Jumalan korkean teknologian ase CERN:in teknologia

Ace_X

Jumalan korkean teknologian ase CERN:in teknologia
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14285198/jumalan-korkean-teknologian-ase-cernin-teknologia

”Yhden asian Minun on otettava esille Perheessäni, Minä asun sinussa. Sinun ei tarvitse etsiä Minua Taivaasta tai Maasta, Minä Elän sinun sisässäsi KOKO AJAN. Älä sekoita Minun näkemistäni Minun kanssasi olon kanssa. Olen aina, aina, aina läsnä kanssasi aivan sisässäsi, Minä Olen. Se että Minun olisi tultava alas Taivaasta ilmetäkseni, on väärä opetus, Voin ilmetä millä tavalla tahansa ja milloin tahansa Haluan, aivan silmiesi edessä. Monesti jumalanpalveluksessa valitsen ilmentyä seurakunnan edessä, mutta jokaisen läsnäolevan ihmisen sisässä Minä asun, siksi olet niin vahva voittamaan vihollisen. En ole jättänyt teitä orvoiksi, en yhdeksi sekunniksikaan, viivyn teissä jatkuvasti. Joten kun näet Minut, se ei ole koska Tulin Taivaasta vierailulle luoksesi, se on sen takia, että ilmensin Koko Oman Ajallisen Läsnäoloni sinun hengellisiin silmiisi tuona ajanhetkenä. Joten lakkaa ajattelemasta Minun olevan etäinen, kaukainen Jumala, puhu Minulle sydämessäsi, missä Minä asun.”

”Haluan palata hiukkaskiihdyttimeen. Kaikkialla maailmassa näitä tuhon välineitä tuotetaan sekä näiden pienen mittakaavan pienoisaseita. Ja kun seuraat tilannetta, ja yhä useammat maat joutuvat näiden koneiden raivon vaikutuksen valtaan, muista, että Rakkaus voittaa kaiken. Rakkauden avulla tuo yksi osanen, jonka laitoin sisimpääsi, pidättää kokonaisen väkivallan aallon, kun me seisomme yhdessä. Mitä tähän maailmaan on tulossa, on näiden pahojen olentojen, joista vähäisimpänä ei ole se täysin omatunnoton tieteellinen yhteisö, lietsoma ennennäkemätön rikollisuuden ja väkivallan aalto. Itse asiassa monissa on demonisia entiteettejä, langenneita enkeleitä ja he organisoivat ihmiskunnan loppua viattoman tieteellisen tutkimuksen ja keksimisen valepuvun alla, hyödyttääkseen ihmiskuntaa, kuten he sanovat.”

”Valheita, valheita, valheita, niin monia valheita. Yhden asian, jonka Saatana tekee hyvin, on valehtelu. Ja nämä ihmiset on jujutettu lähes pisteeseen, josta ei ole paluuta. Mutta mitä haluan tässä tehdä selväksi, on se, mitä Olen kertonut teille koko ajan, Rakkaus voittaa kaiken, jopa tieteen ja teknologian eliitti, Rakkaus helposti voittaa myös heidät.”

”Joten kutsun Kansaani saamaan tämän päähänsä, MINÄ ELÄN JA HENGITÄN JA LIIKUN SINUSSA, JA MINUSSA SINÄ ELÄT JA LIIIKUT JA HENGITÄT!!! Rukouksesi kuullaan sitä mukaa kun sanot ne. Viivettä ei ole. Olen välittömästi tietoinen, ja sen lisäksi, tiedän etukäteen mitä tulet rukoilemaan, Olen NIIN valmis rukouksillesi, Olen NIIN läsnä sinulle ja MIKÄÄN ei voi voittaa sielua, joka on valinnut elää Minulle. Joten en toivo, että olette peloissanne näistä asioista, EI, ottakaa käskyvalta Minun Nimessäni näiden asioiden yli ja erityisesti oman lihasi yli, ottakaa käskyvalta taipumuksestanne kostaa, vihastua, katkeroitua, harmistua. Nämä ovat ne asiat, jotka voittavat sinut, eivät jotkut alieneiden teknologiat. Olen antanut tämän käsiinne, se on Rakkauden voima. Joten nyt teidän on käytettävä sitä.”

”’Kuinka?’, sanot. Valitsemalla Rakkaus vihan sijaan, valitsemalla anteeksiannon koston sijaan, valitsemalla antamisen itsekkyyden sijaan, joka käänteessä teitä koetellaan, joka päivä reaktioissanne teille annetaan mahdollisuus kasvaa Rakkaudessa. Ja koska Rakkaus voittaa kaiken, tämä ei ole yhteensattuma. Minä harjoitan teitä Rakkauden reaktioissa. Jotkut teistä otetaan ylös, jotkut jäävät Maahan. Rakkaus on ainoa tapa, jolla Maahan jääneet voittavat pahan. He saattavat ottaa ruumiisi mutta he eivät koskaan saa sieluasi.”

”Vihollisen kärki ovat nuo sieluttomat ruumiit, jotka kerääntyvät tuolle mahtavalle sotatantereelle. Suurin osa niistä, jotka tuhoutuvat, eivät ole ihmisiä joilla on sielu, vaan ne ovat synteettisiä sotilaita, ei Jumalasta lähtöisin, vaan tuotettuja, aivan kuin nuket, mutta teknologialla, joka on paljon parempi ja kietoutuu ihmisen fysiikkaan. Näissä olennoissa asuu demoneita. Näethän, on niin paljon asioita, joita et ymmärrä Vanhan Testamentin alkuajoista, jolloin annettiin käsky tuhota miehet, naiset ja lapset. Viattoman näköisen lapsenkin demoninen tartunta oli hirvittävä. Jopa eläimet olivat saastuneita ja epäpuhtaita. Kokonaiset yhteisöt olivat turmeltuneita pisteeseen, josta ei ollut takaisinpääsyä ja kun israelilainen meni naimisiin jonkun kanssa, joka oli tästä ryhmästä, se saastutti kaiken heissä mutta erityisesti Jumala-yhteyden, joka oli tarkoituksellisesti tukahdutettu lisääntymisessä. Kun jäljität historian todelliset paholaiset, löydät jossain kohtaa heidän sukujuuriaan ne, jotka lisääntyivät demonien kanssa.”

10

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ace_X

      Jumalan käsi, Auringon purkaus.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14305520/jumalan-kasi-auringon-purkaus-


      "Tämä ei ollut uni , ei näky vaan asia tuotiin tajuntaani muutama päivä sitten ... . On tuleva aika jolloin aurinko saattaa maan pinnalle myrskyn joka tuhoaa kaiken valjastetun sähkön maan päältä. Taivas tulee olemaan revontulia täynnä joka puolella maailmaa päivin öin. Kaikki laitteet: Autot, puhelimet, ruuan säilytykseen tarvittavat laitteet , keinotekoinen valo tuhoutuvat.. ihmiset ovat arvioineet että tuhon seuraukset on mahdollista korjata noin 10 vuodessa mutta se on tuleva olemaan pitkä aika ihmiselle joka on tuudittautunut elämänsä sähkön varaan . Elämämme tulee olemaan kuin kivikaudella jolloin on oleva suuri ahdistuksen aika , ruoka ei riitä kaikille ja kiitos ihmisen toiminnan luonnosta eläminen on nykyään haaste . Tämä on tuova myös samalla tuomion , rikkaat menettävät kaiken maallisen roinan menettäessä arvonsa , raha menettää arvonsa ...kaikki paitsi hyötytarvikkeet sekä ruoka tulee olemaan avain asemassa tässä selviytymisen kamppailussa joka on tuleva . Koko maailma hiljenee ja ihmiset menettävät itsensä täysin menettäessään "elämänsä". Tällöin tulemme näkemään ihmisen todellisen luonnon sekä uskon vahvuuden . Ihmiset ovat pitäneet sähköä itsestäänselvyytenä sekä "hyvänä" asiana...näin ei kuitenkaan ole. Luonnollinen sähkö jota luonnossa ja ihmisissäkin on, on Jumalan puhaltama Henki meissä. Valjastettuna ihmisen toimesta mitä suuremmissa määrin muuntautuu se Pahaksi kaikelle...ympäristölle, ihmisille ja heidän ajatusmaailmallensa (sielu) . Ahdistuksen jälkeen jolloin selvinneet ovat ryhmittyneet ja saaneet sähkönjakelun toimimaan perustarpeita tyydyttäväksi alkaa uusi aikakausi , kukaan selvinneistä ihmisistä ei ole se sama ihminen kuin ennen ahdistuksen aikaa ... nöyryys ja kunnioitus Jumalan luomaa kohtaan saa uuden näkökyvyn... Tällöin on mahdollista että paratiisi saa uuden mahdollisuuden ja ihmiset siinä samalla. Tästä on kirjoitettu , ennustettu ja tästä tullaan kirjoittamaan lisää . . Olemme valjastaneet asian joka ei kuulu meille ja olemme kehittyneet kansana väärään suuntaan. Tämä on loppu tuntemallemme maailmalle, läksy sekä uusi alku kaikelle".

    • Ace_X

      Hyvän ja pahan taistelu taustalla
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11477429/hyvan-ja-pahan-taistelu-taustalla
      "Jos hyvä ja paha Raamatullisessa mielessä ovat tosia, niin maailmassa on jatkuva sota hyvän ja pahan välillä. Näin ollen tarvitsee olla tästä tietoisia voimia ja ihmisiä. Onko heillä myös teknologia käytössä edistääkseen agendaansa hyvässä tai pahassa, vai riittääkö pelkkä henkivoima?"

      • HyvänJaPahanTaistelu

        Toimiiko negatiivinen eliitti luonn8nlakien, tietämättömyyden, ahneuden, alienien vai henkivaltojen pahan vallassa -tietäen tai tietämättään?


      • täyspakkaus
        HyvänJaPahanTaistelu kirjoitti:

        Toimiiko negatiivinen eliitti luonn8nlakien, tietämättömyyden, ahneuden, alienien vai henkivaltojen pahan vallassa -tietäen tai tietämättään?

        ISIS - Maailmanlopun lahko
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13946161/isis---maailmanlopun-lahko

        "Kyllä Isiksellä on rooli vanhan maailmanrakenteen hajoittamisessa. Negatiivisuus on otettu "maailmanlopun" hyötykäyttöön ja Isis on siinä hyvä työkalu, kuten on myös uusimaailmanjärjestys-ohjelma. Molemmat ovat pahuuden kyllästämiä.

        Isis ja UMJ ovat tavallisen havaintotavan ulottumattomissa ja ne paljastuvat suurelle yleisölle vasta, kun jokin ilmiö tapahtuu. UMJ on piilossa eliitissä ja Isis on piilossa Islamissa ja maahanmuutossa/invaasiossa. Suuri yleisö - 70% väestöstä - on massapsykoosin vallassa, heidän todellisuudentajunsa on pettänyt.

        Idea on saada selville tietosuudeltaan kehittyneet ihmiset. Ihmiset, jotka ovat säilyttäneet itsemääräämisoikeutensa ja ovat valmiit yksilöinä lopettamaan tämän hyvä/paha-maaplaneettapelin. Jokainen ihminen joutuu tässä loppusilauksessa paljastamaan korttinsa, millä ovat pelissä mukana; mikä on suhtautuminen maahanmuuttoon ja/tai UMJ:n valta toisiin-peliin.

        Ihminen, joka ei näe maahanmuutossa Isistä ja perustelee mamutusta uskonnollisin perustein, on massapsykoosin vallassa ja auttamattomasti pelin häviäjä. Samoin ne, jotka ovat sitouttaneet itsensä UMJ-ohjelmaan, ovat häviäjiä.

        Lopputulemana on ihmiskunnan uudelleen ryhmitys; jako moneen osaan ja asuttaminen uusille asuinsijoille. 70%:lla väestöstä kärsimyspolku jatkuu. Tietoisuudeltaan kehittyneet ihmiset näkevät ja kokevat runsautta".
        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13946161/isis---maailmanlopun-lahko#comment-81722538


    • ei.konsensusta.siitä.mik

      > Toimiiko negatiivinen eliitti luonn8nlakien, tietämättömyyden, ahneuden, alienien
      > vai henkivaltojen pahan vallassa -tietäen tai tietämättään?

      Tästä asiasta ei ole olemassa varmuutta. Hypnoosi ja suggestio ovat nekin mahdollisia. Väitetään, että alunperin kyse olisi äärettömän kovasta rodunjalostuksesta, jossa tietyt luonteenpiirteet vahvistuu ja taas toiset katoaa kokonaan.

      Näkyy kasvon- ja kehonpiirteissä, joissa on korostuneita kohtia.

    • Wilho87

      Antikristus saatellaan valmiiksi katettuun pöytään... paholainen yrittää emuloida jumalaa olemalla kaikkitietävä, kaikkinäkevä ja aina ympärillämme... mitä luulet miksi World Wide Web on keksitty ja miksi raamatun alkuperäiskielen mukaan W:n numerologinen merkitys on 6 ?? Miksi sosiaalinen media on nostettu niin tärkeäksi tässä maailmassa?? Miksi meitä ympäröidään symbolismilla?? mm. viivakoodeissa on alussa keskellä ja lopussa korostettuna kaksi kapeaa viivaa, jonka merkitys on 6...

      Elämme Tribulaation aikaa, joka alkoi syyksyllä 2015 ja jatkuu siitä seuraavat 7-vuotta... tänä aikana antikristus tulee nousemaan hetkittäisesti valtaan ja johtamaan tätät maailmaa... Obama on oma veikkaukseni Antikristuksesta sillä Hebruksi Barac Obama tarkoittaa Salamaa taivaalta ja raamatussa sanotaan että paholainen tuli kuin salama taivaalta. varmaksi en tätä antikristusta kuitenkaan voi vahvistaa... se on vain veikkaukseni.

      Tribulaation lopussa Yeshua / Jeesus tekee comebackin, mutta ennen sitä joku tulee esittämään kristusta = antikristus

      ja maailma on lietteä ja ns. kuvun sisällä niinkuin raamatussa kerrotaan...
      NASA/NAZI/SATAN on huijannut studio tekeleillään miljardeja kansalaisilta/orjilta/lampailta

      Jos uskotte että pyörimme hyörime ja liikumme avaruudessa moneen eri suuntaan jatkuvasti(niinkun meidän annetaan uskoa) niin miten selitätte sen että kaikki tähdet kiertävät täydellisiä ympyröitä pohjantähden ympäri... joka yö jo tuhansia vuosia muuttumattomana...

      Tai miten selitätte NASAN viralliset kuvat planeetastamme, jossa se mm. pohjois amerikan manner on kasvanut 50% kahden kuvan välillä???

      On aika HERÄTÄ oikeaan todellisuuteen ja unohtaa Freemasoneiden kehittämät harhaopit, jota meille kouluissa ja mediassa syötetään!

      • Taustapiru

        "Information Awareness Office (IAO) oli(on) Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa.
        Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia". Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa".

        Käynnissä on ja vielä kehittyneempänä ES updaten jälkeen.
        .

        Information Awareness Office (IAO) tunnus kertoo jo paljon. Illujen 13 portainen pyramidi ja kaikennäkevä silmä huipulla vakoilemassa kaikkia dollarin setelin sinetin tapaan. Mottona vielä: "lat. scientia est potentia – tieto on valtaa". Että kaikki varastetaan vallan takia.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/IAO#/media/Tiedosto:IAO-logo.png

        Tuo okkulttinen symboliikka massavalvontatahojen logoissa ei voi olla sattumaa, kuten ei pääkallot ja sääriluut aikoinaan SS-miesten ja Gestapon asuissa.


        Tämä totaalimassavalvonta ei siis toimi kansan laskuun vaan sen takana ja hyötyjinä ovat rahavallan salaseurojen hyväveljet, jotka kuuluvat vieläpä okkulttisiin salaseuroihin Illuminati, Skull & Bones, Bohemian Grove, Freemason, Bilderberg Group eli NWO agenda..


    • UusinKeino

      Pokemon Go, uskokaa pois että sekin on valjastettu johonkin tiedonhakuun ym.

      Angry Birds -mobiilipelithän lähetti eniten salattua tietoa älypuhelimista ja tableteista tutkimusten mukaan. Kymmeniin IP-numeroihin koko ajan.

      Snowden paljasti: Näin Angry Birdsin pelaajia vakoiltiin
      http://www.iltasanomat.fi/digi/art-2000000865403.html
      "Uudet Snowden-asiakirjat vahvistavat aiemmat epäilyt: Angry Birdsin ja muiden mobiilisovellusten käyttäjiä vakoiltiin mainosten avulla".
      Kommentoi

    • hyvien.puolella

      Valitkaa puolenne.

      • Mikätässäauttaa

        Olen jo valinnut minäkin puoleni eikä helppoa ole. Kokoajan pommitetaan jostain suunnasta ja korttini olen paljastanut jo kauan sitten mutta millä valheenpaljastimella nämä pedot paljastetaan jotka osaavat harhauttaa ja naamioitua esittämään hyvää kuten "uskovaiset"? Taitaa olla hyvän ja rehellisen puolella pelaajat vähissä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe