Jumala on tappanut 50 miljardia viatonta lasta

meilläjaminäpuhelimessa

Lasten joukkotuho, jonka hyvä, rakastava, kaikkivaltias Jumala on sallinut on pahin massamurha koskaan.

William Demsksi on kreationisti ja matemaatikko jonka mukaan pelkästään 1900-luvulla syntyi pelkästään 10 miljardia ihmistä.
https://en.wikipedia.org/wiki/William_A._Dembski

Carl Haub on väestötieteilijä, jonka mukaan maailmaan on kaiken kaikkiaan syntynyt 100 miljardia ihmistä. http://www.prb.org/Publications/Articles/2002/HowManyPeopleHaveEverLivedonEarth.aspx

Kuinka moni ihmisistä, jotka ovat syntyneet, kuolivat lapsena?
Selvennetään nyt, että olet lapsi siihen saakka kunnes sinulle syntyy kristittyjen rakastama "vapaa tahto" - mikä se sitten lieneekään - Mutta kyseessä ovat siis ne, jotka ovat kuolleet ennen varhaisteini-ikää.

Lapsikuolleisuutta on tutkittu mm. brittien toimesta Intiassa 1900-luvulla ja tutkimukset osoittavat, että noin 50% väestöstä on kuollut lapsena.

Eli puhutaan 50 miljardista ihmisestä, jotka ovat kuolleet lapsena. Ajattele, 50 miljardia lasta, valtava luku. Sitten on lisäksi keskemenot, joita on noin 1/3 raskauksista. Tämä tarkoittaa vähintään 100 miljardia keskenmenoa, ehkä 300 miljardia keskenmenoa kaikkiaan.

Jumala ei välitä paskaakaan ihmiskunnasta, jos uskot Jumalaan.
Yksi Jumala loi maailman paikaksi ihmisille, joka on surmanloukku täynnä tauteja. Taudit ovat vastuussa lähes kaikista kuolemista, tämä kaikki on Jumalan suunnitelmaa?
Tsunamit ja Holokaustit ovat kauheita tapahtumia mutta historiallisesti ne ovat mitättömiä pikkutekijöitä ihmisten kuolemaan. Kauheaa, eikö totta?

Jos uskot Jumalaan niin rukoile, että helvettiin rakennetaan lisäkerroksia nimittäin siellä on täyttä. Täynnä pieniä viattomia lapsia ikuisessa kidutuksessa palavassa järvessä. Koska perisynti, hyväksy kastetta ja Jeesuksen armo katumus jne...

Lisäkeskustelua aiheesta:

https://youtu.be/F4RP8WpVSmE?t=15m44s

Hyvä rakastava Jumala? Peukku ylös vai alas?

27

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meilläjaminäpuhelimessa

      Konkretisoidaan tuota lukua 50 miljardia.

      50 000 000 000 lasta. Suomalaisia on 5,5 miljoonaa
      5 500 000

      Se on 9000 kertaa Suomen väkiluku. Tai kuvitellaan että nämä lapset olisivat nyky-Suomessa. Tällöin sinulla olisi 9000 kaksoissisarta, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla.
      Mutta eivät ne ole. Ne ovat kaikki Helvetissä, ainakin sinun uskosi mukaan. Tirisemässä ja porisemassa Helvetin kuumassa tulisessa järvessä.

      Ja se on sinusta ok? Vaikka heillä ei ole ollut mitään mahdollisuutta Taivaaseen. Ei mitään mahdollisuutta. Pidätkö yhä Jumalaasi moraalisesti ylivertaisena ja oikeana? Hyvänä?

      Sinä itsekin olet moraalisesti ylivertaisempi kuin palvomasi Jumala. Ihan sillä perusteella, että luet tämän, etkä ole tappamassa kaikkia aikuisia ja lapsia kaduilla ja pihoilla.

    • JoshuaFromHell

      Antakaa lasten tulla tyköni, helvettiin.

    • huono_jumala

      Tämä on ongelma vain siinä tapauksessa, että Jumalan ajatellaan olevan kaikkihyvä. Jos Jumala on hyvä, niin miksi Jumala sallii lapsien kärsivän?

      Maailmaa tarkastelemalla voi selvästi todeta sen, ettei Jumala välitä ihmiskunnasta. Pikemminkin vaikuttaa siltä, että Jumala nauttii mitä enemmän maailmassa on kärsimystä. Ehkä Jumala saa ravintonsa elollisten olentojen kärsimyksistä.

      • sano.yksikin

        "Ehkä Jumala saa ravintonsa elollisten olentojen kärsimyksistä"

        Kun evoluutio on jumala, siis luoja, se todellakin toimii näin. Se on hirveä, kauhea, jaiseva, vastenmielinen vellova prosessi, joka tuottaa kipua ja kärsimystä.

        Kuka ei haluaisi parempaa jumalaa?


      • meillä

        Evoluutio ei ole olento. Se on prosessi.
        Jos kuvittelemasi Jumala olisi olemassa niin se olisi ihmisten moraalilla absoluuttisen paha.
        Sinä selvästikin ymmärrät tämän mutta kuitenkin kiellät asian.


      • sano.yksikin

        Kiellän paljon muutakin sellaista, mitä ymmärrän: päihteet, lapsipornon ja väkivallan. Voi jopa käsittää kuinka nuokin asiat syntyvät ja kuinka yhteisö vaikuttaa niiden kehittymiseen, mutta silti haluan kieltää ne.

        Missä kulkee mielestäsi olennon ja prosessin välinen raja?


      • glupputapöö
        sano.yksikin kirjoitti:

        "Ehkä Jumala saa ravintonsa elollisten olentojen kärsimyksistä"

        Kun evoluutio on jumala, siis luoja, se todellakin toimii näin. Se on hirveä, kauhea, jaiseva, vastenmielinen vellova prosessi, joka tuottaa kipua ja kärsimystä.

        Kuka ei haluaisi parempaa jumalaa?

        Oletko tavannut jonkun, joka pitää evoluutiota jumalana?


      • meilläjne

        Prosessi ei ole tietoinen itsestään. Se vain tapahtuu.


      • tämä.os.SE.kysymys
        meilläjne kirjoitti:

        Prosessi ei ole tietoinen itsestään. Se vain tapahtuu.

        Kuinka voit tietää, ettei prosessi ole tietoinen itsestään?


      • fda

        "Tämä on ongelma vain siinä tapauksessa, että Jumalan ajatellaan olevan kaikkihyvä."

        Niin tai jos ajatellaan, että jumalia on vain yksi. Jos on useita tai tasavahva "paha jumala" niin silloin ongelma vältetään. Hyvää kaikkivaltiasta ei voi olla olemassa.


      • meilläjne
        tämä.os.SE.kysymys kirjoitti:

        Kuinka voit tietää, ettei prosessi ole tietoinen itsestään?

        Oletko sitä mieltä että se on jotakin? Kuten vaikka tietoinen itsestään? Voitko todistaa sitä mitenkään?


    • Jumala ei ole syyllinen yhdenkään ihmisen kuolemaan. Kaikki kuolemat ovat ihmisen omaa syytä. Raamatun mukaan "Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää" (Gal.6:7)
      Eli saat sitä, mitä olet tilannutkin.
      Toiseksi, ateistien mukaan, mitään Jumalaa ei ole olemassakaan, vaan kaikki on kehittynyt evoluution kautta. Joten sen perusteellakaan syyllinen ei voi olla Jumala, vaan syyllinen on evoluutio, atomien ja molekyylien liikkeet, kemialliset reaktiot, satunnaiset luonnonvalinnat ja mutaatiot.
      Kolmanneksi, ateismista käsin ei voida puhua mistään moraalista syntymisestä, elämästä tai kuolemasta. Sillä jos Jumalaa ei ole, kuten ateistit väittävät, silloin ei ihmisen yläpuolella ole ketään, joka määrittelisi, mikä on oikein ja mikä väärin. Jokainen saisi tehdä mitä tahansa, eikä tappaminen olisi mitenkään väärin.
      Neljänneksi, luodessaan ihmisen, Jumala asetti hänet korkeampaan asemaan muuhun luomakuntaan verrattuna. Toisin sanoen, Hän antoi ihmiselle ihmisarvon. Jos Jumalaa ei ole kuten ateistit väittävät, silloin ihmisellä ei ole mitään korkeampaa arvoa, kuin muillakaan luontokappaleilla. Ihminen olisi saman arvoinen kuin kivi, savimöykky, multakokkare tai torakka. Ihmisen tappaminen olisi yhtä sallittua ja oikein kuin torakan tappaminen tai koko tappamiskäsitettä ei edes olisi olemassa, jos ihminen rinnastetaan saman arvoiseksi kuin kivi.
      Viidenneksi. Ateismista käsin ei voida ottaa kantaa mihinkään asiaan, koska ateismi perustuu jo lähtöoletuksena siihen, että Jumalaa ei ole olemassa. Näin ollen ei ole ketään, joka olisi luonut maailmankaikkeuden, ihmiset kuten ateistit. Eli ateistisesta lähtökohdasta ateistia ei voi olla edes olemassa. Kuinka sellainen, joka ei ole olemassa, voi väittää, että Jumala on tappanut ihmisiä? Ei mitenkään! Koko ajatuskin on siten järjen vastain ja kumoaa itse itsensä.

      • meilläjne

        Mark5 on aika hassu kun se suuttuu. Mitään logiikkaa tuosta ei kyllä löydä.
        Voisitko vaikka aloittaa todistamalla Jumalasi? Raamattu ei muuten ole todiste. Se on väite.


      • Anti-Mark

        Et voi ottaa kantaa ateismiin, koska jos otat kantaa, tunnustat että Jumalaa ei ehkä sittenkään ole olemassa.


      • Ateisti voi aivan hyvin spekuloida, mitä Jumala voi tehdä tai sallia, JOS ON OLEMASSA. Ethän sinäkään usko kuin yhteen ainoaan Jumalaan, ja silti puhut sujuvasti ateismista ja epäjumalista. Jos kiellät ateisteilta Jumalasta puhumisen, sinun tulee vastaavasti kieltää itseltäsi evoluutiosta puhuminen, koska puhumalla evoluutiosta tulet omalla logiikallasi tunnustaneeksi evoluution tosiasiaksi.

        Tiedän puhuvani tyhjälle seinälle, mutta ainahan voi yrittää.


      • ota.selvää.älä.spekuloi

        Ainoa mistä ateistit täällä kykenevät spekuloimaan on väärä jumala. Ateistit leimaavat jumalaa perustuen väärinymmärrettyyn raamatun lukemiseen ja siihen, mitä he uutisoinnin perusteella havaitsevat lähinnä amerikkalaisfundamentalistien ja muslimiterroristien tekosista. Jumala ei ole siellä.

        Ateistit kieltävät täällä Jumalan, joka on totuus ja rakkaus. Kertakaikkisesti kieltävät ja kiistävät. Vaikka se on se josta täällä olevat kristityt jatkuvasti puhuvat. Ohi korvien menee se ateisteilla, joilla on omat näkemykset, fundamentalistiterroristeilta lainatut.


      • KazuKa

        Kiitos kun toistat järjettömyyksiä. Teet hyvää työtä ateismin eteen.


    • kilimandzarro

      Pitää rukoilla oikeaa Jumalaa oikealla tavalla, niin lapsesi pysyy terveenä.

      Oikea työkalu ja taito käyttää sitä. Siinä se niksi. Vasaralla ei voi harjata hampaitaan. Hammasharjasta ei ole hyötyä, jos sitä pitää kädessään väärinpäin.

    • meilläjaminäpuhelimessa

      No Jeesuksen työkalut, sanokaa nyt onko ne 50 000 000 000 lasta helvetissä?

    • Kaikki lapsena kuolleet ovat taivaassa, sillä "sen kaltaisten on taivasten valtakunta". Vasta kun ihminen on riittävän vanha (mikä se ikä sitten kunkin kohdalla on, Herra tietää) tekemään tietoisen päätöksen joko seurata Jeesusta tai olla seuraamatta, asia muuttuu. Tämä on uskovien käsitys asiasta.

      • meilläjaminäpuhelimessa

        Perisyntiä ei siis ole? Tarina Aatamista ja Eevasta ei siis ole enää voimassa?


      • meilläjaminäpuhelimessa kirjoitti:

        Perisyntiä ei siis ole? Tarina Aatamista ja Eevasta ei siis ole enää voimassa?

        Jos parin kuukauden ikäinen lapsi joutuisi helvettiin sen vuoksi, että hänen vanhempansa eivät ole vieneet häntä kasteelle, vaikkei hänellä itsellään olisi ollut mitään mahdollisuutta päättää, mitä hänen vanhempansa tekevät, olisi Jumala aivan mielenvikainen sadisti.


      • meilläjaminäpuhelimessa

        No sitten kristittyjen jumala on juuri sellainen. Vai miten sinne taivaaseen pääsikään Raamatun mukaan?
        Vain jos uskoo ja pyytää syntejään anteeksi? Oliko muuta tietä?
        Ootas hetkinen....

        ...Niin, siinähän se oli.

        Johtopäätös -> "olisi Jumala aivan mielenvikainen sadisti"

        Raamattu muuten vahvistaa tämän sadismin ja ihmisvihan. Miten kuvailisit Raamatun Jumalaa?

        Minä autan:
        Mustasukkainen ja ylpeä siitä, pikkumainen, epäoikeudenmukainen, anteeksiantamaton, kyttääjä, kostonhimoinen, verenhimoinen kansanmurhaaja, ihmisvihaaja, homofoobikko, rasistinen, lastentappaja, vahingoniloinen, megalomaanikko, sadomasokisti sekä oikullinen pahansuopa kiusaaja.
        (Vapaasti lainattu Dawkinsia)


      • meilläjaminäpuhelimessa kirjoitti:

        No sitten kristittyjen jumala on juuri sellainen. Vai miten sinne taivaaseen pääsikään Raamatun mukaan?
        Vain jos uskoo ja pyytää syntejään anteeksi? Oliko muuta tietä?
        Ootas hetkinen....

        ...Niin, siinähän se oli.

        Johtopäätös -> "olisi Jumala aivan mielenvikainen sadisti"

        Raamattu muuten vahvistaa tämän sadismin ja ihmisvihan. Miten kuvailisit Raamatun Jumalaa?

        Minä autan:
        Mustasukkainen ja ylpeä siitä, pikkumainen, epäoikeudenmukainen, anteeksiantamaton, kyttääjä, kostonhimoinen, verenhimoinen kansanmurhaaja, ihmisvihaaja, homofoobikko, rasistinen, lastentappaja, vahingoniloinen, megalomaanikko, sadomasokisti sekä oikullinen pahansuopa kiusaaja.
        (Vapaasti lainattu Dawkinsia)

        Jeesuksesta kuulleet pelastuvat häneen uskomalla (mahtava etuoikeus, täysin ansioton armo), "pakanakansat", Jeesuksesta kuulemattomat sydämensä hyvyyden mukaan (Room. 2:14-16). Minusta varsin reilua ja kaikille mahdollista.


      • meilläjaminäpuhelimessa

        Kannattaa lukea Jumalan historia: 4000 vuotta juutalaisuutta, kristinuskoa ja islamia (engl. A History of God: The 4,000-Year Quest of Judaism, Christianity, and Islam) on vuonna 1993 ilmestynyt Karen Armstrongin kirja kolmen monoteistisen uskonnon historiasta. Armstrong käsittelee juutalaisuutta, kristinuskoa ja islamia. Teoksen julkaisi suomeksi Ajatus vuonna 2007 ja sen suomensi Markku Päkkilä

        Kirja referoitu viiteentoista minuuttiin tässä videossa
        https://youtu.be/MlnnWbkMlbg


      • meilläjaminäpuhelimessa
        Tipale kirjoitti:

        Jeesuksesta kuulleet pelastuvat häneen uskomalla (mahtava etuoikeus, täysin ansioton armo), "pakanakansat", Jeesuksesta kuulemattomat sydämensä hyvyyden mukaan (Room. 2:14-16). Minusta varsin reilua ja kaikille mahdollista.

        Miksi jumala päästä kaikkia ihmisiä suoraan taivaaseen, jos hän kykenee siihen?
        Miksi veriuhrit ja muut riitit? Eikö hän kykene siihen?


    • Ateismiin ei kuulu mitään moraalisääntöjä, joten jos ateismi pitää paikkansa, niin lapsia saa tappaa kuinka paljon tahansa.
      Toiseksi, jos ateistit vastustavat tappamista, niin silloin he eivät olekaan ateisteja, koska moraali ei kuulu ateismiin, vaan kristinuskoon ja muihin uskontoihin, jotka puolestaan perustuvat siihen, että uskotaan Jumalan olemassaoloon. Eli tappamista vastustava ateisti ei voi olla ateisti, vaan Jumalan olemassaoloon uskova henkilö.
      Kolmanneksi, jos ateisti vastustaa tappamista, niin silloin heidän pitäisi toivoa sellaista maailma, jossa ei ole tappamista eikä mitään muutakaan pahuutta. Voinkin kertoa heille ilosanoman, että sellainen maailma on olemassa. Sitä kutsutaan Taivasten valtakunnaksi. Jeesus Kristus on tie tähän valtakuntaan, jossa ei ole tappamista, varkauksia, väkivaltaa, sairauksia, nälänhätää, kuolemaa eikä mitään muutakaan pahaa. Joten siitä vain kaikki tappamista vastustavat ateistit Jeesuksen tykö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      62
      6668
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      77
      6248
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3262
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1223
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1212
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1063
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      214
      991
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      883
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      861
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      833
    Aihe