Valtiosihteerin Paskapuhetta

Potaskaa-VM.ltä

”Suomalaisten pitää hyväksyä palkkaerojen kasvu, jotta työllisyys paranisi”.
.
Tarkoittaa...rikkaille enemmän köyhiltä. Työllisyyteen ei tuolla ole mitään tekemistä, työllisyys lähtee aivan muista tekijöistä.
.
Kaikkea sitä kokenut ihminen saa silmillään lukea, kuten HS-toimituksen syöttämää valtiovarainministeriön uppopaskaa.
.
http://www.hs.fi/kotimaa/a1470717307811

74

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metsä-meni

      Suomen työttömyyden syy on huonojen kaupaksikäymättömien tuotteiden ja palvelujen kelpaamattomuus maailmalla.
      .
      Meillä oli Nokia, muuta ei sitten ollutkaan, se on karu totuus.

      • Liikaa-kabebbia

        "koneinsinöörit" ei pysty pelastamaan Suomea kebab-tuotteilla.


      • i6jAIeQX

        Näin on. Kun tuotteet, valmistusteknologia ja yritysjohto on bangladeshiläistä tasoa niin valitettavasti palkatkin pitää olla sitä että menee kaupaksi.


      • lkjiuy

        Sinä maksat:Liliukselle eläkettä yli 40 000 euroa kuukaudessa!


        Liliukselle eläkettä yli 40 000 euroa kuukaudessa.

        Valtion Energiayhtiö Fortumin toimitusjohtaja Mikael Lilius,KOK, 59, ei jää tyhjän päälle, vaikka lopettaa työt yhtiössä joulukuussa. Häntä odottaa seuraavaksi Fortumin maksama lisäeläke, joka takaa hänelle täydet eläke-edut 60–62-vuotiaana.

        Fortumin vuosikertomuksen tietojen mukaan hän saa 60 prosenttia palkasta ja palkkiosta 60 vuoden iässä, mikä pelkän palkan perusteella laskettuna on 43 000 euroa kuukaudessa elämänsä loppuun asti.

        Ei ole ihme, että Fortumin maksut Liliuksen eläkkeeseen ovat olleet viime vuosina huomattavat eli noin miljoona euroa vuodessa. Maksut ovat paisuneet, vaikka esimerkiksi optio- ja osakepalkkiot eivät sitä kartuta.

        Sama koskee muitakin johtoryhmän jäseniä.

        Optiojärjestelmä tuotti Liliukselle parhaimmillaan 11 miljoonan euron lisätulot vuodessa,
        ja ensimmäisestä osakekannustimestakin irtosi 2008 vielä 2,2 miljoonaa euroa.



        http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Liliukselle eläkettä yli 40 000 euroa kuukaudessa/1135244908799


        SUOMEN SAATAVA ELÄKEKATTO KUTEN KAIKISSA MUISSA EU-MAISSA ON!!!..


      • PuhuvaÄlypää

    • xciuyytz

      Hetemäki itse nostaa vero ja velkarahoistamme ökypalkkaa joten hänen on helppo huudella muille että tyytykää vähään ja olkaa kiltisti vaan.

    • Väärästä-päästä

      "Joudutaan sopeuttamaan".... tarkoittaa sitä, että rikkailta ei poisteta esim. lapsilisä, jotka ovat täysin turhia varakkaille ja velkaannuttavat sekä rapauttavat taloutta rankasti muiden eliiteille maksettujen tarpeettomien tukien maksamisen lisäksi.

      • Kiristävä.eliitti

        ”Vain kyllin korkealla työllisyysasteella voimme maksaa palvelut ja kaikki tulonsiirrot, jotka ovat tärkeitä tuloerojen kaventamiseksi.”
        .
        Tulon siirrot, siis yritystuet, korkotuet, rikkaiden lapsilisät, hoitopaikat, lääkärikulut, maataloustuet, tuet..tuet ja tuet, joita näille elostelijoille on vuosikymmeniä viritelty lainsäädännöllä..
        .
        Mutta rikkaat ei niistä luovu...köyhä kyykkyyn lisäveroilla ja pienemmillä tuloilla.


      • KermapersloisetOmilleen

        "Työttömyyskorvausta vastaavalla summalla pitää tehdä työtä. Siis kun työtön tulee nyt korvauksella toimeen, niin sen maksaminen siirretään työnantajalle ja henkilö tekee sitä vastaan työtä. Näin korvauksia ei enää revitä työssä käyvien selkänahasta. Noin toimivat vanhat kunnon siirtotyömaat. Ei paha".


        Suomen ongelmat johtuvat siitä että hyväosaisille ja hyvätuloisille kermapersloisille maksetaan lähes yhtä paljon sosiaaliturvatulonsiirtoja kuin köyhille ja työttömille:



        Suomessa köyhin viidennes siis työttömät, köyhät jne. saavat Suomen sosiaalituista 25% mukaan lukien työttömyysturva ja sosiaalituki. Rikkain viidennes saa 17% Suomen sosiaalituista ja muut viidennekset 17-25% väliltä. Jos työttömyysturva poistetaan työttömiltä niin sitten kait poistetaan kaikki muukin sosiaalituet myös työssäkäyviltä ja kermaperseiltä. Se tietäisi ainakin 17-25%:n lisämenoja kotitalouksille, todennäköisesti vapailta markkinoilta palvelut ym. hankkien jopa yli 30%:n lisäystä menoihin sosiaalitukipalvelujen siirtyessä itse kustannettaviksi. Australiassa köyhin viidennes saa Australian sosiaalituista yli 40% varakkain viidennes ei juuri lainkaan. Miksi Suomi paapoo sosiaalituillaan kermapersloisluokkaa joka valittaa samalla Suomen muka liian kovaa verotusta ja velkaantumista. Tuet pois niiltä, jotka niitä eivät tarvitse ja omillaan siitä elämään!
        -
        Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
        https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/
        "Suomessa rikkain viidennes saa noin 17 prosenttia sosiaalituista ja köyhin viidennes noin 25 prosenttia. (muut varallisuusryhmät 17-25%:n väliltä).

        Australiassa pienituloisin viidennes saa yli 40 prosenttia tuista, kun taas hyvätuloisimmille niitä ei makseta juuri lainkaan. Suomessa varakkain viidennes nostaa melkein yhtä paljon sosiaalitukia (17% tuista) kuin köyhin viidennes (25% tuista).

        Täytyy muistaa, että varakkaat eivät tarvitse sosiaalitukia, mutta he nostavat niitä mielellään. Multimiljonäärit Antti Herlin ja Björn Wahlroos saavat vuosittain 250 000 - 300 000 maataloustukeakin sivutoimisesta maanviljelystään, ollen Suomen suurimmat tuensaajat. Varakkaat saavat maataloustukien lisäksi mm. Lapsilisät, kotihoidon tuen, äitiyspäivärahaa, ansiosidonnaista päivärahaa, sairauspäivärahaa, opintolainaa, ilmaisen terveyden hoidon, kotitalousvähennyksen, lapsivähennyksen, matkavähennyksen, lääkekorvauksia, lääkevähennyksen, asuntolainavähennyksen, eläkkeen, sairaseläkkeen.

        Köyhempi puolisko(50%) suomalaisista omistaa Suomen varallisuudesta 6%. Rikkaampi puolisko omistaa Suomen varallisuudesta 94%. Rikkain 10% suomalaisista omistaa varallisuudesta 45%. Rikkaimman osan varallisuus on kasvanut samaa tahtia, kun köyhemmän puoliskon varallisuus on kutistunut, kertoen tuloerojen kasvusta. Tätä vasten hyväosaisten palkansaajien veronapina tuntuu naurettavalta, Rikkailla menee kuitenkin paremmin kuin koskaan ja he maksavat vähemmän veroja, kuin pieni- ja keskituloiset".


    • Matikan-Kummajainen

      MUTTA.....MATUJA sitä vaan on vara ottaa, ne eivät maksa missään talousarviossa yhtään mitään.

    • yhzxc

      Hetemäki on vattumainen kokkare.

    • Hetteessä-ollaan

      "Keskeistä ovat työllisyysaste, julkisen talouden tila ja velkaantumiskehitys".
      .
      No niin on...Julkinentalous syö kaiken järkyttävällä byrokratialla ja niiden pyörittäjillä.
      .
      Byrokraatikkojen ja tukihimmelin ylläpitämiseksi velkaannumme.
      .
      Työllisyys ei parane, koska kustannustasomme ei ole kiinni palkkatasosta, vaan niiden lisäkuluista eli veroista, niistä joilla pidämme yllä neuvostoliiton mallin mukaista byrokratiaa, joka taas on aivan tarpeeton, koska säännökset tulee muutoinkin eu-stä.

    • Mainitsematta.jäi

      Mamutus maksaa. Hetemäki on unohtanut tämän seikan tyystin.
      Velkaa otetaan yhtäpaljon vuodessa kuin mamutukseen sitä menee.

      • xkjhgxz

        Kokoomuslaisena Hetemäki toki kannattaa rajattomasti lisää halpatyövoimaa Suomeen palkkoja polkemaan.


      • Paita-ja-perse

        Hetemäki on Vartiaisen perskarva.


      • 1235

        Molemmat joutaisi nypätä pois.


      • hutikokoomus
        xkjhgxz kirjoitti:

        Kokoomuslaisena Hetemäki toki kannattaa rajattomasti lisää halpatyövoimaa Suomeen palkkoja polkemaan.

        Jos ne edes olisi työvoimaa mutta enemmän niitä houkuttelee ostareilla hengailu ja naisten ahdistelu.


    • johtajavetoista

      Nimenomaan tuloerojen kasvusta johtuu suomen nykytila. Ketä kiinnostaa kehittää/tehdä eikä varsinkaan luoda täydellä innolla uusia tuotteita kun ylin johto vetää moninkertaista palkkaa???

      • xcytgz

        Tuloerot ovat valtavat nyky Suomessa johtuen kepuporvari Esko Ahon hallituksen tekemästä veroouudistuksesta vuonna 1993 jolloin pääomatuloja alettiin verottaa lievemmin kuin palkkatuloja. Pelkkiä pääomatuloja nostavat eivät maksa myöskään kunnallisveroa ollenkaan vaikka käyttävät perheineen kuntapalveluja siten ilmaiseksi.


    • U.S.A

      Palkkaerot eivät luo työllisyyttä - tulee ottaa mallia Adolf Hitlerin toteuttamasta talousmallista - se toimii - se poisti luokkajaon yhteiskunnasta ja loi OMAN rahan omalle kansalle.

      Olemme tilanteessa, jossa hyvä jaetaan pienelle osalle yhteiskuntaa, kun tulee olla että työt jaetaan ja rakenteista poistetaan mekanismit, joissa rahan virtaaminen verovaroista ja kansan kukkarosta ulkomaille (juudalaisille) estetään.

      YLE-vero on yksi esimerkki maasta ulos lapioidusta verosta.

    • Miltä_maistuu

      Kokoomuksen talouspolitiikka ja sen mukanaan tuoma taloudellinen tilanne? Katsokaa historiaa ja muistelkaa pitkäänkö kesti edellisen kerran jälkeen korjata Kokoomus hallituksen tekoja.

    • Ylväs-Suomi

      Sosiaaiturva on rikkaita varten. Sitä maksetaan rikkaille silloin, kun he tulojen puolesta eivät sitä tarvitse.
      .
      Köyhältä katkaistaan vesi ja sähkö, niistetään mahdollinen viimeinenkin omaisuus pois oikeuslaitoksen toimesta rikkaille ulosmittauksin.
      .
      Virkakoneisto pitää huolen siitä, että köyhän asioiden selvittämiseen menee niin kauan aikaa, että ulosmittaukset jäljellä olevasta omaisuudesta ehditään aloittaa velkaantumisen vuoksi.
      .
      Näin rikkaat saavat "tulonsiirtoina" köyhiltä vielä enemmän.
      .
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000696680.html
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121420830222_uu.shtml

    • kelvotonministeriksi

      kansalaisten asioista päättävät nostavat itse palkkaansa ja ottavat palkkansa verorahoista.

      valtion elättejä on liikaa

      mamuavut nollin, kaupunkien johto puoleen, johdon palkat puoleen

      Hetemäki on jatkoa käteisen aloittamalle ryöstöpolitiikalle. Sekään ei tiedä miten yhteiskuntaa rakennetaan, se on OTTAJA, ei rakentaja.

    • Ei.kommunisteille

      Vihervasemmistolainen roskaväki runollisella tuulella tänäänkin.

      • xouyz

        Kokoomuslaiset ovat nyky Suomen kommunisteja koska jakavat verorahoja pitkin maailmaa ja raahaavat lisää elättejä Suomeen halpatyövoiman toivossa.


    • Hämäykseenpitääuskoa

      Mitenkä ne kasvaneet palkkaerot sitten kasvattaisivat työllisyyttä? Eihän tuossa väitteessä ole mitään järkeä. Sen tarkoituksenakin on ilmeisesti vain hämätä kansaa hyväksymään paremmin se, että "hyvien veljien" etuja parannetaan taas kerran ja varsinaisten työtä tekevien etuja joudutaan saman syyn takia huonontamaan.
      Kun taloustilanne koko ajan huononee, niin eiväthän silmäätekevät millään pysty säilyttämään kerran hankittua tulo- ja etutasoa, ellei joltakulta oteta etuja pois, kun jaettava kakku koko ajan pienenee.
      Onneksi matuille riittää annettavaa. Kokkarit edelleen luulevat ja rauhoittelevat toisiaankin sillä kuvitelmalla, että matu tulee ja pelastaa meidän tyhjäksi lypsämämme maan. Jos hyväksyisivät sen ilmiselvän tosiasian, että matu tulee ja syö loputkin, niin ehkä ääni muuttuisi kellossa. Mutta se on liian pelottava tulevaisuudenkuva. Ei kunnon kokkari sitä päästä korviensa väliin lainkaan. Kyllä kunnon hämäykseen pitää itse uskoa, kun sellainen kerran on vaivauduttu kehittämään.

      • khbkjbk

        Siispä äänestäkäämme vihreitä, demareita, kommunisteja ja RKP:tä, niin saamme muslimi-invaasion ja niille vastikkeettoman rahanannon loppumaan.


      • xkiytz
        khbkjbk kirjoitti:

        Siispä äänestäkäämme vihreitä, demareita, kommunisteja ja RKP:tä, niin saamme muslimi-invaasion ja niille vastikkeettoman rahanannon loppumaan.

        Kristilliset taitavat olla ainoita nyky Suomessa jotka voivat pysäyttää matuinvaasion.


      • TeotPuhuuPuolestaan
        khbkjbk kirjoitti:

        Siispä äänestäkäämme vihreitä, demareita, kommunisteja ja RKP:tä, niin saamme muslimi-invaasion ja niille vastikkeettoman rahanannon loppumaan.

        Vasemmisto ei todellakaan pystyisi pahempaan kuin mamumassainvaasion PersKeKo-porvarit maahanmuuttopolitiikallaan:

        PersKeKo-oikeistoporvarihallitus nosti viime vuonna 2015 Suomen mamutulijoiden määrää yli 822 % edellisvuodesta, kaikien aikojen suurin muutos ja itse asiassa ylivoimaisesti EU:n suurin prosentuaalinen korotus mamumäärässä 2015. SDP tai vihervasemmisto eivät olisi takuulla pahempaan fiaskoon pystyneet.

        Siinä missä Ruotsi ja Tanska pyysivät _JO_ jatkoaikaa EU:lta rajatarkastusten suorittamiseksi, mitä tekee kokkare-Orpon PersKeKo SSS-porvarihallitus(?) En ole kuullut Suomen pyytäneen rajatarkastuksia saati jatkoaikaa sille EU:lta. Niin no, mutta sehän on selvää kun kokoomus on Stubbin suulla kertonut miten Suomeen pitää saada lisää mamuja. Porvarit haluavat Suomeen Saksan 1€/tuntipalkaiset halpatyömarkkinat, tai pikemmminkin orjatyömarkkinat, jotka tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden vuoksi laajennetaan ennen pitkää koskemaan myös kantasuomalaisia työmarkkinoita. Eiköhän koko mamumassainvaasio ole suunniteltu oikeiston rahavallan EKokoomusmafian Bilderberg kabineteissa keinona lisätä ahneen eliitin tulovirtoja ja hajota ja hallitse -taktiikan avulla jakaa kansaa vihervasemmiston "suvakkeihin" ja persukansallismielisten "rasisteihin/äärioikeistoon". Kun tavallinen kansa tappelee keskenään, rahavallan on helppo lapioida rahaa ja alasajaa Suomen hyvinvointivaltiota, demokratiaa ja sopimiskulttuuria.


        Ilta-Sanomat: Suomi EU-maiden kärjessä! Turvapaikanhakijoiden määrän kasvu 822% viime vuonna
        Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001131727.html


    • ei-ole-tuloeroja

      ei Suomessa juuri mitään tuloeroja edes ole!
      Aika tasapaksua on kaikilla eikä täällä ole edes mitään super rikkaita!
      Ehkä 1-2 paperilla miljardööriä mutta niiden jälkeen aika hiljaista.

      Tasapäistäminen on tehnyt sen että tulot on aika tasaisia lopulta,
      varsinkin verotuksen jälkeen nettotuloissa ei suuria eroja

      • PyhäSylvi

        "ei Suomessa juuri mitään tuloeroja edes ole!
        Aika tasapaksua on kaikilla eikä täällä ole edes mitään super rikkaita!
        Ehkä 1-2 paperilla miljardööriä mutta niiden jälkeen aika hiljaista.

        Tasapäistäminen on tehnyt sen että tulot on aika tasaisia lopulta,
        varsinkin verotuksen jälkeen nettotuloissa ei suuria eroja".

        .

        Joo, eihän köyhän työttömän sossun asiakkaan 800€/kk kokonaistukitulojen ja Tulokuningas Hukkanen Hannu Tapanin 27,87 miljoonan euron vuositulojen välillä juurikaan ole. Tai Koneen Herlinin osinkotulojen 160 miljoonaa, josta hän maksoi veroa 4,7 %. Kyllä sosiaaliturvasta pitäisi hieman nipistää että Herlinin ja Hukkasen kannattaa työllistää.


        http://www.hs.fi/verokone/
        Helsingin Sanomat julkisti verokoneen, josta voit katsoa verotietoja myös suoraan käännettynä summaan, joka vastaa sitä, montako Suomalaisen vuosituloa? yksittäinen henkilö on tienannut. Tulokuningas Hukkanen Hannu Tapani muun muassa tienasi 1208 Suomalaisen vuosituloa ?

        Koneen Herlinin osinko 160 miljoonaa, vero 4,7 %
        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/07/koneen-herlinin-osinko-160-miljoonaa-vero-47


      • lopeta_valheet
        PyhäSylvi kirjoitti:

        "ei Suomessa juuri mitään tuloeroja edes ole!
        Aika tasapaksua on kaikilla eikä täällä ole edes mitään super rikkaita!
        Ehkä 1-2 paperilla miljardööriä mutta niiden jälkeen aika hiljaista.

        Tasapäistäminen on tehnyt sen että tulot on aika tasaisia lopulta,
        varsinkin verotuksen jälkeen nettotuloissa ei suuria eroja".

        .

        Joo, eihän köyhän työttömän sossun asiakkaan 800€/kk kokonaistukitulojen ja Tulokuningas Hukkanen Hannu Tapanin 27,87 miljoonan euron vuositulojen välillä juurikaan ole. Tai Koneen Herlinin osinkotulojen 160 miljoonaa, josta hän maksoi veroa 4,7 %. Kyllä sosiaaliturvasta pitäisi hieman nipistää että Herlinin ja Hukkasen kannattaa työllistää.


        http://www.hs.fi/verokone/
        Helsingin Sanomat julkisti verokoneen, josta voit katsoa verotietoja myös suoraan käännettynä summaan, joka vastaa sitä, montako Suomalaisen vuosituloa? yksittäinen henkilö on tienannut. Tulokuningas Hukkanen Hannu Tapani muun muassa tienasi 1208 Suomalaisen vuosituloa ?

        Koneen Herlinin osinko 160 miljoonaa, vero 4,7 %
        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/07/koneen-herlinin-osinko-160-miljoonaa-vero-47

        "Koneen Herlinin osinko 160 miljoonaa, vero 4,7 %"

        -- miksi sä levität täällä vääristeltyä tietoa?
        Herlin ei todellakaan henkilökohtaisesti maksanut 4,7% veroa osingoista,
        vaan hänen sijoitusyhtiö. Se on täysin eri asia

        Lopeta skeida


      • eimukatuloeroja

        Miljonäärien määrä Suomessa kaksinkertaistunut neljässä vuodessa:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14087468/miljonaarien-lukumaara-38-n-kasvussa-suomessa

        Miljonäärien määrä Suomessa on noussut vuoden 2011 n. 25.000:sta vuoden 2016 50.000:een, eli kaksinkertaiseksi Myös suomalaisten ultra­rikkaiden määrä kasvoi puolella vuosikymmenessä. Suomessa oli viime vuonna 580 ”ultrarikasta” eli henkilöä, jonka omaisuuden arvo ylittää 30 miljoonaa dollaria.

        Suomalaisten miljonäärien määrän tuplaus 2011-2016 välillä

        23.6.2011 http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/06/23/suomessa-on-25-800-miljonaaria/20118907/12?&posted=1&n=4#messageSent

        6.3.2016 http://www.hs.fi/talous/a1457233345895

        Voi kysyä, mikä taantuma täällä on ja miksi jokaiselta työntekijältä pitäisi siirtää omistajille 500-1000€ vuodessa tulonsiirtona lisää? Haluaako SSS-porvarit hallituskautensa aikana taas tuplata SSSuomen miljonäärien määrän 100.000:een jotta kokoomus saa saman verran ydinkannatusta lisää. On kai aika selvää että miljonäärit äänestävät EKokoomusta joka turvaa rikkaiden alhaisen verotuksen sekä varallisuuden maksimaalisen kasvun. SSS-porvarihallitus toimii anti-Robin Hoodina joka varastaa köyhiltä rikkaille.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14168182/jo-liki-50-000-miljonaaria-suomessa-sipilan-tapaa
        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14100455/sss-ja-ek---miksei-yrittajyys-kannata-suomessa

        EKokoomusmafia haluaa ilmeisesti nostaa ydinkannattajiensa määrää...


    • jokopartakasvaa

      Hetemäki sai ylennyksen, että ei vahingossa paljastaisi, kuinka paljon takuutustilillä on rahaa.

    • Vitun.kokkare

      Eikö se vesipää tiedä, että Suomessa teetetään töitä jo lähes nälkäpalkalla, ei millään TES-palkoilla. kannattaisi senkin ottaa asioista selvää.

      • xckjhc

        Se näyttääkaljuineen todellakin vesipäältä.


    • olisi.hiljaa

      Hetemäki ei ole tehnyt itse päivääkään kunnon työtä. Pullossa kasvatettu mies, jonka ainoa ansio on, että se on Päiviö Hetemäen poika.

      • xzlckxc

        Totta.


    • osittain

      kertoo totuuksia,mutta tuloerokasvatus osoittaa hänen olevan kuten kaikki aina,...eli väärässä.
      on selkeästi tajunnan,järjestelmän ja kehittymättömyyden syy,kun tommosia höpisee. tuota soopaa on kuultu jo 50v,ei uusi selitelmä...entinen sonta jatkuu.

      suunta pitää olla palkkaeroissa pienentäminen,ei suurennus.

      suuret palkat alas ja edistymisen,uusiutumisen,tuottavuuden joustojen mukaan kaikille ns. duunareille lisää palkkaa,koska se kantaa paremmin yhteiskuntaa,kun massat saa rahaa,ei vain muutamat ja yleensä roistot. he ei edes tarvi rahaa,heillä on sitä nurkat ja tilit väärällään.

      • zxiuxcyt

        Faktaa.


    • Kasa-Paskaa

      Valtiosihteeri, eliitin kätyri. Ilmaisentyön kannattaja. Paskakasa paskakasojen joukossa.

      • tyhjä.tynnyri

        Joutaisi potkaista tuollaiset virkaloiset heti pellolle, säästyisi sekin raha parempaan.


      • khgzx
        tyhjä.tynnyri kirjoitti:

        Joutaisi potkaista tuollaiset virkaloiset heti pellolle, säästyisi sekin raha parempaan.

        Hetula on turha hattivatti.


      • cvbzcvb
        tyhjä.tynnyri kirjoitti:

        Joutaisi potkaista tuollaiset virkaloiset heti pellolle, säästyisi sekin raha parempaan.

        Päinvastoin. Ne sun dokaamiseen menevät fyrkat pitäisi periä takaisin.


      • xoiuyxc
        cvbzcvb kirjoitti:

        Päinvastoin. Ne sun dokaamiseen menevät fyrkat pitäisi periä takaisin.

        Mututuntumalta aivopierevä kokoomusTROLLI vauhdissa.


      • PASKAKOKKARELOINEN
        xoiuyxc kirjoitti:

        Mututuntumalta aivopierevä kokoomusTROLLI vauhdissa.

        Älä nyt PASKA-KOKKARELOISTA PIKKUpomoa kiusaa. Menee pian valittamaan isommalle pomolle.


    • LapinSOMALI

      Antakaa 0e/kk töitä. Kidutetaan muuten.

    • työs

      halpis duunit tarvitsisi yhteiskunnan avustuksia tälläkin hetkellä joka kymmenes turvautuu sosiaali turvaan koko päivä työssään.

      • 2222221

        Ei toimeentulotukea saa käyttää. Rääkätään jos ajatteleekin. Kuumat sukkapuikot työnnetään korvaan ja aivoihin lobotomia. Puhut kuin peruna suussa säästät paskaa SSRI lääkkeissä.


    • xiugzx

      Hetemäen kaljua komistaisi PUUPÄÄHATTU.

    • PössyHete

      Onko tuo Hetemäki jokin juoppo, vai mikä se on. ?

      • zxoiyhx

        Rikas kokoomuslainen kermaprese joka on päässyt asemaansa isänsä maineella.


    • HÖTÖNMÄKI

      Hetemmäki on eliitin pentuna saanut kaiken, ei ymmärrä tuon pätkääkään normi-ihmisen arkea.
      Hetemäki on ikänsä ollut yhteiskunnan kalleimmastapäästä oleva elätti.

      • xiyx

        Hän on päässyyt nykyiseen asemaansa Suomen valtiolla isänsä takia.


      • hävetkää

        Vai on saanut kaiken. Mies on valtiotieteen tohtori. Jo se vaatii aivan sairaasti duunia. Täällä möykkää ne, joilla ei ole koulutusta ja keskittyi peruskoulussa hakkaamaan pienempiä. Nyt ollaan sitten kateellisia psykopaatteja.


      • niitä.on.moneksi
        hävetkää kirjoitti:

        Vai on saanut kaiken. Mies on valtiotieteen tohtori. Jo se vaatii aivan sairaasti duunia. Täällä möykkää ne, joilla ei ole koulutusta ja keskittyi peruskoulussa hakkaamaan pienempiä. Nyt ollaan sitten kateellisia psykopaatteja.

        Miksiköhän sitten ei ole kelvannut muihin työpaikkoihin, vuodesta 1982 ollut koko ajan valtiovarainministeriön suojatöissä.


      • partalapsi

        Miksi olisi suojatyö siellä?


    • asiatkuntoon

      Mielestäni nuo työttömät voisivat tehdä velvoitetöitä, aika moni on vieläpä matu tai kakkahousujuoppo. Miksi niiden elämää pitäisi kustantaa. Palkkajousto alaspäin vähentäisi syrjäytymistä, työttömät pääsisi näin työhön kiinni. Olen siis täysin erimieltä näiden kommunistien kanssa.

      Eläkkeissä sen sijaan pitäisi olla katto, koska monet johtajat saavat osan palkasta eläkesopimuksena. Eläkkeen taas maksaa me kaikki. Miksi ihmeessä pitää maksaa suurta eläkettä jollekin , joka ei ole sitä itse säästänyt?

      • xiyz

        Alipalkatulla työllä ei elä nykyisessä kallishintaisessa Suomessa vaan on haettav jatketta liian pieneen palkaan sossusta. Sinä et taida olla selvillä missä mennään nyky Suomen työelämässä.


      • xkcjhgcx
        xiyz kirjoitti:

        Alipalkatulla työllä ei elä nykyisessä kallishintaisessa Suomessa vaan on haettav jatketta liian pieneen palkaan sossusta. Sinä et taida olla selvillä missä mennään nyky Suomen työelämässä.

        TOTTA.


      • yksinkertaista
        xiyz kirjoitti:

        Alipalkatulla työllä ei elä nykyisessä kallishintaisessa Suomessa vaan on haettav jatketta liian pieneen palkaan sossusta. Sinä et taida olla selvillä missä mennään nyky Suomen työelämässä.

        siinähän hinnat alenevat , kun palkan osuus pienenee. Samalla kulutus kasvaa.Etkö ymmärrä taloutta? Kumasti kakkahousuilla riittää rahaa vinaan niin ettei suoli enää pidä.


      • xiuyx
        yksinkertaista kirjoitti:

        siinähän hinnat alenevat , kun palkan osuus pienenee. Samalla kulutus kasvaa.Etkö ymmärrä taloutta? Kumasti kakkahousuilla riittää rahaa vinaan niin ettei suoli enää pidä.

        KokkareTROLLIlla AINA VIINA MIELESSÄ.


      • zxkjhx
        yksinkertaista kirjoitti:

        siinähän hinnat alenevat , kun palkan osuus pienenee. Samalla kulutus kasvaa.Etkö ymmärrä taloutta? Kumasti kakkahousuilla riittää rahaa vinaan niin ettei suoli enää pidä.

        Palstan vakiokokkare on ikivanha seniili paappa joka huutelee aivopierujaan. Kumma että omaiset eivät huolehdi mokomasta horiskosta paremmin.


      • voikommaria

        no niin, siinähän on esimerkki keskustelijasta, jolla on pointti. Yleensä herjaaminen alkaa , kun ei oikein pärjää...


    • Duunarinehdoilla

      Mihinkään alipalkkoihin ei saa suostua, vaikka se lisäisi työttömyyttä.

    • LapinSOMALI

      MIKSI PITI VAMMAUTTAA VASEN SILMÄNI NÄKÖKYKY. OLEN HAKENUT TÖITÄ JA VITUN NENÄPÄIVÄ PUNA VALO PALAA NENÄSSÄNI JA IMPLANTTI HUUTAA KORVASSA 24/7. KÄVIN EILEN TUKITOIMISSA.

      ANTAKAA NIITÄ 0E TÖITÄ. VITTUAKO KÄRISTÄTTE AIVOJANI SSRI HERMOMYRKYILLÄ!!!!!

      VITUTTAISIKO SINUA JOS VASEN SILMÄSI SUMENEE. SILMÄ MÄTÄNEE PÄÄKALLOON.

      https://m.youtube.com/watch?v=SVMH_r1leyI

      NYT VARMAAN MEEN TRANSII JA HAKKAAN MOLEMMAT JALKANI RIKKI ETTEN PÄÄSE EDES KIRKKOON KUULEMAAN JOTAIN MORAALIA. SITÄ KUN EI RAITIS JA SAVUTON MIES MUUALTA SAA.

      SYÖN PUUROO,KAALII JA MAKAROONIA. TOIMEENTULOTUKEE EN USKALLA HAKEE KU TAPETAAN.

      EN TIEDÄ ELÄÄKÖ EDES LAPSENI ENÄÄN.

      JOKU MULKKU TEKEE 50 000E RÖTÖKSEN JA LOISII SILLÄ PITKÄÄN. TYÖTÖN SITÄKIN HEIKOMMASSA ASEMASSA. RÖTÖSHERRAT JA VALHEELLA TÖISSÄ OLEVAT SELVII. SELVIÄÄKÖ?? ONKO TÄSSÄ MAASSA OIKEUTTA TAI MORAALIA ENÄÄN?????

    • puhuu.kuin.tietäisi

      Monetkohan yt-neuvottelut ja työttömyysjaksot hra Hetemäki on omalla työurallaan läpikäynyt? Entä onko kääntynyt rahapulassaan sossun ja kelan puoleen?

    • kuka.tietää

      Oliko persut ollenkaan värkkäämässä noita leikkauksia?

    • Hetemäen.palkka

      Viime vuonna sai 12793 €/kk. Helppo huudella ja vaatia alempia palkkoja pienpalkkaisille.

      • noin_vähän

        Onko hänkin persuja?


    • Ainoa-oikea-ratkaisu

      Työllisyys kyllä lisääntyy, kun afrikasta tuodaan orjia kiillottamaan kyseisten munapäitten kaljuja ilman palkkaa!
      TYÖTTÖMYYS EI VÄHENE!!!

      Jos tuollainen munapää on joskus saanut naista ulkonäöllään, niin minä olen Amerikan rikkain!

      Tuollaiset munapäät haluavat vain varmistaa oman kultaisen oksan ja orjia kiilottamaan munapään kaljua. Parhaiten talous elpyisi, että tuollaisten munapäitten palkkaa leikattaisiin 4/5 ja säästyneet rahat sijoitettaisiin OIKEITA TÖITÄ tekevien palkkoihin, jotta heidän ostovoima paranisi ja kulutus kasvaisi.

      Valtiolla on 25 miljoonaisen kansan tarpeisiin näitä ökypalkkaisia virkaperkeleloisia munapäineen. Eli VIISINKERTAINEN MÄÄRÄ SUOMEN TARPEISIIN NÄHDEN.

      Joten eiköhän aloiteta leikkaukset potkimalla 4/5 kallispalkkaista valtion munapäätä hornan tuuttiin!

    • Orja.implantti.zombit

      IMPLANTTEJA TYÖTTÖMIIN. KÄRVENNETÄÄN VIEDÄÄN NÄKÖ JA KUULO. PAKKO MENNÄ NOLLA EURO TÖIHIN.

      • 6kk.työs.2kk.ntyötön

        MINÄ OLEN IMPLANTTI ZOMBI. KIDUTETAAN 0E / KK. YLE TEEMA RÄÄKÄTTY PASKA. VIETIIN JO TOISEN SILMÄN NÄKÖKYKYÄ JA KORVA SOI PIIIITHIIIII. SISUSKALUT PASKANA.


    • Vähemmällä-Enemmän

      Pimeätyö on Parastyö.
      Kaikki jää itselle, yhtään ei mene matuille.....paitsi kaupassa arvonlisäverojen kautta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3239
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2268
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe