoraan sisään seinää vasten huokaili minä tiesin sen olet mies ja se iso kalu yritti kuin istua sen varassa antoi raivoisasti kun tunsi että tulen kiljui laskin viikkojen spermat sisään. Vähän nolona sitten kertoi että oli jäänyt mieleen se istuminen. Jonkin ajan päästä tuli selin syliin ja haaveili sitä aikaa, katsoin missin vartalo mutta tosi kiimainen Panin takaa tätä pomppu pyllyä useasti lähti aamulla.

    • Anonyymi

      Aviossa ollessa naiset pitivät ns. miestäni kunnollisena ja tavoiteltavana. Eivät tienneet huijariksi ja että olisin myynyt ensimmäiselle, joka olisi tarjouksen tullut tekemään. Olisin helposti päässyt eroon ja olisin ollut surkea jätetty.

    • Anonyymi

      Kuule kyllä ne on noi varatut miehet jotka meitä sinkkuja naisia yrittää iskeä😄 välillä ihan ällöttää. Mutta voihan sitä käyttöön ottaa välillä jos tarvii kunnolla kullia. Paljaalla. Ne kun haluaa tuntea kaiken. Ja antaa itsestään kaiken. Se on vain nautinto. Kyllä se sua rakastaa kun sä vaan muistat hoitaa kodin

    • Anonyymi

      Kerran työmatkalla työkaverinainen tuli koputtamaan ovelle kun kuuli varmaan seinän läpi, että olen juuri suihkussa. Joo, olis tehnyt mieli, mutta en.
      Työmatka myös ulkomaille. Kovasti mietti ääneen mitä illalla tekisi.. väistin tämänkin.

      Lentokoneessa työmatkalla ulkomaille, löytyi vanha tuttu. Juttelimme ja kysely suuntautui naisen aloituksesta illanviettoon ja majoituspaikkoihin, mutta onneksi ne olivat eri puolella kaupunkia.

      Baarissa pari naista tuli ihastelemaan paksuja sormiani. Toinen imaisi sormestani. Kyllä ilmaisu sai kaluni heräämään, mutta en lähtenyt.

      Baarissa tanssilattialla opettaja olisi tarjonnut yösijan, koska miehensä oli matkoilla.

      Baarissa tanssin ensin nopeita, jotka muuttuivat hitaiksi. Nainen rupesi ehdottelemaan eri yöpymisvaihtoehtoja. En halunnut vaarantaa parisuhdettani, joten sain kovan puristuksen munilleni.

      Baarin ulkopuolella todella, todella kaunis suomea puhuva venäläinen ehdotteli rakastelua kokaiinin kanssa. Melkein petin. Järki ohjasi muualle.

      Ulkomailla musta kaunotar iski silmänsä minuun. Toki olin huomannut hänetkin. Lähestyi itse. Ehdotti keskustelun lopuksi, tulisinko saattamaan hänet hänen hotellille. Kieltäydyin.

      Vaimon sukulainen ehdotti jatkoja, tajusin onneksi liian myöhään mikä oli taka-ajatuksena. Kieltäydyin jatkoista ajoissa.

      En millään tavalla tuo itseäni esille ja aina olen esitellyt sormukseni. Siinä vaiheessa, kun nainen on itse tehnyt aloitteen lähestymisestä, sormuksella ei ole merkitystä. Ilmeisesti päätös on minun suhteen on jo tehty lähestymisvaiheessa, että nainen haluaa minut. Näin ollen minä joudun kieltäytymään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe