Olenko siirtänyt Tulemistani myöhemmäksi?, Jeesus

aarteenmetsästäj

sanoi
4.8.2015

Jumala on todella kanssamme, Youtube-perhe. Tänä aamuna, kun aloitin rukoilun, viesti, joka oli jätetty henkilökohtaisiin viesteihimme, jotenkin tuli mieleeni. Se oli herrasmies, uskon, joka kyseli ensimmäisten ylöstempauksesta ja puhui pienestä pettymyksen tunteesta, kun se ei ole vielä tapahtunut, koska – luulen että se oli kesäkuussa – pyysin kaikkia laittamaan tanssikengät jalkaan… ja se OLI Jumala!

Tiedättehän, käyn läpi samoja epäilyjä kuin TEKIN ihmiset. Joten, jaan nyt kanssanne, mitä on ollut sydämelläni ja mielessäni. Jumala TODELLA ymmärsi minua rukouksen aikana, ja se tulee olemaan osa siitä, mitä minulla on jaettavana teille.

Tänään olin suunnitellut toista viestiä – oikeastaan, se on lähes valmis, se pitää vain nauhoittaa. Mutta, tämä oli niin tärkeää, että tunsin että tämä pitää saada ulos ensin. Joten nyt sitä mennään.

Kuten aloitin tänä aamuna, rakastan teitä rakas perhe, ja ymmärrän että monet teistä ovat pahoillaan siitä, ettei Jeesus ole vielä tullut hakemaan Morsiantaan ja meillä on tanssikenkämme jalassa kesäkuusta saakka, ja niin monia muitakin valmisteluja olemme tehneet olettaen Hänen tulevan, kun kanukka kukkii. (se muuten kukkii loppukesästä tietyin paikoin) Olettaen Hänen tulevan, kun CERN aloitti toimintansa, olettaen Hänen tulevan kun sopimukset kirjoitettiin, odottaen Häntä kun Jade Helm –armeijaharjoitukset alkoivat.

Sanoisinko, minäkin olen allapäin? No, olen. Ja jokaista yhtä katsojaa kohden, joka ottaa aikaa kommentoida, on sata muuta jotka eivät kommentoi. Joistakin teistä jopa tuntuu, etten ole kuullut näitä viestejä Jumalalta, ja ajoittain kysyn itseltäni tuon kysymyksen ’En olisi ihminen, jos en olisi kuullut, vai mitä?’ Minäkin olen hyökkäysten alaisena. Ja tämä on jotain, jonka olen halunnut ottaa esille – olen tuntenut sen sydämessäni, mutta tällä kertaa Jumala toi sen esille.

Joka kerta kun julkaisen viestin, on tiettyjä ihmisiä, jotka ottavat aikaa kommentoidakseen ja kertoakseen minulle, kuinka viesti vastasi heidän rukoukseensa. Tunnen Hänen läsnäolonsa hyvin voimakkaasti, kuulen Hänet, näen Hänet ja Hän antaa vahvistuksensa minulle niin moniin asioihin. Joten, kuinka me kaikki joudumme epäilykseen ja epäuskoon? Osa siitä on vain ihmisluontoa…

Voisiko olla, että tunnemme olevamme petettyjä, hylättyjä, pettyneitä? No, ollakseni rehellinen, minusta tuntuu siltä joskus. Kamppailen juuri noiden tunteiden kanssa. Mutta, jos muistat, elämän leipä –keskustelun aikana kaikki Jeesuksen seuraajat hylkäsivät Hänet, jättivät Hänet, koska Hänen sanansa olivat vain liian rajuja, Jumalan Veren ja Ruumiin syöminen. Jumala sanoi, ”Tahdotteko tekin mennä pois?" ja Pietari sanoi, "Herra, kenen tykö me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämän sanat;”

Ja minusta on monesti tuntunut tältä, ’Mihin voin mennä??’ Kun olen tuntenut itseni petetyksi tai hylätyksi… mitä minä nyt teen? Hylkäänkö Jumalan enkä vastaa, kun Hän tahtoo antaa minulle viestin? En voi TEHDÄ sitä, koska minä todella uskon kaikesta sydämestäni, että tämä on Hän.

Joten, tänään iltapäivällä Jumala todella pysäytti minut rukouksen aikana ja antoi Äänensä kuulua hyvin selvästi mielessäni, en vain pystynyt jatkamaan. Minun oli istuttava alas ja jaettava kanssanne, mitä Hän sanoi.

”Kansani, teillä ja Minulla on eri tehtävälistat… ne eivät sovi yhteen. Olen tullut pelastamaan eksyneet ja Tiedän liiankin hyvin, milloin tuo Armon ikkuna tulee pamahtamaan kiinni, se tulee satuttamaan miljoonia ihmisiä. Ettekö näe? Tämä on kivuliain asia, joka Minun tulee koskaan kärsiä ja pelkkä ajatuskin sen tekemisestä saa Minut kyyneliin, niin kuin silloin kun olin Puutarhassa ennen ristiinnaulitsemistani. Tiedätkö, mikä oli kivuliain asia kestää Minulle? Se oli niiden murskaava menetys, jotka torjuivat Rakkauteni ja Armoni ja heidän palkkionsa palata Taivaaseen Kanssani. Se oli ylivoimaisesti kivuliain asia, jonka koskaan Koin.”

”Näettehän, Muistan tuon pienen sielun luonteen, kun se tuli Maahan. Muistan sen puhtauden, kauneuden, vilpittömyyden. Ja kun Katson sitä nyt, kaikki synnin ja valheiden runtelemaa ja tärvelemää, kun Katson sen työntävän Minua pois, torjuen Palkkioni, se murskaa Minun Sydämeni.”

”Ja miksi he työntävät Minua pois?? Koska ihminen on tärvellyt, runnellut ja solvannut Minun Nimeäni, Minun Uskoani, Minun Persoonaani. He eivät tunnista Minua, koska ne, jotka edustavat Minua, eivät ole kuten Minä. He ovat täynnä tuomitsevuutta ja hurskastelua. Heille on opetettu, että Jumala on vihainen, ilkeä, riistää ilon ja on liian vaativa ja tuomitseva, ja Hänelle eläminen tarkoittaa jäykkää elämistä. Heille on opetettu, että jos he kävelevät kirkkoon jalassaan eriväriset sukat, heidät tuomitaan ja hylätään. Ihminen on antanut tämän kuvan heille.”

6

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Joten, nyt näinä viimeisinä tunteina Olen nostanut pappeja, jotka välittävät Minun Todellista olemustani maailmalle. Jotta ne, jotka ovat ruokkineet kieroutuneita uskonnon päämääriä, huomaavat, ”Tuo ei ole Jeesus. Tuo ei koskaan ollut Jeesus.” Ja sitten, voin todella näyttää heille kuka Olen. Ja, tulokset joita Näen, ovat loistavia. Te, jotka olette kääntyneet ympäri ja huomanneet Minut, lopultakin, kuinka ihmeellistä se on. Oi, särkevä Sydämeni saa NIIN paljon lohdutusta teiltä.”

      ”Mutta, tiedättehän, on enemmän sellaisia kuin te, jotka ovat kahleissa ja vedetty kadotukseen, koska he eivät vielä tunne Minua? Jotkut näistä ovat jopa teidän sukulaisianne ja lapsianne.”

      ”Anna kun kysyn tätä. Mitä olet valmis kärsimään, että näkisit rakkaimpasi tuotuina Valtakuntaan??”

      ”Kuinka pitkään olet halukas odottamaan nähdäksesi heidät pelastettuina ja iloitsemassa Minussa, niin kuin sinä iloitset Minussa?”

      ”Kuinka arvokasta se on sinulle? Minkä hinnan olet valmis maksamaan? Oikeasti. Ei teoreettisesti, mutta oikeasti, mikä on heidän sielujensa hinta sinulle???”

      ”Te kaikki tiedätte, että Minä tulen pian. Olen valanut painetta ihmisiin 60-luvulta asti vakuuttaakseni Kansalleni, että MINÄ OLEN TULOSSA! Ja joka kuukausi vuodatan painetta yhä enemmän ja enemmän. Miksi? Saadakseni teidät pettymään ja jättääkseni teidät roikkumaan tyhjän päälle?”

      ”Ei! Saadakseni teidät liikkeelle ja sisällyttääksenne itsenne Minun tehtävääni, ja nähdäksenne useampia tuotuina Valtakuntaani.”

      Oi, Jumala, tämä on joillekin hyvin hämmentävää, koska heillä ei ole selkeää kutsumusta Tehtävääsi. He eivät näe, mitä he voisivat tehdä. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka aloittaa ihmisten lähestyminen. Jumala, olen ollut tähän syyllinen. Jos se ei olisi ollut tämä kanava, olisin yhä syyllinen tähän ja hämmentynyt enkä tietäisi mitä tehdä.

      ”Herätä heidät heidän omantuntonsa kautta… heidän pettymystensä kautta ja sisällä olevan tyhjyyden kautta. He ovat käveleviä kuolleita, syvässä unessa ja he ovat kaikkialla ympärilläsi. Monet heistä TIETÄVÄT, etteivät he ole elossa, jotain elintärkeää puuttuu, he tuntevat tyhjyyden. He ovat noita käveleviä haavoittuneita, yksinäisiä, hämmentyneitä, ilman suuntaa elämässä. Lähesty heitä siltä suunnalta. ’Tunnetko tuskaa? Oletko ollut syvästi pettynyt elämässä, tunnetko toivottomuutta elämän suhteen? Näetkö yhä enemmän kamalia asioita maailmassa? Haluatko yhä elää? Haluatko tehdä käännöksen elämässäsi? Haluatko toivoa ja iloa ja tuntea uudelleen, että elämä on hyvää?’”

      ”Monet, monet, monet ovat aivan epätoivon partaalla, koska mikään, mitä he suunnittelivat, ei onnistunut. Väkivaltaa, moraalittomuutta, pettymyksiä, epäonnistuneita unelmia. Oi, kuinka kivuliaasti he kärsivät. Eikä kenelläkään ole vastauksia? Elämä on toivoton tyhjiö? Eikö elämässä ole enemmän kuin unelmieni pirstoutuminen? Tiedätkö, kuinka monista tuntuu tuolta? Tuhansista? Ei, miljoonista. Tuomitsevien johtajien, kansanmurhien, vainojen, häijyjen valtionjohtajien vuoksi miljoonat kärsivät tästä… Kyllä! Miljoonat!”

      ”Lapseni, tässä ei ole mitään salamyhkäistä. Teidän on kerrottava ihmisille, ’En elä elämääni tällä hetkellä maallisten palkintojen saavuttamiseksi, elän elämääni valmistautuakseni kuolemaani varten ja Taivasta varten. Pian meidän kaikkien on vastattava Jumalalle siitä, mitä teimme tai emme tehneet sillä elämän hengellä, jonka Hän antoi meille. Joten, elän Hänelle. Jos kuolisit huomenna, kuinka seisoisit Jumalan edessä? Oletko elänyt elämäsi vain itsellesi? Sille, mitä voisit saada? Omille nautinnoillesi? Vai oletko tavoitellut muita ja ollut siunauksena huonokuntoisille, vanhoille, koetelluille, altavastaajille? Jos olet elänyt itsellesi, sinulla ei tule olemaan mitään näytettävää Jumalalle kun kuolet, ei mitään muuta kuin itsekkyyttä ja tuomitsevuutta. Tätäkö haluat?’”

      Nyt Hän puhuu jälleen meille, ”Tunnetko toivon, joka on sisälläsi? Tiedätkö, että sinulla todentotta on kaikki vastaukset, mitä he ikinä tulevat tarvitsemaan? Tarvitsen teitä, Kansani, Morsiameni, teidän on noustava ja kohdattava ihmiset niillä tasoilla, joilla he kärsivät.”

      ”Lakkaa pilvien tähystäminen ja ala katsoa Minun sydämeeni, joka on särkymässä heidän vuokseen. Minä pyydän, lakatkaa etsimästä omaa pelastumistanne ja alkakaa etsiä toisten pelastumista.”

      ”Te jotka olette koulussa, jatkakaa koulua, mutta olkaa elävä todiste Rakkaudestani minne menettekin. Antakaa elämänne loistaa. Olette niin erilaisia kuin ne, jotka eivät ole pelastettuja! Olette niin ainutlaatuisia, teillä on ne vastaukset, joita heillä ei ole. He eivät ole onnellisia itsekkyydessään, he ovat sisäisesti eksyneitä. Kun he näkevät sinun olevan ystävällinen, näkevän vaivaa, olevan onnellinen, he haluavat tietää, mikä sinut saa sellaiseksi. He etsivät sisäisesti… mutta tekevät sitä ilman toivoa, koska he eivät tunne Minua. Sinä tunnet Minut. Sinulla on kaikki heidän vastauksensa.”

    • ”Tulen luoksenne tuntina, jota ette oleta! Kuinka monta kertaa olen sanonut tämän teille??? Kuinka monta kertaa? Tällä kanavalla, muilla kanavilla, Sanassani, kirkossa??? Tulen hetkenä, jota ette arvaa.”

      ”Lakatkaa odottamasta päivämääriä! Elätte kuin jojot, ette kuin Minun edustajani. Olette hämmentyneitä ja masentuneita, koska päivämääränne eivät osuneet oikeaan. Mutta, ettekö tiedä, että Minä nostan teitä ylös saadakseni teidät liikkeelle? En ole hylännyt teitä, yritän kohottaa teitä todellisuuteen kaikkialla ympärillänne, jota murehdin joka päivä – niin monet menetetään. Katsotte takaisinpäin elämäänne ja sanotte, ’Miksi en puhunut heille? Miksi, Jumala? Oi, Jumala, anna minulle anteeksi.’ Ja samaan aikaan he ovat alhaalla Maassa sanoen, ’Miksi he eivät kertoneet meille?’ Mutta toiset sanovat, ’Yritin, Jumala.’ Ja ne, joille he todistivat, sanovat, ’He yrittivät kertoa meille, mutta me emme vain uskoneet.’”

      ”Missä ryhmässä haluat olla, kun seisot Edessäni? Oletko ryhmässä, joka lisäsi lahjojaan vai joukossa, joka hautasi ne? Tuona päivänä tulet näkemään eron niiden välillä, jotka tuottivat satoa ja niiden, jotka olivat laiskoja.”

      ”Älkää luopuko elämästänne, koska tiedätte että aikaa on vähän. Menkää eteenpäin ja kantakaa Minua kanssanne. Niille, jotka ovat saaneet kutsun kokoaikaiseen pappeuteen, Sanon teille nyt, tulette olemaan syvästi pettyneitä elämässänne, jos siirrätte Minut sivuun seuraavaan päivään.”

      ”Menkää eteenpäin kaikkien Jumalan innoittamien suunnitelmienne kanssa. Ja jos teillä ei ole suunnitelmia, etsikää Minua, kunnes löydätte Minut ja Minä annan teille suunnitelmia. Johdan teitä hiljaisesti, hellävaraisesti, sydämissänne. Tunnette vetoa tiettyyn suuntaan, se tulee olemaan pieni hiljainen ääni ja kiintymys sydämissänne. Mutta, teidän on kuunneltava hyvin tarkasti, koska meluisat asiat, kuten videopelit, rock-musiikki, ihmisjoukot, liikenne ja kaupanteko ovat uuvuttaneet korvanne niin, ettette pysty kuulemaan Minun helliä johdatuksiani.”

      Herran tähden, Jumala, kuulostaa siltä, kuin olisi vuosia siihen, kun tulet?

      ”Enkö sanonut sinulle, että yllättäisin sinut? Entä jos yllätän sinut ja sinä olet istumassa talon katolla katsellen itäistä taivasta, samaan aikaan kun veljesi on samassa asuinrakennuksessa, ampuen itseään ja mennen helvettiin tuona samana yönä? Kuinka seisot Edessäni? Eikö se ole itsekkyyden hedelmä?”

      ”Mitä pyydän teiltä kaikilta, Morsiameni, on, että lopetatte itsellenne elämisen. Kyllä, pitäkää mielessänne että odotatte Tulemistani, kuuntelette Torven soittoa, mutta laittakaa itsenne käsillä olevaan työhön, menkää varmuudella eteenpäin opinnoissanne ja töissänne. Älkää laittako elämäänne seisontavaihteelle, koska elätte eri kanavilla julkaistuista päivistä toiseen.”

      ”Enkö pyytänyt teitä, että ETTE tekisi niin, koska se aiheuttaisi hämmennystä, pelkoa ja epätoivoa? Teitä keplotellaan ainoastaan tähän keskittymisellä. Tiedän, että uteliaisuutenne pääsi valloilleen, koska Minä soin teille uteliaisuuden. Tiedän, kuinka voimakas se voi olla, jos riittävää itsehillintää ei ole. Rukoilkaa että saisitte enemmän itsekuria.”

      ”On hyvä asia odottaa Minun tulemistani. On hyvä asia olla ylenkatsottu, koska Minä annan vihjeitä siitä, että Olen ovella! Pitäkää tämä sydämissänne, mutta menkää eteenpäin elämässänne, varmana siitä, että minua miellyttää se, mitä löydän Palvelijani tekemästä Tuloni hetkellä.”

      ”Ja, yhden viimeisen asian haluaisin varmistaa sinulle, Clare, koska Olen kuullut sydämesi pohdinnan. On totta, että olen estänyt Tulemiseni teidän rukoustenne vuoksi. Olette kaikki olleet aika kirjaimellisesti Tulemiseni partaalla vuosia, mutta teidän vilpittömien sydäntenne rukousten vuoksi, teidän sukulaistenne ja maailman puolesta kantamanne tuskan vuoksi… Minä olen hellittänyt ja viivytellyt. Clare, Olen sanonut tätä sinulle ensimmäisestä päivästä lähtien. Palaa vanhoihin viesteihisi ja löydät aivan ensimmäisen Viestini teille kaikille aiheesta, joka oli, ettei Morsiameni ollut valmis lähtemään.”

      Toisin sanoen, kaikkia ei ole tuotu sisään.

      ”Jotkut teistä tällä kanavalla tulivat Jumalan luokse vain pari kuukautta sitten. Kiittäkää Maan pyhiä heidän rukouksistaan. He ovat ne, jotka estivät polttavan tuomion Maassa. Ja Minulla on yhä Käteni nostettuna estettyyn asentoon, koska Näen niin monia vain askeleen päässä Minusta.”

      Mutta Jumala, etkö se ollut Sinä, joka kertoi minulle, että päivämäärä oli asetettu?
      ”Kyllä kerroin. Se on tullut ja mennyt Armoni takia. Pelastumisen kerroksia on tapahtumassa. Yksi joukko tulee Valtakuntaan, toinen joukko (hyvin usein liittyen ensimmäiseen) seuraa perässä. Aalto aallon perään pelastumista. Mutta, pian on tulossa aika, kun se loppuu. Haluan sen jatkuvan loputtomiin. Täällä toivon myös sinun sydämesi olevan.”

    • ”Pyydän, älkää kohdistako rukouksianne omiin mukavuuksiinne ja pelastumiseenne. Kohdistakaa ne eksyneisiin, joita En ole vielä tavoittanut. Rukoilkaa enemmän kuin koskaan, että työntekijät menisivät pelloille. Ja vielä yksi asia: jos elämäsi on tylsää ja elotonta, se on sitä siksi, koska et elä Minulle vaan itsellesi. En koskaan salli Palvelijoitteni elämän olevan tylsää. Minä aina lähetän tarpeellisen määrän lohdutusta ja iloa kannattelemaan sinua. Jos olet tylsistynyt, se ei ole sen takia, koska palvelet Minua vaan koska palvelet itseäsi ja odotat Minua sen sijaan että palvelisit muita ja tietäisit, että Olen tulossa.”

      ”Joten, Toivon että tämä vastaa moniin kysymyksiinne siitä, mitä juuri nyt pitäisi tehdä. Monet teistä kohtaavat yliopisto- ja työmahdollisuuksia. Haluan, että etsitte Minua koko sydämestänne ja seuraatte hellävaraista Johdatustani sydämessänne.”

      ”Levitän Armon Peitteeni nyt kaikkien teidän päälle, ja välitän teille vakaumusta, katumusta, toivoa ja Minulle eletyn uuden elämän iloa ja Johdatusteni vahvistuksia elämässänne. Menkää eteenpäin varmuudella.”

      ”Minä tulen pian.”

      Matt24: 45. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa? 46. Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! 47. Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.

    • TukkaJesse

      SOOSIAANNAAA TAAAVETIN POOOIKA!

    • musiikkia_
    • VesaNasareth

      Kanavoija mainitsi CERN:n ja Jade Helmin, mutta ei ole maininnut Raamatun ilmoitusta syntien sovituksesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe