Miten lähestyä ujoa miestä???

dödlöld

Tuota noin, luonani on käynyt jo useamman vuoden ajan ihana ja huomaavainen mies, ollaan pidetty hauskaa vällyjen välissä. Jokin aika sitten sain kerrottua miehelle tunteistani ja kysyttyä haluaako mies yleensäkään suhdetta, tähän mies vastasi, että on erakkotyyppinen, viimeksi joskus nuorena seurustellut.. Fyysinen vetovoima välillämme on tosi suurta ja jotenkin oletin, että mies ei ehkä enää tulisi tuon keskustelun jälkeen luokseni, tuli kuitenkin. Kaiken lisäksi tämä mies on selvästi alkanut näyttää hellyyttä enemmän, pitää sylissä ja rapsuttelee ym. Lisäksi on aina ollut kovasti kiinnostunut minusta ja asioistani ja selvästi haluaa hyvää minulle ja yrittää tukea myös henkisellä tasolla.. No, mitä tulee tähän mieheen, niin toinen on ujo, herkkä ja vähän estynyt, aivan selvästi solmussa itsensä ja naisten kanssa henkisellä tasolla, ei yhtään usko itseensä suhdeasioissa tai suhtautuu niihin hyvin vähättelevästi.. Tekisi mieli kysyä mieheltä miksei hän halua suhdetta, onko häntä satutettu joskus.. Mies on myös jollain tavalla alistuneen ja kovin jännittyneen oloinen vaikka yrittääkin peittää sitä miehekkäällä käytöksellä.. En jaksa millään uskoa, ettei hän tunne mitään minua kohtaan....

36

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laita.toimeksi

      Olette tunteneet jo monta VUOTTA ja kysyt miten lähestyä miestä ja mietit onko hänellä tunteita sua kohtaan. Ohhoh.

      Te ettekö edelleenkään siis tee mitään yhdessä, käy missään? Sinun luona ja seksiä? Jos näin on, eikä mies ole vuosien varrella muuta kaivannut, niin ei se kyllä enää tuosta miksikään ole muuttumassa. Mies ei ole kiinnostunut edes hengailusta, saati siis parisuhteesta. Joko on liian estynyt henkisesti tai ei ole sinusta sillä tavoin kiinnostunut. Tai molempia.

      Sun on ihan turha kysyä miksei halua seurustella, et sä sillä tiedolla mitään tee. Jos ei kiinnosta sinun kanssa enempää aikaa viettää, ei vain kiinnosta. Ja vaikka olisi kuinka satutettu, kyllä sitä ihminen rakastuneena haluaa toisen kanssa olla ja kaikenlaista tehdä, se vaan menee siihen luonnollisesti. Höpöselityksiä minusta mielessäsi siis tuollaiset onko satutettu-jutut.

      Teillä on tuommonen vakipano-suhde nyt. Kerro miehelle, että haluat enemmän. Ei ole muuta keinoa. Jos edelleen kiemurrellen kieltäytyy, niin mene eteenpäin ja etsi toinen mies jonka kanssa saat kunnon parisuhteen. Tuskin noin henkisesti solmussa olevan kanssa pystyy edes hyvään ja avoimeen suhteeseen - se kun perustuu kommunikaatioon.

      • muttaonneamatkaan

        Niin, voit olla oikeassa. Silti aloittaja on kyllä perseestä, jos pyörittää samaanaikaan eri panoja mitä se kertoo vakavuudesta??


      • Laita.Toimeksi

        Ei ap kyllä missään sanonut hänellä olevan muita miehiä tai vaikuttanut olevan muussakaan mielessä "perseestä". Kummallinen kommentti.

        Lisään vielä tuohon, kun oletit ap ettei mies tulisi luoksesi kun kerroit tunteistasi. Tottakai hän tulee, koska teillä on toimiva seksisuhde. Ei sinun tunteet häntä välttämättä enempää silti liikuta - ellet ala vaatimaan jotain mikä häntä ei kiinnosta.

        Vakipanosuhteeseenkin kuuluu usein jotain hellyyttä, suutelemista, paijaamista ym. ja toisen kuulumiset kiinnostavat, eri asioista jutellaan. Se on kuitenkin erilaista kuin suhteissa joissa on rakkautta. Silloin haluaa olla osa toisen elämää muutenkin kuin seksitreffeillä.

        Naisen voi olla vaikea uskoa että mies voi olla tuollai suhteessa vuosiakin. Usko pois, kyllä voivat. Se ettei mies omista tunteista kertoessasi sanonut esim. "minäkin tykkään susta" tarkoittaa minusta ilman muuta, ettei sellaisia tunteita hänellä ole.


    • paljonkuutioita

      kädet pystyyn = antaudun

    • ohohsentää

      Ehkä sinun olisi jo aika tehdä loppu tuolle..
      Ihastuneena ihmisen mieli tykkää nähdä toki asiat eri tavoin ja värittää tilanteen mieleiseksi. Tyyliin "on vain niin estynyt, ujo herkkä kokematon mies" vrt.todellisuus "se käy tyhjentämässä pussit kun pakottaa ja ei ole kiinnostunut viettämään aikaa muuten" . :/

      Jonkun aikaa ymmärtää mutta vuosia.. Auts!
      Sultahan jää itseltäsi elämättä ja parisuhde jonkun muun kanssa kokematta mutta jos sulle riittää noi vierailut niin eihä siinä sit.

      Surettaa kyl puolestasi. Muistaakseni olet jo vuosia jahkaillut ja kuvitellut hommaa muuksi mitä se ulkopuolisen mielessä on.

      Elämässä hyvä seksi kyllä piristää mutta tyhjää se pelkästään on ilman niitä ilta/aamuhipsutuksia pusuineen ja hyvän yön toivotuksineen, käsi kädessä kävellen hihitellen ja halien sohvalla hyvää leffaa katsoes.. Kun tälläydyt kultaasi varten ja vie sut ulos ylpeän oloisena yms esim.!! Tai molemmat siel Prisman käytävällä haahuilee ja naureksitaan huutaville taaperoille, samalla vkonlopun syömisiä pohtien.

      Omakohtaisesti vehtailen viel ex-aviomiehen kanssa mutta kun tänne tulee niin käydään yhdes ostoksilla, tapahtumissa, leffas/vuokrataan leffoja, ulkoillaan, syödään"hienosti" pitkän kaavan mukaan jossain jne sänkypuuhien lisäksi. On useamman yön myös kun välimatkaa on nykyään. Jos vaan paukkais panemaan niin loppuis yhteydenpito, pitkin vkoa soitellaan ym. Ja hän on vetäytyvä introvertti joka asuu hornankuusessa tutkijana, siksi erottiinki aikoinaan.. Mutta ei sentään mikään pelkkää reikää hakeva pökkijäinen :D
      Joten siinä vertailupohjaa..

      Voi hyvä nainen mistä sulle se kadonnut itsekunnioitus saataisiin takaisin? :) Kevät tulee ja paljon uusia polkuja romanttisessa mielessä kunhan lakaiset ton turhan pelailija-pökkiäisen pois kuvioista!

    • naiset-nirsoja

      Vai ujo mies. Miksi se sitten seksiä harrastaa sun kanssa jos on ujo

    • abcc

      Kannattaa vaan suoraan kysyä mitkä on hänen tunteet. Noin minä ainakin haluaisin. t. ujo mies

      • aionkysyä

        Hyvä idea, seuraavan kerran kun nähdään.


    • ldgdlgdl

      Niin tarkemmin, kun mietin, niin silloin, kun kysyin mieheltä seurustelusta, että haluaako joskus seurustella, niin en ehkä kuitenkaan paljastanut tunteitani, mutta sanoin, että olen valmis tutustumaan enemmänkin, sanoin myös miehelle, että ilmoittaa itsestään, jos hänen mielensä muuttuu... No, yhtä kaikki, kyllähän tuo miehen mielipide aika selväksi on tullut.

      Niin ja kai minun on aika siirtyä eteenpäin, koska aina kun mies on käynyt luonani, jään haikailemaan hänen peräänsä pitkäksi aikaa.. Mietin, että jos miehen mielen muuttuisi, jos uskaltaisin rohkaista häntä hieman avaamaan henkisesti itseään tai olisin itse avoimempi.. Minulla on ollut teini-iässä muutama huono mieskokemus ja itsekin jännitän edelleen miehiä ja minun on paljon helpompaa olla naisten seurassa vaikka ihan hetero olenkin.. Minun on vaikeaa löytää parisuhdetta, koska en itsekään uskalla avata itseäni miehille, enkä ole tästä asiasta kertonut tälle miehelle sen kummemmin....

    • ldhldhldlhdk

      Ei tämä mies ole mikään paskanjauhaja, vaan uskon, että on hyvin rehellinen mies, jolta löytyy kuoren alta syvyyttä ja herkkyyttä, jos vaan sen jotenkin uskaltaisi näyttää.. Toki ymmärrän reaaliteetit ja siksi olenkin ottanut "härkää sarvista" selvittääkseni mikä tämä herra on miehiään.. Minulla on hyvin vahva tunne siitä, että mies on todella lukossa itsensä kanssa ja niin olen minäkin, tavallaan "jää ei ole murtunut" vielä missään vaiheessa väliltämme... Ja nähtäväksi jää murtuuko koskaan.. Minulla oli aiemmin 12-vuoden hankala avoliitto ja tällä hetkellä en todellakaan tiedä haluanko enää koskaan asumaan yhdenkään miehen kanssa saman katon alle. Tällä hetkellä poistin nettitreffeiltä profiilini, koska olen niin kyllästynyt etsimään sitä oikeaa ja toki harkitsen myös tämän hauskanpitosuhteeni lopettamista myös. Ehkä lähden nunnaluostariin, sen verran vaikeaa on itsellenikin muodostaa tunneyhteyttä henkisellä tasolla mieheen. Exä haukkui kaikesta, vieläkin kerään itseäni ja itsetuntoani. Pelkään, että kaikki miehet on samanlaisia, että vaan haukkuvat ja moittivat, jos yritän puhua jostain syvemmästä, pelkään, että saan lisää kolhuja.. Haluaisin kertoa tästä kaikesta tälle miehelle, mutta en uskalla. Näin surullinen on siis tarinani, enkä jaksa enää edes taistella, olen melkein luovuttanut, että voisin vielä joskus löytää ehjän suhteen.

    • llllk

      En siis tiedä, haluanko enää edes saada suhdetta henkisellä tasolla yhteenkään mieheen, ei juurikaan kiinnosta nähdä vaivaa asian eteen. Tässä valossa ymmärrän täysin sitoutumiskammoisia miehiä, jota on nettimarkkinat tulvillaan.....

      • Laita.toimeksi

        Minäpä luulen, että tuo pitkään jatkunut tunteeton panosuhde ruokkii tuota tunnettasi. Arvelet ettet pysty halua tai osaa. Jos olisit tavannut miehen, joka olisi rakastanut sinua aidosti ja vilpittömästi, olisit eri mieltä nyt. Tuommoinen suhde on ollut haitallinen itsetunnollesi ja siksi näet parisuhdeasiat tukkoisena ja myös tulevaisuuden negatiivisesti.

        Laita vaan nettideittiprofiilisi takaisin. Ala pohtimaan ja työstämään itsetuntoasi, jutteluapukin voi toimia. Uutta parisuhdetta ei ole helppo löytää, mutta sinkkuutta on edes vähän helpompi jaksaa kun oma paketti on koossa. Se myös lupaa hyvää sille että uskallat avoimesti vielä antaa itsesi ihastua täysillä, ehkä rakastuakin vielä joskus.

        Älä vain tuolle miehelle avaudu, hän ei ole se ketä tarvitset. Olisitte jo lähentyneet jos niin olisi meininki. Älä ainakaan selittele rakkauden kaipuussasi itsellesi, että jää voisi murtua väliltänne vielä - on todennäköistä ettei välillänne ole juuri mitään, edes sitä jäätä.


    • eikatkeruudella

      Tämäkin keskustelu osoittaa ja todistaa sen että monella naisella on taustalla fuck-body ja oli yksi tärkeimmistä syistä miksi minäkin miehenä poistuin netistä.

      Kävin lukuisilla treffeillä ja kun en saanut heti ensisekunneista syttymään sitä "kemiaa" niin eihän sitä toistakaan treffiä tullut ja olisi tullut niin tuntui että kivirekeä olisi perässään vetänyt ja niihin naisen kalentereihin oli vaikea sovittaa....mutta kun kaivoin vähän enemmän "pieleen" menneneiltä treffikumppaneiltani ja kirjoiteltiin enään kavereina niin tavallisen kivalta ja mukiinmenevältä naapurin lissulta löytyi tämänlainen fuck-body taustalta.....

      Se että yksi ihmisen tärkeimmistä elämänosa-alueista niin naiseudenkokeminen kuin hellyyden tarpeet ja huomioiminen on täytetty näin niin se todellinen tahtotila ja sen parisuhteen vaivan eteenkin tekemisen halu puuttuu.....

      Nyt kysynkin naisilta kuinka moni edes suunnittelisi vakavampaa suhdetta sellaisen miehen kanssa joka käyttäisi maksullisia naisia (mieshän monesti joutuu maksamaan seksintarpeesta ja naisille tämä on ilmaista....mutta periaatteessa vastaava?

      Se mitä sanon ap:n tapaukseen niin mies ei todellakaan ole ujo ja vastaavia ja antaa varmasti kuuntelijan apuja mutta on vain yksipäämäärä saada seksiä....ja tämä mies voi ja pystyy harjoittamaan seksiä useamman naisen kanssa samaan aikaan mutta ei tietenkään kerro tätä "yhdelle ja ainoalle prinsessalle...." ja ei varmasti olisi itkenyt naisen perään jos olisi löytänyt netistä "sopeutumiskammottoman" miehen....vaan olisi vain harmitellut että yksipanopatja vähemmän.....niin enisin tämän uuden miehen pitää täyttää nämä uskomattomat naisen kriteerit vakavampaan parisuhteeseen mutta kun vertailukohtana tämä pelimies joka saa joka naisen pään kääntymään peräänsä ja ne kemiat heti syttymään niin vaikeaksi menee ns. tavis-jampalle....ja siksi poistuin minäkin.

    • itsoeasy

      Kuullostaa siltä että olet jo lähestynyt(reps)muille tiedoksi että vaikka menemällä jutteleen, ei sen vaikeempaa jossei osaa tulkita katsettasi tai hiusten hiplailua flirtiksi :)

    • Mikä on miehen syntymähoroskooppi?
      Härkä? Kalat? Rapu?
      Tommoset hiljaiset, arat, jännittyneet, ujot ja jäykät tyypit ovat usein joko härkiä, kaloja tai rapuja.

      • jolupukkikin

        Joo olet oikeassa, jokin noista se on.


      • jolupukkikin kirjoitti:

        Joo olet oikeassa, jokin noista se on.

        Olen itse syntymähärkä, hyvin autistinen asperger, omissa oloissa oleskeleva sohvaperuna, joka ei saa mitään juuri aikaiseksi, eläkkeellä oleva, vain 34v, arka, vetäytyvä, passiivinen, puhumaton lähinnä, ujo ja jännittynyt sosiaalisissa paikoissa jos joku yrittää tehä tuttavuutta, eräs yritti tehä tuttavuutta, entinen koulututtu, mutta loin katseeni alaspäin eli torjuin hänet, en pahalla en pahuuttani mutta ujouttani. Käyn kuitenki kaupoissa ja parissa urheilutapahtumaa katsomassa tykkään käydä kirjastossa, mutten tapaile ihmisiä enkä juttele juuri yhtään.
        Tiedän paljon härkiä, jotka kotioloissa vain.
        Usein eläkeläisiä ja usein yksinäisiä.
        Usein hiljaisia, usein omantienkulkijoita, varsinaisia jääräpäitä.


    • realismia

      Johan menee naurettavuuksien asteelle tämä keskustelu kun horoskoopeista kirjoitetaan!!!
      Alun perinhän tämä oli vain panosuhde ja se ei tee miestä "ujoksi" kun ei edes suunnitele vakavampaa suhdetta eli edes keskustele siitä ja sen erimuodoista ja kun tämän lähtökohta ei ole uskollisimpaa vaimo matskua....
      Eihän mies maksullisissa naisissakaan käydessään ajattele tulevaisuutta tämän hu..an kanssa ja sekö tekisi miehestä silloinkin ujon?
      Tässä ei vain raha vaihda omistajaa....

    • lutkaeiymm

      joo.. käy ja nussi jo yli 3 vuotta, mutta rakastaa toisia

    • jhgjfjhgfjhgj

      Olet kyllä todella pitkäjännitteinen! Mulla raja on 3kk -jos siihen mennessä ei mene vakavaksi, jatkan matkaa. Jos olet onnellinen tuollaisessa tilanteessa, niin mikäpä siinä..

      • eihu..ntunteita

        Eihän tämä ap hakenut aluperinkään vakavampaa suhdetta vaan seksi- ja panosuhdetta ja nyt on mieli muuttunut näiden vuosien jälkeen naisella ja nyt ihmettelee missä on miehen tunteet yms. ja luokittelee siksi miehen "ujoksi" ja aika yksipuolinen näkemys miksi miehen tunteet eivät ole vastaavat kuin ap:lla.

        Näitä fuck-bodeja on naisilla yleisesti ja siksi tahtotila vakavampiin suhteisiin puuttuu.


      • fuck-BUDDY
        eihu..ntunteita kirjoitti:

        Eihän tämä ap hakenut aluperinkään vakavampaa suhdetta vaan seksi- ja panosuhdetta ja nyt on mieli muuttunut näiden vuosien jälkeen naisella ja nyt ihmettelee missä on miehen tunteet yms. ja luokittelee siksi miehen "ujoksi" ja aika yksipuolinen näkemys miksi miehen tunteet eivät ole vastaavat kuin ap:lla.

        Näitä fuck-bodeja on naisilla yleisesti ja siksi tahtotila vakavampiin suhteisiin puuttuu.

        "fuck-bodeja" = panoruumiita??!


      • ruumispanot
        fuck-BUDDY kirjoitti:

        "fuck-bodeja" = panoruumiita??!

        Nekrofiilejä palstalla


      • eihu..ntunteita

      • jakorasia-

        Ap, on kiinnostunut panomiehistä
        on niin inhottava ett panomies ei halua keskustella


      • NäiseOikeestiOn

        Naiset eivät helpolla pysty fuckbuddy suhteeseen. Usein miten takana on se, että nainen on ihastunut ja mies ei halua seurustella ja nainen jää silti roikkumaan suhteeseen toivoen, että miehen mieli vielä muuttuisi. Näin ap:nkin tilanteessa.

        Koska nainen on tunnetasolla kiinni vielä seksitapailusuhteessa, on vaikea aloittaa uutta. Tahtotila tosiaan puuttuu mutta eri syystä kuin yllä esitettiin.

        Joskus epäonnistunut suhdeviritelmä johtaa puhtaasti pelkkään seksiystävyyteen, mutta se on paljon paljon harvinaisempaa.

        Joka äijä tietää, miten vaikea naiseen on solmia pelkkää seksisuhdetta, joko eivät anna tai jos antavat haluavat enemmän.
        Pelkkä seksisuhdekin kestää harvoin paria kuukautta pidempään, siinä kohtaa nainen pistää jo viimeistään hanat kiinni kun tajuaa että mieheltä ei muuta irtoa.


      • TämäOnOikeesti

        "Naiset eivät helpolla pysty fuckbuddy suhteeseen. " tuo on vale kun aika monella naisella on tämä käytäntö ja toimintatapa ja ei yksikään kaveri/ystävä naispiiristäsi tunnusta ja kerro tätä sinulle niinkuin yksikään mies tunnusta käyvänsä maksullisissa naisissa...
        Koska se on hävettävää....
        Tämän on moni nainen myöntänyt käydessäni henkilökohtaisesti läpi ja näitä on jo kymmeniä pienessä piirissäni.

        Tämä fuckbuddy hoitelee samaan aikaan kymmeniä naisia ja naiset kyllä tiedostavat tämän ja pahimmillaan eivät käytä edes kumia....tämä fuckbuddy on joka naisen himoitsema mies ja on huomattavasti korkeammalla arvoasteikossa kuin nainen mutta se reikä kiinnostaa tätä miestä....ja nytkin tunteet on heränneet vuosien jälkeen naisella niinkuin ap:n tapauksessa ja tiedän lukuisia naisia vastaavassa tilanteessa olevia....j
        Tässä pelissä sillä tavallisella miehellä joka hakee vakavampaa niinkuin nainenkin hakee netistä vakavampaa suhdetta on vaikea "kilpailla" tämän erikoismiehen kanssa ja siinä olet oikeassa silloin "....vaikea aloittaa uutta. " mutta tuossa väärässä "tahtotila...." kun se todellinen halu ja tahto silloin puuttuu tutustua sananarvoisiin miehiin kun naisen elämän osa-alueet täytetty fuckbudylla.

        Kokemuksella kirjoitan tästä kun olen toiminut myös käytännössä pelimiehenä mutta ne on menneitä......

        Nyt kysynkin kuka voittaa ja häviää tässä pelissä?


      • HÄHhh

        Panomies ja huora, aina uusi peli


      • NäinOikeestiOn

        Ei ole vale, heh. Ketä se hyödyttäisi että täällä asiasta valehtelen.
        Naiset puivat keskenään hyvin avoimesti miessuhteitaan, eikä fuckbuddyssa ole nykypäivänä mitään hävettävää. Oot ihan hukassa tässä asiassa.
        Naiset vaan tuppaavat lopettamaan nuo pelkät seksisuhteet aika lyhyeen koska eivät saa niistä lopulta riittävästi.

        Miehelle seksin antajalla ei ole niin suurta väliä, naiset puolestaan kokevat intohimoa tiettyyn ihmiseen. Tämän vuoksi miehet voivat käyttää tuntemattomia maksullisia ja naisia se ei kiinnosta. Nainen tarvitsee aina jonkilaisen tunnesiteen henkilöön. Se on naisen omaa tyhmyyttä jos roikkuu pelimiehessä vuosikaudet salaa toivoen että mies rakastuisi.

        Pelimies voittaa, nainen häviää, koska jälkimmäinen on tunteidensa ohjaama. Myös tavismies voi hävitä, jos muuten hyvä nainen on juuttunut huonoon ja hyväksikäyttävään suhteeseen.

        Onneksi meitä vapaita naisia on, jotka osaavat valita kumppaninsa oikein.


      • TämäOnOikeesti

        Valehtelet siksi koska naista ja naisia ei voi eikä saa arvostella yleisesti ja julkisesti ja haluat pitää tuota naismyyttiä että naiset olisi jollain tapaa parempia.
        Kysehän huoraamisesta ja nainenkin saa tästä seksisuhteesta jotain ja se on jollain tapaa toisten hyväksikäyttöäkin ja ainoan poikkeuksen tässä tekee miehiin raha ei vaihda omistajaa....mies joutuu vain maksamaan monesti tästä ilosta....

        Naiset kyllä avoimesti puivat miessuhteitaan (kyse on myös onko se oikein vai väärin..) mutta kyse on vakavammista suhteista ja tämänlaisilla seksisuhteilla ei naisetkaan paljoa leuhki koska se osoittaa että nainenkin on vaipunut näin alas ja on eräällä tavalla huono luomaan ihmisuhteitaan mutta ruumillaan voi ...ja siksi ei puhu ja leuhki ja kokee hävettäväksi ja siksi sinunkin tiedot on niin vajavaisia naisista....mutta vielä toimit miesasiantuntijana?!!

        Tuossa olet oikeassa etä nämä pelkät seksisuhteet eivät ole kovin pitkäkestoisia mutta johtuu paljolti siitä kun ihminen (niin mies kuin nainenkin kyllästyy samaan mulkkuun tai reikään)
        Tämäkin AP:n tapaus joka alkoi pelkkänä seksuhteena ja osoittaa kyllä toista kun jatkunut vuosia ja nyt on naisella ne syvemmät tunteet heränneet ja nyt käsittelee "vakavampana suhteena" mutta miehellä ei ole tunteet heränneet ja kun naisia riittää....

        Kirjoitan tätä omiin kokemuksiini vedoten enkä millään mutu-tuntumalla koska minulla on ja ollut lukuisia naimisissakin olevia naisia ja on ollut sinkkujakin ja keittelen kyllä kaffeet ja kuuntelen kyllä naisten eälämänitkut ja olemme silloin kuin "pariskunta" ja lopultä päädymme vain vällyjen väliin.... mutta meistä ei millään ilveellä saa meistä vakavampaa paria ja suhdetta.

        Nyt on vain näitä naisia pilvinpimein nettimarkkoinoilla "vapaina ja sinkkuina" mutta eivät ole katkaisseet suhdettaan tähän seksikumppaniin koska se edes antaa jotain tälle naiselle ja tämän ykkösluokanmiehen korvaajan ja vastaavan saaminen on vaikeaa ja siihen ei joka mies pysty....eli jälleen tahtotila ja halu....

        Tätä ei kerro sinun ystävä/kaveri naispiirisi mutta minä nyt kerron sinulle!!


    • Tuotanointuotanoin

      Tuota noin. Nussi lisää tuota noin.

      Tuota noin. Unohda kunnon parisuhde ja vain nussi. Tuota noin.

      Jos se mies tuota noin olisi kiinnostunut enemmästä tuota noin, olisi se sen tehnyt tiettäväksi tuota noin. Ujo tai ei tuota noin.

      • tärähtänytToinoi

        ma

        pu
        to
        an

        sehän "tuota noin" roikku palstoilla ja tuota noin nusnus muitakin miehiä


    • höhöh

      "en jaksa millään uskoa, ettei hän tunne mitään mun reikään"

    • Tuotanoin-

      TuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoin

    • tuotanoinjaa

      TuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoin

      Lopeta jo.

      • kyllästyttäätosiaan

        Taidanpa ruveta ilmotteleen näitä samaa vatvovia ....-massoja aina poistoon kun uusia tulee :) on meinaan häpeissään poistattanu viestejä niistä edellisistä alotuksistaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe