Maan ulkopuolinen elämä

Bibliaaaaaa

Nämä teoriat ovat evokeiden ja vääräuskoisten intoilua. Raamattu kertoo että Jumala loi elämää vain maahan. Elämälle Hän asetti asumisen rajat.

1. Moos. 1:20
Ja Jumala sanoi: "Viliskööt vedet eläviä olentoja, ja lentäkööt linnut maan päällä, taivaanvahvuuden alla"
Ap. t. 17:26
Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat,

Koska Totuudenvihaajat eivät kykene todistamaan elämän syntyä evoluutiokirkon mukaisella tavalla, koska se onkin valhe, on he joutuneet luomaan skenaarion, jonka mukaan tuo elämä onkin syntynyt jossain muualla.
Tällä he tahtoisivat muuttaa ihmisen roolin, jonka Jumala on meille antoi. Esim se että meidän ihmisten hallinnassa ovat eläimet kuten Jumala asian määritteli. Evolutismi ja siitä johdannaiset seurakunnat tahtoisivat siirtää tämän hallintovallan jonnekin muualle (itselleen), joka osaltaan tekisi Jumalasta valehtelijan.

Alien/ufo agendalla pyritään luomaan pelkoa, ja vähättelemään ihmisen roolia. Sen tarkoitus on tehdä Jumalasta jotain muuta mitä Hän on. Tämä merkitsisi että tuollaisten alienien teknologiahan olisi niin valtaisaa että meidän olisi vain luovutettava kaikki oikeutemme muille. Jumala määrittelee oikeutemme, ei mikään aliensiviilisaatio. Niitä kun ei ole! Alien agendan taustalla olevat henkilöt, jotka valtaa havittelevat, tietävät, ettei elämää ole tämän maan ulkopuolella. Se miksi he tahtovat näin uskoa ja uskotella on vallanhimo. Monet ovatkin helposti uskomassa tällaisiin uskotteluihin.

Nasa ja muut villitseviä todisteita epätoivoisesti luovat tahot ovat evoluutioteorioidensa kautta saaneetkin monet ihmiset uskomaan että niin olisi pakko olla. Nämä uskomukset pyrkivät siihen, että osa ihmiskunnasta tuhoaisi itsensä ja valta sitten jäisi vain pienelle osaa. Niille jotka uskovat saatananpalvojien ainoaan käskyyn "Do what thou wilt".

Jonkin ajan päästä ihminen saattaa hakea oikeutta kun hänen lapsensa on kidnapattu. Tuomari tulee sanomaan että "voivoi alienit ottivat sen" Mitä teet? Jos te tyhmyydessänne olette asiat hyväksyneet, niin te myös korjaatte mitä olette niittäneet. Alien-oppeihin uskominen johtaa täydelliseen piittaamattomuuteen, ja lopulta tällainen ihminen sekoaa täysin.

Jumala loi maailman 6000 vuotta sitten. Hän teki ihmisen rakkautensa kohteeksi, ja haluaa meidän parasta. Ihmiset kuitenkin vihaavat Jumalaa koska hän antoi käskynsä, joita sitten rikkoivat. Käskyt ovat meidän parhaaksemme. Koska ihminen valehtelee ja on ylpeä hän tahtoo tehdä Jumalasta valehtelijan. Halu syntiin onkin näiden villitsevien teorioiden taustalla. Vain Jeesus voi voittaa kuoleman kirouksen. Häneen uskokaa. Pyytäkään armahdusta elämän luojalta, ja voitte saada uuden elämän ja ymmärryksenne kaikkeen tähän avautuu.

Varokaa villitseviä oppeja!

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Nämä teoriat ovat evokeiden ja vääräuskoisten intoilua. Raamattu kertoo että Jumala loi elämää vain maahan. Elämälle Hän asetti asumisen rajat."

      Romahtaako uskosi, jos elämää löytyy muualtakin avaruudesta?

      Millainen tomppeli rakentaisi käsittämättömän suuren maailmankaikkeuden ja kieltäisi elämän kaikkialta muulta? Minkä ihmeen takia?

      "Nasa ja muut villitseviä todisteita epätoivoisesti luovat tahot ovat evoluutioteorioidensa kautta saaneetkin monet ihmiset uskomaan että niin olisi pakko olla."

      Ei sinun ole pakko evoluutioon uskoa. Saat uskoa ihan mihin ikinä lystäät.

      "Ihmiset kuitenkin vihaavat Jumalaa koska hän antoi käskynsä, joita sitten rikkoivat."

      Sinä siis vihaat Jumalaa valehtelemalla jatkuvasti esim. evoluutiota totena pitävistä ihmisistä. Rikot 8. käskyä mennen tullen, ja samaan aikaan hurskastelet olevasi "Totuuden" torvi.

      "Koska ihminen valehtelee ja on ylpeä hän tahtoo tehdä Jumalasta valehtelijan."

      Ok, haluat siis tehdä Jumalasta valehtelijan. Olet sekä valehtelija että ylpeilijä.

      Jos tehtäväsi on näytellä maksimaalisen irvokasta ja kaksinaamaista uskovaista, olet roolissasi onnistunut.

      • >Millainen tomppeli rakentaisi käsittämättömän suuren maailmankaikkeuden ja kieltäisi elämän kaikkialta muulta? Minkä ihmeen takia?

        Ei ole ihmisen asia pohtia Jumalan aivoituksia! Ne ovat meille käsittämättömät!


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Millainen tomppeli rakentaisi käsittämättömän suuren maailmankaikkeuden ja kieltäisi elämän kaikkialta muulta? Minkä ihmeen takia?

        Ei ole ihmisen asia pohtia Jumalan aivoituksia! Ne ovat meille käsittämättömät!

        "Ei ole ihmisen asia pohtia Jumalan aivoituksia! Ne ovat meille käsittämättömät!"

        Painostus sanalla käsittämättömät.


      • Eisielläketäänole

        He heh, romahtaisiko bg-open evousko jos ulkoavaruudesta ei löydykään elämää?

        Voin vakuuttaa sinulle laajan tieteellisen monialanäkemykseni vuoksi että ei sieltä löydy. Niin että varaudu siihen että joudut elämään loppuelämäsi vailla hajuakaan alieneista vaikka se onkin niin kiehtova ajatus että siihen tekee hirmuisesti herkkäuskoisen mieli uskoa.


      • Eisielläketäänole kirjoitti:

        He heh, romahtaisiko bg-open evousko jos ulkoavaruudesta ei löydykään elämää?

        Voin vakuuttaa sinulle laajan tieteellisen monialanäkemykseni vuoksi että ei sieltä löydy. Niin että varaudu siihen että joudut elämään loppuelämäsi vailla hajuakaan alieneista vaikka se onkin niin kiehtova ajatus että siihen tekee hirmuisesti herkkäuskoisen mieli uskoa.

        "He heh, romahtaisiko bg-open evousko jos ulkoavaruudesta ei löydykään elämää?"

        Jyrbä, vähäjärkinen idiootti. Älä kommentoi, ellei sinulla ole hajuakaan asiasta mitä kommentoit. Kuten evoluutiosta. Eihän se nyt jumalauta maapallollalla havaittua luonnonilmiötä nimeltä evoluutio hetkauta mihinkään, vaikka elämää ei muualla olisikaan. Tai jos olisi.

        Uskovaisille "Jumala rakensi kaiken vain ja ainoastaan ihmistä varten" -idiooteille taas elämän löytyminen muualtakin kuin maapallolta olisi paha takaisku, ellei peräti kuolinisku henkitoreissaan kituville lahkolaisopeille.


    • Bibliaaaaaa

      Totuudesta poimittua:

      Mutta Herran neuvo pysyy iankaikkisesti, hänen sydämensä aivoitukset suvusta sukuun.
      Vanhurskasten aivoitukset ovat oikeat, jumalattomien hankkeet petolliset.
      Kuin syvät vedet ovat miehen sydämen aivoitukset, mutta ymmärtäväinen mies ne ammentaa esiin.
      Herra, sinä olet minun Jumalani; minä kunnioitan sinua, kiitän sinun nimeäsi, sillä sinä olet tehnyt ihmeitä, sinun aivoituksesi kaukaisilta päiviltä ovat todet ja vakaat.
      Eikä Herran viha asetu, ennenkuin hän on toteuttanut ja täyttänyt sydämensä aivoitukset. Aikojen lopulla te tulette sen hyvin ymmärtämään.
      Mutta he eivät tunne Herran aivoituksia eivätkä ymmärrä hänen neuvoansa, sillä hän kokoaa heidät niinkuin lyhteet puimatantereelle.
      sen iankaikkisen aivoituksen mukaisesti, jonka hän oli säätänyt Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme

      Kuunnelkaa ja kuulkaa minun ääntäni, tarkatkaa ja kuulkaa minun sanojani.
      Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa. Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa
      Vanhurskaan huulet tietävät, mikä otollista on, mutta jumalattomien suu on sulaa kavaluutta.
      Joka hyvään pyrkii, etsii sitä, mikä otollista on, mutta joka pahaa etsii, sille se tulee.

      Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
      ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle;

      Lasten ja imeväisten suusta sinä perustit voiman vastustajaisi tähden, että kukistaisit vihollisen ja kostonhimoisen. Kun minä katselen sinun taivastasi, sinun sormiesi tekoa, kuuta ja tähtiä, jotka sinä olet luonut, niin mikä on ihminen, että sinä häntä muistat, tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen?

    • kretujen_turhuus

      ------ Nämä teoriat ovat evokeiden ja vääräuskoisten intoilua.

      Kyseessä ei sinänsä ole teoria vaan pikemminkin yleisestä tieteellisestä ymmärryksestä ja juuri niistä teorioista johdettu päätelmä. Elämän rakennusaineita ja jotakuinkin otollisia olosuhteita on todistetusti olemassa myös muualla kuin Maassa, joten maan ulkopuolista elämää voidaan pitää mahdollisena.

      Kyseessä on hyvin neutraali ajatus, jota ei tosiaan ole keksitty uskovaisten vastustamisen tai jumalfobian takia. Lopulta kuitenkin todisteet ratkaisevat tämänkin kysymyksen. Teologiaa ja apologeetiikkaa saa ihan vapaasti harrastaa, mutta et voi todellakaan väittää, että vain yksin Raamatun tutkiminen ratkaisee tämän kysymyksen.

      ----- Jonkin ajan päästä ihminen saattaa hakea oikeutta kun hänen lapsensa on kidnapattu. Tuomari tulee sanomaan että "voivoi alienit ottivat sen" Mitä teet?

      Se on ilmeisesti teille kretuille vieras ajatus, että auktoriteettiin vetoamisen lisäksi maallisessa oikeuslaitoksessa vaaditaan myös todisteita. Toki siis teikäläisten kulttuurissa kaiken maailman hörhöjutut menee läpi ja auktoriteettiasema hiljentää seurakuntalaisten suut, mutta täällä vähän oivallisemman moraalisen kulttuurin puolella tuomari saa heti kenkää, jos alkaa höpistä jotain juttuja, joille ei ole mitään todisteita.
      Ihan samaan tapaan kuin, jos joku kretutuomari hyväksyisi demonisen riivauksen murhamiehen tuomion lieventämisen perustaksi.

      Ai niin, eihän teikäläisiä ole tuomareina kun siihen hommaan vaaditaan älyllistä lahjakkuutta ja analyyttistä ajattelukykyä. Onneksi vähän teitä fiksummat ihmiset päättää meihin kaikkiin vaikuttavista asioista. Teillehän se on vain hyvä, koska voitte keskittyä omiin hyödyttömiin fantasioihinne ja antaa älykkäämpien ja moraalisesti oivallisempien ihmisten pyörittää maailmaa.

    • Harvinaista, kannaotto ja valinta kretulta syyttelyn ja ainaisen valehtelun sijaan.

      Eli siis väität että maan ulkopuolelta ei löydy elämää. Huomattavaa kehitystä kretulle, ei jälkiviisautta vaan omiin tulkintoihin ja näkemyksiin perustuva olettama. Vaikka tyystin järjetön onkin, niin kuitenkin askel eteenpäin.

    • kiitosjeesuskiiitooos

      Jos lapseni siepataan, en syytä ufoja, vaan pedofiili uskovaislahkoja.

    • typerätvalehtelijat

      Kun maanulkopuolista elämää havaitaan, ryhtyvät uskovaiset heti korjailemaan
      vanhoja kantojaan.

      • Miksi Jumala loisi elämää paikkaan, jossa siitä ei ole ihmisille hyötyä, loihe tunnettu kreationisti JC lausumaan kun selvisi, että yksi näyte Etelämantereen jääjärvestä ei sisältänyt elämää.

        Miksi Jumala ei loisi elämää kaikkialle mihin voi, sanoi hän kun toisessa jääjärvessä olikin elämää.

        Noin se menee. :-D


    • sen_näkee_sitten

      ""Nämä teoriat ovat evokeiden ja vääräuskoisten intoilua. Raamattu kertoo että Jumala loi elämää vain maahan. Elämälle Hän asetti asumisen rajat."

      Romahtaako uskosi, jos elämää löytyy muualtakin avaruudesta? "

      Nimimerkki "bg-ope" taas sekoilee. Homma menee näin, Raamatun tekstistä ei voi päätellä mitään maapallon ulkopuolisesta elämästä samanlaisena elämänä kuin täällä maapallolla on.
      Raamatun teksti kertoo vain siitä luomistyöstä mikä tehtiin täällä maapallolla kun tämä "vesiplaneetta" oli Jumalan töiden kohteena. 1. Mooseksen kirjan alku sanoo selkeästi "Jumalan Henki liikkui vetten päällä". (täällä)
      Tätä lauseen ajatusta ei voi laajentaa käsittämään koko universumia mutta ei myöskään voida kieltää muuta. Teksti on ymmärrettävä niin kuin se on kirjoitettu eli Raamatun teksti puhuu yhdestä kohteesta eli maasta (maapallosta).
      Luomiskertomuksessa ihminen luotiin maapallolle ja tämä maapallo asetettiin ihmisen asuinpaikaksi. Ja ihmiskunnan tapahtumat tapahtuu täällä maapallolla.

      Mitään muuta se teksti ei kerro. Huomatkaa se, että teksti ei kerro mitään eksoplaneetoista ei edes kielteiseen tapaan. Raamatun teksti jättää tämän kysymyksen täysin avoimeksi, biologisen elämän mahdollisuuksia muualla ei myönnetä eikä kielletä.

      Planeettojen etäisyydet ovat niin suuria, että tosiasiallinen merkitys ihmiselle katoaa. Ei edes ihmisen "syntiinlankeemus" tuo ratkaisemattomia moraalisia kysymyksiä koska ihmisen ja ihmiskunnan tapahtumat tapahtuu täällä maapallolla.
      Tämä on meidän ihmisten elämän tapahtuma paikka.

      Jossitellaan oikein kunnolla, jos muualla on elämää niin se elämä on niiden elämää jotka siellä elävät. Meidän ihmisten elämä ei vaikuta niihin eikä niiden elämä vaikuta meihin koska etäisyydet ovat niin valtaisan suuria.
      Lyhyesti: vuorovaikutus puuttuu etäisyyksien vuoksi. Raamatun teksti puhuu ihmisen luomisesta tänne maapallolle eikä muuta.

      Minulle tämä ei ole mikään ongelma. Voin vastata molemmilla tavoilla, siis kyllä ja ei. Ihmisenä paikkani on olla nyt täällä maapallolla. Raamatun viimeinen kirja Ilmestyskirja sanoo arvoituksellisesti 21. luvun alussa:
      "Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole".
      JOS, jos tämä merkitsee meille UUTTA planeettaa asuttavaksi niin siinä se sitten on.
      Kaikki on kiinni siitä mikä on maapallon oma kohtalo tulevaisuudessa. Mutta voihan tämä merkitä myös maapallon täyttä uudistustakin eli se olisi tässä mielessä uusi. Voisi myös sanoa "maapallo korjataan uudestaan asuttavaan kuntoon".
      Sen näkee sitten joka on tuon näkemässä. Tärkein ajatus tässä on tämä: onko jokaisella ihmisellä mahdollisuus "uuteen tulevaisuuteen"? Miksi tämä mahdollisuus pitäisi kieltää ennakko-oletuksen vuoksi?

      • aito.peltiseppä

        Eli jos on niin on, ja jos ei ole niin eiole.


      • "Nimimerkki "bg-ope" taas sekoilee."

        Ei, vaan se olet sinä joka sekoilee. Minä en väittänyt tätä...

        "Raamattu kertoo että Jumala loi elämää vain maahan. Elämälle Hän asetti asumisen rajat."

        ...vaan nimimerkki Bibliaaaa. Jos haluat esitelmöidä eriävästä raamatuntulkinnasta, tee se sille joka on Raamatun sisällöstä eri mieltä kanssasi, eli nimimerkkiä "Bibliaaa" käyttävälle jumaluskoiselle.

        Minulle on aivan yksi lysti mitä alkeellisessa legendassa kerrotaan. Se on alkeellista legendaa, jota vain lähinnä alentuneesti syyntakeettomat erehtyvät pitämään todellisia tapahtumia kuvaavana teoksena.


      • kretujen_ristiriidat

        Sinun, peltiseppä, kannattaisi keskustella kreationistitoveriesi kanssa aiheesta. Evot ja järkevät uskovaiset taitavat olla yleispiirteissään melko lailla samaa mieltä kuin sinäkin.
        Koitahan haastaa kreationisteja keskusteluun, koska tästä asiasta teillä taitaa olla paljon enemmän opillisia eroja keskenänne kuin mitä sinulla ja "evoilla" on.
        Laitahan vaikka jyrille, mark5:lle tai JC:lle suunnattu keskustelunaloitus aiheesta. Voisitte kerrankin rupatella rehellisesti ja avoimesti jostakin aidosti kreationismiin liittyvästä kysymyksestä.


      • peltisepän_äänellä
        kretujen_ristiriidat kirjoitti:

        Sinun, peltiseppä, kannattaisi keskustella kreationistitoveriesi kanssa aiheesta. Evot ja järkevät uskovaiset taitavat olla yleispiirteissään melko lailla samaa mieltä kuin sinäkin.
        Koitahan haastaa kreationisteja keskusteluun, koska tästä asiasta teillä taitaa olla paljon enemmän opillisia eroja keskenänne kuin mitä sinulla ja "evoilla" on.
        Laitahan vaikka jyrille, mark5:lle tai JC:lle suunnattu keskustelunaloitus aiheesta. Voisitte kerrankin rupatella rehellisesti ja avoimesti jostakin aidosti kreationismiin liittyvästä kysymyksestä.

        Hyvä neuvo josta te tiedeuskovat itsekin saisitte ottaa kunnon neuvon. Te tiedeuskovat meuhkaatte aivan väärillä palstoilla.
        Oikeat palstat teille olisi:
        - Rajatieto
        - Horroskoopit ja astrologia
        Tämä viimeeksi mainittu siitä syystä kun uskotte planeettojen erityisesti eksoplaneetojen merkitykseen ja etävaikutukseen maapallolla asuviin.

        Astrologiassa juuri lasketaan planeettojen nousuja ja laskuja. Astrologit ja te eksoplaneettoja etsivät tiedeuskovat olette samanlaisia eli uskotte planeettojen etävaikutuksiin (tai kaukovaikutuksiin). Jotkut teistä pitää niitä jopa naulana kreationismin arkkuun.

        Tämä kertoo teidän ajattelunne tasosta. Teidän kosmologia ja astronomia on kummasti muuttunut astrologiseksi salatieteeksi jossa vaeltaa planeettojen nimiä kantavat jumaluudet. Ilman jumaluus käsitettä ei eksoplaneetoilla voi olla kaukovaikutuksia maapalloon ja ihmisiin.
        Teille tuttuja ovat mm. sodan jumala Mars, rakkauden jumalatar Venus jne. Te olette kääntäneet muinaiset mytologiat näennäistieteeksi.

        Joten tiedeuskovien hörhöjen pitäisi siirtyä oikeille keskustelun palstoille. Mitä te täällä teette?


      • sekosikokuupassasi

        Taas täysin sekopäinen väite pellisepältä. Eli ei mitään uutta auringon alla.


      • peltiseppä_vastaa
        sekosikokuupassasi kirjoitti:

        Taas täysin sekopäinen väite pellisepältä. Eli ei mitään uutta auringon alla.

        Tiedeuskovien auringon alla ei ole mitään uutta. Vanhat planeettamytologiat on otettu näennäistieteellisiksi teorioiksi.


    • jdidjiviu

      Alieneiden kannattaa varmaankin pysyä mahdollisimman kaukana ihmiskunnasta.

      Legendan mukaan joskus keskiajalla Pariisin taivaalla oli valoilmiöitä ja eräs pappi jopa kohtasi alienin. No, pappi tietenkin luuli tätä demoniksi ja kirosi sen verran kovasti, että alien pötki saman tien pakoon. Sen koommin alienit eivät ole ottaneet enää yhteyttä ihmiskuntaan.

    • Onko teillä kreationisteilla lainkaan käsitystä siitä, että vaikkapa 500 tai 2000 vuoden kuluttua ihmiskunnan teknologinen taso ja kyky matkustaa avaruudessa ovat luultavasti aivan muuta kuin nyt?

      Biblia on todistettu trolliksi jo ajat sitten. Hänen kanssaan keskusteleminen on ajanhukkaa.

      • IlkimyksenUutispalvelu

        Ei niillä ole. Eikä ole ydinvoiman ja kaiken muunkin tekniikan vastustajilla liioin. He tekevät tietämättään sen pohjaoletuksen, että tiede ja tekniikka pysähtyy just nyt ja kuluu tuhansia vuosia eikä kukaan silti keksi, mitä ydinjätteille voisi tehdä.

        Junien huima vauhti aiheuttaa varmasti aivosairauksia, sanoi joku siihen aikaan kun junat olivat vielä hitaampia kuin täysillä laukkaava hevonen.

        Väitetään, että 1860-luvulla joku ehdotti Yhdysvalloissa patenttivirastoa suljettavaksi, koska kaikki on keksitty. Tämä lienee legendaa, mutta lainaanpa tuttavalta lauseen Bodo W. Jaxtheimerin Suuresta piirustus- ja maalauskirjasta noin vuodelta 1960, suunnilleen näin: On epätodennäköistä, että enää keksittäisiin uusia epäorgaanisia pigmenttejä.

        No, onhan niitä keksitty, valonkestävistä orgaanisista puhumattakaan.


    • Bibliaaaaaa

      Viidensadan tai kahdentuhannen vuoden päästä ihmiset eivät enää "liiku" mihinkään. Puhumattakaan että he reissailisivat avaruudessa. Tätä maailmaa ei ole ollut silloin enää pitkään aikaan, eikä ihmistä. Tuskin pääsemme kehityksessä sillekään tasolle mitä oli vedenpaisumusta edeltäneenä aikana. Nooa kaiketi havaitsi ettei sitä teknologiaa olekaan syytä tuoda tähän uuteen maailmaan, eikä Raamattukaan "kehityksen" tasosta sen koomin kerro. Jokin sai kuitenkin silloiset ihmiset väkivaltaisiksi ja rakkaudettomiksi. Seksuaalinen vääristyneisyys, idiotismi ja itsekkyys kukoistivat kuten Sodomassa ja Gomorrassakin, aivan kuten meille Raamattu kertoo.

      Ihmiset kai yrittivät silloinkin rakennella omia kaukoputkiaan ja toivoivat löytävänsä Jumalan sijaan jotain muuta. Heille ei riittänyt tämä rakkaudella rakennettu maailmakaan. Ihmiset valehtelivat synninhimoissa toisilleen siitä, miten Jumala kenties olikin rakentanut alienyhteiskunnan ja niillä olikin paljon paremmin asiat kuin heillä. Jotain tällaista oli silloin ja tällaista on nytkin. Jumala sallii ihmiskunnan tuhota itsensä, koska eivät ota Hänen Totuuttaan vastaan. Silloin tekin viimeistään tiedätte. Pyydän, että Herra Jumala antaisi teille kaipuun sydämiinne, että se tapahtuisi ennen sitä.

      • Ole ystävällinen ja lopeta typerä trollailu.

        Toki voit vastata kysymyksiini, joita pakenit.


    • Bibliaaaaaa

      Jumalan suuruudesta ja rakkaudesta meitä kohtaan kertoo myös Raamatun jae:
      1. Moos. 1:16
      Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet.

      Jumala vain ikäänkuin sivuhuomautuksena toteaa että ainiin: tein muuten tähdetkin.

      On kumma miten vähän evoluutioon uskovaiset arvostavat sitä mitä meillä on ja miten erityisiä olemme. Pystymme päättelemään asioita: lisääntymään, rakastamaan. nauttimaan taiteesta, musiikista, kauneudesta. Sitten paikalle saapuu neropatti R Hawkins joka määrittelee että olemme yhtäkuin liman arvoisia. Näin hän teistä ajattelee :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1763
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1441
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1214
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      889
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      225
      852
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      785
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe