Profetia: Venäjä hyökkää tänään Suomeen ja Norjaan

Rukous_tuo_voiton

1. Juha Saaren 17.3.2016 näkemä näky:
Ajoin 17.2.2016 jumalanpalvelukseen lumikelkalla ja kellahdin kumoon kirkolle saavuttuani. Oikeanpuoleinen kehoni oli seitsemästä nivelestä kipeä yli kuukauden, ja ranne on vieläkin arka.
Tarkalleen kuukausi tästä, 17.3.2016, sain silmieni eteen näyn päivämäärän 17.2.2017. Viimeinen luku vilkkui hälyttävästi ja tarkoitti ensi vuotta.
Hengessä tunsin, että asia koskee Venäjän suorittamaa Pohjois-Norjan miehitystä, ja sitä seuraa Venäjän Suomeen tunkeutuminen heti sen jälkeen.

2. Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
"Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."

Todella yllättävää, sillä Juha Gabelin sanoma on päivämäärän osalta yhtenevä Juha Saaren kanssa.

3. Helmikuun puolivälissä 2017 Venäjän hyökkäys Pohjois-Norjaan ja helmikuun lopussa Pohjois-Suomeen. Mikäli ensi talvi olisi kova pakkastalvi, niin myös porilaisen miehen profetia vuodelta 1981 pitäisi paikkansa.

4. Porilaisen miehen v. 1981 saama profetia

1. Neuvostoliitto muuttuu Venäjäksi ja rajat aukeavat.
2. Eurooppa saa yhteisen valuutan.
3. Homolaki menee läpi (28.11.2014 ja astuu voimaan 1.3.2017)
4. Seuraavana kovana pakkastalvena Venäjä hyökkää.

5. Ukrainan matkalla huonekaverina ollut eräs mies kertoi nähneensä lyhyen unen 1993 (tarkka vuosi selvisi myöhemmin). Unessa oli ollut Pohjolan kartta, ja kartalla oli ollut vihollisen hyökkäyskiila Suomen puolella idästä Inarinjärven kaakkoispuolta vanhaa Jäämeren tietä pitkin. Toinen hyökkäyskiila oli tullut Norjan puolelta joko Utsjoelta tai Inarinjärven koillispuolelta Näätämöstä. Hyökkäyskiila oli mennyt Ivalosta arviolta 50 km etelään ja kääntynyt sieltä lännen suuntaan. Tähän uni oli loppunut.

86

10859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos_Herralle

      Minulle tuli tämä Herran sana:
      Jos joukostanne löytyy riittävästi tuolta kadotukseen vievältä tieltä kääntyjiä sekä väkeviä rukoilijoita, vielä voin asettua muuriksi rajoille, eivätkä perkeleen voimat teitä yllättämään pääse.

      • Näin_on-tapahtuva

        Kiitos Herralle pelastuksesta!
        Vielä löytyy väkevä rukousmuuri Suomelle!


      • vasentuol
        Näin_on-tapahtuva kirjoitti:

        Kiitos Herralle pelastuksesta!
        Vielä löytyy väkevä rukousmuuri Suomelle!

        kumman puolella se Jahve luuraa, ortodoksien vai luterususkovaisten?


    • jeesuksenoma7

      Viime yönä, muutama minuutti vailla 24, näin pimeässä huoneessani näyn. Se ilmestyi huoneen pimeään nurkkaan. Se oli kuin tvssä oleva valkoinen tekstivalo, mutta näyssäni se oli taivaansininen ja se muodosti ympyrän, jonka sisällä oli Kuninkaan Kruunu. Se oli kuin logo ja mieleeni nousikin kuningaskunnan logo.
      Tiedän sen liittyvän tulevaan ... koetelkaa.
      Kiitos ja kunnia Herrallemme ja Kuninkaallemme, Jeesukselle Kristukselle!
      Amen!

      • Väkevää_sanomaa

        Norja on kuningaskunta joten venäläisten hyökätessä sinne käykin päinvastoin, eli norjalaiset valloittaa Venäjän ja vaihtavat sen vaakunan kotkan tilalle kruunun.


    • Häpnadsbyrån

      Eduskunta torjui Venäjän tänään äänestyksessä. Näin ollen saimme lisäaikaa. Rukoileminen kannattaa.

    • Rukoillaan_varjelusta

      En oikein jaksa uskoa, että Venäjä hyökkäisi juuri nimenomaan tänä päivänä Suomeen ja Norjaan.

      Itse olen kylläkin tuntenut jonkinlaisia etiäisiä, tai parapsyykkisiä tuntemuksia, että Venäjä saattaa hyvinkin vakavasti kaavailla sotilaallista hyökkäämistä jonnekin päin maailmaa.
      Enkä pidä täysin mahdottomana sitäkään, etteikö jonakin päivänä lähitulevaisuudessa Venäjä saattaisi pohtia vakavasti hyökkäämistä jopa meidänkin maahamme.
      Kapasiteettiahan, iskukykyä, sekä militarisia resursseja Venäjällä riittää yllinkyllin tekemään vaikka minkälaisia hyökkäyksiä.

      Mutta tuohon päivämäärään vielä. Se ei pidä paikkaansa.
      Se päivä milloin se tapahtuu, on aivan jokin muu päivä.

      Minusta ei muuten ole kovin asiallista, että joku alkaa laittaa tänne joitakin profetioita vain jossakin pelottelutarkoituksessa, tai siinä tarkoituksessa, että saisi itselleen jotakin mainetta, tai perustaakseen jonkin uskonliikkeen.

      Maailmanpolitiikkaan yksi yksittäinen ihminen voi tuskin kovin paljon vaikuttaa.
      Muutoin kuin tietenkin rukoilemalla Jumalalta apua, siunausta ja varjelusta maallemme. Etenkin on suositeltavaa rukoilla, ettei mikään valtio hyökkäisi maahamme.

      Jos Jumala, Taivasten Valtakunta, Jeesus Kristus, ja Arkkienkelit ja edesmennet pyhimykset eivät meitä auta, ei meitä auta sitten kukaan, eikä mikään muukaan.

      • miihkeli

        Arkkienkelit kannattavat ortodokseja..


      • Jeesus-uskoinen
        miihkeli kirjoitti:

        Arkkienkelit kannattavat ortodokseja..

        Jotenkin tökkii kun aina kaivetaan näitä sivuhahmoja esiin.
        Joissakin maissa nainen ei saa puhutella perheen ulkopuolista miestä.
        Jos niissä maissa naiset pyytävät Jeesuksen äitiä välittämään viestit, niin olkoon.
        Mutta. Suomi on Jeesus-uskoinen maa. Jeesuksen Jumala on antanut Jeesukselle
        täyden valtakirjan ihmisiin nähden. On harhailua ruveta seuraamaan
        yhtään mitään muuta "tähteä" kuin vain ja ainoastaan Jeesus Nasaretilaista.
        Pyhimykset ym. ovat virvatulia. Eikä Jeesuksen äiti ole mikään
        ikuinen Vestan neitsyt. Hän on Jeesuksen äiti.
        Muut "pyhimykset" vielä vähemmän mitään on.
        Parhaimmillaankin hurskas on mallina siihen, että parannuksen varaa vielä on.


    • Itärajanukko

      Rauhaa ihmisille! Kävin tänään 17.2.2017 venäjällä. En nähnyt siellä panssarivaunuja, enkä aseistettuja sotilaita, mutta hiukan enemmän oli rajavartioita tarkastamassa rajan ylittäjiä. Poikkeuksellisesti ottivat muutamia Suomalaisia puhutteluun ja palauttivat sen jälkeen takaisin Suomen puolelle. Ehkä heillä viisumit olivat vanhentuneet? Muuten oli mielestäni normaali arkinen iltapäivä.

      • BlackBerryWay_EiKirj

        Rauhaa myös Itärajanukolle. Päivä on painumassa mailleen, ja Venäjällä päiväys vaihtuu aiemmin kuin Suomessa. Osassa Venäjää jo 18.2.

        Eletään päivä kerrallaan eikä anneta minkään profetian meitä pelotella.

        Yleisesti, jos profetia olisi tarkka, siinä mainittaisiin minkä maan aikaa jotain tapahtuu.


      • Minä_tietää

        Luulet vaan.
        Ne on katsos itäpuolelta tulijat salakavalasti naamioituneet mukamas vain harmittomiksi matkailijoiksi, mutta oikeasti ovat venäläisiä partisaaneja ja muita sotilashenkilöitä vaikka ajelevatkin viattoman näköisesti siviiliautoilla. Niin että kyllä kaikkein luotettavimman tuntuiset profeetat oli taas kerran oikeassa, kuten aina. Olen itsekin käynyt Venäjällä satoja kertoja Niiralan kautta ja aina sieltä on pitkät jonot miehittäjiä tulossa..vuosikausia..vuosikymmeniä.


      • winkswinks

        Isä Nitro tulee Ladalla parta liehuen.


    • Itärajanukko

      Jäi äskeisestä viestistä pois se, että profeetalla pitää olla vastuu julkituoduista profetioista. Jos profetiat eivät pidä paikkaansa, niin kuin nyt eivät toteutuneet, profeettojen olisi syytä miettiä onko Hänen profetiat Jumalasta vai ihmisestä itsestään? Mielestäni tarkkojen päivämäärien julkituominen ei ole Jumalan tahdon mukaista? Meijän tavallisten ihmisten ei tarvihe pelätä muuta kuin Jumalaa. Olen asunut itärajalla koko ikäni ja pienestä pitäen meitä peloteltiin venäläisten hyökkäyksellä. Nyt kun on saanut elää täällä Suomessa rauhallisia aikoja kymmeniä vuosia, en osaa enää pelätä. Olen vuosikymmenien aikana käynyt rajan takana satoja kertoja ja oma näkemykseni on, että koen siellä oloni kerta kerran jälkeen aiempaa turvallisemmaksi. Mutta kaikella kunnioituksella profeetoille, kaikella on määräaikansa, ja aikansa joka asialla taivaan alla. Aika on syntyä ja aika on kuolla, aika on istuttaa ja aika repiä maasta, aika surmata ja aika parantaa, .....
      Saarnaajan kirjan sanojen myötä turvallista ja peloista vapaata tulevaisuutta kaikille suomalaisille ja puhukaa toisille totta, jotta teitä ei sanottaisi valehtelijoiksi!

      • Tämä_on_todettu

        Kun kaikista mahdollisista tapahtumista on povailtu kaikki mahdolliset versiot kaikille mahdollisille vuosille, kuukausille ja päiville, niin ihan varmasti joidenkin kohdalle jotain sen kaltaista osuu kohdalle että voi tulkita itsensä suureksi ja mahtavaksi profeetaksi!
        Tuollaisten persoonien lottokuponkiin on siis mahdollisuus merkitä rasti jokaiseen ruutuun!
        Piho on vielä keksinyt oman konstinsa, eli ilmoittaa Venjän hyökkäävän joskus, mutta ei "vaatimattomana" persoonana ilmoita ajankohtaa.
        Ihan samalla lailla voidaan melkein mistä tahansa tapahtumasta sanoa ja se pitää varmasti paikkansa.
        Sen verran Pihokin näyttää nykyisin oppineen ettei satojen toteutumattomien "profetioidensa" jälkeen enää itse aseta itseään alttiiksi tarkastelulle, vaan laittaa muut häpäisemään itsensä kotisivuillaan. Lisäksi antaa jokaiselle hourijalle eräänlaisen siunauksen myöntämällä että noin saattaa olla ja niin saattaa tapahtua koska monta muutakin ns. profetiaa on samasta asiasta. Voi hyvänen aika sentään.
        Kun tuollaiset ovat kieroksi ovat syntyneet, niin kieroilijoina ne myöskin elävät, eikä sitä muuta minkaanlaiset todisteet vaikka ne ovat silmien edessä.


    • Vaara_vaanii_vieläkin

      Kiitos Herralle!

      Suomesta siis löytyi riittävästi parannuksen tekijöitä ja väkeviä rukoilijoita, joten Suuressa Armossaan Herra esti vielä tällä kertaa venäläisten hyökkäyksen .
      Halleluja!
      Vaara ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat: "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."..joten vielä on rangaistuksen uhka maan yllä. Tosin herra Gabel ei äärimmäisen luotettavan tuntuisessa ennaltatiedossaan ilmoittanut mitä maata hän tarkoitti, vai onko kyse mahdollisesti koko maapallosta. Silloinhan profetian toteutumismahdollisuus kasvaisi todella huomattavissa määrin, sillä tälläkin hetkellä on joitain merkkejä näkyvissä melko rauhattomista paikoista maapallolla.

    • KTS--

      Ei ne tänään hyökkää. KooTeeÄssällä on vappaapäivä ja makkaa mieluummin sohvalla kuin lähtee pyssyttelemään joten rauha rauha ei hätää mitään....

    • näkyjen.seuraaja

      Näyttää nuita näkyjä olevan tämän tästä. Suurin osa mönkään menneitä näkyjä.

      • pstalttari

        Näin on näkyleivät.


    • sanominunsanoneen

      Ymmärrä että päätös homolaille on suurempi paha Suomelle kuin Venäjän hyökkäys. Se olisi ollut vielä kehotus ja ojennus parannukseen, mutta nyt ei ole enää paljon toiveita. Yksittäisiä ihmisiä tulee uskoon, mutta alkaa pian kovat ajat.

    • oli17päiväkyllä

      Sodan jälkeen oli pitkään Venäjä suomalaisille paha. Jos unennäkijä valveilla kokee, että Venäjä on paha, voipi uni salatusti esittää pahan tulokkaan Venäjänä.

      Kun ei ole kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, kääntyy pitämään kiinni sielunvihollisen tuntemisesta. Sielläkin on kiinnostavaa tuntemista, mutta on kohtalokasta jäädä sille tielle.

      Paha hyökkäsi siis maahamme 17.2. Mikä on jatko?
      Tapahtui kuten Roomalaiskirje 1 kertoo ,

      26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
      27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
      28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

      29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, PAHUUTTA,
      ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
      30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
      31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
      32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

    • Se_on_siinä

      KTS--
      18.2.2017 11:34

      Ei ne tänään hyökkää. KooTeeÄssällä on vappaapäivä ja makkaa mieluummin sohvalla kuin lähtee pyssyttelemään joten rauha rauha ei hätää mitään....
      =
      No mutta...Pitäisihän KTS:n jo vankalla kokemuksella tietää että ihan varmasti muuten venäläiset olisivat hyökänneet, sillä luotettavan tun tuiset profeetat ei voi olla väärääsä eikä valehdella, mutta tälläkin kertaa löytyi riittävä kappalemäärä parannuksen tekijöitä ja väkeviä rukouksia kääntämään Herra Jahven mielen!

      • Se_on_siinä

        Ai niin, olipa unohtua.
        Herää unestasi sinä joka nukut, sillä kaikkein luotettavimman tuntuisiin profeetoihin kuuluva Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
        "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."
        Näin ollen -mikäli parannuksen tekijöitä ja väkeviä rukoilijoita ei löydy kääntämään Herra Jahven suunnitemia, on Venäjä hyökkäävä aivan ehdottoman varmasti 28.2.2017 Suomeen ja Norjaan!


      • Tämä_on_todettu

        sanominunsanoneen
        18.2.2017 21:27

        Ymmärrä että päätös homolaille on suurempi paha Suomelle kuin Venäjän hyökkäys. Se olisi ollut vielä kehotus ja ojennus parannukseen, mutta nyt ei ole enää paljon toiveita. Yksittäisiä ihmisiä tulee uskoon, mutta alkaa pian kovat ajat.
        =
        =
        Huomasin tämän asiaan liittyvän erityisen tärkeän mielipiteen, joten sen on ehdottomasti tultava uudelleen näkyville!
        Profeettain seuraajana voin vakuuttaa ettei näin erinomaisen älylliseen, eikä vähimmässäkään määrin sairaaseen päätelmään voi kukaan muu tulla kuin todellisen Hengen voitelun saanut persoona! Normaaleille, tai edes jotakuinkin normaaleille ihmisille tuollainen ei yksinkertaisesti voi tulla mieleen.


      • seuraarauhattomuutta
        Se_on_siinä kirjoitti:

        Ai niin, olipa unohtua.
        Herää unestasi sinä joka nukut, sillä kaikkein luotettavimman tuntuisiin profeetoihin kuuluva Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
        "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."
        Näin ollen -mikäli parannuksen tekijöitä ja väkeviä rukoilijoita ei löydy kääntämään Herra Jahven suunnitemia, on Venäjä hyökkäävä aivan ehdottoman varmasti 28.2.2017 Suomeen ja Norjaan!

        "Rauha otetaan pois maasta!" Eli tosiaan 1.3. alkaen.
        Että jo kaksi vuotta sitten profetoitu.
        Oliko tuo päivä jo kaksi vuotta sitten päätetty, että pilkataan oikein lain voimin maamme vakaatkin avioliitot verrattaviksi mihin tahansa paritteluihin. Olisi luullut, että nuorison aikoinaan valtaama vapaus avoliittoihin olisi riittänyt mihin tahansa yhteiselämämuodostelmaan. Miksi nimenomaan homot tarvitsevat eri nimen parisuhteeseensa kuin muut erikoisihmiset? Niitähän löytyy, vaikka miten paljon ja ovat tyytyväisiä avo-oleiluunsa.

        Se on varmaa, että ihmisten mielet saatetaan sekaviksi ja turvattomiksi koko maassa; todellakin rauhan otetaan maasta pois. Vakaus on aina sisältänyt itsessään rauhan ja nimenomaan Raamatun Sanaan perustuva vakaus.


      • Premium_profeetat
        Se_on_siinä kirjoitti:

        Ai niin, olipa unohtua.
        Herää unestasi sinä joka nukut, sillä kaikkein luotettavimman tuntuisiin profeetoihin kuuluva Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
        "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."
        Näin ollen -mikäli parannuksen tekijöitä ja väkeviä rukoilijoita ei löydy kääntämään Herra Jahven suunnitemia, on Venäjä hyökkäävä aivan ehdottoman varmasti 28.2.2017 Suomeen ja Norjaan!

        ..on Venäjä hyökkäävä aivan ehdottoman varmasti 28.2.2017 Suomeen ja Norjaan!

        Erittäin luotettavan tuntuisen profeetan äärettömän luotettavan tuntuinen profetia oli tuokin,! Nyt jälkeenpäin voimmekin todeta sen pitäneen paikkansa niin täsmällisesti kuin yleensä mikään asia voi paikkansa pitää!
        Juha Gabel osoitti kuuluvansa kertaheitolla kaikkein suurimpien profeettain joukkoon pelkästään jo tuolla ennaltatiedolla -ja taivas varjele- mitä sieltä vielä tuleekaan ja on jo tätä ennen tullut!


      • Anonyymi

        Onko se vähän niinkuin roomalaiset yritti valloittaa Britanniaa, niin britit lopetti välillä sotimisen kun piti mennä klo 5 teelle.
        Asterix ja Obelix


    • Itärajanukko

      Katsokaa, mitä tapahtui eilen illalla Ruotsissa, kuka olisi uskonut? Sanoi iso - Donald lauantaina! Onko Donald lukenut näitä ennustuksia ja luuli niiden Toteutuneen vai mitä hän kuvitteli meidän naapurissa tapahtuvan?
      Lukiessani näitä tämän palstan juttuja, tulee mieleen "Mitä järkeä on julkaista kaikkien ihmisten unia tai näkyjä!" Äitini ja naapurin mies ovat vanhoja, yli yhdeksänkymppisiä, ja he ovat nähneet useita näkyjä, jotka johtuvat lääkkeistä ja muistisairaudesta. Jos kaikki näyt julkaistaan, mitä järkeä siinä on? Osa näistä jutuista on asiallisia, mutta kun luin uteliaisuuttani muutamia, en ymmärtänyt niiden tarkoitusperiä? Onko ihmisten peloittelu näiden tarinoiden tai profetioiksi kutsuttujen juttujen päätarkoitus. Tavallisella järellä varustettu ihminen pystyy suodattamaan nämä epäsovinnaiset profetiat, mutta paljon meissä lukijoissa on niitä, jotka uskovat kaikki, mitä näillä palstoilla kirjoitetaan. Nyt lopetan tutkimusmatkani tälle sivustolle, ja samalla toivon, että saamme kansana kulkea rauhan teitä, tukien toinen toistamme tällä elämän mittaisella matkalla kohti iankaikkista elämää, ilman pelkoa ja paniikkia.

    • Opportuniska

      Näin kävi taas kerran. Seuraava päivämäärä Venäjän Suomeen hyökkäykselle on profetioissa 27.2.2017.

      • voihyvähykkyrä

        Taitaapa jokin peikko vaania vielä 28.2.2017 päiväksikin, joten "pelkäämistä" riittää.


    • voihyvöhykkyräsentään

      Ja sen meteoriinkin pitäisi posahtaa Pohjanmereen tai minne se ennustettiin.

      • Profeettain_seuraaja

    • Rofeetta_maallaan

      Eräs hurskas nimeltä mainitsematon lääkäri oli saanut profetian, tutkiessaan Alma Turakaisen rypäle peräpukamia. Niissä luki selevästi, että Trumpista tullee restentti ja Venäjä saa synnit anteeksi.

    • TÄÄ_SE_PÄIVÄ_ON

      Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
      "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."

      Älkää siis tuutittauduko valheuneen, sillä kun kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta on noin ilmoittanut, niin se varmuudella tapahtuu! Muutenhan hän olisi valheprofeetta!

      • Kupongit_täynnä_rasteja

        Kovin vähäisiä ja jokapäiväisiä uutisia tuolta televisiosta vain tulee, vaikka tänään piti rauhan kadota. No, vielähän on muutama tunti.

        Kun tuhat profeettaa laukoo päivämääriä, ei varmaan kalenterissa ole ennustamatonta päivää jollekin huomattavalle tapahtumalle. Silloin tällöin niitä sattuukin ja joskus ihan ihmeellisiä juttuja.


    • Itärajanukko

      Kävin taas tänään venäjällä, ei ollut mitään erikoista, rauhallista oli kuin viikko sitten, ei panssareita, eikä sotilailla ollut käsiaseita. Ystävällisesti hoitivat autojen ja ihmisten tarkastastamisen. Ei ollut myös niitä erään miehen epäilemiä desantteja. Huomenna olisi taas jonkun profeetan merkkipaalu, että venäjä hyökkää Suomeen. En tiedä onko nämä profeetat, jotka ennustavat venäjän hyökkäävän helmikuun aikana Suomeen, oikeita profeettoja lainkaan? Varmaan osa heistä sotkee omasta ajatusmaailmasta ajatuksia mahdollisiin ennustuksiinsa. Jos profeetat ennustavat aina pieleen, käy heille kuin vanhassa sadussa, jossa poika huusi kyläläisille, että susi hyökkää ja kyläläiset aluksi uskoivat poikaa. Kun pojan avunhuudot todettiin valheiksi, kyläläiset jättivät pojan oikean avunhuudon kuulematta. Samalla tavalla toteutumattomat profetiat menettävät kuulijakuntansa, käy samalla tavalla, kuin jehovantodistaille, jotka ovat useaan kertaan ennustaneet maailmanloppua ja sitten peruuttaneet sen, kun maailmanloppua ei ole tullut. Samalla tavalla nämä tämän päivän "profeetat" tulevat menettämään arvovaltansa ihmisten edessä. Raamatun ennustusten mukaan maailma hajoaa ja ihmiset tulevat kokemaan suuria kärsimyksiä lopun aikana, mutta aikaa ei ole siellä määritelty edes vuosien tarkkuudella. Kun olemme jokaisena päivänä valmiina kohtamaan kuoleman ja iankaikkisuuden, meidän ei tarvitse pelätä venäläisten hyökkäyksiä eikä meteoriittien tipahtamasia, eikä pelotella ihmisten antamia tarkkoja päivämääriä. Eletään jokaisena päivänä ainutkertaista elämää uskoen Iankaikkiseen Jumalaan ja täysillä, niin voimme olla kiitollisia jokaisena iltana Taivaalliselle isälle kuluneesta päivästämme. Lopuksi kaikille ennustuksia pelkääville ihmisille, lakatkaa uskomasta kaikkia profetioita, koetelkaa profeettoja ja eläkää normaalia elämää, uskoen vain ja ainoastaan Raamatun profetioita.

    • profetioittenarvioija

      Eivät tulleet venäläiset 17.2.17 eivätkä 28.2 (tai 1.3.17). Toisaalta hyvä katsoa mitä tapahtui 17.2.17. Eduskunta äänesti nurin Aito Avioliitto ehdotuksen ja samalla sinetöitiin homolaki. Se astui voimaan 1.3.17. Uskoville voi tulla mieleen, että eduskunta eli Suomen kansa meni Raamattua vastaan ja sinetöi rangaistuksen Suomelle.

      No jos näin niin Herra varmaankin varoittaisi Suomea ennen rangaistusta eli esim. venäläisten tuloa. Mitä nämä varoitukset voisivat olla:

      1. Ennätyskylmä kevät
      2. Turun terroriteko
      3. Kylmä kesä
      4. Sateinen syksy (Uudellamalla satoi 100 -120 mm lokakuun alussa, jossain jopa 150 mm).

      Ehkä voisi vielä laittaa sen, että tänään 22.10.17 tuli ensimmäiset lumihiutaleet Lahden seudulla. Se tosin ei ole kovin ihmeellistä joskin voi ennakoida kylmää talvea. Minulla ei ole mitään profetiaa, unta tai ilmestystä venäläisten tulolle. Tässäkin ketjussa oleva porilaisen miehen profetia on varsin mielenkiintoinen. NL on mennyt nurin ja Euroopa on saanut yhden valuutan. Homopäätöskin on tehty ja laki on voimassa Suomessa. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa kovaa pakkastalvea. Sen jälkeen joko täyttyy profetia kirjaimellisesti tai viimeinen osa kumoutuu.

      Sen verran venäläisten tulosta, että venäläiset ovat viime vuosina pitäneet sotaharjoituksen ennen kuin ovat menneet jonnekin (Georgia ja Itä-Ukraina). Kehoitukseni, että kovan pakkastalven tullessa kannattaisi käydä tutkailemassa mitä idässä näkyy. Alueista ehkä tärkein Petsamon - Nikkelin suunta Kuolan niemimaan tukikohtien takia.

      Pohjois-Korean ja USA:n välinen kiista voisi olla syy venäläisten tuloon. Varsinkin jos Kiina menee Pohjois-Korean puolelle. USA:n kymmenestä lentotukialuksesta tieto, että parin vuoden aikana puolet niistä on ollut remontissa telakalla. Remontit ovat valmistuneet pitkälle joskin pari muuta alusta on laitettu pitkiin remontteisin . Nyt on käytössä 7 alusta. Helmikuussa -18 loppuu yhden remontti. Lopputalvesta ja keväällä 2018 USA pystyy keskittämään asevoimaansa hyvin.

    • Jobinpostia
      8.8.2017 21:40

      Ilm.16:11. Biblia (1776). Ja pilkkasivat taivaan Jumalaa kipuinsa ja haavainsa tähden, ja ei tehneet parannusta töistänsä. Olisi, kiva tietää tämän erään nimi?

      --------------------------------------------------------------------------------------

      "...ei tehneet parannusta töistänsä. Olisi, kiva tietää tämän erään nimi? "

      ........

      Herran rauhaa ja armoa !
      ...................................................

      Johanneksen ilmestys 16

      10. Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
      11. ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.

      ........

      JUMALA VAATII PARANNUSTA - SILLÄ - JOS EI PARANNUSTA TAPAHDU - NIIN...

      ONNETTOMUUS KOHTAA - NIITÄ PENSEITÄ - JOTKA ITSE ITSENSÄ KOROTTANEET...

      SAMAT - Raamatun - SÄÄNNÖT KAIKILLE...

      ........

      JEREMIA 23

      30. Katso, sentähden minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka varastavat minun sanani toinen toiseltansa.
      31. Katso, minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka ottavat sanansa omalta kieleltään, mutta sanovat: 'Se on Herran sana'.
      32. Katso, minä käyn niiden kimppuun, jotka ennustavat valheunia, sanoo Herra, ja kertovat niitä ja eksyttävät minun kansaani valheillansa ja kerskumisellansa, vaikka minä en ole heitä lähettänyt enkä käskenyt ja vaikka heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle, sanoo Herra.

    • shalomele

      näitä vääriä profeettoja tuntuu nousevan kuin sieniä sateella,niinhän Raamattu sanoo. Ei kannata uskoa kaikkia höpisijää. Pitää vaan oma vaellus kunnossa ja kulkea Ristin Tietä. eivät kaikki jotka sanovat Herra,Herra pääse taivasten valtakuntaan vaan ne jotka tekevät taivaallisen isäni tahdon.

      • Tämä_on_todettu

        "näitä vääriä profeettoja tuntuu nousevan kuin sieniä sateella"

        Turha tuota tosiasiaa on kierrellä, sillä kyseessä on mieleltään sairastuneet persoonat.
        Voi hyvinkin olla, että he selviävät jokapäiväisestä elämästä ihan kohtuullisesti ja osa kykenee jopa työelämäänkin. Se ei taas todista yhtään mitään siitä mitä henkisellä ja hengellisellä puolella tapahtuu, sillä jos ja kun ihmistä ei katsota itselleen ja ympäristölleen vaaralliseksi, häntä ei pakoteta hoitoon yhteiskunnan taholta.
        Tälle(kin) foorumille on työnnetty paskaa tuhansien povauksien verran ja se lisääntyy päivä päivältä. Normaali, henkisesti terve yksilö pystyy arvioimaan oman tilansa, mutta itseään profeetoiksi kuvittelevilta se kyky luonnollisesti puuttuu, joten kaikenlaiset unet, kuvitelmat ja mielisairauden aiheuttamat pään sisäiset äänetkin väitetään Jumalan puheeksi!
        Kaiken muun huuhaan lisäksi luulisi monilla kirjoittajilla olevan edes sen verran rehellisyyttä ja häpeäntuntoa, etteivät työntäisi palstalle paskaa päivästä toiseen Jumalan nimissä ja mukamas hänen käskynsä kautta, mutta kun suoraan asia ilmaistaan, niin rotta on rotta ja hullu on hullu.


    • harriveijonen
    • Eirauhaatässämaassa

      Onko meillä täällä Suomessa tänä päivänä rauha? Kun oikein mietitte, niin ei, maailman ihmisillä ei ole todellista rauhaa. Päinvastoin, rauhattomuus, levottomuus vaan lisääntyy.
      Alkaa ihmiset olemaan epätoivoisia kun eivät ehkä pysty luottamaan että tämä alkanut kurjuus päättyisi joskus. Ei näy valoa tässä pimeydessä.

      Venäjä ei ole hyökännyt, sen puoleen joku voi sanoa että onhan meillä rauha täällä.
      Mutta onko hengen maailmassa rauhaa?

      Jumala jos on ottanut suojelevan kätensä pois maamme yltä, niin silloin pahan henkivalta on päässyt tämän maan ylle.
      Rauha on otettu hengen maailmassa pois tämän maan päältä.

    • NäinOnAsiat

      Mitä ihmeellistä siinä on,ettei kaikilla Suomen,tai koko maailman ihmisillä,ole koskaan ollut "täydellistä rauhaa".

      Tämän tosiseikan toteamiseen riittää se,että tutustuu maailmanhistoriaan.

      Sieltä selviää myös se,ettei maailmassa koskaan ole ollut täydellistä valtiota eikä sellaista ole nykyisinkään.

      Eikä koskaan tule olemaankaan ja senhän sanoo jo järkikin.

      Mutta noissa lähes vuosittaisissa Venäjä hyökkää Suomeen-profetioissa ei puhu järjen ääni vaan liian vilkas mielikuvitus jonka seurauksena harhakuvitelmat ylittävät jopa parodiahorisontin.

    • Anonyymi

      1.2.2009

      Nimimerkki Makarioksen välittämiä profeetallisia viestejä 1.2.2009

      Maanantaina 26.1.2009 oli Meri Lapin Mission seurakunnassa kokous, jossa vieraita oli pastorit vaimoineen Rukajärveltä ja Vuokkiniemestä sekä sisko Aleksandra Pietarista. Rukoillessaan pastoreiden puolesta tuli seuraava sanoma. Pääasiat kirjattu.


      Pimeys on tulossa teidän kyliinne, keskiyö on tulossa teidän kyliinne, Herra on sanonut, valmistautukaa, olkaa rukouksessa, ahdistus on alkamassa ja vaino on tulossa teidän kyliinne, missä työtä teette, pimeys on tulossa ja pimeys on vahvistuva, mutta Jumalan kirkkaus teissä tulee vahvistumaan. Mitä enemmän tulee olemaan pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta tulee teissä olemaan, ja te tulette näkemään väkeviä voittoja niissä kylissä. Mitä enemmän pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta. Te tulette näkemään voittoja ja parantumisia.

      Sitten seuraa kehotusta antaa itsensä eläväksi uhriksi Jumalalle, kielillä puhumista ja lisää kehotuksia ja Herra antaa paljon uskoon tulleita ja kirkkaus lisääntyy seurakunnissa.

      Suomi tulee sulkemaan rajat, te ette enää pääse rajan yli,

      paljon kielillä puhumista ja Jumalan kirkkauden esiin tulemista ja kehotusta. Monia tulee luopumaan… toistoa…, mutta jotka tulevat kestämään, ne loistavat Jumalan kirkkautta. Kun näyttää siltä, että pimeys voittaa, niin silloin tulee suuria voittoja ja taivaassa iloitaan. Taivas iloitsee voitoista. Haluamme siunata näitä kyliä, anna Herra heille kirkkauden voima.

      Sisar Aleksandralle tuli sisällöltään seuraava sanoma.

      Olen valmistanut sinua vuosia tähän tehtävään, se alkaa juuri pimeimmän hetken aikana. Tehtävä on salainen, ja sinä tulet olemaan kuriiri ja tuot rajan yli Suomeen viestejä, jotka koskettavat satoja tuhansia( juutalaisia) ihmisiä. Jumala piilottaa sinut tämän työsi takia ja olet viestinviejä. Jumala puhdistaa ensin ja tyhjentää täydellisesti ja sitten Jumala varustaa sinut pyhyydellä. Jumala tulee piilottamaan sinut (tapahtuuko tämä rajojen sulkeutumisen jälkeen).

      Kolmannelle henkilölle, suomalaiselle veljelle tulee seuraava sanoma (tekee Venäjällä työtä juutalaisten parissa ja on entinen armeijan kuljetusupseeri koulutukseltaan).

      Vankkurit lähtevät liikkeelle, kymmeniä autoja lähtee liikkeelle, lähtö on nopeaa ja se kestää lyhyen ajan. Sinä mobilisoit kymmeniä autoja, ja se on nopeaa ja muutamassa viikossa se tapahtuu. Jumala on antanut sinulle tämän lahjan ja se on jo sinussa sisällä ja Jumala on asettanut sinut tähän tehtävään kenraaliksi. Jumala aktivoi sen, kun aika on valmis ja se on nopea. Myöhemmin tämä tarkennettiin, että se kestää tarkalleen kolme viikkoa.

      Yhteenvetona voisin tulkita näin, koska Jumala on puhunut yli 25 vuoden ajan tästä asiasta ja on näyttänyt, miten toteutetaan tämä juutalaisten muutto. Venäjällä tapahtuu asioita, jonka seurauksena alkaa Suomeen hallitsematon pakolaisvirta, joka on hyvin lyhytaikainen.

      Maahan julistetaan poikkeustila ja kaduilla on armeijan panssaroidut ajoneuvot, öisin on ulkonaliikkumiskielto. Lopputilanteessa eivät viranomaiset kykene enää hallitsemaan asiaa, vaan raja suljetaan suomalaisten toimesta totaalisesti.

      Tässä yhteydessä kuriirit toimittavat Suomeen nimiä, määriä ja muita tietoja rajaa ylittävistä juutalaisista, jotka voidaan ottaa vastaan ja lähettää edelleen.

      Lisäksi tuli sanoma, joka koskee Suomen hallitusta.

      Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

      Torstaina rukouskokouksessa 29.1.2009 Jumala antoi pastorin kautta myös kuvan, joka oli Latvian ja Liettuan rajalta n. 30 km.

      Asiaan liittyy jotain sotilaallista, koska kuvassa oli kolme panssarivaunua. Alkuun uutisointi tapahtuu ainoastaan Venäjällä ja hiukan myöhemmin myös muualla. (Liittyykö tapahtuma Venäjällä esiintyviin mielenosoituksiin?

      Putin on syntyjään ilmeisesti tuolta alueelta.) Tämä tapahtuma aktivoi myös tapahtumat, jotka nopeuttavat pimeyden lisääntymistä. Pimeyden verho oli jo Pietarin yllä.

      Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. (Vanhanen on teosofi ja Katainen vapaamuurari?)

      Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

    • Anonyymi

      Yhdysvallat ja Nato järjestävät keväällä valtavan sota­harjoituksen Euroopassa – marssi kohti itää on omiaan ärsyttämään Venäjää

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006343075.html

      Yhdysvaltain harjoitusjoukkojen ja kaluston kuljetus Eurooppaan ja liikuttelu keskellä tiheään asuttua mannerta on valtava logistinen ponnistus, joka vaatii kymmenien tuhansien ihmisten tukiorganisaatiota.

      Kuva: VALDA KALNINA/EPA/AOP


      Jaa
      Julkaistu: 13.12.2019 17:21
      Yhdysvallat siirtää Atlantin ylitse 20 000 sotilasta valtavaan Defender Europe 20 -sotaharjoitukseen. Suomi ei ole suoraan mukana harjoituksessa.

      ATLANTIN yli vanhalle mantereelle saapuu ensi keväänä eniten amerikkalaisia joukkoja neljännesvuosisataan, ja ne marssivat Euroopan halki kohti itää päästäkseen harjoitusalueilleen Puolaan, Baltiaan ja Georgiaan.

      Defender Europe 20 -sotaharjoituksen ensimmäiset joukkojen ja kaluston laivaukset alkavat helmikuussa, kuumin harjoitusvaihe on huhti- toukokuussa ja paluukuljetukset jatkuvat aina heinäkuuhun saakka. Suurharjoitus on Yhdysvaltain ja puolustusliitto Naton järjestämä.

      1. Yhdysvallat laivaa divisioonan verran joukkoja ja kalustoa neljään satamaan Pohjanmerellä ja Virossa. 2. Harjoitusjoukot ottavat osan kalustosta valmiusvarastoista. 3. Yhteiset sotaharjoitukset: aiheena suurten valmiusyhtymien toiminta ja maahanlaskut. 4. Divisioonatason komentopaikkaharjoitus Saksassa. 5. Divisioonan vesistönylitykset Saksassa ja Puolassa. 6. Joukot etenevät Suwalkin käytävän läpi Liettuaan. 7. Merivoimien ja merijalkaväen valmiusosaston tukisatama.

      Kuva: Petri Parkkinen

      Nato-liittolaisten ja kumppanimaiden harjoitusjoukkojen yhteisvahvuus nousee yhteensä noin 37 000 sotilaaseen. Suomi on mukana pienellä joukolla kahdessa Defender Europen kokonaisuuteen kytketyssä harjoituksessa.

      Suursotaharjoituksen päätarkoitus on testata Yhdysvaltain strategista valmiutta ja kykyä tuoda Eurooppaan ”uskottava” määrä voimaa – vastaukseksi Venäjän mahdolliseen aggressioon. Näin Eurooppa on palaamassa takaisin kylmän sodan aikakaudelle, sillä Defender Europe muistuttaa Naton 1980-luvulla pitämiä suuria sotaharjoituksia. Myös Venäjä harjoittelee suurin voimin läntisissä osissaan. Sekä Defender Europen että Venäjän Zapad-harjoitusten skenaariot liittyvät Euroopassa syttyvään suursotaan.

      Defender Europe 20 on omiaan ärsyttämään Venäjää aivan erityisesti, joukot liikkuvat läntisestä Euroopasta toiminta-alueilleen Venäjän lähinaapuriin. Joukkoja laivataan myös suoraan Viroon.

      SUOMI on mainittu harjoituksen tiedotusmateriaalissa yhtenä Defender Europen 18 osallistujamaasta.

      – Nykyisen konseptin mukaan Suomi ei osallistu suoraan Defender Europe 20:een, kertoi Yhdysvaltain maavoimien Euroopan-joukkojen operaatioista vastaava apulaisesikuntapäällikkö, prikaatikenraali Sean Bernabe IS:lle maanantaina.

      Bernabe puhui konferenssipuhelun avulla pidetyssä tiedotustilaisuudessa, jossa oli IS:n lisäksi mukana median edustajia muun muassa Puolasta, Saksasta ja Britanniasta. Näin hän tarkensi Suomen osallisuutta:

      – Suomi aikoo osallistua hyvin pieneltä osin Sabre Strike -harjoitukseen, muistaakseni lähettämällä yhden joukkueen mukaan. Sen lisäksi Suomi lähettää tykistöelementin Dynamic Frontiin, joka on Grafenwöhrissä pidettävä komentopaikkaharjoitus, Bernabe kertoi.

      Sabre Strike on joka toinen vuosi pidettävä Nato-harjoitus, jossa Suomi on ollut mukana aiemminkin. Tällä kertaa harjoitus on erityisen kiinnostava, sillä siinä liikutellaan joukkoja strategisesti tärkeässä Suwalkin maakäytävässä – suomalaiset tosin pysyvät Viron maaperällä.

      Suwalkin kapea käytävä erottaa Kaliningradin alueen muusta Venäjästä, ja konfliktitilanteessa käytävän hallinta on keskeisen tärkeää sekä Baltian puolustukselle että Venäjälle. Kaikki kolme Baltian maata ovat Naton jäseniä, ja Suwalki on ainoa reitti lähettää niihin maitse apujoukkoja tositilanteessa.

      • Anonyymi

        Saksaan lähetettävä suomalainen ”tykistöelementti” on muutaman esikuntaupseerin ryhmä. Baijerissa sijaitseva Grafenwöhr on puolustusliitto Naton suurin harjoitusalue Euroopassa, pinta-alaltaan 232 neliökilometriä. Sinne keskitetään harjoituksen aikana noin 8 000 sotilasta.

        Defender Europe -harjoituksessa tehdään maahanlaskuoperaatio Georgiaan.


        Harjoitukseen sisältyy mittava maahanlaskuoperaatio Georgiaan, joka on Venäjän rajamaa ja Naton kumppani. Venäjä miehittää osaa Georgian alueesta vuonna 2008 käydyn lyhyen sodan seurauksena, ja maiden suhteet ovat jäätävän kylmät.

        Venäläisen uutistoimisto Tassin toimittaja kysyi prikaatikenraali Bernabelta, onko Defender Europe tai jokin siihen liittyvistä harjoituksista erityisesti suunnattu Venäjää vastaan. Kysymyksessä toimittaja mainitsi operaatiot Georgiassa.

        – Yleisesti ottaen fokus on strategisen valmiuden luomisessa: suurten joukkojen siirtämisessä Yhdysvalloista Eurooppaan ja näiden joukkojen harjoittamisesta liikkumaan Euroopan halki harjoitusalueilleen. Sen jälkeen ne saavat tilaisuuden rakentaa yhteensopivuutta Nato-liittolaisten ja kumppaneiden kanssa ja testata taktisia valmiuksiaan, Bernabe selitti.

        – Siispä, toistan vielä, mikään näistä harjoituksista ei ole vastaus mihinkään erityiseen. Kaikissa on kyse valmiuden kehittämisestä strategisella ja taktisella tasolla.

        YHDYSVALTAIN harjoitusjoukkojen ja kaluston kuljetus Eurooppaan ja liikuttelu keskellä tiheään asuttua mannerta on valtava logistinen ponnistus, joka vaatii kymmenien tuhansien ihmisten tukiorganisaatiota. Osa materiaalista otetaan Yhdysvaltain Eurooppaan sijoitetuista valmiusvarastoista, joissa on muun muassa M1 Abrams -taistelupanssarivaunuja, Bradley-panssariajoneuvoja ja Paladin-haupitseja.

        Harjoitusjoukot vedetään Defender Europen päätyttyä nopeasti takaisin Atlantin taakse. Yhdysvallat ei siis ole lisäämässä Eurooppaan sijoitettujen joukkojensa määrää, ja tämä halutaan myös tehdä selväksi.

        – Haluamme varmistua siitä, että sotilaat saavat kovan koulutuksen ja kehittävät taktista valmiuttaan. Ja sitten me viemme heidät takaisin Yhdysvaltain mantereelle valmistautumaan seuraavaan tehtäväänsä, milloin se sitten tuleekin eteen, prikaatikenraali Bernabe sanoi.

        SUOMESTA PIONEERIJOUKKUE VIROON
        Puolustusvoimat osallistuu ensi toukokuussa Viron pääsotaharjoitukseen Kevadtorm 20:een. Kevadtorm ei ole osa Defender Europe -kokonaisuutta, vaan Viron asevoimien pääsotaharjoitukseensa liittämä Saber Strike -harjoitus. Viro siis sovittaa yhteen Kevadtorm- ja Saber Strike -harjoitukset.

        Nato järjestää Sabre Strike -harjoituksia joka toinen vuosi. Suomi on ollut sekä Kevadtorm- että Saber Strike -harjoituksissa mukana aikaisemminkin, kertoo maavoimien esikunnan tiedottaja Jere Paldanius IS:lle.

        – Kevadtormiin me menemme pioneerijoukkueella. Noin 40 henkilöä on pioneerijoukkueen kokoonpano, Paldanius sanoo.

        Sabre Strike puolestaan on listattu osaksi Defender Europe -harjoituskokonaisuutta, samoin kuin tykistöjoukkojen Dynamic Front -harjoitus toukokuussa Saksassa. Tykistöharjoitukseen lähtee Suomesta vain muutama henkilö: 2–3 esikuntaupseeria.

        Ylijohtaja Janne Kuusela puolustusministeriöstä kertoo, että eri harjoitusten kytkös Defender Europen sateenvarjon alle on amerikkalaisten tekemä. Suomi ei ole Kuuselan mukaan harkinnut lähtemistä mukaan Defender Europeen, sillä siihen ei ole ollut koulutuksellista tarvetta.

        – Me olemme ilmoittautuneet Kevadtorm-harjoitukseen, jonne me olemme halunneet. Myöhemmin Yhdysvallat on kytkenyt näitä erilaisia harjoituksia toisiinsa, saman nimikkeen alle. Siitä tämä kytkös johtuu, Kuusela sanoo IS:lle.


    • Anonyymi

      Perustuslakituomioistuin sinetöi: Putinin valta voi jatkua vuoteen 2036

      Presidentti Putinin valtakauden jatkolle ei ole estettä. Lain viimeiset pidäkkeet poistettiin.

      Vladimir Putin16.3.2020 klo 16.14päivitetty 16.3.2020 klo 17.46

      https://yle.fi/uutiset/3-11260129

      Venäjällä perustuslakituomioistuin on hyväksynyt lakimuutoksen, jonka mukaan presidentti Vladimir Putin voi olla vallassa nykyisen virkakauden jälkeenkin.

      Tuomioistuimen mukaan asialle ei ole laillista estettä. Uusi laki tulee voimaan välittömästi.

      Venäjällä on ollut käynnissä perustuslain muutostyö. Siihen liitettiin viime viikolla yllättäen muutos siitä, että Putinin virkakaudet voidaan nollata.

      Presidentti Putin on nyt toista kertaa toista kautta presidenttinä, eikä vanhan perustuslain mukaan olisi voinut enää asettua ehdolle.

      Uuden peruslain mukaan Putin voi käytännössä olla vallassa vuoteen 2036 asti.

      Lähteet: REUTERS, TASS

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000126071.html

      Armeija saa tulla rajan yli puolustamaan Venäjän kansalaisia

      Julkaistu: 10.9.2009 13:57, Päivitetty 10.9.2009 15:07
      Duuma hyväksyi ensimmäisessä käsittelyssä uuden lain, joka antaa Venäjän armeijalle laajat toimivaltaoikeudet ulkomailla ilman erillistä lupaa.

      Lain nojalla armeija voi tästedes mennä maan rajojen ulkopuolelle esimerkiksi, jos tarkoituksena on puolustaa venäläisiä sotilaita tai ulkomailla asuvia Venäjän kansalaisia. Armeijaa voidaan käyttää myös siinä tilanteessa, jos jokin ystävällismielinen maa tarvitsee Venäjän armeijan apua omaan puolustukseensa.

      Nämä kaikki kohdat kumpuavat suoraan Georgian sodasta. Jatkossa Venäjä voi siis perustella läsnäoloaan Etelä-Ossetiassa ja Abhasiassa sillä, että Venäjän tunnustamat maat tarvitsevat suojelua Georgiaa vastaan.

      Tähän mennessä Venäjän oma lainsäädäntö on sallinut armeijan käyttämisen ulkomailla sotatilanteiden lisäksi vain taistelussa terrorismia vastaan ja kansainvälisten sopimusten täytäntöönpanon yhteydessä. Niinpä Venäjä joutui perustelemaan hyökkäystään Etelä-Ossetiaan kesällä 2008 sillä, että Georgian toimet täyttävät terrorismin tuntomerkit.

      Uudessa laissa on viitteitä myös tuoreeseen Arctic Sea -laivan kaappaukseen, vaikka suoranaisesti lakia ei ole sillä perusteltu. Laki oikeuttaa armeijan käyttämisen merirosvoja vastaan ja merikuljetusten turvaamiseen.

      Venäjän hallituksen lehden Rossiiskaja gazetan mukaan uudessa laissa ei ole mitään kummallista, vaan samantyyppisellä periaatteella toimivat esimerkiksi Yhdysvaltain asevoimat.

      Venäjän perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja Viktor Iljushin kuitenkin vaatii Gazeta-lehdessä tarkennuksia uuteen lakiin, ennen kuin se lopullisesti hyväksytään.

      - On eri asia puolustaa Venäjän kansalaisia neutraaleilla vesillä merirosvoja vastaan ja aivan toinen asia on mennä puolustamaan ulkomaille venäläisiä, jotka ovat siellä töissä. Silloin on vaarana, että meitä itseämme pidetään hyökkkäjinä, Iljushin muistuttaa.

    • Anonyymi

      Nimimerkki Juokun uni 4.3.2008

      Uniin suhtaudun unina, mutta näin silti viime yönä mieleenpainuvan unen, missä syttyi kolmas maailmansota ja unessa sota syttyi Venäjän ja Naton välille sekä mukana oli myös Israel.

      Olin unessa työpaikkani henkilöstön kanssa viettämässä yhteistä teemapäivää ulkosalla luonnon helmassa ja teimme huumorilla höystettyjä tiimitöitä porukalla. Uni keskittyi pitkälti juuri noiden tiimitöiden parissa askarteluun, mutta sitten yhtäkkiä unen lopussa kaikki keskeytyi, kun kuulimme tiedonannon naishenkilöltä, että Venäjä olisi juuri pommittanut rajulla kädellä Viroa ja kuolleita tai uhreja olisi tullut 80 000.

      Lisäksi nainen kertoi sodan koskettavan kaikkia NATO-maita. Suomen kohtalo jäi tässä unessa auki. Israel mainittiin vielä tuossa unessa, että sota liittyi varsinaisesti Israeliin, mutta Viro oli NATO-maana saanut ensimmäisenä Venäjän vihat päälleen.

      Unet ovat unia, mutta tässä unessa mieleenpainuvinta oli se sodan syttymisen ja rauhan menettämisen tunne, kun maailma muuttui yhdessä hetkessä.

    • Anonyymi

      Se on tämä talvi. Se todellakin on tämä se talvi, vai mitä. :(

    • Anonyymi

      Suksikaa..Sanonko Minne,,

    • Anonyymi

      Tänä syksynä asiat täällä Euroopassa ovat edenneet huonompaan suuntaan ja jos olisi ennustamisen taito, voisin ennustaa, että putinukko on tehnyt jo suunnitelmat sotapäälliköittensä kanssa. Ensin vallataan Ukraina ja heti perään Baltian maat. Sen jälkeen nopea hyökkäys Lapin kautta Norjaan. Koska hyökkäykset tapahtuvat muutaman päivän aikana, Nato ei kerkeä reagoida ja viikkoa myöhemmin alueet on miehitetty vahvasti. Sen jälkeen on turha yrittää alueiden takaisinvaltaamista, putin on päässyt "suurvallaksi" ja "kuninkaaksi" joka määrää marssin tahdin. Tämä ei ole ennustus vaan "kutina", jota sain kokea vuonna 1962, kun oli Kuuban kriisi päällä ja silloin Neuvostoliitto uhkaili. Samanlaista uhkailua on ollut tänä syksynä ja myös samanlaista voimien näytöksiä.
      Mutta onneksi kaikki paha saa aina palkkansa!

    • Anonyymi

      Jos Laatokan jäällä on juhannuksena 2022 jäniksen jälkiä mainittavaksi asti, on takana ollut "ehdottomasti, varmasti ja lopullisesti" pitkä ja ankara talvi.
      Tällaisen profetian näin ruokalevolla tänään.
      Saas nähdä kuinka käy.

      • Anonyymi

        Mikä vitsi tuo on?, ei jäätä ole juhannuksena Laatokassa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä varmempi profetia saadaan siitä jos Laatokan (tai minkä tahansa muun Venäjän järven)
        jäältä ei tulevan kevään aikana pelasteta jäälautoilta yhtään pilkkijää, on varma maailmanloppu tulossa! Normaalistihan sitä tapahtuu jokainen vuosi! Tässä yksi esimerkki:
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lahes-700-pilkkijaa-pelastettiin-jaalautalta-venajalla/2184366#gs.kbmtzd

        Tuo kaikki tulee tapahtumaan aivan kohta pian, eli maaliskuun viimeisistä päivistä huhtikuun loppuun olevalla aikajanalla.
        Tämä profetia löytyi sattumalta lipaston laatikosta, kuten niillä on yleensäkin tapana löytyä. Päiväys oli merkitty 13.9.1967 joten kyseeessä ei ole huijaus ja jälkikäteen runoiltu tarina kuten tälle palstalle lähetettyjen kirjoitusten osalta on tapana.


    • Anonyymi

      2017 Trump aloitti presidenttina. Voi sitä kahtiin jakautumisen henkivaltaa, joka on siistä asti ollut vallassa.

    • Anonyymi

      Muistuu mieleen kuinka Venäjä hyökkäsi eräänä toukokuulla peräti viisi (5) kertaa Suomeen alle 10 vuotta sitten -kaikkein luotettavimman tuntuisten profeettain mukaan!

      • Anonyymi

        Jarmolla meni sen verran lujaa että on todennäköisesti joutunut loppuelämäkseen hoitoon.

        Toinen mahdollisuus on että pää on selvinnyt edes jollain lailla ja Jarmo-herra on kääntynyt lupauksensa mukaan ateistiksi koska Venäjä ei hyökännyt Suomeen vime vuosikymmenellä.
        https://www.ilmatar.net/~np/misc/Jarmon_lupaus.png

        Nuo 5 kertaa saman toukokuun aikana venäläisten hyökkäyksestä ilmoittaneet oli kaikki eri luotettavimman tuntuisia profeettoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jarmolla meni sen verran lujaa että on todennäköisesti joutunut loppuelämäkseen hoitoon.

        Toinen mahdollisuus on että pää on selvinnyt edes jollain lailla ja Jarmo-herra on kääntynyt lupauksensa mukaan ateistiksi koska Venäjä ei hyökännyt Suomeen vime vuosikymmenellä.
        https://www.ilmatar.net/~np/misc/Jarmon_lupaus.png

        Nuo 5 kertaa saman toukokuun aikana venäläisten hyökkäyksestä ilmoittaneet oli kaikki eri luotettavimman tuntuisia profeettoja.

        Jarmo yrittikin olla ovela; kun hänen povauksensa ei toteutuneet, niin väitti että siihen on syynä milloin minkin pituinen liukuma-aika. Muistaakseni lyhin niistä oli 10 päivää ja pisimmät sitten ties kuinka monta vuotta. Siinä ajassa "profetiat" ennättää unohtua eikä niiden valheellisuutta enää kukaan muista eikä edes välitä kysellä.
        Ei sen puoleen etteikö muutkin huru-ukot keksisi milloin minkinlaisia selityksiä, mutta tuo oli sitten hänen iki-omansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jarmo yrittikin olla ovela; kun hänen povauksensa ei toteutuneet, niin väitti että siihen on syynä milloin minkin pituinen liukuma-aika. Muistaakseni lyhin niistä oli 10 päivää ja pisimmät sitten ties kuinka monta vuotta. Siinä ajassa "profetiat" ennättää unohtua eikä niiden valheellisuutta enää kukaan muista eikä edes välitä kysellä.
        Ei sen puoleen etteikö muutkin huru-ukot keksisi milloin minkinlaisia selityksiä, mutta tuo oli sitten hänen iki-omansa.

        Sellainen on Jarmo! 😆


    • Anonyymi

      Profetoimiset ja parantamisen lahjat olivat vain helluntaina pyhän hengen, ikäänkuin tulisen kielen....Nämä profetoimisen lahjat katosivat heidän aikanaan ja jumala sanoi, minun vanhurskaani on elävä uskosta. Ei siis (muka) profetoimisesta. Näitä saastaisia henkiä on ns. vapaat suunnat pullollaan. Uskokaa ja rukoilkaa ja älkää etsikö etumaisia istuimia synagookista...Kuulkaa kuinka hän profetoi.....

    • Anonyymi

      Tämä profetia toteutui oikein tarkasti.

    • Anonyymi

      Koska on tänään?

    • Anonyymi

      11.6.2008

      Kymenlaaksolaisen Sirjen uninäkyjä viime vuosikymmenien ja vuosien aikana

      1980-luvun loppupuolella näin uninäyn, jossa menin ulos ja katselin taivasta peloissani. Pilvet olivat hyvin matalalla ja koko taivas oli punaruskean pilven peitossa.

      Näky oli uhkaava ja ajattelin, että toivottavasti se ei tapahdu talvella. Koko ajan sitä katsellessani tiesin, että tämä koskee tulevaisuutta ja lopunaikaa.

      Vuonna 2000 näin vettä läikehtivän taivaan, josta auringon valo siivilöityi läpi. Vasemmalla oli ylös vesitaivaaseen ulottuva kallio, jota myöten vesi taivaalta hiljaa virtasi alas. Näky ei ollut pelottava.

      2007 marraskuussa näin ilmestyksen, jossa oli vanha kellastunut kartta. Kartasta näkyi väin mantereiden muodot, ei maiden nimiä. Kartan eteläisen osan päällä oli musta risti.

      Kartta kuvasi mielestäni Eurooppaa.

      2007 joulukuussa ilmestyksessä oli eri valtioiden rikkinäisiä lippuja, jotka liehuivat muodostelmassa kuin peilikuva L-kirjaimesta.

      Ymmärrän sen tarkoittavan valtioiden välisiä liittoja. Tuolla lippujen muodostamalla oudolla kuviolla on varmasti jokin merkitys.

      2008 tammikuussa ilmestyksessä nainen saamelaisessa kansallispuvussa tanssi/karkeloi. Ymmärsin tämän niin, että Lapissa tapahtuu hengellisesti jotain.

      2008 helmikuussa uninäyssä suomalaisia sotilasajoneuvoja meni pitkä rivi tiellä ja ajattelin ne nähdessäni, että tuolla on itäraja.

      Nämä ovat osa näyistä tai ilmestyksistä, jotka olen muistiin merkinnyt ja pitänyt niitä joko kansallisina tai kansainvälisinä.

      Olen nähnyt ennalta mm. tsunamikatastrofin ja Estonian uppoamisen.

      Olen nuorena tutustunut eri uskontoihin ja new age:iin. Jumala varjeli ihmeellisellä tavalla, etten joutunut niiden ansaan.

      Se hyöty niistä tutustumisista oli, että nyt osaan varoittaa hyväuskoisia, jotka etsivät vain ruumiin terveyttä, mielentyyneyttä ja profetioita, joissa luvataan terveyttä, rahaa ja elämänkumppaneita.

      Se herätys jonka odotan/koen tulevaksi, tulee katumuksen ja parannuksenteon kautta, jossa ihmiset polvistuvat pitkin kirkkoja ja huutavat ja itkevät Herran puoleen itsensä ja lähimmäistensä puolesta, joiden sieluista heillä on hätä. Ensin (mielestäni) täytyy tapahtua jotain, joka ravistelee tätä kansaa todella rajusti.

    • Anonyymi

      19.11.2008

      Erään amerikkalaisen naisen uni 21.10.2008

      Unen välitti minulle David Bush.

      Erään jo edesmenneen saarnaajan tytär näki unta noin kaksi viikkoa ennen Amerikan presidentinvaaleja 4.11.2008.

      Me keskustelimme unesta ja kerroimme muillekin ihmisille toivoen että kyseessä on vain kauhea uni eikä muuta. Toivomme vieläkin samaa.

      Unessa nainen oli kuin korkealla USAn mantereen yläpuolella samalla tavalla kuin näkee TV:ssä sääkarttoja. Sitten näkyi elämää suurempi Barack Obaman ylös taivaisiin katsova kasvokuva kansakunnan yläpuolella. Obama voitti vaalit, ja välittömästi sen jälkeen lähestyi paksu, pimeä ja ruma pilvi joltain suunnalta. Koko maa oli tämän vaarallisen sumun peittämä.

      Sitten nainen näki suuren kalenterin sivun, joka oli auki joulukuun 2008 kohdalta. Kuukauden noin kahden ensimmäisen viikon numerot näkyivät täysin selvinä ja mustina.

      Mutta kuukauden loppuosan numerot näyttivät heikoilta ja poispyyhkiytyneiltä kuin tietokoneen näytöltä, mikä ei ole vielä täysin latautunut.

      Nainen ei väitä näiden unien välttämättä tarkoittavan mitään ja hän toivoo, että ne ovat vain unia.

      ------------

      Nimimerkin "Karhunen" näky kesäkuussa 2010

      Ajattelin maailman tulevaisuutta ja kaikenlaisia asioita, kun näin aikajanan, joka oli tämä vuosi (2010).

      Kesän lopulla tai syksyn alusta keskelle janaa ilmestyi musta viiva. Sitten niitä tuli 3, sitten 6 eli viiva paksuni joulukuuhun mentäessä, kunnes se täytti melkein koko janan.

      Tämän jälkeen näin kuinka ihmiset ikään kuin leijailivat ilmassa niin pelästyneinä tai häkeltyneinä, etteivät uskaltaneet tai osanneet tehdä mitään.

      ----------

      http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

      • Anonyymi

        Tulkitsen tuon viiva näyn tarkoittaneen Koronan alkamista.


    • Anonyymi

      Ruotsalaisen Markku Koparen saama sanoma vuoden 2008 alussa

      Tässä maassa (Ruotsissa) tulee tapahtumaan ravistelua ja tuomio langetetaan kansan syntien tähden ja siksi että minun kansani (uskovat) eivät nuhtele ihmisten synneistä.

      Minulla on mitta ja kun se on täysi, minun täytyy tuomita vääryys ja puuttua synnin tekemiseen.

      On kyse kahdesta asiasta: abortit ja hallituksen ja valtiopäivien kirkon avulla hyväksymät lait, jotka sallivat samaa sukupuolta olevien avioliiton. Tämä savu on noussut minun eteeni.

      Jos minun kansani rukoilee minulta armoa, niin minä tuomitsen silti tämän pahanteon, sillä ihmiset eivät halua kääntyä. Mutta jos minun kansani, joka on kutsuttu minun nimessäni, rukoilee minua, tuomio siirtyy vuoden verran – ei enempää.

      Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013): Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten.

      Kyseessä on nopea operaatio. EU ja NATO protestoivat, mutta eivät uskalla tehdä mitään sen enempää.

      Tämä on Jumalan tapa ravisuttaa maata ja tuomita synti sekä herättää nukkuvia kristittyjä.

      http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nato-pitaa-valtavan-sotaharjoituksen-jossa-simuloidaan-sotimista-venajan-johtamaa-koalitiota-vastaan/8775934#gs.50o02x

      Nato pitää valtavan sotaharjoituksen – vastustaja on Venäjä

      JULKAISTU 11.09.2023 08:43

      Puolustusliitto Nato järjestää suurimman taisteluharjoituksensa sitten kylmän sodan.

      Asiasta kertoo muun muassa brittilehti Financial Times (FT).

      Taisteluharjoitus järjestetään helmi-maaliskuussa
      Saksassa, Puolassa ja Baltian maissa.
      Harjoitukseen on osallistumassa yli 40 000 sotilasta ja yli 50 laivaa. Sen aikana tullaan tekemään 500–700 taistelulentoharjoitusta, FT listaa.

      Financial Timesin mukaan taisteluharjoituksessa simuloidaan sotimista Venäjän johtamaa koalitiota vastaan.

      Taisteluharjoituksilla Nato haluaa osoittaa Venäjälle, että puolustusliitto on valmis taistelemaan, Naton viranomaiset sanovat FT:n mukaan.

      Myös Ruotsin on ilmoitettu osallistuvan Nato-harjoitukseen, vaikka Turkki ja Unkari eivät ole vielä maan jäsenyyttä ratifioineetkaan.

      Uusi strategia, enemmän sotilaita

      Sotaharjoitus on osa Naton uutta strategiaa, jossa suuria taisteluharjoituksia järjestetään vuosittain kaksi yhden sijaan.

      Nato on vahvistanut ja lisännyt toimintaansa erityisesti Itä-Euroopassa sen jälkeen, kun Venäjä aloitti suurhyökkäyksensä Ukrainaan helmikuussa 2022.

      Kesäkuussa Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg sanoi, että puolustusliitto kasvattaa korkean valmiusluokan joukkojensa määrän 40 000 sotilaasta yli 300 000 taistelijaan.

    • Anonyymi

      Nyt tiedämme, että ihan pieleen meni. "Profeetat" eivät aina muista että verkossa esitetyt "profetiat" ovat myöhemminkin luettavissa.

    • Anonyymi

      Olen ajatellut sanaa Suomi.
      Lähimmät muut sanat ovat Suoli, Suomi, ja Suoni.
      S on 19. kirjain, joissa myös ensimmäinen ja viimeinen nro. Jeesus sanoi olevansa ensimmäinen ja viimeinen. Luvussa on nähtävissä kolminkertainen yin, jonka muutama teema on mm. "yliluonnollinen" ja "kuolema", sekä Jumalan ainutlaatuisuus (nro 1).
      S on ainoa kirjain, joka muistuttaa käärmettä. Suomi on itsenäistetty käärmeen (yin) vuonna.
      Vasikäärme 4. Moos. 21:8-9
      M on 13. kirjain, ja Jeesus oli porukkansa 13., ja sana sijaitsee noiden kolmen sanan keskellä.


      N "(h)än" on ainoa kirjain, josta voidaan johtaa sana "Hän", joka on sukupuolineutraali, ja Jumala on sellainen.
      N on typen kem. merkki. Typpi tukahduttaa palamisen, Jeesus pelastaa helvetiltä. Typen järj.luku on 7, jota sanotaan Jeesuksen luvuksi, ja se on elintärkeää elämälle, ollen myös hajuton, mauton ja väritön, jota käytetään mm. teurastamoissa.
      N on myös pohjoisen lyhenne.
      N on arvosana: "Työ on kunniallinen opinnäyte, mutta tieteellinen lähestymistapa on pinnallinen, tai työ on muuten sisällöltään puutteellinen." Eikö UT olekin sitä?

      Mitä tulee mieleen Suolesta? Eikö kartan muodon periaatteella puhuta ihmisestä, Suomi neidosta? Siinä tapauksessa se sisältää myös suolen. On puhuttu myös Suoli24:stä, mikä ei ole kaukaa haettu, kun tietää, että tällä palstalla vaeltaa paholaismainen väärentäjä, joka puhuu pskaa päivästä toiseen (Karjalan palautus, Nato- ja ateismipalstat).

      Entä Suoni? On sanottu, että suomalaisista yli 80% prosenttia omaa Israelin heimon (Isaskar?) perimää. Heissä virtaa siis Israelin verta suonissaan. Tästä todistavat mm. taudit, joita esiintyy vain näissä maissa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        L ja M liittyvät arvosanoihin, mutta laittamalla lmn wikiin, sain tämän:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Levi-Civita-symboli

        Mistä on kyse?

        Jos ensimmäiset kirjaimet otetaan (L ja C) saadaan mm. LC, joka tarkoittaa mm. elinvoimainen laji, jota ihminen on.
        LC tarkoittaa myös Sain Luciaa, jonka lipussa kolme kolmiota.


    • Anonyymi

      No eipä Venäjä taaskaan hyökännyt suomeen?!!!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe