Olen ihastanut hassuun höperöön....

lhlgkh

Tuota noin.... Mitenkä avaisin tätä tilannettani. Olin 12 vuotta avoliitossa erittäin hyvin menestyvän yrittäjämiehen kanssa, joka hoiti talousasiansa ym. viimeisen päälle.... No, asioilla on aina kääntöpuolensa eli mies myöskin petti minua suhteen alussa, oli julma, ilkeä ja epäluotettava.

Erosta on nyt kulunut 4 vuotta ja tällä hetkellä tapailen miestä, joka on kaikkea muuta kuin exäni.... Eli mies tekee töitä projektimaisesti, ei ole rikas, eikä myöskään halua näännyttää itseään työllä, (exä oli melkoinen työintoilija).... Lisäksi tämä mies jota nyt tapailen on taiteellisella alalla ja on melko suurpiirteinen ja melko persoonallinen....

No, tilanne on sellainen, että kritisoin tätä miestä jatkuvasti ajatuksissani.... Mutta siitä en pääse yli enkä ympäri, että jollain tavalla tykkään tästä miehestä.... Hän on kiltti ja hänen kanssaan on hyvä olla... Mutta tosiaan olen tottunut edellisessä suhteessa siihen, että mies hoitaa asiat viimeisen päälle, eikä missään tilanteessa myönnä heikkouttaan ja sitä rataa.... Toisaalta sain myös jatkuvaa arvostelua exältäni lähes kaikessa mitä tein ja vieläkin paikkailen itsetuntoani....

Eli mitä ihmettä teen??? Uskallanko ihastua tai rakastua tällaiseen täysin erilaiseen mieheen vai pitäisikö oikeasti olla huolissaan näistä tuntemuksistani?????

22

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M60-

      Anna palaa täysillä nauti elämästä ja uusista haasteista, mutta sun pitäisi päästä ex:stä lopullisti eroon.
      "Risaisessakin repussa voi olla hyvät eväät sisällä."

    • huoh.naiset

      "erittäin hyvin menestyvän yrittäjämiehen kanssa, joka hoiti talousasiansa ym. viimeisen päälle...."

      Tuohan se onkin tärkein ominaisuus miehessä?

    • onnekasrva

      Sydän ohjatkoon sinua eikä taloudelliset lukemat. Käytkö itse töissä? ihmisillä on niin monenlaisia tapoja elää ja sinä olet jumittunut siihen exäsi tyyliin?

    • salasuhtee

      vanha, inhottava ja rikasnaisten mies ! on sun paras mies,,, ja plus nuoret miehet

    • Ghkl

      Käyn töissä, mutta en ole mikään rikas... Eikä exänikään ollut suhteen alussa, vaan oli sillä hetkellä työtön... Exän kommentit ja elämäntyyli kummittelee edelleen mielessäni, enkä meinaa päästä yli siitä vaikka erosta olen jo päässyt yli... Olen tosi surullinen, kun en voi ehkä yksin hankkia omaa asuntoa vaan joudun asumaan vuokralla... Erä rakensi erottuaan hienon talon, otti heti uuden ja perusti perheen... Lisäksi saan joka kevät haukut yhdestä raha-asiasta, jossa exä on vielä osallisena... Eli exä jätti minuun tosi syvät arvet, ennen enää en ollut yhtään materialistinen.... Minun on kovin vaikea hyväksyä muita kuin Exän kaltaisia miehiä vaikka suhteessa oli paha olla.... Olen käynyt kaksi vuotta terapiassa... Terapeutti halusi setviä vaan lapsuuteni asioita ollaan vaan ohimennen puhuttu hankalasta suhteestani... Miten pääsen exästä eroon.... ????

      • sincyan

        Lisää terapiaa, kunnes olet sujut menneisyytesi kanssa. Näen kirjoituksissasi paljon katkeruutta. Se myrkyttää kaiken uuden ja hyvän, jos et käsittele asioita jonkun avulla. Sinuun on kiinnittynyt trauma, ja se pitää hoitaa.


      • MrBolivar

        " Terapeutti halusi setviä vaan lapsuuteni asioita ollaan vaan ohimennen puhuttu hankalasta suhteestani... Miten pääsen exästä eroon.... ???? "

        Niin, tiedätkö miksi terapeutti teki näin ? Itse en ole terapeutti siis mutta paljon asioita miettivänä tiedän että lapsuus on aikaa missä ihmisille tulee monenlaisia käsityksiä itsestään vanhempien ja ylipäätän läheisten ihmisten kautta. Lapsi on herkkä olento eikä sillä ole kykyä suojautua aikuisten kylmältäkin kohteltulta.Lapsena voi saada monenlaisia tunnevarioita joista aikuisena sitten kärsii ja heijastavan monenlaisiin asioihin kuten mielipiteisiin ja minä käsitykseen jonka kautta sinä toimit.

        Kyse ei ole siis siitä että "halusi vaaan setviä lapsuuden asioita" vaan kyse on siis todellisen juuri syyn ja ongelman löytäminen jonka jälkeen asian voi korjata.Ilman tuota todennäköisesti jahtaat samaa jännistä päätyen aina samaan lopputulokseen.


    • sorrytotuus

      Tarviit 10v intensiiviterapiaa ja en ole varma sittenkään...vaikutat olevan niin jumissa,

    • ikuinen-sinkku

      "mies petti, oli julma ja ilkeä" eli oli väkivaltainen jännämies. Naisilla on aina sellaisia pettäjä julmia miehiä eikä ne kunnollista miestä halua. Sinä olet siitä todisteena kun olin 12 vuotta sen kanssa. 12 vuotta kärsimystä ja hukkasit 12 vuotta elämästäsi jokaolisi voinut olla ihanaa aikaa jonkun kunnollisen miehen kanssa.

      • nytEiPärjää

        12v. avoliitossa ERITÄIN HYVIN MENESTYVÄN ........ joka hoiti talousasiansa..........

        nainen narsku rakasti rahaa !


    • lklklk

      Ei kukaan nainen halua pettäjämiestä tai ilkeää miestä.... Kaiken lisäksi exäni on ulkoisesti ihan tavallinen mies ja oli myöskin tavatessa ihan tavallinen duunari.... Eli ei en ole ollut minkään mammonan tai ulkokuoren perässä.... Nämä ikävät asiat miehestäni paljastuivat pikkuhiljaa, mutta nyt selvittelen aloituksessani tilannetta uuden miehen suhteen.... Mies on kiva ja ihana, mutta välillä vähän ajattelematon ja puhuu toisinaan mitä sattuu sellainen vähän suurpiirteinen hassuttelija.... Tottakai sitä miettii, onko miehestä mahdollisesti perheen isäksi ja vakavaksi kumppaniksi.... Ja onhan minulla toki oikeus pohtia mitä haluan.....

    • lgkhlg

      Onhan se nyt kumma, että täällä joku sabotoi toisen asiallista kirjoitusta.... Aika sitkeästi taidat "lisäätrollintarinoita" täällä majailla, kun kerran olet olevinaan joku palstapoliisi.... Sinuna hankkisin elämän itsellesi.... Joillain on sentään edes mitä vatvoa, sulla ei taida olla senkään vertaa......

      • harmittaako

        heh, osu ja uppos kun trolli jäi taas kiinni ;)


      • poispakkomielle

        Opettelisit nyt kirjottaan edes ilman noita neljää rasittavaa pistettä joka lauseen perässä, ei ois ihan niin ilmeistä kuka taas on asialla.(...) :D


    • sgfsgfdgfdsgf

      Olen tuon hassun höperön naispuolinen vastine.. En kyllä näe teillä yhteistä tulevaisuutta. En uskaltautunut ammattilaiseksi, mutta aika pitkälti elämä on muuten täynnä luovia prosesseja. Elämä on ihan kasassa, ja luottotiedotkin kunnossa -kaikesta selviän rimaa hipoen, vaikka olenkin töissä. Jos haluat suhteen onnistuvan, sinun pitäisi nähdä suurta glamouria miesystäväsi taiteellisessa lahjakkuudessa. Pahoin pelkään, että halveksuntasi vaan kasvaa.. Olet tavannut kaksi ääripäätä -ehkä kultainen keskitie tavallisen miehen kanssa on paras?

    • No sitä varten sitä yleensä seurustellaan, että saadaan selvyys sovitaanko yhteen vai ei.

      Parissa vuodessa olet oppinut ihmisestä jo aika paljon varsinkin jos välillä asut pari viikkoa miehen kanssa.

    • lgkhlgh

      Kiitos asiallisista vastauksista teille kahdelle edelliselle vastaajalle. : ) Juuri noin olen yrittänyt ajatella, että ehkä pitäisi kokeilla seurustelua tämän taiteilijan kanssa, sittenhän tosiaan selviää missä mennään. Toisaalta ikää alkaa olla jo sen verran, että haluaisi jotenkin varmuuden näissä asioissa, mutta eihän sitä vielä tosiaan olla kuitenkaan naimisiin menossa...

      Niin hieman erikoiseksi tilanteen tekee, että olen itsekin taiteellisella alalla, enkä mitenkään helpointa tietä ole valinnut... Nuorena olin myös hyvin boheemi, kunnes elämä tai sanoisinko ex-kumppani ruoti minua jopa niin paljon, että eräs lahjakkuuteni osa-alue kärsi huomattavasti... Tällä hetkellä koen olevani kuitenkin ihan tavallinen perusnainen, joka on taiteellisella alalla.

      Eli todellakin olen tavannut kaksi miestä, jotka ovat täysin vastakohtia keskenään siis exä ja tämä uusi mies. Mutta toden totta, jollain tapaa kaipaan tavallista ja turvallista perusmiestä vaikka tämä uusi tuttavuus myös kiehtoo kovasti. Mutta toisaalta kaltaiseni taiteellisen naisen voi olla vaikea löytää raamikasta perusmiestä, jos he myös etsivät mieluummin niitä tavallisia Tiinoja.... Kummasti koen kovin ristiriitaisia tuntemuksia tätä uutta miestä kohtaan, välillä olen todella ihastunut ja välillä analysoin ja kummastelen.... Meillä on kuitenkin tosi hauskaa yhdessä ja tullaan erittäin hyvin juttuun keskenämme. Ja tavallaan kärsinkin tästä kriittisyydestäni... Välillä pohdin kehtaanko viedä tämän taiteilijan ystävien ja sukulaisten luokse, koska on hänen olemuksensakin melko persoonallinen... Mutta muistan aina ensimmäiset treffimme - silloin ajattelin, että olen tavannut maailman ihanimman miehen, yritän epäröinnin hetkellä muistaa tuon tunteen. Toisaalta epäröintini voi johtua hankalasta edellisestä suhteestani, että pelkään jollain tapaa....

      • tydhgdghg

        Hmm.. Jos suorastaan häpeät miestä, niin välitätkö todella. Onnittelut siitä, että olet työllistynyt taiteellisella alalla! Luulisi, että teillä olisi ainakin paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita.. Itse haaveilen aina miehestä, joka pystyisi osallistumaan kaikkeen luovaan toimintaan. Mieheni ovat kuitenkin aina todella järkeviä perusmiehiä -jotka eivät minua kuitenkaan ymmärrä.. :) Näen joka asiassa aina niin paljon eri vaihtoehtoja, että kaipaan ihmistä, joka sanoo jämäkästi: "Näin kannattaa tehdä! TÄMÄ on viisain vaihtoehto.."


      • gfdhgfdhgf
        tydhgdghg kirjoitti:

        Hmm.. Jos suorastaan häpeät miestä, niin välitätkö todella. Onnittelut siitä, että olet työllistynyt taiteellisella alalla! Luulisi, että teillä olisi ainakin paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita.. Itse haaveilen aina miehestä, joka pystyisi osallistumaan kaikkeen luovaan toimintaan. Mieheni ovat kuitenkin aina todella järkeviä perusmiehiä -jotka eivät minua kuitenkaan ymmärrä.. :) Näen joka asiassa aina niin paljon eri vaihtoehtoja, että kaipaan ihmistä, joka sanoo jämäkästi: "Näin kannattaa tehdä! TÄMÄ on viisain vaihtoehto.."

        Niin.. Olen itse ollut monta kertaa samassa tilanteessa kuin tuo miehesi. Ihmiset helposti hurahtavat persoonallisuuteeni, mutta huonosti käy. Epäkäytännöllistä haahuiluani ei kukaan kestä. Sitten on henkisesti valtimot auki, mutta varsin pätevää taiteellista tuotantoa siitä tuskasta aina syntyy.


    • llklklk

      Niin tosiaan, eli minulla ja tällä miehellä on paljon yhteisiä keskustelunaiheita ja helposti keksitään yhteistä mielekästä tekemistä... Ja mies on ymmärtäväinen ja kiltti, mutta toisaalta kaipaan miestä, josta löytyy sopivasti vastusta ja joka hieman tasapainottaa herkkyyttäni eli ei ehkä tunteile niin paljon kuin minä eli hellästi palauttaa toisinaan "maan pinnalle", jos tarve vaatii....

    • hassupahyvinnii

      Hassua. TuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoin

      Lopeta jo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      942
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      731
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      667
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      645
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      624
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      588
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe