Persujen ei-journalistit mölisevät journalismista

näin.asiat.koetaan

Tää itseään journalisteina pitävien persereikäpuolueen toimijoiden ulina on aika huvittavaa. Talouskyljysmainoksia julkaissut Reijo Tossavainen, jolla ei ole minkäänlaista journalistista tai edes akateemista koulutusta, pitää itseään median sisäpiiriläisenä ja journalistina. Hän ei ole kumpaakaan. Seuraavassa Tossavaisen mölinää tältä päivältä:

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212822-perinteinen-media-yrittaa-puolustautua-somen-edessa

Tossavainen viittaa säälittävässä yritelmässään toiseen ei-journalistiin, joka pyrkii esiintymään journalistina, eli Matias Turkkilaan. Insinööritieteitä koulutuksensa puolesta edustava turkkila, joka sattui aikoinaan luomaan Jussi Halla-ahon palvontaan tarkoitetun teknisen alustan, hommaforumon, puolestaan länkyttää Persu-Pravdassa seuraavasti:

https://www.suomenuutiset.fi/miksi-vastamedia-menestyy-nelja-ajatusta-mediasta/


Persujen ykköstykit mediatouhuissa siis edustavat todellisuudessa aivan muuta kuin mediaa tai journalismia. He ovat tyypillisiä persuja siinäkin mielessä, etteivät ymmärrä asioista, joista puhuvat tai kirjoittavat, juuri yhtään mitään.

20

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tekstin.lukenut

      Mitäs vikaa aloittajan mielestä on tuossa Matias Turkkilan kirjoituksessa? Perustelepas hieman.

      Minusta Turkkilan teksti on hyvä. Tossavaisen kirjoitusta en ole vielä lukenut.

      • Sotilastarkkailija

        Eihän noi persutkaan mitään oikeasti perustele. Riittää, että "näin asiat koetaan". Ja sitäpaitsi, Persu-Pravdaa julkaiseva taho ei kuulu JSN:n kannatusyhdistykseen, eikä ole sitoutunut journalistien eettisiin ohjeisiin. Että revi siitä. Vitun roskasakkia persut.


      • eipäs.räyhätä

        Etkö osaa kommentoida rähisemättä? Ok, se oli ihan hyvä peruste että sinä koit Turkkilan kirjoituksen huonoksi. Minusta se vaan on hyvä kirjoitus.


    • Ottamatta kantaa noiden kummankaan "toimittajuuteen", on kuitenkin todettava, että aika lapsellisen oloinen oli tuo "paremman median päätoimittajien" kaapista tulo erinomaisuudellaan. Heidän mediathan ovat muokanneet ja sävelleeet aika erikoisia sekoituksia, joilla on myyty kansalle kohtalaisen vanhigollisia ja kalliita asioita ja tapoja.

      Tuo on sellaista itsensä kohottamista, ja pyrkimys nähtävästi tulevaisuutta varten kohottamaan uskottavuuttaan, joka tosella sanoen pitäisi olla aika heikkoa, sillä raasti on ns. valtamedia kansaa kusettanut - ja se näköjään jatkuu, julistautumalla ainoaksi oikeaksi ja rehelliseksi tietolähteeksi, jota valvovat . . . . . itse ;)

      Että semmoisia totuudentorvia.

    • Hallaahon.äänestäjä7

      Turkkila on suvakki eli naimisissa Ylen SUVAKIN KANSSA

      mutta kepulainen joka aloittaa tämän lässytyksen on täysin pihalla

      HESARIN PÄÄTOIMITTAJA VIRKKUNEN OLI KOULUJAKÄYMÄTÖN TOLLO JA PITKÄÄ JOHDOSSA 300 000 EURON VUOSIPAIKALLA

      PENTIKÄINEN KEPULAINEN PELLE LESTADIOLAINEN LIIKKEENHARJOITTAJA JONKA SUKULAINEN OLI PAHAMAINEN SUOMALAISVASTAINEN VAKOOJA
      http://www.geni.com/people/Vilho-Pentikäinen/6000000038588251055

      On mielenkiintoista, että Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja ja kustantaja Mikael Pentikäinen oli suurvakooja Vilho Pentikäisen lähisukulainen. Suurvakooja Pentikäinen on Mikael Pentikäisen isoisän, rovasti Veikko Pentikäisen veli

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/930420/tassa-tormasin-tallaiseen


      NYKYINEN KAIUS NIEMI ON POLIITISEN HISTORIAN JONKINASTEINEN KLOVNI

      ei näillä mitään lehtiasiantuntemusta ole kunhan hyvä palkka ja erkkojen suosio

      dosentti batman kertoo

      http://kohudosentti.blogspot.fi/2014/04/backmanin-nakemys-helsingin-sanomien.html

      Kaius Niemeen tutustuin jo opiskeluaikoina Helsingin yliopistossa, missä Kaiuksen pääaineena oli poliittinen historia. Jo silloin Kaius herätti huomiota ryhmän pellenä. Hän oli pienikasvuinen ja huomionkipeä. Pidin häntä ennen kaikkea typeränä, mutta kuitenkin yritteliäänä. Muistan että Kaiuksen sössötystä oli toisinaan myös hyvin rasittava kuunnella. En ollutkaan hänen kanssaan sittemmin ollenkaan tekemisissä.

      Kaiuksesta tuli rivitoimittaja. Huomasin kuitenkin hänen kuuliaisuutensa Yhdysvalloille ja Natolle. Jossakin vaiheessa havaitsin, että CIA:n ja Naton linjauksen johonkin asiaan voi helpoimmin tarkistaa Kaius Niemen jutuista.

      • koirannussija.teneriffa

        vaikka levitteletkin oikeista journalisteista tuollaista sekundääristä roskaa, ei se poista tosiasiaa, että Tossavaisella ja Turkkilalla ei ole mitään edellytyksiä kutsua itseään journalisteiksi. Persereikäporukoissa ei ole puolueen roskasakkimaisen luonteen takia mukana kuin muutamia mediasta jotain ymmärtäviä toimittajataustaisia ihmisiä. Ja tästä syystä persereikäpuolue vihaa kollektiivisesti esim. Yleisradiota, joka kertoo totuuden persereikien toilailuista, ja yrittää lakkauttaa sen.


      • juoppokepulainen

        KOIRANNUSSIJASUVAKIT kutsuvat Tenerifeä väärällä nimellä eivät ole oikeita koirannusijajournalisteja vaan suvakkikoirannusijajournalisteja vähän kuin Yle-sonnanlevityskeskuksessa kempele-Sipilän johdolla toimiva porukka


    • ff-f

      "Sananvapauteen kuuluu mahdollisuus sen sanomiseen, mitä muut eivät halua kuulla. Siihen kuuluu myös oikeus tuottaa räävitöntä höpinää. Oikeus olla hölmö, rivo, loukkaavakin."
      Siteeraus on suoraan aloittajan linkittämästä Matias Turkkilan tekstistä. Olen kahdesta jälkimmäisestä lauseesta eri mieltä. Tosin en kannata sensuuria, mutta en halua lukea räävitöntä höpinää, hölmöyksiä, rivouksia ja loukkauksia. Mutta näyttää niilläkin olevan tarvitsijansa.

      • sössöttävä.elo-hamsteri

        "Siihen kuuluu myös oikeus tuottaa räävitöntä höpinää. Oikeus olla hölmö, rivo, loukkaavakin."

        Persujen keskeinen poliittinen idea on ollut sivistyksen vastaisuus. Siihen sopii hyvin se, että mediankin osalta, ei ainoastaan suvaita räävittömyyksiä, hölmöyksiä ja loukkaavuuksia, vaan suorastaan kannustetaan niihin ja ylistetään niitä, kuten esimerkiksi Reijo Tossavainen tekee.


    • pSS-pimeyden-ydin

      Persujen ölisevä örkkilauma ei tiedä mediasta enemmän kuin sika uudesta hinkalosta. Persuille kaikenlainen vihantäyttämä mölinä on pääasia.

    • juoppokepulainen

      lukekaan Hesari-päätöimittajahörhöistä

      koulujakäymätön Virkkunen
      lestadiolaisliikemies Pentikäinen jonka suvussa on suomalaisvastainen ryssänvakooja
      Nykyinen Kaius Niemi joka on poliititsen historian hihaanhihittävä klovni

      kaikki yllä

      • Ruots_fondiraha---

        Lisäksi kaikki ruotsalaiseen fondirahaan ryhtyneet on kaivettava esiin koloistaan!


    • Hallaahonäänestäjä45

      Yle-valhemedian relativisti (totuus on suhteellista sen kuin valitsee oman totuutensa) ATTE JÄÄSKELÄINEN on jälleen indoktrinoimassa suomalaisia käyttäen suomalaisten verorahoja
      http://mvlehti.net/2016/03/16/ylen-tutkiva-journalismi-yksi-laki-anarkomarkoille-toinen-laki-odineille/

      http://mvlehti.net/2016/03/16/yle-valehteli-torkeasti-odinien-johtajan-naiseen-kohdistuneesta-pahoinpitelysta/
      LUE LISÄÄ http://mvlehti.net/2016/03/16/ylen-tiedustelu-ja-soon-kytkos-mv-lehteen/

      Jääskeläinen johtaa Yle-valhemediaa verorahoilla, tälle on tultava loppu nyt https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

      Valhemedia selitteli vuosikausia matut tärkeiksi monikulttuurisiksi ja levitti tätä rasisminvastaisuuttaan sotkemalla ammatilliset osaajat (esim. Nokia-insinöörit) luku-kirjoitustaidottomiin kehitysmaalaisiin (lieksalaisiin koneinsinööreihin, joiden todistukset olivat jääneet kotiin) ""sosiaalijohtaja Soile Syrjäläinen kuvaili vuonna 2013 kaupungin somaleja Karjalainen-lehdessä näin: Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa"" http://www.halla-aho.com/scripta/hirvea_tyovoimapula.html

      http://mvlehti.net/2016/03/16/paivan-kuva-yle-ja-totuus/

      http://mvlehti.net/2016/03/16/suomalaisen-journalismin-kafkalainen-todellisuus-nuket-pahat-peikot-ja-zombit/

      http://mvlehti.net/2016/03/01/mv-ajojahdin-syy-on-jessikka-aron-huumetaustan-eli-totuuden-esiintuominen/

      http://mvlehti.net/2016/03/16/huumetuomittu-palkittu-journalisti-jessikka-aro-ei-nay-yhtaan-sukellusvenetta/

      http://mvlehti.net/2016/02/23/mv-vaatii-jessikka-aron-eroa-julkaisee-pian-lisatietoa-hanen-rankasta-huumetaustastaan/

      • Antipersux

        Älä puhu paskaa. Väität että et muka katso YLEn ohjelmia. Kuitenkin tuolla alempana hehkutat YLEn ohjelmia näin::

        "Hallaahonäänestäjä45

        10.3.2016 13:42

        UUSI

        ON SE KUMMA ETTÄ MAIKKARI PALKKAA RAISKATUN SYYLLISTÄJÄÄ

        http://mvlehti.net/2016/03/10/raiskattujen-syyllistajat/

        ZYSSE ANTAA ISÄN KÄDESTÄ EDUSKUNNAN VIHERPASKIAISELLE

        Oikein hyvää tekee katsoa, kun paremmaksi ihmiseksi julistaunut valehteleva tekopyhä viherpaiskiainen saa kyytiä ammattimies Ben Zyskowiczilta

        kohdassa 5:20 täydeltä laidalta

        https://www.youtube.com/watch?v=0eOv5ZDzvZ0"

        Niin että kukas se tässä tunnustaa ja suorastaan kehottaa katsomaan YLEn tuottamaa materiaalia? Miltäpä sitä tuntuu jäädä kiinni housut nilkoissa???


      • Hallaahonäänestäjä45

        EN OLE KATSONUT TÄTÄ OHJELMAA VAAN TÖRMÄSIN SIIHEN VAHINGOSSA YOUTUBESSA JOTA KÄYTÄN TÄLLÄ HETKELLÄ GRAVITAATIO-TENSORIAALTOJEN DIPOLIOMINAISUUDEN ANALYSOINTIIN kuvista koska monopoli ei pysty tuottamaan niitä

        Jonkin verran seuraan youtubessa myös latinalaista musiikkia joka liittyy mm. Andien musiikkiperinteeseen, tosin eurooppalaisten sinne tuomaan en siis intiaanimusiikkia

        https://www.suomenuutiset.fi/eerola-nyt-on-etsittava-perusteet-turvapaikanhakijoiden-palauttamiselle-eika-porsaanreikia-maahan-jaamiselle/#comment-196535

        PUOLUE, JONKA PITI HUOLEHTIA SUOMALAISISTA ALKOI AJAA MATUJEN OIKEUKSIA

        Yllä viitataan Stubbiin, joka on esiintymisessä kameleontti, jolla ei ole oikeasti vakaita mielipiteitä, enemmän teatteria, eli ei ole mikään ongelma saada Stubbia mukaan vastustamaan matua kun se aika tulee.

        MATUN VASTAINEN TAISTELU PITI OLLA PS-PUOLUEEN KESKEINEN TYÖ ristiriitaisessa EU:ssa. Eli EU-johto muodostuu entisistä kolonialistisiirtomaaherroista ja sitten vähäherroista Italia ja Saksa, jolla on oma natsilainen traumansa

        EU-johdon valtioilla on isoja omistuksia matumaissa, erityisesti Englanti ja Ranska -omistukset, mutta ne työntävät ylijäämää MATUA SUOMEEN sossuun. PS-PUOLUEEN PITI ESTÄÄ TÄMÄ, KOSKA SUOMESSA ON LUOTTAMUSYHTEISKUNTA MUTTA EI OLE SIIRTOMAAKYTKENTÄÄ

        Kattia kanssa, Soinin eliitti päästi matut täysihoitoon ja soitti suutaan että kansa hätäilee ja eliitti keskittyi Tynkkysen, Immosen ja Saarakkalan marginalisoimiseen, jotka vaativat ryhtiä PS-eliittiin


    • Hallaahonäänestäjä45
    • Hallaahonäänestäjä45

      Ylen Atte Jääskeläisen paskatuutti jatkaa suvakkipropagandaansa
      http://mvlehti.net/2016/03/22/yle-valehtelee-matujen-osaamisesta-ja-oppimaarasta/

      Matunhyysäreiden SPR harjoittaa omaa propagandaansa
      http://mvlehti.net/2016/03/21/boikotoi-punaista-ristia/

      Hesari on kaikkien huijareiden äiti jo vuosien takaa, mutta siitä pääsee irti toisin kuin Yle-verosta,
      Hesari sanotaan irti täältä

      http://mvlehti.net/2016/03/21/hesarin-vaite-korkeastikoulutetuista-puhdasta-valetta/

      http://mvlehti.net/2016/03/21/75-prosenttia-turvapaikanhakijoista-luku-ja-kirjoitustaidottomia/

      Hesarin tilaus peruutetaan täältä 0203 31000
      https://asiakaspalvelu.hs.fi/ukk/yhteystiedot/

      MUISTAKAA ALLEKIRJOITTAA, pois Yle-vero, Yle maksutelevisioksi https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

      MUISTAKAA VAIHTOEHTOMEDIA VM http://www.murkut.org/

      MUISTAKAA MEDIAN VAIHTOEHTO MV http://mvlehti.net/

      ALLAOLEVASTA kannattaa kerrata millaista pellejoukkoa on Hesarin toimituksessa ja sanoa lehti irti ja siirtyä kansainväliseen mediaan, BBC, SKY, France24, ZDF, CNN, 3Sat ...

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14157011/persujen-ei-journalistit-molisevat-journalismista#comment-83498632

    • Hallaahonäänestäjä45

      YLE KERTOO ETTÄ PAAVI PESI PAKOLAISEN JALAT
      http://yle.fi/uutiset/paavi_pesi_pakolaisten_jalat_olemme_saman_jumalan_lapsia/8768785


      PAAVI EI OTA MATUJA MAAHANSA VATIKAANIIN OLLENKAAN VAIKKA MAA ON VAURAS KUIN VATIKAANIN PANKKI ja omistaa kiinteistöjä ja osakkeita ympäri maailmaa

      lupaus:

      PESEN HETI YLEN UUTISPÄÄLLIKKÖ ATTE JÄÄSKELÄISEN JALAT JOS MINUT VAPAUTETAAN PYSYVÄSTI YLEVEROSTA

      ATTE Jääskeläinen johtaa Ylen valhemediaa ja levittää suvakkisontaa kun pellolle

      http://mvlehti.net/2016/03/25/kuinka-yle-valehtelee-sinulle-natisti/

      http://mvlehti.net/2016/03/24/yle-matematiikkaa-041-on-suurin-piirtein-1923/

      http://mvlehti.net/2016/03/22/yle-valehtelee-matujen-osaamisesta-ja-oppimaarasta/

      http://mvlehti.net/2016/03/18/yle-tekee-juuri-sita-mista-odineita-syyttaa/

      http://mvlehti.net/2016/03/17/yleisradio-vaaristelee-tietoisesti-ja-taitavasti/

      http://mvlehti.net/2016/03/16/ylen-tutkiva-journalismi-yksi-laki-anarkomarkoille-toinen-laki-odineille/

      http://mvlehti.net/2015/11/02/atte-jaaskelainen-vaittaa-ylen-olevan-tasapuolinen-media/

      jne. jne. jne.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe