Tule luokseni ylistyksessä; Minä poistan tahrojasi

aarteenmetsästäj

odotustesi kautta
11.5.2015

Jumala siunatkoon teitä viisaudella ja ymmärryksellä ja kyvyllä muistaa kaiken, minkä Jumala on jakanut kanssamme auttaakseen meitä tiellämme.

Ja Jumala aloitti viestin tänään pienellä kaksinpuhelulla. Tunsin paljon halua irrottautua Maassa olemisesta, nyt kun on todella, todella alkanut tekemään kipeää olla erossa Hänestä. Ja Hän aloitti viestin:

”Minulla on hyvin paljon rakkautta ja myötätuntoa sinua kohtaan, Morsian.”

Oi, Jeesus, kaipaan luoksesi. Tämä maailma on niin epätäydellinen paikka ja minä siinä ei tee siitä yhtään täydellisempää.

”Tiedän mitä tunnet, ja olet harjoittamassa suurta kärsivällisyyttä.”

Kaipaan sinua, Jumala.

”Minäkin kaipaan sinua. Sinulla ei ole aavistustakaan, etkä voi käsittää sitä kidutusta, jota tunnen joka päivä siksi, ettei Morsiameni ole kanssani. Me molemmat kärsimme tästä erosta, mutta ainakin meillä on nämä virkistyksen hetket yhdessä.”

Se todella auttaa.

”Se lohduttaa myös Minua. Jo sen tietäminen, että sinä välität tarpeeksi halutaksesi olla Kanssani olennaisesti.”

Oi, Jumala, haluan enemmän Sinua ja vähemmän muita asioita, mutta en tahdo olla piittaamaton niitä kohtaan, jotka etsivät Sinua.

”Etkö tiedä että olemme yhdessä, kun kirjoitat heille? Etkö tiedä että täytän pääsi Ajatuksillani, jotta sinä voit neuvoa heitä puolestani?”

Kyyneleitä ja tunteiden ryöpsähdys, ”Oi, Jumala, en halua olla täällä, haluan olla Sinun kanssasi”

”Pian, Rakkaani.”

Miksi tunnen näin?

”Koska olemme tulossa lähemmäs odotettua aikaa. Sallin sinun nähdä hiukan sydämeesi ja kuinka kaipaat Minua. Ja jos paljastaisin koko totuuden sinulle, kuolisit välittömästi.”

Se ei olisi niin paha juttu… vai mitä?

”Ei sinulle tai Minulle, mutta muille se olisi.”

Oi Jeesus, tunnen itseni taas alakuloiseksi.

Ja haluan keskeyttää tässä, ennen kuin menen seuraavaan osaan keskustelussamme selittääkseni jotain sinulle.

Edellisen videon kommenteissa, viime yönä, ajan järjestämisestä Jumalalle ja valmistautumisesta Häihin. Olen jakanut monien kanssa, kuinka Jumala tuo meitä täydellisyyteen taso tasolta. Kun me kaikki huomaamme, että ensimmäisten ylöstempaus on melkein täällä, alamme tulla vakavammiksi lihamme voittamisesta. On ollut kolme vakavaa varoitusta viimeisen 12 kuukauden aikana… ja odotuksen tunne, että ylöstempaus on yllämme. Mutta olemme yhä täällä. Johtaako Jumala meitä harhaan? Ei koskaan, Jumala ei valehtele. Kuitenkin Hän johdattaa meitä selkeämpään ymmärrykseen niistä asioista sisällämme, jotka pitää vielä voittaa.

Joka kerta kun varaudumme ylöstempaukseen, menemme rukouspaikallemme pääästäksemme lähemmäksi Jumalaa, puhdistaaksemme sydämemme, erottaaksemme itsemme maailmasta ja torjuaksemme lihamme Pyhän Hengen avulla… Joka ikinen kerta, häämekostamme lähtee enemmän tahroja ja tulee puhtaammaksi ja kirkkaammaksi. Ne ovat melkein kuin harjoitukset viimeistä päivää varten, jonka Jumala sanoo tulevan. Yksi näistä päivistä ei ole enää harjoitus, vaan itse tapahtumahetki.

Joten Hän puhui näin – palataksemme keskusteluumme:

”Olet oikeassa siinä, mitä olet kertonut ihmisille. Se on juuri sitä, mitä teen, koska jokainen taso tuo yhden tahrojen joukon pois heidän hääpuvuistaan, niille, jotka todella ovat halukkaita. Toiset vain roikkuvat mukana mutta eivät todella sovella itseään viesteihin. Tämä on asia, joka erottaa Morsiamet Uskovista. Rakastan heitä molempia, mutta Morsiamet tavoittelevat Minua sydämillään ja Minä palkitsen heidät läsnäolollani.”

Ajattelin, ’Joten…?’

”Milloin tulen? Millä minuutilla tahansa, joku näistä harjoituksista ei olekaan enää harjoitus vaan tapahtuma itse. Haluan nähdä tarkalleen, kuinka kuuliainen jokainen Rakastajistani on, ja tässä prosessissa he saavat monia monia tahroja pois vaatteistaan. Ehkä ei kokonaan, mutta koska ne tulevat pinnalle, pystyn antamaan ne anteeksi ja ottamaan ne pois. Tässä prosessissa en ole pyytämässä täydellisyyttä, vain vankkaa aikomusta muutoksentekoon ja yritystä. Koska Morsiameni tahto olla täydellinen, haluaa olla pesty ja puhdas, haluaa että häneltä poistetaan hänen vikansa ja syntinsä, luen sen hänelle oikeamielisyydeksi. Ja vaikka hän ei olisikaan täysin täydellinen kun tulen hakemaan häntä, hänen sitoutumisensa puhuu puolestaan ja hänen pukunsa tulee tahrattomaksi. Ymmärrätkö? Minä teen tämän hänelle. Minä täydellistän hänen, kun hän vastaa Minulle kuuliaisuudessa. Poistan tahrat. Tämä on osa pyhityksen mysteeriä. Oi Clare, rakastan häntä niin, haluan hänen olevan Kanssani.”

”Ja on eri tasoja. Se tarkoittaa, joillekin on annettu 20 lahjaa, joillekin vain yksi. Joten, tuomitsen sen mukaan, mitä on tehty sillä, mitä on annettu. Siksi jotkut näennäisesti epätodennäköiset ehdokkaat, koska ovat tehneet niin kovasti töitä yhdellä lahjallaan, heidät katsotaan yhtä menestyneiksi kuin muut, joille oli annettu paljon enemmän lahjoja ja käyttivät niitä kunnolla. Oi, kuinka rakastan Morsiantani ja kaipaan saada hänet luokseni.”

6

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Laulusi oli todella koskettava, todella koskettava, ja monet sydämet tulivat Luokseni tuon laulun kautta. Kiitos Rakkaani. Kiitos kauniista laulusta, joka tuo kunniaa ja arvostusta Minulle ja tuo Morsiameni juuri niin paljon lähemmäs täydellisyyttä.”

      ”Kun hän uppoutuu rukoukseen, hänen rakkautensa tuli puhdistaa hänen sydämensä ja niin häviää kuona. Mitä enemmän hän pysyy rukouksessa, sitä enemmän kuonaa tulee pinnalle ja sitä enemmän hän tajuaa riittämättömyytensä ja luovuttaa itseään Minulle. Siksi on parempi, että sielut tulevat luokseni rukouksen kautta, ”Tulen porteillesi kiitos sydämessäni, tulen sisäpihallesi ylistyksen kanssa.” Se on selventävä palvonta, hänen sielunsa olemus kurkottaa Minun puoleeni ja tulemme yhdeksi yhteyden jumalallisessa hetkessä. Koko elämän tarkoitus on oppia tuntemaan Minut, palvella Minua ja rakastaa Minua, ja missään muualla tämä toimeksianto ei voi toteutua, kuin rukouksessa ja palvonnassa. Tässä hän on antanut itsensä Minulle ja Minä tavoitan hänet ja syleilen häntä Rakkaudellani. Se on tärkein keino läheisyyteen Kanssani.”

      ”Joten haluan sinun jatkavan hänen opettamistaan siinä, että tämä on se keino, jolla tulla Minun Sydämeeni. Niin monilla ei ole arvostusta sitä kohtaan, mitä teen heille. Ja En puhu nyt niistä, jotka eivät tunne Minua, puhun Uskovistani, Oppilaistani ja Morsiamistani. Kiitollisuus puuttuu surullisesti kaikilta näiltä ja siksi pidätän isoimmat siunaukset, koska pienempiä ei ole huomattu ja arvostettu.”

      ”Tämä on toinen salainen tie Sydämeeni.”

      ”Nautin Morsiameni iloitessa lahjoista, jotka olen antanut hänelle. Valittaminen on sen vastakohta. Jos olen sallinut sairauden, joka ei ole väistynyt voidellun rukouksen takia, sitten olen kysymässä Läheisimmältä ystävältäni, että hän kantaisi hiukan Ristiäni heidän puolestaan, jotka eivät vielä ole pelastettuja. Se todella on arvokas paastouhri. Siksi enää harvoin pyydän sinua paastoamaan, kannat paljon kipua päivittäin. Kun olit nuorempi, paastosit suurimman osan viikosta, mutta nyt kannat ristiäsi ja myös vähän Minunkin Ristiäni toisella tavalla.”

      ”Minua surettaa että niin harvat ymmärtävät tämän dynamiikan. Oi, kuinka paljon lohdutusta he saisivat, jos he vain tietäisivät, kuinka arvokkaita heidän kärsimyksensä ovat Minulle. Monet järkyttyvät, kun he saapuvat Taivaaseen, saadessaan suurenmoisen vastaanoton niiltä, jotka hyötyivät heidän kärsimisestään tässä elämässä.”

      Ja sivuhuomautuksena, ihmiset, aion laittaa videonkuvaukseen soittolistan, useita soittolistoja. Joten varmistakaa että katsotte sen. Se selittää paljon siitä, mitä Hän sanoo. Emme kanna pelastumista, mitä kannamme, on Pyhityksen ja ihmisten sydämien avaamisen ristiä, jotta he kääntyisivät Jumalan puoleen, kun pelastusta tarjotaan heille. Se on paastouhri, kuin pitäisit paastoa ruuasta, kun kannat ristiä valittamatta. Tai YRITÄT olla valittamatta…! Minä EN ole vapaa valittamisesta. (myhäilyä) Joka tapauksessa, se on mahtava ansio.

      Haluaisin myös mainita, että kirjamme Chronicles of the Bride on yksi kappale omistettuna sieluille, jotka pelastettiin, koska muut torjuivat heille tarkoitetut Jumalan armolahjat. Kappale on nimeltään ’Graces Dispensed on Your Behalf’, 9.3.2007, sivu 65. Jätän tämän videokuvaukseen videolinkin kanssa. Ja uudelle blogisivustollemme myös, jossa on kehityskertomuksia ihmisiltä, jotka ovat saaneet suurta hyötyä rukouksistaan.

      Okei. Ja sitten Jumala jatkoi:

      ”Viimeinen sanani sinulle tänä iltana on, että pysy lujana, pidä se minkä olet saavuttanut katsomalla Minun Peiliini ja kohdaten vikasi ja lihasi. Pysy sillä tiellä. Se on arvokas! Älä luisu takaisin, ’juoden ja elämöiden’, koska sulhasesi viivästyy, vaan suojele sitä, mikä on tallella ja jatka kehittymistä taistelussa lihaasi vastaan. Annan sinulle voiton.”

      ”Siunaan teitä nyt periksiantamattomuudella, että odottaisitte innokkaasti Kutsuani millä hetkellä tahansa, älkääkä uupuko hyvän tekemiseen. Kun pääsette Taivaaseen, tulette toivomaan että olisitte paljon enemmän auttaneet toisia. Ja Morsiamet, kun vietätte aikaanne Kanssani tällä viikolla, huomatkaa yhä enemmän, kuinka maailma on päässyt ajatteluunne ja elämäänne.”

      Ja se oli Hänen viestinsä loppu.

      Ja minulla on toinen video, jonka uskon auttavan teitä avaamaan silmänne sille, kuinka riipumme maailmassa, jopa Kirkossa. Se on johdatus videolle ”Wounding Waters: The Worldly Church”. Ja jätän linkin. Se on yksi ihan ensimmäisistä videoistani. Mutta se on luultavasti perusta tälle koko kanavalle, koko sarjalle aiheesta maailmallinen kirkko. Jumala saneli tämän minulle viisiosaisena sarjana. Hän pyysi minua tekemään sen tietyllä tavalla ja se on vain johdatus siihen viisiosaiseen sarjaan.

      Joten, Jumala siunatkoon sinua. Kiitos paljon rukouksistanne ja virittäytymisestä kanavallemme. Sinun olosi täällä ja sinun kommenttiesi kuuntelu ovat yksi suurimmista siunauksista elämässämme. Me todella, todella arvostamme teitä.

    • Elämää_elämää
      • musiikkia_

        Juha Tapio - Sinun vuorosi loistaa

        https://www.youtube.com/watch?v=0j_hksPFLgg


      • musiikkia_

    • atteboi

      Valitettavasti olen jo saanut evoluution myötä viisautta riittävästi, vaikka toisille jakaa, joten yrittäkää nyt vain saada omaan päähännekin vähän lisää järkeä jollain keinolla.

      • voisit.voittaa

        Sepä jännää, ja kukahan sinäkin olet?? Kun en tunne, eikä muutkaan täällä tunne. Etsi mieluummin tie Jumalan luokse, kyllä sinäkin voit uskon saada, pyytäjälle se on luvattu. Ota selvää, miten voit löytää Jumalan, Raamattu ja sen Uusi Testamentti auttaa sinua siinä, kun vaan uskallat aloittaa...! Jumala rakastaa sinua, älä jättäydy sen ulkopuolelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe