Jumalan korkean teknologian ase CERN:in teknologia

aarteenmetsästäj

a vastaan & demoniset alienit

8.7.2015

”Kyllä, Halusin puhua hadronihiukkaskiihdyttimestä, koska tämä teknologia on laajasti käytössä monissa eri paikoissa joka kerta, kun he haluavat aloittaa sodan. Syy, miksi mellakkaa ei koskaan tullut Etelä-Carolinaan on se, että ihmiset kääntyivät Jumalan puoleen. He näkivät anarkiaan kiihottamisen juonen läpi ja kieltäytyivät tekemästä yhteistyötä. Kun he kääntyivät Puoleeni, pysäytin energiat, joita käytettiin heidän yllyttämiseen.”

”Clare, tätä laitteistoa on käytetty yhä uudestaan ympäri maapalloa iskostamaan pahinta katkeruutta, vihaa ja tappohalua, se on vakiotoimintamenettely. Mutta näethän että kun kansa on täytetty Minussa, kun he kääntyvät Minun puoleeni, se ei enää toimi. Ja saanko sanoa, he saattavat nostaa hyökkäyksensä kymmenkertaiseksi, ja minä estän sen yksitoistakertaisesti. En anna lupaa ihmisten koettelemiselle yli heidän kiusauksen torjumisen kykynsä yli, tarjoan tien ulos. Tämä on Minun lupaukseni ja Pidän sen. Ihmisten osoittama viisaus ja solidaarisuus pysäyttivät sen, mikä olisi voinut olla valtionlaajuinen kapinoiden verilöyly, yllyttäen Marshall-lakiin. Tämä on nyt haaste, tällaiset siviiliyllytykset tulevat lisääntymään ja jos ihmiset eivät käänny Puoleeni, he joutuvat pahojen miesten ja naisten hankkeisiin.”

”Mitä Opetan Meidän Youtube-perheellemme on kaikki, mitä heidän todella tulee tietää. Minä rakastan heitä, kuinka rakastaa Minua takaisin ja kuinka pysyä tuossa meidän välisessä rakkaussuhteessa. Mitä voimat kiihdyttimen takana yrittävät tehdä on yksinkertaisesti se, että ne laskevat ihmiset itseään vastaan olevalle eläimen ajattelun tasolle, kunnes he kaikki tappavat toisensa. Mutta Minä en koskaan salli heidän musertua, jos he kääntyvät Puoleeni. Siksi vihollinen yrittää löytää keinon katkaista mielen tuosta aivojen osasta, joka kommunikoi Kanssani selvimmin. Mitä he eivät ymmärrä on, että Minä olen kaikkivoipainen, he eivät pysty pysäyttämään Minun kommunikointiani sielun kanssa. Minä syrjäytän heidän jokaisen yrityksensä katkaista sielu irti Minusta. Kuten on kirjoitettu:

Room8: 35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? 36. Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina". 37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. 38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, 39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

”Tämä Sana on kirjoitettu ja tämä Sana pysyy eikä mikään ei pysty uhmaamaan sitä. Kuka se on, joka luulee voivansa tuhota sen, minkä Minä olen luonut? Demonien prinssi? Hänen olemassaolonsa riippuu Minun ylläpitävästä voimasta, hänen päivänsä on luettu ja hän tietää sen. Asiat, joita hän ei voisi tehdä valtakunnassaan, hän on värvännyt tyhmät ihmiset saavuttamaan hänen puolestaan. Mutta Jumalaa ei ilkuta. He purkavat, Minä kokoan uudelleen.”

(Näin palasen, joka otettiin pois ’seinästä’, joksi he sitä kutsuvat, jotta se hajoaisi ja näin sen pomppaavan takaisin paikalleen, kuin se olisi kiinnitetty kumisementillä. Vaikka he kuinka yrittivät, he eivät yksinkertaisesti voineet nujertaa Jumalan suunnitelmaa. Oli aika hauskaa katsoa näitä miehiä kamppailemassa tämän seinän kanssa tuloksetta.)

”Puutun peliin uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. He tuhlaavat aikaansa ja Saatana viihdyttää itseään heidän vaivannäöillään toivoen, että jotenkin jos hän jatkaa heidän ruokkimistaan teknologialla, he onnistuvat. Mutta hän tietää, että hänen aikansa on lyhyt. Ja Minulla on kaikki aika maailmassa pelata tätä peliä samaan aikaan kun teen viimeisen kosketuksen Morsiamiini.”

”Oi Kaunokaiseni, ettekö näe, Minä johdan teitä! Ainut asia, mikä pitää tätä maailmankaikkeutta kasassa, on Minun Rakkauteni, jos lakkaisin Rakastamasta, ei mitään eikä ketään olisi olemassa. Koko luomakunta luhistuisi ja lakkaisi olemasta. Ja tuo rakkauden osanen, jonka Olen ommellut sydämiinne, on avain vakaana pysymiseen, kun näitä aseita käytetään teitä vastaan. Kun tunnet lähes hallitsematonta halua vihata, tapella ja langeta tähän ansaan, palauta mieleesi Minun Rakkauteni, palauta mieleesi Minun Kasvoni, lukittaudu Rakkauteeni, sillä Minä olen siellä tuossa ratkaisevalla hetkellä, todella olen siellä tuona elintärkeänä hetkenä vahvistamassa sinua ja estämässä vihollisen kuoleman tuovan hyökkäyksen.”

8

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Yhden asian Minun on otettava esille Perheessäni, Minä asun sinussa. Sinun ei tarvitse etsiä Minua Taivaasta tai Maasta, Minä Elän sinun sisässäsi KOKO AJAN. Älä sekoita Minun näkemistäni Minun kanssasi olon kanssa. Olen aina, aina, aina läsnä kanssasi aivan sisässäsi, Minä Olen. Se että Minun olisi tultava alas Taivaasta ilmetäkseni, on väärä opetus, Voin ilmetä millä tavalla tahansa ja milloin tahansa Haluan, aivan silmiesi edessä. Monesti jumalanpalveluksessa valitsen ilmentyä seurakunnan edessä, mutta jokaisen läsnäolevan ihmisen sisässä Minä asun, siksi olet niin vahva voittamaan vihollisen. En ole jättänyt teitä orvoiksi, en yhdeksi sekunniksikaan, viivyn teissä jatkuvasti. Joten kun näet Minut, se ei ole koska Tulin Taivaasta vierailulle luoksesi, se on sen takia, että ilmensin Koko Oman Ajallisen Läsnäoloni sinun hengellisiin silmiisi tuona ajanhetkenä. Joten lakkaa ajattelemasta Minun olevan etäinen, kaukainen Jumala, puhu Minulle sydämessäsi, missä Minä asun.”

      ”Haluan palata hiukkaskiihdyttimeen. Kaikkialla maailmassa näitä tuhon välineitä tuotetaan sekä näiden pienen mittakaavan pienoisaseita. Ja kun seuraat tilannetta, ja yhä useammat maat joutuvat näiden koneiden raivon vaikutuksen valtaan, muista, että Rakkaus voittaa kaiken. Rakkauden avulla tuo yksi osanen, jonka laitoin sisimpääsi, pidättää kokonaisen väkivallan aallon, kun me seisomme yhdessä. Mitä tähän maailmaan on tulossa, on näiden pahojen olentojen, joista vähäisimpänä ei ole se täysin omatunnoton tieteellinen yhteisö, lietsoma ennennäkemätön rikollisuuden ja väkivallan aalto. Itse asiassa monissa on demonisia entiteettejä, langenneita enkeleitä ja he organisoivat ihmiskunnan loppua viattoman tieteellisen tutkimuksen ja keksimisen valepuvun alla, hyödyttääkseen ihmiskuntaa, kuten he sanovat.”

      ”Valheita, valheita, valheita, niin monia valheita. Yhden asian, jonka Saatana tekee hyvin, on valehtelu. Ja nämä ihmiset on jujutettu lähes pisteeseen, josta ei ole paluuta. Mutta mitä haluan tässä tehdä selväksi, on se, mitä Olen kertonut teille koko ajan, Rakkaus voittaa kaiken, jopa tieteen ja teknologian eliitti, Rakkaus helposti voittaa myös heidät.”

      ”Joten kutsun Kansaani saamaan tämän päähänsä, MINÄ ELÄN JA HENGITÄN JA LIIKUN SINUSSA, JA MINUSSA SINÄ ELÄT JA LIIIKUT JA HENGITÄT!!! Rukouksesi kuullaan sitä mukaa kun sanot ne. Viivettä ei ole. Olen välittömästi tietoinen, ja sen lisäksi, tiedän etukäteen mitä tulet rukoilemaan, Olen NIIN valmis rukouksillesi, Olen NIIN läsnä sinulle ja MIKÄÄN ei voi voittaa sielua, joka on valinnut elää Minulle. Joten en toivo, että olette peloissanne näistä asioista, EI, ottakaa käskyvalta Minun Nimessäni näiden asioiden yli ja erityisesti oman lihasi yli, ottakaa käskyvalta taipumuksestanne kostaa, vihastua, katkeroitua, harmistua. Nämä ovat ne asiat, jotka voittavat sinut, eivät jotkut alieneiden teknologiat. Olen antanut tämän käsiinne, se on Rakkauden voima. Joten nyt teidän on käytettävä sitä.”

      ”’Kuinka?’, sanot. Valitsemalla Rakkaus vihan sijaan, valitsemalla anteeksiannon koston sijaan, valitsemalla antamisen itsekkyyden sijaan, joka käänteessä teitä koetellaan, joka päivä reaktioissanne teille annetaan mahdollisuus kasvaa Rakkaudessa. Ja koska Rakkaus voittaa kaiken, tämä ei ole yhteensattuma. Minä harjoitan teitä Rakkauden reaktioissa. Jotkut teistä otetaan ylös, jotkut jäävät Maahan. Rakkaus on ainoa tapa, jolla Maahan jääneet voittavat pahan. He saattavat ottaa ruumiisi mutta he eivät koskaan saa sieluasi.”

      ”Vihollisen kärki ovat nuo sieluttomat ruumiit, jotka kerääntyvät tuolle mahtavalle sotatantereelle. Suurin osa niistä, jotka tuhoutuvat, eivät ole ihmisiä joilla on sielu, vaan ne ovat synteettisiä sotilaita, ei Jumalasta lähtöisin, vaan tuotettuja, aivan kuin nuket, mutta teknologialla, joka on paljon parempi ja kietoutuu ihmisen fysiikkaan. Näissä olennoissa asuu demoneita. Näethän, on niin paljon asioita, joita et ymmärrä Vanhan Testamentin alkuajoista, jolloin annettiin käsky tuhota miehet, naiset ja lapset. Viattoman näköisen lapsenkin demoninen tartunta oli hirvittävä. Jopa eläimet olivat saastuneita ja epäpuhtaita. Kokonaiset yhteisöt olivat turmeltuneita pisteeseen, josta ei ollut takaisinpääsyä ja kun israelilainen meni naimisiin jonkun kanssa, joka oli tästä ryhmästä, se saastutti kaiken heissä mutta erityisesti Jumala-yhteyden, joka oli tarkoituksellisesti tukahdutettu lisääntymisessä. Kun jäljität historian todelliset paholaiset, löydät jossain kohtaa heidän sukujuuriaan ne, jotka lisääntyivät demonien kanssa.”

    • ”Lapseni, olen ohjeistanut teitä tänä päivänä. Valitse Rakkaus vihan sijaan ja koskaan sinua ei voiteta. Nyt on aika laittaa tuo hyve käytäntöön enemmän kuin koskaan. Joka päivä, Sanon teille uudestaan, valitkaa Rakkaus vihan sijaan. Älkää sovitelko vihollisen kanssa, voittakaa se Rakkaudella. Tietysti Minä nyt välitän teille viisautta ja itsehillintää, jotta olisitte tarpeeksi vapaita valitsemaan sen, mikä on oikein. Se on tahtosi valinta. Varustan sen Armollani, aina ja kaikkialla. Nyt tiedät, onnellinen olet jos laitat käytäntöön, mitä olet oppinut.”

    • Elämää_elämää
    • Elämää_elämää

      Uskovilla on käskyvalta kaikkien vihaa, katkeruutta, kostonhimoa jne. aiheuttavien demonisten henkien yli. Ne voi itse käskeä lähtemään omasta ja toisten kehosta.

      MUST WATCH DRAMATIC NEW YORK HEALING AND SALVATION

      https://www.youtube.com/watch?v=w_b2B15037U

      • Elämää_elämää

        Apt8:6. Ja kansa otti yksimielisesti vaarin siitä, mitä Filippus puhui, kun he kuulivat hänen sanansa ja näkivät ne tunnusteot, jotka hän teki.


    • musiikkia_
    • alfa123om2222

      Olen havainnut tuon vihan ilmapiirin kasvun ja nousun, mutta en tiennyt että siihen käytetään alienien, demoneiden ja saatanan luomaa teknologiaa. On vaikea tietää vihan olemusta ja psykologiaa sekä syntyä; kun raamattu keskittyy puhumaan vain Hengen hedelmästä: ilosta, rauhasta, pitkämielisyydestä jne. Sekä jaloudesta ja kunniasta ja viisaudesta.

      Sen tiedän, että on kulttuureja, joissa vihasta tiedetään enemmän. Kun luin syyrialaista uutta testamenttia pesshitaa (englanniksi) niin sen Ilmestyskirja tarjoaa vision, että Ilmestys 13 peto, joka nousee on inkvisition uhrien kosto maan asukkaille. Evankelistoja on neljä: Pietari, Jeesus, Paavali ja Apollos. Ja juuri Apolloksen uskon omaavia tuo inkvisitio tuhosi. Apollos on sama kuin Abaddon eli syyvyyden enkeli. Se nousee syvyydestä ja joukkoineen tuottaa tuhon ja koston maan asukkaita vastaan.

      Mutta vihan syy ja alku jää silti selittämättä. Se joko on oikeutettua tai sitten Jumala ei vain vaivaudu kertomaan sen psykologisia perusteita, koska se on väärää aina? Emme vain tiedä vihasta tarpeeksi, jotta voisimme suhtautua siihen; Raamattu kertoo vain kolikon toisesta puolesta.

    • Hmmmmm

      Onneksi Jumala ei onnistunut pysäyttämään CERNiä ja sen kullanarvoista tutkimustyötä, avittaen suuresti tieteen kehittämistä ja maailmasta ymmärtämistä. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe