Ydinvoiman kannattajien argumentointi ...

... on todella säälittävää. Kerätään niitä tänne, ei viitsi sotkea asiakeskusteluita vielä niiden nolla-argumenttien kommentoinnellakaan, ja saapahan samalla paaperot taidoilleen enemmän julkisuutta :)

Keskustelussa "Ydinvoima pelastaa":

"Netstux
5.12.2015 8:25

ISISillä/Al Qaidalla on näköjään vankka tuki palstan viheruskovaisten keskuudessa."
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13986792/vain-ydinvoima-pelastaa#comment-82019575


Lukekaa myös viesti http://keskustelu.suomi24.fi/t/13986524/ydinvoimapalstalla-vessanseinakirjoittelua

42

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tätäkään ei voi kuin ihmetellä:

      "Netstux
      24.11.2015 9:13

      "Historian ydinsattumia. 2006: Greenpeace julkaisi aikataulut Englannin ydinjätekuljetuksille, jotka suoritettiin normaaleilla lähijunavuoroilla."

      Meinaat että siellä niitä käytettyjä polttoainenippuja on lähijunien hattuhyllyillä? Kannattaisi lukea vähän tarkemmin ja yrittää ymmärtää lukemansa."
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13679134/ydinsattumia#comment-81829144

      ( tuo oli kommentti viestiini http://keskustelu.suomi24.fi/t/13679134/ydinsattumia#comment-81828777 )

    • Netstux

      HS: "Ydinvoimalat ja niiden työntekijät ovat terroristeille itsestään selviä iskukohteita. Vuonna 2010 Al-Qaida sieppasikin Nigerissä Arevan ranskalaisia työntekijöitä. Algerian viimeviikkoinen sieppaus osoitti, että Saharan islamistitaistelijat – Al-Qaidalla tai ilman – pystyvät hyvin suunniteltuihin ja tuhoisiin iskuihin."

      Tarkoitus pyhittää keinot, sanoi jesuiitta. Viheruskovaiset vastustavat islamislaisterrorin ehkäisemistä.

    • Sekoporukkaa

      "Vaihtaisit palstaa vaikka Vihreä Liittoon. Siellä kaltaisiasi sekoargumenttien esittäjiä on pilvin pimein."

      Olen täysin samaa mieltä siitä, että Vihreässä liitossa sekoargumenttien esittäjiä on pilvin pimein.

      • Saathan olla ihan mitä mieltä haluat, mutta Vihreä Liitto-palstalla on sekoargumnettien esittäjiä pilvin pimein.


    • Sekoporukkaa

      "Saathan olla ihan mitä mieltä haluat"

      ja minä puolestani annan sinulle luvan, olla mitä mieltä haluat. Sillä ehdolla, että lopetat toistokopio-sekoargumenttiesi toistelun tällä palstalla. Voit toistella niitä Vihreä Liitto-palstalla kaltaistesi seurassa.

      • Tarkoitatko niitä Sääntömafian poistattania sääntöjenmukaisia viestejä, joita n. 4-5 vuoden aikan olen joutunut uudelleenkirjoittamaan jo satoja? Tässä yksi esimerkki niistä:

        "Tshernobyl 27 vuotta
        40 Vastausta 114 Lukukertaa

        Vastaaja
        26.4.2013 00:53

        Tshernobylin ydinkatastrofista tulee tänään, 26.4.2013 kuluneeksi 27 vuotta. Vielä muutama vuosi sitten Tshernobyl-päivinä kirjoitettiin uutisia niin ja niin monesta kuolonuhrista, itsemurhan tehneiden raivaustyöntekijöiden lukumäärästä jne. Nyt on uutislähteitä alkanut enemmän kiinnostamaan Tshernobylin luonto, ja minua Tshernobyl-lapset, eli lapset, jotka ovat voineet syntyä useita vuosia onnettomuuden jälkeen, ja sairastua sen onnettomuuden vuoksi. Yleisin sairaus heillä näyttää uutisten mukaan olevan immuunijärjestelmän pettäminen. Tshernobylin ydinkatastorfin uhreja syntyy vieläkin.

        Niille suomalaisille, jotka itse ovat, tai kokevat olevansa, tai joiden omaisissa on Tshernobyl-lapsia, pari vanhaa linkkiä mahdollisesta avusta:

        http://www.haagalainen.com/lehdet/2009-4/HG2905.pdf

        http://www.databooks.com/timojalkanen/aamulehti13082005.pdf

        Tshernobylin ydinkatastrofin kuolonuhrien määrää ei tiedä kiukaan. Tässä eräs arvio:

        http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/21714-venalaisprofessori-tshernobylin-takia-kuoli-lahes-miljoona-ihmista

        "Lähes miljoona uhria" voi olla tottakin, riippuen siitä, millaiset kuolemantapaukset lasketaan onnettomuuden piikkiin. Esimerkiksi ylimääräisiä raskauden keskeytyksiä tehtiin onnettomuuden jälkeen Länsi-Euroopassa 100 000 - 200 000 kpl (IAEA), ja Ukrainassa 200 000 (TV_dokumentti "Taistelu Tshernobylistä")

        Itse pitäydyn arviossa, jonka mukaan Tshernobyl aiheuttaa koko maailmassa 80 vuodessa 30000 syöpäkuolemaa, joista 500 Suomessa. Mikäli kuolemat tapahtuisi tasavälein, Tsherno-syöpään olisi kuollut tähän päivään mennessä 9862, joista Suomessa n. 164.

        Tshernobylin vaikutuksista eläimiin tämä varsin kummallinen ilmiö, olkoonkin, että ihmisillekin säteilyn tiedetään aiheuttavan pienipäisyyttä raskauden sopivalla hetkellä:

        "Lintujen aivot jäävät viisi prosenttia pienemmiksi kuin alueilla, joilla ei ole suurta taustasäteilyä."

        http://yle.fi/uutiset/tutkimus_tshernobylin_lintujen_aivot_vajaakokoisia/5318370

        Tshernobyl luokitellaan vieläkin kuuluvaksi maailman 10 saastuneimman paikan joukkoon: http://opishposh.com/most-polluted-cities-in-the-world "


      • Sekoporukkaa

        "Tarkoitatko niitä Sääntömafian poistattania sääntöjenmukaisia viestejä, joita n. 4-5 vuoden aikan olen joutunut uudelleenkirjoittamaan jo satoja?"

        Olet joutunut uudelleenkirjoittamaan jo satoja? Kuka sinut on sellaiseen touhuun pakottanut? Eihän tänne ole kenenkään pakko kirjoittaa, eikä ainakaan valvojien poistamia viestejä uudestaan, jookosta!


      • hohhoijakkaa
        Sekoporukkaa kirjoitti:

        "Tarkoitatko niitä Sääntömafian poistattania sääntöjenmukaisia viestejä, joita n. 4-5 vuoden aikan olen joutunut uudelleenkirjoittamaan jo satoja?"

        Olet joutunut uudelleenkirjoittamaan jo satoja? Kuka sinut on sellaiseen touhuun pakottanut? Eihän tänne ole kenenkään pakko kirjoittaa, eikä ainakaan valvojien poistamia viestejä uudestaan, jookosta!

        SÄÄNTÖMAFIA poistattaa valvojilla sääntöjenmukaisia viestejä. ja itkee sitten kun etusivu täyttyy niiden uudelleenkirjioituksista (kaikki ymmärtää, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty).

        Sääntömafia on terrorisoinut palstaa noin 4-5 vuotta perusteettomilla (omatekoisilla perusteluilla). Ongelma ei siis ole Sääntömafia, vaan valvojat, jotka eivät syystä tai toisesta tarkasta ilmiantoilmoituksia, vaan kuuliaisesti poistelevat niitä Sääntömafian pyynnöstä.

        Sääntömafian toimintaa ei voida kokonaan estää, mutta se voidaan tehdä vaikeaksi siten, että valvojat velvoitetaan julkisesti ilmoittamaan ykstyiskohtaiset perustelunsa kaikille viestien poistoilleen.

        Tiedoksi @Suomi24 @Aller


    • Netstux

      Islamilaisterroristit hyökkäsivät hotelliin Malin pääkaupungissa ja tappoivat 27 ihmistä. Tämä on kai viheruskovaisten mielestä hyväksyttävää toimintaa koska samat terroristit ovat hyökänneet myös uraanintuotantolaitokselle.

      Islamilaisterroristit käytänössä estivät aurinkosähkön suurhankkeen Desertcin toteuttamisen Saharassa. Ovatkohan viheruskovaiset tuossakin tapauksessa terroristien puolella.

      • Argumentoisi ja päättelykykysi kumpuaa kaiketi syvältä henkilökohtaisesta uraanikaivoksestasi. Siinä on ydinvoimapaskiaisten älytöntä logiikkaakin selvästi nähtävissä ( "Tämä on kai ... koska samat", eli epävarmaan asiaan pistetään mausteeksi "faktaa" siinä luulossa, että normaaliälyiset ei kieroilujasui huomaa). Mutta pikku hiljaa saadaan kaikki ymmärtämään, että noihin juttuihisi ei kannata uskoa lainkaan.


      • Netstux

        Keskustelu lähti kai liikkeele siitä, onko hyväksyttävää että Suomi osallistuu terrorismin vastaiseen taisteluun. Ymmärsin etyä viheruskovaiset eivät hyväksy sitä.

        Kun Stuxnetilta loppuvat faktat ja argunentit, hän alkaa nimitellä ja syyttää valehtelijaksi. Teiniangstia.


      • kai? joko taas esität "faktaa" epävarmana asiana? etkö osaa etsiä oikeaa tietoa? Se kyllä selittäisikin älyttömät juttusi muutenkin.

        En syytä ainua valehtelijaksi. Sehän on jo todistettu:
        Aha - valvojat nähtävästi poisti selkeän todistuksen. Venaa vähän aikaa.

        Tiedoksi @Suomi24 @Aller


    • HyväPila

      Stuxnet: "Ei viitsitä sotkea asiakeskustelua...". Heh-heh-heh.

    • nainkoin

      Palstavirus on sääntömafioso.

      • Kokopäiväisesti

        Kokopäiväinen päivystäjä. Noudattaa viherjärjestön käskyjä.


      • Viheragitaattori
        Kokopäiväisesti kirjoitti:

        Kokopäiväinen päivystäjä. Noudattaa viherjärjestön käskyjä.

        Tänään aloittanut päivystämisen klo. 05.20 ja puuhastelu jatkuu yhä.


      • dasdaqsd

        mitta stuxnet sentään tietää jotain, eikä vain mutise asiattomuuksia,


      • erqw
        Kokopäiväisesti kirjoitti:

        Kokopäiväinen päivystäjä. Noudattaa viherjärjestön käskyjä.

        SÄÄNTÖMAFIAn ikivanha mutinakikka:

        "Kokopäiväisesti
        5.12.2015 10:55
        Kokopäiväinen päivystäjä. Noudattaa viherjärjestön käskyjä."

        Kuuklehan nyt: ei tuota mutinaa kukaan usko. Päinvastoin. Herää vahva epäilys, että kirjoittaja kuuluu SÄÄNTÖMAFIAan, ja etsi epätoivoisesti perusteluita siinä olemiselle älyvapailla mutinoillaan!


    • rresdfa
    • Ydinammattilainen

      Viheruskovaisten suhtautuminen terrorismiin taitaa olla seuraava:
      * Ydinlaitoksiin kohdistuva terrorismi on hyväksyttävää ja suositeltavaa koska Greenpeace harjoittaa sitä
      * Muu terrorismi ei ole hyväksyttävää.

    • 30-30

      Ydinvoiman kannattajien argumentointi on huomattavasti asiallisempaa sekä faktoihin perustuvampaa kuin vastustajien. Toki se on selvääkin kun faktat puhuvat ydinvoiman puolesta niin silloin vastustajille jää keinoiksi ainoastaan tunteisiin vetoaminen sekä suoranaiset valheet ja väärän tiedon levittämiset.

      • Anastasia29

        Vastustajien viestien poistattaminen on vielä yksi ydinvoiman kannattajien keino voittaa väittely, vaikka se ei olekaan keskustelua.


      • toituio

        Tarkoitit siis toisinpäin.


      • Anastasia29 kirjoitti:

        Vastustajien viestien poistattaminen on vielä yksi ydinvoiman kannattajien keino voittaa väittely, vaikka se ei olekaan keskustelua.

        Jostain syystä nuo stuxin viestiketjut vain kategorisesti katoavat sen jälkeen, kun stux on ottanut jälleen kerran selkäänsä. Erehtynyt esimerkiksi esittämään tarkistettavissa olevia lukuja tai muuta vastaavaa...


    • K.Late

      "Islamilaisterroristit käytänössä estivät aurinkosähkön suurhankkeen Desertcin toteuttamisen Saharassa. Ovatkohan viheruskovaiset tuossakin tapauksessa terroristien puolella."

      Oma sisäinen uraanikaivokseni näkee tässä vihjeen, kenen puolella jihadistit ovat.

      Kun yksi ISIS-johtajista tapettiin ja häneen kotiinsa tehtiin etsintä, niin yhtään koraania ei löytynyt. Jihadistit ovat vain naamioituneena islamisteiksi, heidä palkkansa maksaa eri maiden tiedustelupalvelut. Israel käytti islamisteja ensinäisenä perustaessaan muslimiveljeskunnan Hamas-järjestön Gazaan 80-luvulla. Ranska perusti saharan jihadistit Algerian avulla, ISIS on ennekaikkea Turkin luomus, mutta Turkkikin toimii tässä todennäköisesti välikätenä. Al kaidan tien kulkijat on rekisteröity tavaramerkki, jota käyttää milloin mikäkin maa omiin tarpeisiinsa.

      • 30-30

        Salaliittoteorioille aina peukku, olivatpa ne sitten kuinka kaukana tahansa reaalimaailmasta.
        -:))


    • K.Late

      Samoin peukkuja fundamentaalille uskolle, jossa hyvinvoint ja työllisyys perustuu atomin halkaisuun.

      -:)))

    • 30-30

      Kumpa tässä olisikin kyseessä vain työ tai hyvinvointi mutta kun kyseessä on koko maapallon kohtalo jossei hiilivoimaa korvata nopealla aikataululla toisilla energiamuodoilla.
      Tällä hetkellä ei mielestäni millään muulla energialla pystytä korvaamaan hiilivoimaa riittävän nopeasti ja riittävän laajasti.

    • K.Late

      "Kumpa tässä olisikin kyseessä vain työ tai hyvinvointi mutta kun kyseessä on koko maapallon kohtalo jossei hiilivoimaa korvata nopealla aikataululla toisilla energiamuodoilla."

      No jos olet tuossa oikeassa, niin eikö yhtään kolkuta omatuntuoasi taistella tuulimyllyjä vastaan, tai ylipäätänsä uusituvien tukea vastaan?

      Teistä ydinvoiman fanaattisista kannatajista ei voi olla vakuuttunut, että olistte oikeasti planeetan asialla.

      • 30-30

        En taistele niitä vastaan mutta niistä ei valitettavasti ole vielä pitkään aikaan hoitamaan energiantarvetta maapallolla.
        Joskus myöhemmin voi olla toisin mutta tämänhetkiseen tilanteeseen niistä ei ole apua vaan ainoastaan ydinvoimalla pystytään korvaamaan hiilivoimat vaikkakin päättäjien pitkään kestänyt epäröinti on jo vaikeuttanut tilannetta.
        Uusiutuvien tukea vastustan koska siitä hyötyy täällä hetkellä lähinnä sijoittajat jotka haalivat veronmaksajien rahat ja joiden huolena on oma tili eikä maapallon tila/tulevaisuus.


    • Keskutelussa "Energiantuotanto ja mafia"), jonka systemaattisiin poistoihin ei voi olla mitään kirjoitettujen sääntöjen mukaista syytä, tuli avausviesttini tällainen kommentti:

      "valvontakuntoon
      6.12.2015 1:44

      Kirjoittajan nykyiset ja aikaisemmat kirjoitukset huomioon ottaen on yhteiskunnan syytä valveutua henkilön taustoista. On piirun verran kun henkilö aktivoituu väärälle polulle ajatuksistaan ja teoissa."
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13989617/energiantuotanto-ja-mafia#comment-82033497

      On todella ikävää, että Suomi24-Ydinvoimapalstalla valvojat ovat käytännössä Sääntömafia-nimisen palstaterroristipoppoon peukalon alla, olleet jo noin viiden vuoden ajan. Olkoonkin, että yksityinen chat-palvelun pitäjä saa vapaasti päättää, millaisia viestejä hyväksytään ja millaisia ei, niin alkeellisimmatkin netiketin mukaiset moderointitavat edellyttävät, että edes silloin, kun viestin sisältö ei riko mitään kirjoitettuja keskustelun sääntöjä, niin moderaattorit kertoo syyn viestin poistoon. Jos viestin poistoon ainoa syy on olla kuuliainen Sääntömafialle, sen voi aivan vapaasti kertoa ja kirjata sen keskustelun sääntöihin.

      Hyvän nimimerkin muuten valitsit! Itsekin olen toivonut 4-5 vuoden ajan, että valvonta saataisiin täällä kuntoon. Tässä eräs kirjoitukseni aiheesta:

      - - -

      "Sääntömafia valvoo s24:n sääntöjen toteutumista

      stuxnet
      20.10.2015 19:14

      Tuo poppoo voisi tehdä jotain sen hyväksi, että valvojien perusteettomat viestien poistot ydinvoimapalstalta loppuisi. Nykytilannehan on tosi sairas: valvojat poistaaa täysin sääntöjen mukasia viestejä, joita sitten joudun jatkuvasti kirjoittamaan uudestaan (sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty, vaikka niiden poisto on näköjään valvojille sallittu!),

      Otsikko on suoraan Sääntömafian julkituloviestistä, kopio vanhemmasta viestistäni:

      "Suomi24 kysy ja auta"-palstalla:

      "Suomi24:n suhde Sääntömafiaan?
      stuxnet 13.11.2013 13:55

      Voisiko @Suomi24 kommentoida seuraavaa viestiä:

      "Sääntömafia 11.11.2013 22:24

      Sääntömafia on olemassa. Sääntömafian tavoite ei kuitenkaan ole terrorisoida palstaa eikä poistaa ydinvoimaa vastustavia viestejä. Sääntömafia valvoo s24:n sääntöjen toteutumista.

      Sääntömafia muistuttaa seuraavien sääntöjen olemassaolosta:

      Suomi24-palveluissa ei saa:

      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki

      -Sääntömafia on ottanut yhteyttä ylläpitoon ja pyytänyt tähän sääntöön tarkennusta. Tarkennus oli seuraava: Pelkän linkin lisäksi ei riitä linkin takaa löytyvältä sivulta kopioitu tekstiosuus. Eli viestissä on oltava muutakin kuin kopioitua tekstiä sekä linkki.

      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille

      -Tähänkin pyydettiin tarkennus viestejä ei saa myöskään massapostittaa yhdelle palstalle.

      Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä

      Keskustella yksittäisestä luotsista, hänen toimistaan tai hänen poistamistaan viesteistä

      -Myöskään ylläpidon eikä moderaattoreiden toiminnasta saa keskustella

      Käyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista "

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11848955/#comment-64492212

      Muutamista pyynnöistäni huolimatta @Suomi24 -ylläpito ei ole vahvistanut noita Sääntömafian ilmoittamia sääntötarkistuksia.""
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13895026/saantomafia-valvoo-s24n-saantojen-toteutumista

      • Peitelty uhkaus?

        Huomasin, että lainaamani viesti saattaa sisältää peitellyn uhkauksen:

        "valvontakuntoon
        6.12.2015 1:44

        Kirjoittajan nykyiset ja aikaisemmat kirjoitukset huomioon ottaen on yhteiskunnan syytä valveutua henkilön taustoista. On piirun verran kun henkilö aktivoituu väärälle polulle ajatuksistaan ja teoissa."
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13989617/energiantuotanto-ja-mafia#comment-82033497

        Tein varmuuden vuoksi tuon osoitteen viestistä tein ilmiannon, jossa kerroin viestin sävyn olevan uhkaava, ja että viestin sisällöllä ei ole mitään tekemistä keskustelun aiheen kanssa. Viesti sisältää myös epämääräisiä vihjauksia, mikä lisää sen uhkaavaa sävyä.

        Selvää on, ettei valvojat liikahda mihinkään tuon ilmiantoni vuoksi, mutta onpahan nyt ainakin julkisesti kerrottu omat epäilyni.

        Tiedoksi @Suomi24 @Aller


      • HarhassaOnHyväElää

        Varmaan alat kohta nähdä SUPOlaisia ympärilläsi, niin kuin aateveljesi tällä palstalla.


    • 10000

      stuxnet 6.12.2015 6:56 "Peitelty uhkaus?"

      Minusta oheinen nimimerkki K.Laten viesti on täyttä asiaa, mutta näetkö sinä stuxnet siinä peiteltyä uhkausta. Jos näet, oletko jo tehnyt K.Laten viestistä ilmiannon?

      K.Late
      5.12.2015 21:47
      "Nyt lopetat stuxnetti tuon ruikutuksen, tai tulen kaapelia pitkin ja vedän turpiin. Aikuinen mies osaa lopettaa ajoissa. Varo vaan."

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13988109/valehtelua#comment-82030790

    • HehHehHuhHuh

      Stuxnetin tekninen osaaminen on niin heikkoa että hän todella saattaa pelätä Laten tulevan datakaapelia pitkin. Mutta jos on langaton, on turvallisempi olo.

    • K.Late

      "Joskus myöhemmin voi olla toisin mutta tämänhetkiseen tilanteeseen niistä ei ole apua vaan ainoastaan ydinvoimalla pystytään korvaamaan hiilivoimat vaikkakin päättäjien pitkään kestänyt epäröinti on jo vaikeuttanut tilannetta."

      Etkö seuraa kehitystä lainkaan? Maailman energiaremontti tehdään uusiutuvilla, ydinvoiman osuus on vain vähän yli 2%.

      Ota vaikka wikipedia: uusituva energia, tai ennusteet tuulivoiman/aurinkovoiman kasvusta jne.
      Nyt on ihan aikuisen oikean tärkeätä vielä tukea uusiutuvia, koska ydinvoimarakentaminen ei mitenkkään ehdi pelastamaan tilannetta, vaikka se sitten kolminkertaistettaisiin, mikä ei ole erityisen realistista, niin kauan mun mennään markkinoiden ehdoilla.

      En vielä näe sinua henkilönä, joka olisi oikeasti huolissaan ilmastonmuutoksesta.

    • Fukushima_mm

      Ydinvoiman käyttöön otto perustuu riski/hyöty ajattelulle jossa oletuksena on se, että lyhytaikaiset hyödyt ovat suuremmat kuin pitkäaikaiset ja yllättävät riskit. (tarkoittaa ydinonnettomuuksia joita ei odoteta mutta niitä tulee silti)

    • Netstux

      Noiden paljonpuhuttujen energiaremonttien vaikutukset ovat aika vähäiset. Esim. vuonna 2013 on Ruotsissa, Ruotsissa ja Suomessa ydinvoiman käyttö vähentänyt hiilidioksidipäästöjä 56, 52 ja 33 % verrattuna tilanteeseen että vastaava sähkömäärä olisi tehty hiilivoimalla. Tanskassa, Espanjassa ja Saksassa puolestaan ovat tuuli ja aurinkosähkö vähentäneet hiilidioksidipäästöjä 20, 20 ja 6 % verrattuna tilanteeseen että vastaava sähkömäärä olisi tuotettu hiilellä (Saksassa tuo 6 %kin on menetty ydinvoiman alasajolla).

      Paljon suurempi merkitys on sillä mitä nopeasti kehittyvät maat Kiina ja Intia tekevät. Ne ottavat käyttöön sekä ydinvoimaa että uusiutuvia fossiilisten päästöjen minimoimiseksi.

      Suurin mahdollisuus aurinkosähköllä on kehitysmaissa joissa sähkön tarve ja aurinkosähkön tuotanto osuvat yksiin. Paneelien halpeneminen mahdollistaa sähköistyksen yleistymisen ja öljyaggregaattien korvaamisen aurinkosähköllä.

    • K.Late

      "Noiden paljonpuhuttujen energiaremonttien vaikutukset ovat aika vähäiset."

      No, jaa. Minusta ne ovat ovat aivan helvetin merkitylliset. Jotenkin minusta tuntuu, että sinäkin Netstux otat vain rusinoita pullasta, pidät kiinni Saksasta kynsilläsi ja hampaillasi, etkä oikein näe mitä maailmassa tapahtuu. Ydinvoimalla on marginaalinen vaikututus maailmanlaajuisesti, mutta uusiutuvilla tulee olemaan ratkaiseva vaikutus.

    • Netstux

      Aiemmissa viesteissäni esitin linkin laskelmaan jonka mukaan ydinvoiman, tuulivoiman, aurinkovoiman ja hiilidioksidin talteenoton kunkin potentiaali voisi olla 20 % luokkaa vuoteen 2050 mennessä hiilidioksidipäästöjen hillinnässä. Eli kaikkien merkitys on marginaalinen, jos on oikein leveä marginaali. Eli siis kannata tehdä mitään, jos noudatetaan Laten logiikkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1718
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1096
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      144
      1059
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      895
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      890
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      861
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      840
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      749
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      745
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      721
    Aihe