Pelastakaa Lapset ry---Kavallus

Ryöstä-kassa-ja-nauti

Pelastakaa johtajan lapset.....olisi sopivampi nimi rahankeräystä suorittavalle järjestölle.
.
Tuomio puoltaa johtajan toimintatapoja ja antaa signaalin seuraaville johtajille tai toiminnassa mukana oleville RYÖSTÄÄ KASSA.
.
Vaikka johtaja on irtisanottu niin mikäpäs on kellotella thaimaassa ryöstörahoilla ja soitella päivystävälle vartialle ehdonalaisuudessa,
tuomiossa joka ei edes ole mikään tuomio.
.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612132200039909_uu.shtml

57

2893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tampereen.jokke

      Sama nainen oli ennen spr hommissa tampereella.

      • eiollutspärrällä

        Ei ollut, se kerrotaan jutussa mitä hän teki aikaisemmin:

        "Lisäksi nainen kavalsi varoja virolaiselta yritykseltä, jonka maksuliikenteestä Suomessa hän huolehti. Oikeuden mukaan hän hyötyi noin 53 000 euroa vuosina 2014-2016."

        Teki töitä virolaiselle yritykselle, eikä SPR:lle.


    • sensuurikuolee

      Ihan perus,tänään sakkoja ja huomenna mitalli =D

    • raaka__arska

      Poliisi avasi pelin ja pisti Pelastakaa lapset ry_n tuomiolle mainitusta kavalluksesta. Tästä on hyvä jatkaa. Mitä uutta tulossa Pelan harmiksi?

      Pelastakaa lapset pitkitti tämän henkilön puolison kärsimystä väärennetyillä asiakirjoillaan joita lähetteli Auroran sairaalalle asiakirja todennettiin tuulesta temmatuksi

      https://m.facebook.com/jallupoika1/

      Viisi vuotta sitä aiemmin Pelastakaa lapset herjasi tätä henkilöä tiedotusvälineissä valheella ihmiskaupan uhriksi

      Mitta tuli täyteen ensi vuonna Pelastakaa lapset ry on vastaajana Helsingin käräjäoikeudessa vastaamassa vahingonkorvaus prosessiin jossa asianomistajina joukko yhdysvaltain kovimpia juristeja.

      Aikanaan eduskuntaan tule lakialoite joka supistaa ja lopulta kuihduttaa epärehelliseksi todetun Pelastakaa lapset ry:n toiminnan Suomessa.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14619655/jessikka-aron-painajainen

      • Anonyymi

        Mikäköhän sinuakin harmittaa niin paljon hyväntekeväisyydessä, että pitää tällaista jakaa internetissä. Ensinnäkin yhdistys ei ole ollut tuomiolla, vaan sen yksittäinen johtaja, joka kavalsi yhdistyksen varoja omiin taskuihinsa. Toisekseen Pelan saamista varoista alle 10 % menee hallintoon ja loput sinne minne kuuluukin. Pienellä googletuksella löytäisit ainakin toistakymmentä vastuullista lahjoittajayritystä, kuten Suomen valtio, jotka luottavat Pelan toimintaan ja antavat sille taloudellista tukea.

        Voisin lyödä vetoa, että sinä et ole koskaan lahjoittanut penniäkään mihinkään tai kenellekään. Jos edes osan antamastaan lahjoituksesta saa kanavoitua avuntarvitsijoille, niin sehän on jo syy antaa se lahjoitus.

        Valitettavasti on aina yksittäisiä mätämunia joita varkaiksikin kutsutaan, joista jotkin pääsevät vastuullisesti toimiviin yhdistyksiin mukaan tai perustavat omia huijausyrityksiä, mutta ei se ole syy jättää auttamatta itseään heikommassa asemassa olevia.

        Olen huomannut, että esim. tätä Pelan vastaista sontaa levittää ilmeisesti vain muutama häiriintynyt tyyppi ja näissä kirjoituksissa jaetuista internet-lähteistä osa ei toimi ja ne mitkä toimivat ovat enimmäkseen yhtä häiriintyneitä samoja fraaseja tosiltaan kierrättäviä kirjoituksia. Jos mukaan on eksynyt jokin toimiva asiallinen linkki, niin siitä esitetään valheellinen kuva.

        Mutta näin näitä valheita internetissä masinoidaan, motiivi vain ihmetyttää. Häiriintyneitä riittää, sekin on yksi syy yrittää auttaa.


    • kljkkjkjk

      Kusettakaa rahat lapsilta ry.......

    • jottainrotii

      Näettekö ajoittain sivun reunoissa Pelan mainoksen "lahjoita joulu kodittomalle lapselle"

      Eikö se kuuluisi oikeasti olla muodossa että "lahjoita luxusauto ja omakotitalo Pelan puheenjohtajalle"

      https://www.facebook.com/Pelastakaa-lapset-ry-ja-moraali-660287890807627/

      Löysimme hyväntekeväisyysjärjestöjen palkkauksia…
      *Pelastakaa Lapset*, Pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta /€ 74 625,-/

      Kyse ei taida Pelastakaa Lapset ry:n osalta olla mistään pyyteettömästä avustamisesta vaan röyhkeästä rosvoamisesta

    • väärä.nimi

      Yhdistyksen nimeksi voisi vaihtaa Pelastakaa edes lasten rahat ry

    • usa-news

      Miksi tämän tuomitun Pelastakaa Lapset ry:n akan nimeä ei ole esillä?
      Voisiko joku experttilehti vaikka Alibi paljastaa sen, täällä USA:ssa naisen nimi ja kuva olisi oitis kaikkien tiedossa varoituksena. Ja vankilan nimi sekä tapaamisajat internetissä. Pistäkää akan kuva esille teilaan sillä heti mugshotin kautta Pelastakaa Lapset ry:tä.

    • suokkaanpäivi

      MV lehti ehti tehdä paljastuksen naisen nimi on Kirsti Manninen varsin viattoman näköinen ihminen mutta niinhän se sanan lasku sanoo että syvissä vesissä ne isoimmat kalat uiskentelee

      http://mvlehti.net/2016/12/14/pelastakaa-lapset-ryn-ex-johtaja-kirsti-manninen-kavalsi-yhdistyksen-varoja-vuosikausia-valokuvia/


      "Pelastakaa Lapset ry:n ex-johtaja Kirsti Manninen kavalsi yhdistyksen varoja vuosikausia – valokuvia"

      "Tampereen Pelastakaa Lapset ry:n ex-johtaja Manninen tuomittiin ehdolliseen puolentoista vuoden vankeuteen kavalluksesta."

      • SPR-mekusetammesinua

        Miten se sattuukin aina olemaan vanhempi rouvashenkilö kavallusten takana?
        KAIKKI keräykset joilla virallinen ry, ovat HUIJAREITA! Johdossa kallispalkkaisia ahneita kusettajia, Älä jaa heille rahaa, anna suoraan apua tarvitsevalle lähimmäiselle!


      • No tulipa taas osoitettua toteen se, että ainut järjestö on Suomessa jolle rahaa uskaltaa lahjoitta on " Pelastus armeija ". Että silleen.


      • usa-news

        Kiitos MV-lehdelle kuvasta lupaan että kiitoksena Usa media tekee hienon ja hyvän uutisen MV-lehdestä


      • Anonyymi
        SPR-mekusetammesinua kirjoitti:

        Miten se sattuukin aina olemaan vanhempi rouvashenkilö kavallusten takana?
        KAIKKI keräykset joilla virallinen ry, ovat HUIJAREITA! Johdossa kallispalkkaisia ahneita kusettajia, Älä jaa heille rahaa, anna suoraan apua tarvitsevalle lähimmäiselle!

        Totta. Ei ne paljoa noissa yhdistyksissä tutki kenenkään taustoja, ja jos on niin rehellisen näköinen rouvashenkilö täydestä menee. Tällaisia ei saisi laittaa yhdistyksissä mihinkään hommaan missä raha liikkuu, ei edes kirpputorin pitäjiksi saatikka yhdistyksen rahastonhoitajaksi tms. Tosin jos on kavallustaustaa tai epäilys kavalluksesta vaikkapa yli viiden vuoden takaa näkyykö ne enää missään? Mutta kerran rikollinen, aina rikollinen. Enkä tarkoita tuota edellistä tapausta.


    • H_e_n_k_k_a

      Nyt kaadetaan koko kanisteri bensaa liekkeihin. Aloitin tästä aiheen jo MV:ssä ja tuon sen esille myös täällä


      "Puhuvat tuolla foorumeissa että Pelastakaa lapset ry pyrki pitkittämään tämän henkilön https://www.facebook.com/kauppinenjiivee puolison kärsimyksiä Auroran psykiatrisessa sairaalassa postittelemalla sairaalan lääkäreille väärennetyn asiakirjan keväällä 2014.

      Pelastakaa Lapset ry leimasi "mutu lausunnollaan" puolison mielisairaaksi kiistämällä tämän suomalaiset sukulaissuhteet.

      Kornia sillä Pelastakaa lapset ry:n lausunto asiassa oli pelkkä leimalla varustettu A4 paperinpala. Ilman sen konkreettisempia tutkimuksia ilman juridisia näyttöjä.

      Pelastakaa lapset ry:llä ei ollut hevon vitun ymmärrystä koko asiasta ja Pelastakaa lapset ry:n lausunto sekä asiakirja todistettiin jälkeenpäin tuulesta temmatuksi väärennökseksi niin USA:ssa kuin Suomessa.

      Vuosia aiemmin Pela herjasi tätä miestä joukkotiedotusvälineissä muun muassa törkeällä kunnianloukkauksella nimittelemällä 50 vuotiasta miestä valheella ihmiskaupan uhriksi."

    • psykiatri_palstalla

      Vieläkö Jenny Haukio on pelan "kunniajäsen"

      https://www.epressi.com/tiedotteet/avustukset-ja-vapaaehtoistyo/kidsrock-pelastakaa-lapset-ryn-90-vuotisjuhlakonserttikiertue-huipentuu-sunnuntaina-2.12.2012-kaapelitehtaalle.html

      hahaha eikö samantien liivijengin rahastonhoitaja kuulostaisi paremmalta


      Sehän on ollut jo yleisessä tiedossa että Haukio on henkisesti 10 vuotiaan tasolla oleva lapsi, mitä Niinistö käyttää pelkkänä escorttina ja valevaimona. Nyt menee jo kuitenkin tosi paksuksi se että Haukio ei ymmärrä pelan suhteen mihin paskaan kätensä iskenyt.

      Edunvalvoja Haukiolle ja holhoukseen. Kannatetaan ajatusta. Tuo ihminen ei kykene enää itse vastaamaan tekemisistään.

      • tirlittantaataa

        Kun kysymyksessä on presidentin instituution vahingoittaminen niin minäkin olen samoilla kannoilla että tuollainen ihminen heti syrjään tai sitten holhouksen ja valvonnan alle

        Eiköhän Niinistön ja Haukion valeliitto teatteri pääty kuitenkin suurin piirtein samoihin aikoihin kun Niinistö jää eläkkeelle.


    • fsdfsfsdfsdfsdsffsdfsd

      Niinistö ja Haukio ovat jo vaurioittaneet Suomen presidentin instituutiota ja uskottavuutta. Nuo ja tuo edellä mainittu on todiste vasta jäävuoren huipulta.

      Paljon sottaisempia juttuja on Niinistö saanut aikaiseksi pilatakseen Urkin perinnön.

      • torpeetottori

    • googgleri
    • en-tykkää-sosialisteista

      Käsitykseni mukaan nämä tällaiset sosiaaliperusteiset touhut ovat vihreiden, sdp ja vasemmiston "bisneksiä". Ei ne pärjää elämässä muuten, kun ottamalla heikommilta ja huijaamalla.
      Ulos politiikasta mokomat sosialistit.

      • Kassankääntäjäkokoomus

        "Ulos politiikasta mokomat sosialistit."
        .
        ?? Etteikö mukamas kapitalistit osaa kassaa kääntää. ??


    • staf-fan
    • päivänmehukkaimmat
    • Positiivistä.on

      et rahat ei menny pelastakaa partavauvat tarkoitukseen, ehkä?

    • Ainut keräys johon anna rahaa ompelastusarmeijan Joulukeräys ne rahat menevät todella vähävaraisille perille ilman välistä vetoja. Että silleen.

      • ensinpelastettiinsuutari

        No, enpä tiedä. Asuin joskus sellaisessa talossa, jossa ko. "armeija" omisti useita asuntoja ja ja ja....
        Kaikkea ei voi kertoa, vaikka tietoa on paljon.

        Joudun pian vankilaan, jos kerron, kulkematta lähtöruudun kautta.


    • hyistana

      Joutuuko tuo nainen maksamaan takaisin varastamansa rahat?

      Missään ei puhuta mitään rouvan korvausvelvollisuudesta?

      Melkoisen kiero nainen, että kehtaakin rosvota lapsilta!

    • no_kertokaapa

      mikä on tämä Hyvä Joulumieli-keräys? Meneekö siinäkin rahat huijareille eikä kotimaan vähävaraisille lapsiperheille?

      • OletkoTyhmä

        Tietenkin ne menee huijareille.


    • RYonAinaPetos

      Kaikki yhdistykset ovat rikollisjärjestöjä. Ainoa tarkoitus on huijata.

    • ihmettelen.kyllä

      Miten kahdesta kavalluksesta saa ehdollista. Nainen myös määrättiin liiketoimintakieltoon? Mitä liikettä se piti, tuomarien hierontapalvelua?

    • hovikorottaavielä

      Normaalisti jo yhdestä kavalluksesta paukahtaa ehdotonta ja ensimmäisellä kerralla

      • ernesto.epsoosta

        Tuskin... jos on "tuttu tuomari".


    • onko-valitettu-jo

      Hovi korottaa

      Lusimaan lähtee hän

    • Ingrid_S

      maine meni nyt pelastakaa lapsilta

    • IrtisanoutuukoRinne

      Nainen vapautetaan koska demari, koko oikeuslaitos on demarimatuttajien hallinnassa, pelastakaa matujen lapset on suvakkipunikkien järjestö!

    • Suomalaiset suvakit ja hyysärit ovat täysin " Sinisilmäistä ja höynäytettävää " .
      Että silleen.

    • lain-asiantuntija

      Hovioikeudessa on ammatti tuomarit. Jos syyttäjä valittaa niin lopullinen tuomio tulisi liikkumaan 12 kuukaudesta 17 kuukauteen ehdotonta vankeutta ilman valituslupaa korkeimpaan oikeuteen.

      Luonnollisesti tämä nainen "ei halua" valittaa varmaan ymmärrätte syyn

    • dum-dum-dum-dum

      Mies tyhmiä nekin lahjoittajat ovat jotka vahingossa vielä mainitsevat netissä että ovat antaneet "lahjoituksen" pelastakaa lapsille

    • kukaveilapsostenrahat

      "Tyhmähän on se joka maksaa"

    • lawjajustice

      Pienistä puroista kasvaa iso joki. Luulisi nyt että viranomaisetkin kiinnittäisi tämän kuprun ja tuomion jälkeen enemmän tarkkailua pelastakaa lapset toimintaan. Mitä uutta mätää sieltä saattaisikaan paljastua. Ja taas uutta tutkintaa uutta prosessia pystyyn.

    • Kusettaja_vaihtuu

      Kusetus jatkuu. Siellä on jo uudet ja entistä muhkeammat bisnekset pyörimässä.

    • egt

      Oliko lautamiehenä demari jonka tulkki jäi ruuhkaan.

    • insestifaijan.vaimoko

      Olikos töissä tässä vai missä sen isänsä hyväksikäyttämän kouluhäirikköpojun äiti?

    • mietteliääksi_vetää

      Eiks noiden kannattaisi muuttaa nimensä Pelastakaa Lapset Oy:ksi saataisiin paljon helpommin rikosoikeudelliseen vastuuseen ja linnaan koko porukka

    • Mika___

      Eikö tuota kioskia saa mitenkään ruotuun? boikotoikaa kaikki verkossa pelastakaa lapset ry:tä takokaa järkeä sosiaalisessa mediassa niille hörhöille jotka ovat erehtyneet antamaan lahjoituksen pelastakaa lapset ry:lle muka "lasten auttamiseen",
      siitä se lähtee. Tuo rikosprosessi ja tuomio oli loistava aamupala aloittaa tämän pelle kioski pelastakaa lapset ry:n toiminnan vaikeuttaminen alasajo.

      • Anonyymi

        Yhdistyksestä sinänsä en paljoa tiedä mutta vapaaehtoisiksi tuntuvat kelpaavan kaikenmaailman kriminaalimummoja, jotka viis välittää lapsista mutta rahasta sitäkin enemmän, ja vallasta.


    • Anonyymi

      Monta keräystä on menossa lasten hyväksi. Kansalta kerätään jatkuvasti rahaa kun mamut tulee pirun kalliiksi suomelle. Aivan väärin kun lapset kärsii pakolaisista. Talebanin miehiin löytyi monta miljoonaa isis naiset on todella kalliiksi tullut suomelle. Miten hallitus ajattelee ovatko aivan vajakkeja. Koskaan ministerit ei vastaa vaikka kuinka kyselee

    • Anonyymi

      Vain murto-osa Pelastakaa Lapset ry:n hädän ja lasten nimissä tapahtuvasta varainkeruusta ohjautuu itse kohteelle suurimman potin kerää tämä järjestö millä rahoittaa sumutuksensa. Kuvassa Pelastakaa Lapset ry:n toiminnanjohtaja:

      *Pelastakaa Lapset*, Pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta /€ 74 625,-/"

      "Tässä näette miten raadollista Pelastakaa lapset ry:n toiminta todellisuudessa on ryöväyksen naamioimiseksi huiputus ja teeskentely on liian läpinäkyvää"

      "Pelastakaa lapset osallisena matukiimassa joka puolestaan vaikuttaa räjähdysmäiseen kasvuun maan rikostilastoissa tästä ei käy kiistäminen ja kysymys kuuluukin että miksi näin Pela ?"

      "Suuri Lastensuojeluhinnasto: Yö Lastenkodissa Yhtä Kallis kuin Loistohotellissa – Katso Hurjat Hinnat!

      Lastenkotibisnes voi olla Suomessa kultakaivos. Sen tietää myös Pelan rosmojengi"

      "Kasvata lapsestasi antirasisti! Tässä Satu Kannisen ja Heli Markkulan ohjeet!

      "Voit mennä huutelujen kohteeksi joutuneen viereen seisomaan ja viestittää näin, että olet hänen puolellaan." - Kaksplussan asiantuntijat Satu Kanninen ja Heli Markkula

      "Kasvata lapsestasi antirasisti! Tässä Satu Kannisen ja Heli Markkulan ohjeet!

      Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry ovat sulkeneet ongelmista suunsa kuin sammakon pimppi

    • Anonyymi

      Kaikki VALE-voittoa-tavoittelemattomiksi, itseään nimittävät säätiöt, yhdistykset, järjestö, ovat vain verojenkiertovilppiä, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, keino vältellä verojenmaksua Suomeen, hädänalaisia ja päihde-mielenterveysongelmaisia muka-auttamalla, vaikka heitäkin autettaisiin aidosti, ja enimmät mainituista ongelmista, korjaantuisivat aidolla taloudellisella oikeusturvalla, 2000€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

    • Anonyymi

      Kyseisiä VALE-voittoa-tavoittelemattomia järjestöjä, yhdistyksiä, säätiöitä, johdetaan ja vedetään myös kovin ottein, kaikki toimintaa kyseenalaistavat ja sen verovälttelyn perään kyselevät, joutuvat heti kovan kiusaamisen kohteeksi, jos erehtyvät käymään kyseississä pakoissa.

      Pörssiperillis-verovälttelijöitä toki siellä keskenään pyörii ja ne tunnistaa: "täällä ei kiusata"-kyltistä, jonka voisi suomentaa: "täällä kiusaamme vain me", kun toiminnanjohtajat ja työntekijät osallistuvat, heille ei-mieluisten ihmisten kiusaamiseen.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      Laillistettua verojenkiertoa superrikkaille verovälttelijöille, sitä Suomi on nyt pullollaan, Teekutsu-fundamentalististen lahkojen, monenlaisten järjestöjen, säätiöitten ja yhdistysten, joiden kauniiden ulkokuorien, kulissien takana, tehdään ahnetta verojenkiertoa ja pörssirikollisuutta, haavoittuvimpien kansalaisten oikeuksien, aidon taloudellisen oikeusturvan kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

    • Anonyymi

      Nyt taas joulun alla joka tuutista tulee rahankeräys pyyntöjä. Ikävänä piirteenä on se, että lapsia käytetään keppihevosena. Todellisuudessa vain pieni, nimellinen osa rahoista menee tarvitseville, suurin osa järjestön pomoille ja muille huijareille.

    • Anonyymi

      Ettekö te ihmiset jo ymmärrä että pelastakaa lapset ry on kylmäverinen huijariyhdistys. Kavalluksia tuomioita laittomia huostaanottoja ihmiskaupan järjestelyitä väärennettyjä lausuntoja viranomaisille jne

      https://pelastakaalapset.blogspot.com/

    • Anonyymi

      Ei mainittu että pitäisi maksa takaisin kavallettuja rahoja. Jonninjoutava "tuomio", rikos kannatti!
      Kaikkien hyväntekeväisyystoiminnassa mukana olevien kohdalla on riski että otetaan kuormasta parhaat päältä omille..

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset antako rahaa enää senttiäkään yhdellekään yhdistykselle tai muulle "hyväntekeväisyysjärjestölle" tai "yleishyödylliselle yhdistykselle." Rahat eivät mene siihen mihin niitä kerätään, vaan esim. taloudenhoitajan taskuun.

      Kuinkahan monta yhdistysten taloudenhoitajaa on vaurastuttanut perhettään toisten hyvään tarkoitukseen lahjoittamilla rahoilla. Sitä olisi syytä tutkia tarkasti, niin voisi tulla melkoinen yllätystulos. Usein yhdistyksissä on ruoka-tai muuta myyntiä ja osto on tehtävä käteisellä. Niinä käteisrahoja ei valvo kukaan, ja ne rahat on erittäin helppo kavaltaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      315
      2918
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2223
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1561
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1355
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1253
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe