Jyrbän lahko luulee smurffeja demoneiksi:D

MaoDseDunkkis

"Smurffit hyökkäävät
Jehovan todistajat kertoivat kirjaan antamissaan haastatteluissa pelkäävänsä esimerkiksi smurffihahmoja. Moni entinen todistaja kertoo kirjassa kuulemistaan tapauksista, joihin oli jollain tavalla liittynyt smurffilelu. Ruohon mukaan tapaukset ovat suusta suuhun kiertäviä mielikuvitustarinoita, kuten kummitusjutut.
Kirjaan haastateltu nimimerkki Kauri kertoo kuulleensa tapauksesta, jossa iso pehmosmurffi oli alkanut yllättäen raapia lapsen kasvoja.
- Suosittu tarina oli, että smurffilelut olivat demonien vallassa ja liikkuivat itsekseen. Toinen variaatio oli, että smurffikuvioidun tapetin takia lapsi heräsi aamuisin naarmuilla ja oletus oli, että smurffinkuvat olivat ne yöllä käyneet tekemässä. Tarinan mukaan lapsen isä oli piiloutunut lapsen huoneen vaatekaappiin ja ihan omin silmin nähnyt, miten smurffinkuvat heräsivät eloon, laskeutuivat tapetilta lattialle ja kipittivät lasta raapimaan, Kauri kertoo kirjassa."

Ei ihme, että Jyrbästä on tullut semmoinen kuin on, patologinen valehtelija ja kieroutunut. Lainaus Iltalehden jutusta, en linkitä koska täällä linkit on syntiä.

20

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tieteellinen MTK-kretinismi on selvittänyt smurffien demonisuuden, hehe. Tässä tieteellisen kretinismin todiste asialle, hehe.

      "Jeesus parantaa mykän
      32 Kun miehet olivat poistumassa, Jeesuksen luo tuotiin mykkä mies, jota vaivasi paha henki. [Matt. 12:22-32 : Luuk. 11:14,15]
      33 Jeesus ajoi hengen ulos, ja mykkä alkoi puhua. Ihmiset hämmästyivät ja sanoivat: "Tällaista ei Israelissa ole koskaan nähty."

      Tämä selvästi viittaa Smurffit-tv-sarjan jaksoon 4.09, jossa Smurffiina myös alkoi puhua oltuaan sitä ennen vaiti. Tieteellisesti tämä on todiste, kuinka smurffit ovat kaikkea muuta kuin pelkkiä kuvia, hehe. Mutta evokit sakean aivopierun päästäen eivät myönnä sitä, koska homo homo homo pökkiminen ihana miehen perse luterilaishomofanittajapiispa homo homo... Näin kretinistinen objektiivinen tiede etenee hehe.

      • Tarpeellinen.lisäys

        Unohdit mainita sen, että Molokki se vaan höpöttää roska-dnasta ja kiistää demonien olemassaolon vaikka on hoitsuna varmasti törmännyt demonien vaivaamiin ihmisiin, hehe.


    • Ei uskoisi ellei näkisi, ja vaikeaa on sittenkin.

      • Kun Harry Potter oli oikein pinnalla, työkaverini kouluikäinen lapsi lainasi Harry Potter kirjaa luokkakaverilleen. Kohta oli äiti kirjan kanssa työkaverini oven takana ilmoittamassa, etteivät heidän lapsensa lue kirjoja, joissa on noituutta.

        Ei kuitenkaan pidä yleistää. Itse luin uskovana Tolkienin Sormusten herraa ja pidin sitä yhtenä parhaista lukemistani kirjoista ja pidän vieläkin. Lokki Joonatanista vähän jo varoiteltiin siinä selvästi esiin tulevan "ihminen on jumaluus" ajatuksen takia, mutta ei meillä kiellettyjen kirjojen listaa ollut. Musiikki taisi olla paheksuttavampaa; varsinkin metalli. Jopa Tsaikovsky oli jonkun yksittäisen henkilön mukaan mielenterveyden kannalta arveluttavaa. Mutta ei meillä sentään leluhahmoja tai satukirjoja demonisoitu.


      • Mitenhän lahkolaiset suhtautuvat Narnia-sarjaan? Siinähän on kristinuskon tuputusta, jos kohta sen verran hyvin verhottuna, etteivät kouluikäiset sitä varmaankaan tajua ja aikuinen voi sivuuttaa tuntematta huonoa omatuntoa.


      • ksjölkgjsak

        Laita ne vaatekaappiiin pitämään kieroutuneet uskovaiset pois sieltä.


    • HirveätKaappiUskikset

      Ensi yönä ei varmaan nukuta kun joutuu miettimään että onko vaatekaappiin piiloutunut uskiksia.

      Henkilökohtaisesti pidän tällaisia kaappiuskiksia paljon vastenmielisempänä ilmiönä kuin kaappihomoutta.

    • smurffipolitiikkajyllää

      Kela~Kunta-murffaus ei noteeraa inhimillistä hätää.

    • Antaa taas aika synkkää kuvaa siitä minkälaista lahkolaisten ajattelu on. Nyt on kuitenkin syytä samalla muistaa, että kun tuolla viitataan vain joihinkin pienryhmiin:

      "Suomessa on todennäköisesti edelleen kristillisiä pienryhmiä, jotka häätävät pahoja henkiä ihmisistä."

      Niin:

      "Periaatteessa demonologia kuuluu angelologian tavoin luterilaisen kirkon oppiin, joskaan se ei ole keskeisellä sijalla. Vuodesta 1886 alkaen Suomessa luterilainen kirkko on väittänyt, että kaste ei poistakaan demoneja vauvoista." (1)

      Luterilaisen kirkon omassa sanastossakin todetaan ettei demoneista vain pitäisi puhua sairaiden kohdalla samalla korostaen miten "paha on yhä olemassa":

      "Paha on yhä olemassa, mutta kun puhutaan hauraiden ja heikkojen tai vakavasti sairaiden elämän edellytyksistä tai mielisairauden syistä on puheet pahoista hengistä ja riivaajista syytä jättää kokonaan pois." (3)

      "Katolinen kirkko kuitenkin väittää harjoittavansa demonien poistamista niiden valtaamista ihmisistä myös Suomessa." (1)

      "Suomen katolisessa kirkossa toimii yksi virallinen pahojen henkien manaaja." (2)

      Joten ihmekös se jos lahkolaiset pelkää smurffeja, kun valtakirkotkin vielä virallisesti uskovat demoneihin, 2000-luvulla.

    • MaoDseDunkkis

      Minä aion liimata pieniä smurffitarroja ovikellon ympärykseen Jehovan-todistajien karkottimeksi:D

    • Voi hyvää päivää...

      Minun pentuaikoinani 1970-luvulla smurffit olivat strumffeja. Kaikki Ruudut ja NonStopit ovat tallessa hellittyinä aarteina.

      • Juu, ainakin Koululainen-lehdessä nimi oli Strumffit. :)


    • surullista100

      Lapset taas asialla. Tekevät kärpäsestä härkäsen, ja siitähä sitten juttua riittää ihan lehtiin ja telkkariin asti. Kuinka ihminen muuttuukaan 'vapautensa' myötä. Paremmaksiko? Ilkeämmäksikö?

      • fdsfdsgh

        Vai lapset asialla. Kyllä siinä on ihan aikuisia Jehovan todistajia haastateltu kirjaa varten. Onko demoneja vai ei? Vastaa rehellisesti.


    • surullista100

      Kyllä, on olemassa, ja niistä varoitetaan. Mutta nämä haastattelut ovat tarkoituksehaluisia. Asia halutaan esittää antamaan jonkin tietyn kuvan asiasta. Smurfit ja muumit eivät ole mikään asia, jota pidetään esillä. Tapa vain on,että napataan joku vähän outo juttu ja siitä nostetaan suuri häly kielteisessä valossa. 1. Kor.10:21 osoittaa, että demonien pöytä on vastakohta Jumalan pöydän kanssa. Niistä varoitetaan, koska demonit ovat Saatanan puolella. Vastaukset olisivat toisenlaiset,jos haastattelija olisi kysynyt uskonnon edustajalta ja asia olisi pystynyt perustelemaankin. Tällaiset kirjoittelut ovat useimmiten sensaatiohakuisia.
      Tarkoitin tässä keskusteluun osallistuneiden tyyli ei vaikuttanut aikuisten kirjoittelulta ja kun nostetaan esiin Smurfit ja muumit, sehän saa taas aiheen ilveilyyn. Hiljattain oli kirjoitus, jossa annettiin ymmärtää, että tikkukaramellit ovat kiellettyjä. Annetaan tahallaan väärä kuva, millaisia todistajat ovat.

      • jhgjhgjhgjhgj

        Väärä kuva? Voitko väittää, ettei tuollaisia smurffijuttuja muuka ole levitelty JT porukan keskuudessa?


    • Riisinen

      Loloololol :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      285
      3023
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      216
      1921
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1370
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1241
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      266
      1178
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      841
    Aihe