Tyhmän äitini stoori

paskajämä

Äitini täytyy olla yksi ehkä maailman tyhmimpiä naisia mitä voi olla. Äitini teki ensimmäisen lapsensa yhden illan suhteessa erään paikkakuntamme silmäätekevän ukkomiehen kanssa teininä. Ikänsä hän salasi sitä kuka lapsen oikea isä on, mutta sain sen selville muuta kautta. No lapsi syntyi ja äitini huolehti siitä minkä pystyi ainakin lapsen täytettyä 6 vuotta kunnes hän tapasi isäni tällaisen uuden jännittävän miehen joka oli vamaasti ainakin äitini mielestä kaupungin komein hurmuri ja täysi pelimies, mutta täys luuseri, työtön kouluja käymätön varas ja alkoholisti ja sekä tietenkin jatkuvasti istui linnassa, mutta äidin mielestä niin perkeleen ihana ja komea. No olihan äitinikin työtön luuseri jolla ei ollut asuntoa, äitini kun asui lapsensa kanssa oman äitinsä luona kunnes tosiaankin tapasi isäni.

Sitten alkoi ongelmat, äitini perhe ja sukulaiset eivät hyväksyneet hänen uutta "poikakaveriaan" ja halusivat viedä lapsen pois ja kumma kyllä äitini suostui tähän oikeastaan ilman mitän taistelua eli vähän niin kuin kissan antoi pois johon kyllästyi ja olihan se lapsi tiellä kun piti päästä bilettään uuden jännämiehen kanssa ja muuta kivaa. Lapsi vietiin pois ja eipä aikaakaan kun äitini sitten tuli pian raskaaksi minusta tuon paskan luuseri miehen siemenestä ja synnyin. Eikä myöskään aikakaan kun luuseri isäni alkoi pettään äitiäni toisen naisen kanssa pelimies kun oli ja erohan siitä tuli.

Äitini jäi loppujen lopuksi kaksin kanssani. Oliko se hulttio ukko sen arvoinen kun äitini menetti kumminkin KAIKEN, ensimmäisen lapsensa ja sen uuden jännämiehen???? Mutta eikö tämä kerro jo tuon naisen tyhmyydestä eli ensimmäisestä lapsesta joutui luopumaan paskan isäni takia, mutta kumminkin meni sitten tekemään lapsen tuon paskan ukon kanssa???? Mitähän tuon akan päässä liikkunut, no ei tietenkään MITÄÄN koska se on ollut aina äärimmäisen TYHMÄ, en ihmettele, miksi se ei ole saanut koskaan miehiä pidettyä ja miksei uutta miesä enää saanut isäni jälkeen kuka noin tyhmää eukkoa edes huolisi.

Ja se miten tyhmä nainen kasvatti minut niin siitä saisi mitä OUDOIMMAN kirjan aikaiseksi oli se niin helvetin onnetonta se kaikki mitä senkin akan helmoissa lapsuuden ja nuoruuden jouduin kärsimään ei pitäisi missään nimessä tyhmien ihmisten lisääntyä . . ei ikinä, EI IKINÄ.

13

1666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olkoonsunvahvuus

      Ok, mä taidan uskoa sua. Olet niitä ihmisiä jotka haluaisin tavata jos olisi mahdollista.

      Pystytkö tavallaan antamaan äidillesi anteeksi jossain kohtaa vai ootteko vihoissa hautaan asti. Tyhmänä saat häntä toki pitää.

      • paskajämä

        En voi anteeksi antaa tosin en ole sanonut vihaavani häntä vaan olen hiljaa itsekseni kärsivyt ja vihanut häntä lähinnä typeryyden takia. Toinen lapsi se joka annettiin pois ei ole antanut anteeksi ja varmasti katuu kun otti aikoinaan yhteyttä äitiinni koska halusi löytää oikean äitinsä, mutta pettymys oli suuri.

        Oikeastaan on hyvä, että lapsi annettiin pois, pääsihän se parempaan elämään normaaliin kasvatukseen normaalien täysjärkisten ihmisten kanssa joten sinänsä oli oikeastaan parempi sille, mutta silti ei enää halua kuullakaan oikeasta äidistään mitään enkä ihmettele yhtään, Itsekään en haluaisi olla missään tekemisissä äitini kanssa, mutta silti olen jaksanut yrittää pitää yhteyksiä vihastani huolimatta.

        Äitini on kaiken typeryyden lisäksi äärimmäisen narsistinen sekä se tyhmyys on aiheuttanut sen, että nyt siitä tyhmästä päästä kärsii koko ruumis eli outo sairaus on sekin tyhmyydestä johtuvaa lähinnä jotain henkistä sairautta joka ilmenee outona sairautena. Myöskin skitsofreniaa on ollut joka ilmeni mitä kauheimpina kohtauksina lapsuudessani ja nuoruudessani, kyllä siinä on saanut kärsiä helvetisti seinähullun kanssa.

        Muistan kuinka lapsena poliisit kävivät ovellamme etsimässä renttu isääni ei äitini päästänyt sisälle vaan olimme piilossa, mutta sitten kun poliisit lähtivät äitini huusi ja raivosi avonaisesta ikkunasta jotain niiden perään, ihan sekoa eihän ne poliisit enää kuulleet kun olivat jo häipyneet, tosin naapuritaloissa jokainen varmasti näki ja kuuli olihan siinä kylähullun mainetta tarpeeksi jo.

        Sekin vielä kun äitini raivostui jostain kaverilleni joka oli vasta 5-6 vuotias niin lähti tämän lapsen perään raivoissaan juoksemaan kaupungille pelkissä nailonsukkahousissa. Oli se niin noloa 6 vuotiaalle lapselle, että ei ihme jos olen hieman ollut ikäni outo kuten moni on sanonutkin. Kaikkea muutakin sekoa on saanut äitini taholta kärsiä kun ei ole sillä naisella ollut koskaan aivoja.


    • Sgjllgfjl

      Onneksi aloittaja ei näköjään tullut kumpaankaan vanhempaansa ja jäin miettimään....... onko isäsi sittenkin joku muu yhden illan juttu... jolla oli niin paljon järkeä että kierto jatkossa kaukaa äitisi.... tai sitten olet onnekas kun et ole samanlainen.

      • paskajämä

        Ikävä kyllä kyllä tuo renttu oli isäni, ulkonäöstä ei voi erehtyä meissä on niin paljon samaa näköä. En todellakaan ole vanhempieni kaltainen yhdessäkään asiassa, valovuodet ovat minun ja vanhempieni välissä niin henkisessä kuin luonteessakin, että oikein kummastuttaa kuinka voinki olla niin erilainen. Äitinikin kanssa olemme joka ikisessä asiassa kuin yö ja päivä.

        Mutta nyt onneksi olen elänyt omaa elämääni jo vuosikymmenet toisaalla, mutta nuo lapsuuden ja nuoruuden kokemukset vain jätti niin pahat jäljet, että se pilasi aika pahasti elämäni eikä sitä voi mitenkään korjata enää, mutta näin nyt vain on mentävä.


    • tsemiä

      Lapsuuden kokemukset ovat aina osa sinua. Niiden kanssa pitää vain oppia elämään. Itse analysoin tunteitani ja mietin mistä ne johtuvat. Siten opin hallitsemaan niitä paremmin.

    • Alluihanhyvällä

      Oletkohan jo kenties kastroinut itsesi ? Tuolla itseinholla nyt ei pääse elämässä pitkälle vai oliko isoisäsi sitten kreivi?

    • Olkoonsunvahvuus

      Yritä elää ja kääntää tuo vahvuudeksi. Rankkaa on varvasti ollut, mutta voit tarjota omille lapsillesi vastakohdan.

      Vaikka äitisi olisi tyhmä, niin luulisin hänenkin kärsivän valtavasti. On hienoa, että pystyt olemaan jonkinlaisissa väleissä.

      Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Itselläkin tässä aika vaikeeta ollut, mutta eri syistä. Kiitos tarinastasi!

    • ärsyttää_mollaaminen

      miksi äitisi pitäisi jauhaa menneitä?
      Äitisi on tehnyt elämässään virheitä, kyllä hän sen tietää, ei sinun tarvitse niistä häntä enää muistuttaa päivittäin, eikä ruotia niitä hänen kanssaan!!!!
      Äitisi ei pysty menneisyyttä muuttamaan, eikä paremmaksi saamaan vaikka puhuisi niistä hamaan tappiin saakka. Etenkin jos hän on vielä jotenkin yksinkertainen, niin...
      sitä suuremmalla syyllä luulisi, että sinä viisaampana osaisit olla armollinen häntä kohtaan.

      Eikö olisi parempi, jos te molemmat eläisitte tätä päivää ja huomista ja keskittyisitte siihen mitä nyt tunnette ja miten pystytte elämään parempaa elämää kuin aiemmin!!!!!!

      • paskajämä

        Sepä se emme ole koskaan puhuneet äitimme kanssa hänen menneisyytensä hairahduksista ainakaan haukkuma mielessä enkä ole koskaan haukkunut häntä hänen typeryykistään vaan äitini on kuten sanoin niin tyhmä, ettei itse edes tajua tehneensä typeryyksiä vaan pikemminkin oli lähinnä ylpeä nuoruudestaan ja siitä, että oli "miesten mieleen" ainakin panoissa. Vieläkin luulee tänä päivänäkin 7-kymppisenä ulkonäön olevan maailman tärkein asia ja merkitsevän yksitään vain miehille kaikki kaikessa siksipä edelleenkin tällää itseään kuin teinityttö ja ihan tosissaan olettaa, että miehet vielä katsoo häntä sillä silmällä, vaikka on nykyisin aivan hirvittävän näköinen. Luulee jopa teinipoikien katsovan häntä kiinnostuneena jos sattuu häneen päinkään vilkaisemaan, vaikka katsovat kyllä syystä ihan sen vuoksi kun on OUDON ja kamalan näköinen. Eli äitini ei ole oppinut mitään menneisyydestään eikä kadu mitään sieltä, kerran sanoikin, että teksisi kaikki uudelleen samalla lailla jos saisi nuoruuden takas.

        Olen itse jatkanut elämääni toisaalla, mutta äitini jatkoi sitä yksin ja sitä tekee edelleen tänäkin päivänä ja elää omassa mielikuvitusmaailmassaan.


    • sivustakauhullaseurannut

      Kyllä näitä naisihmisiä on tänäkin päivänä kun tehdään lapsi eikä pystytä elättämään itseäkään saatikka lasta.Tässäkin tapauksessa 18v synnytti lapsen mutta ei halukas hoitamaan lastaan vaan sairas vaari hoivaa lasta, että äiti pääsee bailaamaan ja viettämään vapaata.Kaksi aborttia 1v aikana eri miehille ja taas raskaana uudelle miehelle,kuka hoitaa tämän lapsen?Kyllä olis kannattanut käyttää ehkäisyä ,tyhmäkö vai missä vika.Nolla linja näille naisille olis hyvä vai mitä.Kyllä tämänikäinen !9v kerkii tehdä typeriä päätöksiä jatkossakin!?

      • syymolemmissa

        No eiköhän se nollalinja olis hyvä näille tämän naisen poikaystävien tyyppisille miehillekin, ei tämmöset akat tulisi raskaaksi. Ei normaali mies sekopäätä huoli.


    • eläväisenelämää

      Olen hieman erimieltä kanssasi. Sinänsä keskustelun avaus on oivallinen.

      Minusta äitisi toteutti omaa naiseuttaan ja perusolemustaan olosuhteissa ja tilanteissa, jotka olivat mitä olivat. Kaikille ei nyt vaan riitä täydellistä partneria, jota ei ehkä itsekkään välttämättä ole. Tällöin pystyäkseen jotenkin toteuttamaan itseään lajityypilliseen tapaan, joutuu valitsemaan vähiten huonoista vaihtoehdoista.

      Viime vuosikymmeniä on leimannut voimakas elämästä vieraantuminen. Sitä ovat vauhdittaneet erilaiset naiivin arkirealistisesti tulkitut ismit, kuten feminismi ja sovinismi, jotka sankan pilviverhon tapaan peittävät taivaan. Tiedotushorisontti on täyttynyt epä-älyllisestä moralisoinnista, syyttelyineen ja tuomitsemisineen, jota erityisesti itsensä älymystöksi julistautuneet toteuttavat. Järkevän ihmisen onkin parasta suhtautua niihin harkitsevan viileästi, eikä sokeasti rynnätä lauman mukana.

    • ghtytyrrr

      arvasinhan minä että löysäperseitä ja perseukisia koko sakki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe