Jeesuksen kokeminen Läsnäolorukouksessa

aarteenmetsästäj

19.6.2015

Halusin vain jakaa kanssanne, kuinka me tulemme lähelle Jeesusta läheisessä kanssakäymisessä Läsnäolorukouksessa. Kutsumme rukousmuotoamme Läsnäolorukoukseksi, koska olemme läsnä Jumalan kanssa Hänen lupauksensa mukaisesti, jossa jos rakastamme Häntä, tottelemme Häntä ja Hän on kanssamme. (Joh14:21)

Meillä on soittolista, joka selittää raamatullisen pohjan läsnäolorukoukselle ja siinä menen yksityiskohtiin.

Sen nimi on I’m Calling You To Intimacy (Playlist). Liitä selaimesi osoitekenttään:

https://www.youtube.com/watch?v=v4MZGRdcvNo&list=PLJPAM4wf9t65VEZlpObNPlihVpJtTEs
V

Ja, taidan mainita tämän videon kuvauksessa ja annan teille linkin siihen, jos haluatte katsoa joitakin videoita, jotka ovat soittolistalla. Mutta yleissääntönä, vain yleissääntönä, koska Jumala tykkää tehdä asioita Hänen tavallaan. Voit tehdä kaiken piirtoa myöten täydellisesti kuulematta sanaakaan Jumalalta.

Muistan ajan, jolloin kiipesin vuorta pitkin ylöspäin paastoten ja rukoillen ja vietin koko päivän Rukouksessa ja Palvonnassa ja Jumala ei kertaakaan puhunut minulle. Lopuksi mietin, mitä on meneillään, tämä on kamalaa, Jumala? Ja Hän puhui sanansa minulle tarpeeksi selvästi huomatakseni, ’VAU, Sinä Olet siellä, Sinä Olet täällä, Sinä kuulit minut!’

Ja sanat olivat yksinkertaisesti, ”Et voi saada sitä tapahtumaan, Clare. Se on Minusta kiinni, ei sinusta. Minua ei kiinnosta, montako paastoa teet, tiedäthän, se silti on Minusta kiinni.” Minusta tuo oli hyvin vitsikästä, mutta se on myös hyvin totta.

Mutta, voimme järjestää itsemme läheiseen Rukoukseen Jumalan kanssa, tapaamiseen Hänen kanssaan. Voimme viljellä suhdetta, joka tekee mahdolliseksi meidän tulemisen tuohon tilaan joka ilta, kun menemme rukoukseen. Sitä me toivomme ja rukoilemme jokaiselle, joka kuuntelee kanavaamme. Nämä ovat vaikeita aikoja, etkä voi nähdä sääntöjen mukaan, kaikkien sääntöjen, kaikkien mustavalkoisten sääntöjen mukaan. Sinun on kyettävä lukemaan rivien välistä ja erottamaan niitä Jumalan Hengellä. Ja jos et ole viljellyt tuota taitoa, olet helposti ihmisten huijattavana, jotka sanovat yhtä, mutta ajattelevat ja tekevät jotain muuta.

Yksinkertaisesti, ennen kuin tulemme rukoukseen, luemme Kahlitsemisrukouksen. Ja, tämä rukous kehittyy. Luulenpa että ensimmäinen versioni siitä oli pari kuukautta sitten ja joka kerta kun rukoilen sitä, näen jotain uutta, joka pitää muuttaa, ja kun olen saanut tarpeeksi asioita, pieniä yksityiskohtia, jotka pitää muuttaa, minä julkaisen uusimman version.

Viimeisin Kahlitsemisrukous on se, jota kannattaa käyttää.

Tämä Kahlitsemisrukous alkaa syntiemme ja vajavuuksiemme tunnustamisella. Tässä on se mukava puoli, että kun mietit eri asioita, jotka ovat mahdollisia syntejä, joihin olemme syyllistyneet päivän aikana, se tavallaan antaa sinulle pääpiirteet: ”Ok, teinkö tuota? Tunsinko tätä? Olinko vihainen jollekin? Syytinkö jotain ihmistä? Olinko kateellinen jollekin?” Joten, on hyvä ajatus tehdä sisäinen tarkastus siitä, missä menet ja mitä olet tehnyt tänään, asenteesi päivääsi. Asenteesi Jumalaa kohtaan ja asenteesi muita kohtaan. Joten, otan aikaa sen tekemiseen, katsoen jokaista asiaa ja tehdäkseni selväksi, että olen pahoitellut ja pyytänyt anteeksiantoa siitä mitä tein. Ja pyytänyt voimaa, etten tekisi sitä enää uudelleen.

Ja sitten, kun tulemme rukousosioon, minulla on kokonainen lista asioista, jotka olemme huomanneet tulevan mieleen rukouksen aikana. Asioita kuten väsymys, keskeytykset, Hengellinen kuurous, epäusko. Tämän tapaisia asioita.

Nimeämme nuo asiat yksitellen rukouksessa. Rukoilet Epäuskon henkeä vastaan, Vihan henkeä vastaan, Keskeytyksen henkeä vastaan. Rukoilet, itse asiassa kahlitset ja rukoilet niitä demoneja vastaan, joiden tehtävänä on haitata rukouksiasi.

Joten, se lista myös tavallaan antaa sinulle kuvaa vihollisen menetelmistä. Nämä ovat asioita, joita käytetään meitä vastaan pitämään meidät rukoilemasta ja ottamasta rukouksiamme tosissamme ja todella nauttimasta niistä ja siten olemasta hedelmällisiä.

Toinen juttu, mitä teemme on, me julistamme tämän rukouksen käskyvallalla Jeesuksen Nimen kautta ihmisten, henkien ja ilmenemismuotojen päälle, otamme auktoriteetin suhteessa listalla oleviin asioihin, kuten Valheen henkeen. Sairaus tulee sinua vastaan. Väsymys, sorto, masennus. Nimeämme kaikki nuo asiat.

Se on siis aika täysi lista ja siinä on yksi alue, osa siitä rukouksesta tuli Francis McNuttilta, joka on maailmankuulu demoneista vapauttaja ja on kiertänyt kaikkialla maailmassa. Hän on tehnyt ihmeellisiä asioita ja huomannut joitakin ihmeellisiä asioita siitä, kuinka esineet voivat olla kirottuja ja niissä voi olla pahuuden ilmentymiä, erilaisia.

Hän aina rukoili rukouksensa kolme kertaa. Joten, annan teille ohjeen toistaa kolme kertaa. Osa tuota rukousta on hänen ja osa meidän.

Olemme huomanneet, että tänä päivänä ja aikana olemme myös tekemisissä maapallon ulkopuolisen sorron kanssa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä tarkoittaa, että nämä demoniset voimat, jotka asuvat demonien ruumiissa, kutsun niitä demonisiksi alieneiksi, ovat joskus merkki, ne ovat kaikki osa pimeyden Henkeä, ne kaikki ovat osa Saatanan valtaa. Ne ovat vain langenneita enkeleitä, jotka ovat löytäneet keinon ilmentyä fyysisesti, koska ne ovat hyvin älykkäitä, joten ne tietävät kaikki fysiikan lait, ne jotka me tiedämme ja ne joita emme tiedä – ja ne itse asiassa sortavat meitä.

      Huomasimme että talomme päällä leijaili UFO, korkealla ilmakehässä, ja ne säteilyttivät alas tähän taloon sortoa, jota pystyi leikkaamaan veitsellä, niin paksua se oli.

      Nyt olemme siis sisällyttäneet tuollaiset rukoukset moniulotteisia energioita vastaan. Joten se on nyt lisätty rukoukseen. Se on todella tärkeää! Siitä on tulossa entistä vallitsevampi, erityisesti jos valtaat vihollisen alueita, tulet huomaamaan, että olet kohde, joten katamme myös sen tässä rukouksessa.

      OK, joten sitten kun olet valmis Kahlitsemisrukouksen kanssa, haluamme astua Jumalan Läsnäoloon ylistyksellä ja kiitoksella – se on kirjoituksiin perustuvaa. Hänen palvomistaan hengessä ja totuudessa. Voit tehdä tämän musiikin kanssa tai ilman musiikkia. Me suosimme Hänen lähentymistään ylistyslaulun sanojen kautta, suoraan Hänelle laulettuina, tai Hänen Armonsa kautta Hän saattaa koskettaa sinua ja vetää sinut sisään ilman mitään muita ilmentymiä. Saatat tuntea itsesi enemmän johdatetuksi rukoilla ja palvoa – kielillä, esimerkiksi – ilman musiikkia, vain mennen Hänen luokseen sydämessäsi. Tarkoitan, kaikki nämä keinot toimivat. Haluamme vain olla Hänen lähellään ja on olemassa monia tapoja olla Hänen lähellään.

      Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa. Mutta me olemme löytäneet tavan, joka parhaiten toimii meille. Ja me aloitamme soittamalla ylistysmusiikkia ja menemällä sisään lauluun. Palvoen Jumalaa laulun sanojen kautta ja monesti alamme nähdä Hänet todella selvästi, kun olemme rukouksessa. Ja sitten me vain olemme yhteydessä Hänen kanssaan ja jatkamme Hänen palvomistaan.

      Luen mitä muuta olen kirjoittanut ylös tähän.

      Kun palvomme, kuvia voi tulla mieleemme, kuten Jeesus seisomassa lähellä. Nämä eivät yleensä ole vain kuvitelmiasi, joita keksit. Eivät ole! Ne ovat pyhitettyjä kuvia, jotka Jumala laittaa eteesi mielikuvituksessasi. Älä pyyhi niitä pois, ota ne tosissaan. Ota ne tosissasi, koska olet juuri tavoitellut Jumalaa ja nyt Hän tavoittelee sinua jonkunlaisen kuvan kautta, jossa Hän on läsnä sinulle.

      Jatka palvontaa, jatka syventymistä siihen kuvaan, joka sinulla on, mutta kiinnitä huomiota siihen, mitä näet hengessä tai pyhitetyssä mielikuvituksessasi. Jatka Jumalan Rakastamista ja jumaloi Häntä. Jumala saattaa kutsua sinut tanssimaan, tai Hän saattaa kävellä kanssasi rannalla tai istua kanssasi puistossa. Ole herkkä kuvitukselle ympärilläsi hengessä, Hän on mestari luomaan kauniita ympäristöjä, joissa voitte olla yhdessä. Mene Hänen kanssaan. Pysy keskittyneenä ihailemaan Jumalaa. Hänen Rakkautensa vetää sinut Häneen – ja tunnet Hänen kiintymyksensä sinua kohtaan, tunnet että Hän on iloinen nähdessään sinut. Pysy siinä. 99 % esteistä nähdä ja kuulla Jumala on oma epäuskomme tai väärä syyllisyydentunto itsestämme. Meidän oma itsevihamme.

      Ja tämä on yksi syistä, miksi minulla on niin monia opetuksia itsevihasta ja syyllisyydestä.

      Älä ota aikaasi Hänen kanssaan kevyesti tai pyyhi pois kuvia – niin epäusko ilmenee. Usko että Hän haluaa olla kanssasi enemmän kuin sinä haluat olla Hänen kanssaan, koska, ollakseni rehellinen teille ihmiset, se on täysin totta. Hän kaipaa läsnäoloasi ja koska et ole Hänen kanssaan ja Häntä varten, Hän jatkaa kaipaustaan läsnäoloosi.

      On valhe, ettet ole tarpeeksi hyvä Jumalalle Hänen puhuakseen sinulle. Hän ei ole henkilöiden kunnioittaja.

      Hän saattaa alkaa juttelemaan sinulle laittamalla ajatuksia sisäiseen mieleesi… ikään kuin hengellinen ääni. Hän on aina miellyttävä: mukava, herttainen ja rakastava kanssasi. Ei koskaan tyly tai tuomitseva. Hän voi jopa pyytää sinua kirjottamaan ylös tai päiväkirjaan keskustelusi Hänen kanssaan.

      Tämä on hyvä asia tehdä. Sitten voit palata takaisin ja lukea sen päiväkirjastasi katsoaksesi, mitä Hän sanoo ja taas, saada varmuutta Hänen kuuntelemiseensa. Koska kun palaat lukemaan päiväkirjaasi, voit tuntea sen ja kuulla Jumalan äänen, joka tulee ulos noiden rivien välistä ja antaa sinulle niin paljon enemmän varmuutta mennä taas takaisin rukoukseen ja olettaa kuulevasi Häntä.

      Voit myös vastata Hänelle, ja tästä tulee keskusteluhetki teidän kahden välillä. Tässä kohtaa suhde todella alkaa puhjeta kukkaan ja te puhutte toisillenne ja Hän puhuu Sydämestään sinulle ja sinäkin valutat sydämesi Hänelle.

    • Toinen asia on, että Jeesus on aina hyvin viaton läsnäolossasi, siinä ei koskaan ole vihiäkään sopimattomuudesta tai seksuaalisesta lähestymisestä. Nyt pysäytän tähän hetkeksi ja sanon vain, on tiettyjä ihmisiä, jotka ovat hyvin kiintymystä kaipaavia ja ovat vielä siinä ikäryhmässä, missä hormonit voivat olla hyvin, hyvin voimakkaita. Joten vihollinen käyttää sitä hyväkseen joskus, koska alat tuntea hyvin lämpimästi Jumalaa kohtaan ja Hän ei koskaan yritä lähennellä meitä, vaan me tunnemme tuon lämmön ja tuon rakkauden. Ja jos olet hyvin altis eikä sinulla ole aviomiestä ja olet yksin ja yksinäinen, vihollinen saattaa tulla ja käyttää sitä hyväkseen sinussa, sitä mitä käyt läpi. Muista aina ettei Hän koskaan ole seksuaalinen missään Hänen viestinnässään kanssamme. Hän on Jumala, Hän on Puhdas ja Hän on Neitsyt. Hänen kiintymyksensä on tiukasti siihen tarkoitukseen, että Hän tuo ilmi, että olet Hänen arvokas sielunsa, jota Hän rakastaa äärettömästi henkilökohtaisella tavalla.

      Tänä aikana voit myös vuodattaa syvät rukouksesi muita koskien Hänelle. Nyt kun tulet enemmän tottuneeksi ja mukavaksi kuulla Häntä, huomaat, että luiskahdat Hänen läsnäoloonsa helpommin joka kerta kun olette yhdessä.

      Hän on aina läsnä sinulle. Kuulitpa tai Näitpä Hänet tai et, Hän on aina oikeassa kädessäsi. Jos olet kaatunut ja tehnyt jotain, josta tunnet syyllisyyttä, älä juokse Hänen luotaan! Hyvät hyssykät, vietin ensimmäiset 20 vuotta elämästäni kristittynä juosten joka kerta kun munasin.

      EI, juokse Hänen luokseen! Hän odottaa saavansa lohduttaa sinua, antaa sinulle anteeksi ja auttaa sinut takaisin jaloillesi. Joten älä juokse Hänen luotaan, vaan juokse Hänen LUOKSEEN. Älä pelkää tunnustaa ja pyytää anteeksi Häneltä – se tuo Hänelle suurta iloa. Hän on niin nopea antamaan anteeksi ja antamaan sinulle hyveen pysyä vahvempana seuraavalla kerralla. Tai pysyä kokonaan kiusauksesta erossa.

      Ihmiset kysyvät meiltä, ”No, kuinka tiedät, että se on Jumala eikä demoni tai pahuuden henki, tai sinä itse puhumassa itsellesi?” Todella hyvä kysymys. Meillä on opetus aiheesta ”The 3 different Voices You Hear In Prayer”. Se saattaisi olla kuuntelemisen arvoinen, se ei ole kovin pitkä. Luulen että se saattaisi auttaa sinua erottamaan Jumalan äänen, oman äänesi, omien toiveittesi, omien ajatustesi ja vihollisen väliintulemisen.

      Mutta yleisvastauksemme tähän on: Tunnistat sen hedelmistä.

      Tulet tunnistamaan sen hedelmistä. Yhä uudelleen, kun olet kanavalla ja haluat tietää, onko henkilö aito tai Jumalasta lähtevä, tunnistat sen hedelmistä. Tunnetko olosi ylennetyksi? Käveletkö pois vahvistuneena rauhassa, Jumalan voimassa ja rohkaistuna? Vai käveletkö pois täysin murskattuna ja pelokkaana ja haluat piiloutua? On olemassa hyvin monia ihmisiä, jotka levittävät paljon väärää tietoa, ja sitten tietoa, joka on totta – mutta se terrorisoi.

      Vain jos se on johonkin tiettyyn tarkoitukseen, kuten sinua kutsutaan esirukoukseen ja, tiedäthän kuinka Jumala ilmaisi minulle, että Hän tarvitsi enemmän rukousta ISIS-uhrien puolesta. Jos se ei ole tällainen juttu, tiedäthän, joka on pätevä rukous, ole hyvin varovainen, koska tunnistat ne hedelmistä.

      Sisälläsi on Jumalan muotoinen paikka, jota mikään demoni ei voi täyttää. Ei ole olemassa demonia, joka sopii tähän paikkaan ja täyttää sen täydellisesti. Ja kun tulet paremmaksi rukouksessa, ja huomaat Jumalan läsnäolon, opit kykenemään aistimaan tuon paikan sisässäsi. Ja kun se on täytetty, ja kun se on tyhjä. Ennen kaikkea tunnet syvän viipyilevän rauhan ja tunnet voiman, jonka tarvitset, koska Jumala todella on kanssasi. Hän on siellä, voit tuntea sen, ja sanat, jotka kuulet mielesi kautta, kun olet yhteydessä Jumalaan tällä tavalla, täyttävät tuon Jumalan muotoisen paikan sisässäsi.

      Ne ovat aitoja, voit tuntea sen. Et koskaan tunne häpeää, hämmennystä, tuomitsevuutta… vaikka saatat tuntea syyllisyyttä ja pyytää anteeksi, pyytäen anteeksiantoa. Tuon pyynnön hedelmä on rauha ja Hänen Rakkautensa sinua kohtaan! Oi, tulet olemaan NIIN häkeltynyt Hänen Rakkaudestaan sinuun, kun kaadut, ja Hänen Rohkaisustaan nousta takaisin ylös!

      Jotkut käyttävät sanallista tapaa, kysyen henkilöltä, joka näyttäytyy Jeesuksena näyssäsi; ”Tunnustatko että Jeesus Kristus on lihaan syntynyt?” Ok, tämä on siis heidän tapansa. Nyt, minä en luottaisi vastaukseen ”kyllä”. Minä pyytäisin henkilöä toistamaan lauseen. Oikea vastaus minulle olisi toistaa se, mitä juuri kysyit: ”Kyllä, tunnustan että Jeesus Kristus on lihaan tullut.” Mutta, olen nähnyt samanlaisia henkien sanomia kirjoituksia transsitapaamisessa ja ne vastasivat myöntävästi, mutta tiesimme että ne valehtelivat, joten emme oikein luota tällaiseen vahvistukseen.

    • Ja, kuten sanoin videon alussa, sinun on mentävä pintaa syvemmälle. Ihmiset voivat puhua kaikkia oikeita asioita JA olla täynnä petosta. Ja demonit ovat harhautuksen mestareita. Plus niillä on iso paksu kansio teistä. Ne tietävät, mihin asioihin reagoitte, kaikki asiat, joista pidätte ja joista ette pidä, ja ne pelaavat turhamaisuudellasi.

      Joten, olen nähnyt ihmisten kysyvän näitä kysymyksiä, ja olen nähnyt erilaisia vastauksia annettuina. Yhtä asiaa en ole ikinä nähnyt, kerron sen teille, demoneista vapautuksen aikana, tai rukoillessa jonkun kanssa, jolla oli demoninen henki – ne eivät, kokemukseni mukaan, ne eivät toista osaa Isä meidän –rukouksessa: ”Päästä meidät pahasta”. Ne mumisevat siinä kohden, (muminaa…). Ne vain mumisevat sen niin ettet voi ymmärtää sitä.

      Ne EIVÄT sano ”Päästä meidät pahasta.”

      Tämän huomasimme olevan mustavalkoinen asia, paljas totuus. Mutta muut vahvistukset… sinulla on oltava Jumalan Henki. Meidän on tunnistettava toisemme Jumalan Hengestä, koska pintapuolinen tarkastelu ei vain enää toimi.

      Ok, jos Hänen kanssaan ollessasi alat tuntea suuttumusta, vihaa, tuomitsevuutta, toivottomuutta, kateutta, turhautumista tai seksuaalista heräämistä, ET ole silloin Jumalan kanssa. Nyt, Jumala saattaa olla lähettyvillä, mutta se, jonka kanssa kommunikoit tai joka aiheuttaa nuo tunteet, ei missään nimessä ole Hän. Siinä vaiheessa keskeyttäisin ja rukoilisin Kahlitsemisrukouksen. Olen pyytänyt Ezekieliä tulemaan sisään ja rukoilemaan minun puolestani ja olen palannut takaisin palvontaan, tai viettänyt enemmän aikaa palvonnassa, tällä kertaa käyttäen musiikkia apuna.

      Meillä on soittolista lauluista, jotka aina toimivat meidän tuomisessa takaisin tuohon todella ihanaan, läheiseen tilaan Hänen kanssaan.

      Ok, tämä aika lailla kattaa sen, mitä Läsnäolorukous on. Olemme läsnä Jumalan kanssa sydämissämme. Hän on meille läsnä oikealla puolellamme ja sydämissämme. Mutta Hän ei aina ilmene tavalla, jolla voimme nähdä Hänet, mutta olemme silti läsnä Hänen kanssaan. Hänen kauttaan me elämme ja liikumme ja meillä on olemuksemme ja Hän on aina läsnä meille, aina.

      Minä henkilökohtaisesti suosin Läsnäolorukousta, koska siinä tullaan Jumalan läsnäoloon palvonnan ja ylistyksen kautta. Ja minusta tuntuu, että tämä on turvallisempi tapa lähestyä hengellisyyttä, koska olet tekemisissä henkimaailman kanssa. Emme ole tekemisissä yhden ihmisen kanssa, joka kävelee huoneeseen ja puhuu meille, olemme tekemisissä kaikkien seuralaisten kanssa, jotka tulevat tuon henkilön ympärillä, demonit jotka ovat tuon henkilön kanssa, tai hyvyyden henkien kanssa.

      Olemme tekemisissä hengellisten asioiden kanssa. Taistelumme ei ole lihaa ja verta vastaan, vaan ilmassa leijuvia hengellisiä voimia vastaan. Joten, kun olet siirtymässä henkimaailmaan, sinun on oltava varovainen siitä, että tarkoitusperäsi ovat hyvin puhtaita. Tämä ei ole vain huviretki! On oltava todellinen, vilpitön halu olla Jumalaa lähellä ja palvoa Häntä ja rukoilla. Jos tulet rukoukseen viihdyttämään itseäsi, koska se on kaunis hetki tai jotain sellaista, se ei ole puhdas motiivi.

      Puhdas tarkoitusperä on haluta palvoa ja kommunikoida Hänen kanssaan, joten pidä huoli, että tarkoitusperäsi ovat puhtaat.

      Muista aina, kaikkina aikoina, Jumalan läsnäolo on rakastava ja herttainen. Kaikesta muusta sinun tulisi olla hyvin epäluuloinen. Rukoile Kahlitsemisrukous uudestaan. Jos taustallasi on noituuden harjoittamista, tai olet ollut Saatanalle omistettu vauva, tai sinulla on takanasi historia Ouija-lautojen tai okkultismin parissa, saatat tarvita hengistä vapautusta ennen kuin voit olla varma, että olet puhumassa Jeesuksen kanssa. Jos sinulla on taustalla henkistä sairautta perheessäsi tai vammoja, ole todella varovainen astuessasi Jumalan läsnäoloon palvonnan kautta.

      Älä seuraa mitään ääripääajattelua tai äärimmäisiä tunteita. Olet nyt tekemisissä henkimaailman kanssa. Ja niin kuin olisit menossa ostokeskukseen hankkiaksesi jotain mitä tarvitset, siellä myös on saalistajia, jotka ovat siellä haluten saada yhteyden sinuun heidän omia pahoja tarkoituksiaan varten – joten ole tietoinen siitä. Olet henkimaailmassa, siellä on hyvää ja pahaa. Siellä on Jumala – ja sitten siellä on Saatana ja sen demonit.

      Missä Jumalan Henki on vahvana, siellä on myös voimakas demonisen maailman vastavirta. Miksi näin on? Koska kuka tahansa, kuka on lähellä Jeesusta hengessä ja Totuudessa, on uhka pimeyden valtakunnalle! Joten, demonit ovat läsnä tehdäkseen kaikkensa lamauttaakseen sinut tällaisesta suhteesta.

    • Tiedäthän, niin pitkään kuin et ole Jumalan lähellä, et ole mikään uhka niille. Mutta annas kun tulet hyvin lähelle Jumalaa niin vau, sinulla on aseita ja olet ongelma! Yksi asia on, että pystyt moninkertaistamaan suhteesi jakamalla ihmisten kanssa, kuinka Jumala toi sinut Hänen suhteeseensa kanssasi, ja voit moninkertaistaa enemmän ihmisiä, joilla on läheinen suhde. Joten olet epäilyksettä uhka pimeyden vallalle, kun pystyt kommunikoimaan selvästi Jumalan kanssa. Jumala kyllä suojelee sinua, mutta tämä on myös oppimisprosessi, joten tulet kohtaamaan turbulenssia. Älä pelästy, etsi vastausta meidän tai jonkun toisen luotettavan ryhmän kanssa.

      Muista, kun Jeesuksen Nimi mainitaan, jokainen polvi notkistuu, jokainen kieli tunnustaa, että Jeesus Kristus on Herra. Käytä tätä nimeä!

      Sano, ”Jeesuksen Nimessä, Masennuksen henki, lähde äläkä koskaan palaa”, tai vielä parempi, käytä Kahlitsemisrukouksen muotoa, se on paljon voimakkaampi. Koska kun käytät Kahlitsemisrukousta, kahlitset demonin, joka vaivaa sinua, kahlitset demonin varaväylän, (ja vakuutan sinulle, että jokaisella demonilla on varaväyliä) joten jos ne hakataan pois rukouksella, joku muu voi hypätä niiden paikalle.

      Kahlitset siis demonin, kahlitset varaväylän ja kahlitset johtajat, ne jotka lähettivät demonit. Ne kahlitaan myös. Joten Kahlitsemisrukous on todella voimakas. Se on tähän mennessä tehokkain rukous, jonka olemme löytäneet ja me päivitämme sitä, joten uusin versio on paras versio.

      Ja kaiken tämän yläpuolella haluaisin muistuttaa, että olet Jumalan Rakastettu. Hän on täysin rakastunut sinuun! Ja, on totta että Hän kaipaa olla kanssasi enemmän kuin sinä kaipaat olla Hänen kanssaan, joten älä pelkää pysyä Hänen ihailussaan ja Palvonnassaan.

      Herra Jeesus, auta meitä muistamaan ne asiat, jotka olet antanut meille tässä opetuksessa ja auta meitä panemaan ne käytäntöön. Auta meitä, Herra, erityisesti tietämään, että Sinä todella ja totisesti kaipaat seuraamme ja tee loppu itsemme tuomitsemisesta, joka pitää meitä erossa Sinusta. Kiitos Herra. Aamen.

    • jätännäävaantähän
    • läksyläksynpäälle

      Isä meidän, joka olet taivaassa! jne

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe