He tulevat jäämään taakse, profeetallinen opetus

aarteenmetsästäj

3.11.2014

Jumala aloitti, ”Monet tulevat jäämään taakse.”
”Jumala, tunnen suurta surua taaksejääviä kohtaan. Kaikkia kohtaan, joille yritimme kertoa, ihmisille perheessäni, niille joilla oli tuomitsevuutta tätä viestiä kohtaan.”

Hän vakuutti minulle, ”Kaikki ratkeaa Kunniassani.”

”Itken viattomien ja välinpitämättömien, hidasjärkisten ja häijyjen vuoksi. Kaikki jotka eivät ole olleet huomaavinaan Sinua tai ovat hylänneet Sinut, Jumala. Ja ne pienet lapset jotka ovat prostituution uhreja. Voitko ottaa myös heidät? Tiedän että rakastat heitä enemmän kuin voin kuvitella. Ja entä hyvät kristityt?”

Kysyin nämä kysymykset, koska alkuperäisessä ensimmäisten ylösnousemusunessa, joka Ezekielillä oli ryhmästä joka otettiin ylös, ryhmä oli hyvin pieni, se oli hälyttävää.

Sitten Jumala alkoi, ”Monet tulevat jäämään taakse.”

Kun Jeesus puhui nämä sanat, vastustin Häntä enkä halunnut kuulla mitä Hän sanoi. Hän puhui vakavasti, ”Haluatko kuunnella?”

Vastasin, ”Anna minulle anteeksi, Jumala.”

Hän alkoi itkeä, ”En halua jättää ketään taakse. Mutta ne jotka ovat toistuvasti jättäneet Minut ja ylenkatsoneet neuvoni, heitä ei voida ottaa mukaan. On niitä jotka ovat kokeneita pappeja ja opettajia ja joilla on vuosikymmenten kokemus Minun palvelusta. He kuulevat ääneni, he järjestävät viestejä muille – mutta eivät itse ota vaaria opetuksestani. En voi kaataa uutta viiniä vanhoihin leileihin. En voi rakentaa Uutta Kirkkoa turmiolle. Täydellinen katkeruuden, kaunan ja ennakkoluulojen taaksejättö tulee tapahtua, kuin myös väärien arvojärjestelmien ja hengellisyyden (pahan) hengen jättäminen. Kirkkoni on turmeltunut – hänet täytyy puhdistaa. Ja mitä pian kohtaa häntä, on Minun varustukseni hänen puhdistamistaan varten. Olen antanut eteesi monia esimerkkejä.”

Siinä vaiheessa Hän alkoi luetella heitä nimeltä. Ja jokaisen henkilön kohdalla sydäntäni puristi, koska muistan Pyhän Hengen murehtivan sisälläni, kun he yksi kerrallaan menivät omia teitään.

Ja sitten Hän jatkoi, ”On uskollisia opettajia, joiden elämät ovat täynnä näitä esimerkkejä. He ovat rakastaneet jokaista, opettaneet heitä, kärsineet heidän vuoksensa… mutta lopulta, he menivät väärään suuntaan. Yhä uudestaan he ovat kantaneet murskaiskut sydämissään ilman katkeruutta tai pahantahtoisuutta. Enkö palkitsisi heitä tästä?”

Otan tauon tässä kohtaa ja sanon, että ilmeisesti mitä Hän tässä tarkoitti, on että on olemassa opettajia joista tulee katkeria tai jotka kantavat kaunaa. Näistä opettajista, joista Hän puhuu tässä, ovat niitä jotka eivät ole sallineet tätä myrkkyä elämäänsä. Jatkan tästä:

”Enkö palkitsisi heitä tästä? Enkö antaisi Ääneni kuulua erämaassa valmistaakseni tien? Kerron sinulle totuuden – ne jotka ovat ylenkatsoneet neuvokkaat uskollisten Opettajieni opetukset, lopulta aukaisevat korvansa ja kuulevat heidän äänensä. Mutta on liian myöhäistä heille välttää koettelemukset, jotka ovat tulossa Maahan koettelemaan kaikkia sieluja.”

”Pedon merkki on oleva heidän vakavuutensa seulomisen alku. Se alkaa uhrautuvaisuudella pienissä asioissa ja päätyy elintärkeisiin perusteisiin. Tulossa on ennennäkemätön seulonta ja tutkiminen, jota ei uskovien keskuudessa ole koettu. Maailma on saanut heidät elämäntapaan ja jumaluusoppiin, jota ei ollut olemassa Alkukirkossani. Heidän koko ajattelunsa itsestään on oleellisesti uhattuna ja kyseenalaistettuna, kunnes he ymmärtävät Kuka Minä Olen ja keitä he ovat Minussa, ja mitä todella tarkoittaa kantaa Nimeäni, Ristiäni. Elää Minussa ja Minä heissä. Silloin he saavat selville arvonsa ja hylkäävät täydellisesti kaiken, minkä maailma on tarjonnut ja pitänyt heidän varalleen. Tämän täytyy tapahtua tapahtumasarjan kautta, se ei tapahdu yhdessä yössä. Siksi jätän heidät Maahan ”

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottaon

      Uuttaviiniä ei voi laskea vanhoihin leileihin ennenkuin tehdään parannus.Risti ja Veri ,syntien anteeksiantaminen.Se ei ole voitelu jossa läträtään viinillä. Ja juopukaan.Se on vastoin sanaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe