Perintörikkaiden viihdepaketteja, kaupunki jakaa "köyhyyspakettina" Tre:ella

Anonyymi-ap

Ns. voittoa tavoittelemattomat järjestöt, yhdistykset ym eivät ole sitä mitä ne sanovat olevansa. Ne ovat vain perintörikkaitten verovälttelyn muoto, rahanpesua ja yhteiskunnan varoilla, eli verojenmaksajilla, verojensa, laskujensa, ym elämäntapojensa, korkeakoulutuksensa ja työpaikkansa, maksattavia yhteiskunnan loiseläjiä, vieläpä köyhyyteen, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa, pakotettujen köyhimpien eläkeläisten, työttömien ja syrjäytettyjen nimissä ja kustannuksella.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928067/itsemurhat-tapissa-koyhyysongelman-takia---eivat-parane-quotpuhelinsoitollaquot#comment-121891723

150 000€ Tampereen kaupunki, väitti jakavansa "köyhyyspakettina", kun se jakoi tuon summan, käytännössä ökyrikkaitten perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-verovälttelijöitten, vale-voittoa-tavoittelemille yhdistyksille, järjestöille ym säätiöille, jotka siten välttyvät verojenmaksulta, kun käyttävät nimissään muka köyhien avustamista ja raittius-ym nimikkeitä, vaikka käytännössä, kahmivat nuo varat itselleen ja välttyvät kaikelta yhteiskuntavastuulta ja verotukselta siten.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa

He joita köyhyys aidosti ja koviten koettelee, jätettiin täysin "tukematta", eli tuosta perintölasten urheilu-viihde-ym hupeihin, käytettävästä VALEköyhyyspaketista, varat menevät siihen mainittujen, VALE-voittoa-tavoittelemattomien säätiöitten, yhdistysten ja järjestöjen, ökyrikkaille perintö ja verosuunnittelijoille, jotka käytännössä, maksattavat elämäntapansa, opiskelunsa, työpaikkansa ym mainituissa, verovaroista, köyhimpien elämien kustannuksella.

20

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eriarvoistamisen pahentamista, tehdään nyt valehtelemalla, että tuetaan köyhiä, vaikka ei tueta, vaan siirretään verojenmaksajien varoja, vale-voittoa-tavoittelemattomille, verojenkierto-rahanpesu-säätiöille-yhdistyksille-järjestöille, joita ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, ovat kaupunkeihin perustaneet, ja joita korruptiossa kaupungin korruptiopoliitikot- ja virkamiehet, sitten rahoittavat, valehtelemalla julkisuudessa, että "köyhyyspaketti", vaikka onkin kyseessä tulojensiirto perintörikkaille-paketti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18127447/suomen-kansa-on-rajusti-kahtia-jaettu-kaukana-yhteinaisesta

      Köyhimmät eläkeläiset, työttömät ja syrjäytetyt, olisivat tarvinneet vapautusta hammas-silmä-ym lääkärimaksuista, välttämättömien reseptilääkkeiden omavastuista, erityisuimakortista myös alle 65-vuotiaille pitkäaikaissairaille, julkisen liikenteen maksuista, ym konkreettista apua.
      Nyt "saadaan" käydä rikkinäisiä kierrätysryysyjä hakemassa, jos kestämme kyseisten verovälttely-säätiöitten-järjestöjen-yhdistysten, töykeitä, ylimielisiä, perintöjälkeläisten kiusaamisia, joka kerta kun niissä käy, alkaa kiusaaminen, kuin automaatin napista painaisia, sellaisia sitten tuetaan verojenmaksajien varoilla, muka köyhien auttajina, pah eivät voisi enempää vihata ja halveksia, köyhyyteen pakotettuja, joiden kustannuksella rahastavat ,kiertävät veroja, maksattavat opiskelunsa ym elämäntapansa, ökyperintöjä odotellessaan.

    • Anonyymi

      Eikö sheriffi voisi jo tuota bannata, enää ei jaksa millään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nälkäiset ihmiset, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa, tarvitsevat maksuttomuutta hampaiden-terveyden-silmien ym lääkäreihin, ym konkreettisia, taloudellisia apuja, eivät mitään perintörikkaitten viihdetapahtuma-lippuja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

      Mitä kahtiajaetummaksi Suomen tekevät, sitä enemmän valehtelevat "köyhien auttamisesta". Tuo Tre:en kaupungin 150 000€:n potti, vale-voittoa-tavoittelemattomille veroparatiisijärjestöjen, pörssirikollisperillisten verovälttelijöiden, "köyhyyspaketin" nimellä, on kyllä härskiyden ja röyhkeyden huipentumaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18131087/azov-neonazien-ukrainanvenalaisten-rahoittaminen-oman-kansamme-kustannuksella

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllähän se on polittisestikin jo demokratian kuolema, kun äärifasisti-pörssirikollispuolueen budjetit, hyväksytään "yksimielisesti", niitä edes mitenkään kyseenalaistamatta, lienevätkö edes lukeneet, tai älynneet, mitä sillä annetaan rikkaille viihdepaketti ja nimitetään sitä "köyhyyspaketiksi"-köyhimpien lyömisellä tarkoitetaan, tuskin edes kiinnosti kaupunginhallitusta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tampereella on suuri määrä, erittäin vakavassa köyhyydessä kärvisteleviä ihmisiä, joiden ensisijainen tarve, ei todellakaan ole mikään viihde, vaan raha aitoon, ajanmukaiseen, taloudelliseen oikeusturvaan, välttämättömiin elinkustannuksiin, ravintoon ja reseptilääkkeisiin, ja niihin pääsymaksuihin ym pakkomaksuihin.

      Tähän saakka uimahallin erityisuimakortin, on vakavien sairauksien takia, voinut ostaa puoli vuosittaiseksi kerrallaan, nyt veroparatiisipormestari kiristää hirttonarua, köyhyyteen pakotettujen kaulojen ympärillä, haluaa ilmisesti köyhimmät eläkeläiset, kokonaan pois uimahallista, siitä ainoasta itsekuntoutuksen muodosta, jota autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat voivat harjoittaa.

      • Anonyymi

        Sehän on vaan hyvä, että eläkeläiset pääsevät ilmaiseksi uimahalliin! Kun on vuosikymmeniä käynyt töissä, niin on vaan hyvä, että voi itsekin huolehvia yleiskunnostaan.
        Nuoremmat eläkeläiset, joilla on pieni työkyvyttömyyseläke, voivat hankkia uimalippujaan alennettuun hintaa oman työkyvyttömyyseläkeläisten-yhdistyksen kautta.
        Lenkkeily on vielä ilmaista, eikä se jaa kansaa kahtia!


    • Anonyymi

      Vale-yhdenvertaisuusvaltuutetun kallis turhakevirka, on perustettu julkisten palvelujen alasajamista, yksityistämistä, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-korkeakoulutettujen, yksityisiksi viihde-markkinakeskuksiksi tekemistä varten.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18173138/tiedonvalitys-kuollutta-suomessa-kansalaisoikeudet-viety#comment-125043141

      Kyllähän se jo diktatuurien kansanmurhan piirteet täyttää, kun haavoittuvimmilta viedään, toimintakyvyn kannalta elintärkeä itsekuntoutuksen, vesiliikunnan mahdollisuus. Tyypillistä tälle ajalle, äärifasismille ja pörssirikollisuudelle, korruptiopoliitikkojen- ja virkamiesten keskuudessa, että käyttävät "yhdenvertaisuus"-ilmaisua ERIARVOISTAMISEEN, vieläpä törkeimmällä mahdollisella tavalla.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000010060446.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17908598/yhdenvertaisuusvaltuutetun-virkaa-kaytetaan-eriarvoistamiseen

      Tampereen kaupunki ei tähänkään asti, ole mitenkään tukenut köyhimpiä alle 65-vuotiaita sairauseläkeläisiä, ei mitenkään, vain käyttänyt ns. julkisten palvelujen maksattajana haavoittuvimpia, olisi voinut edes tuon jättää tekemättä, että iskee nyt lamauttavan väkivaltaisen iskun, heikoimmassa asemassa olevien, elossa pysymisen, itsekuntoutuksen ja toimintakyvyn kannalta elintärkeään vesiliikuntaan erityisuimakortilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maksukyvyttömiksi köyhyyteen piestyt, sairaimmat alle 65-vuotiaat sairauseläkeläiset, pistetty "tasavertaisuuden" verukkeella, kustantamaan rikkaimpien yli 65-vuotiaitten eläkeläisten ja muiden kaupunkilaisten uimahallikäynnit, elämillään.

      https://www.svt.se/kultur/flera-dreamhack-turneringar-sponsras-av-illegalt-ryskt-spelbolag

      Onko Tampereen kaupunki , Suomen valtion, rahoittanut venäläisoligarkkien "Dreamhack"-tapahtumia, ainakin ek-medioissa niiden mainostaminen, ihailevaan sävyyn, on ollut yleistä, onko suojelurahoja maksettu viranomaisille ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe