Kysymyssmys

Yksinäinenpölykasa

Joudunko helvettiin jos tapan itseni.
En pysty olemaan täysin erossa.
Pölyt

29

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksinäinenpölykasa

      Sama kai se on jos kuolisin pois sun sanoilla oma valinta.
      Lapsia en koskaan enää näkisi se on hirvein asia.

    • Ei itseään tule tappaa, eikä kuolemaa etsiä, vaan elämää Herrassa.

      Käännä suunta elämässäsi, etsi Jumalaa, ja kiitä häntä kaikesta hyvästä. Tärkeää on työntää itsetuhoiset ajatukset ulos mielestään, sillä ne maalavat sellaisen toivottomuuden ihmisen ympärille, jota ei ole edes olemassa. Aina on toivoa, jos on elossa.

    • Elämäonhyväasia

      Ei ero Jumalasta ole mukavaa. Juttele Jumalalle ja kerro mikä painaa. Elämällä on aina tarkoitus. Sinunkin elämällä on tarkoitus.

    • Yksinäinenpölykasa

      Tapan nyt itseni nyt on hyvä kuolla kun kaikki nukkuvat.

      • 123465

        Miten niin kaikki nukkuvat?. On paljon ihmisiä eri ammateissa vuorotyössä tähänkin aikaan, aina on silmiä näkemässä, mieti tätä!.


    • jeesuksenoma

      On todella iso synti, itse päättää elämänsä. Se että astut Jumalan saapaisiin ja tuhoat sen kauniin sinussa, joka on Jumalan luomaa ja Jumalan suunnitelma sinussa, henkilökohtainen elämäsi suunnitelma. Tuhoaisit Ruumiin Temppelisi. Siitä seuraa kadotus kuolema, helvettiin. Ja sieltä ei sitten olekkaan ulospääsyä ja olosi muuttuu vielä tuskaisemmaksi. Annatko istsesi Jeesikselle Kristukselle, vaiko olosuhteille? Vain nöyryyden kautta, voimme astua täydelliseen pelastukseen ja anteeksiantoon. Pienikin ylpeys sinussa, pitää sinua erossa Jumalasta. Astu siis Jeesuksen kasvojen eteen, polvistuen nöyränä ja syntisi antavana Hänen ristinsä juurelle, Hän kyllä jaksaa kantaa ne. Älä langeta itsellesi kadotus tuomiota.

      "Eräs fariseus kutsui Jeesuksen kotiinsa aterialle, ja hän meni sinne ja asettui ruokapöytään. Kaupungissa asui nainen, joka vietti syntistä elämää. Kun hän sai tietää, että Jeesus oli aterialla fariseuksen luona, hän tuli sinne mukanaan alabasteripullo, jossa oli tuoksuöljyä. Hän asettui Jeesuksen taakse tämän jalkojen luo ja itki. Kun Jeesuksen jalat kastuivat hänen kyynelistään, hän kuivasi ne hiuksillaan, suuteli niitä ja voiteli ne tuoksuöljyllä.

      Fariseus, joka oli kutsunut Jeesuksen, näki sen ja ajatteli: 'Jos tämä mies olisi profeetta, hän kyllä tietäisi, millainen nainen häneen koskee. Nainenhan on syntinen.' Silloin Jeesus sanoi hänelle: 'Simon, minulla on sinulle puhuttavaa.' 'Puhu vain, opettaja', fariseus vastasi.

      'Oli kaksi miestä', sanoi Jeesus. 'He olivat velkaa rahanlainaajalle, toinen viisisataa, toinen viisikymmentä denaaria. Kun heillä ei ollut millä maksaa, rahanlainaaja antoi molemmille velan anteeksi. Miten on, kumpi heistä nyt rakastaa häntä enemmän?'

      Simon vastasi: 'Eiköhän se, joka sai enemmän anteeksi.' 'Aivan oikein', sanoi Jeesus. Hän kääntyi naiseen päin ja puhui Simonille: 'Katso tätä naista. Kun tulin kotiisi, sinä et antanut vettä jalkojeni pesuun, mutta hän kasteli jalkani kyynelillään ja kuivasi ne hiuksillaan. Sinä et tervehtinyt minua suudelmalla, mutta hän on suudellut jalkojani siitä saakka kun tänne tulin. Sinä et voidellut päätäni öljyllä, mutta hän voiteli jalkani tuoksuöljyllä.

      Niinpä sanonkin sinulle: hän sai paljot syntinsä anteeksi, sen vuoksi hän rakasti paljon. Mutta joka saa anteeksi vähän, se myös rakastaa vähän.' Ja hän sanoi naiselle: 'Kaikki sinun syntisi on annettu anteeksi.' Pöytävieraat alkoivat ihmetellä: 'Kuka tuo mies on? Hänhän antaa syntejäkin anteeksi.' Mutta Jeesus sanoi naiselle: 'Uskosi on pelastanut sinut. Mene rauhassa.'"
      Luuk. 7:36-50 [kr92] [kr38]

      • jeesuksenoma

        ...lisään vielä tähän linkin, josta löydät minut, sillä käyn enää harvoin täällä Suomi24:llä. Olen Pelastussanomissa, joita voi vapaasti kyllä lukea, mutta keskusteluun täytyy kirjautua. Tämän aamuinen näkyni, sopisi hyvin tähän tapaukseesi, jos sinulla on kiinnostusta ja haluja keskusteluun... (Näky; Hengellinen Kohtaaminen)
        http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/index.php

        T. Rakkaudella, Sinettisormus


    • palstaaseuraava

      3:2 ... ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi. 1 Johanneksen kirje 3:2. Myös murha itseä kohtaan on synti.

      • jeesuksenoma

        Aamen, siunausta sinulle, palstaaseuraava, kiitos hyvästä sanan paikasta.
        Sillä TIEDOKSI, että henkimaailma on olemassa, mutta siellä on niin hyvä, kuin myös paha, kumman tien valistset, Yksinäinenpölykasa?


      • jeesuksenoma

        ... anteeksi vielä nuo kirjoitus virheet, mutta sehän vain todistaa minut aidoksi virheitäkin tekeväksi ihmiseksi, eikä robotiksi, joka suoltaa tekstiä, kuin koneesta, ilman inhimillisiä tunteita. 8D


      • Yksinäinenpölykasa

        Anteeksi en minä koskaan uskaltaisi tappaa itseäni.
        Joskus tulee synkkiä ajatuksia.


      • jeesuksenoma

        Kiitos siitä, sinä rakas, Yksinäinenpölykasa. Me tai ainakin minä haluan olla mukana sinun arjessa ja kantamassa sinun synkkiä ajatuksiasi, kohti Jeesusta Kristusta, sillä minä tiedän ja tunnen Hänen Rakkautensa, joka on niin ihanan ylitsevuotavaa. Hän rakastaa sinuakin, Yksinäinenpölykasa, Hän näkee sinussa sitä nöyryyttä, mitä Jumalan lapseksi tulemiseen tarvitaan, se näkyy jo tuossa sinun nimimerkissäsi. Minä haluaisin kuulla sinusta jatkossakin, mutta niin harvoin täällä olen, mutta ehkä sinä tulet keskuuteemme, tuonne pelastussanomiin, että voisimme liittää sinut tuohon Taivaalliseen perheeseen ja saisimme olla yhteydessä toisiimme, siskoina ja veljinä. Minä tarkoitan tätä oikeasti, enkä halua että koet tätä mainospuheena. Jeesuksen RAKKAUS on sydämessäni ja siitä on tullut minun kutsumustyöni.
        Minä jään odottamaan sinua, siskoni/veljeni....


      • Yksinäinenpölykasa

        Ja väärinhän se myös olisi.
        Kyllä minä tiedän että siitä joutuisi kadotukseen koska olen uskovainen.


      • jeesuksenoma

        Siunausta ja Herran Rauhaa, sinulle, Yksinäinenpölykasa, Jeesuksessa Kristuksessa!


      • jeesuksenoma

        ... harvoin täällä enää kommentoin, mutta sinun viestisi sai minut pysähtymään, enkä halua että kutsut enää itseäsi yksinäiseksi, sillä minä olen täällä, sinun siskosi ja myös Jeesus on alati kanssasi, mutta se on suuri totuus, että tässä maallisessa ruumiissamme, todellakin olemme noita pölykasoja .... : )
        t: sinettisormus


      • jeesuksenoma

        ... siirryn tuonne pelastussanomien puolelle, mutta kysyn vielä, saanko linkittää tuohon näky ketjuuni tämän keskustelun, sillä koen, että Herra tänääm järjesti meille tämän kohtaamisen?


      • Yksinäinenpölykasa

        Linkitä jos tahdot.


      • jeesuksenoma

        ... kiitos sinulle, rakas pölykasani, kohtaamiin...


      • Ilse5
        Yksinäinenpölykasa kirjoitti:

        Ja väärinhän se myös olisi.
        Kyllä minä tiedän että siitä joutuisi kadotukseen koska olen uskovainen.

        Täälläkin sisar Herrassa haluaa siunata sinua pölykasa - Älä tee mitään pahaa itsellesi, itsekin olen yksinäinen, mutta ei menetetä toivoamme, sillä Jeesus on tulossa tempaamaan hyvin pian meidät täältä hääjuhlaan!

        Tässä sinulle ihania videoita rakas pölykasa:

        https://www.youtube.com/watch?v=S3LK3wIHnVE

        https://www.youtube.com/watch?v=6wA44kqKAeA


      • jeesuksenoma

        Amen, Ilse5!!! Tuohon mekin uskomme tuolla Pelastussanomissa, että Jeesus todellakin tulee pian ja sitä malttamattomina odotamme! Älkää siis olko yksin, vaan tulkaa kaikki, jotka tunette yksinäisiksi, tulkaa tuonne Pelastussanomiin keskustelemaan! Sinne täytyy kyllä kirjautua, mutta ei se vaikeaa ole. Alussa ei ollut kirjautumis pakkoa, mutta häiriköinnin takia se oli pakko tehdä. Asiattomat viestit poistetaan tuota pikaa, sillä me haluamme että foorumi pysyisi siistinä ja kunnioittaisi Kristusta. Me olemme Morsius seurakunta ilman rajoja. Toki meitä on siellä eri seurakunnista ja voi olla pieniä näkemyseroja, mutta ne ei saa olla esteenä, sillä seurakunnat ja muut perinteet on ihmisen keksimää. Jeesus on Hän, joka on keskipisteenä ja Hänen Sovitustyönsä.
        TULKAA SIIS SINNE TE KAIKKI, JOTKA RAKASTATTE JEESUSTA KRISTUSTA, ÄLKÄÄ ENÄÄ JÄÄKÖ YKSIN, VAAN PIDETÄÄN YHTEYS JEESUKSESSA KRISTUKSESSA!!! :D


      • Yksinäinenpölykasa kirjoitti:

        Ja väärinhän se myös olisi.
        Kyllä minä tiedän että siitä joutuisi kadotukseen koska olen uskovainen.

        No, tulihelvettiä ei tietenkään voi olla olemassa.


      • Yksinäinenpölykasa

        Kyllä se on olemassa.


    • Terv.Mirka

      "" Joudunko helvettiin jos tapan itseni. ""
      - Kristittyjen helvetti on satua ja höpötystä. Maanpäällinen helvetti on siellä, missä on suhteellisesti eniten uskovaisia.

      • >Maanpäällinen helvetti on siellä, missä on suhteellisesti eniten uskovaisia.

        Valitettavasti se usein näyttää olevan noin.


      • Yksinäinenpölykasa

        Ei helvetti ole satua. Päätös pitää tehdä eläessä kummassa paikassa haluaa ikuisuuden viettää. Kyllä minä ainakin toivon että pääsisin taivaaseen. Jumala on luonut maailman ja hän päättää säännöistä eikä se helvetti mihinkään katoa jos joku mirka ei siihen usko. Ikävä kyllä.


      • Terv.Mirka
        Yksinäinenpölykasa kirjoitti:

        Ei helvetti ole satua. Päätös pitää tehdä eläessä kummassa paikassa haluaa ikuisuuden viettää. Kyllä minä ainakin toivon että pääsisin taivaaseen. Jumala on luonut maailman ja hän päättää säännöistä eikä se helvetti mihinkään katoa jos joku mirka ei siihen usko. Ikävä kyllä.

        Jumala on satua ja höpötystä niin kauan kuin toisin todistetaan. Se ei riitä vaikka 3miljardia ihmistä uskoisi jumalaan. Äänestämällä jumalaa ei saa todeksi.


      • Yksinäinenpölykasa

        No ketäänhän ei voi pakottaa uskomaan ja jotkut ovat jo pienestä pitäen saaneet uskon ja sehän on Jeesuksen armosta johtuva lahja että saa uskoa.


      • Terv.Mirka
        Yksinäinenpölykasa kirjoitti:

        Ei helvetti ole satua. Päätös pitää tehdä eläessä kummassa paikassa haluaa ikuisuuden viettää. Kyllä minä ainakin toivon että pääsisin taivaaseen. Jumala on luonut maailman ja hän päättää säännöistä eikä se helvetti mihinkään katoa jos joku mirka ei siihen usko. Ikävä kyllä.

        ""Ei helvetti ole satua ""
        - Siellä missä on suhteellisesti eniten uskovaisia, on ihan oikea HELVETTI. Käykää vaikka katsomassa ja kokemassa se, jos ette usko. Ette haluaisi elää siellä päivääkään.


    • JeesusKristuspelastaa

      Etkö sinä Mirka kerran ole uskossa ollut tai ainakin lapsuuden uskossa miksi työnsit sen pois?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe