Vääristä profeetoista, missä oikeat?

pohojanmaanukko

Vääristä profeetoista, missä oikeat?

Kertoivat, että tällä palstalla on kova kampaja jotakin Mauno Mattilaa vastaan. En harrasta muuten tätä sivua; on niin huonossa maineessa... Täälähän on tapana iskeä väärän profeetan ja eksyttäjän leima milloin kenenkin otsaan, niin kertoivat vakituiset käyttäjät. On tätä Mattilaa jahdattu ja leimattu kyll muillakin palstoilla.

No, vilkaisin, että mitä? Aika rankkoja väitteitä on Mattilasta, vailla mitään näyttöjä!!!

Tänään 27.4. jopa että muka ”Raamatussa on sääntö...” Mutta missä, ettei Mattilaa ja Pihoa saa kuunnella? Kyllä paksuksi menee höperyys!!!!
_________________
VarokaaMattilaa
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14256077/mauno-mattila-on-suuri-eksyttaja
27.4.2016 14:19
Raamatussa on sääntö, ettei Mauno Mattilaa eikä Jouko Pihoa saa kuunnella yhtään, muttan ottaa osaa heidän synteihinsä.
________________________

dfgsfgsdg
26.4.2016 22:49
Ai niin. Mattilan syntejä ei ole paljastanut joku inhottava realisti eikä kukaan muslimi. Hänet on paljastanut Raamatun Sanassa pysyvä kristitty.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

KUKA se on nimeltään tämä kristitty, joka olis paljastanu ”Mattilan synnit”? Nyt on aika astu esille tämän paljastajan, ihan oikealla nimellä. Nikin takaa syyttely ja parjaus on synti. Älä lausu väärää todistusta... Likaista ja saatanallista hommaa.
Ei ikinä Jumalan hengen taholta.

Eli, te oikeat profeetat? Nyt esille ja todistettua tosiasiaa!!!

27

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä-lausu-väärää-tod

      Mattilan parjauskampanjaa täällä

      Tällä palstalla tosiaan on voinut nähdä, että tätä Mauno Mattila nimistä ihmistä on oikein urakalla ryhdytty täällä leimaamaan. Kirjoitukset ja aloitukset ovat olleet ala-arvoista ja törkeää tasoa.

      Joku taho – nimimerkkien takaa itseään piilotellen – on ottanut tehtäväksi yhä uudelleen ja uudelleen tuoda likaisia otsikoita Mattilasta, vaikka ylläpito on poistanut niitä yhä uudelleen. Syystä, että on lainvastaista ja sääntöjen vastaista nimitellä jotakuta oikeaa ihmistä, nimeltä mm. ”vääräksi profeetaksi”. TÄMÄ palsta ei oikeuta sellaisiin kirjoituksiin. Tämä ei ole ihmisten haukkumista, solvaamista, nimittelyä varten. Se, joka sellaiseen on eksynyt, on itse pahimman lajin eksyttäjä. Jumalan sana ei oikeuta myöskään lausumaan julkisesti väärää todistusta. On ilman muuta selvää, ettei joku nikki, nimimerkki tällä palstalla voi omistaa sellaista valtaa, että nimeää jonkun vääräksi profeetaksi. Ja tänään näyttää ”väärien profeettojen” (?) kuppikuntaan tulleen nimi lisää: Jouko Piho.

      Tällainen toiminta, profetipalstan käyttäminen omiin likaisiin parjauskampanjoihin on äärimmäisen likaista ja iljettävää. Sillä ei ole mitään tekemistä ja yhteyttä Jumalan asioiden ja Hengen kanssa.
      Kysymys on pimeästä ja saastaisesta omatouhuisuudesta, jossa Jumalan ja Jeesuksen nimeä väärin käyttämällä käytetään likaista pimeää saatanallista valtaa.

      • sdfgsfgsd

        On Jumalan tahdon vastaista eksyttää ihmisiä helvettiin, kuten Mauno Mattila tekee.

        On tekopyhää kaivaa jotain S24 palstan politiikkaa sen tueksi, ettei Mattilaa voisi todeta vääräksi profeetaksi. Mattila eksyttää rankasti tällä palstalla ja omilla sivuillaan.

        Nyt on Mauno Mattilan synnit paljastettu ja sitten otetaan seuraava askel.


      • apollos-xx

        Näytäpäs todiste missä netissä Mattila eksyttää ihmisiä helvettiin!!!

        Ja kerropas nyt KUKA itse olet? Nimi? syntymäaika? Paikka? Missä seurakunnassa olet, aj toimitko profeetan tehtävässä, Herran asettamassa. Tule ulos kolostasi!

        Ja kun kerrot nämä tiedot itseästäsi, niin sitten otetaan seuraava askel!!

        Kyllä.


      • sdfgsgfsgd

        Muinaiset ennustukset sivusto on epätarkka ja sisältää paljon virheellistä tietoa. Mauno Mattila väittää, että Siinain vuori olisi Saudi-Arabiassa:

        "Siinain vuori, jossa Mooses kohtasi Jumalan ensin palavana pensaana (2Moos.3:1) sekä myöhemmin sai 10 käskyn taulut, sijaitsee (Saudi-) Arabiassa (Gal. 4:25) ja tunnetaan tänä päivänä nimellä Jabal al-Lawz. "

        https://ennustuksia.com/vanhan-liiton-historiallisuus/

        Tämä on Raamatun vastaista opetusta. Mattilan henki on neuvonut häntä väärin.
        Saudi-Arabia paikka on samaa aluetta, missä Mooses asui eli Midianilaisten maa. Raamattu kertoo, että kun Mooses oli israelilaisten kanssa Siinain vuorella, niin hän tapasi appensa. Tämä jälkeen hänen appensa meni takaisin omaan maahansa. Tämä kertoo siitä, ettei Siinain vuori ollut Saudi-Arabiassa.

        2 Moos. 18:27 Sitten Mooses hyvästeli appensa ja saatteli hänet matkaan, ja Jetro palasi omaan maahansa.

        Uudessa testamentissa mainitaan, että Siinan vuori olisi Arabiassa. Uuden testamentin syntymisen aikana Arabian pääpaikka oli Petrassa ja Siinain niemimaa kuului Arabiaan. Tämän takia ei voi tehdä sellaista johtopäätöstä, että Siinain vuori olisi siirtynyt punaisen meren yli Arabian niemimaan puolella.
        Mauno Mattilan opetus on väärää. Tästä asiasta on yksityiskohtaiset perustelut näissä kahdessa tutkielmassa, jotka kertovat, ettei Siinain vuori ollut Saudi-Arabiassa:

        http://ldolphin.org/sinai.html

        http://www.biblearchaeology.org/post/2007/10/Mount-Sinai-is-NOT-Jebel-al-Lawz-in-Saudi-Arabia.aspx


    • hopi-hopi--

      hopi hopi! KUKA olet sinä raukkis. joka olet viikkokausia Mattilaa parjannut!

      Nyt esille! Suomi24 ei vastaa saastaisista parjauksista! Vaan sinä itse!

    • apollo-xx

      Ei niin pahaa ettei jotakin hyvää!! Kun Mattilaa näkyy täällä parjatun vääräksi profeetaksi, niin yksi ja toinen onkin ruvennut selvittämään ITSE asioita. Ja sitten onkin käynyt niin, että tämä Mattilaan suunnattu solvaUskampanja on tuottanut ihan muuta!

      Parjaaja on leimannut ennustuksia.com sivuston Mattilan tuotteeksi. Kummallista on, ettei Mattilan persoonaa näy tekijäksi? Mutta toki se voi olla niinkin?

      Toiseksi. Ennustuksia.com -sivusto näyttää olevan kooste. Siellä on historiallisia seikkoja, ennustuksia, jne.

      Mattilan solvaaja ja "vääräksi profeetaksi" nimittelijä on aika alkeellisella tasolla, kun väittää Mattilaa vääräksi profeetaksi siitä syystä, että ennustuksia.com sivulla löytyy vanhoja ennustuksia, jne.

      Eihän Mattila vastaa niistä teksteistä. Hän on niitä tuonut esille. Ne vastaavat, jotka niitä ovat kirjoittaneet. MISSÄÄN ei näy, että Mattila sanoisi "amen" johonkin? Ne ovat esimerkkejä. Oikeaa tai väärää...

      Mattilan solvaaja ja parjaaja näyttää laittaneen Mattilan piikkiin sellaista, josta tämä ei vastaa. Mattilan solvaaja näyttää olevan itse aika alkeellisella tasolla? Ei osaa erottaa vanhoja profetioita, ennustuksia.

      Tutkittuani Ennustuksia.com sivustoa on paljon selvinnyt. Tutkinta jatkuu.

      Sivun aineistossa herää kysymysmerkkejä, mutta ei mitään sellaista, että Mattila itse olisi harhassa? Opettaisi väärää oppia. Päin vastoin. Seuraavaksi esimerkki mm. uudestisytymisestä. Lähde: Ennustuksia.com

    • apollo-xx

      Ennustuksia.com -sivulta kirjoitusta uudestiysyntymisestä. (Mattila?)

      Kirjoitus on Raamatun Sanan, Jeesuksen opetuksen mukainen, Joh 3. luvussa.

      Lainaus, teksti Ennustuksia.com sivulta:

      "Ihmisen on otettava Yeshua-Messias vastaan maksuksi kaikista rikkomuksistaan tai ihminen joutuu itse maksamaan kaikki rikkeensä. Hänet tunnetaan Suomessa nimellä Jeesus Kristus, mutta Hän ei edustaa uskontoa vaan on uskonnon täysi vastakohta. Sillä uskonto tulee sanasta religo ja tarkoittaa sitoutumista tai kiinnittymistä, mutta Hänen nimensä Yeshua on hepreaa tarkoittaen vapautumista ja pelastumista.
      Jos sinä nyt nöyrryt universumin Luojan edessä ja myönnät rikkomuksesi, niin Hän katsoo Poikansa Jeesuksen maksaman hinnan riittävän ylitse kaikkien rikkomuksien ja Hän tekee sinusta uuden ihmisen. Näin sinun henkesi uudistuu ja sinä synnyt uudesti ylhäältä. Laskeudu siis polvillesi ja rukoile Jeesusta, niin Hän kuulee ja antaa sinulle uuden elämän, joka kestää ikuisesti ja jossa kaikki paras on vielä edessä.
      ”Taivaallinen Isä, minä en tunne sinua ja minä tulen viallisena ja epäonnistuneena sinun eteesi.
      Minä olen tehnyt syntiä monella tavalla teoin, sanoin ja ajatuksin, niin että olen sinun kirkkauttasi vailla.
      Minä haluan lähteä seuraamaan Poikaasi Jeesusta, joka on kuollut minun syntieni vuoksi
      ja jonka sinä Isä olet herättänyt kuolleista, että minulla olisi ikuinen elämä hänessä.
      Tule Jeesus elämään sydämeeni ja anna minulle uusi iankaikkinen elämä.
      Amen.”
      Jos pyysit tätä universumin Luojalta ja taivaalliselta Isältäsi, niin olet nyt uusi luomus ja Messias Jeesus asuu nyt sydämessäsi Pyhän Hengen kautta. Toiset kokevat tässä vaiheessa suuren vapauden tunteen ja Jumalan rakkauden, mutta toiset taas eivät tunne mitään. Mutta pian huomaat muutoksia elämässäsi. Etsi toisten Messiaan uskovien joukko, jotka uskovat pyhiin muinaisiin Kirjoituksiin, joita me kutsumme Bibliaksi tai Raamatuksi. Älä jää yksin, tai olet kuin hehkuva hiili nuotion ulkopuolella ilman lämpöä joka pian sammuu. Ole siunattu!

      https://ennustuksia.com/uudestisyntyminen/

      _____________________________________________________

      Tässä kirjoituksessa em:ssa ei ole väärää oppia, eikä se ole "väärän profeetan" tuotetta.

      • sgsdgsgdgd

        Birger Claessonin väärä profetia Venäjän armeijan hyökkäyksestä Ruotsiin löytyy myös Jouko Pihon eksytyssivuilta. Jouko Piho on samalainen väärä profeetta, kuin Mauno Mattila:

        http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

        Jouko Piho jakoi vuonna 2013 ennustusta, jonka hän kertoi kahden henkilön vahvistaneen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013. Jouko Pihoa haastateltiin 13.6.2013 jopa radiossa. Lopputulos oli se, ettei Venäjä hyökännyt sinä päivänä ja Jouko Piho sai pellen hatun päähänsä. Hän tekee jatkettua syntiä, kun ylläpitää saastutussivustoaan edelleen.

        Jouko Piho väärä profeetta. Hänen sivustoa ei saa lukea. Jos sieltä käy tarinoita lukemassa, niin syyllistyys samaan pimeyden syntiin, mitä Jouko Piho tekee.
        Kannattaa huomataa, että Jouko Piho on aktiivinen oikeistopolitikko, joka sotkee profetiat omaan poliittiseen työhönsä. Jouko Piholle puhuu valkeuden enkeli.


    • ero98tyi

      Missä se Mattilan solvaaja luuraa? Astupa esille, areenalle, oikealla nimeälläsi- Vai menikö löysät pöksyihin, rupes jänistämään????

      Kuules veijari, et sä aina pääse pakoon....

    • t0uk9876

      Eikö ole yhtään oikeaa profeettaa, joka asuisi esille. Vainko he-ma, odinin edustaja???

      • InhottavaRealisti

        Lapsellista kinastelua. Et kai ole alunperinkin kinastellut lähinnä itsesi kanssa?


    • lapsellinenIR

      IR: jos joku on lapsellinen kinastelija, niin mene peilin eteen ja katso. Vuosikausia olet täällä pelkästään kinastellut. Lapsellisesti? Kyllä. Väliin olet väittänut: poistun täältä.
      Sitten olet sanonut : lähden punttisalille...

      Olet ihan höpöukkeli. Sua ei usko edes piru.

      • ihanniinjustiinsa

        Kiitos. Siinä uli totuus.


      • InhottavaRealisti

        Kumpi meistä ei uskalla käyttää samaa nikkiä yhtä kertaa enempää?

        Kumpi meistä sotkee palstaa numero- ja kirjainsarjoilla pitääkseen haluamansa tekstit ylhäällä?

        Kumpi meistä syöttää jatkuvasti tänne uusia copypastetettuja tekstejä estääkseen muun keskustelun?

        Kumpi meistä koettaa toistuvasti saada häädettyä toisen pois?

        Kumpi meistä nimittelee, haukkuu ja uhkailee toista jatkuvasti?

        Kumpi nostelee toisen tekstejä esiin ja rakentelee niistä listoja sättiäkseen sitten toista

        Kumpi meistä ei ikinä edes yritä perustella omia mielipiteitään?

        Kumpi meistä ei ikinä vastaa suoriin kysymyksiin?


    • kysymystä-on

      Eipäs näytä Mattilaa solvaavalla tyypillä olevan hitusenkaan vertaa rohkeutta, että kertoisi etes nimensä! Piilopusikoista vain ampuu yhä uusia aloituksia, solvauksia, nimittelyitä vääräksi profeetaksi. Ja itse on, kai pirun palveluksessa. Väärää todistusta levittävä kun ei ole Jumalan kanssa yhteistyössä. Niin se menee. Valheen levittäjät ovat valheen isän porukkaa.

      Niin sanoo Raamattu.

    • spämmääntännekin

      "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette. Eihän orjantappuroista koota rypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä. Ei hyvä puu voi tehdä kelvottomia eikä huono puu hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, kaadetaan ja heitetään tuleen. Hedelmistä te siis tunnette heidät. Matteus 7:15-20

      - Ei kovin älykäs ohje. Jos pitää varoa vääriä profeettoja niin miten ne erotellaan? ->Katso mitä he tekevät.. huonot "puut" (profeetat) eivät voi tuottaa hyviä "hedelmiä". -Tämä on naurettavaa ja vaarallista. Kaikki ihmiset voivat tehdä hyvää ja pahaa.

      Jos oletetaan, että on "hyviä profeettoja" niin silloin oletetaan että kaikki ovat pelkästään hyviä kunnes ne saadaan pahasta kiinni.

      "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon. Monet sanovat minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra! Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.' Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: 'En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät!' Matteus 7:21-23

      -Tämä on ristiriidassa edellisen kanssa, siksi koska se väittää ettemme voi tuntea "hedelmiä".

      -Eikö tämä herätä kummastusta uskovissa "pelastuksen tiestä"?

      Koska ihmiset, jotka uskovat tehneensä Jumalan työtä ja pelastuvansa, eivät pelastukaan. Joka tapauksessa tämä on ristiriidassa sen oletuksen kanssa, että usko on keskeinen elementti pelastukseen.

      //Kopioitu ateismipalstalta - "Ateistin mietteitä vuorisaarnasta"//

      • 28-4-2016

        viisautta on


    • pois-hömpästä

      Viisasta on kuin TOTTELEE Jeesusta. Älkää juosko heidän perässään!

      Jos on himo juosta profeettojen perässä ---- on erittäin varmaa, että sekoittaa päänsä niillä tuhansilla ja tuhansilla ennustuksilla. Ja, aika kuluu hukkaan, ei koskaan selvyyttä. Ei Jumala ole kutsunut uskovia olemaan sairaasti kiinni profetioissa, niitä vuosikausia syynäämään. Se on sairasta. Sivuraiteilla. Tehtävät ovat toiset.

      Viisaalle riittää Raamatun profetiat, ja Yli-Profeetta Jeesus Kristus. Raamatun profetiat ovat toteutumassa, ja tulevat toteutumaan.

      Ottaka Jeesus johtotähdeksi, lukekaa RAAMATUN selvää sanaa, rukoilkaa, paetkaa melua, meteliä ja kristillistä viihdettä ja touhua. Hiljaisuudessa Herra hoitaa, puhuttelee, antaa uskoa ja voimaa. 2 Tim 2:22

    • feelix--
    • surffaillut---
    • niin-se-menee
    • ei-vastausta

      Ei ole MaSe asia tulee sitten muulla tavalla selvitettäväksi....

    • ootellaan-vielä-

      Hopi-hopi! Missä se luuraa tän palstan jätkä, joka Mattilan tuomitsi Vääräx profeetax?

      Asutpas nyt nimellä esille, vai pitääkö ihan miehissä julkistaa mikä luuseri sää oot?
      Ja kerrotaan, sun taustas? Että Tuomariksi rupesit, ja se....

    • eiköoletullut

      eii siis oo yhtään oikiaa prohveettaa tullu esille?

    • Ei-oikeita-ole

      Tälla palstalla on nyt koetettu kaksi päivää pelkillä uusilla ja uusilla solvausviesteillä leimata Vääräksi profeeetaksi, Saatanaksi, jne paria tyyppiä. Jopa legioonalaisia on nähty (ainakin mielikuvituksessa) ja aina vain sama PalstaKomentaja jankuttaa samaa asiaa?

      Miksikän se ei tehoa? Jos Palstakomentaja .pääoprofeetta kerran niin "hyvin" näkee ja kaiken 100% katsoo tietävänsä - niin mistähän se johtuu kun ei tehoa? Komennot ULOS: ULOS; ULOS --- ne kaikuvat kuin kolina tyhjissä purkeissa.

      Siksi, ettei mielikuvitus-saatanat ja väärät profeetat - kun sellaisia ei oikeasti ole, eikä mitään kuviteltua legioonaa. Mutta ilmeiselle paranoidiselle tilalle ei apua tule, vaikka huutaisi kurkku suorana, kirjoittaisi yötä päivää: ulos.ulos.ulos?

      Kuvittelu-jumalat, ja kuvittelu-saatanat, ja kuvitellut väärät profeeetat nousevat omasta häiriintyneestä psyykestä. Niin sen täytyy olla , koska oikeasti ML ei ole enempää väärä profeetta, kuin saatanakaan, eikä legioonilla ole tilaa siellä missä Jeesus Kristus Herrana hallitsee. Tässä ja nyt. HÄnellä yksin on kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

      Siksi ei tapahdu mitään. Kuvitteluilla ei ole voimaa komentaa Jumalaa, Jeesusta, eikä Hänen voimassaan ja suojassaan olevia. Se on 100% tehotonta. Ruudin tuhlausta, väärän puun haukkumista, itsensä väsyttämistä.

      Ja julkiseen häpeään itsensä saattamista.

      Kun Kukaan ei enää usko mitään väitteitä, kaiken sen törkeän viestien tulvan perästä. Jokainen näkee mistä on kyse. Kuka kukin on.

      Mutta ikävää tuollainen oman pahan olonsa "hoidattaminen" on niiden kirjoittajien kannalta, lukijoiden kannalta, jotka tahtoisivat ehkä että tämä palsta olisi oikeasti terveiden ja raittiiden PROFETIA-asioiden keskustelupaikka!

      Kun yksi käyttää palstaa monopoli-tasolla solvatakseen täysin älyttömästi paria tyyppiä. ja komentaakseen ULOS kaikkia joita luulotaudissaan pelkää vihollliksi, se on toisten kannalta ikävää.

      Mutta he itse ehkä ovat tyytyväisiä palstan tilaan....

    • mutta.ei

      Pitikirjoittaa

    • Katsokaa-----

      Se, joka näyttelee palstan pääprofeettaa, joka leimaa ja nimeää toisia ihmsisiä saatanaksi, hulluiksi, riivatuiksi, legioonaksi, paholaiseksi - mitä hänestä?

      Te näette ja kuulette ja luette ja toteatte - ettei pidä omin voimin ryhtyä Tuomariksi, ei nimittelemään "beelsbuliksi". Mitä Jeesus siitä sanoi? Lukekaa, ja pelätkää!

      Matt 12: 31-----

      Nyt on edessä Toinen vaihe. Paholainen on saanut vuoronsa, nyt on Jumalan. totuuden ja Valkeuden vuoro...

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe