Epäterve pelastusoppi (2. Tempausjakeen purku 1)*

Odottajat

Uusinta

Tempausopin kiihkeä kannattaja esitti ensimmäisenä Raamatunjakeena oppinsa tueksi seuraavaa jaetta. Koska tempausopeille ei ole totuudellista pohjaa on aivan sama mistä Raamatunkohdasta asiaa lähdetään purkamaan. Tempausoppinsa kannattajat kyllä löytävät luonnollisesti kaikkialta Raamatusta jakeita, joita tahtovat vääristää.

Ensimmäinen jae villitsevän opin tueksi oli siis seuraava: Joh.ilm. 14:14-16:
Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

He poimivat siis näitä jakeita tavoitteenaan antaa turhat lupaukset ja kokonaissanoman vesittäminen. Jos maltetaaan lukea pari jaetta eteenpäin näemme seuraavaa: Ilm 14:19 Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan.
Hetkinen siis minne ne heitettiin? Iankaikkiseen elämäänkö?

Mitä sanoo Joel 3:13 sirpistä?
13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.

Jeesuskin puhui elonkorjuusta:
Matt 13:
25 Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois.
(Ihmisten nukkuessa? Tarkoittaisiko se lopunaikaa, jolloin ihmiset eivät puhdasta oppia opeta?)
26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
(ehkä tiedämme kuka on tuo Hyvä Siemen.. Mitä siis on tuo luste samassa pellossa. Olisiko se villitseviä oppeja, harhaanjohtajia, niitä jotka lupailevat kivoja, eivät synnistä tai parannuksesta puhu? Niitä jotka oksentavat Totuudelle, joka varoittaa eksytyksestä? Sanovat esim ettei antikristuksesta ei pidä puhua. Puhukaa vain mieluisia.. Nuo vastustavat Jeesusta!)
28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
(Mutta mitä tekevät nuo lusteen opettajat. Alituinen viha kaikkea kohtaan. Salavihaa kaikkea uskosta osatonta kohtaan. Mikä tahansa kelpaa pöyhkeilevälle pilkan kohteeksi. Poltinraudalla merkattu omatunto tahtoo itsensä nostattamiseksi aina pilkan kohteen. Itseensä he eivät koettele koska uskovat olevansa pelastettuja - toinen vakava harhaoppi)
30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"
(kootkaa !ensin! luste?)
Muutama jae myöhemmin Jeesus itse selittää vertausta: 39 Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit.
(Elonaika on maailman loppu! No tempausopettajille tämähän ei kelpaa. He lupailevat uusia pelastumismahdollisuuksia, ja epäRaamatullisia oppeja ettei uskovat kohtaisikaan mitään vaikeuksia)
40 Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa.
41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta,
42 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
43 Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.
..
49 Näin on käyvä maailman lopussa; enkelit lähtevät ja erottavat pahat vanhurskaista.

Raamattu sanoo myös seuraavaa:
2. Tim. 2:18 jotka ovat totuudesta eksyneet, kun sanovat, että ylösnousemus jo on tapahtunut, ja he turmelevat useiden uskon.

Varokaa siis niittä uskon turmelijoita, jotka uskovat tulevansa temmatuksi ja sanovat että sitten tulee vielä herätys. Ei niin! Heidän oppinsa on väärä.

Katsotaampa vielä annetun kirjoituksen alkuosaa: ”Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen”

Missä Raamatussa voitte nähdä vastaavan tapahtuman??
Apt 7 jossa stefanus kivitetään:
55 Mutta täynnä Pyhää Henkeä hän loi katseensa taivaaseen päin ja näki Jumalan kirkkauden ja Jeesuksen seisovan Jumalan oikealla puolella
56 ja sanoi: "Katso, minä näen taivaat auenneina ja Ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella".
57 Niin he huusivat suurella äänellä ja tukkivat korvansa ja karkasivat kaikki yhdessä hänen päällensä
(Tempausoppien kannattajat tukkivat korvansa kivittäen ja herjaten niitä joilla on puhdas evankeliumi, ymmärtämättä että tuo "tempaus/ylösnousemus" tapahtuu uskossa kuolemisen kautta. )
59 Ja niin he kivittivät Stefanuksen, joka rukoili ja sanoi: "Herra Jeesus, ota minun henkeni!"

Lue Jes. 53:8
https://www.youtube.com/watch?v=i3hXKNTMuEY

13

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäterve pelastusoppi (2. Tempausjakeen purku 1)*

      Odottajat

      17.4.2017 14:58

      . . .

      Jeesus_valitsi_tekstin

      17.4.2017 15:44

      Rakas !

      OLET HARHASSA --- EKSYTYSOPPIESI KANSSA --- SILLÄ . . .

      Uudestisyntyneille Jumalan Lapsille --- PELASTETTAVILLE --- Viisaille NEITSYILLE . . .

      . . . Jumalan Pyhä Henki --- ILMOITTAA --- HENKILÖKOHTAISESTI . . .
      . . . Sinut TEMMATAAN . . . VALMISTAUDU SIIS - ja - PYSY VALMIUSTILASSA . . . !
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------

      SEURAKUNNAN YLÖSOTTO on - SIIS - Jumalan ILMOITTAMA ja LÖYTYY siten myös Raamatusta, joten - SE EI OLE OPPI --- VAAN PUHDASTA Jumalan SANAA !!!

      OLET - SIIS - Jumalan Pyhää Henkeä - ja - Raamattua . . . VASTAAN . . .

      Jeesus SANOO . . .

      30. Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.
      31. Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.
      32. Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.
      33. Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästä puu tunnetaan.
      34. Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
      35. Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa.
      36. Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.
      37. Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.

      Evankeliumi Matteuksen mukaan, Matt. 12:30-37 ---> Pyhän Hengen pilkka

      • Varoittaja10

        Homous on syntiä!
        Kavahda homofiilisiä ajatuksiasi ennen kuin on myöhäistä.
        Kahta syntiä Jeesus ei Anna anteeksi: Homostelua ja Pyhän hengen pilkka.


    • Jarmo__EiKirj

      Taitavasti aloittaja ohitti sanoilla "parin jakeen jälkeen" lauseen jossa viini kerätään kaupungin ulkopuolelle Jumalan vihan suureen kuurnaan. Et vaan maininut noista parista ohitetusta jakeestasi mitään, vain ohitit ne kätevästi.

      Siellä lukee että: Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

      Sitten jatkuu:

      17 Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi.
      18 Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet".
      19 Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan.
      20 Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

      Niinpä huomaamme kyllä millainen suuri eksyttäjä tämä Odottajat on. VAROKAA!

      • Jarmo__EiKirj

        Ja sitten kun mennään Matteuksen lustevertaukseen, niin siinä toimii 100% tarkasti sama yhtälö. Ensin luste sidotaan kimppuihin jottei viimeisinä päivinä leikkuumiehet, enkelit leikkaisi vahingossa lustetta nisun mukaan. Vaan nisu korjataan talteen.
        Sen jälkeen tulee toinen enkeli jokka kokoaa lusteet ja ne tässä vertauksessa poltetaan mutta toisessa ne korjataan suureen viinikuurnaan kaupungin ulkopuolelle.

        Kuitenkin nämä molemmat ovat pelastuvaa joukkoa! Kustun näitä kahta ryhmää morsiameksi ja häävieraiksi, koska häävieraat ovat ne jotka Joh.ilm. jakeessa sanotaan, "mistä ovat tulleet nämä suuri valkopukuisten joukko ja saa siihen vastauksen että he ovat tulleet siitä suuresta ahdistuksesta ja pesseet vaattensa karistan veressä"
        Samoin häävieraista/luste/viinirypäleet = jäljellejääneet kun morsian lähtee. He oelastuvat ikäänkuin tulen läpi ja Jeesus sanoo heille, ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua. He lähtevät tyhmyytensä ja penseytensä vuoksi ostamaan öljyä ja palaavat lamput täynnä mutta ylkä on jo mennyt. Mutta kuitenkin, jos he palaavat lamput täynnä öljyä, niin heidän on pakko pelastua, joten heitä varten on varattu suuri toinen yllätys, josta Joh.ilm. 7. luvun lopun jakeissa puhutaan. Eikä Paavalikaan tarvitse turhaan lausua sanoja "pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut"... Kysynkin, että miksi sanoa täysi luku, jos luku tulisi yhdellä kertaa täyteen? Eikös täysi luku termiä käytetä vain siinä tapauksessa että luku ei ole ollut vielä täysi? Kyllä! ... jos ihan tarkkoja ollaan ;)


      • Jeesus_valitsi_tekstin 15.4.2017 16:06

        RAKKAAT --- Tohelot --- SE - Ensimmäinen Tohelo - ja - SE - Toinen Tohelo !

        Pata kattilaa soimaa . . . musta kylki MOLEMMILLA . . . !
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Ensimmäinen Tohelo --- VÄITTÄÄ --- seurakunnan YLÖSOTTOA VALHEEKSI . . . !!!

        Toinen Tohelo --- LISÄÄ --- ITSELLEEN YHDEN YLIMÄÄRÄISEN TEMPAUKSEN . . . !!!

        ---------------------------------------------------------------------------------
        TULOSSA ON VAIN YKSI --- Seurakunnan YLÖSOTTO --- SIIS . . .

        . . . Jeesus Kristuksen Toisen Tulemisen YHTEYDESSÄ . . . !

        . . .

        TUOHON TARVITSEE SANOA AINOASTAAN . . .

        "Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä." - Johanneksen ilmestys 8:1

        . . . että, ennen tuota SEITSEMÄNNEN SINETIN AVAAMISTA . . .

        ---

        MESSIAS TULEE - Jeesus Kristuksen Toinen Tuleminen . . . :)

        SEURAKUNNAN YLÖSOTTO TAPAHTUU ---> TOINEN otetaan . . . TOINEN jätetään.

        eli --- PELASTETTAVAT --- VIISAAT NEITSYET lähtevät . . . TYHMÄT NEITSYET jäävät . . . ;)

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.
        Siunausta ja Herran rauhaa !


      • Jeesus_valitsi_tekstin 15.4.2017 16:32

        RAKKAAT --- Tohelot --- SE - Ensimmäinen Tohelo - ja - SE - Toinen Tohelo !

        ”Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja, alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.”

        – 1. Timoteus 6:3-5


    • Jarmo__EiKirj

      Uskokaa tai älkää mutta viimeisten päivien sadonkorjuu menee seuraavasti:
      1. ensin lähtee morsian kuin yllätyksellä varkain ja se on hyvin pieni osa kristittyjä
      2. sitten ilmestyy peto, joka on Islamin Mahdi nimellä tunnettu hahmo, joka muyähemmin julistaa olevansa jumala.
      3. Suomi miehitetään ja neljä enkeliä siityy maan neljälle kulmalle pitämään sodan tuulia kiinni niin kauan kunnes pakanakansat ovat merkitty kokonaan.
      4. Neljä enkeliä otetaan pois ja rauha rikkoutuu järkyttävällä tavalla kun Israel lähettää ydinohjuksia hyökkääviin naapurimaihin
      5. toinen ylösotto tapahtuu ja pakanakansojen täysi luku tulee sinne ylös ja alkaa hääjuhlat
      6. viimeiset vitsaukset alkaa ja kuu ja aurinko pimenee
      7. Jeesus tulee näkyvällä tavalla kaikkine ylösotettuine puhinensä ja jäljellejääneiden on paras olla kupeet vyötettyinä ja lamput palamassa

      • Rakas !

        HILJAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . !!!

        ÄLÄ . . . INTÄ - ja - VÄITTELE . . . !!!
        . . . KUN --- Jumala SANOO . . .

        . . . Jeesus Kristuksen Toinen Tuleminen on . . . KAKSIOSAINEN . . . ;)

        . . .

        SIIS - Jeesus Kristuksen Toinen Tuleminen on KAKSIOSAINEN . . .

        . . . PELASTETTAVILLE . . . Seurakunnan YLÖSOTTO . . .

        . . . ja MUILLE . . . Jeesus Kristuksen Kolmas Tuleminen . . . ;)


    • Voieimitäpotaskaa

      Roolinvaihtotrollit taas vauhdissa!

      Jarmo__EiKirj on sekoileva trolli kuin Odottajat.

      • Voieimitäpotaskaa

        Kummankin hahmon takana siis sama trolli!


    • Odottajat

      Jarmolaiset uskotelkoon mitä lystää. Annan vastaukset noihin tempausopillisiin juttuihin.
      Jarmolaiset valheviestit tulevat tänne ketjuun kaiketi sen vuoksi että hän sitten poistattaisi valheoppinsa paljastamisen. Kyllä tuo hänen toiminta on helppoa tietää.

      ja totean kertauksena seuraavaa:
      Olen pyrkinyt tekemään selväksi kuka tuon sonnan floodaamisen takana on. Odottajat -nimimerkki on kuitenkin ainoastaan ollut minun käytössäni lukuunottamatta ainakin yhtä kertaa kun mitä ilmeisimmin Jarmo innostui sitäkin lainaamaan. Ja ilmaisin sen myös: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14802565/epailen-etta-teuvo-suni--jarmo#comment-89472924

      Asiat mitkä toit esiin ovat juuri miten sanoit, ja lisäksi pahemminkin. En ole väittänyt että Jarmo olisi ainut häirikkö täällä mutta hän on ehdottomasti vaikein tapaus. Multipersoona toiminta ja mikä tahansa viitta kelpaa päällelaitettavaksi kun haluaa saada aikaan riitaa. Ja ellei kukaan lähde sitten siihen mukaan, niin hänelle kelpaa itsensäkin kanssa riitely. MIkäli palstalle ilmaantuu jokin kunnon hengellinen keskustelu niin silloin hän floodaa sen täyteen turhanpäiväisiä kommentteja "eimeen,eimeen" -tyylillä tms. Aloittaa uusia tyhjiä aloituksiaan ja nostaa muita tyhjiä keskusteluja jotta kristillinen keskustelu olisi mahdollisimman hankalaa.

      Hän on riivaajahengen valtaanottama ja täysin immuuni nuhtelulle. Hänellä on nk. jumala-syndrooma. Asian voi halutessaan todeta Hänen omaltakin pelastussanoma sivustoltaan ja sen foorumista. Sielläkin hän antaa ymmärtää että keskustelijat olisivat harmoniassa keskenään, muta totuus sielläkin on sama. Hän itse itseään suosittelee, kuten Raamattukin heistä sanoo. Jonkun hän sitten saattaa saada kirjautumaan foorumille ehkäpä sen huijauksen kautta, mutta jos tulee vähäisintäkään kritiikkiä ulkopuolelta niin kyseisen ihmisen olemassaolo foorumilla kumotaan, ja saatetaan harmitella asiaa rakkaudellisuuteen pukeutuen. Hän myös esittää toisinaan sitä kritiikkiä itselleen ja teeskentelee sitten ottaneensa asian harkintaan ja kiittelee siitä, mutta kyseessä on kuitenkin hän itse. Pyrkimys vain nostattaa itseään.

      Tuosta ongelmakäytöksestään hän kyllä mielellään latelee niitä sairaskertomuksia ja julkaisuja/tutkimuksia osoittaen ne muille keskustelijoille, mutta monestiko ne on kohdennettuina häntä koskeviksi. Valheelliset väitteet panettelu ja muiden pilkkaaminen on jokapäiväistä harrastusta. On varmasti totta sekin että hän on voinut vaivojensa kanssa jäädä ihan yksin ja on ajanut jo kaikki apua tarjonneet ihmiset pois. Tuollaisen valhehengen valtaan jääneestä ihmisestä puhutaan Raamatussakin, eivätkä he voi sitä henkeä vastustaa. Jumala ei anna nimeänsä pilkattavaksi ilman seurauksia, ja Jarmon kohdalla se on tullut ilmi.

      Uskon että tuokin väite että minutkin jo liitetään hänen käyttämäkseen nimimerkiksi on vain yksi valhe lisää listaan. Tuo riidanhenki liittyy joka ikiseen tahoon. osansa saavat joka ikinen keskustelupalsta täällä. Kaikki ovat pilkan kohteena mutta kritiikki pelastussanomaansa kohtaan ei. Sanoohan hän että hänen nettisivustonsa on tie Jumalan luo ja jotka eivät sitä ota vastaan matkaavat kadotukseen. Alituinen Jumalan nimen hoenta ja itsestään julistaminen pitäisi olla helposti muidenkin havaittavissa.

      Näyttää kuitenkin siltä että tuo henkilö on varsin hyvin onnistunut tavoitteessaan että kristillinen keskustelu on täällä vaiennut ja asialliset ovat menneet jonnekin muualle. Lisäksi hän on noiden kirjoitusten kautta onnistunut siinäkin että monet lukijat ovat päätelleet että kaikki kristityt olisivat häiriintyneitä. Jarmo ei suinkaan edusta uskoa, vaan täysin päinvastaisesta lähteestä tulee hänen mutinansa.

      En kuitenkaan ole missään tekemisissä tuon häirikön kanssa. Olen kylläkin koittanut intensiivisesti tehdä asian selväksi kuka tuo henkilö on. Maltillisesti olen osoittanut asiaa myös hänen käyttämillä metodeilla, ja tarkoitan sillä että olen toistanut sanomisiani, samantyylisesti kuin hänkin.

      Asian voi helposti todeta lukemalla viestini, ettemme ole sama henkilö. Olen ainoastaan keskittynyt tuon yhden häirikön paljastamiseen, jonka käytössä on todella monet nimimerkit, vaikka toisin uskotteleekin. Minulla ei ole kehoitusta poukkoilla jokaisen nimimerkin perässä erikseen, koska kyseessä on muutoinkin vain yksi fyysinen henkilö.

    • Odottajat2

      jarmoliike (rekisteröinneillä rimpuileminen)
      Tässä hetki sitten sain havaita että kiusanhengen riivaama henkilö kävi rekisteröimässä käyttämäni nimimerkin "Odottajat". Tämähän ei ole mitään ihmeellinen asia osoittaa koska olen osoittanut kritiikkini ainoastaan Jarmoa vastaan joten henkilön päätteleminen on varssin yksinkertainen. Tällä aikamäärällä jolloin tuo rimpuileva liike tapahtui. 24.4.2017 n. kello 14.

      Jarmo on selkeästi ollut tällä hetkellä kirjoittelemassa palstalle jota tuskin tarvitsee osoittaa, sillä odotettavvissa on että hän kaiketi poistattaa ketjut josta sen voisi havaita kuten: Epäterve pelastusoppi (2. Tempausjakeen purku 1)* Tyypillistä riivaushengen aikaansaannosta.

      • Tämä Jumalan_henkäys / Jeesus_valitsi_tekstin ... Hän kävi meilläkin pelastussanomissa kirjoittelemassa. Valehtelee jatkuvasti olevansa se ja tämä ja sitä ja tätä. Hän lukee joka ikisen kirjoituksen, jonka kirjoitan ja tekee niistä omia päätelmiään. Hän myös kertoo joskus sydän karrella privaatisti olleensa katuvainen kun on tullut käytettyä alkoholia ja/tai huumeita ja tehtyä sitten sitä ja tätä... kuten vaikka varasti meidän kaikkien rekisteröimättömät nimimerkkimme, joita vain keksi. Siinä meni niin Sinettisormus, kuin Filadel, kuin minunkin Jarmo_EiKirj (siis yhdellä alaviivalla) ja monta muuta, parikymmentä ehkä.
        Sellainen uskova on tämä ns. Jumalan_henkäys ja Jeesus_valitsi_tekstin.

        . . .

        Jeesus_valitsi_tekstin
        11.12.2016 17:48

        ALOTTAJAN KÄSKYRIKKOMUS:
        2. Mooseksenkirja 20:16 Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.
        --------------------------------------------------------------------------------

        Rakas "TYYPPI sieltä Vantaalta= ilman omatuntoa" !
        ......................................................... . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Jumala SANOO . . . TOTUUDEN . . . ;)

        . . . OLET TÄYSIN oikeassa - Jarmo EI OLE KOSKAAN KIRJOITTANUT - niin kuin . . .
        . . . ALOITUKSESSA VALHEELLISESTI VÄITETÄÄN . . . !
        . . . ALOITUS on --- siis --- PANETTELUA . . . :(
        . . . mutta . . .
        . . .

        SEURAAVA TEKSTI on valitettavasti . . . SAMAN KÄSKYN RIKKOMUS . . . :(
        ................................................................. . . . ................................................... . . .

        Jarmo__EiKirj

        9.12.2016 19:27

        Miksköhän toi palstasyyttäjä ja tekopyhä saivartelija pitää kahta rek. nimimerkkiä ja välillä koittaa jopa kirjoittaa niillä eri tavalla veikkei se edes onnistu.

        Käyttikö Jeesus useita nimiä?
        Piilotuiko Jeesus ja huuteli piilosta?
        Käyttikö apostolit nimimerkkejä?
        Piiloutuivatko apostolit ja huutelivat sieltä ihmisille?

        Entäpä miten toimi tämä esikuva, Johannes Kastaja?
        Piiloutuiko Johannes puskiin ja huuteli sieltä juttujaan?
        Käyttikö hän useita nimimerkkejä vain siksi että joku luulisi hänen olevan monta?

        NÄIN TEKI VAIN YKSI OLENTO: LEEGIO, saatanan joukot tekevät tänä päivänä tätä samaa joka paikassa. He piiloutuvat, varastelevat toisten identiteetit ja panettelevat kun ovat niillä saaneet kirjoitettua tai tehtyä rumia ja ikäviä tekoja. He syyttävät syyttämisellä kun heidän ahdistelemansa henkilö koittaa puolustautua. He yksinkertaisesti ovat yhtä tällä palstalla monen henkiön kanssa.

        Vai enkö vastakin puhunut jostain teflonpannusta, kun sinne heittää totuuden, niin se paluttaa sen heti, eikä siihen edes tartu mikään.

        Tämä Jumalan_henkäys / Jeesus_valitsi_tekstin ... Hän kävi meilläkin pelastussanomissa kirjoittelemassa. Valehtelee jatkuvasti olevansa se ja tämä ja sitä ja tätä. Hän lukee joka ikisen kirjoituksen, jonka kirjoitan ja tekee niistä omia päätelmiään. Hän myös kertoo joskus sydän karrella privaatisti olleensa katuvainen kun on tullut käytettyä alkoholia ja/tai huumeita ja tehtyä sitten sitä ja tätä... kuten vaikka varasti meidän kaikkien rekisteröimättömät nimimerkkimme, joita vain keksi. Siinä meni niin Sinettisormus, kuin Filadel, kuin minunkin Jarmo_EiKirj (siis yhdellä alaviivalla) ja monta muuta, parikymmentä ehkä.
        Sellainen uskova on tämä ns. Jumalan_henkäys ja Jeesus_valitsi_tekstin.

        Ottakaa vaarin, älkää menkö panetteluihin mukaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe