Ovatko jotkut liian hyviä tähän maailmaan..?

aarteenmetsästäj

Miksi hyvät ihmiset kuolevat nuorina?

11

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • filade
    • lenitallehurraa

      Valta alistaa, vallalle alistumista. Me olemme pieni maa, kahden suuren välissä. Meidän on tärkeintä huolehtia oman maan hyvinvoinnista. Huolehtia lapset vanhukset. Koulutuksen mukana tuleva tieto kuuluu jokaiselle suomalaiselle. Maanpuolustus, rajoille esteet, turvallinen asuminen ja kaupan käynti. Emme saa olla eu käsissä kuin orjat, vaan nostakaamme se Spartacus esiin joka puolustaa arvojamme. Nuo kaksi isoa tapelkoot keskenään, siitä vallasta. Kun huolehdimme luonnosta, puhtaasta vedestämme ja elämme omissa kansan kunnioituksen maassamme. Ei ole varaa haluta tänne afrikkalaisia, eikä ketään Välimeren väärältä puolelta - Kun sota syttyy olemme kuin lastu laineilla en ole sitä näkemässä. Soti rukoilen, uskon ja toivon itsenäisyyden säilymistä maailman poliisin uhoamisesta - saadaan vielä kalliisti maksaa, kun ja jos päästämme sen Venäjän kanssa kilpasille. Muistetaan että orjiksi emme halua kumpaankaan suuntaan. Suomalainen mieli, kieli ja sauna pysyköön

    • Verikuu, ensimmäinen tuleminen, profeetallinen ilmoitus
      8.10.2014

      Hei Youtube-perhe, olen rukoillut puolestanne ja olen kysynyt Jumalalta, mitä Hänellä oli mielessään teitä varten. Luulen että nyt meidän kaikkien ajatukset ovat punaisessa verikuussa, joka tulee pian, ja ensimmäinen tuleminen on tulematta. Ja luulenpa että kaikki mietimme… Tapahtuuko tämä aiemmin vai myöhemmin? Ja tiedän että on pettymyksen tunteita ja uskon kamppailuja ja sen sellaista. Tiedän että vihollinen käyttää uskon kilvoituksia juuri nyt lannistaakseen meidät ja saadakseen meidät joko luovuttamaan ja luopumaan uskosta tai tuntemaan häpeää muiden pilkatessa ja sanoessa ”Missä Jumalasi on? Missä näkyy Hänen tulemisensa lupaus?”

      Joten, älä anna sen tapahtua. Älä anna pilkan, epäilyn tai epäuskon vaikuttaa. Herra on tulossa millä minuutilla tahansa. Hänkään ei tiedä tulemisensa päivää tai tuntia. Joten luotetaan vain Hänen sanaansa tässä asiassa. Mehän olemme Hänen Morsiamensa ja Häntä pitää lohduttaa myös. Me emme halua antaa periksi lannistukselle, ja Jumala tietää hyvin sen vaaran. Siis, kun aloitin rukoukseni tänä iltana, ensimmäinen asia, minkä Hän teki, oli puhua juuri tästä aiheesta.

      Hän aloitti, “Tiedän pettymyksen, jota tunnet. Oi, tiedän liiankin hyvin sydäntenne raskauden, mutta teidän täytyy olla kärsivälliset. Lopetitte itsellenne elämisen, kun annoitte elämänne Minulle. Joten nyt Tulemiseni viipymisen tuottama kärsimys käytetään kutsumaan muita sieluja, jotka ovat vastaamisen partaalla. Ette ole ainoastaan Morsiameni, vaan myös Palvelijoitani. Näin ollen jokainen kuuliaisuuden osoituksenne käytetään kasvattamiseen ja käännyttämiseen, jotka ovat välttämättömiä Valtakuntani rakentamisessa. Siksi te niin usein sanotte ’Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaissa.’ Tämä on teidän lippunne, teidän toimeksiantonne. Kaikki mitä teette, sopii tähän toimenkuvaan.”

      Ja kysyin Jumalalta ja sanoin, ‘Hyvä Jumala, onko jotain mitä voisit sanoa Youtube-perheellemme, joka toisi heille vähän rauhaa?’

      Ja Hän vastasi, ”On kyllä. Lakkaa ajattelemasta itseäsi ja osallistu kanssani Sadonkorjuuseen. Mitä olet tehnyt saadaksesi Minun Valtakuntani tulemaan? Mitä olet tekemässä nyt tänä tuntina? Olen antanut sinulle enemmän aikaa – aiotko tuhlata sen? Tiedät mitä niin monet muut eivät tiedä. Mitä olet tekemässä saadaksesi Sanaa levitettyä? Näethän, en antanut sinulle lisää aikaa, jotta voisit käyttää sen istuskeluun laukkusi pakattuina. Jotkut teistä eivät ole valmiita. Olette liian kiinni omissa elämissänne ja omissa mukavuuksissanne ja vihoviimeinen asia mielessänne on Totuuden todistamisen kova työ. ”Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit” (Ilm3:18), että toisit Minulle sieluja. Saa riittää tämän hölynpölyn kanssa, että muut eivät ole Morsiamia. Tämä on yksin Minun päätökseni. En kutsunut teitä tuomitsemaan vaan rakastamaan. Tämä tarkoittaa ajattele parasta, odota parasta ja yritä kaikkesi jokaisen hämillään olevan ihmisen kohdalla, jonka kuolemallani lunastin.”

      ”Silmissäni ette ole valmiita, jos ette kurkota muiden puoleen, ja olette vielä kiinni itsessänne. Pane ’itse’ pois ja osallistu kanssani Sadonkorjuuseen. Peltoni ovat valmiita keräämiseen. Missä ovat sadonkorjaajani? Istumassa oman omenapuunsa alla katsellen pilvien kulkua?”

      “Ei, sanon teille, tehkää työtä kun on vielä aikaa. Älkää heittäkö hukkaan, mitä teille on annettu. Lopettakaa itsekeskeiset harrastuksenne ja tulkaa ulos itsestänne ja kurkottakaa muita kohti. Se totisesti on, mitä Morsiameni tekee tällä hetkellä. Ajattele, hän on liha Minun lihastani, luu Luustani (1.Moos2:23) ja hän, kuin Minä, kaipaa sielujen tuotavan Valtakuntaan. Hän tekee kaiken voimassaan saavuttaakseen tämän viimeisenä tuntina. Olen levittänyt armon kauas ja lavealle motivoidakseni Kansaani nousemaan Morsiamen huoneeseen kanssani, missä heidät varustetaan täysin läheisyyden kautta menemään ja tuomaan eksyneet juhla-aterialleni.
      “Jos et tee töitä Minulle tällä tunnilla, seisot edessäni sokeana ja alastomana. Nouse ja ala toimittaa Isäntäsi asiaa. Tuota Morsiamen arvoista hedelmää ja kun olet tekemässä tätä, katson että kasvat siihen täyteyteen, johon sinut kutsuin Puolisonani. Lupaukseni sinulle on ikuinen elämä ja Taivaan kalleimmat maat, suloisin mahdollinen läheisyys sielulle. Älä petä Minua tänä viimeisenä tuntina; nouse, valjasta itsesi vaunuihini, sillä ikeeni on kevyt, ja teen riemukkaaksi tekosi mennä ja koota Minulle Morsiameni.”

      Tämä oli pääviesti, jonka halusin jakaa kanssanne, mutta kun rukousaika alkoi ja kun Jumala antoi merkin että Hän tahtoo puhua kanssani, Hän otti joitakin asioita esille.

      Hän sanoi, “Rakkaani, ole kärsivällinen kanssani.” (Puhuen minulle, koska me kaikki odotamme ensimmäistä tulemista. Minä myös odotan.) Olen katsonut itäiselle taivaalle tänään lukemattomia kertoja. Me mieheni kanssa olemme katselleen itäiselle taivaalle.

      • ”Internetissä on hyvin monia, jotka eivät halua kuunnella Sinua, Jumala, ettet ole tulossa juuri nyt, he eivät halua kuulla sitä.”

        Jumala vastasi minulle ja sanoi, “Kun työtä on vielä tehtävänä, kun on vielä toivoa, ja kääntymisen partaalla olevat… no, en voi väittää Isäni olevan tarpeeksi sydämetön vetääkseen töpselin irti, mutta on totta ettei Hän odota ikuisesti. Muista ettei Jumala ole kuin ihminen; Jumala on kärsivällinen, ei ollenkaan mitään sinunlaistasi. Miksi? Koska voimme nähdä mitä sinä et voi nähdä. Voimme nähdä mitä Me teemme tuon lapsen suhteen, joka on myyty seksiorjaksi, tuon öljyläikän, tuon tulivuoren. Meillä on keinoja kääntää kaikki paha hyväksi, keinoja joita et käsitä ennen kuin Taivaassa.”
        Jumala jatkoi, “Muistatko tarinan pienestä pojasta Vietnamissa ja toisesta New Yorkissa?”

        Kyllä muistan, Herra.

        Ottaisin tässä kohden tauon keskustelustani Jumalan kanssa ja kerron vähän lisää tarinasta. Tunsimme ihmisiä, jotka asuivat maaseudulla ja isännällä oli vakava alkoholiongelma ja hän oli ollut Vietnamin sodassa. Ja hän kertoi minulle, että yksi hänen syistään juoda on tappaa se kipu, jota hän tuntee tekemistään ja näkemistään asioista siinä sodassa. Yksi hänen näkemistään asioista oli se, kun hän näki naisen ollessaan portin vartijana ja nainen tuli pienen poikansa kanssa portille ja hän päästi heidät sisään. Pojalla oli ruokakori ja nainen käski pojan mennä sisään ruokalaan ja antamaan korin sisällä olijoille.

        Kun pieni poika meni lähemmäs ruokalaa, nainen kääntyi ja alkoi juosta poispäin. Voit varmaan arvata, mitä tapahtui. Pommi räjähti ja tappoi monia ruokalassa olleista miehistä, ja tietysti pienen pojan. Ja mies näki tämän ja se piirtyi hänen mieleensä koko loppuelämäksi siitä lähtien ja se aiheutti hänelle niin paljon tuskaa, että hän valitsi turruttaa kivun alkoholilla. Etsin Jumalan tahtoa tässä asiassa ja sanoin, ”Jumala, mitä me voimme tehdä tälle miehelle, kuinka voin auttaa häntä?”

        Ja Hän kertoi minulle tarinan. On pieni poika New Yorkissa, noin kahdeksanvuotias. Pieni poika on menossa Keskuspuistoon mennäkseen pienille lammille puistossa. Jumala tulee hänen luokseen ja juttelee hänen kanssaan muutaman minuutin ajan. Hänen vanhempansa ovat huumeriippuvaisia, hän ei tiedä kuka hänen isänsä on; hänen äitinsä on vakavasti huumeriippuvainen. Hän on laiminlyöty, aliravittu, hyväksikäytetty, ja miksi kukaan laittaisi hänet tällaiseen elämään? Miksi hän oli syntynyt tällaiseen elämään? Se oli kamalaa. Ja tätä tapahtuu hyvin paljon maailmassa tällä hetkellä leviten huumeiden ja riippuvuuksien kautta. Se on traagista, käsittämättömän traagista.

        Se oli sen pienen pojan tarina, millainen hänen tilansa oli. Hän oli mennyt puistoon vain saadakseen vähän helpotusta hirvittävästä ympäristöstä, huumeista, väkivallasta, jengeistä. Hän siis oli mennyt puistoon ja oli lammella ja Jumala tuli katsomaan häntä ja he juttelivat. Hetken kuluttua hän kääntyi, ja tämän näen Hengessä, Jumala näyttää minulle mitä tapahtuu. Hetken kuluttua poika kääntyi ja käveli takaisin mennäkseen kotiin ja kun hän oli ylittämässä katua, iso rekka-auto suistui hallinnasta ja osui häneen ja tappoi hänet. Hän kuoli välittömästi. Ja Jumala kääntyi puoleeni näyssä ja sanoi, ”Näetkö, on sieluja, jotka tietävät mikä heidän loppunsa on ennen kuin he edes tulevat Maahan ja he tekevät sopimuksen kanssani, ja Minä kerron heille, mikä heidän palkintonsa on oleva.

        He tulevat olemaan kanssani Taivaassa ja he tekevät tämän tehtävän.” Tämä saattaa kuulostaa hiukan kaukaa haetulta sinulle ja olen pahoillani etten voi selittää Jumalan teitä sinulle – mutta uskon että se oli Jumala. Sillä oli valtava vaikutus alkoholistimieheen, jolle kerroin sen. Jumala tiesi ennalta, kun se pieni poika syntyi, että häntä käytettäisiin elävänä pommina, traagisesti.

        Palataksemme takaisin keskusteluumme, Jumala puhui minulle, “Muistatko tarinan pienestä pojasta Vietnamissa ja toisesta New Yorkissa?”

        Ja minä vastasin, ”Kyllä, Herra.”

        Hän vastasi, “Monet hurskaat sielut tulevat juuri nyt tähän maailmaan, jotka ovat ilmoittautuneet kärsimykseen vain ollakseen pelastettuja ja tuodakseen lisää Valtakuntaan. Hyvin hurskaat sielut, jotka mielummin kuolisivat nuorena kuin turmeltuisivat ja menisivät Helvettiin. Sielut jotka rakastavat Minua koko pienistä sydämistään ja tietävät että ihmisruumiissa Maassa olemisessa on petos. Nämä sielut kutsun ja käytän työhön, jota kukaan muu ei halua tehdä: kuolla tsunameissa, kulkutaudeissa ja nälässä. Nämä sielut kutsuvat ihmissukua tavoittelemaan heidän itsekkäiden rajojensa yli ja antamaan. Köyhät pyhittävät rikkaat. Tiedäthän sanonnan, ‘Rikkaan miehen rahat eivät anna hänelle rauhaa’. Ja kuinka totta se onkaan, paitsi jos hänestä on tullut edustajani ja tekee työtä käsi kädessä kanssani siunatakseen muita.

        Näetkö siis? Kaikilla on tarkoituksensa Valtakunnassani. Kukaan ei jää ilman palkintoaan. Jokainen täyttää kohtalonsa, juuri niin kuin sinäkin nyt olet täyttämässä omaasi.”


      • Haluaisin vähän selittää tätä ymmärrykseni mukaan (ja tämä on asia, joka tuli minulle runsaat 20 tai 30 vuotta sitten) sen mukaan mitä Jumala on puhunut sydämelleni ja mitä olen havainnoinut. Hän ottaa vastaan ihmistilamme kärsimykset, ne asiat, jotka meidän täytyy kärsiä maan päällä ikään kuin kantaisimme ristiä. Kuin Simon, jolle annettiin Jeesuksen risti kannettavaksi. Me emme ainoastaan jatka Jeesuksen tekoja rukouksessa vaan myös ristin kantamisessa.

        Joillakin meistä on sairauden risti, ja tiedän että on monia ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kanssani. Mutta haluaisin teidän miettivän niitä sieluja, jotka saavat rukouksia mutta eivät parane. Itse asiassa olen tehnyt opetuksen aiheesta, ”Miksi en parantunut?”(Why Didn’t I Get Healed?), joka saattaisi todella auttaa asian ymmärtämisessä.

        Joten, Jumala käyttää näiden sielujen kärsimyksiä, ja emme tiedä mitään sielujen kohtalosta tai miten sielu saa alkunsa, muuta kuin, näin ajattelen, meillä kaikilla ikään kuin on käsitys tai ajatus, että sielu syntyy Jumalasta.

        Jessie Dulpantis puhuu tästä hänen näyissään Taivaasta – kuinka Isä Jumala laittaa kätensä liiviinsä ja vetää ulos sielun enkelille annettavaksi syntyäkseen ruumiiseen. Hän teki tämän monta kertaa kun Jessie Dulpantis oli Hänen kanssaan läsnä. Joten, olimmepa samaa mieltä tai emme, maailmassa on kärsimystä. Se tulee Saatanan kautta mutta, kuten tiedät, Jumala käyttää kaikkea ja kääntää sen hyväksi. Siitä tulee keino vapauttaa armoa ihmisten elämiin. Niin kuin paasto vapauttaa armoa tai valmistaa meitä armoon selkiyttämällä mielemme tai saadakseen aikaan jonkun hengellisen työn.

        Joten Jumala käyttää kaikkia kärsimyksen muotoja ja jotkut näistä sieluista ovat valinneet ja tietävät sen elämän, jonka tulevat viettämään, tietävät että se on kurja, tietävät että se on lyhyt ja vain hetkinen, mutta he myös tietävät palkintonsa eivätkä joudu hukkaan.

        Olen aina miettinyt… (ja Jumala nappasi ajatuksestani kiinni, se vain kävi mielessäni kun juttelimme)

        Hän sanoi, ”Olet usein kysynyt minulta ’Miten on mahdollista, että sielu, joka on otettu suoraan Jumalan rinnasta, voisi olla paha?’ Kerron joka ikiselle kokelaalle ’Otan tässä valtavan riskin. Suon sinulle vapaan tahdon. Se joko tuo sinut takaisin luokseni tai tuomitsee sinut Helvettiin ikuisiksi ajoiksi.’ He aloittavat puhtaina, mutta sukupuuhun ja kulttuuriin astumisella on voimakas vaikutus heidän DNA:han.”

        Sanoin silloin Jumalalle, “Luulin että DNA on mitä on eikä muutu.”

        Hän oikaisi käsitykseni. ”Ei”, Hän sanoi, ”DNA voi tuhoutua monella tavalla, erityisesti sähköisien impulssien takia, jotka ohjaavat kehoa. Joten, toistuvat väkivallan teot voivat vaikuttaa tulevaisuuden sukupolviin. Ei vain siksi että ne ovat pahuuden ilmentymiä mutta koska DNA:ta on muutettu. Mitä vanhempia geenit ovat, sitä vahingoittuneempi DNA:sta tulee. Siksi hyvin usein annan heille DNA-siirrännäisen. Valan uutta vaurioittumatonta DNA:ta kehoihinne auttaakseni teitä kääntymään pois synnistä, lannistuksesta ja epäonnistumisesta, kuten tein kanssasi sen profeetan kautta, joka vieraili siinä kirkossa.”

        Joka tapauksessa, se oli viestin loppu. Ole rohkaistu, Youtube-perhe. Herra on tulossa, älä anna kenenkään kertoa sinulle muuta. Mutta ymmärrä: on syy miksi Hän sanoi kirjoituksissa ”Sulhanen viivästyi”… Hän siis viipyy.

        Hän ei edes tiedä tuntia, jolloin se tapahtuu. Joten, Hän viivästyy, mutta meidän täytyy olla kärsivällisiä ja valvoa Hänen tulemistaan ja pitää öljyä palamassa lampuissamme. Ja uskon että tätä öljyä voi hyvin verrata hyviin töihin ja työhön, jonka Hän on antanut meille tehtäväksi voitelun alla.

        Joten pidetään lamppumme palamassa ja ei uuvuta hyvätekemiseen. Jumala siunatkoon sinua.


      • jätännäävaantähän

      • musiikkia_

    • olisikonäin

      Ei se pituus vaan laatu. Jospa he pääsevät vähemmällä tätä ajallista vaivaa kokemasta, kun oppivat nopeammin elämänläksynsä. Ei tule niitä sakkokierroksia tarvitse suorittaa.

    • Jyrivielä

      No katsos kun evokkien abortoimat äpäränsä eivät ole ehtineet tehdä pahaa ennen nitistämistään toisin kuin vanhempansa evomoraalia harrastellessaan.

      Toisaalta, jos viittaat nuorten itsemurhiin niin psykopuolen ammattilaisena tiedän että suurin syy niihin on se itseinho joka väistämättä seuraa irtosuhteiden harrastamisesta.
      Ei siis ole mikään ihme että Mooses kielsi ne, vai mitä?

    • Ps. 119:19 "Minä olen muukalainen maan päällä; älä salaa minulta käskyjäsi"
      Joh. 15:19 "Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa."
      Joh. 16:33 "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."
      Joh. 17:14 "Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole."
      Hepr. 11:37 "heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä - 38 he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle- he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa."
      1. Joh. 3:13 Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa.

    • Mitä jos Hitler olisi kuollut ollessaan vielä akvarellimaalari, niin mitä hänestä muistettaisiin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe