Vastausta Mauno Mattilalle

vastaus-pyyntöön

Tervehdys Mauno Mattilalle!

Minua pyydettiin selvittämään sitä, että Sinua parjattiin ”vääräksi profeetaksi” ja ”eksyttäjäksi” Suomie 24-profetiafoorumilla. Toki on selvää, etten voi tässä yhteydessä nimetä itseäni. Tutkin ilmiötä, olen tutkija, krisitty. Tehtäväkseni on annettu selvittää oletko ns. "väärä profeetta"? Sellainen lyhyesti sanoen eksyttää ihmisiä luopumaan elävästä Jumalasta!

Tutkin nettisivuasi - ennustuksia.com. Samoin tutkin tämän suomi24-profetiasivun Sinuun kohdistamia väitteitä, ja niiden todisteita.

Analyysi ja palautetta

1. Ennustuksia.com sivustosta

1.1. Sivustosi osoittaa laajaa tietoa, historiaa, argeologiaa. Olet ilmeisesti erittäin valistunut ihminen, joka ottaa selvää laajasti. Sellainen status kertoo, että henkilöllä on vahva pohja, usko, ja hänen uskonsa ei sekaannu, vaikka hän katsoo asioita n. ”laajemmin” (kuin tavallinen penkkiuskovainen). Uskossaan epävarma taas näkee ns. paholaisia kaikkialla.

1.2. Koska olet perehtynyt asioiden taustoihin, koska uskosi Kaikkivaltiaaseen Jumalaan on selvä, uskot Jeesukseen Messiaaseen, olet voinut rohkeasti tuoda esille myös muita näkemyksiä. Sellainen on henkisesti ja hengellisesti kehittyneen ihmisen merkki. Vain uskossaan vahva, voi katsella asioita laajasti (eikä hän silti kannata niitä).

1.3. Olet kirjoittanut monista eri ”viitekehyksistä” katsellen, et vain kristillisen historian ja tradition puitteissa.

1.4. Olet tuonut historiallisia esimerkkejä, olet kirjoittanut taustaa asioihin monesta näkökulmasta.

1.5. Mutta kaiken keskellä on selvä ns. ”punainen lanka”. Raamattu on se Kirjojen Kirja, joka on auktoriteetti asioissa!

Olet myös linkittänyt ennustuksia.com sivustollasi erilaisten ihmisten näkemyksiä. Linkkilista on näkyvissä. Sellainen "linkkilista" on toki riski? Mutta missään ei näy, että olisit niiden linkkien "kannattaja". Et siis vastaa toisten kirjoituksista. Jokainen vastaa omastaan.

Yhteenveto

Näkemykseni on, sekä kristittynä Raamatun tuntevana vakaana kristittynä, että väitteet siitä että olisit ”väärä profeetta, eksyttäjä” ei saa mitään tukea ja näyttöä niistå teksteistä, joita on ennustutuksia.com – sivustolla. Tosin missään ei näy yhteystietoja, joista voisi juridisesti väittää,että tekstit ovat nimenomaan Sinun Mauno Mattilan käsialaa?

Nyt. Sinua parjaava taho (Suomi24-profetiasivulla) on perustanut väitteensä ” väärästä profeetasta” nimenomaan niihin teksteihin, joita sivulla ennustuksia.com – sivulla on luettavissa.

Hyvä. Ne on nyt syynätty.

Loppupäätelmä

1. Olet kirjoittanut historiaa, argeologiaa, muinaisia ennustuksia. Ne eivät tee Sinusta ”väärää profeettaa”. Et vastaa toisten profetioista. Kirjoitat niistä, niinkuin opettaja, joka kertoo asioista. Jokainen lukija itse "koettelee", ottaa taikka jättää.

2. Ole sitoutunut Raamatun opetukseen. Kirjoitat Raamatun mukaan mm. ”uudestisyntymisestä” jne.

3. Missään ei näyt (teksteissä) mitään viiittauastakaan että kannattaisit NewAdsen oppia! Päinvastoin! On selvää tekstiä siitä.

4. Olet hengellisesti syventynyt moniin sellaisiin asioihin, jotka ovat täyttä pimeyttä ns. tavallisille uskoville. He eivät voikaan opetuksiasi ymmärtää, koska ovat hengellisesti ”lapsia” jotka eivät ymmärrä!

5. Nyt? Sinua vastaan noussut vastarinta näyttä oelvan suoraan ns. saatanan synagoogan asiaa. Koska se vihaa kaikkea joka Jumalan Hengessä on elävää. Niinkuin luopunut kuningas Saul vainosi Daavidia, niin tänä aikan luopunut (portto) kristillisyys vihaa pyhitettyjä uskovia!

6. Sen lisäksi asialla on myös kateus. Joka tietää, osaa ja hallitsee enemmän kuin Joku, se yleensä joutuu saatanallisen kateuden myrkkykylvön objektiksi! Näin olet joutunut!

7. Kaikkein syvimmin kyse on Pimeyden hyökkäyksestä Valkeutta vastaan! Pimeyden ruhtinas tietää, kuka VALOSSA vaeltaa! Ei se kuluta arsinaalia sellaisiin, joista ei ole VAARAA. Mutta se tietää,. Kuka on Herran Oma. Kenellä on Valtuudet. Kuka käskee...

Lopuksi

Kuten Mauno Mattila tiedät, Jeesus Kristus, Jumalan Poika, Messias on Voittaja! Hän on universumin Luoja. Oikein. Emme sano aamenta evoluutiolle, emme homoudelle, emme Raamatun Kirjoitusten tallaamiselle! Sanomme AMEN Hänelle, jolla on Kaikki Valta. Taivaassa ja maan päällä!

Jeesus, Herramme-Messias - itse ennusti, että totuutta vainotaan, Pimeys vihaa Valkeutta. Ja siitä on tässä kysymys. Luopunut - pimeyden vallassa oleva ns. kristillisyys vihaa valoa, valkeutta. Pahuuden ruhtinas hyökkää sellaisiin kohteisiin, ihmisiin, joissa Herramme Kirkkaus toimii. Kiittäkäämme ja ylistäkäämme yötä ja päivää Hänen Ikuista valtaansa! Hän on voittaja.

Mauno Mattila – ja kaikki jotka kumarratte Messiasta Jeesusta Kristusta- Jumalan Poikaa – olkaa iloiset. Ylistäkää! Hän hallitsee – Hän on Voittaja.
Vähäinen veljenne, kiitoksessa mukana!

50

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • InhottavaRealisti

      Ihan OIKEASTIKO joku kirjoittelee tänne tällaisia avauksia.

      Korniuden uusi maailmanennätys on syntynyt.

      • KiitosSelvitystyöstä

        Mahtaako Mattila nähdä aloituksen, sillä ei kirjoittele täällä.
        Facebookista olen siirtänyt jotakin kirjoituksia tänne kun ovat niin Jumalan sanan mukaisia. Kysyin luvan siirtoihin ja sain sen häneltä.

        Kiitos aloittajalle tekstistä.
        Mauno Mattila on nyt tekstiensä osalta ''koeteltu.''

        Meitä ''koettelemattomia'' on monta kirjoittajaa.


      • InhottavaRealisti
        KiitosSelvitystyöstä kirjoitti:

        Mahtaako Mattila nähdä aloituksen, sillä ei kirjoittele täällä.
        Facebookista olen siirtänyt jotakin kirjoituksia tänne kun ovat niin Jumalan sanan mukaisia. Kysyin luvan siirtoihin ja sain sen häneltä.

        Kiitos aloittajalle tekstistä.
        Mauno Mattila on nyt tekstiensä osalta ''koeteltu.''

        Meitä ''koettelemattomia'' on monta kirjoittajaa.

        Koeteltu? Hoh hoijakkaa...


      • näin.on

        Tuon avauksen on voinut kirjoittaa itse Mauno Mattila. Se on uskomaton pulautus propagandaa.


      • Vas.valikkoEitäälläSulle
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Koeteltu? Hoh hoijakkaa...

        Kts.palstan aihe - ei ole ateismi.

        Inhottavarealisti
        9.1.2016 10:15
        Vielä lopuksi toteaisin, että tekstisi on minulle edelleenkin kuin kärpäsen surinaa: hivenen häiritsevää, mutta sinänsä merkityksetöntä. Omalle asiallesi - mikäli edes olet oikeasti uskovainen - teet pelkkää vahinkoa.


      • hohhoijjjjaaa

        Jos tuo avaus yrittää olla vastine tälle tekstille, niin tämä teksti voittaa mennen tullen tuon avauksen, joka on uskomatonta selittelyä. Siis tässä:

        Mauno Mattilalla on ennustuksia.com sivustoa, joka levittää vääriä profetioita. Mauno Mattila väittää olevansa profeetta, mutta hänellä ei ole edes henkien erottamisen armolahjaa. Meidän tulee koetella profeetat. Tässä on todistus siitä, että Mauno Mattila on väärä profeetta.

        Ennustuksia.com sivustolla levitetään Birger Claessonin profetiaa 12.12.1950 Ruotsin tulevaisuudesta. Tässä profetiassa kuvataan yksityskohtaisesti Ruotsin rannikkotykistön taisteluja Venäjän merivoimien kanssa. Ruotsin rannikkotykistö on lakkautettu vuonna 2000. Linnakkeilta on poistettu tykit ja ne on romutettu. Kantalinnoitteet on täytetty betonilla. Profetia mainitsee taistelun Oxdjupissa. Sieltäkin on aseet purettu.

        https://ennustuksia.com/category/profeetat-puhuvat/

        Birger Claessonin profetian toteutuminen on tullut mahdottomaksi. Sen takia se on väärä profetia. Profetiassa on lukuisia muitakin yksityiskohtia, jotka todistavat profetian vääräksi. Mauno Mattila jakaa silti tätä eksyttävää profetiaa.

        Mauno Mattilan toiminnassa on muutenkin sellaista, joka osoittaa hänen olevan valkeuden enkelin käskyläinen ja väärä profeetta. Tässä videossa Mattila pelottelee kauhulla. Taustalla on jotain paperidiplomeja korottamassa häntä itseään. Mattila alkaa huutamaan ja vasen käsi tärisee: https://youtu.be/6J6JEe--fAw?t=15m50s

        Tässä videossa luvataan helpotusta rahanpuutteeseen, ihmeparantuminen ja manataan paholaista pois. Ihmeparantumista ei voi tapahtua puheen aikana, koska Youtube-videot katsotaan aina arkistosta myöhemmin. Videon kuvan taustalla on kirjahylly, jossa on UFO-kirja ja Perry Stonen 'Peto on vapaana'. https://youtu.be/N8zjDVmLW-I?t=15m27s

        Muinaiset ennustukset sivusto on epätarkka ja sisältää paljon virheellistä tietoa. Mauno Mattila väittää, että Siinain vuori olisi Saudi-Arabiassa:

        "Siinain vuori, jossa Mooses kohtasi Jumalan ensin palavana pensaana (2Moos.3:1) sekä myöhemmin sai 10 käskyn taulut, sijaitsee (Saudi-) Arabiassa (Gal. 4:25) ja tunnetaan tänä päivänä nimellä Jabal al-Lawz. "

        https://ennustuksia.com/vanhan-liiton-historiallisuus/

        Tämä on Raamatun vastaista opetusta. Mattilan henki on neuvonut häntä väärin.

        Saudi-Arabia paikka on samaa aluetta, missä Mooses asui eli Midianilaisten maa. Raamattu kertoo, että kun Mooses oli israelilaisten kanssa Siinain vuorella, niin hän tapasi appensa. Tämä jälkeen hänen appensa meni takaisin omaan maahansa. Tämä kertoo siitä, ettei Siinain vuori ollut Saudi-Arabiassa.

        2 Moos. 18:27 Sitten Mooses hyvästeli appensa ja saatteli hänet matkaan, ja Jetro palasi omaan maahansa.

        Uudessa testamentissa mainitaan, että Siinan vuori olisi Arabiassa. Uuden testamentin syntymisen aikana Arabian pääpaikka oli Petrassa ja Siinain niemimaa kuului Arabiaan. Tämän takia ei voi tehdä sellaista johtopäätöstä, että Siinain vuori olisi siirtynyt punaisen meren yli Arabian niemimaan puolella.

        Mauno Mattilan opetus on väärää. Tästä asiasta on yksityiskohtaiset perustelut näissä kahdessa tutkielmassa, jotka kertovat, ettei Siinain vuori ollut Saudi-Arabiassa:

        http://ldolphin.org/sinai.html

        http://www.biblearchaeology.org/post/2007/10/Mount-Sinai-is-NOT-Jebel-al-Lawz-in-Saudi-Arabia.aspx

        Mauno Mattila opettaa jopa New Agea. Hän sanoo tällaista:

        "Muinaiset Kirjoitukset paljastavat, että universumia asuttivat ja hallitsivat universumin Luojan enkelit. Nämä ensimmäiset yli-inhimillisen älyn ja voiman omaavat luomukset hallitsivat meille tuntemattoman, mutta ilmeisen pitkän, aikakauden ja jättivät myös jälkensä universumiimme, ennen kuin ensimmäistä ihmistä oli luotu..

        ..Tämä Rahab-planeetta on todennäköisesti ollut enkeleiden valtakunnan keskus tai sen merkittävä osa, mutta ainoa mikä siitä on nyt jäljellä on asteroidivyöhyke eli se on todellakin ruhjottu palasiksi. Alunperin tutkijat olivatkin sitä mieltä, että kyseessä on nimenomaan palasiksi rikkoutunut planeetta. Tämä tapahtui tieteellisten arvioiden mukaan ehkä 3,8 – 4,1 miljardia vuotta sitten ja siitä käytetään nimeä Myöhäinen Raskas Pommitus."

        https://ennustuksia.com/kadonnut-enkeleiden-valtakunta/

        Tämä Mattilan New Age-opetus on Raamatun alkukertomuksen vastainen tarina ja täyttä puutaheinää. Mattila käyttää Jumalasta usein nimeä Universumin luoja. Mattila on jotenkin ihastunut avaruuteen ja näyttää olevan kiinnostunut myös UFO:ista (katso aloitus), jotka ovat todellisuudessa paholaisen enkeleitä. Mattilan ao. artikkeli on eksytystä ja New Age oppia.


      • Anonyymi
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Koeteltu? Hoh hoijakkaa...

        Mauno Mattila on kyllä valveilla oleva Herran palvelija


    • katsellut---

      Aloitus näyttää olevan asiaa, vastoin sitä mitä eräs IR latelee. On tasoja ja tasoja.
      Jokainen kirjoittaa - vapaasti - ja IR kirjoittaa samaa vanhaa soopaa. Jota kukaan ei voi ottaa todesta. Sorry. Nähty jo 10 vuotta. Kuin vanha trkatori: kolisee, kolisee, kolisee.

      Salli meidän nauraa?

      Jk mikset mene punttisalille???

    • jos-et-muista

      IR:lle

      "Korni
      Korni
      Oma nimi Kernowek
      Tiedot
      Alue Flag of Cornwall.svgCornwall
      Puhujia 245 sujuvasti puhuvaa, 2900 yhteensä[1]
      Sija ei 100 suurimman joukossa
      Kirjaimisto latinalainen
      Kielenhuolto Cornish Language Partnership
      Kielitieteellinen luokitus
      Kielikunta indoeurooppalaiset kielet
      Kieliryhmä kelttiläiset kielet
      Kielikoodit
      ISO 639-1 kw
      ISO 639-2 cor
      ISO 639-3 cor
      Ohje
      Kornin kielirajan vetäytyminen Cornwallissa vuosina 1399-1750.

      Korni (korniksi Kernowek) on Cornwallissa puhuttu kelttiläinen kieli, jota puhuivat kornit. Se sammui 1700-luvulla, mutta sitä on sittemmin yritetty elvyttää. Lapsille opetetaan korniksi ja kornin kielelle on tehty elokuva. Erään arvion mukaan kornia puhuu noin 2900 ihmistä, joista 245 osaa kieltä sujuvasti. Korni on läheistä sukua kymrille ja bretonille. Noin 80 % kornin kielen sanoista on samoja bretonin kielen kanssa, 75 % kymrin kanssa ja 35 % on samoja iirin kanssa. Osan sanoista oletetaan olevan samoja 1100-luvulla hävinneen cumbrin kielen kanssa.

      • InhottavaRealisti

        Kuules Hyvä Ystäväni... "kornius" ei ole synonyymi sanalle "korni".


      • OmaLääkeIR.lle

        Inhottavarealisti
        9.1.2016 10:15
        Vielä lopuksi toteaisin, että tekstisi on minulle edelleenkin kuin kärpäsen surinaa: hivenen häiritsevää, mutta sinänsä merkityksetöntä. Omalle asiallesi - mikäli edes olet oikeasti uskovainen - teet pelkkää vahinkoa.


      • Faktoja---
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Kuules Hyvä Ystäväni... "kornius" ei ole synonyymi sanalle "korni".

        Olet itse KOrni. Inhottava realisti. Kestä. En oel hyvä ystävä, en ede ystävä. Et kelpaisi edes siivoojaksi...


      • InhottavaRealisti
        Faktoja--- kirjoitti:

        Olet itse KOrni. Inhottava realisti. Kestä. En oel hyvä ystävä, en ede ystävä. Et kelpaisi edes siivoojaksi...

        Kuten muistat, kitinälläsi ei ole merkitystä.


      • korni-IR

        Mitä sitten tääällä lusmuilet, ellei olisi "merkitystä"? Olwet koukussa, siteissä, vanki, kuin täi tervassa! Korni, niinkui n itse toteat.


    • Tarkkuuuttaa

      Aloittajalle sen verran, että olet kirjoittanut vähän niin kuin Pohjois-Korean tiedotusministeriö kirjoittaisi analyysin johtajastaan. Suomalaiset ovat eläneet sen ajan, jolloin Moskovassa julkaisiin lehteä nimeltä "Pravda", joka tarkoittaa suomeksi "totuus". Neuvostoliittolaisetkaan eivät uskoneet niihin taruihin. Sinunkin kirjoitus on yhtä uskottava, kuin neuvostoliittolaiset ja pohjois-korealaiset sadut.

      Olet ilmeisesti yrittänyt kirjoittaa vastinetta siihen kritiikkiin, jota on esitetty Mauno Mattilasta. Tuo kritiikki on kirjoitettu paljon paremmin, kuin mitä sinä nyt kirjoittelet. Et myöskään ota mitenkään kantaa niihin tosiseikkoihin, mitää Mattilasta esitetty kritiikki on tarkasti pystynyt esittämään.

      Jos sinä yrität esiintyä jonkin vaistaväittäjänä, niin et ole pystynyt millään tavalla edes horjuttamaan sitä kritiikkiä, mitä Mauno Mattilasta on esitetty.

      Jos Mauno Mattilan profetioita pystytään osoittamaan vääräksi tai muuten valheelliseksi, niin silloin on ihan oikeutettua kutsua Mauno Mattilaa vääräksi profeetaksi. Näin näyttää nyt tapatuneen.

      Minä kallistun nyt sille kannalle, että Mauno Mattilan profetoista ja kirjoittelusta on löytynyt vakavia ongelmia ja Mauno Mattilaa ei voida pitää luotettavana. Tämä oikeuttaa käyttämään MAUNO MATTILASTA nimitystä VÄÄRÄ PROFEETTA.

    • Herra-hylkäämiä-olette

      Kukaan-eikä mitenkään -ole TODISTETUSTI voinut väittää Mauno Mattilan olevan väärä profeetta.

      Kysymys näyttää olevan pienisieluisten, kateellisten ja itsetunnon ongelmissa olevien (uskovien, fanaatikkojen) omista ongelmista.

      Kukaan ei eikä JUmala varsinkaan - oikeuta käyttämään nimitystä VÄÄRÄ PROFEETTA -Mauno Mattilasta.

      Olette kaikki saatanan pimeyden sitomia,, kateellisia, luopi-ja liberaalikristittyjä, jotka rakastatte syntiä, valhetta, vääryyttä, paholaisen teitä.

      Lavean tien kulkijoita.

      • asdfafdsasdf

        Kyllä voi - jos Mattila sanoo, että Ruotsi rannikkotykistö upottaa venäjän laivastoa, niin se on valhe. Ruotsilla ei enää ole rannikkotykistöä eikä edes varalla niillä linnakkesaarilla, mitkä Mattilan levittämä profetia mainitsee. Tämä on nyt vain yksi esimerkki, joka todistaa Mattilan vääräksi profeetaksi - viittaan siihen, mitä Mattilasta esitetty arviointiteksti sanoo kokonaisuutena.


      • perkeeleen-lapset-ootte

        Mattila ei ole sellaista tekstiä allekirjoittanut! Jos joku niin on profetoinut, esittäkää sen profetian kirjoittaja!

        Olette sairastuneet valheen Isän valheista, kateudesta, pahanilkisyydestä,.

        Tahdotte nähdä väärin,. vääristyneesti. Juuri niinkuin piru lukee raamattua.

        MISSÄ MATTILA väittää että joku TOISEN kirrjoittama profetia on amen?

        Olette saatanan synagoogaa. Ette rakasta totuutta, pyhyyttä. Vaan valhetta. Olette pahanilkisiä, panettelijoita....

        Mutta kun Jumala tutkii sisimpänne, on tutkinut, niin sitten Hän tekee jotopäätöksensä. Ja seuraukset.

        Totuus pysyy, valheet menevät valheen isän valtakuntaan.

        Tervemenoa!


      • sdfafsfas
        perkeeleen-lapset-ootte kirjoitti:

        Mattila ei ole sellaista tekstiä allekirjoittanut! Jos joku niin on profetoinut, esittäkää sen profetian kirjoittaja!

        Olette sairastuneet valheen Isän valheista, kateudesta, pahanilkisyydestä,.

        Tahdotte nähdä väärin,. vääristyneesti. Juuri niinkuin piru lukee raamattua.

        MISSÄ MATTILA väittää että joku TOISEN kirrjoittama profetia on amen?

        Olette saatanan synagoogaa. Ette rakasta totuutta, pyhyyttä. Vaan valhetta. Olette pahanilkisiä, panettelijoita....

        Mutta kun Jumala tutkii sisimpänne, on tutkinut, niin sitten Hän tekee jotopäätöksensä. Ja seuraukset.

        Totuus pysyy, valheet menevät valheen isän valtakuntaan.

        Tervemenoa!

        Mattila levittää sitä omilla sivuillaan totena profetiana, mutta se ei ole. Mattilalla ei ole henkien erottamisen armolahjaa. Tämä osoittaa yhtenä todisteena muiden kanssa, että Mattila on valkeuden enkelin käskyläinen ja väärä profeetta.


    • nähty-on---

      Joku -ptofetiapalstan ano´nyymi nikki, tosiasiassa luopiokristitty, demonisten voimien siteissä - KUKA edes alun alkajankaan voisi uskoa hänen väitetään siitä että Mattila on väärä profeetta? Kuka normaali uskova voisi ottaa todesta, kun pahuuden ja valheen henkien sitoma Prof-palstan Tyranni, Komentaja, Vallankäyttäjä, sensuurimies -- sellaista esittäisi?

      Kateutta, vihaa, katkeruutta.

      Mutta hyvä on että Pahuus Itse Paljasta Likaiset hommansa...

      • 445344

        3543


      • trerte

        tretre


    • vastuu-tulee

      Palstan väärinkäyttäjä, tyranni on tunnettu siitå, että kun joutuu vastuuseen laittomista kirjoituksistaan, koettaa kääntää kaiken Jonkun Toisen Vastuulle!

      Sivuraiteille!! Tuttu juttu!

      Mutta se aina onnistu, eikä nytkään.

      Se, joka Mattilaa leimasi vääräksi profeetaksi, noin 20 uutta aloitusta täällä-
      ON VASTUUSSA.
      Väärästä todistuksesta. Raamatu mukaan, Solvauksen ja valheellisen huhun levittämisestä, RL 24:9-10 mukaan.

      Viimeistään vastuun aika ja paikka on Jumalan Pyhän tuomioistuimen edessä kerran.

      Ellei katumus ja parannus maistu. Paatumus voi olla este?

      • dfgsgfsdg

        Voisi sanoa myös, että te olette niitä, jotka joutuvat vastuuseen jokaisesta niistä, jotka eksyivät Mattilan vääriin profetoihin ja harahoppeihin.


      • vastaat-kyllä

        Mattilan harhaoppeja ei ole, joten huolesi on aiheeton.
        Mattila ei näytä missään kohden opettajan sellaista, mikä on väärän profeetan tunnus.

        Väärän profeetan tuntomerkit ovat, että hän julistaa LUOPUMUSTA elävästä Jumalasta, harhautta seuraamaan vääriä jumalia, taikka harhauttaa kulkemaan itsnesä perässä.

        Mitään sellaisia tekstejä ei ole! Missään.

        Mattila puhuu aina Universumin Luojasta, maailmankaikkeuden jumalasta, ja Messiaasta Jeesuksesta.

        Ei ole kuin YKSI ainoa Luoja. Ei ole kuin yksi ainoa Messias Jeesus.

        Nämä ovat ne tahot joista hän kirjoittaa, eikä koskaan käske palvella, palvoa ja seurata mitään muuta.

        Erotukseksi tämän ajan viihde-ja karismakristillisyydestä, hän ei edes kerää porukoita, ei kierrätä jonoja, ei kerää rahoja....

        Sinä dfgsgfsdg

        29.4.2016 20:40

        Olet yksi, joka tulet vedetyksi Jumalan tilinteolle siitä, että olet ryhtynyt yhtä-köyttä-yhdistykseen Mattilan solvaajien kanssa. Ole valmis tilintekoon.
        Sitä et voi enää välttää.

        Jos olet sen sijaan niin tyhmä, ettet osaa lukea OIKEIN Mattilan tekstejä, niin saat ehkä lievennystä sanktioon? Mutta lukutaidottoman, tyhmän - ei pidä ryhtyä opettajaksi, eikä varsinkaan TUOMARIKSI globaalilla nettipalstalla.

        Se oli - on - sinun syntisi, ja siitä vastaat.


      • sdfgsdsdg
        vastaat-kyllä kirjoitti:

        Mattilan harhaoppeja ei ole, joten huolesi on aiheeton.
        Mattila ei näytä missään kohden opettajan sellaista, mikä on väärän profeetan tunnus.

        Väärän profeetan tuntomerkit ovat, että hän julistaa LUOPUMUSTA elävästä Jumalasta, harhautta seuraamaan vääriä jumalia, taikka harhauttaa kulkemaan itsnesä perässä.

        Mitään sellaisia tekstejä ei ole! Missään.

        Mattila puhuu aina Universumin Luojasta, maailmankaikkeuden jumalasta, ja Messiaasta Jeesuksesta.

        Ei ole kuin YKSI ainoa Luoja. Ei ole kuin yksi ainoa Messias Jeesus.

        Nämä ovat ne tahot joista hän kirjoittaa, eikä koskaan käske palvella, palvoa ja seurata mitään muuta.

        Erotukseksi tämän ajan viihde-ja karismakristillisyydestä, hän ei edes kerää porukoita, ei kierrätä jonoja, ei kerää rahoja....

        Sinä dfgsgfsdg

        29.4.2016 20:40

        Olet yksi, joka tulet vedetyksi Jumalan tilinteolle siitä, että olet ryhtynyt yhtä-köyttä-yhdistykseen Mattilan solvaajien kanssa. Ole valmis tilintekoon.
        Sitä et voi enää välttää.

        Jos olet sen sijaan niin tyhmä, ettet osaa lukea OIKEIN Mattilan tekstejä, niin saat ehkä lievennystä sanktioon? Mutta lukutaidottoman, tyhmän - ei pidä ryhtyä opettajaksi, eikä varsinkaan TUOMARIKSI globaalilla nettipalstalla.

        Se oli - on - sinun syntisi, ja siitä vastaat.

        Menee jo vähän turhaksi väittelyksi, mutta Mattilan harhaopit on näytetty toteen. Hänen opetus poikkeaa Raamatusta ja hän opettaa jopa New Agea. Jos et tätä pysty hyväksymään, niin elä sitten valheessa.


      • ääliöt.liikkeellä
        sdfgsdsdg kirjoitti:

        Menee jo vähän turhaksi väittelyksi, mutta Mattilan harhaopit on näytetty toteen. Hänen opetus poikkeaa Raamatusta ja hän opettaa jopa New Agea. Jos et tätä pysty hyväksymään, niin elä sitten valheessa.

        Hän sivuaa new agea ja kertoo siitä ja VAROITTAA! Oletko ihan lukutaidoton pölvästi?


      • sdfgsgd
        ääliöt.liikkeellä kirjoitti:

        Hän sivuaa new agea ja kertoo siitä ja VAROITTAA! Oletko ihan lukutaidoton pölvästi?

        Ja sinä menet tätän halpaa. Voi sua pikkusta.


    • sitä-vain-että

      Nimenomaan niin. Mattila tuo esille erilaisia asioita, joita on koonnut kun hänellä on kykyjä ja resursseja. Mutta eihän se tarkoita, että hän sanoisi aamenta niihin, olisi niiden takaajana. Ja jos joku on ennustanut väärin jossakin profetiassa, niin eihän Mattilaa voi nimetä vääräksi profeetaksi, TOISEN kirjoittaman tekstin syystä.

      Eikä teillä järkikulta sentään yhtään pelaa? Ei suhteellisuustaju, ei terve kritiikki?

    • ArvionIhanItse

      Uteliaisuudesta tutustuin Mattilan kirjoituksiin ja ainakin
      toistaiseksi en ole havainnut merkkejä Profeetiosta,
      jota Mattila olisi esittänyt omissa tai Herran nimessä.
      Sensijaan kiinostavaa pohdiskelua eri tulkinnoista.

      Toivottavasti Mauno Mattila jaksaa jatkaa palstan pitoa,
      vaikka ilmoittaa että taukoa seuraa...

      On nimittäin mielenkiintoiset ajat tulossa lähiaikoina.

      • pimeys-se-on

        Samaa mieltä. Nyt haukutaan sisi väärää puuta! Mattilaa leimataan toisten kirjoittamien profetioiden vuoksi! Voiko sokeampaa hommaa olla?

        No, joku sanoi että PIMEÄSSÄ valkoinenkin hevonen näyttää (! ) mustalta!

        Ilmankos Jeesus sanoi, että pimeys on heidät sokaissut!


      • sdfgsdgfdsg

        Et ole lukenut Mattilan sivuja. Siellä on paljon hänen omissakin nimissä olevia vääriä profetoita. Mattilasta on esitetty tarkkaa kritiikkiä, joka todistaa hänet olevan sivuraiteella. Nyt on niin, ettei kukaan ole kyennyt tätä kritiikkiä kumoamaan. Moni on lähtenyt etsimään jotain muuta Mattilan sivuilta, mitä voisi kannattaa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Mattila ottaa käskynsä valkeuden enkeliltä, joka on mestari ja juoni valehtelemaan.


    • sekatyomies

      Evankeliumi Matteuksen mukaan 23

      1. Silloin Jeesus puhui kansalle ja opetuslapsilleen
      2. sanoen: "Mooseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja fariseukset.
      3. Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä he sanovat, mutta eivät tee.
      4. He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.
      5. Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi
      6. ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa,
      7. ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä 'rabbi'.
      8. Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.
      9. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa.
      10. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus.
      11. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne.
      12. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
      13. Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä.
      15. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!
      16. Voi teitä, te sokeat taluttajat, jotka sanotte: 'Jos joku vannoo temppelin kautta, niin se ei ole mitään; mutta jos joku vannoo temppelin kullan kautta, niin hän on valaansa sidottu'!
      17. Te tyhmät ja sokeat! Kumpi on suurempi, kultako vai temppeli, joka kullan pyhittää?
      18. Ja: 'Jos joku vannoo alttarin kautta, niin se ei ole mitään; mutta jos joku vannoo sen päällä olevan uhrilahjan kautta, niin hän on valaansa sidottu'.
      19. Te sokeat! Kumpi on suurempi, uhrilahjako vai alttari, joka uhrilahjan pyhittää?
      20. Sentähden, joka vannoo alttarin kautta, vannoo sen kautta ja kaiken kautta, mitä sen päällä on.
      21. Ja joka vannoo temppelin kautta, vannoo sen kautta ja hänen kauttansa, joka siinä asuu.
      22. Ja joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja hänen kauttansa, joka sillä istuu.
      23. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te annatte kymmenykset mintuista ja tilleistä ja kuminoista, mutta jätätte sikseen sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeuden ja laupeuden ja uskollisuuden! Näitä tulisi noudattaa, eikä noitakaan sikseen jättää.
      24. Te sokeat taluttajat, jotka siivilöitte hyttysen, mutta nielette kamelin!
      25. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä!
      26. Sinä sokea fariseus, puhdista ensin maljan sisus, että sen ulkopuolikin tulisi puhtaaksi!
      27. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!
      28. Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta.
      29. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,
      30. ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isäimme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettain vereen'!
      31. Niin te siis todistatte itsestänne, että olette niiden lapsia, jotka tappoivat profeetat.
      32. Täyttäkää siis te isäinne mitta.
      33. Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
      34. Sentähden, katso, minä lähetän teidän tykönne profeettoja ja viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;
      35. että teidän päällenne tulisi kaikki se vanhurskas veri, joka maan päällä on vuodatettu vanhurskaan Aabelin verestä Sakariaan, Barakiaan pojan, vereen asti, jonka te tapoitte temppelin ja alttarin välillä.
      36. Totisesti minä sanon teille: tämä kaikki on tuleva tämän sukupolven päälle.
      37. Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.
      38. Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'.
      39. Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen'."
      Seuraava luku, Evankeliumi Matteuksen mukaan

    • ei-syytä--

      Kukaan hengellinen ihminen ei ole Mattilaa vääräksi profeetaksi voinut todistaa, kyse on kateellisista vainolaisista, eikä siis YHTÄ ainoaa esimerkkiä, ole kukaan voinutkaan tuoda.

    • sen-näkee

      ok.

    • kiitetty-herra

      Mattila on otettu pahantahtoisen mustamaalauksen objektiksi, jonka syyt ovat monelle tosiuskovalle selvinneet; Jumalan henkeä kun ei voi petkuttaa!

      Mutta tosiaan: Jumala panee pahankin palvelemaan hyviä tarkoituksiaan!! Niin Paavali sanoi aikoinaan: Häntä vastaan kateudessa nostettu syytöskampanja valheineen käynnisti ihan UUDEN vaiheeN: Hän meni Roomaan, ja keisarikin tuli evankeliumin sanan vaikutuspiiriin!!

      Näin Jumala hallitsee. Hän kääntää pahankin tarkoituksiinsa. Ja näin paholainen aina uudelleen kärsi tappioita, kun se nousee Jumalan Aivoituksia vastaan!"!

    • valheita-valheita

      Hullun Hommaa. Ensin ne teki aloitteen, että tekivät tästä palstasta Tuomion paikan Mattilaa vastaan.

      Kun se on nyt tyrmätty - valheena - niin nyt ne raukat parkuu, että jotkut olisi Mattilan varassa. Nyt niitä harmittaa koko homma -- jonka ITSE aloittivat!

      Hullujen hommaa.

      Kukaan normaali uskova ei juokse IHMISTEN perässä, ei ede Mattilan.

      Vaan Jeesus on jokaisen totisen uskovan JohtoTähti. YliPaimen.

      Mutta Hän ei luvannut, että itse syntiset ja henkien sitomat uskovat (?) saisivat Luvan ruveta Tuomariksi Hänen palvelijoilleen, tai kenenkään ihmisen kohdalla!

      Nyt on paha krapula täällä, eikä ihme. Häpeämisen aihetta on eikä itku tule auttamaan.

      .
      Kukaan ei enää usko tämän palstan PääPäsmärien valheita muka "profeetallisesta palstasta".

      Höpö höpö. Sellaiset jutut on läpinäkyvää saatanan syngoogan iljetystä!

      • Olen_tätä_mieltä

        Mattilasta esitetty kritiikki on ollut hyvin perusteltua. Olen sitä mieltä, että kriitikot ovat oikeassa.


      • PyydetäänTodisteet

        Sitten vaan ystävällisesti pistät vaikka copy-pastella esimerkin,
        jotta sanomassasi olisi joku perä ja järki; saati sitten oma
        hunterheresy-maineesi.

        Eli todisteet pöytään, kiitos.

        Hyvää jatkoa ja siunausta Mattilalle, nimittäin on vallan mainio
        ja tutustumisen arvoinen palsta.


    • höpöä-tuomiot

      Kukaan anonyymi- puskasta-huuteleva-luuseri ei merkitse mitään. Jos ei ole munaa, edes Omalla Nimellään Tuomiota lausua, sellaiselle höpötykselle nauravat aidan seipäätkin!!!

    • palkka-on-varmaa

      Tämän Suomi24 palstan taso tulee nousemaan globaaliin julkiseen tarkasteluun.
      Olkaapa valmiit te Syyttäjät ja Tuomarit, jotka lahkohenkisen ja eriseuraisen hengen tasolla olette täällä sohineet, tuominneet, leimanneet, milloin ketäkin.

      Eikä Sana sano? Että mitä kylvää sitä niittää? Ja että Jumala maksaa palkan. Niin pahuudesta kuin hyvyydestä.

      Pahuuden palkka on TOTISESTI tulossa tämän palstan saastaisuudesta, ja siitä että JUmalan nimi on häpäisty tämän palstan riitelevien ja lahkohenkisten (uskovien) syystä.

      Jumala on Tuomari. Koeta siis kestää.

      • InhottavaRealisti

        Globaaliin?

        Tuo oli jo hyvä vitsi!


      • voi-voi---
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Globaaliin?

        Tuo oli jo hyvä vitsi!

        Eikö ole selvää, että inernet on globaali taso? Voi lukea sekä Kiinassa etä jenkeissä että missä vain! Jos kestät, niin nytkin tulee jo palautetta maapallon toiselta kantilta! Oletko ihan pimeä? Vitsisi on sentään varma!


    • ukko-vain

      On tainnu tuomitsijoilla eväät loppua, kun eivät enää Mattilaa ole repimässä?

    • manumattila

      Oon oikearohveetta. onmulla partakin.

    • Maunomattilaitse

      Rovetiani on oikeita. Piankos ne vaikka kenttätykit ajjaa ranikolle asemiin. Sit rohvetia toteutuu ku venäläine hyökkee.

    • AloittajaOnPelle

      Mauno Mattila on julkaissut 28.5.2016 videon, jossa hän tunnustaa langenneensa menestysteologiaan ja torontolaisuuteen. Mauno Mattila tunnustaa tehneensä syntiä. Mattila kertoo siitä, ettei kaikki näyt, ilmestykset yms. olleetkaan Jumalasta. Tämä todistaa lopullisesti sen, että Mauno Mattilan on ollut väärä profeetta.

      https://youtu.be/rLlg1ywFTZo

      Tällä palstalla on käyty hyvin kuuma keskustelua Mauno Mattilasta. Moni on tulistunut Mattilasta esitetystä kritiikistä. Tämä johti siihen, että Mattilan eksytyksen julkituonutta henkilöä pilkattiin mielenterveytensä menettäneeksi.

      Lopputuloksena oli se, että eräät Mattilaa kiivasti puolustaneet tekivät syntiä, jonka johdosta menettivät pelastuksensa (Mt 5:22). Heille luettiin kieltoja saada syntejään anteeksi (Joh 20:22,23). Mattilan eksytystyö on todellakin johtanut siihen, että eräät hänen seuraajansa menettivät pelastuksensa, esim. minimerkki Jarmo jne.

      • kriitikot.ry

        Jaa, oikeinko minimerkki? Mattila aiheuttaa päänvaivaa nettilukijoille varmaan yhtä paljon kuin Piikkiössä kadonnut ja sitten löytynyt psykoosipotilas.


      • Anonyymi
        kriitikot.ry kirjoitti:

        Jaa, oikeinko minimerkki? Mattila aiheuttaa päänvaivaa nettilukijoille varmaan yhtä paljon kuin Piikkiössä kadonnut ja sitten löytynyt psykoosipotilas.

        Tuuli hiljaa henkäilee...


    • Anonyymi

      En lähde arvostelemaan asiasiältöä mutta esitystapaa kyllä. Nimittäin jos käyttää numerointia, jossa on pilkulla erotettu alanumero, niin pilkkua ja sen erottamaa alanumerointia ei tarvita, jos etunumero pysyy koko ajan samana.

      Eli siis jos kirjoitat:
      1.0
      1.1
      1.2 jne
      Sinulla pitää sisällöllisesti alkaa uusi aihe vähintään
      2.0
      2.1
      2.2 jne
      Nyt kun sinulla on vain 1.0 jne. niin alanumerointi on täysin turha. En ymmärrä miksi tehdä alanumerointia jos sillä ei ole funktiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe